15 най-добри коди кожи, за да промените как изглежда вашият Kodi

>

В тази публикация закръглям най-добрите коди коди за Kodi 18 и 17.6. Тук ще намерите кодините на Kodi за Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobiles & Компютри и всички поддържани Kodi устройства.

Kodi е отличен медиен център. Тя ви позволява лесно да гледате любимото си съдържание. Телевизия на живо, спорт, филми, предавания, тя ви дава достъп до всичко чрез широка гама от видео добавки. Аз съм потребител на Kodi от времето, което дори не си спомням. Това, което най-много обичам в Kodi е, че той може да бъде персонализиран по много начини и кожата на Kodi е един от най-ефективните начини за това.

Подразбиращата се Kodi Skin, наречена Estuary, е наред. Но, това е твърде бизнес. Искам да кажа, че не е много интересно. За щастие, можете да го направите по-интерактивен и да се случва с тези топ коди на Kodi. Кожите на Kodi не само засилват козметичната привлекателност на интерфейса, но и го правят по-удобен за използване.

Ако сте използвали Kodi Builds, ще знаете, че компилациите също така дават визуално преобразуване на Kodi със собствени кожи. Всъщност няколко Kodi компилации дори използват някои от тези кожи. Но проблемът с компилациите е, че те инсталират много добавки и хранилища и правят Kodi обемисти. Ако вече имате любимите си добавки, тогава всичко, от което се нуждаете, е кожа, която бързо трансформира потребителския интерфейс и подобрява вашето изживяване.

Как да инсталирате Kodi Skins

Преди да започнем, позволете ми да ви дам бързите стъпки за инсталиране на всяка кожа на Kodi. Няма да предприеме повече от 6 стъпки. Ето как го правите:

1. Отворете Kodi Настройки 

най-добрите коди кожи

2. Щракнете интерфейс

как да инсталирате коди кожи

3. Щракнете върху кожа отляво и след това щракнете кожа отдясно

как да промените кожата на коди

4. Изберете кожата си. Ако желаната кожа не е в списъка, щракнете Получите повече… 

горни коди кожи

5. Щракнете върху кожата, която искате да приложите, и изчакайте да се изтегли и инсталира

най-добрите коди кожи

6. Щракнете да когато бъдете подканени

инсталирайте коди кожи

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничен стрийминг на съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати за стрийминг на безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Добрият KodN VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

Най-добрите коди кожи

Следва списъка с най-добрите коди кожи, които работят и върху двете, Kodi Leia и Krypton. Има няколко общи кожи между двете платформи, аз избрах тези, които имат значение. Другите просто не бяха достатъчно добри.

Aeon Nox

най-добрите коди кожи 2019

Aeon Nox е може би най-добрата кожа на Kodi в момента. Следвайки минимална идея за дизайн, тази кожа прави Kodi невероятно опростена за вас. Това е възхитително отклонение от светския, по подразбиране Kodi Skin Estuary. Тази кожа е с минималистичен подход и прави интерфейса на Kodi визуално привлекателен, без да е наперен. Простотата на оформлението ви позволява бързо да се запознаете с него. Не е чудно защо много от Kodi builds използват тази кожа.

Тази кожа се предлага като Aeon Nox Silvo на Kodi 18 Leia, само с малки разлики от Aeon Nox за Kodi 17.6. Например лентата на началното меню е разположена малко по-високо - повече към центъра на екрана - във версия 17.6. Версията Silvo също не разполага с фон по подразбиране, докато версия 17.6. Можете обаче лесно да избирате от набор от фонове, предварително заредени с Aeon Nox.

Aeon Nox позволява различни персонализации и конфигурации да изравнят кожата според вашите предпочитания. Това е олекотена кожа и следователно не води до забележими промени в производителността, дори на устройства с нисък спектър като FireStick. Наистина е прекрасна кожа да имаш.

Bello

най-добрите коди кожи 2019

Bello е друга минимална кожа на Kodi, която ви предлага приятен нов начин да изживеете любимия си медиен център. Тъй като Bello е минимална кожа, няма да намерите много звънци и свирки. Ако обаче търсите интерфейс, който е лесен за използване и лесен за ресурсите на вашата система, Bello е кожата на Kodi, която да изберете.

