15 beste live-TV Kodi Addons (2018)

>

I denne artikkelen vil du lære om de beste Kodi direktesendte TV-tilleggene. Tilleggene som er oppført her fungerer på alle Kodi-boksene inkludert FireStick, PC, Android TV, Android-mobiler og nettbrett osv..

Jeg elsker å stille inn på favorittkabel-tv-kanalen min når jeg får sjansen. Men den tradisjonelle måten å se på TV gjennom en kabelforbindelse blir bare dyrere. Og det får meg til å vurdere andre alternativer.

I løpet av de siste årene har direktesendt TV-streaming over internett blitt mer mainstream enn det før var. Vi har nå begynt å klippe ledningen og ta i bruk den elektroniske måten å se på TV på. Takket være Kodi-tilskuddene til live, har det blitt enda enklere og praktisk å se på TV på internett-tilkoblede enheter.

Kodi er en allsidig mediaspiller som spiller innholdet fra lokal lagring, innhold på forespørsel på internett, så vel som direktesendt TV. Hvis du er ny på Kodi, kan du sjekke den ultimate nybegynnerguiden min for Kodi.

For å se live-TV på Kodi, er alt du trenger å gjøre å finne det rette tillegget som lar deg streame favorittkanalene dine. Spørsmålet er, hvordan finne de beste live-tv-tilleggene til Kodi? Populariteten til Kodi-spilleren har steget de siste årene. Det er hundrevis av Kodi-tillegg som du kan velge mellom. Dessverre fungerer ikke alle tilleggene ordentlig. Derfor er det vanskelig for oss å finne de som gjør det.

Beste Live TV Kodi Addons

Vi har plukket ut noen av de beste TV-tilleggene til Kodi som faktisk fungerer. I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du kan se direktesendt TV på Kodi. Fortsett å lese!

beste kodi live tv addons

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

1. uselvisk

Useløs er det foretrukne valget for de som leter etter Kodi direktesendte TV-tillegg. Dette tillegget gir deg et sunt bibliotek med live TV-kanaler fra mange deler av verden, inkludert USA. Du kan se sport, show, filmer, 24/7 show og mye mer gjennom dette tillegget. Tillegget har også flere premium-satellittkanaler, og du kan se dem alle gratis. Selvløs kan installeres fra Bookmark Repository, som er delen av Bliss TV-kilden. Jeg har personlig brukt Selfless i noen tid og synes det er bedre enn mange andre live-tv-tillegg.

Repokilde: http://bliss-tv.com/blisstv/

Hvordan installere Selfless Kodi Addon

2. Kronoer

Chronos er et annet tilskudd jeg har blitt glad i nylig. Den har ikke så mange premiumkanaler som Selvløs, men den totale listen over kanaler er like stor som noen. Enten du vil se sport, nyheter, voksen svømme, tegneserie eller filmer, show, har Chronos alt for deg. Du kan få dette tillegget fra SkyDarks-kilden. Det tar ikke mer enn noen få minutter å installere Chronos og begynne å se på favorittkanalene dine. Chronos har også en spesiell kategori for idretter kalt ‘Live Sports’. Unødvendig å si, her kan du se et bredt spekter av livssport gjennom flere bekker. Dette tillegget er ikke bare for direktesendt TV på Kodi; den har også noe on-demand innhold.

Repokilde: http://www.skydarks.com/skydarks/

Hvordan installere Chronos Kodi Addon

3. TV TUGA MILHANO

Nå er ikke TV Tuga Milhano nødvendigvis en av de mest populære TV-kodene til TV. Men jeg oppdaget dette tillegget for ikke så lenge siden og tror det er verdt å være en del av denne listen. TV Tuga fokuserer først og fremst på TV-kanalene på portugisisk. Imidlertid vil du også finne mange kanaler på engelsk. Addon har også en spesiell ‘World TV’ seksjon, der du kan finne TV-kanaler fra hele verden. Du kan installere dette Kodi live TV-tillegget direkte fra en zip-fil uten å gå gjennom noe depot.

Kilde: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon gir deg dusinvis av live-programmer og et bredt spekter av TV-kanaler fra USA og Storbritannia. Det er lett en av de beste Kodi-tilleggene til live-TV du finner. Her kan du se live TV-innhold relatert til sport, nyheter, livsstil, musikk, filmer, TV-show og mye mer. Den har også en "Ikke-engelsk / internasjonal" seksjon som lar deg streame kanaler fra hele verden. Hvis du er ute etter live TV-innhold av høy kvalitet, kan du prøve cCloud TV. Du kan installere cCloud fra Kodil-depotet.

