15 Best Kodi Skins untuk Menukar Bagaimana Kodi Anda Kelihatan

>

Dalam jawatan ini, saya membundarkan kulit Kodi terbaik untuk Kodi 18 dan 17.6. Di sini, anda akan menemui kulit Kodi untuk TV Kebakaran, FireStick 4K, FireStick, Mobiles & Komputer, dan semua peranti yang disokong Kodi.

Kodi adalah pusat media yang sangat baik. Ia membolehkan anda dengan mudah menonton kandungan kegemaran anda. TV Live, Sukan, Filem, Rancangan, ia memberi anda akses kepada semua itu melalui pelbagai tambahan video. Saya telah menjadi pengguna Kodi sejak masa yang saya tidak ingat. Apa yang paling saya sukai tentang Kodi ialah ia boleh disesuaikan dengan beberapa cara dan kulit Kodi adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk melakukannya..

Kodi kulit lalai yang dipanggil muara adalah baik-baik saja. Tetapi, ia terlalu perniagaan. Maksud saya, ia tidak begitu menarik. Syukurlah, anda boleh menjadikannya lebih interaktif dan berlaku dengan kulit Kodi teratas ini. Kulit Kodi bukan sahaja meningkatkan daya tarikan kosmetik antara muka tetapi mereka juga menjadikannya lebih mesra pengguna.

Sekiranya anda telah menggunakan Kodi Builds, anda akan tahu bahawa binaan juga memberikan pengubahsuaian visual kepada Kodi dengan kulit mereka sendiri. Malah, beberapa Kodi membina walaupun menggunakan beberapa kulit ini. Tetapi, masalah dengan membina adalah mereka memasang banyak add-ons dan repositori dan membuat Kodi besar. Jika anda sudah mempunyai tambahan kegemaran anda, maka yang anda perlukan hanyalah kulit yang dengan cepat mengubah antara muka pengguna dan meningkatkan pengalaman anda.

Cara Pasang Kodi Skins

Sebelum kita bermula, berikan saya langkah cepat untuk memasang sebarang kulit Kodi. Ia tidak akan mengambil lebih daripada 6 langkah. Berikut ialah cara anda melakukannya:

1. Buka Kodi Tetapan 

kulit kodi terbaik

2. Klik Antara muka

bagaimana untuk memasang kulit kodi

3. Klik Kulit di sebelah kiri dan kemudian klik Kulit di sebelah kanan

bagaimana untuk menukar kulit kodi

4. Pilih kulit anda. Sekiranya kulit yang diinginkan tidak ada dalam senarai, klik Mendapatkan lebih banyak… 

kulit kodi teratas

5. Klik pada Skin yang anda mahu memohon dan tunggu untuk memuat turun dan memasangnya

kulit kodi terbaik

6. Klik Ya apabila digesa

memasang kodi kulit

Perhatian Pengguna KODI: Bacalah sebelum anda meneruskan

Add / build Kodi menawarkan kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda ke masalah undang-undang jika ditangkap streaming Filem / rancangan TV / Sukan percuma. Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk sentiasa menyambungkan VPN semasa streaming dalam talian. VPN Kodi yang baik menyembunyikan identiti anda, memintas pengawasan kerajaan, kandungan yang disekat geo, dan penjejakan ISP (yang juga membantu dalam streaming penimbal bebas).

Saya menggunakan ExpressVPN yang VPN terpantas dan paling selamat. Ia sangat mudah untuk dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon FireStick. Anda mendapat 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh meminta bayaran balik.

Klik DI SINI untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada ExpressVPN

Baca: Cara memasang dan menggunakan VPN Kodi

Kodi Skins Terbaik

Berikut ialah senarai Kodi Skins terbaik yang berfungsi pada kedua-dua, Kodi Leia dan Krypton. Terdapat beberapa kulit biasa antara kedua-dua platform, saya telah memilih perkara yang penting. Yang lain tidak cukup baik.

Aeon Nox

kulit kodi terbaik 2019

Aeon Nox mungkin adalah kulit Kodi terbaik pada masa ini. Mengikuti idea reka bentuk yang minimum, kulit ini menjadikan Kodi sangat mudah untuk anda. Ia adalah pemergian yang menyenangkan dari Muara Kulit Kodi yang biasa, biasa. Kulit ini mengambil pendekatan minimalis dan menjadikan antara muka Kodi menarik secara visual tanpa mencolok. Kesederhanaan susun atur membolehkan anda cepat mengenalinya. Tidak hairan mengapa banyak Kodi menggunakan kulit ini.

