Kako namestiti TeaTV na FireStick

>

Ko sem pred časom prvič naletel na TeaTV, mi je bila aplikacija všeč, vendar je nisem veliko plačal, saj sem že uporabljal TV Terrarium na svojem Fire TV Stick. Bil sem stoodstotno zadovoljen s TV Terrarium, zato sem čutil malo potrebe po kateri koli drugi možnosti. Kljub temu sem ves čas slišal za Tea TV od svojih prijateljev in na spletnih forumih.


Medtem ko je TeaTV brez težav deloval na pametnih telefonih Android, ni bil ravno zelo prijazen FireStick. To je verjetno eden največjih razlogov, zakaj se tega nisem držala. Pred nekaj dnevi, ko sem izvedel, da TV Terrarium ponuja končni adieu, sem takoj začel iskati druge možnosti. Nisem potreboval dolgo, da se spomnim na TeaTV in vesel sem, da sem se.

Na FireStick sem namestil zadnjo različico TeaTV in z veseljem ugotovil, da je bila aplikacija spremenjena in je zdaj popolnoma združljiva z daljinskim upravljalnikom. TeaTV ponuja profesionalni videz vmesnika, tekočo navigacijo in neverjetno enostavno uporabo. Aplikacija je vedno imela dobro medijsko knjižnico in zdaj sem vesel, da jo lahko uporabim kot terarijsko televizijo.

TeaTV on FireStick priporočam kot eno najprimernejših alternativ TTV. Je popolna medijska hiša. V tem priročniku se naučimo namestiti TeaTV na FireStick ali Fire TV ali Fire TV Cube. Kar naprej branje!

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberite: Kako namestiti najboljši VPN na FireStick

TeaTV on FireStick: Metode namestitve

Tea TV je aplikacija tretjih oseb in ni del trgovine Amazon. Naložiti ga morate na svojo FireStick napravo. Za razliko od običajnih mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov Android FireStick ne dovoli, da si APK aplikacij naložite neposredno prek priljubljenih brskalnikov. Za stransko nalaganje FireStick-a so potrebne posebne aplikacije. Tu sta dve aplikaciji, ki ju bomo uporabili v tem priročniku:

 1. Downloader
 2. Raziskovalec datotek ES

Omogoči aplikacije iz neznanih virov

Bom nadaljeval z načinom namestitve. Pred tem pa morate omogočiti FireStick, da sprejme aplikacije drugih proizvajalcev tako, da vklopite aplikacije iz neznanih virov. Tukaj je tisto, kar morate storiti:

1. Odprite Nastavitve na začetnem zaslonu FireStick (menijska vrstica na vrhu)

kako namestiti teatv na firestick

2. Kliknite MyFireTV ali Naprava

Kako namestiti TeaTV na FireStick

3. Odprite Možnosti razvijalca

možnosti razvijalca za firestick

4. Če Aplikacije iz neznanih virov je onemogočen / izklopljen, vklopite ga s klikom

kako priti do teatv na firestick

5. Kliknite Vklopiti da prezrete to opozorilno sporočilo in potrdite svoje dejanje.

omogočite neznane vire na fresticku

Vklop aplikacij iz neznanih virov izpostavlja vašo napravo grožnjam samo, ko poskušate naložiti slabo APK. APK vir Tea TV, ki ga bom delil z vami, je varen. Aplikacijo sem osebno namestil iz tega vira.

Namestite Tea TV na FireStick s programom Downloader

Downloader je aplikacija, ki olajša stransko nalaganje na FireSticku. Menim, da je to bistvo FireStick in je ena prvih aplikacij, ki jih namestim med nastavitvijo svoje naprave.

Če želite prenesti to aplikacijo, pojdite na začetni zaslon FireStick. Na začetnem zaslonu izberite Iskanje na skrajni levi strani na vrhu. Zdaj poiščite aplikacijo in jo namestite.

Ko imate aplikacijo, sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Zaženite Downloader in kliknite polje URL na desni strani začetnega zaslona (aplikacija se odpre s privzeto izbranim levim jezičkom Domov)

teatv na firesticu

2. korak: Ko se prikaže zaslonska tipkovnica, vnesite naslednji URL in kliknite GO:

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv na firesticu

3. korak: Aplikacija Downloader se bo povezala s strežniškim URL-jem in začela nalagati APTV TeaTV na FireStick

teatv na firesticu

4. korak: Ko je prenos APK končan, aplikacija Downloader začne namestitev. Zdaj bi morali videti naslednji poziv, da vas potrdite, če želite namestiti TeaTV na FireStick.

