15 legjobb élő TV Kodi-kiegészítők (2018)

>

Ebben a cikkben megismerheti a Kodi élő TV-kiegészítőit. Az itt felsorolt ​​kiegészítők az összes Kodi dobozban működnek, beleértve a FireStick, PC, Android TV, Android mobilok és táblagépek stb..

Szeretek hangolni a kedvenc kábel TV-csatornámhoz, amikor csak esélyem van rá. A kábelcsatlakozáson keresztüli tévénézés hagyományos módja azonban csak drágábbá válik. És ez arra készteti az egyéb lehetőségeket.

Az elmúlt években az interneten keresztül folytatott élő TV-közvetítés sokkal inkább mainstream lett, mint régen. Megkezdtük a kábel levágását és a TV-nézés online módjának bevezetését. Az élő TV Kodi-kiegészítőknek köszönhetően a TV-nézés az internethez csatlakoztatott eszközökön még könnyebbé és kényelmesebbé vált.

A Kodi sokoldalú médialejátszó, amely a helyi tárolóból származó tartalmat, az igény szerinti tartalmat az interneten, valamint az élő TV-t játssza le. Ha még nem ismeri a Kodi-t, akkor olvassa el a Kodi legújabb kezdő útmutatóomat.

A Kodi élő TV-műsorának megtekintéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja a megfelelő kiegészítőt, amely lehetővé teszi a kedvenc csatornáid közvetítését. A kérdés az, hogyan lehet megtalálni a legjobb élő TV-kiegészítőket a Kodi számára? A Kodi játékos népszerűsége az elmúlt években ugrásszerűen emelkedett. Több száz Kodi-kiegészítő található odakint, amelyek közül választhat. Sajnos nem minden kiegészítő működik megfelelően. Ezért nekünk nehéz megtalálni azokat, amelyek megteszik.

A legjobb élő TV Kodi kiegészítések

A Kodi számára kiválasztottuk a legjobb élő TV-kiegészítőket, amelyek valóban működnek. Ebben a cikkben megmutatom, hogyan kell élő TV-t nézni a Kodi-n. Olvass tovább!

legjobb kodi élő tv-kiegészítők

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

1. Önzetlen

Az önzetlen az a preferált választás, akik a Kodi élő TV-kiegészítőit keresik. Ez a kiegészítés a világ számos részéről, beleértve az Egyesült Államokat is, élő TV-csatornák egészséges könyvtárát kínálja. Ezzel a kiegészítővel sportokat, műsorokat, filmeket, 24/7 műsorokat és még sok másat nézhetsz. A kiegészítő számos prémium műholdas csatornát is tartalmaz, és mindezt ingyen nézheti. Az önzetlen telepíthető a Bookmark Repository-ból, amely a Bliss TV forrás része. Személy szerint használom az önzetlen egy ideje, és jobbnak találom, mint sok más élő TV-kiegészítőt.

Repóforrás: http://bliss-tv.com/blisstv/

Az önzetlen Kodi Addon telepítése

2. Chronos

A Chronos egy újabb kiegészítő, amelyet a közelmúltban szerettem. Nincs olyan sok prémium csatorna, mint az önzetlen, de a csatornák teljes listája ugyanolyan nagy, mint bármelyik. Függetlenül attól, hogy sportot, híreket, felnőtt úszást, rajzfilmet vagy filmeket, műsorokat szeretne nézni, a Chronos mindent megtalál az Ön számára. Ezt a kiegészítőt a SkyDarks forrásból szerezheti be. A Chronos telepítése és a kedvenc csatornák figyelésének megkezdése néhány percet vesz igénybe. A Chronosnak van egy speciális sportkategóriája, az úgynevezett 'Live Sports'. Mondanom sem kell, hogy itt élő közvetítés széles választékát lehet megnézni több közvetítésen keresztül. Ez a kiegészítő nemcsak a Kodi élő TV-jeire vonatkozik; némi igény szerinti tartalommal is rendelkezik.