Kulit ini boleh didapati sebagai Aeon Nox Silvo pada Kodi 18 Leia dengan hanya perbezaan kecil kepada Aeon Nox untuk Kodi 17.6. Sebagai contoh, bar menu rumah diposisikan sedikit lebih tinggi - lebih kepada pusat skrin - dalam versi 17.6. Versi Silvo juga tidak mempunyai sebarang latar belakang lalai, sementara versi 17.6 tidak. Walau bagaimanapun, anda boleh dengan mudah memilih dari satu set latar belakang yang dimuatkan dengan Aeon Nox.

Aeon Nox membenarkan pelbagai penyesuaian dan tatarajah untuk mengubah suai kulit ke pilihan anda. Ia adalah kulit yang ringan dan oleh itu tidak menyebabkan sebarang perubahan prestasi yang ketara, walaupun pada alat spec yang rendah seperti FireStick. Ia sememangnya kulit yang hebat untuk dimiliki.

Bello

kulit kodi terbaik 2019

Bello merupakan satu lagi kulit Kodi yang paling minimum yang menawarkan cara baru yang bagus untuk merasai pusat media kegemaran anda. Kerana Bello adalah kulit yang minimum, anda tidak akan dapati banyak bel dan peluit. Walau bagaimanapun, jika anda mencari antara muka yang mesra pengguna dan mudah pada sumber sistem anda, Bello adalah kulit Kodi untuk dipilih.

Kulit ini boleh didapati sebagai Bello 7 pada Kodi 17.6 dan Bello 6 pada Leia. Sekali lagi, tidak banyak yang boleh dipilih antara dua versi kecuali variasi kosmetik yang tidak penting. Sebagai contoh, versi 17.6 mempunyai latar belakang kecerunan ungu ungu, manakala K18 dilengkapi dengan latar belakang hitam yang berwarna hitam. Bello membolehkan anda menetapkan warna latar belakang baru pada kedua-duanya. Walaupun, Leia tidak boleh membiarkan anda mengubah latar belakang. Selain itu, kedua-dua versi Bello tidak mempunyai pilihan untuk menambah imej latar belakang adat.

Bello tidak menyokong tetikus dan meminta anda untuk menyahdayakannya dalam tetapan. Walaupun anda masih boleh berinteraksi dengan tetikus, penunjuk besar tetikus tidak dibenarkan tidak begitu mudah digunakan. Ini sebabnya, kulit ini lebih sesuai untuk peranti sentuhan dan kawalan jauh, seperti FireStick.

Walau bagaimanapun, Bello adalah kulit yang baik untuk dimiliki dan layak untuk bahagian senarai Skype Kodi Terbaik.

Kotak

kulit kodi teratas

Ini satu lagi kulit yang bagus untuk Kodi 18 dan Kodi 17.6 Saya telah menggunakannya untuk beberapa lama. Kotak mempunyai reka bentuk berasaskan panel dengan susunan yang teratur. Kulit mempunyai rupa yang profesional dan daya tarikan futuristik. Reka bentuk panel menjadikannya kulit mesra pengguna dan intuitif.

Skrin utama kulit menganjurkan satu kategori pada satu masa pada paparan. Filem, Rancangan TV, Muzik dan TV Langsung adalah kategori lalai. Walau bagaimanapun, anda boleh menambah atau mengeluarkan kategori dari tetapan kulit. Selain kategori penstriman, anda juga boleh mengakses pilihan utiliti seperti Add-on, Tetapan, Gambar, Kegemaran, Sesuaikan, dan lain-lain dari skrin utama.

Walaupun kulit Kodi ini tidak membenarkan anda menambah latar belakang imej ke skrin utama, anda boleh menukar warna latar belakang. Terdapat palet besar untuk memilih warna dari. Selain warna, anda boleh menyesuaikan kulit ini dengan banyak cara lain. Contohnya, anda boleh memaparkan Now Playing pada skrin utama, memainkan video di latar belakang, menukar label menu dan banyak lagi.

Semua dalam semua, Kotak adalah salah satu daripada kulit Kodi teratas untuk pengalaman Kodi yang indah. Mencubanya.