Kilde: http://kdil.co/repo/

Hvordan installere cCloud TV på Kodi

5. Rasende strømmer 

Furious Streams har en enorm samling av live-TV-kanaler fra Storbritannia og USA. Dette tillegget inneholder 5 lister over gratis live-TV-kanaler fra disse to stedene på startskjermen. Den har også en dedikert kategori for Sportskanalene. Jeg vil ikke hakke noen ord med å si at jeg var mer enn litt imponert over Furious Streams. Derfor nølte jeg ikke med å gjøre dette tillegget til den delen av de beste Kodi-TV-tilleggene. Som tilfellet er med de andre direktesendte TV-kanalene, er det ikke sikkert at alle strømmer på Furious Streams fungerer hele tiden. Men den har flere spillbare strømmer enn flere andre live-tv-tillegg jeg har brukt. Furious Streams arrangeres i Brettus Builds depot, og det tar bare noen få minutter å installere det.

Kilde: http://brettus.hol.es/

Hvordan installere Furious Streams på Kodi

6. Motstand

Da jeg først installerte og begynte å utforske Resistance, følte jeg at dette Kodi live TV-tillegget bare er for de spanske kanalene. Men da jeg gravde dypere, fant jeg ut at den også har en solid samling av engelske kanaler. Jeg vil ikke si at Motstand er det beste live-TV-tillegget. Men biblioteket med kanaler er tilfredsstillende nok til å tjene det stedet på denne listen. Utviklerne har tilsynelatende sitt eget depot som eronyme til addon - Resistance - hvor du kan installere Resistance addon. Dette tillegget lar deg se live sport, musikk, filmer, show, nyheter og mer.

Kilde: http://resistance.es/info/

Hvordan installere Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Jepp! IPTV Bonanza er tilgjengelig gjennom to kilder, Maniac Repository og Kodil Repository. Du kan installer dette tillegget fra begge som begge jobber. IPTV Bonanza, som navnet lover, ser helt sikkert ut som en bonanza av live TV-innholdet. Det har bokstavelig talt hundrevis av live TV-kanaler fra hele verden. Dette betyr ganske mye at den har omtrent hver kanal du ønsker å se på. Så hvorfor gjør dette Kodi live tv-addon det så langt nede på listen og ikke toppen av det? Det er fordi kanalene er listet ganske tilfeldig, og det er ikke alltid like lett å finne den du leter etter. Det er ingen sjangerkategorier. Kanalene er tilfeldig kategorisert, mest etter landets navn. Dessverre er listen ikke engang alfabetisk. Imidlertid, hvis du kan vikle hodet rundt listen, er jeg sikker på at du virkelig vil glede deg over IPTV Bonanza live TV-addon for Kodi.

Kilde: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Hvordan installere IPTV Bonanza på Kodi

8. Ultra IPTV 

Akkurat som IPTV Bonanza, har Ultra IPTV også en omfattende samling av levende TV-kanaler fra hele verden. Og akkurat som IPTV Bonanza, organiserer ikke dette Kodi live TV-addon kanalene sine ordentlig. Dermed blir det litt vanskelig å slå opp for kanalene du velger. Det hadde vært så mye bedre om de hadde kategorisert disse kanalene i det minste etter språk om ikke sjangeren. Likevel er det mye å se her, og hvis du ser nøye nok, vil du finne favorittkanalene dine. Det er sport, filmer, show, nyheter og omtrent alt du måtte be om gjennom hundrevis av kanaler. Og selvfølgelig er alt gratis.

Kilde: http://cazlo.com/repo

Hvordan installere Ultra IPTV på Kodi

9. UK Turks Playlists

UK Turks Playlists omfatter et bredt spekter av innhold i en rekke kategorier, inkludert live-TV på Kodi. Selv om dette tillegget først og fremst er for innholdet på forespørsel, har det en egen, spesiell seksjon for Live TV. Og denne delen inneholder mange TV-kanaler fra Storbritannia, USA og andre land.

Dette Kodi live TV-tillegget kan installeres fra UKTurk Addon-depot, som er den første som får den oppdaterte versjonen av addon. Det er også tilgjengelig på Kodil depot. Men jeg har lagt merke til at Kodil ikke alltid har den siste versjonen. Etter å ha installert UK Turks Playlists, trenger du en PIN-kode for å få tilgang til den. PIN-koden kan genereres på UTPIN.com.

Kilde: https://addoncloud.org/ukturk/install

Slik installerer du UK Turks Playlists

10. Amerikano Tuga

Det er en god sjanse for at du kanskje ikke engang har hørt om dette direktesendte TV Kodi-tillegget. Jeg snublet over det bare for noen uker siden og bestemte meg for å beholde det. Hvorfor? Av den enkle grunnen tillater det meg å se live TV-kanaler fra hele verden uten problemer. Hjem-skjermen til dette tillegget inneholder forskjellige kategorier med lenker til dusinvis av kanaler. Disse kategoriene er for det meste landsmessig, men du vil også finne seksjoner som VIP Kids TV, Filmer, etc. American Tuga er delen av VIP Secret Repository, og det er akkurat der du kan installere den fra.

