15 bästa Live TV Kodi Addons (2018)

>

I den här artikeln kommer du att lära dig om de bästa Kodi-TV-tilläggarna. De tillägg som listas här fungerar på alla Kodi-lådor inklusive FireStick, PC, Android TV, Android-mobiler och surfplattor, etc..

Jag älskar att anpassa mig till min favorit kabel-TV-kanal när jag får chansen. Men det traditionella sättet att titta på TV genom en kabelanslutning blir bara dyrare. Och det får mig att överväga andra alternativ.

Under de senaste åren har live-tv-streaming över internet blivit mer mainstream än tidigare. Vi har nu börjat klippa av sladden och anta online-sättet att titta på TV. Tack vare Kodi-tilläggarna i live-TV har tittningen på TV på internetanslutna enheter blivit ännu enklare och bekvämare.

Kodi är en mångsidig mediaspelare som spelar innehållet från lokal lagring, innehåll på begäran på internet samt live-tv. Om du är ny med Kodi, kolla min ultimata nybörjarguide för Kodi.

För att titta på live-TV på Kodi behöver du bara hitta rätt tillägg som låter dig strömma dina favoritkanaler. Frågan är hur man hittar de bästa live-tv-tilläggarna för Kodi? Kodi-spelarens popularitet har stigit de senaste åren. Det finns hundratals Kodi-tillägg där ute att välja mellan. Tyvärr fungerar inte alla addons korrekt. Därför är det svårt för oss att hitta de som gör det.

Bästa Live TV Kodi Addons

Vi har handplockat några av de bästa live-tv-tillägg för Kodi som faktiskt fungerar. I den här artikeln ska jag visa dig hur du kan titta på live-tv på Kodi. Fortsätt läsa!

bästa kodi live tv-tillägg

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångas med gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

1. Självlös

Själslös är det föredragna valet för dem som letar efter Kodi live-tv-tillägg. Denna tillägg ger dig ett hälsosamt bibliotek med levande TV-kanaler från många delar av världen, inklusive USA. Du kan titta på sport, shower, filmer, 24/7-show och mycket mer genom detta tillägg. Tillägget har också flera premium satellitkanaler och du kan titta på dem alla gratis. Självlös kan installeras från Bookmark Repository, som är en del av Bliss TV-källan. Jag har personligen använt Selfless under en tid och tycker att det är bättre än många andra TV-tillägg.

Repokälla: http://bliss-tv.com/blisstv/

Hur man installerar Selfless Kodi Addon

2. Kronos

Chronos är en annan addon jag har blivit förtjust i nyligen. Den har inte så många premiumkanaler som Självlös men den totala listan över kanaler är lika stor som alla. Oavsett om du vill titta på sport, nyheter, vuxen simma, tecknad film eller filmer, program, har Chronos allt åt dig. Du kan få detta tillägg från SkyDarks-källan. Det tar inte mer än några minuter att installera Chronos och börja titta på dina favoritkanaler. Chronos har också en specialkategori för sport som kallas 'Live Sports'. Naturligtvis kan du se ett brett utbud av levande sporter genom flera strömmar. Denna tillägg är dock inte bara för live-TV på Kodi; den har också en del innehåll på begäran.

Repokälla: http://www.skydarks.com/skydarks/

Hur man installerar Chronos Kodi Addon

3. TV TUGA MILHANO

Nu är TV Tuga Milhano inte nödvändigtvis en av de mest populära live-Kodi-tilläggarna. Men jag upptäckte detta tillägg för inte så länge sedan och tror att det är värt att vara en del av denna lista. TV Tuga fokuserar främst på TV-kanalerna på portugisiska. Men du hittar också många kanaler på engelska. Tillägget har också ett speciellt avsnitt "Världs-TV", där du kan hitta tv-kanaler från hela världen. Du kan installera det här Kodi live-tv-tillägget direkt från en zip-fil utan att gå igenom något arkiv.

Källa: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon ger dig dussintals live-program och ett brett utbud av TV-kanaler från USA och Storbritannien. Det är lätt en av de bästa Kodi-tillägg för live-tv du hittar. Här kan du titta på live-TV-innehåll relaterat till sport, nyheter, livsstil, musik, filmer, TV-program och så mycket mer. Det har också ett "Icke-engelskt / internationellt" avsnitt som låter dig strömma kanaler från hela världen. Om du letar efter högkvalitativt live-TV-innehåll kan du prova cCloud TV. Du kan installera cCloud från Kodil-arkivet.