Тази кожа се предлага като Bello 7 на Kodi 17.6 и Bello 6 на Leia. Отново няма какво да избирате между двете версии, освен някои незначителни козметични вариации. Например 17.6 версията има лилав градиентен фон по подразбиране, докато K18 се предлага със сивкаво-черен фон. Bello ви позволява да задавате нови цветове на фона и на двете. Въпреки че, Leia може да не ви позволи да промените фона. Освен това и двете версии на Bello нямат възможност за добавяне на персонализирани фонови изображения.

Bello не поддържа мишката и ви подканва да я деактивирате в настройките. Въпреки че все още можете да взаимодействате с мишката, големият недопустим показалец на мишката не е много удобен за използване. Ето защо тази кожа е по-подходяща за устройства с докосване и дистанционно управление, като FireStick.

  So installieren Sie Duggz Kodi Build

Независимо от това, Bello е добра кожа, която трябва да има и заслужава да бъде част от нашия списък с най-добри коди кожи.

Кутия

горни коди кожи

Тази друга приятно изглеждаща кожа за Kodi 18 и Kodi 17.6 използвам от доста време. Кутията разполага с дизайн на базата на панел с организирано оформление. Кожата има професионален външен вид и футуристична привлекателност. Дизайнът на панела го прави удобна за потребителя и интуитивна кожа.

Началният екран на кожата организира една по една категория на дисплея. Филми, телевизионни предавания, музика и телевизия на живо са категориите по подразбиране. Можете обаче да добавите или премахнете категории от настройките на кожата. Освен категориите за стрийминг, можете да получите достъп до опции за помощни програми като Добавки, Настройки, Картини, Любими, Персонализиране и т.н. от главния екран.

Въпреки че тази кожа на Kodi не ви позволява да добавяте фонови изображения към главния екран, можете да промените цвета на фона. Има голяма палитра, от която да избирате цветовете. Освен цветовете, можете да персонализирате тази кожа по много други начини. Например, можете да покажете Now Playing на главния екран, да възпроизвеждате видео на заден план, да променяте етикетите на менюто и други.

Като цяло Box е една от най-добрите коди кожи за прекрасно изживяване на Kodi. Пробвам.

сливане

най-добрите коди кожи

През годините тествах и използвах много кожи кожи. Много от тях изглеждаха обещаващи, но не всички издържаха на изпитанието на времето. Съвпадение, от друга страна, съществува отдавна и лесно е една от най-добрите коди кожи, които ще намерите. Не е изненадващо, че Confluence се използва в няколко Kodi версии като Durex (вече несъществуващ) и Xanax (Durex замяна).

Съединението не е точно минимално, но и не е прекалено бързо. Така че, ако търсите кожа, която е средно между прекалено проста и твърде показна, трябва да опитате Confluence.

Началното меню е поставено по-близо до центъра от долната част и преминава отляво надясно на екрана. В лентата на менюто ще намерите важни категории, като Видео, Музика, Добавки, Система, за да започнете веднага.

17.6 версията на тази кожа се предлага с предварително зададен фон. Версията Kodi 18 няма фон. Можете обаче да изберете ново фоново изображение от локалното хранилище.

Можете да персонализирате кожата по много други начини. Тя ви позволява да добавяте или премахвате категориите за начално меню по подразбиране. Можете да добавите визуализацията Now Playing към фона. И много важно е, че ви позволява да добавяте преки пътища за добавки към желаните категории от началното меню. Това ви позволява да избирате любимите си видео добавки направо от началния екран.

Confluence е прилична кожа за всякакви устройства като мишка, докосване, дистанционно управление.

възвишение

най-добрите коди кожи

Не мина много време, когато се натъкнах на тази кожа на Kodi. Бях абсолютно сигурен, че това ще бъде част от този списък с най-добрите коди кожи. Нека първо да поговорим за началния екран.

Началното меню разполага с елегантен блок дизайн, щракнат в долната част на екрана. Прилича на интерфейса на телевизионна ОС. Дизайнът на плочките не само изглежда футуристичен и визуално привлекателен, но и добавя повече функционалност към кожата. Цялостният дизайн на кожата е толкова чист, свеж и прост, че можете да започнете незабавно.

