15 beste Kodi-skins om te veranderen hoe je Kodi eruit ziet

>

In dit bericht vat ik de beste Kodi-skins voor Kodi 18 en 17.6 samen. Hier vindt u de Kodi-skins voor Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobiles & Computers en alle door Kodi ondersteunde apparaten.

Kodi is een uitstekend mediacenter. Hiermee kunt u eenvoudig uw favoriete inhoud bekijken. Live tv, sport, films, shows, het geeft je toegang tot alles via een breed scala aan video-add-ons. Ik ben een Kodi-gebruiker sinds ik me dat niet eens meer herinner. Wat ik het leukste vind aan Kodi is dat het op een aantal manieren kan worden aangepast en een Kodi-skin is een van de meest effectieve manieren om dat te doen.

De standaard Kodi Skin genaamd Estuary is prima. Maar het is te zakelijk. Ik bedoel, het is niet echt heel interessant. Gelukkig kun je het interactiever maken en gebeuren met deze top Kodi-skins. De Kodi-skins verbeteren niet alleen de cosmetische aantrekkingskracht van de interface, maar maken deze ook gebruiksvriendelijker.

Als je Kodi Builds hebt gebruikt, zou je weten dat de builds ook een visuele make-over geven aan Kodi met hun eigen skins. Verschillende Kodi-builds gebruiken zelfs enkele van deze skins. Maar het probleem met de builds is dat ze veel add-ons en repositories installeren en Kodi omvangrijk maken. Als je al je favoriete add-ons hebt, heb je alleen een skin nodig die de gebruikersinterface snel transformeert en je ervaring verbetert.

Hoe Kodi Skins te installeren

Voordat we aan de slag gaan, wil ik je de snelle stappen geven om een ​​Kodi-skin te installeren. Er zijn niet meer dan 6 stappen nodig. Hier is hoe je het doet:

1. Open Kodi instellingen 

beste Kodi-skins

2. Klik Koppel

hoe Kodi skins te installeren

3. Klik Huid aan de linkerkant en klik vervolgens op Huid aan de rechterkant

hoe Kodi-huid te veranderen

4. Kies je huid. Als de gewenste skin niet in de lijst staat, klikt u op Haal meer… 

top Kodi-skins

5. Klik op de skin die u wilt toepassen en wacht tot deze is gedownload en geïnstalleerd

beste Kodi-skins

6. Klik Ja als daarom gevraagd wordt

installeer kodi skins

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Beste Kodi-skins

Hierna volgt de lijst met de beste Kodi-skins die op zowel Kodi Leia als Krypton werken. Er zijn verschillende veel voorkomende skins tussen de twee platforms, ik heb degene gekozen die ertoe doen. De anderen waren gewoon niet goed genoeg.

Aeon Nox

beste Kodi-skins 2023

Aeon Nox is momenteel waarschijnlijk de beste Kodi-skin. Na een minimaal ontwerpidee, maakt deze skin Kodi ongelooflijk eenvoudig voor jou. Het is een heerlijk vertrek van het alledaagse, standaard Kodi Skin Estuary. Deze skin heeft de minimalistische benadering en maakt de Kodi-interface visueel aantrekkelijk zonder flitsende. Door de eenvoud van de lay-out kunt u er snel mee vertrouwd raken. Er is geen wonder waarom veel Kodi-builds deze skin gebruiken.

Deze skin is beschikbaar als Aeon Nox Silvo op Kodi 18 Leia met slechts kleine verschillen met Aeon Nox voor Kodi 17.6. De startmenubalk is bijvoorbeeld iets hoger geplaatst – meer naar het midden van het scherm – in de 17.6-versie. De Silvo-versie heeft ook geen standaardachtergrond, terwijl versie 17.6 dat wel doet. U kunt echter eenvoudig kiezen uit een reeks achtergronden die vooraf zijn geladen met Aeon Nox.

Aeon Nox biedt verschillende aanpassingen en configuraties om de skin aan uw voorkeuren aan te passen. Het is een lichtgewicht skin en leidt dus niet tot merkbare prestatieveranderingen, zelfs niet op apparaten met weinig specificaties zoals FireStick. Het is inderdaad een prachtige huid om te hebben.

