15 legjobb Kodi bőr, amely megváltoztathatja a Kodi kinézetét

>

Ebben a bejegyzésben a legjobb Kodi bőröket kerekítom a Kodi 18 és 17,6 kategóriákra. Itt található a Kodi bőr a Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobiltelefonokhoz. & Számítógépek és minden Kodi-támogatott eszköz.

A Kodi kiváló médiaközpont. Ez lehetővé teszi a kedvenc tartalmak könnyű megtekintését. Élő TV, sport, filmek, műsorok, és mindehhez hozzáférést biztosít széles körű videó kiegészítések révén. Azóta Kodi-felhasználó voltam, még csak nem is emlékszem rá. A legjobban szeretem a Kodi-t, hogy sokféle módon testreszabható, és a Kodi bőr az egyik leghatékonyabb módszer erre..

Az alapértelmezett Kodi Skin Estuary néven rendben van. De ez túl üzleti jellegű. Úgy értem, nem igazán érdekes. Szerencsére interaktívabbá teheti és megteheti ezeket a legfontosabb Kodi bőröket. A Kodi bőr nemcsak javítja a felület kozmetikai vonzerejét, hanem felhasználóbarátabbá is teszi.

Ha a Kodi Builds-t használta, akkor tudná, hogy az építmények vizuális átalakítást adnak a Kodi-nak a saját bőrével. Valójában több Kodi épít ebből a bőrből néhányat is. De az összeépítés problémája az, hogy sok kiegészítőt és lerakat telepítenek, és a Kodi terjedelmessé teszi. Ha már rendelkezik kedvenc kiegészítőivel, akkor csak egy olyan felületre van szüksége, amely gyorsan átalakítja a felhasználói felületet és fokozza az élményt.

A Kodi Skins telepítése

Mielőtt elkezdenénk, hadd adjam meg a gyors lépéseket a Kodi bőr telepítéséhez. Nem lép több, mint 6 lépés. Így csinálod:

1. Nyissa meg a Kodi-t Beállítások 

legjobb kodi bőr

2. Kattintson a gombra Felület

Hogyan telepítsük a kodi bőröket

3. Kattintson a gombra Bőr a bal oldalon, majd kattintson a gombra Bőr jobbra

hogyan kell megváltoztatni a kodi bőrt

4. Válassza ki a bőrt. Ha a kívánt bőr nem szerepel a listán, kattintson a gombra Szerezz többet… 

felső kodi bőr

5. Kattintson az alkalmazni kívánt felületre, és várja meg, amíg letölti és telepíti

legjobb kodi bőr

6. Kattintson a gombra Igen amikor megkérdezi

telepítse a kodi bőröket

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Legjobb Kodi bőr

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb Kodi bőröket, amelyek mindkettőn működnek, Kodi Leia és Krypton. A két platform között számos közös bőr létezik, én kiválasztottam azokat, amelyek számítanak. A többiek egyszerűen nem voltak elég jók.

Aeon Nox

legjobb kodi bőr 2019

Az Aeon Nox valószínűleg jelenleg a legjobb Kodi bőr. Minimális tervezési ötlet után ez a bőr hihetetlenül egyszerűvé teszi a Kodi-t. Örömmel indul a hétköznapi alapértelmezett Kodi Skin torkolatától. Ez a bőr minimalista megközelítést alkalmaz, és a Kodi interfészt látványossá teszi, anélkül, hogy csillogó lenne. Az elrendezés egyszerűsége lehetővé teszi, hogy gyorsan megismerkedjen vele. Nem csoda, hogy sok Kodi építi ezt a bőrt.

Ez a bőr Aeon Nox Silvo néven kapható a Kodi 18 Leia-en, csak kisebb eltérésekkel, mint az Aeon Nox a Kodi 17.6-on. Például a kezdő menüsáv kissé magasabbra helyezkedik el - inkább a képernyő közepe felé - a 17.6-os verzióban. A Silvo verzió szintén nem tartalmaz alapértelmezett hátteret, míg a 17.6 változat nem. Azonban könnyedén választhat az Aeon Nox használatával előre telepített háttérképek közül.

