15 beste Live TV Kodi-add-ons (2018)

>

In dit artikel leert u over de beste Kodi live tv-add-ons. De add-ons die hier worden vermeld, werken op alle Kodi-boxen, waaronder FireStick, pc, Android TV, Android-mobiele telefoons en tablets, enz..

Ik ben dol op afstemmen op mijn favoriete kabel-tv-kanaal wanneer ik de kans krijg. Maar de traditionele manier van tv kijken via een kabelverbinding wordt alleen maar duurder. En daarom moet ik andere opties overwegen.

De afgelopen jaren is live tv-streaming via internet meer mainstream geworden dan voorheen. We zijn nu begonnen met het doorsnijden van het snoer en het gebruik van de online manier van tv kijken. Dankzij de live tv-add-ons Kodi is het kijken naar tv op apparaten met internetverbinding nog eenvoudiger en handiger geworden.

Kodi is een veelzijdige mediaspeler die de inhoud van de lokale opslag, on-demand inhoud op internet en live tv afspeelt. Als je nieuw bent bij Kodi, bekijk dan mijn ultieme beginnersgids voor Kodi.

Om live-tv op Kodi te kijken, hoeft u alleen maar de juiste add-on te vinden waarmee u uw favoriete kanalen kunt streamen. De vraag is, hoe de beste live tv-add-ons voor Kodi te vinden? De populariteit van Kodi-speler is de afgelopen jaren enorm gestegen. Er zijn honderden Kodi-add-ons die je kunt kiezen. Helaas werken niet alle add-ons correct. Daarom is het moeilijk voor ons om degenen te vinden die dat wel doen.

Beste Live TV Kodi-add-ons

We hebben enkele van de beste live tv-add-ons voor Kodi geselecteerd die echt werken. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je live tv kunt kijken op Kodi. Blijf lezen!

beste Kodi live tv-add-ons

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

1. Onzelfzuchtig

Onzelfzuchtig is de voorkeur van degenen die op zoek zijn naar Kodi live tv-add-ons. Deze add-on biedt je een gezonde bibliotheek met live tv-kanalen uit vele delen van de wereld, waaronder de VS. Je kunt via deze add-on naar sport, shows, films, 24/7 shows en nog veel meer kijken. De add-on beschikt ook over verschillende premium satellietkanalen en je kunt ze allemaal gratis bekijken. Selfless kan worden geïnstalleerd vanuit de Bladwijzerrepository, dat deel uitmaakt van de Bliss TV-bron. Ik gebruik Selfless al een tijdje en vind het beter dan veel andere live tv-add-ons.

Repo Bron: http://bliss-tv.com/blisstv/

Hoe Selfless Kodi Addon te installeren

2. Chronos

Chronos is een andere addon waar ik de laatste tijd dol op ben geworden. Het heeft niet zoveel premiumkanalen als Selfless, maar de algemene lijst met kanalen is net zo groot als alle andere. Of u nu naar sport, nieuws, zwemmen voor volwassenen, cartoon of films, shows wilt kijken, Chronos heeft het allemaal voor u. U kunt deze add-on krijgen van de SkyDarks-bron. Het duurt niet meer dan een paar minuten om Chronos te installeren en je favoriete kanalen te bekijken. Chronos heeft ook een speciale categorie voor sport genaamd ‘Live Sports’. Onnodig te zeggen dat je hier een breed scala aan live sporten kunt bekijken via verschillende streams. Deze add-on is echter niet alleen voor live-tv op Kodi; het heeft ook inhoud op aanvraag.

Repo Bron: http://www.skydarks.com/skydarks/

Hoe Chronos Kodi Addon te installeren

3. TV TUGA MILHANO

Nu is TV Tuga Milhano niet noodzakelijk een van de meest populaire live tv-Kodi-add-ons. Maar ik ontdekte deze add-on nog niet zo lang geleden en geloof dat het de moeite waard is om het onderdeel van deze lijst te zijn. TV Tuga richt zich voornamelijk op de tv-kanalen in het Portugees. U vindt echter ook veel kanalen in het Engels. De add-on heeft ook een speciale sectie 'Wereld-tv', waar u tv-kanalen van over de hele wereld kunt vinden. U kunt deze Kodi live tv-add-on rechtstreeks vanuit een zip-bestand installeren zonder een repository te hoeven doorlopen.

Bron: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV-add-on brengt je tientallen live-programma's en een breed scala aan tv-kanalen uit de VS en het VK. Het is gemakkelijk een van de beste Kodi-add-ons voor live tv die je kunt vinden. Hier kunt u live tv-inhoud bekijken met betrekking tot sport, nieuws, lifestyle, muziek, films, tv-shows en nog veel meer. Het heeft ook een gedeelte 'Niet-Engels / internationaal' waarmee je kanalen van over de hele wereld kunt streamen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige live-tv-inhoud, probeer cCloud TV dan eens. U kunt cCloud installeren vanuit de Kodil-repository.

