Kako znova zagnati / ponovno zagnati FireStick ali Fire TV

>

V tem priročniku boste izvedeli, kako znova zagnati FireStick in druge naprave Amazon Fire TV.

Obstaja več razlogov, zakaj želite ponovno zagnati FireStick. Na primer, če imate težave z zmogljivostjo tudi po čiščenju prostora za shranjevanje v napravi, bi lahko vnovičen zagon FireStick / Fire TV lahko v veliko pomoč.

Včasih FireStick aplikacije zamrznejo in se ne pustijo vrniti v domače okno. V tem primeru je ponovno zagon edina možnost, da se naprava ponovno normalno zažene.

Morda ste namestili posodobitev ali verjetno novo aplikacijo, ki zahteva ponovni zagon, preden začne veljati.

Torej, ne glede na vaš razlog, naj vam pomagam z različnimi načini ponovnega zagona FireSticka.

Pomembna opomba!! Če na FireSticku uporabljate VPN, ga bo znova zagnala naprava ugasni. Zato se prepričajte povežite po ponovnem zagonu znova v VPN.

kako znova zagnati firestick

1. način: Kako znova zagnati FireStick z nastavitvami

V nastavitvah FireStick obstaja možnost Ponovni zagon, ki vam omogoča hitro ponovno zagon naprave. Verjetno je najbolj preprost način ponovnega zagona Amazon FireStick. Da pa ta metoda deluje, mora delovati vaš daljinski upravljalnik in morate imeti možnost krmariti po FireSticku.

Če je naprava zamrznjena ali obtičala in se ne odziva na običajne oddaljene ukaze (na primer pritisk gumba), lahko uporabite druga dva načina, ki sem ju navedel v tem priročniku.

Če predpostavimo, da vaš daljinski upravljalnik deluje normalno in vaša naprava ni zamrznjena, sledite tem korakom in znova zaženite FireStick:

1- V domačem oknu FireStick-a najdete možnosti menija na vrhu (pritisnite tipko Domov na daljinskem upravljalniku in pojdite na domače okno)

Izberite Nastavitve

kako znova zagnati požarno televizijo

2- Pojdite naprej in se pomaknite do Moja Fire TV in jo kliknite

kako znova zagnati Amazon firestick

3- Zdaj se malo pomaknite navzdol in izberite Ponovni zagon

ponovno zaženite firestick

4- Ko ste pozvani, kliknite Ponovni zagon ponovno

kako znova zagnati požarno tv palico

5- Vaš FireStick se bo zdaj začel znova zagnati. Na zaslonu se prikaže tudi sporočilo "Izklopljeno"

Tako ponovno zaženete FireStick z nastavitvami.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberite: Kako namestiti & uporabite VPN na Fire Stick-u

2. način: Znova zaženite FireStick neposredno z daljinskim upravljalnikom

Če se je vaš zaslon FireStick obtičal, kar vam preprečuje pravilno navigacijo in dostop do nastavitev, se lahko znova zaženete z daljinskim upravljalnikom s kombinacijo gumbov. To je trdi ponovni zagon, ki silo zapre vse delujoče aplikacije. To metodo uporabite le, če prva metoda ne deluje.

Tukaj je to, kako to storite:

- Držite pritisnjeno Izberite in Predvajanje / premor tipke na daljinskem upravljalniku približno 5 sekund

oddaljena bližnjica za ponovni zagon firestick-a

- Vaš FireStick se bo začel znova zagnati neposredno, ne da bi na zaslon vrgel kakšen potrditveni poziv kot pri prvi metodi

3. način: Če želite ponovno zagnati FireStick, odklopite napajanje iz vira napajanja

To je še en način prisilnega ponovnega zagona FireSticka. Uporabite ga le, ko prvi dve metodi ne delujeta.

Ta način za ponovni zagon FireStic-a je priročen, ko je zaslon FireStick zamrznjen in se ne odzove na nobene oddaljene ukaze. Koristno je tudi, kadar daljinski upravljalnik Amazon FireStick sploh ne deluje.

Vse, kar morate storiti, je, da napravo FireStick ali Fire TV izklopite iz vira napajanja. Dobro bi bilo počakati približno minuto, preden napravo ponovno priklopite v električno omrežje.

To je najlažji način za ponovni zagon FireStic-a, če je vir energije nedosegljiv.

Zavijanje

Tako lahko FireStick znova zaženete. Metode je neverjetno enostavno slediti. Po ponovnem zagonu lahko FireStick vklopi nekaj minut.

Sorodno:

Kako nastaviti Amazon Fire Stick
Kako popraviti neradni FireStick Remote
Kako ponastaviti Kodi na FireSticku
Najboljše nastavitve FireStick-a
Najboljši nasveti in triki za Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me