Lahko vidite Naslednji gumb spodaj desno. Pomaknite se do tega gumba s svojim daljinskim upravljalnikom FireStick

namestite teatv apk na firestick

5. korak: Gumb Naprej se spremeni v Namestite gumb. Torej, zdaj kliknite Namestite

namestite teatv na fire tv palico

6. korak: Za namestitev TeaTV na FireStick bo trajalo nekaj trenutkov. Ko konča, se z oknom prikaže naslednje okno Aplikacija nameščena potrditev

TeaTV je nameščen. Če želite, lahko kliknete Odprto v spodnjem desnem kotu in ga zaženite. Ampak, predlagam klik Končano tako da se lahko vrnete v aplikacijo Downloader in izbrišete TeaTV APK.

Zakaj izbrisati APK? Ker APK po namestitvi aplikacije ne koristi. Počistite prostor za FireStick tako, da izbrišete nepotrebne datoteke.

vodnik za firestick teatv

 7. korak: Kliknite Izbriši

aplikacija za firestick teatv

8. korak: Kliknite Izbriši ponovno

namestite teatv na firestick

Tako uporabljate aplikacijo Downloader za prenos TeaTV na FireStick.

Kako uporabljati FireStick z TeaTV 'Varno'

Preden začnete s storitvijo TeaTV prenašati na svoj Fire Stick, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na TeaTV, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko pretakanje vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi in TV-oddaje), spravlja v težave.

Na srečo lahko svoje spletne pretakanje / brskanje skrijete z VPN. Virtualno zasebno omrežje VPN a.k.a vam pomaga zaobiti ujemanje ponudnika internetnih storitev, nadzor države in geo-omejitve vsebine.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

uporabljam ExpressVPN na mojem Fire Stick, mobilnem in osebnem računalniku. Po preizkusu več plačljivih in brezplačnih VPN lahko rečem, da je ExpressVPN najhitrejši in najbolj varen VPN. Spodaj je opisano, kako začeti uporabljati ExpressVPN na svojem FireSticku in svoje pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

za varen pretok uporabite expressvpn on firestick

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

aplikacija za teatv na freski

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

kako priti expressvpn na palico tv ogenj

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

TeaTV na Fire TV Stick z uporabo ES File Explorerja

ES File Explorer je še ena aplikacija, ki se široko uporablja kot nakladalnik za FireStick. Ponovno lahko to aplikacijo prenesete iz trgovine Amazon. Poiščite ga v možnosti Iskanje na začetnem zaslonu FireStick-a.

: Raziskovalec datotek ES ne ponuja več brezplačne funkcije za nakladanje. Na mesec morate plačevati 9,99 USD. Uporabite aplikacijo Downloader, če je na voljo v vaši regiji. Brezplačno je.

Po namestitvi orodja ES File Explorer sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Zaženite raziskovalec datotek ES. Na levi strani boste videli menijsko vrstico z možnostmi razširitve. Pomaknite se navzdol in kliknite Orodja. S klikom jo razširite. Zdaj kliknite prvo možnost Upravitelj prenosov

naložite teatv na firestick z uporabo datoteke es Explorer

2. korak: Zdaj se pomaknite na desno stran programa ES Explorer in na spodnji klik +Novo

vodnik za namestitev teatv

3. korak: Naslednje pogovorno okno se mora prikazati z obema poljema

 • Pot
 • Ime

teatv za firestick

4. korak: V zgornja polja vnesite naslednje:

 • Pot: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Ime: teatv

Dejansko lahko v polje Ime vnesete poljubno ime. Neprimerno bo. Kliknite Prenesi zdaj

prenesi teatv za firestick

5. korak: Počakajte, da se ES File Explorer poveže s strežnikom in naložite TeaTV APK na Fire TV Stick ali Cube.

