15 beste Kodi-skinn for å endre hvordan Kodi ser ut

>

I dette innlegget avrunder jeg de beste Kodi-skinnene til Kodi 18 og 17.6. Her finner du Kodi-skinn for Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobiles & Datamaskiner og alle Kodi-støttede enheter.

Kodi er et utmerket mediesenter. Den lar deg enkelt se favorittinnholdet ditt. Live TV, sport, filmer, show, det gir deg tilgang til det hele gjennom et bredt spekter av videotillegg. Jeg har vært Kodi-bruker siden jeg ikke en gang husker det. Det jeg elsker mest med Kodi er at den kan tilpasses på flere måter, og en Kodi-hud er en av de mest effektive måtene å gjøre det på.

Standard Kodi Skin som heter Estuary er bra. Men det er for forretningsmessig. Jeg mener, det er ikke akkurat veldig interessant. Heldigvis kan du gjøre det mer interaktivt og skje med disse topp Kodi-skinnene. Kodi-skinnet forbedrer ikke bare den kosmetiske appellen til grensesnittet, men de gjør det også mer brukervennlig.

Hvis du har brukt Kodi Builds, ville du vite at buildene også gir en visuell makeover til Kodi med sine egne skinn. Faktisk bruker flere Kodi-bygninger til og med noen av disse skinnene. Men problemet med buildene er at de installerer mange tillegg og depoter og gjør Kodi klumpete. Hvis du allerede har favoritttilleggene dine, er alt du trenger en hud som raskt forvandler brukergrensesnittet og forbedrer opplevelsen.

Hvordan installere Kodi Skins

Før vi begynner, la meg gi deg de raske trinnene for å installere Kodi-hud. Det vil ikke ta mer enn seks trinn. Slik gjør du det:

1. Åpne Kodi innstillinger 

beste kodi skinn

2. Klikk på Interface

hvordan du installerer kodi skins

3. Klikk på Hud til venstre og klikk deretter Hud til høyre

hvordan du endrer kodi hud

4. Velg din hud. Hvis ønsket hud ikke er på listen, klikker du på Få mer… 

topp kodi skinn

5. Klikk på huden du vil bruke, og vent til den skal lastes ned og installeres

beste kodi skinn

6. Klikk Ja når du blir bedt om det

installer kodi skins

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Beste Kodi-skinn

Følgende er listen over de beste Kodi-skinnene som fungerer på begge, Kodi Leia og Krypton. Det er flere vanlige skinn mellom de to plattformene, jeg har valgt de som betyr noe. De andre var rett og slett ikke gode nok.

Aeon Nox

beste kodi skins 2019

Aeon Nox er sannsynligvis den beste Kodi-huden for tiden. Etter en minimal designidee, gjør denne huden Kodi utrolig enkel for deg. Det er en herlig avgang fra det verdslige, vanlige Kodi Skin Estuary. Denne huden tar den minimalistiske tilnærmingen og gjør Kodi-grensesnittet visuelt tiltalende uten å være prangende. Enkelheten i oppsettet lar deg raskt bli kjent med det. Det er ikke rart hvorfor mye Kodi builds bruker denne huden.

Denne huden er tilgjengelig som Aeon Nox Silvo på Kodi 18 Leia, med bare mindre forskjeller fra Aeon Nox for Kodi 17.6. For eksempel er hjemmemenylinjen plassert litt høyere - mer mot midten av skjermen - i 17.6-versjonen. Silvo-versjonen har heller ikke noe standardbakgrunn, mens 17.6-versjonen gjør det. Du kan imidlertid enkelt velge fra et sett med bakgrunner forhåndsinstallert med Aeon Nox.

Aeon Nox lar forskjellige tilpasninger og konfigurasjoner til å finjustere huden etter dine preferanser. Det er en lett hud og resulterer derfor ikke i merkbare ytelsesendringer, selv på enheter med lite spesifikasjoner som FireStick. Det er virkelig en fantastisk hud å ha.

Bello

beste kodi skins 2019

Bello er en annen minimal Kodi-hud som tilbyr deg en fin ny måte å oppleve ditt favoritt mediesenter. Siden Bello er minimal hud, finner du ikke mye bjeller og fløyter. Imidlertid, hvis du leter etter et grensesnitt som er brukervennlig og enkelt i systemressursene, er Bello Kodi-huden å velge.