Repóforrás: http://www.skydarks.com/skydarks/

Chronos Kodi Addon telepítése

3. TV TUGA MILHANO

A Tuga Milhano TV nem feltétlenül az egyik legnépszerűbb élő TV Kodi-kiegészítő. De nem olyan régen fedeztem fel ezt a kiegészítőt, és úgy gondolom, hogy érdemes ennek a listának a része lenni. A TV Tuga elsősorban a portugál TV-csatornákra koncentrál. Sok csatornát találsz angolul is. Az addon külön „World TV” szakasz is található, ahol televíziós csatornákat találhat a világ minden tájáról. Telepítheti ezt a Kodi élő TV-kiegészítőt közvetlenül egy ZIP-fájlból, anélkül, hogy átmenne bármilyen lerakaton.

Forrás: http://j2mf4.com/download/

CCloud TV

A cCloud TV-kiegészítés tucatnyi élő műsor és TV-csatorna széles választékát kínálja Önnek az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. Könnyen az egyik legjobb Kodi kiegészítő az élő TV-hez. Itt megnézheti a sport, a hírek, az életmód, a zene, a filmek, a TV-műsorok és még sok más kapcsolódó TV-tartalmat. Van egy „Nem angol / nemzetközi” rész is, amely lehetővé teszi a csatornák streamingjét a világ minden tájáról. Ha kiváló minőségű élő TV-tartalmat keres, próbálkozzon a cCloud TV-vel. A cCloud telepíthető a Kodil lerakatból.

Forrás: http://kdil.co/repo/

A cCloud TV telepítése a Kodi-n

5. Dühös patakok 

A Furious Streams az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból származó élő TV-csatornák hatalmas gyűjteményét kínálja. Ez a kiegészítés a kezdőképernyőn e két helyről származó ingyenes élő TV-csatornák 5 listáját tartalmazza. Ezenkívül rendelkezik egy külön kategóriával a sportcsatornák számára. Semmi szót nem szólok azzal, hogy azt mondom, hogy több mint egy kicsit lenyűgözött a Furious Streams. Ezért nem habozott, hogy ezt a kiegészítőt a Kodi élő TV-kiegészítőinek a legjobb részévé tegyem. A többi élő TV-csatornához hasonlóan előfordulhat, hogy a Furious Streams nem minden folyamatban működik. De több lejátszható adatfolyammal rendelkezik, mint számos más élő TV-kiegészítővel, amelyet használtam. A Furious Streams a Brettus Builds lerakatban található, és csak néhány percig tart ahhoz, hogy telepítse.

Forrás: http://brettus.hol.es/

Hogyan lehet telepíteni a Furious Streams-et a Kodi-n

6. Ellenállás

Amikor először telepítettem és elkezdtem kutatni az Ellenállást, úgy éreztem, hogy ez a Kodi élő TV-kiegészítő csak a spanyol csatornákra vonatkozik. De amikor mélyebben ástam, rájöttem, hogy van egy szilárd angol csatornák gyűjteménye is. Nem mondanám, hogy az ellenállás a legjobb élő TV-kiegészítő. A csatornák könyvtára azonban elég kielégítő ahhoz, hogy a listán szerezzen helyet. A fejlesztőknek nyilvánvalóan megvan a saját adattár-azonosítója az Addon - Resistance - hez, ahonnan telepíthető az Resistance addon. Ez a kiegészítő lehetővé teszi élő sport, zenék, filmek, műsorok, hírek és egyebek nézését.

Forrás: http://resistance.es/info/

Hogyan kell telepíteni az Ellenállás Kodi Addont

7. IPTV Bonanza

Igen! Az IPTV Bonanza két forrásból, a Maniac Repository és a Kodil Repository keresztül érhető el. tudsz telepítse ezt a kiegészítőt mindkét oldalról, mivel mindkettő dolgozik. Az IPTV Bonanza, amint a neve azt ígéri, biztosan úgy néz ki, mint az élő TV tartalom bonanza. Szó szerint több száz élő TV-csatornával rendelkezik a világ minden tájáról. Ez nagyjából azt jelenti, hogy csaknem minden csatornán meg szeretné nézni. Szóval, miért teszi ez a Kodi élő TV-kiegészítés ennyire lejjebb a listán, és nem a tetején? Ennek oka az, hogy a csatornák meglehetősen véletlenszerűen vannak felsorolva, és nem mindig könnyű megtalálni a kívánt csatornát. Nincsenek műfajkategóriák. A csatornákat véletlenszerűen sorolják be, többnyire az ország neve alapján. Sajnos a lista még alfabetikus. Ha azonban a feje körül tekerheti a fejét, biztos vagyok benne, hogy igazán élvezni fogja a Kodi IPTV Bonanza élő TV-kiegészítőjét.