Källa: http://kdil.co/repo/

Hur man installerar cCloud TV på Kodi

5. Rasande strömmar 

Furious Streams har en enorm samling av live-TV-kanaler från Storbritannien och USA. Det här tillägget har 5 listor över gratis live-TV-kanaler från dessa två platser på hemskärmen. Det har också en särskild kategori för sportkanaler. Jag kommer inte haka några ord med att säga att jag var mer än lite imponerad av Furious Streams. Därför tvekade jag inte om att göra detta tillägg till den del av de bästa Kodi-TV-tilläggarna. Som är fallet med de andra live-TV-kanalerna kanske du inte hittar alla strömmar på Furious Streams som fungerar hela tiden. Men det har mer spelbara strömmar än flera andra live-tv-tillägg jag har använt. Furious Streams är värd i Brettus Builds-förvaret och det tar bara några minuter att installera det.

Källa: http://brettus.hol.es/

Hur man installerar Furious Streams på Kodi

6. Motstånd

När jag först installerade och började utforska Resistance kände jag att detta Kodi live-tv-tillägg bara är för de spanska kanalerna. Men när jag grävde djupare så upptäckte jag att den också har en solid samling engelska kanaler. Jag skulle inte säga att Resistance är det bästa live-TV-tillägget. Men dess bibliotek med kanaler är tillfredsställande nog för att få det till platsen på denna lista. Utvecklarna har uppenbarligen sina egna förvar som är anonyma till addon - Resistance - varifrån du kan installera Resistance addon. Denna addon låter dig titta på live sport, musik, filmer, shower, nyheter och mer.

Källa: http://resistance.es/info/

Hur du installerar Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Japp! IPTV Bonanza är tillgängligt via två källor, Maniac Repository och Kodil Repository. Du kan installera det här tillägget från båda eftersom båda fungerar. IPTV Bonanza, som namnet lovar, ser säkert ut som en bonanza av live-TV-innehållet. Det har bokstavligen hundratals live-TV-kanaler från hela världen. Detta betyder ganska mycket att det har nästan varje kanal du vill titta på. Så varför gör detta Kodi live-tv-tillägg det så långt ner på listan och inte till toppen av det? Det beror på att kanalerna är listade ganska slumpmässigt och det är inte alltid lätt att hitta den du letar efter. Det finns inga kategorier av genrer. Kanalerna är slumpmässigt kategoriserade, mestadels efter landets namn. Tyvärr är listan inte ens alfabetisk. Men om du kan linda huvudet runt listan är jag övertygad om att du verkligen kommer att njuta av IPTV Bonanza live TV-tillägg för Kodi.

Källa: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Hur man installerar IPTV Bonanza på Kodi

8. Ultra IPTV 

Precis som IPTV Bonanza, har Ultra IPTV också en omfattande samling av levande TV-kanaler från hela världen. Och precis som IPTV Bonanza, organiserar inte detta Kodi live-tv-tillägg sina kanaler ordentligt. Därför blir det lite knepigt att leta upp efter dina kanaler. Det hade varit så mycket bättre om de hade kategoriserat dessa kanaler åtminstone efter språk om inte genren. Ändå finns det mycket att titta på här och om du tittar nog nog så hittar du dina favoritkanaler. Det finns sport, filmer, shower, nyheter och nästan allt du kan begära dig genom hundratals kanaler. Och naturligtvis är allt gratis.

Källa: http://cazlo.com/repo

Hur man installerar Ultra IPTV på Kodi

9. UK Turks Playlists

UK Turks Playlists omfattar ett brett utbud av innehåll i olika kategorier inklusive live-TV på Kodi. Även om detta tillägg främst är för innehållet på begäran, har det ett separat, speciellt avsnitt för Live TV. Och det här avsnittet innehåller många TV-kanaler från Storbritannien, USA och andra länder.

Detta Kodi live-tv-tillägg kan installeras från UKTurk Addon-förvaret, som är den första som får den aktuella versionen av addon. Det finns också på Kodil-förvaret. Men jag har lagt märke till att Kodil inte alltid har den senaste versionen. När du har installerat UK Turks Playlists behöver du en PIN-kod för att komma åt den. PIN-koden kan genereras på UTPIN.com.

Källa: https://addoncloud.org/ukturk/install

Hur man installerar UK Turks Playlists

10. Amerikano Tuga

Det finns en god chans att du kanske inte ens har hört talas om detta live TV Kodi-tillägg. Jag snubblat över det för bara några veckor sedan och bestämde mig för att behålla det. Varför? Av det enkla skälet tillåter det mig att titta på live-TV-kanaler från hela världen utan problem. Hemskärmen för detta tillägg innehåller olika kategorier med länkar till dussintals kanaler. Dessa kategorier är mestadels landsvisa, men du hittar också avsnitt som VIP Kids TV, filmer, etc. American Tuga är en del av VIP Secret Repository och det är precis där du kan installera den från.