Bello

beste Kodi-skins 2023

Bello is nog een minimale Kodi-skin die je een leuke nieuwe manier biedt om je favoriete mediacenter te ervaren. Omdat Bello een minimale skin is, zul je niet veel toeters en bellen vinden. Als u echter op zoek bent naar een interface die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk is voor uw systeembronnen, is Bello de Kodi-skin om uit te kiezen.

Deze skin is beschikbaar als Bello 7 op Kodi 17.6 en Bello 6 op Leia. Nogmaals, er is niet veel te kiezen tussen de twee versies behalve bepaalde onbeduidende cosmetische variaties. De 17.6-versie heeft bijvoorbeeld een standaard paarse achtergrond met kleurovergang, terwijl K18 een grijsachtig zwarte achtergrond heeft. Met Bello kunt u voor beide nieuwe achtergrondkleuren instellen. Het is echter mogelijk dat Leia u de achtergrond niet laat veranderen. Bovendien hebben beide versies van Bello niet de mogelijkheid om aangepaste achtergrondafbeeldingen toe te voegen.

Bello ondersteunt geen muis en vraagt ​​u om deze in de instellingen uit te schakelen. Hoewel je nog steeds met de muis kunt communiceren, is de grote muis-niet-toegestane aanwijzer niet erg handig in gebruik. Daarom is deze skin meer geschikt voor touch- en op afstand bestuurbare apparaten, zoals FireStick.

  Jak používat Kodi | Příručka pro začátečníky pro Kodi (2023)

Niettemin is Bello een goede huid om te hebben en het verdient het deel van onze lijst met beste Kodi-skins.

Doos

top Kodi-skins

Dit is weer een mooie huid voor Kodi 18 en Kodi 17.6 die ik al geruime tijd gebruik. Box heeft een op panelen gebaseerd ontwerp met een georganiseerde lay-out. De huid heeft een professionele uitstraling en een futuristische uitstraling. Het paneelontwerp maakt het een gebruiksvriendelijke en intuïtieve skin.

Het startscherm van de skin organiseert één categorie tegelijk op het display. Films, tv-programma’s, muziek en live tv zijn de standaardcategorieën. U kunt echter categorieën toevoegen of verwijderen uit de skininstellingen. Naast de streaming-categorieën hebt u vanuit het hoofdscherm ook toegang tot hulpprogramma-opties zoals Add-ons, Instellingen, Afbeeldingen, Favorieten, Aanpassen, enz..

Hoewel je met deze Kodi-skin geen afbeeldingsachtergronden aan het hoofdscherm kunt toevoegen, kun je de achtergrondkleur wijzigen. Er is een groot palet om de kleuren uit te kiezen. Naast de kleuren kun je deze skin op veel andere manieren aanpassen. U kunt bijvoorbeeld Nu spelen op het hoofdscherm weergeven, video op de achtergrond afspelen, menulabels wijzigen en meer.

Al met al is Box een van de beste Kodi-skins voor een geweldige Kodi-ervaring. Probeer het eens.

Samenvloeiing

beste Kodi-skins

In de loop der jaren heb ik veel Kodi-skins getest en gebruikt. Veel van hen zagen er veelbelovend uit, maar niet allemaal konden ze de tand des tijds doorstaan. Confluence, aan de andere kant, bestaat al lang en het is gemakkelijk een van de beste Kodi-skins die je zult vinden. Het is geen verrassing dat Confluence wordt gebruikt in verschillende Kodi-builds zoals Durex (nu ter ziele) en Xanax (Durex-vervanging).

Samenvloeiing is niet precies minimaal, maar het is ook niet te opzichtig. Dus als u op zoek bent naar een huid die midden tussen te eenvoudig en te opzichtig is, moet u Confluence proberen.

Het startmenu wordt dichter bij het midden geplaatst dan de onderkant en loopt van links naar rechts van het scherm. U vindt belangrijke categorieën in de menubalk zoals Video’s, Muziek, Add-ons, Systeem om u meteen op weg te helpen.

