15 najboljših Kodi preoblek, ki lahko spremenijo, kako izgleda vaš Kodi

>

V tej objavi zaokrožujem najboljše Kodijeve kože za Kodi 18 in 17.6. Tukaj boste našli kože Kodi za Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobiles & Računalniki in vse naprave, ki podpirajo Kodi.

Kodi je odlično medijsko središče. Omogoča enostavno gledanje vaše najljubše vsebine. TV v živo, šport, filmi, oddaje vam omogoča dostop do vsega prek širokega spektra video dodatkov. Kot Kodi uporabnik sem že od časa, ko se ga sploh ne spomnim. Pri Kodi mi je najbolj všeč to, da ga je mogoče prilagoditi na več načinov in je Kodi koža eden najbolj učinkovitih načinov za to.

Privzeta Kodi Skin imenovana ustnica je v redu. Ampak, preveč poslovno. Mislim, ni ravno zanimivo. Na srečo lahko s temi vrhunskimi Kodi kožicami postanete bolj interaktivni in se dogajajo. Kodi kože ne samo da izboljšujejo kozmetično privlačnost vmesnika, temveč tudi omogočajo uporabniku prijaznejšo uporabo.

Če ste uporabili Kodi Builds, bi vedeli, da tudi izvedbe vizualno preobrazijo Kodi z lastnimi kožami. V resnici več Kodi-jevih zgradb celo uporablja nekatere od teh kož. Toda težava pri sestavnih delih je, da namestijo veliko dodatkov in repozitorij, zaradi česar so Kodi obsežni. Če že imate svoje najljubše dodatke, potem je vse, kar potrebujete, koža, ki hitro transformira uporabniški vmesnik in izboljša vašo izkušnjo.

Kako namestiti Kodi kože

Preden začnemo, naj vam predstavim hitre korake za namestitev katere koli kože Kodi. Ne bo več kot 6 korakov. Tukaj je to, kako to storite:

1. Odprite Kodi Nastavitve 

najboljše kodi kože

2. Kliknite Vmesnik

kako namestiti kodi kože

3. Kliknite Koža na levi strani in kliknite Koža na desni

kako spremeniti kodi kože

4. Izberite svojo kožo. Če želene kože ni na seznamu, kliknite Dobili več… 

zgornje kodi kože

5. Kliknite kožo, ki jo želite uporabiti, in počakajte, da se prenese in namesti

najboljše kodi kože

6. Kliknite Da ko vas to pozove

namestite kodi kože

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Najboljše Kodi kože

Sledi seznam najboljših Kodi kože, ki delujejo na oba, Kodi Leia in Krypton. Med obema platformama je več skupnih kož, izbral sem tiste, ki so pomembne. Ostali preprosto niso bili dovolj dobri.

Aeon Nox

najboljše kodi kože 2019

Aeon Nox je verjetno najboljša Kodi koža trenutno. Po minimalni idejni zamisli vam ta Kodi naredi neverjetno preprosto. Čudovit odmik od mondenega, privzetega ustja Kodi Skin. Ta koža je minimalističen in naredi Kodi vmesnik vizualno privlačen, ne da bi bil bliskovit. Enostavnost postavitve vam omogoča, da se hitro seznanite z njo. Ni čudno, zakaj veliko Kodi gradnikov uporablja to kožo.

Ta koža je na voljo kot Aeon Nox Silvo na Kodi 18 Leia z le majhnimi razlikami do Aeon Nox za Kodi 17.6. Na primer, vrstica domačega menija je nameščena nekoliko višje - bolj proti sredini zaslona - v različici 17.6. Različica Silvo prav tako ne vsebuje privzetega ozadja, medtem ko različica 17.6. Vendar lahko preprosto izbirate med naborom ozadij, ki so prednastavljena z Aeon Nox.

Aeon Nox omogoča različne prilagoditve in konfiguracije, da kožo prilagodijo vašim željam. Je lahka koža in zato ne povzroči nobenih opaznih sprememb delovanja, tudi na napravah z nizkimi dimenzijami, kot je FireStick. To je res čudovita koža.

Bello

najboljše kodi kože 2019

Bello je še ena minimalna Kodi koža, ki vam ponuja nov nov način, kako doživeti svoj najljubši medijski center. Ker je Bello minimalna koža, ne boste našli veliko zvonov in žvižgov. Če pa iščete vmesnik, ki je uporabniku prijazen in enostaven za sistemske vire, je Bello izbran za Kodi.