Началното меню включва видеоклипове, филми, телевизионни предавания, музика сред другите категории. Можете да добавите или премахнете категории от настройките на кожата. Всъщност можете дори да промените етикетите на елементи от менюто. Кожата също ви позволява да добавяте отделно фоново изображение към всяка категория. Освен фон и начален екран можете да персонализирате библиотека, заглавие, цветове, екран на екрана (OSD) и други.

разбираем

горни коди кожи

Пелуцидът е една от най-минималните кодийски кожи наоколо. Началният екран на тази кожа показва само голите основни елементи, но достатъчно, за да започнете бързо. Видеоклипове, музика, игри, снимки са единствените категории по подразбиране. Най-отдолу ще намерите иконата за настройки, която ще ви позволи да копаете кожата по-дълбоко.

Кожата няма много персонализиране. Макар че има някои конфигурации, от които бихте се интересували. Например, можете да добавите нови елементи в началното меню. Можете дори да премахнете или преименувате съществуващите. Ако използвате Pellucid на устройство с нисък спектър, можете дори да изберете режим с ниска мощност на процесора.

Фонът на началния екран е динамичен и избира изображения от папката по подразбиране. Можете да промените директорията по подразбиране, за да показвате личните си изображения.

Пелуцидът не ми е точно най-любимият, но обичам да го използвам от време на време. Това е добра промяна от нормалното.

въртя

горни коди кожи

Revolve е най-уникалната Kodi кожа, която съм виждал. Както подсказва името на кожата, тя разполага с диск, около чиято ос се въртят различните елементи на интерфейса. На началния екран ще намерите следните елементи на въртеливо меню: Видеоклипове, Музика, Снимки, Игри, Време, Любими и т.н. Можете да включите нови елементи или да премахнете съществуващите от настройките на кожата.

Въпреки че кожата поддържа мишка, тя се използва най-добре с докосване, клавиатура или дистанционно управление. Той предлага прекрасна навигационна система за FireStick и други устройства с дистанционно управление.

Тази кожа предлага различни опции за персонализиране. Можете да промените дали да се показват или не фоновите изображения. Можете също така да избелите фоновите изображения, за да подчертаете елементите от менюто. Освен това кожата ви позволява да възпроизвеждате фоновото видео.

Revolve ви позволява да изберете персонализирано фоново изображение за всеки елемент от локалното хранилище. По подразбиране той избира свои собствени изображения. Можете да промените и цветовата тема.

Ако търсите напълно нов и вълнуващ начин да използвате Kodi, вярвам, че нищо не може да стане по-добро от Revolve. Именно поради тази причина той е включен в нашата линия от най-добрите коди коди.

  Como instalar o Mancave Wizard Kodi Builds

рапира

най-добрите коди кожи 2019

Rapier е една от най-адаптивни коди кожи, които ще намерите. Можете да промените външния вид и усещането на тази кожа по различни начини. Можете да промените темата за цвета напълно от подразбиране до плоска, оранжева или червена. Кожата също ви позволява да променяте цвета на елементите от менюто. Всъщност може да промените и шрифта на кожата.

Началният екран показва филми, видеоклипове, телевизионни предавания, музика, добавки и др. Като основни категории. Можете да добавите нови персонализирани категории или да скриете съществуващите от настройките на кожата. Можете дори да промените или скриете елементите от подменюто.

По подразбиране няма фонове. Можете обаче да изтеглите и зададете широка гама от фонови изображения и фанати.

Началното меню е подравнено към долния ръб на екрана и можете да избирате елементи с лява и дясна навигация. Ако има елементи от подменюто, отнасящи се до елемента от главното меню, то се показва точно над началното меню.

Rapier е приятна, минимална кожа, която е подходяща както за начинаещи, така и за експерти.

FTV

най-добрите коди кожи 2019

Тази вдъхновена от FireStick кожа на Kodi е чудесен избор за устройства с дистанционно управление като FireStick, Android TV Boxes. Той също поддържа сензорна функционалност, но това не е всичко толкова чудесно. С мишката дори се влошава. Така че, използвайте го с телевизионно устройство, за да извлечете най-доброто от него. И не забравяйте да деактивирате мишката в Настройки > Система > Вход

FTV е изключително минималистична кожа. Толкова, че дори не показва дата и час на началния си екран. Той има вертикална лента от меню вляво, която подчертава избраните елементи и избледнява останалите. Може също така да гледате празен екран, ако избраният елемент от менюто няма приспособления за показване.