Confluence

kulit kodi terbaik

Selama bertahun-tahun, saya telah menguji dan menggunakan banyak kulit Kodi. Ramai daripada mereka kelihatan menjanjikan tetapi tidak semua mereka boleh tahan uji masa. Konkuren, sebaliknya, telah lama berlalu dan ia mudah menjadi salah satu daripada kulit Kodi terbaik yang anda akan dapati. Tidak menghairankan bahawa Confluence digunakan dalam beberapa Kodi seperti Durex (sekarang tidak berfungsi) dan Xanax (pengganti Durex).

Konklusi tidak betul-betul minimum, tetapi ia tidak terlalu baik. Oleh itu, jika anda mencari kulit yang tengah-tengah antara terlalu sederhana dan terlalu megah, anda mesti memberikan Confluence a try.

Menu rumah ditempatkan lebih dekat ke tengah dari bahagian bawah dan berjalan dari kiri ke kanan skrin. Anda akan menemui kategori penting di bar menu seperti Video, Muzik, Pengaya, Sistem untuk membolehkan anda memulakan dengan segera.

Versi 17.6 kulit ini datang dengan latar belakang pra-set. Versi Kodi 18 tidak mempunyai latar belakang. Walau bagaimanapun, anda boleh memilih imej latar belakang baharu dari storan setempat.

Anda boleh menyesuaikan kulit dengan cara lain. Ia membolehkan anda menambah atau mengalih keluar kategori menu rumah lalai. Anda boleh menambah Visualisasi Sekarang Memainkan ke latar belakang. Dan yang paling penting, ia membolehkan anda menambah pintasan tambah pada kategori menu rumah yang dikehendaki. Ini membolehkan anda memilih tambahan video kegemaran anda dari skrin utama.

Confluence adalah kulit yang baik untuk semua jenis peranti seperti tetikus, sentuhan, kawalan jauh.

Eminence

kulit kodi terbaik

Ia tidak lama apabila saya terjumpa kulit Kodi ini. Saya benar-benar yakin bahawa ia akan menjadi sebahagian daripada senarai Kodi Terbaik Kod. Mari kita bercakap tentang skrin utama terlebih dahulu.

Menu rumah mempunyai reka bentuk blok elegan yang terputus ke bahagian bawah skrin. Ia menyerupai antara muka sebuah TV OS. Reka bentuk berjubin bukan hanya kelihatan futuristik dan menarik secara visual, tetapi juga menambah fungsi lebih kepada kulit. Reka bentuk kulit keseluruhannya begitu kemas, segar dan ringkas, anda boleh memulakan dengan serta-merta.

Menu utama termasuk Video, Filem, Rancangan TV, Muzik antara kategori lain. Anda boleh menambah atau mengeluarkan kategori dari tetapan kulit. Malah, anda juga boleh menukar label item menu. Kulit juga membolehkan anda menambah imej latar belakang yang berasingan untuk setiap kategori. Selain latar belakang dan skrin utama, anda juga boleh menyesuaikan Perpustakaan, Tandukan, Warna, Pada Paparan Skrin (OSD) dan banyak lagi.

Pellucid

kulit kodi teratas

Pellucid adalah salah satu kulit Kodi paling minimum di sekitar. Skrin utama kulit ini hanya memaparkan keperluan penting, tetapi cukup untuk membuat anda bermula dengan cepat. Video, Muzik, Permainan, Gambar adalah satu-satunya kategori lalai. Di bahagian bawah, anda akan menemui ikon Tetapan, yang akan membolehkan anda menggali kulit lebih dalam.

Kulit tidak mempunyai banyak penyesuaian. Walaupun, terdapat beberapa konfigurasi yang anda akan berminat. Contohnya, anda boleh menambah item menu baru ke menu utama. Anda juga boleh mengeluarkan atau menamakan semula yang sedia ada. Jika anda menjalankan Pellucid pada peranti spec rendah, anda juga boleh memilih Mod Kuasa Kekuatan Rendah.

Latar belakang skrin utama dinamik dan memilih imej dari folder lalai. Anda boleh menukar direktori lalai untuk memaparkan imej peribadi anda.

Pellucid bukanlah yang paling saya sukai, tetapi saya suka menggunakannya sekarang dan kemudian. Ia adalah perubahan yang baik dari biasa.

Berputar

kulit kodi teratas

Berputar adalah kulit Kodi paling unik yang pernah saya lihat. Seperti namanya yang dicadangkan oleh kulit, ia mempunyai cakera yang berputar di mana paksi pelbagai elemen antara muka berputar. Pada skrin utama, anda akan menemui item menu pusingan berikut: Video, Muzik, Gambar, Permainan, Cuaca, Kegemaran, dll. Anda boleh memasukkan item baru atau mengalih keluar yang ada dari tetapan kulit.