Ta koža je na voljo kot Bello 7 na Kodi 17.6 in Bello 6 na Leii. Ponovno ni mogoče veliko izbirati med obema različicama, razen nekaterih nepomembnih kozmetičnih različic. Na primer, različica 17.6 ima privzeto vijolično gradientno ozadje, K18 pa sivkasto-črno ozadje. Bello vam omogoča, da nastavite nove barve ozadja na obeh. Čeprav vam Leia morda ne dovoli, da spremenite ozadje. Poleg tega obe različici Bella nimata možnosti, da dodate slike ozadja po meri.

Bello ne podpira miške in vas poziva, da jo onemogočite v nastavitvah. Čeprav morda še vedno komunicirate z miško, velik kazalec, ki ni dovoljen miške, ni zelo primeren za uporabo. Zato je ta koža bolj primerna za naprave na dotik in daljinsko vodene naprave, kot je FireStick.

Kljub temu je Bello dobra koža in zasluži si del našega seznama najboljših Kodi kože.

Škatla

zgornje kodi kože

To še eno lepo kožo za Kodi 18 in Kodi 17.6 uporabljam že kar nekaj časa. Box ima zasnovo na plošči z organizirano postavitvijo. Koža ima profesionalen videz in futuristično privlačnost. Oblika plošče je uporabniku prijazna in intuitivna koža.

Domači zaslon kože naenkrat organizira eno kategorijo. Filmi, TV oddaje, Glasba in TV v živo so privzete kategorije. Kljub temu lahko iz nastavitev kože dodate ali odstranite kategorije. Poleg kategorij pretakanja lahko na glavnem zaslonu dostopate tudi do možnosti pripomočkov, kot so dodatki, nastavitve, slike, priljubljene, prilagajanje itd..

Čeprav vam ta Kodi koža ne omogoča, da na glavni zaslon dodate ozadja slik, lahko spremenite barvo ozadja. Za izbiro barv je velika paleta. Poleg barv lahko to kožo prilagodite na številne druge načine. Na primer lahko na glavnem zaslonu prikažete Now Playing, predvajate video v ozadju, spreminjate oznake menijev in drugo.

Skupno, Box je ena izmed najboljših Kodi kož za čudovito Kodi izkušnjo. Poskusi.

Sotočje

najboljše kodi kože

V preteklih letih sem preizkusil in uporabljal veliko Kodi kože. Veliko jih je izgledalo obetavno, vendar niso vsi zdržali preizkusa časa. Sotočje na drugi strani obstaja že dolgo in je zlahka ena izmed najboljših Kodijevih kož, ki jih boste našli. Ne preseneča, da se Confluence uporablja v več različicah Kodi-ja, kot sta Durex (zdaj ni več) in Xanax (zamenjava Durex).

Sotočje ni ravno minimalno, vendar tudi ni preveč bliskovito. Če torej iščete kožo, ki je sredi med preveč preprostim in preveč očitnim, morate poskusiti Confluence.

Domači meni je postavljen bližje sredini kot spodaj in poteka čez od leve proti desni zaslona. V menijski vrstici boste našli pomembne kategorije, kot so Videoposnetki, Glasba, Dodatki, Sistem, da takoj začnete.

Različica 17.6 kože je opremljena s prednastavljenim ozadjem. Različica Kodi 18 nima ozadja. Lahko pa izberete novo sliko v ozadju iz lokalnega pomnilnika.

Kožo lahko prilagodite na številne druge načine. Omogoča vam dodajanje ali odstranjevanje privzetih kategorij domačega menija. V ozadje lahko dodate vizualizacijo Now Playing. In kar je zelo pomembno, omogoča vam, da dodate bližnjice za dodatke v želene kategorije domačega menija. To vam omogoča, da izberete svoje najljubše video dodatke neposredno na začetnem zaslonu.

Sotočje je spodobna koža za vse vrste naprav, kot so miška, dotik, daljinsko vodenje.

Eminencija

najboljše kodi kože

Že dolgo nisem naletel na to Kodijevo kožo. Bil sem popolnoma prepričan, da bo del tega seznama najboljših Kodi kože. Najprej govorimo o začetnem zaslonu.

Domači meni ima elegantno blokovsko zasnovo, ki se zaskoči na dnu zaslona. Podoben je vmesniku TV OS. Popločan dizajn ne samo da je videti futuristično in vizualno privlačen, ampak tudi doda večjo funkcionalnost koži. Celoten dizajn kože je tako čist, svež in preprost, da lahko začnete takoj.

Domači meni vključuje videoposnetke, filme, TV oddaje, glasbo med drugimi kategorijami. Iz nastavitev kože lahko dodate ali odstranite kategorije. Pravzaprav lahko celo spremenite oznake elementov menija. Koža omogoča tudi, da vsaki kategoriji dodate ločeno sliko ozadja. Poleg ozadja in začetnega zaslona lahko prilagodite tudi knjižnico, glavo, barve, zaslonski prikaz (OSD) in drugo.