Четливостта може да бъде малко проблем. Докато маркираните елементи се открояват, тези, които не са избрани, не контрастират добре на фона.

Няма много възможности за избор за персонализиране Можете да добавяте или премахвате елементи от главното меню и свързаните с тях джунджурии. Освен това кожата ви позволява да персонализирате менюто за изключване и да деактивирате / активирате Fanart. Персонализираният фон не е наличен. Не можете дори да промените темата и цветовете на кожата.

Не очаквайте много от FTV. Ако обаче търсите удобна за отдалечена навигация и лек интерфейс, FTV е една от най-добрите коди коди, които имате.

Xperience1080

най-добрите коди кожи

Именно дизайнът на панела на тази кожа на Kodi го прави да се откроява от тълпата. Опитах няколко скина на Kodi, но няма нищо подобно на Xperience1080, що се отнася до дизайна на интерфейса.

Началното меню е около горната част и подрежда различни елементи, включително телевизия, филми, телевизионни предавания, музика, снимки, настройки и т.н. Джаджите за всеки елемент се показват под началното меню. Тези джунджурии са разположени в различни плочки, които заедно образуват панел.

Xperience1080 е много адаптивен. Можете да активирате / деактивирате елементите на домашното меню по ваш вкус. Можете дори да персонализирате всяка плочка за всеки елемент от домашното меню. Скинът ви позволява да изберете персонализирано име и икона за всяка плочка. Освен това можете да промените Тип на плочката от стандартно към Добавка за видео, Музикална добавка, Програмна добавка и т.н. Можете дори да зададете добавка към всяка плочка.

Xperience1080 работи безпроблемно на всички Kodi устройства. Той обаче не поддържа функции на мишката. Ако го използвате на компютър, навигирайте и взаимодействайте с клавиатурата. Кожата работи още по-добре на устройства с дистанционно управление.

Kodi 18.5 Leia Само кожи

Има няколко отлични Kodi кожи, които са разработени специално за най-новата версия на Kodi 18.5 Leia (също по-стари версии на Leia). Ето списъка с най-добрите коди коди за Kodi 18 или по-нови версии.

аура

най-добрите коди кожи

Това е същата кожа, използвана от много Kodi изгражда. Aura разполага с дизайн на базата на плочки, който не само го прави визуално привлекателен, но и силно функционален. Елементите на началното меню са поставени хоризонтално отгоре, а свързаните категории, джунджурии и други опции на подменюто се показват в останалата част на екрана във формат с плочки.

Гладкият, незабравен интерфейс превръща Aura в удобна за потребителя кожа. Можете допълнително да персонализирате кожата по ваш вкус, като изследвате множество опции за конфигурация, налични в настройките на кожата. Можете да добавяте нови, персонализирани елементи от началното меню. Можете да изберете персонализиран фон от местното хранилище. Има много ефекти и цветове, които също да използвате.

Aura предлага гладка производителност на всякакви устройства. Използвал съм го в FireStick и Android TV без значителни проблеми. Трябваше да бъде част от този списък с най-добрите коди коди.

Aeon Tajo

горни коди кожи

Aeon Tajo е кожа само с Kodi 18 с усещане за свежест. Когато сте на началния екран, кожата пуска лека, успокояваща музика за вас (която, разбира се, можете да изключите в настройките на кожата). Освен това кожата ви позволява да използвате вашия личен плейлист M3U за възпроизвеждане на заден план.

Това е кокетна, минимална кожа с големи елементи от менюто около дъното. Това прави кожата невероятно лесна за използване. Снимки, музика, филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, видеоклипове, система са основните елементи на началното меню със съответните подменюта. Винаги можете да премахнете всяко главно меню или подменю, което искате, или дори да добавите персонализиран елемент. Освен това можете да изберете персонализирано фоново изображение и персонализиран етикет за всеки елемент.

С толкова много опции за персонализиране на външния вид и усещането и функционалността, минимален и лесен за използване интерфейс, Aura определено е една от най-добрите скини на Kodi наоколо.