Walaupun kulit menyokong tetikus, ia lebih baik digunakan dengan sentuhan, papan kekunci atau kawalan jauh. Ia menawarkan sistem navigasi yang indah untuk FireStick dan alat kawalan jauh yang lain.

Kulit ini menawarkan pelbagai pilihan penyesuaian. Anda boleh menukar sama ada imej latar belakang dipaparkan atau tidak. Anda juga boleh memudar imej latar belakang untuk menekankan item menu. Kulit juga membolehkan anda memainkan video latar belakang.

Berputar membolehkan anda memilih imej latar belakang tersuai untuk setiap item dari storan setempat. Secara lalai, ia memilih imejnya sendiri. Anda juga boleh menukar tema warna.

Jika anda mencari cara yang baru dan menarik untuk menggunakan Kodi, saya percaya tiada apa yang boleh menjadi lebih baik daripada Revolve. Atas sebab itu, ia termasuk dalam barisan atas kulit Kodi kami.

Rapier

kulit kodi terbaik 2019

Rapier adalah salah satu kulit Kodi paling disesuaikan yang anda akan dapati. Anda boleh mengubah rupa dan rasa kulit ini dengan pelbagai cara. Anda boleh menukar tema warna sepenuhnya dari lalai ke rata, oren atau merah. Kulit juga membolehkan anda mengubah warna item menu. Malah, anda juga boleh menukar font kulit.

Skrin utama memaparkan Filem, Video, Rancangan TV, Muzik, Tambah, dan sebagainya sebagai kategori utama. Anda boleh menambah kategori tersuai baru atau menyembunyikan yang sedia ada dari tetapan kulit. Anda juga boleh mengubah suai atau menyembunyikan item submenu.

Tiada latar belakang secara lalai. Walau bagaimanapun, anda boleh memuat turun dan menetapkan pelbagai imej latar belakang dan fanart.

Menu rumah diselaraskan ke tepi bawah skrin dan anda boleh memilih item dengan navigasi kiri dan kanan. Sekiranya terdapat item submenu yang berkaitan dengan item menu utama, ia dipaparkan tepat di atas menu rumah.

Rapier adalah kulit yang baik dan minimum yang sesuai untuk pemula dan pakar.

FTV

kulit kodi terbaik 2019

Ini FireStick yang menyegarkan kulit Kodi adalah pilihan yang tepat untuk peranti kawalan jarak jauh seperti FireStick, Peti TV Android. Ia juga menyokong fungsi sentuhan, tetapi itu bukan semua yang hebat. Dengan tetikus, ia menjadi semakin teruk. Jadi, gunakannya dengan peranti TV untuk membuat yang terbaik daripada itu. Dan, jangan lupa untuk melumpuhkan tetikus di Tetapan > Sistem > Input

FTV adalah kulit yang sangat minimalis. Begitu banyak sehingga ia tidak memaparkan tarikh dan masa pada skrin asalnya. Ia mempunyai bar menu menegak di sebelah kiri yang menekankan item yang dipilih dan memudar selebihnya. Anda mungkin juga melihat pada skrin kosong jika item menu yang dipilih tidak mempunyai widget untuk dipaparkan.

Ketidakhadiran mungkin sedikit masalah. Semasa item yang ditonjolkan menonjol, yang tidak dipilih tidak bertentangan dengan latar belakang.

Tidak banyak pilihan penyesuaian. Anda boleh menambah atau mengalih keluar item menu utama dan widget yang berkaitan. Kulit juga membolehkan anda menyesuaikan menu penutup dan mematikan / membolehkan Fanart. Latar belakang adat tidak tersedia. Anda tidak boleh mengubah tema dan warna kulit.

Jangan mengharapkan banyak dari FTV. Walau bagaimanapun, jika anda mencari navigasi mesra jarak jauh dan antara muka yang ringan, FTV adalah salah satu kulit Kodi yang terbaik untuk mempunyai.

Xperience1080

kulit kodi terbaik

Ia adalah reka bentuk panel kulit Kodi yang menjadikannya menonjol dari orang ramai. Saya telah mencuba beberapa kulit Kodi tetapi tidak ada apa-apa seperti Xperience1080 ketika datang ke reka bentuk antara muka.