Pellucid

zgornje kodi kože

Pellucid je ena najbolj minimalnih Kodijevih kož naokoli. Na domačem zaslonu te kože so prikazane samo gole prvine, vendar dovolj, da lahko hitro začnete. Videoposnetki, glasba, igre, slike so edine privzete kategorije. Na dnu boste našli ikono Nastavitve, s katero boste kožo globlje kopali.

Koža nima veliko prilagoditev. Nekatere konfiguracije bi vas zanimale. Na primer, v domači meni lahko dodate nove elemente. Lahko celo odstranite ali preimenujete obstoječe. Če Pellucid poganjate na napravi z nizkim spektrom, boste morda izbrali način nizke porabe CPU.

Ozadje domačega zaslona je dinamično in pobira slike iz privzete mape. Za prikazovanje osebnih slik lahko spremenite privzeti imenik.

Pellucid ni ravno moj najljubši, vendar ga rad uporabljam vsake toliko časa. To je dobra sprememba od običajne.

Vrti se

zgornje kodi kože

Revolve je najbolj edinstvena Kodi koža, kar sem jih kdaj videl. Kot pove že ime kože, ima disk, okoli katerega osi se vrtijo različni vmesniški elementi. Na začetnem zaslonu boste našli naslednje vrtljive elemente menija: Videoposnetki, Glasba, Slike, Igre, Vreme, Priljubljene itd. Vključite lahko nove elemente ali odstranite obstoječe iz nastavitev kože..

Čeprav koža podpira miško, jo je najbolje uporabiti z dotikom, tipkovnico ali daljinskim upravljalnikom. Ponuja čudovit navigacijski sistem za FireStick in druge daljinsko vodene naprave.

Ta koža ponuja različne možnosti prilagajanja. Lahko spremenite, ali so prikazane slike ozadja ali ne. Lahko tudi zbledijo slike ozadja, da poudarite elemente v meniju. Koža omogoča tudi predvajanje videoposnetka v ozadju.

Revolve omogoča izbiro slike ozadja po meri za vsak element iz lokalnega pomnilnika. Privzeto izbere svoje slike. Lahko spremenite tudi barvno temo.

Če iščete popolnoma nov in vznemirljiv način uporabe Kodi-ja, verjamem, da se nič ne more izboljšati kot Revolve. Prav zaradi tega je vključena v našo ponudbo najboljših Kodijevih kož.

Repier

najboljše kodi kože 2019

Rapier je ena najbolj prilagodljivih kodi kož, ki jih boste našli. Izgled in občutek te kože lahko spremenite na različne načine. Barvno temo lahko popolnoma spremenite iz privzete v ravno, oranžno ali rdečo. Koža omogoča tudi spreminjanje barve elementov menija. Pravzaprav lahko spremenite tudi pisavo kože.

Začetni zaslon kot glavne kategorije prikaže filme, videoposnetke, TV-oddaje, glasbo, dodatke itd. V nastavitve kože lahko dodate nove kategorije po meri ali obstoječe skrijete. Lahko tudi spremenite ali skrijete elemente podmenija.

Privzeto ni ozadij. Vendar lahko prenesete in nastavite široko paleto slik ozadja in fanartov.

Domači meni je poravnan s spodnjim robom zaslona in lahko izberete predmete z levo in desno navigacijo. Če obstajajo elementi podmenija, ki se nanašajo na element glavnega menija, se prikaže tik nad domačim menijem.

Rapier je lepa, minimalna koža, ki je primerna tako za začetnike kot strokovnjake.

FTV

najboljše kodi kože 2019

Ta Kodi koža, ki jo je navdihnil FireStick, je odlična izbira za naprave na daljinsko upravljanje, kot so FireStick, Android TV Boxes. Podpira tudi funkcionalnost na dotik, vendar to ni vse tako super. Z miško se še poslabša. Torej, uporabite ga s TV napravo, da iz nje kar najbolje izkoristite. In ne pozabite onemogočiti miške v nastavitvah > Sistem > Vnos

FTV je izjemno minimalistična koža. Toliko, da na domačem zaslonu sploh ne prikaže datuma in ure. Na levi strani je navpična menijska vrstica, ki poudarja izbrane predmete in ostale zbledi. Morda boste prav tako dobro gledali na prazen zaslon, če izbrana točka menija nima pripomočkov za prikaz.