Forrás: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Az IPTV Bonanza telepítése a Kodi-n

8. Ultra IPTV 

Csakúgy, mint az IPTV Bonanza, az Ultra IPTV kiterjed a világ minden tájáról származó élő TV-csatornákkal is. És csakúgy, mint az IPTV Bonanza, ez a Kodi élő TV-kiegészítő nem rendezi megfelelően a csatornákat. Így a választott csatornák felkutatása kissé trükkös. Sokkal jobb lett volna, ha ezeket a csatornákat legalább nyelv szerint, vagy nem a műfaj szerint osztályoznák. Ennek ellenére nagyon sok itt nézhető, és ha elég alaposan megnézed, megtalálod kedvenc csatornáidat. Vannak sportok, filmek, show-k, hírek és szinte minden, amit több száz csatornán keresztül kérhetnek. És természetesen minden ingyenes.

Forrás: http://cazlo.com/repo

Az Ultra IPTV telepítése a Kodi-n

9. Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái

Az UK turks lejátszási listák széles kategóriát ölelnek fel különféle kategóriákban, beleértve az élő TV-t a Kodi-n. Annak ellenére, hogy ez a kiegészítő elsősorban az igény szerinti tartalomra vonatkozik, van egy külön, speciális része az élő TV számára. És ez a szakasz számos televíziós csatornát tartalmaz az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból és más országokból.

Ez a Kodi élő TV-kiegészítő telepíthető az UKTurk Addon-lerakatból, amely az első, amely a kiegészítő legfrissebb verzióját kapja meg. A Kodil tárolóban is elérhető. Észrevettem azonban, hogy a Kodilnek nem mindig van a legújabb verzió. Az UK Turks Playlists telepítése után PIN-kódra lesz szüksége annak eléréséhez. A PIN-kód az UTPIN.com webhelyen generálható.

Forrás: https://addoncloud.org/ukturk/install

Hogyan telepíthetem az UK Turks lejátszási listákat

10. Amerikano Tuga

Nagyon esély van arra, hogy még csak nem is hallottál erről az élő TV Kodi-kiegészítőről. Csak néhány héttel ezelőtt megbotlottam és úgy döntöttem, hogy megtartom. Miért? Az egyszerű ok miatt lehetővé teszi számomra, hogy televíziós csatornákat élvezhessek a világ minden tájáról gond nélkül. A kiegészítő kezdőképernyőjén különböző kategóriák találhatók, több tucat csatornára mutató hivatkozásokkal. Ezek a kategóriák többnyire országosak, de olyan szakaszokat is talál, mint a VIP Kids TV, a filmek stb. Az American Tuga a VIP Secret Repository része, és pontosan ez az, ahonnan telepíthető..

Forrás: http://team-vipsecret.com/

11. Mad Streams

A Mad Streams egy újabb kiegészítő, amelyet kipróbálni szeretne, ha élő TV-t szeretne nézni a Kodi-en. Ez a kiegészítő rengeteg élő TV-streamet tartalmaz népszerű TV-csatornák számára. A Mad Streams jelenleg nem elérhető karbantartáshoz és verziófrissítéshez. Miután újból elérhető online, értesítjük.

Forrás: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

A SportsDevil rendszeresen szerepel a legjobb kiegészítők között, hogy élő TV-t nézhessen a Kodi-on. Megtalálja ezt a hatalmas csatornagyűjteményt a világ szinte minden helyéről. A kiegészítő neve azt sugallja, hogy a sportról szól. Igaz, hogy a SportsDevil nagy részét a sportnak szentelték. Fő képernyőjén két különálló rész található a sport számára - az élő sport & Sport TV. A SportsDevilnek azonban nem csupán sportja van.

Van egy „Élő TV” szakasz, amelyhez tartozik még „ShadowsNet.ro (World TV)” kategória. A kiegészítés a World TV része lehetővé teszi, hogy felfedezze az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Németország, Olaszország, Franciaország és egyéb tévécsatornákat.