Menu rumah berada di bahagian atas dan menyusun pelbagai item termasuk TV, Filem, Rancangan TV, Muzik, Gambar, Tetapan, dan lain-lain. Widget untuk setiap item dipaparkan di bawah menu rumah. Widget ini dibentangkan dalam pelbagai jubin yang bersama-sama membentuk panel.

Xperience1080 adalah sangat disesuaikan. Anda boleh mengaktifkan / mematikan item menu rumah mengikut keinginan anda. Anda juga boleh menyesuaikan setiap jubin untuk mana-mana item menu rumah. Kulit membolehkan anda memilih nama dan ikon tersuai untuk setiap jubin. Selain itu, anda boleh menukar Jenis jubin dari lalai ke Tambah video, Tambahan Muzik, Tambahan program, dan sebagainya. Anda juga boleh menetapkan addon kepada setiap jubin.

Xperience1080 berfungsi dengan lancar pada semua peranti Kodi. Walau bagaimanapun, ia tidak menyokong fungsi tetikus. Jika anda menggunakannya pada komputer, navigasi dan berinteraksi dengan papan kekunci. Kulit berfungsi lebih baik pada alat kawalan jauh.

Kodi 18.5 Leia Only Skins

Terdapat beberapa kulit Kodi yang sangat baik yang telah direka khusus untuk versi Kodi terbaru 18.5 Leia (juga versi Leia yang lebih tua). Berikut ialah senarai kulit Kodi teratas untuk Kodi 18 atau versi yang lebih baru.

Aura

kulit kodi terbaik

Ia adalah kulit yang sama digunakan oleh banyak Kodi yang dibina. Aura mempunyai reka bentuk berasaskan jubin, yang bukan sahaja menjadikannya visual menarik tetapi juga sangat berfungsi. Item menu rumah diletakkan secara mendatar di bahagian atas dan kategori, widget dan pilihan submenu yang lain dipaparkan di seluruh skrin dalam format berjubin.

Antaramuka yang licin, antara muka membuat Aura menjadi kulit mesra pengguna. Anda boleh menyesuaikan lebih banyak kulit dengan keinginan anda dengan meneroka pelbagai pilihan konfigurasi yang terdapat di dalam tetapan kulit. Anda boleh menambah item menu rumah yang baru. Anda boleh memilih latar belakang adat dari storan setempat. Terdapat banyak kesan dan warna untuk digunakan juga.

Aura menawarkan prestasi lancar pada pelbagai jenis peranti. Saya telah menggunakannya di FireStick dan Android TV tanpa sebarang masalah penting. Ia terpaksa menjadi sebahagian dari senarai ini Kodi terbaik kulit.

Aeon Tajo

kulit kodi teratas

Aeon Tajo adalah kulit hanya Kodi 18 dengan rasa kesegaran. Apabila anda berada di skrin utama, kulit memainkan cahaya, muzik menenangkan untuk anda (yang anda boleh, tentu saja, matikan dalam tetapan kulit). Kulit juga membolehkan anda menggunakan senarai main M3U peribadi anda untuk main balik latar belakang.

Ia adalah kulit yang rapi, minimum dengan item menu besar di bahagian bawah. Ini menjadikan kulit sangat mudah digunakan. Gambar, Muzik, Filem, Rancangan TV, TV Live, Video, Sistem adalah item utama menu rumah dengan submenus masing-masing. Anda sentiasa boleh mengalih keluar sebarang menu utama atau item submenu yang anda mahu atau menambah item tersuai. Selain itu, anda boleh memilih imej latar belakang adat dan label tersuai untuk setiap item.

Dengan begitu banyak pilihan untuk menyesuaikan rupa dan rasa dan kefungsian, antara muka yang minimum dan mudah digunakan, Aura pastinya salah satu daripada kulit Kodi terbaik di sekeliling.

Kuarza

kulit kodi terbaik

Apabila saya mula-mula melihatnya, saya fikir Quartz adalah kulit yang belum selesai - kerja yang sedang berjalan. Tidak lama kemudian, saya menyedari bahawa ia adalah kulit mentah yang banyak memberi kesan kepada anda untuk menyesuaikan diri. Ia menyediakan struktur asas tetapi untuk sebahagian besar, anda perlu membinanya dari awal. Jika anda baru kepada Kodi, anda mungkin mahu mencuba kulit Kodi lain di dalam senarai kami. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pengguna yang berpengalaman dan biasa dengan cara kulit Kodi disesuaikan, anda mungkin menyukainya.