Källa: http://team-vipsecret.com/

11. Mad Streams

Mad Streams är ännu ett tillägg du vill prova om du vill titta på live-TV på Kodi. Denna tillägg har många live-tv-strömmar för vissa populära TV-kanaler. För närvarande är Mad Streams offline för underhåll och versionuppdatering. Vi kommer att meddela dig när det är online igen.

Källa: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil finns regelbundet bland de bästa tilläggarna för att titta på direkt-TV på Kodi. Den har denna enorma samling kanaler från nästan alla platser i världen. Namnet på addon antyder att det handlar om sport. Det är sant att en stor del av SportsDevil ägnas åt sport. Huvudskärmen har två separata avsnitt för sport - Live Sports & Sport-TV. Men det finns mer SportsDevil än bara sport.

Det finns "Live TV" -avsnittet, som vidare har en "ShadowsNet.ro (World TV)" -kategori. World TV-delen av detta tillägg låter dig utforska live-TV-kanaler från USA, Storbritannien, Tyskland, Italien, Frankrike och mer.

Du kan installera SportsDevil från Kodil Repository. Du kanske också upptäcker att SportsDevil är en del av nästan alla andra stora förvar inklusive Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository etc. Men Kodil verkar ha den senaste versionen av detta tillägg och det är därför det är den bästa källan att installera SportsDevil från.

Källa: http://kdil.co/repo/

Hur man installerar SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro är en av de mycket populära Kodi-tilläggarna och den kan laddas ner från Kodil-förvaret. Trots att Mobdro i huvudsak är ett on-demand-tillägg, har den en kategori med namnet 'Kanaler', som har en anständig samling av vissa breda tittade satellitkanaler. Mobdro har ett omfattande utbud av innehåll och låter dig titta på livekanaler i olika kategorier inklusive filmer, TV-program, underhållning, sport, musik och mer. Denna tillägg uppdateras också regelbundet med det nya innehållet.

Repokälla: http://kdil.co/repo/

Hur man installerar Mobdro på FireStick

14. Ultimate IPTV

Precis som IPTV Bonanza och Ultra IPTV, har Ultimate IPTV också en stor samling satellit-TV-kanaler från hela världen. Precis som de andra två är Ultimate IPTV-kanaler också på något sätt felaktiga och placerade slumpmässigt. Så måste du klicka igenom skärmarna för att hitta det du letar efter. Det goda är att om du är redo att arbeta för det, är det mer troligt att du hittar din favoritkanal här än någon annanstans.

Källa: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow är en prenumerationsbaserad tjänst som erbjuder live-tv-strömning av de amerikanska satellitkanalerna till amerikanerna utanför landet, till exempel den militära personalen som är under utplacering. Denna tjänst listas som USTVNow Plus i Kodis officiella förvar. Du måste först registrera dig för USTVnow-kontot och sedan installera dess live Kodi-addon för TV för att använda tjänsten. USTVnow har en nivåstruktur för prissättning med basplanen som är gratis. Men gratisplanen erbjuder bara upp till 6 kanaler och begränsade funktioner. De betalda prenumerationerna börjar på $ 14.99 och erbjuder fler kanaler (upp till 24) och bättre DVR-funktioner. Du kan besöka http://watch.ustvnow.com/guide och lära dig mer om planerna och kanalerna.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Avslutar

Så här är vår lista över de bästa Kodi live-tv-tillägg för 2018. Det är sant att det finns många fler där ute. Men idén är att hitta de addons som verkligen fungerar. Det är ingen mening att gå igenom krångelna med att installera en tillägg bara för att upptäcka att den inte fungerar. Jag har personligen installerat var och en av dessa tillägg och testat dem för strömbarhet. Observera att jag ännu inte hittar ett live-tv-tillägg för Kodi som kan spela 100% strömmar hela tiden. Men de tillägg som jag har listat ovan har mer strömbara länkar och fungerar bättre än de andra. Om jag råkar stöta på någon ny, effektiv TV-Kodi-addon kommer jag säkert att uppdatera denna lista. Om du råkar upptäcka något tillägg, vänligen dela det med oss ​​i kommentarerna nedan. Tack för att du läste!

Relaterad:

Bästa Kodi Builds
Hur Jailbreak Fire Stick
Hur du uppdaterar Kodi på Fire TV Stick
Hur fixar jag buffring på Kodi
Hur man tittar på Hotstar i USA

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me