Az Aeon Nox különféle testreszabási és konfigurációs lehetőségekkel igazítja a bőrt az Ön igényei szerint. Könnyű bőr, ezért nem eredményez észrevehető teljesítményváltozást, még az alacsony műszaki jellemzőkkel rendelkező készülékeknél sem, mint például a FireStick. Valójában csodálatos bőr.

Bello

legjobb kodi bőr 2019

A Bello egy újabb minimális Kodi bőr, amely újszerű módszert kínál neked a kedvenc médiaközpont megtapasztalására. Mivel a Bello bőr minimális, nem fog sok csenget és sípot találni. Ha azonban olyan felhasználói felületet keres, amely felhasználóbarát és egyszerű a rendszer erőforrásain, akkor a Bello a Kodi bőr.

Ez a bőr kapható Bello 7-rel a Kodi 17.6-on és Bello 6-on Leia-n. Ismét, nincs sok választás a két verzió között, kivéve bizonyos jelentéktelen kozmetikai variációkat. Például a 17.6 verzió alapértelmezett lila gradiens háttérrel rendelkezik, míg a K18 szürkésfekete háttérrel rendelkezik. A Bello lehetővé teszi az új háttér színek beállítását mindkettőre. Lehet, hogy Leia nem engedi, hogy megváltoztassa a hátteret. Ezenkívül a Bello mindkét verziója nem rendelkezik saját háttérképek hozzáadásának lehetőségével.

A Bello nem támogatja az egeret, és kéri, hogy tiltsa le a beállításokban. Bár továbbra is interakcióba léphet az egérrel, a nagy egér-nem megengedett mutató használata nem túl kényelmes. Ez az oka annak, hogy ez a bőr jobban alkalmas érintőképernyős és távvezérelt eszközökre, mint például a FireStick.

Ennek ellenére a Bello jó bőr, és megérdemli a Legjobb Kodi bőr listánk részét.

Doboz

felső kodi bőr

Ez a másik szép megjelenésű bőr a Kodi 18 és a Kodi 17.6 számára, amelyet jó ideje használtam. A Box panel alapú kialakítású, szervezett elrendezéssel. A bőr professzionális megjelenése és futurisztikus vonzereje van. A panelek kialakítása felhasználóbarát és intuitív bőrt eredményez.

A bőr kezdőképernyője egyszerre egy kategóriát rendez a kijelzőn. A filmek, a TV-műsorok, a zene és az élő TV az alapértelmezett kategóriák. Kategóriákat felvehet vagy eltávolíthat a bőrbeállításokból. A streaming kategóriák mellett a főképernyőn hozzáférhet olyan segédprogramok opcióihoz is, mint például a Kiegészítők, a Beállítások, a Képek, a Kedvencek, a Testreszabás stb..

Annak ellenére, hogy ez a Kodi bőr nem engedi hozzá háttérképet a főképernyőhöz, megváltoztathatja a háttér színét. Van egy nagy paletta a színek közül. A színek mellett ezt a bőrt még sok más módon testreszabhatja. Például megjelenítheti a főképernyőn a Most játszik, a háttérben lejátszhat videókat, megváltoztathatja a menücímkéket és még sok más.

Mindent összevetve, a Box az egyik legnépszerűbb Kodi bőr, amely egy csodálatos Kodi élményt nyújt. Megpróbál.

összefolyás

legjobb kodi bőr

Az évek során rengeteg Kodi bőrt teszteltem és használtam. Nagyon sokan ígéretesnek tűntek, de nem mindegyik képes megbirkózni az idő próbájával. A konfluence viszont már régóta fennáll, és ez könnyen az egyik legjobb Kodi bőr. Nem meglepő, hogy a Confluence-t számos Kodi építkezésben használják, mint például a Durex (most már nem működik) és a Xanax (Durex csere)..

A konfluencia nem pontosan minimális, de nem is túl mutatós. Tehát, ha olyan bőrt keres, amely közepes terepen áll a túl egyszerű és a szemtelen között, akkor meg kell próbálnia a Confluence-t..

Az otthoni menü közelebb van a középponthoz, mint az aljára, és a képernyő balról jobbra halad. A menüsoron olyan fontos kategóriákat talál, mint a Videók, Zene, Kiegészítők, Rendszer, hogy azonnal elinduljon.