Denne huden er tilgjengelig som Bello 7 på Kodi 17.6 og Bello 6 på Leia. Igjen er det ikke mye å velge mellom de to versjonene, bortsett fra for visse ubetydelige kosmetiske variasjoner. For eksempel har 17.6-versjonen en standard lilla gradientbakgrunn, mens K18 kommer med en grå-svart bakgrunn. Med Bello kan du stille inn nye bakgrunnsfarger på begge. Selv om Leia kanskje ikke lar deg endre bakgrunnen. Videre har ikke begge versjonene av Bello muligheten til å legge til tilpassede bakgrunnsbilder.

Bello støtter ikke mus og ber deg om å deaktivere den i innstillingene. Selv om du fremdeles kan samhandle med musen, er den store musen som ikke er tillatt, ikke veldig praktisk å bruke. Derfor er denne huden mer egnet for berøringsenheter og fjernstyrte enheter, for eksempel FireStick.

Likevel er Bello en god hud å ha, og den fortjener den delen av listen vår med beste Kodi-skinn.

Eske

topp kodi skinn

Dette en annen fin hud for Kodi 18 og Kodi 17.6 har jeg brukt i ganske lang tid. Box har et panelbasert design med en organisert layout. Huden har et profesjonelt utseende og en futuristisk appell. Paneldesignet gjør det til en brukervennlig og intuitiv hud.

Hjemmeskjermen til huden organiserer en kategori av gangen på skjermen. Filmer, TV-serier, musikk og Live TV er standardkategoriene. Du kan imidlertid legge til eller fjerne kategorier fra hudinnstillingene. Foruten streamingkategoriene, kan du også få tilgang til verktøyalternativer som tillegg, innstillinger, bilder, favoritter, tilpasse osv. Fra hovedskjermen.

Selv om denne Kodi-huden ikke lar deg legge til bakgrunnsbilder til hovedskjermen, kan du endre bakgrunnsfargen. Det er en stor palett å velge farger fra. I tillegg til fargene, kan du tilpasse denne huden på mange andre måter. For eksempel kan du vise Nå avspilling på hovedskjermen, spille av video i bakgrunnen, endre menyetiketter og mer.

Alt i alt er Box et av de beste Kodi-skinnene for en fantastisk Kodi-opplevelse. Gi det et forsøk.

Confluence

beste kodi skinn

Gjennom årene har jeg testet og brukt mange Kodi-skinn. Mange av dem så lovende ut, men ikke alle kunne tåle tidens prøve. Confluence, derimot, har eksistert i lang tid, og det er lett en av de beste Kodi-skinnene du finner. Det er ingen overraskelse at Confluence brukes i flere Kodi-bygg som Durex (nå nedlagt) og Xanax (Durex-erstatning).

Konfluens er ikke akkurat minimal, men den er heller ikke for prangende. Så hvis du leter etter en hud som er midt i bakken mellom for enkel og for overpratende, må du prøve Confluence.

Hjemmenyen er plassert nærmere midten enn bunnen og går over fra venstre til høyre på skjermen. Du finner viktige kategorier på menylinjen, for eksempel videoer, musikk, tilleggsprogrammer, system for å komme i gang umiddelbart.

17.6-versjonen av denne huden kommer med en forhåndsinnstilt bakgrunn. Kodi 18-versjonen har ikke bakgrunn. Du kan imidlertid velge et nytt bakgrunnsbilde fra den lokale lagringen.

Du kan tilpasse huden på mange andre måter. Den lar deg legge til eller fjerne standardmenykategoriene. Du kan legge til visualiseringen Nå spiller i bakgrunnen. Og veldig viktig, det lar deg legge til tilleggssnarveier til de ønskede kategoriene på hjemmemenyen. Dette lar deg velge favorittvideo-tilleggene dine direkte fra startskjermen.

Confluence er en anstendig hud for alle slags enheter som mus, berøring, fjernstyrt.

Eminence

beste kodi skinn

Det var ikke lenge da jeg snublet over denne Kodi-huden. Jeg var helt sikker på at det vil være den delen av denne listen over beste Kodi-skinn. La oss snakke om startskjermen først.

Hjemmenyen har et elegant blokkeringsdesign som er klikket til bunnen av skjermen. Det ligner grensesnittet til et TV-operativsystem. Det flislagte designet ser ikke bare futuristisk og visuelt tiltalende ut, men det gir også mer funksjonalitet til huden. Den generelle utformingen av huden er så ryddig, skarp og enkel, du kan komme i gang umiddelbart.