De 17.6-versie van deze skin heeft een vooraf ingestelde achtergrond. De Kodi 18-versie heeft geen achtergrond. U kunt echter een nieuwe achtergrondafbeelding uit de lokale opslag kiezen.

U kunt de skin op veel andere manieren aanpassen. Hiermee kunt u de standaardcategorieën van het startmenu toevoegen of verwijderen. U kunt de nu spelen-visualisatie aan de achtergrond toevoegen. En heel belangrijk, hiermee kunt u de add-on-snelkoppelingen toevoegen aan de gewenste categorieën van het startmenu. Hiermee kunt u uw favoriete video-add-ons direct vanaf het startscherm kiezen.

Confluence is een fatsoenlijke skin voor allerlei apparaten, zoals een muis, touch, op afstand bediend.

eminentie

beste Kodi-skins

Het duurde niet lang voordat ik deze Kodi-huid tegenkwam. Ik was er absoluut zeker van dat dit het onderdeel van deze lijst met beste Kodi-skins zou zijn. Laten we het eerst over het startscherm hebben.

Het startmenu heeft een elegant blokontwerp dat aan de onderkant van het scherm vastklikt. Het lijkt op de interface van een tv-besturingssysteem. Het betegelde ontwerp ziet er niet alleen futuristisch en visueel aantrekkelijk uit, maar voegt ook meer functionaliteit toe aan de huid. Het algehele ontwerp van de skin is zo netjes, helder en eenvoudig, dat u direct aan de slag kunt.

Het startmenu bevat onder andere video’s, films, tv-shows, muziek. U kunt categorieën toevoegen of verwijderen uit de skininstellingen. U kunt zelfs de labels van menu-items wijzigen. Met de skin kunt u ook een afzonderlijke achtergrondafbeelding toevoegen aan elke categorie. Naast de achtergrond en het startscherm kunt u ook Bibliotheek, Koptekst, Kleuren, On Screen Display (OSD) en meer aanpassen.

doorschijnend

top Kodi-skins

Pellucid is een van de meest minimale Kodi-skins die er zijn. Het startscherm van deze skin geeft alleen de essentie weer, maar genoeg om snel aan de slag te gaan. Video’s, muziek, games, afbeeldingen zijn de enige standaardcategorieën. Onderaan vindt u het pictogram Instellingen, waarmee u de skin dieper kunt graven.

De skin heeft niet veel aanpassingen. Er zijn echter enkele configuraties waarin u geïnteresseerd zou kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld nieuwe menu-items toevoegen aan het startmenu. U kunt zelfs de bestaande verwijderen of hernoemen. Als u Pellucid op een low-spec-apparaat gebruikt, kunt u zelfs kiezen voor Lage CPU-voedingsmodus.

De achtergrond van het startscherm is dynamisch en haalt afbeeldingen uit de standaardmap. U kunt de standaardmap wijzigen om uw persoonlijke afbeeldingen weer te geven.

Pellucid is niet bepaald mijn favoriet, maar ik gebruik het graag zo nu en dan. Het is een goede verandering van het normale.

wentelen

top Kodi-skins

Revolve is de meest unieke Kodi-skin die ik ooit heb gezien. Zoals de naam van de skin al doet vermoeden, heeft deze een schijf om wiens as de verschillende interface-elementen draaien. Op het startscherm vindt u de volgende draaiende menu-items: Video’s, Muziek, Afbeeldingen, Games, Weer, Favorieten, enz. U kunt nieuwe items toevoegen of de bestaande verwijderen uit de skininstellingen.

Hoewel de skin de muis ondersteunt, kan deze het beste worden gebruikt met aanraking, toetsenbord of afstandsbediening. Het biedt een prachtig navigatiesysteem voor FireStick en andere op afstand bestuurbare apparaten.

Deze skin biedt verschillende aanpassingsopties. U kunt wijzigen of de achtergrondafbeeldingen worden weergegeven. U kunt ook de achtergrondafbeeldingen vervagen om de menu-items te benadrukken. Met de skin kunt u ook de achtergrondvideo afspelen.