A bőr 17,6-os verziója előre beállított háttérrel rendelkezik. A Kodi 18 verziónak nincs háttérképe. A helyi tárolóból azonban kiválaszthat egy új háttérképet.

A bőrt számos más módon testreszabhatja. Ez lehetővé teszi az alapértelmezett otthoni kategóriák hozzáadását vagy eltávolítását. A háttérhez hozzáadhatja a Most játszott megjelenítést. És nagyon fontos, hogy lehetővé teszi a kiegészítő parancsikonok hozzáadását a kívánt otthoni menükategóriákhoz. Ez lehetővé teszi a kedvenc video-kiegészítők kiválasztását közvetlenül a kezdőképernyőn.

A Confluence mindenféle eszköz, például egér, érintőképernyős, távirányítóval megfelelő bőr.

Magaslat

legjobb kodi bőr

Nem volt sokáig, amikor belebotlottam a Kodi bőrbe. Teljesen biztos voltam benne, hogy ez a legjobb Kodi bőr listájának része lesz. Először beszéljünk a kezdőképernyőről.

A kezdőmenü elegáns blokk kialakítású, a képernyő aljára kattintva. Ez hasonlít egy TV operációs rendszer felületére. A csempézett formatervezés nem csak futurisztikus és vizuálisan vonzó, hanem még több funkcionalitást ad a bőrnek. A bőr átfogó kialakítása annyira ügyes, éles és egyszerű, hogy azonnal elindulhat.

A főmenü több kategóriába tartozik a videók, filmek, TV-műsorok, zene. Kategóriákat felvehet vagy eltávolíthat a bőrbeállításokból. Valójában megváltoztathatja a menüelemek címkéit is. A bőr lehetővé teszi, hogy külön háttérképet adjon minden kategóriához. A háttér és az otthoni képernyőn kívül testreszabhatja a Könyvtárat, a fejlécet, a színeket, a képernyőn megjelenő képernyőt (OSD) és egyebeket is.

Átlátszó

felső kodi bőr

A Pellucid az egyik legkisebb Kodi bőr körül. Ennek a bőrnek a kezdőképernyőjén csak a csupasz alapanyagok láthatók, de ez elég a gyors induláshoz. Az alapértelmezett kategóriák a videók, a zene, a játékok, a képek. Alul található a Beállítások ikon, amely lehetővé teszi a bőr mélyebb ásását.

A bőrnek nincs sok testreszabása. Vannak azonban olyan konfigurációk, amelyek érdekli Önt. Például új menüelemeket adhat a főmenühöz. A meglévőket is eltávolíthatja vagy átnevezheti. Ha a Pellucid-ot alacsony frekvenciájú készüléken futtatja, akkor is választhatja az alacsony feszültségű üzemmód üzemmódot.

A kezdőképernyő háttér dinamikus, és képeket vesz az alapértelmezett mappából. Megváltoztathatja az alapértelmezett könyvtárat a személyes képeinek megjelenítéséhez.

A Pellucid nem pontosan a legkedveltebb, de szeretem alkalmanként használni. Ez jó változás a normálhoz képest.

Forog

felső kodi bőr

A Revolve a legegyedibb Kodi bőr, amit valaha láttam. A bőr neve szerint ez egy lemezt tartalmaz, amelynek tengelye körül a különféle interfész elemek forognak. A kezdőképernyőn a következő változó menüelemeket találja: Videók, Zene, Képek, Játékok, Időjárás, Kedvencek stb. Új elemeket is felvehet, vagy eltávolíthatja a meglévőket a bőrbeállításokból..

Annak ellenére, hogy a bőr támogatja az egeret, leginkább érintéssel, billentyűzettel vagy távirányítóval használható. Csodálatos navigációs rendszert kínál a FireStick és más távirányító eszközök számára.

Ez a bőr különféle testreszabási lehetőségeket kínál. Megváltoztathatja, hogy a háttérképek megjelenjenek-e vagy sem. A háttérképeket elhalványíthatja a menüelemek hangsúlyozása érdekében. A bőr lehetővé teszi a háttér videó lejátszását is.