Čitljivost bi lahko bila težava. Medtem ko označeni elementi izstopajo, tisti, ki niso izbrani, ne ustrezajo dobro ozadju.

Izbirov prilagajanja ni veliko Lahko dodate ali odstranite elemente v glavnem meniju in z njimi povezane gradnike. Koža vam omogoča tudi prilagajanje izklopnega menija in onemogočanje / omogočanje Fanart-a. Ozadje po meri ni na voljo. Ne morete niti spremeniti teme kože in barv.

Od FTV ne pričakujte veliko. Če pa iščete oddaljeno navigacijo in lahek vmesnik, je FTV ena izmed najboljših Kodi preoblek.

Xperience1080

najboljše kodi kože

Zaradi oblikovanja plošč te kože Kodi je izstopajoč iz množice. Poskusil sem že več Kodi-jevih kož, vendar pri oblikovanju vmesnikov ni nič takega, kot je Xperience1080.

Domači meni je na vrhu in sestavlja različne elemente, vključno s televizijo, filmi, TV oddajami, glasbo, slikami, nastavitvami itd. Pripomočki za vsak element so prikazani pod domačim menijem. Ti pripomočki so postavljeni v različne ploščice, ki skupaj tvorijo ploščo.

Xperience1080 je zelo prilagodljiv. Po želji lahko omogočite / onemogočite elemente domačega menija. Vsako ploščico lahko celo prilagodite za katero koli postavko domačega menija. Koža omogoča izbiro imena in ikone po meri za vsako ploščico. Poleg tega lahko spremenite vrsto ploščice iz privzetega v video dodatek, glasbeni dodatek, programski dodatek itd. Vsakemu ploščicam lahko dodelite celo dodatek.

Xperience1080 brezhibno deluje na vseh Kodi napravah. Vendar ne podpira mišjih funkcij. Če ga uporabljate v računalniku, se pomičite in komunicirajte s tipkovnico. Koža deluje še bolje na daljinsko vodenih napravah.

Kodi 18.5 Leia samo kože

Obstaja nekaj odličnih Kodi kož, ki so bile zasnovane posebej za najnovejšo različico Kodi 18.5 Leia (tudi starejše različice Leia). Tu je seznam najboljših Kodi preoblek za Kodi 18 ali novejših različic.

Aura

najboljše kodi kože

To je ista koža, ki jo uporabljajo številni Kodi-ji. Aura odlikuje zasnova na osnovi ploščic, ki ne samo da je vizualno privlačna, ampak tudi zelo funkcionalna. Elementi domačega menija so na vrhu postavljeni vodoravno, povezane kategorije, pripomočki in druge možnosti podmenija pa so prikazane na preostalem zaslonu v popločani obliki.

Zaradi gladkega vmesnika je Aura uporabniku prijazna. Kožo lahko dodatno prilagodite svojim željam z raziskovanjem številnih možnosti konfiguracije, ki so na voljo v nastavitvah kože. Dodate lahko nove elemente domačega menija po meri. Iz lokalnega pomnilnika lahko izberete ozadje po meri. Za uporabo je tudi veliko učinkov in barv.

Aura ponuja gladke zmogljivosti na vseh vrstah naprav. Uporabljal sem ga na FireSticku in Android TV brez večjih težav. Moral je biti del tega seznama najboljših Kodijevih kož.

Aeon Tajo

zgornje kodi kože

Aeon Tajo je samo Kodi 18 koža z občutkom svežine. Ko ste na domačem zaslonu, koža za vas predvaja lahkotno, pomirjujočo glasbo (ki jo lahko seveda izklopite v nastavitvah kože). Koža omogoča tudi uporabo osebnega seznama predvajanja M3U za predvajanje v ozadju.

Gre za lepo, minimalno kožo z velikimi menijskimi elementi na dnu. Zaradi tega je koža neverjetno enostavna za uporabo. Slike, glasba, filmi, TV-oddaje, TV v živo, videoposnetki, sistem so glavne postavke domačega menija z ustreznimi podmeniji. Vedno lahko odstranite kateri koli glavni meni ali podmeni, ki ga želite, ali celo dodate element po meri. Poleg tega lahko za vsak element izberete sliko ozadja po meri in nalepko po meri.

S tako številnimi možnostmi prilagoditve videza in občutka ter funkcionalnosti, minimalnim in enostavnim vmesnikom je Aura zagotovo ena najboljših Kodi kož naokoli.

Kremen

najboljše kodi kože

Ko sem prvič pogledal, sem mislil, da je Quartz nedokončana koža - delo v teku. Kmalu sem ugotovil, da je precej surova koža, ki vam veliko prepusti, da jo prilagodite. Zagotavlja temeljno strukturo, večinoma pa jo morate graditi iz nič. Če niste novi za Kodi, boste morda želeli preizkusiti druge Kodi kože na našem seznamu. Če pa ste izkušen uporabnik in poznate način prilagoditve kože Kodi, vam bo morda všeč.