Hjemmenyen inkluderer videoer, filmer, TV-show, musikk blant andre kategorier. Du kan legge til eller fjerne kategorier fra hudinnstillingene. Faktisk kan du til og med endre etikettene til menyelementer. Huden lar deg også legge til et eget bakgrunnsbilde til hver kategori. Foruten bakgrunnen og startskjermen, kan du også tilpasse bibliotek, topptekst, farger, skjermdisplay (OSD) og mer.

pellucid

topp kodi skinn

Pellucid er en av de mest minimale Kodi-skinnene rundt. Hjemmeskjermen til denne huden viser bare de viktigste nødvendighetene, men nok til at du kommer raskt i gang. Videoer, musikk, spill, bilder er de eneste standardkategoriene. Nederst finner du Innstillinger-ikonet, som lar deg grave huden dypere.

Huden har ikke mange tilpasninger. Det er riktignok noen konfigurasjoner du vil være interessert i. For eksempel kan du legge til nye menyelementer på hjemmemenyen. Du kan til og med fjerne eller gi nytt navn til de eksisterende. Hvis du kjører Pellucid på en lavspesifisert enhet, kan du til og med velge Lav CPU-strømmodus.

Bakgrunnen til startskjermen er dynamisk og plukker bilder fra standardmappen. Du kan endre standardkatalogen for å vise dine personlige bilder.

Pellucid er ikke akkurat min mest favoritt, men jeg liker å bruke den nå og da. Det er en god forandring fra det normale.

Revolve

topp kodi skinn

Revolve er den mest unike Kodi-huden jeg noensinne har sett. Som navnet på huden antyder, har den en plate rundt hvis akse de forskjellige grensesnittelementene roterer. På startskjermen finner du følgende roterende menyelementer: Videoer, musikk, bilder, spill, vær, favoritter osv. Du kan inkludere nye elementer eller fjerne de eksisterende fra hudinnstillingene.

Selv om huden støtter mus, brukes den best med berøring, tastatur eller fjernkontroll. Det tilbyr et fantastisk navigasjonssystem for FireStick og andre fjernstyrte enheter.

Denne huden tilbyr forskjellige tilpasningsmuligheter. Du kan endre om bakgrunnsbildene vises eller ikke. Du kan også visne bakgrunnsbildene for å understreke menypunktene. Huden lar deg også spille av bakgrunnsvideoen.

Revolve lar deg velge det tilpassede bakgrunnsbildet for hvert element fra den lokale lagringen. Som standard plukker den sine egne bilder. Du kan også endre fargetemaet.

Hvis du leter etter en helt ny og spennende måte å bruke Kodi på, tror jeg ingenting kan bli bedre enn Revolve. Nettopp av den grunnen er det inkludert i vårt utvalg av topp Kodi-skinn.

rapier

beste kodi skins 2019

Rapier er en av de mest tilpassede Kodi-skinnene du vil finne. Du kan endre utseendet og følelsen av denne huden på mange forskjellige måter. Du kan endre fargetemaet helt fra standard til flatt, oransje eller rødt. Huden lar deg også endre fargen på menypunktene. Faktisk kan det hende at du også endrer hudtypen.

Startskjermen viser filmer, videoer, TV-show, musikk, tillegg osv. Som de viktigste kategoriene. Du kan legge til nye tilpassede kategorier eller skjule de eksisterende fra hudinnstillingene. Du kan til og med endre eller skjule undermenyelementene.

Det er ingen bakgrunner som standard. Du kan imidlertid laste ned og stille inn et bredt utvalg av bakgrunnsbilder og fanart.

Hjemmenyen er rettet mot nederste kant av skjermen, og du kan velge elementer med venstre og høyre navigasjon. Hvis det er noen undermenyelementer knyttet til hovedmenyelementet, vises det rett over hjemmemenyen.

Rapier er en fin, minimal hud som passer både for nybegynnere og eksperter.

FTV

beste kodi skins 2019

Denne FireStick-inspirerte Kodi-huden er et godt valg for fjernstyrte enheter som FireStick, Android TV Boxes. Den støtter berøringsfunksjonalitet også, men det er ikke så bra. Med en mus blir det enda verre. Så bruk den med en TV-enhet for å få det beste ut av det. Og ikke glem å deaktivere musen ved Innstillinger > System > Input

FTV er en ekstremt minimalistisk hud. Så mye at den ikke en gang viser dato og klokkeslett på startskjermen. Den har en vertikal menylinje til venstre som understreker de valgte elementene og blekner ut resten. Du kan like gjerne se på en blank skjerm hvis det valgte menypunktet ikke har widgets å vise.