  Како инсталирати Магиц Драгон Коди Буилд

кварц

най-добрите коди кожи

Когато за първи път го погледнах, мислех, че кварцът е недовършена кожа - работа в ход. Скоро разбрах, че е по-скоро сурова кожа, която оставя много на вас да персонализирате. Той осигурява основна структура, но в по-голямата си част трябва да я изградите от нулата. Ако сте нов за Kodi, може да искате да изпробвате други коди от Kodi в нашия списък. Ако обаче сте опитен потребител и сте запознати с начина на персонализиране на кодовете на Kodi, може да ви хареса.

Началното меню е поставено от ляв до десен ръб в центъра и разполага с ограничени възможности. Филми, телевизионни предавания, музика, снимки, добавки и KODI са единствените елементи. С изключение на последните два, Добавки и KODI, останалите елементи от менюто почти нямат подменю. От менюто KODI можете да отидете в Настройки и да започнете да изграждате елементите от подменюто.

Можете да активирате / деактивирате и преименувате всяка съществуваща категория на главното меню. Не можете обаче да добавите нова категория. Като се има предвид, че това е такава основна кожа, вярвам, че разработчиците трябваше да позволят поне това много.

Можете да свържете до 5 добавки към всяка категория. Когато са свързани, тези добавки се появяват точно над лентата на менюто. Можете също да добавите персонализирани фонови изображения от локалното хранилище.

Кварцът не е най-голямата кожа на Kodi, но и това не е толкова лошо. Може да го опитате.

Kodi 17.6 Кожи само за криптон

Малък, но значителен процент от потребителите все още използват Kodi 17.6. Ето защо реших, че би било добра идея да се подредят и някои кожи само на 17.6. Тези кожи все още не са кодирани за Kodi 18 Leia. Ако продължавате да стриймвате на Kodi Krypton, може да искате да изпробвате тези топ коди на Kodi.

Chroma

най-добрите коди кожи 2019

Chroma е една от най-популярните коди коди за платформата Kodi 17.6. Тази кожа е коктейл от изображения с висока разделителна способност, много цветове и лесен за употреба дизайн. Изглежда, че тази кожа работи по-добре на телевизионен дисплей от устройствата с малък екран. Всъщност навигацията с докосване или дори мишка не е лесна. Въпреки че се обединява много добре с дистанционни контролери.

Лента на домашното меню е хоризонтална и на видно място с големи миниатюри. Можете да преминете към вертикално меню от настройките на кожата. Но тя ще бъде ограбена от нейната графика и сведена до просто текстово показване. Има много начини да персонализирате тази кожа. Можете да добавите нови елементи в менюто или да изтриете съществуващите. Можете да изберете различни произведения на изкуството, да добавите фанати и ефекти. Можете дори да изберете нова цветова схема.

Chroma не е най-удобната за употреба кожа. Въпреки това, когато получите обесването на това, може дори да ви хареса. Затова реших, че ще го включа в нашия списък с най-добрите коди коди.

Титан

най-добрите коди кожи

Някога Titan беше една от любимите ми кожи на Kodi, когато използвах Kodi 17.6. Тъй като мигрирах към Kodi 18 Leia и тя е кожа само 17.6, не мога да я използвам повече. Ако все пак използвате Krypton, бих ви препоръчал да опитате тази кожа на Kodi веднъж. Това, което наистина ми хареса в Titan, беше неговият модулен дизайн, който може да ви служи много опции на началния екран, без да сте хаотични или претрупани.

Различните плочки, макар и взаимно свързани, са добре организирани на началния екран. Можете да изберете от категориите по подразбиране, включително музика, снимки, видеоклипове, YouTube, браузър за добавки и настройки. Когато щракнете върху плочка за категория, свързаните елементи от подменютата се появяват в долната част. Можете лесно да промените оформлението на началния екран от настройките на кожата.

Titan предлага също така много възможности за избор. От настройване на оформлението до добавяне на нови елементи от менюто, от промяна на цветовата схема на кожата до включване на нови фонови изображения, можете да направите всичко.

Тази кожа на Kodi работи чудесно на всички Kodi устройства, включително FireStick и Android TV Box.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Обобщавайки

И така, ето нашия списък с най-добрите коди коди за Kodi 18 и Kodi 17.6. Аз лично съм тествал тези конструкции и съм написал тази статия от моя личен опит. Надявам се да ви е полезно. Ако имате въпроси, предложения или отзиви, моля, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me