Bron: http://kdil.co/repo/

Hoe cCloud TV op Kodi te installeren

5. Woedende stromen 

Furious Streams heeft een enorme verzameling live tv-kanalen uit het VK en de VS. Deze add-on bevat 5 lijsten met gratis live tv-kanalen van deze twee locaties op het startscherm. Het heeft ook een speciale categorie voor de sportkanalen. Ik zal geen woorden hakken als ik zeg dat ik meer dan een beetje onder de indruk was van Furious Streams. Daarom aarzelde ik niet om deze add-on tot de beste Kodi live-tv-add-on te maken. Zoals het geval is met de andere live tv-zenders, werken mogelijk niet alle streams op Furious Streams altijd. Maar het heeft meer speelbare streams dan verschillende andere live tv-add-ons die ik heb gebruikt. Furious Streams wordt gehost in de Brettus Builds-repository en het duurt slechts enkele minuten om het te installeren.

Bron: http://brettus.hol.es/

Hoe Furious Streams op Kodi te installeren

6. weerstand

Toen ik Resistance voor het eerst installeerde en begon te verkennen, voelde ik dat deze Kodi live tv-add-on alleen voor de Spaanse zenders is. Maar toen ik dieper inging, ontdekte ik dat het ook een solide verzameling Engelse kanalen heeft. Ik zou niet zeggen dat Resistance de beste live tv-add-on is. Maar de bibliotheek met kanalen is voldoende om het op de plek op deze lijst te krijgen. De ontwikkelaars hebben blijkbaar hun eigen repository die gelijk staat aan addon - Resistance - van waaruit u de Resistance-addon kunt installeren. Met deze add-on kunt u live sporten, muziek, films, shows, nieuws en meer bekijken.

Bron: http://resistance.es/info/

Hoe Resistance Kodi Addon te installeren

7. IPTV Bonanza

Yep! IPTV Bonanza is beschikbaar via twee bronnen, Maniac Repository en Kodil Repository. Jij kan installeer deze add-on van beide omdat beide werken. IPTV Bonanza, zoals de naam belooft, ziet er zeker uit als een bonanza van de live tv-inhoud. Het heeft letterlijk honderden live tv-kanalen van over de hele wereld. Dit betekent vrijwel dat het zowat elk kanaal heeft dat je zou willen bekijken. Dus, waarom komt deze Kodi live-tv-add-on zo ver op de lijst en niet bovenaan? Dat komt omdat de kanalen nogal willekeurig worden weergegeven en het is niet altijd eenvoudig om degene te vinden die u zoekt. Er zijn geen genrecategorieën. De kanalen zijn willekeurig gecategoriseerd, meestal op landnaam. Helaas is de lijst niet eens alfabetisch. Als u echter uw hoofd om de lijst kunt slaan, ben ik ervan overtuigd dat u echt zult genieten van de IPTV Bonanza live tv-add-on voor Kodi.

Bron: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Hoe IPTV Bonanza op Kodi te installeren

8. Ultra IPTV 

Net als IPTV Bonanza heeft Ultra IPTV ook een uitgebreide verzameling live tv-kanalen van over de hele wereld. En net als IPTV Bonanza organiseert deze live tv-add-on Kodi zijn kanalen niet goed. Het wordt dus een beetje lastig om op te zoeken naar de kanalen van je keuze. Het zou zoveel beter zijn geweest als ze deze kanalen althans op taal hadden gecategoriseerd, zo niet op het genre. Toch is er hier veel om naar te kijken en als je goed genoeg kijkt, vind je je favoriete kanalen. Er is sport, films, shows, nieuws en zowat alles waar je om kunt vragen via honderden kanalen. En natuurlijk is alles gratis.

Bron: http://cazlo.com/repo

Hoe Ultra IPTV op Kodi te installeren

9. Britse Turks-afspeellijsten

Britse Turks-afspeellijsten omvatten een breed scala aan inhoud in verschillende categorieën, waaronder live-tv op Kodi. Hoewel deze add-on primair bedoeld is voor de on-demand-inhoud, heeft het een apart, speciaal gedeelte voor Live TV. En dit gedeelte bevat veel tv-kanalen uit het VK, de VS en andere landen.

Deze Kodi live tv-add-on kan worden geïnstalleerd vanuit de UKTurk Addon-repository, die als eerste de bijgewerkte versie van de add-on ontvangt. Het is ook beschikbaar op de Kodil-repository. Maar ik heb gemerkt dat Kodil niet altijd de nieuwste versie heeft. Na het installeren van UK Turks afspeellijsten, hebt u een pincode nodig om toegang te krijgen. De pincode kan worden gegenereerd op UTPIN.com.

Bron: https://addoncloud.org/ukturk/install

Hoe UK Turks afspeellijsten te installeren

10. Amerikano Tuga

De kans is groot dat je misschien nog nooit van deze live tv-Kodi-add-on hebt gehoord. Ik kwam er pas een paar weken geleden tegen en besloot het te houden. Waarom? Om de eenvoudige reden kan ik live tv-kanalen van over de hele wereld kijken zonder gedoe. Het startscherm van deze add-on heeft verschillende categorieën met links naar tientallen kanalen. Deze categorieën zijn meestal landelijk, maar je vindt er ook secties zoals VIP Kids TV, Films, enz. American Tuga maakt deel uit van de VIP Secret Repository en dat is precies waar je het kunt installeren.