Domači meni je postavljen od levega do desnega roba v sredini in vsebuje omejene možnosti. Filmi, TV-oddaje, Glasba, Slike, dodatki in KODI so edini predmeti. Razen zadnja dva, dodatkov in KODI, ostale menije skoraj nimajo podmenija. V meniju KODI lahko odprete Nastavitve in začnete graditi elemente podmenija.

Lahko omogočite / onemogočite in preimenujete katero koli obstoječo kategorijo glavnega menija. Vendar ne morete dodati nobene nove kategorije. Glede na to, da gre za tako osnovno kožo, verjamem, da bi razvijalci morali vsaj toliko dovoliti.

V katero koli kategorijo lahko povežete do 5 dodatkov. Ko so povezani, se ti dodatki prikažejo tik nad menijsko vrstico. Tudi slike iz ozadja po meri lahko dodate iz lokalnega pomnilnika.

Kremen ni največja Kodijeva koža, a niti ni tako slabo. Lahko poskusite.

Kodi 17.6 Krypton Only Skins

Majhen, vendar pomemben odstotek uporabnikov še vedno uporablja Kodi 17.6. Zato sem mislil, da bi bilo dobro, da bi se postavili tudi nekateri Kodi-ovski kosi samo 17,6. Te kože še niso bile narejene za Kodi 18 Leia. Če še vedno pretakate Kodi Krypton, boste morda želeli preizkusiti te vrhunske Kodi kože.

Kroma

najboljše kodi kože 2019

Chroma je ena izmed najbolj priljubljenih Kodijevih kož za platformo Kodi 17.6. Ta koža je koktajl slik z visoko ločljivostjo, veliko barv in uporabniku prijazen dizajn. Zdi se, da ta koža bolje deluje na TV zaslonu kot naprave z majhnim zaslonom. V bistvu navigacija z dotikom ali celo z miško ni enostavna. Čeprav se zelo dobro združuje z daljinskimi krmilniki.

Vrstica domačega menija je vodoravna in izrazito velika z velikimi sličicami. Iz nastavitev kože lahko preklopite na navpični meni. Vendar pa bo oropana njene grafike in zmanjšana na zgolj besedilni prikaz. Obstaja veliko načinov za prilagoditev te kože. V meni lahko dodate nove elemente ali izbrišete obstoječe. Izbirate lahko med različnimi umetninami, dodate fanatorje in učinke. Lahko celo izberete novo barvno shemo.

Chroma ni najbolj prijazna koža. Ko pa se obešaš, ti bo morda celo všeč. Zato sem se odločil, da ga bom vključil na naš seznam najboljših Kodijevih kož.

Titan

najboljše kodi kože

Titan je bil nekoč ena izmed mojih najljubših Kodi kož, ko sem uporabljal Kodi 17.6. Ker sem prešel na Kodi 18 Leia in je samo koža 17,6, je ne morem več uporabljati. Če še vedno uporabljate Krypton, priporočam, da enkrat preizkusite to Kodi kožo. Pri Titanu mi je bil resnično všeč njegova modularna zasnova, ki vam je na domačem zaslonu lahko ponudila veliko možnosti, ne da bi bili kaotični ali nereda.

Različne ploščice, čeprav so med seboj povezane, so lepo urejene na domačem zaslonu. Izbirate lahko med privzetimi kategorijami, vključno z glasbo, slikami, videoposnetki, YouTubom, brskalnikom z dodatki in nastavitvami. Ko kliknete ploščico kategorije, se na dnu prikažejo ustrezni elementi podmenija. Iz nastavitev kože lahko preprosto spremenite postavitev domačega zaslona.

Titan ponuja tudi na izbiro možnosti prilagajanja. Od nastavitve postavitve do dodajanja novih elementov menija, od spreminjanja barvne sheme kože do vključevanja novih slik ozadja, lahko storite vse.

Ta Kodi koža deluje odlično na vseh Kodi napravah, vključno z FireStick in Android TV Boxes.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Zavijanje

Torej, tukaj je naš seznam najboljših Kodi kož za Kodi 18 in Kodi 17.6. Osebno sem preizkusil te sestavine in članek napisal iz svojih osebnih izkušenj. Upam, da se vam zdi koristno. Če imate kakršna koli vprašanja, predloge ali povratne informacije, nam to sporočite s spodnjim oddelkom za komentarje.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me