A Revolve segítségével kiválaszthatja az egyes elemek egyedi háttérképét a helyi tárolóból. Alapértelmezés szerint a saját képeit választja ki. Megváltoztathatja a színes témát is.

Ha egy teljesen új és izgalmas módszert keres a Kodi használatához, azt hiszem, semmi sem javulhatna, mint a Revolve. Éppen ezért szerepel a Kodi felső bőrének felsorolásában.

Vívótőr

legjobb kodi bőr 2019

A Rapier az egyik legjobban testreszabható Kodi bőr. A bőr kinézetét és érzését sokféle módon megváltoztathatja. A színes témát alapértelmezés szerint teljesen megváltoztathatja sima, narancssárga vagy piros színűre. A bőr lehetővé teszi a menüelemek színének megváltoztatását is. Valójában megváltoztathatja a betűkészletet.

A kezdőképernyőn a Filmek, Videók, TV-műsorok, Zene, Kiegészítők stb. Jelenik meg elsődleges kategóriákként. Felvehet új egyedi kategóriákat, vagy elrejtheti a meglévőket a bőrbeállításoktól. Még módosíthatja vagy elrejtheti az almenü elemeit.

Alapértelmezés szerint nincs háttér. Letöltheti és beállíthatja a háttérképek és rajongók széles skáláját.

A kezdőmenü a képernyő alsó széléhez igazodik, és bal és jobb oldali navigációval elemeket választhat. Ha vannak olyan almenü elemek, amelyek a főmenü eleméhez kapcsolódnak, akkor az közvetlenül a főmenü felett jelenik meg.

A Rapier egy szép, minimális bőr, amely kezdőknek és szakembereknek egyaránt alkalmas.

FTV

legjobb kodi bőr 2019

Ez a FireStick ihlette Kodi bőr nagyszerű választás olyan távirányítású eszközök számára, mint a FireStick, az Android TV Boxes. Támogatja az érintési funkciókat is, de ez nem minden olyan nagyszerű. Egy egérrel még rosszabb lesz. Tehát, használja a TV-készüléket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle. És ne felejtse el letiltani az egeret a Beállítások oldalon > Rendszer > Bemenet

Az FTV rendkívül minimalista bőr. Annyira, hogy még a kezdőképernyőn sem jeleníti meg a dátumot és az időt. A bal oldalon függőleges menüsor található, amely kiemeli a kiválasztott elemeket, és eltávozza a többit. Ugyanígy lehet egy üres képernyőt is megnézni, ha a kiválasztott menüpontnak nincs megjelenítendő kütyü.

Az olvashatóság kissé problémát jelenthet. Miközben a kiemelt elemek kiemelkednek, a nem kiválasztottak nem kontrasztolnak jól a háttérrel.

Nincs sok testreszabási választás. Felveheti vagy eltávolíthatja a főmenü elemeit és a hozzájuk tartozó kütyüket. A bőr lehetővé teszi a kikapcsolási menü testreszabását és a Fanart letiltását / engedélyezését. Az egyéni háttér nem érhető el. Még a bőr témáját és színét sem változtathatja meg.

Ne várjon sokat az FTV-től. Ha azonban távoli-barát navigációt és könnyű felületet keres, az FTV az egyik legjobb Kodi-bőr.

Xperience1080

legjobb kodi bőr

Ennek a Kodi bőrnek a kialakítása teszi kitűnővé a tömegből. Próbáltam már több Kodi-bőrt, de semmi nem olyan, mint az Xperience1080, amikor az interfész kialakításáról van szó.

A kezdõmenü a tetején található, és különféle elemeket sorol fel, beleértve a TV-t, filmeket, TV-műsorokat, zenét, képeket, beállításokat stb. Az egyes elemek kütyüi a kezdõmenü alatt jelennek meg. Ezeket a kütyüket különféle lapokba rendezték, amelyek együttesen alkotnak egy panelt.