Telepítheti a SportsDevil programot a Kodil Repository-ból. Azt is felfedezheti, hogy a SportsDevil szinte az összes többi nagyobb adattár része, beleértve a Supremacy, a Maverick, az UKTurk Addon Repository stb. De úgy tűnik, hogy a Kodil rendelkezik a kiegészítő legújabb verziójával, és ezért a legjobb forrás a SportsDevil telepítéséhez. tól től.

Forrás: http://kdil.co/repo/

Hogyan telepítsük a SportsDevil Kodi Addon szoftvert

13. Mobdro

A Mobdro az egyik nagyon népszerű Kodi kiegészítő, és letölthető a Kodil tárolóból. Annak ellenére, hogy a Mobdro alapvetõen igény szerinti kiegészítés, a „Csatornák” nevû kategóriába tartozik, amely rengeteg széles nézetû müholdas csatornát tartalmaz. A Mobdro széles körű tartalommal rendelkezik, és lehetővé teszi élő csatornák nézését különböző kategóriákban, beleértve a filmeket, TV-műsorokat, szórakoztatást, sportot, zenét és egyebet. Ez a kiegészítő rendszeresen frissül az új tartalommal.

Repóforrás: http://kdil.co/repo/

Hogyan telepíthetem a Mobdro-t a FireStick-re

14. Végső IPTV

Hasonlóan az IPTV Bonanza-hoz és az Ultra IPTV-hez, az Ultimate IPTV-nek is nagy a műholdas TV-csatornáinak gyűjteménye a világ minden tájáról. Csakúgy, mint a másik kettő, az Ultimate IPTV csatornák is valamilyen módon vannak elrendezve és véletlenszerűen elhelyezve. Tehát a képernyőkön át kell kattintania, hogy megtalálja, amit keres. A jó dolog az, hogy ha hajlandó dolgozni rajta, akkor valószínűbb, hogy itt megtalálja kedvenc csatornáját, mint bárhol másutt.

Forrás: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

Az USTVnow előfizetésen alapuló szolgáltatás, amely az amerikai műholdas csatornák élő TV-közvetítését biztosítja az országon kívüli amerikaiak számára, például a kiküldött katonák számára. Ez a szolgáltatás az USTVNow Plus néven szerepel a Kodi hivatalos lerakatában. Először regisztrálnia kell az USTVnow fiókot, majd telepítenie kell az élő TV Kodi kiegészítőt a szolgáltatás használatához. Az USTVnow többszintű árstruktúrájú, az alapterv ingyenes. De az ingyenes csomag csak 6 csatornát és korlátozott funkciókat kínál. A fizetett előfizetések 14,99 USD-tól kezdődnek, és több csatornát (akár 24) kínálnak, és jobb DVR-képességeket kínálnak. Meglátogathatja a http://watch.ustvnow.com/guide webhelyet, és többet megtudhat a tervekről és a csatornákról.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet VPN-védelmet elérni 3 egyszerű lépésben.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Csomagolás fel

Tehát itt van a legjobb 2018. évi Kodi élő TV-kiegészítések listája. Igaz, hogy még sok más van odakinn. De az ötlet az, hogy megtalálják azokat a kiegészítőket, amelyek valóban működnek. Nincs értelme az addon telepítésével kapcsolatos nehézségeknek, csak annak megállapítása érdekében, hogy nem működik. Személyesen telepítettem ezen kiegészítők mindegyikét, és teszteltem őket az adatfolyam-átjárhatóság szempontjából. Felhívjuk figyelmét, hogy még nem találtam egy élő TV-kiegészítőt a Kodi számára, amely folyamatosan 100% -os streameket képes lejátszani. De a fent felsorolt ​​kiegészítőknek több sztrámatlan linkje van, és jobban működnek, mint a többiek. Ha esetleg új, hatékony, élő TV-Kodi-kiegészítésre bomlok, akkor biztosan frissítem ezt a listát. Ha bármilyen kiegészítőt észlel, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad!

Összefüggő:

A legjobb Kodi épít
Hogyan viselkedni Jailbreak Fire Stick
Hogyan lehet frissíteni a Kodi-t a Fire TV Stick-en
Hogyan javíthatjuk a pufferolást a Kodi-on
Hogyan nézhetem meg a Hotstar-t az USA-ban

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me