15 cele mai bune TV live Kodi Addons (2018)

>

În acest articol, veți afla despre cele mai bune suplimente TV live Kodi. Complementele enumerate aici funcționează pe toate casetele Kodi, inclusiv FireStick, PC, Android TV, telefoane mobile și tablete Android, etc..

Îmi place să intru în canalul meu preferat de cablu TV de fiecare dată când am ocazia. Dar, modul tradițional de a viziona televizorul printr-o conexiune prin cablu devine doar mai scump. Și asta mă face să iau în considerare alte opțiuni.

În ultimii ani, transmisia TV în direct pe internet a devenit mai mainstream decât era înainte. Am început acum să tăiem cablul și să adoptăm modul online de a privi televizorul. Datorită addon-urilor live TV Kodi, vizionarea TV pe dispozitivele conectate la internet a devenit și mai ușoară și convenabilă.

Kodi este un player multimedia versatil care redă conținutul din stocarea locală, conținut la cerere pe internet, precum și TV live. Dacă sunteți nou la Kodi, consultați ghidul meu pentru începători pentru Kodi.

Pentru a viziona televiziunea în direct pe Kodi, tot ce trebuie să faceți este să găsiți addon-ul potrivit care vă permite să transmiteți fluxurile canalelor preferate. Întrebarea este: cum să găsiți cele mai bune suplimente TV live pentru Kodi? Popularitatea jucătorului Kodi a crescut în ultimii ani. Există sute de suplimente Kodi acolo pentru a alege. Din păcate, nu toate suplimentele funcționează corect. Prin urmare, ne este greu să le găsim pe cele care fac acest lucru.

Cele mai bune televizoare live Kodi Addons

Am ales manual unele dintre cele mai bune addon-uri TV live pentru Kodi care funcționează de fapt. În acest articol, vă voi arăta cum puteți viziona televiziunea în direct pe Kodi. Continua să citești!

cele mai bune add-uri tv live Kodi

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

1. dezinteresat

Selfless este alegerea preferată a celor care caută suplimente TV live Kodi. Acest addon vă oferă o bibliotecă sănătoasă de canale TV live din multe părți ale lumii, inclusiv SUA. Puteți viziona sport, emisiuni, filme, emisiuni 24/7 și multe altele prin acest addon. Adăugul are, de asemenea, mai multe canale prin satelit premium și le puteți urmări pe toate gratuit. Selfless poate fi instalat din Depozitul de marcaje, care face parte din sursa Bliss TV. Folosesc personal Selfless de ceva timp și mi se pare mai bun decât multe alte suplimente TV live.

Sursa Repo: http://bliss-tv.com/blisstv/

Cum se instalează Selfless Kodi Addon

2. Chronos

Chronos este un alt addon de care mi-a plăcut recent. Nu are la fel de multe canale premium ca Selfless, dar lista generală de canale este la fel de mare ca oricare. Indiferent dacă doriți să vizionați Sport, știri, înot pentru adulți, desene animate sau filme, spectacole, Chronos are totul pentru dvs. Puteți obține acest addon din sursa SkyDarks. Nu este nevoie de mai mult de câteva minute pentru a instala Chronos și a începe să urmăriți canalele preferate. Chronos are, de asemenea, o categorie specială pentru sport numită „Sport live”. Inutil să spun, aici puteți viziona o gamă largă de sporturi live prin mai multe fluxuri. Totuși, acest addon nu este doar pentru TV live pe Kodi; de asemenea, are un conținut la cerere.

Sursa Repo: http://www.skydarks.com/skydarks/

Cum se instalează Chronos Kodi Addon

3. TV TUGA MILHANO

Acum, TV Tuga Milhano nu este neapărat unul dintre cele mai populare adonamente TV live Kodi. Dar, am descoperit acest adon nu în urmă cu foarte mult timp și cred că merită să fac parte din această listă. TV Tuga se concentrează în principal pe canalele TV în portugheză. Cu toate acestea, veți găsi, de asemenea, o mulțime de canale în engleză. Adăugul are și o secțiune specială „World TV”, unde puteți găsi canale TV din întreaga lume. Puteți instala acest addon Kodi TV live direct dintr-un fișier zip fără a trece prin niciun depozit.

Sursa: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon vă oferă zeci de programe live și o gamă largă de canale TV din SUA și Marea Britanie. Este cu ușurință unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru TV live pe care le vei găsi. Aici, puteți viziona conținut TV live în legătură cu sport, știri, stil de viață, muzică, filme, emisiuni TV și multe altele. De asemenea, are o secțiune „Non-English / International” care vă permite să transmiteți fluxuri de canale din întreaga lume. Dacă căutați conținut TV de înaltă calitate în direct, încercați cCloud TV. Puteți instala cCloud din depozitul Kodil.