teatv apk

6. korak: Ko to storite, kliknite Odpri datoteko ko vas to pozove

teatv on fire tv stick in fire tv kocka

7. korak: Nato kliknite Namestite

kako namestiti teatv na firestick

8. korak: Zdaj vas vodijo k namestitvenemu pozivu. Pomaknite se navzdol do spodnjega desnega kota do Naslednji gumb se spremeni v Namestite. Kliknite Namestite nadaljevati

dobil teatv za požarno palico

Zdaj je vse, kar morate storiti, počakati, da FireStick namesti TeaTV, kar ne bi smelo trajati več kot minuto ali dve. Ko je aplikacija nameščena, boste videli naslednje potrditveno sporočilo

9. korak: Kliknite Odprto in zaženite aplikacijo. Kliknite Končano da se vrnete v ES File Explorer. Aplikacijo lahko zaženete pozneje iz svojih aplikacij & Kanali (o katerih vam bom povedal v naslednjem razdelku)

aplikacija za čajno tv firestick

Kako uporabljati TeaTV na Fire TV Stick

Vse vaše aplikacije so shranjene v Vaše aplikacije & Kanali. Takole lahko obiščete ta razdelek:

 • Pritisnite in pridržite Domov gumb na daljinskem upravljalniku za nekaj sekund
 • Ko se prikaže pojavni meni, kliknite Aplikacije
 • Odpre se Vaše aplikacije & Kanali

Ko ste tukaj, se pomaknite navzdol, izberite ikono aplikacije TeaTV in jo kliknite, da odprete aplikacijo. Tako dostopate do aplikacij iz aplikacij & Kanali.

Do TeaTV lahko hitreje dostopate, če je bila njegova ikona na začetnem zaslonu FireStick. Če želite ikono premakniti na začetni zaslon, morate narediti naslednje:

 • Pojdite na svoje aplikacije & Kanali
 • Označite aplikacijo TeaTV
 • Pritisnite in pridržite Izberite gumb na daljinskem upravljalniku za nekaj sekund ali pritisnite gumb menija na daljinskem upravljalniku in kliknite Premakni se v spodnjem desnem kotu menija, ki se prikaže na televizorju
 • Zdaj premaknite ikono TeaTV v eno od zgornjih dveh vrstic
 • Spustite ikono na želeno mesto s pritiskom na Izberite gumb daljinskega upravljalnika FireStick
 • Vrnite se na začetni zaslon FireStick in pod svojimi aplikacijami boste našli ikono TeaTV & Kategorija kanalov

Zdaj zaženimo aplikacijo TeaTV na FireSticku.

Ko prvič odprete aplikacijo, se prikaže naslednja izjava o omejitvi odgovornosti. Kliknite Sprejmi nadaljevati.

kako uporabljati teatv na firestick

Zdaj boste pozvani, da izberete želeni jezik podnapisov. Za nadaljevanje kliknite želeni jezik. Kasneje ga lahko spremenite v nastavitvah aplikacije.

kako uporabljati teatv za firestick

Če se želite naročiti na TeaTV Subreddit, kliknite Obisk drugega, kliknite Prekliči

raziskati teatv na ognjeni palici

Tukaj je prikazano, kako se na FireSticku prikaže domači zaslon TeaTV. Kot vidite, TeaTV ponuja gladek in enostaven vmesnik. Trending vsebine boste našli na začetnem zaslonu. Če si želite ogledati več, lahko uporabite možnost filtra, da izbirate med različnimi žanri in kategorijami. Uporabite lahko tudi funkcijo iskanja v zgornjem levem kotu za iskanje filmov po imenu, izvajalcu, režiserju itd. Poiščite lahko tudi TV-oddaje in epizode.

kako namestiti in uporabljati teatv na firestick

Zaviti

TeaTV je neverjetno priljubljena aplikacija za zabavo, ki vam brezplačno prinaša številne filme in oddaje na zahtevo. Verjetno je aplikacija, ki je najbližja temu, da TV Terrarium pusti odprto, po zaprtju. TeaTV ponuja veliko aktivnih strgalnikov z nekaterih visokokakovostnih strežnikov. Ta lahka aplikacija je ravno prava rešitev za vse vaše potrebe. V tem priročniku ste se naučili namestiti TeaTV na FireStick. Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Kako namestiti Morph TV na FireStick
Kako iz zapora. Fire TV Stick
Kako namestiti Mobdro na FireStick
Kako namestiti Kodi na Fire Stick

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me