Kilde: http://team-vipsecret.com/

11. Mad Streams

Mad Streams er enda et tillegg du vil prøve, hvis du vil se live-TV på Kodi. Dette tillegget har mange live TV-strømmer for noen populære TV-kanaler. Foreløpig er Mad Streams offline for vedlikehold og versjonsoppdatering. Vi vil gi deg beskjed når det er online igjen.

Kilde: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil blir jevnlig omtalt blant de beste addonene for å se live-TV på Kodi. Den har denne enorme samlingen av kanaler fra nesten alle steder i verden. Navnet på addon antyder at det hele handler om sport. Det er sant at en stor del av SportsDevil er dedikert til sport. Hovedskjermen har to separate seksjoner for sport - Live Sports & Sports-TV. SportsDevil er imidlertid mer enn bare sport.

Det er delen "Live TV", som videre har en kategori "ShadowsNet.ro (World TV)". World TV-delen av dette tillegget lar deg utforske live TV-kanaler fra USA, Storbritannia, Tyskland, Italia, Frankrike og mer.

Du kan installere SportsDevil fra Kodil Repository. Du vil kanskje også oppdage at SportsDevil er en del av nesten alle de andre store depotene inkludert Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository etc. Men Kodil ser ut til å ha den siste versjonen av dette addon, og det er derfor det er den beste kilden å installere SportsDevil fra.

Kilde: http://kdil.co/repo/

Hvordan installere SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro er en av de veldig populære Kodi-tilleggene, og den er tilgjengelig for nedlasting fra Kodil-depotet. Selv om Mobdro egentlig er et on-demand addon, har den en kategori kalt ‘Channels’, som har en anstendig samling av noen bredt sett satellittkanaler. Mobdro har et omfattende utvalg av innhold og lar deg se på live kanaler i forskjellige kategorier, inkludert filmer, TV-serier, underholdning, sport, musikk og mer. Dette tillegget blir også jevnlig oppdatert med det nye innholdet.

Repokilde: http://kdil.co/repo/

Slik installerer du Mobdro på FireStick

14. Ultimate IPTV

I likhet med IPTV Bonanza og Ultra IPTV, har Ultimate IPTV også en stor samling satellitt-TV-kanaler fra hele verden. Akkurat som de to andre blir også Ultimate IPTV-kanaler på en eller annen måte feillagt og plassert tilfeldig. Så du må klikke deg gjennom skjermbildene for å finne det du leter etter. Det gode er at hvis du er klar til å jobbe for det, er det mer sannsynlig at du finner din favorittkanal her enn noe annet sted.

Kilde: http://kdil.co/repo/

15. USTV nå

USTVnow er en abonnementsbasert tjeneste som tilbyr direktesendt TV-streaming av amerikanske satellittkanaler til amerikanerne utenfor landet, for eksempel militært personell som er i utplassering. Denne tjenesten er oppført som USTVNow Plus i Kodis offisielle depot. Du må først registrere deg på USTVnow-kontoen og deretter installere sitt live Kodi-addon for å bruke tjenesten. USTVnow har en lagdelt prisstruktur med grunnleggende plan. Men gratisplanen tilbyr bare opptil 6 kanaler og begrensede funksjoner. De betalte abonnementene starter på $ 14.99 og tilbyr flere kanaler (opptil 24) og bedre DVR-evner. Du kan besøke http://watch.ustvnow.com/guide og lære mer om planene og kanalene.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Pakk inn

Så her er listen vår over de beste Kodi direktesendte TV-tillegg for 2018. Det stemmer at det er mange flere der ute. Men ideen er å finne addonene som virkelig fungerer. Det er ingen vits å gå gjennom bryet med å installere et tillegg bare for å finne at det ikke fungerer. Jeg har personlig installert hver enkelt av disse tilleggene og testet dem for strømbarhet. Vær oppmerksom på at jeg ennå ikke finner et live TV-addon for Kodi som kan spille 100% strømmer hele tiden. Men addonene jeg har listet over har mer strømbare lenker og fungerer bedre enn de andre. Hvis jeg tilfeldigvis snubler over noen nye, effektive live TV Kodi addon, vil jeg sikkert oppdatere denne listen. I tilfelle du oppdager noe tillegg, kan du dele det med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Takk for at du leser!

I slekt:

Beste Kodi Builds
Hvordan Jailbreak Fire Stick
Hvordan oppdatere Kodi på Fire TV Stick
Hvordan fikse buffring på Kodi
Hvordan se Hotstar i USA

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me