Sursa: http://kdil.co/repo/

Cum se instalează cCloud TV pe Kodi

5. Curentele furioase 

Furious Streams are o colecție uriașă de canale TV live din Marea Britanie și SUA. Acest addon prezintă 5 liste cu canale TV gratuite în direct din aceste două locații pe ecranul său de pornire. De asemenea, are o categorie dedicată canalelor sport. Nu voi reduce nicio vorbă în a spune că am fost mai mult decât puțin impresionat de Furious Streams. Prin urmare, n-am avut nicio ezitare în a face din acest addon partea cea mai bună a addon-urilor TV live Kodi. Așa cum este cazul celorlalte canale TV live, este posibil să nu găsiți toate fluxurile de pe Furious Streams funcționând tot timpul. Cu toate acestea, acesta are mai multe fluxuri redabile decât alte câteva suplimente TV live pe care le-am folosit. Furious Streams este găzduit în depozitul Brettus Builds și este nevoie de doar câteva minute pentru instalarea acestuia.

Sursa: http://brettus.hol.es/

Cum se instalează Furious Streams pe Kodi

6. Rezistență

Când am instalat și am început să explorez Rezistența, am simțit că acest addon TV live Kodi este doar pentru canalele spaniole. Dar, când am săpat mai adânc, am descoperit că are și o colecție solidă de canale engleze. Nu aș spune că Rezistența este cel mai bun supliment TV live. Dar, biblioteca sa de canale este suficient de satisfăcătoare pentru a-i câștiga locul pe această listă. Aparent dezvoltatorii au propriul lor depozit eponim la addon - Resistance - de unde puteți instala addonul Resistance. Acest addon vă permite să vizionați sporturi în direct, muzică, filme, emisiuni, știri și multe altele.

Sursa: http://resistance.es/info/

Cum se instalează Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Da! IPTV Bonanza este disponibil prin două surse, Maniac Repository și Kodil Repository. Poti instalați acest addon fie că ambii lucrează. IPTV Bonanza, așa cum îi spune numele, sigur arată ca o bunătate a conținutului TV live. Are literalmente sute de canale TV în direct din întreaga lume. Acest lucru înseamnă că are aproape fiecare canal pe care ai vrea să-l vizionezi. Deci, de ce acest Kodi TV TV addon face acest lucru în josul listei și nu în partea de sus a acesteia? Acest lucru se datorează faptului că canalele sunt enumerate destul de întâmplător și nu este întotdeauna ușor să îl găsești pe cel pe care îl cauți. Nu există categorii de genuri. Canalele sunt clasificate aleatoriu, în mare parte după numele țării. Din păcate, lista nu este chiar alfabetică. Cu toate acestea, dacă vă puteți înfășura capul în jurul listei, sunt sigur că vă veți bucura cu adevărat de IPTV Bonanza live TV pentru Kodi.

Sursa: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Cum se instalează IPTV Bonanza pe Kodi

8. Ultra IPTV 

La fel ca IPTV Bonanza, Ultra IPTV are și o colecție extinsă de canale TV live din întreaga lume. Și, la fel ca IPTV Bonanza, acest addon TV live Kodi nu își organizează canalele în mod corespunzător. Astfel, căutarea canalelor la alegere devine puțin complicată. Ar fi fost mult mai bine dacă ar fi clasificat aceste canale cel puțin după limbă, dacă nu după gen. Cu toate acestea, este foarte mult de urmărit aici și dacă vă uitați suficient de atent, veți găsi canalele dvs. preferate. Există sport, filme, emisiuni, știri și cam tot ce puteți cere prin sute de canale. Și, desigur, totul este gratuit.

Sursa: http://cazlo.com/repo

Cum se instalează Ultra IPTV pe Kodi

9. Playlists turci din Marea Britanie

Playlists din Marea Britanie Turks cuprinde o gamă largă de conținut într-o varietate de categorii, inclusiv TV live pe Kodi. Chiar dacă acest supliment este destinat în principal pentru conținutul la cerere, acesta are o secțiune specială separată pentru TV live. Și această secțiune conține multe canale TV din Marea Britanie, SUA și alte țări.

Acest addon live TV Kodi poate fi instalat din depozitul UKTurk Addon, care este primul care primește versiunea actualizată a addonului. Este disponibil și în depozitul Kodil. Dar am observat că Kodil nu are întotdeauna cea mai recentă versiune. După instalarea playlist-urilor din Marea Britanie, veți avea nevoie de un cod PIN pentru a-l accesa. PIN-ul poate fi generat pe UTPIN.com.

Sursa: https://addoncloud.org/ukturk/install

Cum se instalează playlist-urile din Marea Britanie Turks

10. Amerikano Tuga

Există o șansă bună să nu fi auzit nici măcar de acest addon Kodi TV în direct. M-am împiedicat de ea doar cu câteva săptămâni în urmă și am decis să o păstrez. De ce? Din simplul motiv, îmi permite să mă uit la canale TV live din întreaga lume, fără probleme. Ecranul de pornire al acestui supliment include diverse categorii cu link-uri către zeci de canale. Aceste categorii sunt în mare parte țară, dar veți găsi, de asemenea, secțiuni precum VIP Kids TV, filme, etc. American Tuga face parte din depozitul VIP Secret și tocmai de unde îl puteți instala din.