Az Xperience1080 nagymértékben testreszabható. Engedélyezheti / letilthatja a főmenü elemeit. Az egyes mozaikokat testreszabhatja bármilyen otthoni menü elemhez. A bőr lehetővé teszi, hogy az egyes csempékhez egyedi nevet és ikont válasszon. Ezenkívül megváltoztathatja a csempe típusát alapértelmezés szerint Video-kiegészítő, Zene-kiegészítő, Program-kiegészítő stb. Minden egyes csempére még egy-egy kiegészítőt is hozzárendelhet..

Az Xperience1080 zökkenőmentesen működik minden Kodi eszközön. Az egér funkcióit azonban nem támogatja. Ha számítógépen használja, navigáljon és lépjen kapcsolatba a billentyűzettel. A bőr még jobban működik a távirányítású készülékeken.

Kodi 18.5 Leia Csak Skins

Van néhány kiváló Kodi bőr, amelyeket kifejezetten a legújabb Kodi 18.5 Leia verzióhoz fejlesztettek ki (szintén régebbi Leia verziók). Itt található a legfontosabb Kodi bőr a Kodi 18 vagy újabb verziókhoz.

Aura

legjobb kodi bőr

Ugyanaz a bőr, amelyet sok Kodi épít. Az Aura csempealapú kialakítású, amely nemcsak vizuálisan vonzó, hanem rendkívül funkcionális is. A kezdõmenü elemei vízszintesen vannak elrendezve a tetejére, és a kapcsolódó kategóriák, kütyü és egyéb almenü lehetõségek a képernyő többi részén csempézett formában jelennek meg..

A sima, nem szennyezett felület az Aura-t felhasználóbarát bőrré teszi. A bőrt még jobban testreszabhatja saját igényei szerint, a bőrbeállításokon belül elérhető számos konfigurációs lehetőség feltárásával. Felvehet új, egyedi otthoni menüelemeket. A helyi tárolóból kiválaszthat egyéni hátteret. Sok effektus és szín is használható.

Az Aura zökkenőmentes teljesítményt nyújt mindenféle eszközön. A FireStick-en és az Android TV-n használtam jelentős problémák nélkül. A legjobb Kodi bőr ezen listájának kellett lennie.

Aeon Tajo

felső kodi bőr

Az Aeon Tajo csak a Kodi 18 bőr, frissességrel rendelkezik. Ha a kezdőképernyőn van, a bőr könnyű, nyugtató zenét játszik az Ön számára (amelyet természetesen kikapcsolhat a bőr beállításaiban). A bőr lehetővé teszi a személyes M3U lejátszási listájának a háttérben történő lejátszásához is.

Ez egy ügyes, minimális bőr, alján nagy menüpontok vannak. Ezáltal a bőr hihetetlenül könnyen használható. Képek, zene, filmek, TV-műsorok, élő TV, videók, rendszer az elsődleges otthoni menüelemek, a megfelelő almenükkel. Bármikor eltávolíthatja a kívánt főmenüt vagy almenü elemet, vagy akár hozzáadhat egyéni elemet is. Ezen felül választhat egyéni háttérképet és egyéni címkét minden elemhez.

Annyi lehetőséggel, hogy testreszabhassa a megjelenését és funkcionalitását, minimális és könnyen kezelhető felületen, az Aura határozottan az egyik legjobb Kodi bőr.

Kvarc

legjobb kodi bőr

Amikor először megnéztem, azt gondoltam, hogy a kvarc egy befejezetlen bőr - folyamatban lévő munka. Hamarosan rájöttem, hogy inkább egy nyers bőr, amely sok szabadságot hagy az Ön testreszabására. Alapvető szerkezetet biztosít, de a legtöbbször a semmiből kell felépítenie. Ha még nem ismeri a Kodi-t, érdemes kipróbálnia a listánkon szereplő többi Kodi-bőrt. Ha azonban tapasztalt felhasználó és ismeri a Kodi bőr testreszabását, akkor tetszeni fog.

Az otthoni menü balról jobbra a középpontban helyezkedik el, és korlátozott lehetőségeket kínál. A filmek, TV-műsorok, zene, képek, kiegészítők és a KODI csak az elemek. Az utolsó két, a Kiegészítők és a KODI kivételével a többi menüelemnek szinte nincs almenüje. A KODI menüből léphet a Beállítások menübe, és megkezdheti az almenü elemeinek felépítését.