Met Revolve kunt u de aangepaste achtergrondafbeelding kiezen voor elk item uit de lokale opslag. Standaard kiest het zijn eigen afbeeldingen. U kunt ook het kleurenthema wijzigen.

  Kuinka asentaa Lobo Build Kodiin

Als u op zoek bent naar een volledig nieuwe en opwindende manier om Kodi te gebruiken, geloof ik dat niets beter kan worden dan Revolve. Om die reden is het opgenomen in onze line-up van de beste Kodi-skins.

Rapier

beste Kodi-skins 2023

Rapier is een van de meest aanpasbare Kodi-skins die je zult vinden. U kunt het uiterlijk en het gevoel van deze huid op verschillende manieren veranderen. U kunt het kleurenthema volledig wijzigen van standaard in plat, oranje of rood. Met de skin kunt u ook de kleur van de menu-items wijzigen. U kunt zelfs het skinlettertype wijzigen.

Het startscherm toont films, video’s, tv-shows, muziek, add-ons, enz. Als de primaire categorieën. U kunt nieuwe aangepaste categorieën toevoegen of de bestaande verbergen voor de skininstellingen. U kunt zelfs de submenu-items wijzigen of verbergen.

Standaard zijn er geen achtergronden. U kunt echter een breed scala aan achtergrondafbeeldingen en fanarts downloaden en instellen.

Het startmenu is uitgelijnd op de onderkant van het scherm en u kunt items selecteren met navigatie links en rechts. Als er submenu-items zijn die bij het hoofdmenu-item horen, wordt dit net boven het hoofdmenu weergegeven.

Rapier is een mooie, minimale skin die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

FTV

beste Kodi-skins 2023

Deze op FireStick geïnspireerde Kodi-skin is een geweldige keuze voor op afstand bestuurbare apparaten zoals FireStick, Android TV Boxes. Het ondersteunt ook touchfunctionaliteit, maar dat is niet zo geweldig. Met een muis wordt het zelfs erger. Gebruik het dus met een tv-apparaat om er het beste van te maken. En vergeet niet de muis uit te schakelen bij Instellingen > Systeem > Invoer

FTV is een extreem minimalistische huid. Zozeer zelfs dat het de datum en tijd niet eens op het startscherm weergeeft. Het heeft een verticale menubalk aan de linkerkant die de geselecteerde items benadrukt en de rest vervaagt. U kunt net zo goed naar een leeg scherm kijken als het geselecteerde menu-item geen widgets heeft om weer te geven.

Leesbaarheid kan een beetje een probleem zijn. Hoewel de gemarkeerde items opvallen, contrasteren de items die niet zijn geselecteerd niet goed tegen de achtergrond.

Er zijn niet veel aanpassingskeuzes. U kunt de hoofdmenu-items en bijbehorende widgets toevoegen of verwijderen. Met de skin kunt u ook het afsluitmenu aanpassen en Fanart in- / uitschakelen. De aangepaste achtergrond is niet beschikbaar. Je kunt zelfs het huidthema en de kleuren niet veranderen.

Verwacht niet veel van FTV. Als u echter op zoek bent naar gebruiksvriendelijke navigatie en een lichtgewicht interface, is FTV een van de beste Kodi-skins om te hebben.

Xperience1080

beste Kodi-skins

Het is het paneelontwerp van deze Kodi-skin waardoor hij zich onderscheidt van de rest. Ik heb verschillende Kodi-skins geprobeerd, maar er gaat niets boven Xperience1080 als het gaat om het ontwerp van de interface.

Het startmenu bevindt zich bovenaan en bevat verschillende items, waaronder tv, films, tv-shows, muziek, afbeeldingen, instellingen, enz. De widgets voor elk item worden onder het startmenu weergegeven. Deze widgets zijn ingedeeld in verschillende tegels die samen een paneel vormen.