Sursa: http://team-vipsecret.com/

11. Curentele nebune

Mad Streams este încă o completare pe care ai vrea să o încerci dacă vrei să te uiți la TV în direct pe Kodi. Acest addon are o mulțime de fluxuri TV live pentru unele canale TV populare. În prezent, Mad Streams este offline pentru întreținere și actualizarea versiunii. Vă vom anunța odată ce va fi din nou online.

Sursa: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil este prezentat în mod regulat printre cele mai bune suplimente pentru a viziona TV în direct pe Kodi. Are această colecție uriașă de canale din aproape toate locurile din lume. Numele addonului sugerează că este vorba despre sport. Este adevărat că o mare parte din SportsDevil este dedicată sportului. Ecranul său principal prezintă două secțiuni separate pentru sport - Sport live & TV TV. Cu toate acestea, există mai mult pentru SportsDevil decât doar sport.

Există secțiunea „Live TV”, care are în continuare o categorie „ShadowsNet.ro (World TV)”. Partea World TV a acestui addon vă permite să explorați canale TV în direct din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Franța și multe altele.

Puteți instala SportsDevil din Kodil Repository. S-ar putea să descoperiți că SportsDevil face parte din aproape toate celelalte depozite majore, inclusiv Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository etc. Dar, Kodil pare să aibă cea mai recentă versiune a acestui addon și de aceea este cea mai bună sursă pentru instalarea SportsDevil. din.

Sursa: http://kdil.co/repo/

Cum se instalează SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro este unul dintre cele mai populare suplimente Kodi și este disponibil pentru descărcare din depozitul Kodil. Chiar dacă Mobdro este, în esență, un addon la cerere, acesta include o categorie numită „Canale”, care are o colecție decentă a unor canale de satelit vizionate pe larg. Mobdro are o gamă extinsă de conținut și vă permite să vizionați canale live în diverse categorii, inclusiv filme, emisiuni TV, divertisment, sport, muzică și multe altele. Acest supliment este, de asemenea, actualizat periodic cu noul conținut.

Sursa Repo: http://kdil.co/repo/

Cum se instalează Mobdro pe FireStick

14. IPTV final

La fel ca IPTV Bonanza și Ultra IPTV, Ultimate IPTV are și o colecție mare de canale TV prin satelit din întreaga lume. La fel ca și celelalte două, canalele IPTV Ultimate sunt, de asemenea, oarecum defalcate și plasate la întâmplare. Deci, va trebui să faceți clic pe ecrane pentru a găsi ceea ce căutați. Lucrul bun este că, dacă sunteți gata să lucrați pentru asta, aveți mai multe șanse să găsiți canalul preferat aici decât oriunde altundeva.

Sursa: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow este un serviciu bazat pe abonament care oferă transmisie TV live a canalelor de satelit americane către americanii din afara țării, cum ar fi personalul militar aflat în desfășurare. Acest serviciu este listat ca USTVNow Plus în depozitul oficial Kodi. Mai întâi va trebui să vă înscrieți la contul USTVnow și apoi să instalați addon-ul Kodi TV live pentru a utiliza serviciul. USTVnow are o structură de prețuri nivelată, iar planul de bază este gratuit. Dar, planul gratuit oferă doar până la 6 canale și funcții limitate. Abonamentele plătite încep de la 14,99 USD și oferă mai multe canale (până la 24) și funcții DVR mai bune. Puteți vizita http://watch.ustvnow.com/guide și puteți afla mai multe despre planuri și canale.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP-ului, supravegherea guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Înveliți

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune suplimente TV live Kodi pentru 2018. Este adevărat că există multe altele acolo. Dar, ideea este de a găsi suplimentele care funcționează cu adevărat. Nu are rost să parcurgeți problemele instalării unui addon doar pentru a găsi că nu funcționează. Am instalat personal fiecare dintre aceste addon-uri și le-am testat pentru fluiditate. Vă rugăm să rețineți că încă găsesc un addon TV live pentru Kodi care ar putea juca 100% fluxuri tot timpul. Dar, suplimentele pe care le-am enumerat mai sus au legături mai ușor și funcționează mai bine decât celelalte. Dacă se întâmplă să mă poticnesc cu vreun nou nou și efectiv addon Kodi TV live, sunt sigur că va actualiza această listă. În cazul în care se întâmplă să descoperiți un supliment, vă rugăm să-l împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură!

Legate de:

Cele mai bune construcții Kodi
Cum să imprimați Jailbreak Fire Stick
Cum să actualizați Kodi pe Fire TV Stick
Cum să remediați tamponarea pe Kodi
Cum să vizionezi Hotstar în SUA

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me