Engedélyezheti / letilthatja és átnevezheti a létező főmenü-kategóriákat. Új kategóriát azonban nem adhat hozzá. Mivel ez egy ilyen alapvető bőr, úgy gondolom, hogy a fejlesztőknek legalább ennyit engedni kellett volna.

Bármely kategóriához legfeljebb 5 kiegészítőt kapcsolhat. Összekapcsolt állapotban ezek a kiegészítők közvetlenül a menüsor felett jelennek meg. Az egyedi háttérképeket a helyi tárolóból is hozzáadhat.

A kvarc nem a legnagyobb Kodi bőr, de az sem rossz. Megpróbálhatja.

Kodi 17.6 Krypton Only Skins

A felhasználók kicsi, de jelentős százaléka továbbra is használja a Kodi 17.6-at. Ezért gondoltam, hogy jó ötlet lenne néhány 17,6-os Kodi bőr felállítása is. Ezeket a bőröket a Kodi 18 Leia még nem rekodaválta. Ha még mindig a Kodi Krypton-on közvetít, akkor érdemes kipróbálnia ezeket a legfontosabb Kodi-bőreket.

Chroma

legjobb kodi bőr 2019

A Chroma az egyik legnépszerűbb Kodi bőr a Kodi 17.6 platformon. Ez a bőr egy nagy felbontású képek, sok szín és felhasználóbarát kialakítás koktélja. Úgy tűnik, hogy ez a bőr jobban működik a TV-képernyőn, mint a kisképernyős eszközök. Valójában a navigálás érintéssel vagy akár egérrel sem könnyű. Ennek ellenére nagyon jól kapcsolódik a távirányítókkal.

A kezdő menüsáv vízszintes és kiemelkedően nagy, nagy miniatűrökkel. Válthat egy függőleges menüre a bőrbeállítások közül. De elrabolják a grafikát, és pusztán szöveges megjelenítésre redukálják. Számos módja van ennek a bőrnek a testreszabására. Felvehet új elemeket a menübe, vagy törölheti a meglévőket. Választhat különféle műalkotásokat, rajongói képeket és effektusokat adhat hozzá. Még új színsémát is választhat.

A Chroma nem a leginkább felhasználóbarát bőr. Ha azonban megkapja, le is tetszik. Ezért úgy döntöttem, hogy felveszem a legjobb Kodi bőrök listájába.

Titán

legjobb kodi bőr

Titan volt az egyik kedvenc Kodi bőröm, amikor a Kodi 17,6-at használtam. Mivel a Kodi 18 Leia-ba költöztem, és ez csak egy 17,6-os bőr, ezért már nem tudom használni. Ha továbbra is használja a Krypton-ot, azt javaslom, hogy próbálja meg egyszer ezt a Kodi bőrt. Ami a Titan iránt igazán tetszett, az volt a moduláris kialakítása, amely sok lehetőséget kínálhat az otthoni képernyőn anélkül, hogy kaotikus vagy rendetlen lenne.

A különálló lapok, bár összefüggenek egymással, szépen vannak elhelyezve a kezdőképernyőn. Választhat az alapértelmezett kategóriák közül, beleértve a Zene, a Képek, a Videók, a YouTube, a kiegészítő böngésző és a Beállítások elemet. Ha rákattint egy kategórialapra, a kapcsolódó almenü elemek megjelennek az alján. A kezdőképernyő elrendezését könnyen megváltoztathatja a felület beállításai alapján.

A Titan rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Az elrendezés finomításától az új menüelemek hozzáadásáig, a bőrszín megváltoztatásától az új háttérképek beillesztéséig mindent megtehetsz.

Ez a Kodi bőr kiválóan működik minden Kodi eszközön, beleértve a FireStick és az Android TV Boxokat.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Power ikonra a VPN szerver csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Csomagolás fel

Tehát itt van a legfontosabb Kodi bőrök listája a Kodi 18 és a Kodi 17.6 számára. Személyesen teszteltem ezeket az építményeket, és személyes tapasztalataim alapján írtam ezt a cikket. Remélem, hogy hasznosnak találja. Ha bármilyen kérdése, javaslata vagy visszajelzése van, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me