Lesbarhet kan være litt av et problem. Mens de uthevede elementene skiller seg ut, kontrasterer de som ikke er valgt ikke godt mot bakgrunnen.

Det er ikke mange tilpasningsvalg. Du kan legge til eller fjerne hovedmenyelementene og tilhørende widgeter. Huden lar deg også tilpasse avstengningsmenyen og deaktivere / aktivere Fanart. Den tilpassede bakgrunnen er ikke tilgjengelig. Du kan ikke en gang endre hudtema og farger.

Ikke forvent mye av FTV. Imidlertid, hvis du leter etter fjernvennlig navigasjon og et lett grensesnitt, er FTV en av de beste Kodi-skinnene å ha.

Xperience1080

beste kodi skinn

Det er paneldesignet til denne Kodi-huden som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Jeg har prøvd flere Kodi-skins, men det er ingenting som ligner Xperience1080 når det kommer til grensesnittdesign.

Hjemmenyen er rundt toppen og stiller opp forskjellige elementer, inkludert TV, filmer, TV-show, musikk, bilder, innstillinger, etc. Widgets for hvert element vises under hjemmemenyen. Disse widgetene er lagt ut i forskjellige fliser som sammen danner et panel.

Xperience1080 kan tilpasses. Du kan aktivere / deaktivere hjemmemenyelementene etter ønske. Du kan til og med tilpasse hver flis for ethvert hjemmemenyelement. Huden lar deg velge et tilpasset navn og ikon for hver flis. Videre kan du endre flisetypen fra standard til videotillegg, musikktillegg, programtillegg osv. Du kan til og med tilordne et tillegg til hver flis.

Xperience1080 fungerer greit på alle Kodi-enheter. Den støtter imidlertid ikke musefunksjoner. Hvis du bruker den på en datamaskin, navigerer du og interagerer med tastaturet. Huden fungerer enda bedre på fjernstyrte enheter.

Kodi 18.5 Leia Only Skins

Det er noen utmerkede Kodi-skinn som er designet spesielt for den nyeste Kodi 18.5 Leia-versjonen (også eldre Leia-versjoner). Her er listen over de beste Kodi-skinnene for Kodi 18 eller nyere versjoner.

aura

beste kodi skinn

Det er den samme huden som brukes av mange Kodi-bygg. Aura har et flisebasert design, som ikke bare gjør det visuelt tiltalende, men også svært funksjonelt. Hjemmenyelementene er plassert horisontalt på toppen, og de relaterte kategoriene, widgetene og andre undermenyalternativer vises på resten av skjermen i et flislagt format.

Det glatte, uklare grensesnittet gjør Aura til en brukervennlig hud. Du kan tilpasse huden ytterligere etter din smak ved å utforske en rekke konfigurasjonsalternativer som er tilgjengelige i hudinnstillingene. Du kan legge til nye, tilpassede hjemmemenyelementer. Du kan velge en tilpasset bakgrunn fra det lokale lagringsstedet. Det er mange effekter og farger du også kan bruke.

Aura tilbyr jevn ytelse på alle slags enheter. Jeg har brukt den på FireStick og Android TV uten nevneverdige problemer. Det måtte være en del av denne listen over beste Kodi-skinn.

Aeon Tajo

topp kodi skinn

Aeon Tajo er en Kodi 18 eneste hud med en følelse av friskhet. Når du er på startskjermen, spiller huden en lett, beroligende musikk for deg (som du selvfølgelig kan slå av i hudinnstillingene). Huden lar deg også bruke din personlige M3U-spilleliste for bakgrunnsavspilling.

Det er en fin, minimal hud med store menyelementer rundt bunnen. Dette gjør huden utrolig enkel å bruke. Bilder, musikk, filmer, TV-show, Live TV, Videoer, System er de primære hjemmemenyelementene med sine respektive undermenyer. Du kan alltid fjerne hvilken som helst hovedmeny eller undermenyelement du ønsker, eller til og med legge til et tilpasset element. Videre kan du velge et tilpasset bakgrunnsbilde og tilpasset etikett for hvert element.

Med så mange alternativer for å tilpasse utseende og funksjonalitet, minimalt og brukervennlig grensesnitt, er Aura definitivt et av de beste Kodi-skinnene rundt.