Xperience1080 is in hoge mate aanpasbaar. U kunt de home-menu-items naar wens in- of uitschakelen. U kunt zelfs elke tegel aanpassen voor elk item in het startmenu. Met de skin kunt u een aangepaste naam en pictogram voor elke tegel kiezen. Bovendien kunt u het tegeltype van standaard wijzigen naar Video-add-on, Muziek-add-on, Programma-add-on, enz. U kunt zelfs een add-on toewijzen aan elke tegel.

Xperience1080 werkt soepel op alle Kodi-apparaten. Het ondersteunt echter geen muisfuncties. Als u het op een computer gebruikt, navigeert u en gebruikt u het toetsenbord. De skin werkt nog beter op apparaten met afstandsbediening.

Kodi 18.5 Leia Only Skins

Er zijn enkele uitstekende Kodi-skins die speciaal zijn ontworpen voor de nieuwste Kodi 18.5 Leia-versie (ook oudere Leia-versies). Hier is de lijst met de beste Kodi-skins voor Kodi 18 of nieuwere versies.

Aura

beste Kodi-skins

Het is dezelfde skin die door veel Kodi-builds wordt gebruikt. Aura heeft een op tegels gebaseerd ontwerp, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook zeer functioneel. De items in het startmenu worden horizontaal bovenaan geplaatst en de bijbehorende categorieën, widgets en andere submenu-opties worden in de rest van het scherm in een tegelvorm weergegeven.

De strakke, overzichtelijke interface maakt van Aura een gebruiksvriendelijke skin. U kunt de skin verder aanpassen aan uw wensen door de vele beschikbare configuratie-opties in de skin-instellingen te verkennen. U kunt nieuwe, aangepaste startmenu-items toevoegen. U kunt een aangepaste achtergrond selecteren uit de lokale opslag. Er zijn ook veel effecten en kleuren te gebruiken.

Aura biedt soepele prestaties op alle soorten apparaten. Ik heb het zonder noemenswaardige problemen op FireStick en Android TV gebruikt. Het moest deel uitmaken van deze lijst met de beste Kodi-skins.

Aeon Tajo

top Kodi-skins

Aeon Tajo is een Kodi 18-skin met een gevoel van frisheid. Wanneer u op het startscherm bent, speelt de skin een lichte, rustgevende muziek voor u (die u natuurlijk kunt uitschakelen in de skininstellingen). Met de skin kunt u ook uw persoonlijke M3U-afspeellijst gebruiken voor het afspelen op de achtergrond.

Het is een nette, minimale skin met grote menu-items onderaan. Dit maakt de huid ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Afbeeldingen, muziek, films, tv-shows, live tv, video’s en systemen zijn de primaire items in het startmenu met hun respectieve submenu’s. U kunt altijd elk gewenst hoofdmenu of submenu-item verwijderen of zelfs een aangepast item toevoegen. Bovendien kunt u voor elk item een ​​aangepaste achtergrondafbeelding en een aangepast label kiezen.

Met zoveel opties om het uiterlijk en de functionaliteit en functionaliteit aan te passen, minimale en eenvoudig te gebruiken interface, is Aura absoluut een van de beste Kodi-skins die er zijn.

  Ako nainštalovať Nova Kodi Build

Kwarts

beste Kodi-skins

Toen ik er voor het eerst naar keek, dacht ik dat Kwarts een onafgemaakte huid was – een werk in uitvoering. Al snel realiseerde ik me dat het eerder een ruwe huid is die veel aan jou overlaat om aan te passen. Het biedt een fundamentele structuur, maar voor het grootste deel moet je het helemaal opnieuw opbouwen. Als Kodi nieuw voor je is, kun je andere Kodi-skins op onze lijst proberen. Als je echter een ervaren gebruiker bent en bekend bent met hoe de Kodi-skins zijn aangepast, vind je het misschien leuk.

Het startmenu wordt van links naar rechts in het midden geplaatst en biedt beperkte opties. Films, tv-shows, muziek, afbeeldingen, add-ons en KODI zijn de enige items. Behalve de laatste twee, Add-ons en KODI, hebben de andere menu-items bijna geen submenu. Vanuit het KODI-menu kunt u naar Instellingen gaan en de submenu-items opbouwen.