Bron: http://team-vipsecret.com/

11. Mad Streams

Mad Streams is nog een andere add-on die je eens wilt proberen als je live-tv op Kodi wilt kijken. Deze add-on heeft veel live tv-streams voor enkele populaire tv-kanalen. Momenteel is Mad Streams offline voor onderhoud en versie-updates. We laten het je weten zodra het weer online is.

Bron: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil wordt regelmatig aanbevolen als een van de beste add-ons om live tv te kijken op Kodi. Het heeft deze enorme verzameling kanalen van bijna alle plaatsen ter wereld. De naam van de add-on suggereert dat het allemaal om sport draait. Het is waar dat een groot deel van SportsDevil is gewijd aan sport. Het hoofdscherm heeft twee afzonderlijke secties voor sport - Live Sports & Sport tv. SportsDevil heeft echter meer te bieden dan alleen sporten.

Er is een sectie 'Live TV', die verder een categorie 'ShadowsNet.ro (Wereld TV)' heeft. In het gedeelte Wereld-tv van deze add-on kun je live tv-kanalen verkennen uit de VS, het VK, Duitsland, Italië, Frankrijk en meer.

U kunt SportsDevil installeren vanuit Kodil Repository. Je zou ook kunnen ontdekken dat SportsDevil deel uitmaakt van bijna alle andere grote repositories waaronder Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository etc. Maar Kodil lijkt de nieuwste versie van deze add-on te hebben en daarom is het de beste bron om SportsDevil te installeren van.

Bron: http://kdil.co/repo/

Hoe SportsDevil Kodi Addon te installeren

13. Mobdro

Mobdro is een van de zeer populaire Kodi-add-ons en kan worden gedownload van de Kodil-repository. Hoewel Mobdro in wezen een add-on op aanvraag is, heeft het een categorie met de naam ‘Kanalen’, die een behoorlijke verzameling van enkele veel bekeken satellietkanalen heeft. Mobdro heeft een uitgebreid aanbod van content en laat je live kanalen bekijken in verschillende categorieën, waaronder films, tv-shows, entertainment, sport, muziek en meer. Deze add-on wordt ook regelmatig bijgewerkt met de nieuwe inhoud.

Repo Bron: http://kdil.co/repo/

Hoe Mobdro op FireStick te installeren

14. Ultieme IPTV

Net als IPTV Bonanza en Ultra IPTV heeft Ultimate IPTV ook een grote verzameling satelliettelevisiezenders van over de hele wereld. Net als de andere twee, zijn Ultimate IPTV-kanalen ook op de een of andere manier verkeerd gerangschikt en willekeurig geplaatst. U zult dus door de schermen moeten klikken om te vinden wat u zoekt. Het goede is dat als je er klaar voor bent, je je favoriete kanaal hier vaker zult vinden dan ergens anders.

Bron: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow is een dienst op basis van abonnementen die live tv-streaming van de Amerikaanse satellietkanalen aanbiedt aan de Amerikanen buiten het land, zoals militairen in dienst. Deze service wordt vermeld als USTVNow Plus in de officiële repository van Kodi. U moet zich eerst aanmelden voor het USTVnow-account en vervolgens de live TV Kodi-add-on installeren om de service te gebruiken. USTVnow heeft een gedifferentieerde prijsstructuur waarbij het basisplan gratis is. Maar het gratis abonnement biedt slechts maximaal 6 kanalen en beperkte functies. De betaalde abonnementen beginnen bij $ 14,99 en bieden meer kanalen (tot 24) en betere DVR-mogelijkheden. U kunt http://watch.ustvnow.com/guide bezoeken en meer leren over de plannen en kanalen.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Afsluiten

Dus hier is onze lijst met de beste Kodi live tv-add-ons voor 2018. Het is waar dat er nog veel meer zijn. Maar het idee is om de addons te vinden die echt werken. Het heeft geen zin om het gedoe van het installeren van een add-on alleen door te nemen om te ontdekken dat het niet werkt. Ik heb elk van deze add-ons persoonlijk geïnstalleerd en getest op stroombaarheid. Houd er rekening mee dat ik nog geen live-tv-add-on voor Kodi moet vinden die altijd 100% streams kan afspelen. Maar de addons die ik hierboven heb vermeld, hebben meer streambare koppelingen en werken beter dan de andere. Als ik toevallig een nieuwe, effectieve live tv-Kodi-add-on tegenkom, zal ik deze lijst zeker bijwerken. Mocht u een add-on ontdekken, deel deze dan met ons in het commentaar hieronder. Bedankt voor het lezen!

Verwant:

Beste Kodi-builds
Hoe Jailbreak Fire Stick
Hoe Kodi op Fire TV Stick bij te werken
Hoe buffering op Kodi te repareren
Hoe Hotstar in de VS te bekijken

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me