Onko Jailbreak Amazon Fire Stickin lainvastainen?

>

Jos olet täällä, se tarkoittaa ehdottomasti kahta asiaa. Ensinnäkin, olet ostanut Amazon Fire TV -kehyksen ja toiseksi haluat vangita Fire Stickin. Mutta olet huolissasi siitä Jailbroken Fire Stick on laiton ja saattaisivat laskeutua sinut jonkinlaisiin juridisiin ongelmiin? No, sinun ei tarvitse enää huolehtia, kun olet oikeassa paikassa. Kerromme sinulle kaiken, mitä tietää jailbroken Amazon Fire Stick -lakiin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä.

Huomautus: Emme rohkaise käyttämään mitään ohjelmistoja / laitteistoja / palveluita laittoman sisällön käyttämiseen. Ole hyvä tuomari toiminnoistasi.

Onko laittomana purkaa FireStick?

jailbreak-tulitikku laiton

Jailbreaking Fire Stick ei ole mikään raketieteellinen tiede ja mikään lapsi, jolla on vähän teknistä tietämystä, voi helposti vangita / hakkeroida / avata Fire Stickin. Mutta on jailbroken Fire Stick on laiton? Vastaus on EI. Amazon Fire TV -tapahtuman purkaminen tai hakkerointi tai lukituksen avaaminen ei ole ehdottomasti laitonta. Se on puhtaasti laillista yksinkertaisesti siksi, että se on henkilökohtainen omaisuutesi. Voit nauttia siitä haluamallasi tavalla, ja ellet ole puuttunut siihen, että kukaan muu nauttii hänen omaisuudestaan ​​tai loukkaa mitään kansallista lakia..

Joten voit varmasti vangita Fire Stickin joutumatta oikeudellisiin ongelmiin. Voit myös asentaa Kodi Fire Stickiin ilman mitään ongelmia. Siellä on kuitenkin pieni saalis. Kun olet asentanut Kodi ja sen lisäosat jailbroken Fire Stick -sovellukseen, se avaa ilmaisen multimediasisällön valloitetun Amazon Fire TV Stick -sovelluksen päälle. Voit käyttää tuhansia kanavia ja videoita, joita ei välttämättä ole saatavana ilmaiseksi tai jotka saatetaan jopa estää alueellasi.

Tämä on pohjimmiltaan saalis. Jailbroken Fire Stick ei ole ehdottomasti laiton, mutta seuraava tehtävä on erittäin tärkeää. Jos esimerkiksi katsot tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä Kodilla, saatat varmasti laskeutua vaikeuksiin. Voit joutua vaikeuksiin joko oman hallituksesi kanssa maasi tekijänoikeuslakien mukaan tai Internet-palveluntarjoajasi kanssa. Internet-palveluntarjoajasi saattaa lakkauttaa tiliäsi vastaan ​​piraattisen / laittoman sisällön käytöstä. Se saattaa jopa estää tai jäädyttää Internet-tilisi.

Voit kuitenkin helposti kiertää tämän. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käyttää jotain virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN). Kerro meille jälleen kerran, että VPN-verkkojen käyttö ei ole täysin laitonta, mutta se ei myöskään ole laillista. Sinä olet erittäin vastuussa sisällöstä, jota käytät kyseisen VPN: n avulla, ja saatat olla vastuussa, jos jotain löydetään sinulle. Joten astu hyvin varovaisesti omalla vastuullasi. Voit käyttää VPN: ää joko käyttääksesi maantieteellisellä alueellasi estettyä sisältöä tai suojataksesi nimettömyyttä. Ehdotan ehdottomasti saada vain paras VPN FireStickille ilmaisten vaihtoehtojen sijasta.

Kuinka käyttää VPN: ää FireStickissä turvalliselle suoratoistolle

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on Kodi-ystävällinen ja erittäin helppo asentaa Fire TV / Stickiin.

Joten, ennen kuin aloitat jailbroken Fire Stick -sovelluksen käyttämisen, katsotaan kuinka ExpressVPN: ää käytetään pitämään streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Siirry Fire TV / Stick -sovelluksen Haku-vaihtoehtoon. Se on äär vasemmalla. Etsi nyt ”Expressvpn” (ilman lainausmerkkejä) hakupalkissa ja avaa ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn jailbroken firestickiin

Vaihe 3: Napsauta "Lataa" käyttämällä "Valitse" -painiketta FireStick-kaukosäätimessä. Se lataa ja asentaa ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -laitteeseesi.

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Avaa ExpressVPN-sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla, jota käytit ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta "Kirjaudu sisään"

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Yhdistä VPN-palvelimeen virtakuvaketta (katso alla oleva kuva). Nyt yhteytesi on suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

johtopäätös

Joten asioiden yhteenveto. Amazon Fire Stickin hakkerointi tai purkaminen ei ole laitonta. Kukaan ei aio haastaa sinua tulitikun purkamiseen. Kodin tai muun vastaavan FireStick-sovelluksen asentaminen ei myöskään ole laitonta. Jos kuitenkin käytät tekijänoikeussisältöä Kodi-rakennuksilla tai lisäosilla, voit maan päällä olla pulassa hallituksen tai Internet-palveluntarjoajan kanssa. Se on hyvin kuin kiusallista. Vaikka torrentit eivät sinänsä ole laitonta, mutta laittomasti ja tekijänoikeuksilla suojattu sisältö on.

Toivomme, että teimme asiat selväksi sinulle. Nyt voit päättää itse, haluatko purkaa Fire Stickin vangittua vai ei. Jos sinulla on kysyttävää, pudota kommentit alla.

Aiheeseen liittyvät oppaat:

  • Kuinka perustaa Amazon FireStick ensimmäistä kertaa
  • Kuinka asentaa Cinema APK Fire Stickiin
  • Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin
  • Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin
  • Parhaat terarium-TV-vaihtoehdot

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me