U kunt elke bestaande hoofdmenucategorie activeren / deactiveren en hernoemen. U kunt echter geen nieuwe categorie toevoegen. Gezien het feit dat het zo’n basishuid is, vind ik dat de ontwikkelaars dit op zijn minst hadden moeten toestaan.

U kunt maximaal 5 add-ons aan elke categorie koppelen. Wanneer gekoppeld, verschijnen deze add-ons net boven de menubalk. U kunt ook aangepaste achtergrondafbeeldingen toevoegen vanuit de lokale opslag.

Kwarts is niet de beste Kodi-huid, maar zo erg is het ook niet. Je mag het proberen.

Kodi 17.6 Alleen skins van Krypton

Een klein, maar aanzienlijk percentage gebruikers gebruikt nog steeds Kodi 17.6. Daarom leek het me een goed idee om ook enkele 17.6-alleen Kodi-skins op een rij te zetten. Deze skins zijn nog niet gehercodeerd voor Kodi 18 Leia. Als je nog steeds op Kodi Krypton streamt, wil je misschien deze top Kodi-skins proberen.

Chroma

beste Kodi-skins 2023

Chroma is een van de meest populaire Kodi-skins voor het Kodi 17.6-platform. Deze skin is een cocktail van afbeeldingen met een hoge resolutie, veel kleuren en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Deze skin lijkt beter te werken op een tv-scherm dan de apparaten met een klein scherm. In feite is navigeren met aanraking of zelfs muis niet eenvoudig. Het werkt echter heel goed samen met afstandsbedieningen.

De startmenubalk is horizontaal en opvallend groot met grote miniaturen. U kunt vanuit de skin-instellingen naar een verticaal menu schakelen. Maar het wordt beroofd van zijn grafische afbeeldingen en gereduceerd tot louter tekstuele weergave. Er zijn talloze manieren om deze skin aan te passen. U kunt nieuwe items in het menu toevoegen of de bestaande verwijderen. Je kunt verschillende kunstwerken kiezen, fanarts en effecten toevoegen. U kunt zelfs een nieuw kleurenschema selecteren.

Chroma is niet de meest gebruiksvriendelijke skin. Als je het echter onder de knie hebt, vind je het misschien zelfs leuk. Daarom besloot ik dat ik het zou opnemen in onze lijst met beste Kodi-skins.

Titan

beste Kodi-skins

Titan was ooit een van mijn favoriete Kodi-skins toen ik Kodi 17.6 gebruikte. Aangezien ik ben gemigreerd naar Kodi 18 Leia en het is een enige skin voor 17.6, kan ik het niet langer gebruiken. Als je nog steeds Krypton gebruikt, zou ik je aanraden om deze Kodi-skin eens te proberen. Wat ik echt leuk vond aan Titan was het modulaire ontwerp dat je op het startscherm veel opties kon bieden zonder chaotisch of rommelig te zijn.

De verschillende tegels, hoewel onderling verbonden, zijn netjes georganiseerd op het startscherm. U kunt kiezen uit de standaardcategorieën, waaronder muziek, afbeeldingen, video’s, YouTube, add-onbrowser en instellingen. Wanneer u op een categorietegel klikt, verschijnen de bijbehorende submenu-items onderaan. U kunt de indeling van het startscherm eenvoudig wijzigen vanuit de skininstellingen.

Titan biedt ook heel veel aanpassingsmogelijkheden. Van het aanpassen van de lay-out tot het toevoegen van nieuwe menu-items, van het wijzigen van het huidskleurenschema tot het opnemen van nieuwe achtergrondafbeeldingen, u kunt het allemaal.

Deze Kodi-skin werkt geweldig op alle Kodi-apparaten, inclusief FireStick en Android TV Boxes.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Afsluiten

Dus, hier is onze lijst met top Kodi-skins voor Kodi 18 en Kodi 17.6. Ik heb deze builds persoonlijk getest en dit artikel geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring. Ik hoop dat je het nuttig vindt. Als u vragen, suggesties of feedback heeft, kunt u ons dit laten weten via het opmerkingengedeelte hieronder.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me