Quartz

beste kodi skinn

Da jeg først så på det, tenkte jeg at kvarts var en uferdig hud - et arbeid som pågår. Snart innså jeg at det snarere er en rå hud som overlater mye av deg å tilpasse. Det gir en grunnleggende struktur, men for det meste må du bygge den opp fra bunnen av. Hvis du er ny på Kodi, kan det være lurt å prøve andre Kodi-skinn på listen vår. Imidlertid, hvis du er en erfaren bruker og er kjent med hvordan Kodi-skinnene blir tilpasset, vil du kanskje like det.

Hjemmenyen er plassert fra venstre til høyre kant i sentrum og rommer begrensede alternativer. Filmer, TV-serier, musikk, bilder, tillegg og KODI er de eneste varene. Bortsett fra de to siste, tilleggsprogrammer og KODI, har de andre menyelementene nesten ingen undermeny. Fra KODI-menyen kan du gå til Innstillinger og begynne å bygge opp undermenyelementene.

Du kan aktivere / deaktivere og gi nytt navn til alle eksisterende hovedmenykategorier. Du kan imidlertid ikke legge til noen ny kategori. Med tanke på at det er en så grunnleggende hud, mener jeg utviklerne burde ha tillatt i det minste så mye.

Du kan koble opptil 5 tillegg til enhver kategori. Når de er koblet til, vises disse tilleggene rett over menylinjen. Du kan også legge til tilpassede bakgrunnsbilder fra det lokale lagringsstedet.

Kvarts er ikke den største Kodi-huden, men den er ikke så ille heller. Du kan prøve det.

Kodi 17.6 Krypton Only Skins

En liten, men betydelig prosentandel av brukerne bruker fortsatt Kodi 17.6. Derfor tenkte jeg at det ville være en god idé å stille opp noen 17,6 bare Kodi-skinn. Disse skinnene er ennå ikke kodet for Kodi 18 Leia. Hvis du fremdeles strømmer på Kodi Krypton, kan det være lurt å prøve disse topp Kodi-skinnene.

Chroma

beste kodi skins 2019

Chroma er et av de mest populære Kodi-skinnene for Kodi 17.6-plattformen. Denne huden er en cocktail med bilder i høy oppløsning, mange farger og brukervennlig design. Denne huden ser ut til å fungere bedre på en TV-skjerm enn på små skjerm-enheter. Det er faktisk ikke lett å navigere med berøring eller mus. Skjønt, det er veldig bra med fjernkontroller.

Hjemmenylinjen er vannrett og tydelig stor med store miniatyrbilder. Du kan bytte til en vertikal meny fra hudinnstillingene. Men den vil bli frastjålet grafikken og redusert til kun tekstdisplay. Det er mange måter å tilpasse denne huden på. Du kan legge til nye elementer i menyen eller slette de eksisterende. Du kan velge forskjellige kunstverk, legge til fanart og effekter. Du kan til og med velge et nytt fargeskjema.

Chroma er ikke den mest brukervennlige huden. Men når du får tak i det, kan du til og med like det. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ville ta det med på listen over beste Kodi-skinn.

Titan

beste kodi skinn

Titan var en gang et av mine favoritt Kodi-skinn da jeg brukte Kodi 17.6. Siden jeg har migrert til Kodi 18 Leia og det er en 17.6 eneste hud, kan jeg ikke bruke den lenger. Hvis du fortsatt bruker Krypton, vil jeg anbefale deg å prøve denne Kodi-huden en gang. Det jeg virkelig likte med Titan var dens modulære design som kunne tjene mange alternativer for deg på startskjermen uten å være kaotisk eller rotete.

Selv om de henger sammen, er de forskjellige flisene pent organisert på startskjermen. Du kan velge fra standardkategoriene, inkludert Musikk, Bilder, Videoer, YouTube, Tilleggsleser og Innstillinger. Når du klikker på en kategoriflis, vises de relaterte undermenyelementene nederst. Du kan enkelt endre startskjermlayouten fra hudinnstillingene.

Titan tilbyr også mange tilpassede valg. Fra å finpusse oppsettet til å legge til nye menyelementer, fra å endre hudfargevalget til å inkludere nye bakgrunnsbilder, kan du gjøre alt.

Denne Kodi-huden fungerer bra på alle Kodi-enheter inkludert FireStick og Android TV Boxes.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Pakk inn

Så her er listen vår over de beste Kodi-skinnene for Kodi 18 og Kodi 17.6. Jeg har personlig testet disse byggene og skrevet denne artikkelen fra min personlige erfaring. Jeg håper at du synes det er nyttig. Hvis du har spørsmål, forslag eller tilbakemeldinger, vennligst gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me