Menu rumah diletakkan dari tepi kiri ke kanan di tengah dan menampung pilihan terhad. Filem, Rancangan TV, Muzik, Gambar, Tambahan, dan KODI adalah satu-satunya perkara. Kecuali pada dua terakhir, Add-ons dan KODI, item menu lain hampir tidak mempunyai submenu. Dari menu KODI, anda boleh pergi ke Tetapan dan mula membina item submenu.

Anda boleh mendayakan / melumpuhkan dan menamakan semula mana-mana kategori menu utama yang ada. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh menambah kategori baharu. Memandangkan ia adalah kulit asas, saya percaya pemaju sepatutnya membenarkan sekurang-kurangnya ini.

Anda boleh memautkan sehingga 5 alat tambah kepada mana-mana kategori. Apabila disambungkan, add-on ini muncul tepat di atas bar menu. Anda juga boleh menambah imej latar belakang adat dari storan setempat.

Kuarza bukan kulit Kodi yang paling hebat, tetapi tidak sama buruknya. Anda boleh mencubanya.

Kodi 17.6 Krypton Hanya Kulit

Peratusan kecil, tetapi penting, pengguna masih menggunakan Kodi 17.6. Oleh itu, saya fikir ia adalah idea yang baik untuk menyesuaikan hanya kulit Kodi 17.6 sahaja. Kulit ini belum lagi dikodkan untuk Kodi 18 Leia. Sekiranya anda masih dalam aliran Kodi Krypton, anda mungkin mahu mencuba kulit Kodi atas ini.

Chroma

kulit kodi terbaik 2019

Chroma adalah salah satu daripada kulit Kodi yang paling popular untuk platform Kodi 17.6. Kulit ini adalah koktail imej resolusi tinggi, banyak warna, dan reka bentuk mesra pengguna. Kulit ini seolah-olah berfungsi lebih baik pada paparan TV daripada peranti skrin kecil. Sebenarnya, navigasi dengan sentuhan atau walaupun tetikus tidak mudah. Walaupun, ia berkerjasama dengan pengawal jauh.

Bar menu rumah adalah mendatar dan jelas besar dengan imej kecil yang besar. Anda boleh menukar ke menu menegak dari tetapan kulit. Tetapi, ia akan dirompak daripada grafiknya dan dikurangkan kepada paparan tekstual sahaja. Terdapat banyak cara untuk menyesuaikan kulit ini. Anda boleh menambah item baru dalam menu atau memadam yang sedia ada. Anda boleh memilih pelbagai karya seni, menambah fanart dan kesan. Anda mungkin juga memilih skema warna baru.

Chroma bukan kulit yang paling mesra pengguna. Walau bagaimanapun, apabila anda menguasainya, anda mungkin menyukainya. Oleh itu, saya memutuskan saya akan memasukkannya dalam senarai Kodi terbaik kami.

Titan

kulit kodi terbaik

Titan pernah menjadi salah satu kulit Kodi kegemaran saya apabila saya menggunakan Kodi 17.6. Oleh kerana saya telah berhijrah ke Kodi 18 Leia dan hanya kulit 17.6 sahaja, saya tidak boleh menggunakannya lagi. Sekiranya anda masih menggunakan Krypton, saya akan mengesyorkan anda memberi kulit Kodi ini sekali. Apa yang saya suka tentang Titan ialah reka bentuk modularnya yang boleh memberi banyak pilihan kepada anda di skrin utama tanpa menjadi huru-hara atau berantakan.

Jubin yang berbeza, walaupun saling berkaitan, diatur dengan baik pada skrin utama. Anda boleh memilih dari kategori lalai termasuk Muzik, Gambar, Video, YouTube, Penyemak Imbas Tambah dan Tetapan. Apabila anda mengklik jubin kategori, item submenu yang berkaitan muncul di bahagian bawah. Anda boleh menukar susun atur skrin utama dari tetapan kulit dengan mudah.

Titan juga menawarkan banyak pilihan penyesuaian. Dari tweaking susun atur untuk menambah item menu baru, daripada mengubah skema warna kulit untuk memasukkan imej latar belakang baru, anda boleh melakukannya.

Kulit Kodi ini berfungsi hebat pada semua peranti Kodi termasuk FireStick dan Android TV Boxes.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Mengakhiri

Jadi, inilah senarai Kodi atas Kodi 18 dan Kodi 17.6. Saya telah secara peribadi menguji ini membina dan menulis artikel ini dari pengalaman peribadi saya. Saya harap anda dapati ia berguna. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, cadangan atau maklum balas, sila beritahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me