15 parasta live-TV-Kodi-lisäystä (2018)

>

Tässä artikkelissa opit parhaista Kodi-live-TV-lisäosista. Tässä luetellut lisäykset toimivat kaikissa Kodi-laatikoissa, mukaan lukien FireStick, PC, Android TV, Android matkapuhelimet ja tabletit jne..

Rakastan virittämistä suosikki kaapeli-TV-kanavaani aina, kun saan mahdollisuuden. Mutta perinteinen tapa katsella televisiota kaapeliyhteyden kautta on vain kalliimpaa. Ja se saa minut harkitsemaan muita vaihtoehtoja.

Muutaman viime vuoden aikana live-TV-suoratoistosta Internetissä on tullut yleisempiä kuin ennen. Olemme nyt alkaneet leikata johtoa ja omaksua online-tapa katsella televisiota. Live TV Kodi -lisäosien ansiosta television katseleminen internetyhteydessä olevilla laitteilla on entistä helpompaa ja kätevämpää.

Kodi on monipuolinen mediasoitin, joka toistaa paikallisen tallennustilan sisältöä, Internetin tilattavaa sisältöä sekä suoraa TV: tä. Jos olet uusi Kodi, tutustu Kodi-aloittelijaoppaaseeni.

Katsellaksesi suoraa televisiota Kodissa sinun tarvitsee vain löytää oikea lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa suosikkikanavasi. Kysymys kuuluu, miten löytää parhaat live-TV-lisäosat Kodille? Kodi-soittajan suosio on lisääntynyt viime vuosina. Tarjolla on satoja Kodi-lisäosia, joista voit valita. Valitettavasti kaikki lisäykset eivät toimi oikein. Siksi meidän on vaikea löytää niitä, jotka tekevät.

Paras Live TV Kodi -lisäosat

Olemme valinneet Kodin parhaimmista live-TV-lisäosista, jotka todella toimivat. Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle, kuinka katsella suoraa televisiota Kodilla. Jatka lukemista!

parhaat kodi live tv-lisäosat

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

1. Itsetön

Itsetön on suositeltavampi valinta niille, jotka etsivät Kodi-TV-lisäosia. Tämä lisäosa tuo sinulle terveellisen kirjaston live-tv-kanavista monista osista maailmaa, myös Yhdysvalloista. Tämän lisäyksen avulla voit katsella urheilua, esityksiä, elokuvia, 24/7 -esityksiä ja paljon muuta. Lisäosassa on myös useita premium-satelliittikanavia ja voit katsella niitä kaikkia ilmaiseksi. Itsetön voidaan asentaa Bookmark Repositorystä, joka on osa Bliss TV -lähdettä. Olen henkilökohtaisesti käyttänyt Itsettä jo jonkin aikaa ja minusta se on parempi kuin monet muut live-TV-lisäosat.

Repo-lähde: http://bliss-tv.com/blisstv/

Kuinka asentaa Selfless Kodi Addon

2. Chronos

Chronos on toinen lisäosa, johon olen viime aikoina kiinnostunut. Sillä ei ole niin paljon premium-kanavia kuin Itsetön, mutta kanavien kokonaisluettelo on yhtä suuri kuin mikään muu. Haluatpa katsoa urheilua, uutisia, aikuisten uintia, sarjakuvia tai elokuvia, ohjelmia, Chronos tarjoaa sinulle kaiken. Voit hankkia tämän lisäyksen SkyDarks-lähteestä. Chronosin asentaminen ja suosikkikanavasi katseleminen vie vain muutaman minuutin. Chronosilla on myös erityinen urheiluluokka nimeltään Live Sports. Sanomattakin on selvää, että täällä voit katsella monenlaista elävää urheilua useiden virtojen kautta. Tämä lisäosa ei kuitenkaan ole vain live-TV: ssä Kodissa; sillä on myös joitain on-demand-sisältöjä.

Repon lähde: http://www.skydarks.com/skydarks/

Kuinka asentaa Chronos Kodi Addon

3. TV TUGA MILHANO

Nyt TV Tuga Milhano ei ole välttämättä yksi suosituimmista live TV-Kodi -lisäosista. Mutta löysin tämän lisäyksen kovin kauan sitten ja uskon, että sen kannattaa olla osa tätä luetteloa. TV Tuga keskittyy ensisijaisesti portugalinkielisiin televisiokanaviin. Löydät kuitenkin myös paljon kanavia englanniksi. Lisäosassa on myös erityinen World TV -osa, josta löydät tv-kanavia ympäri maailmaa. Voit asentaa tämän Kodi-live-TV-lisäosan suoraan zip-tiedostosta kuljettamatta mitään arkistoa.

Lähde: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon tuo sinulle kymmeniä live-ohjelmia ja laajan valikoiman televisiokanavia Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Se on helposti yksi parhaista Kodi-lisäosista suoraa televisiota varten. Täällä voit katsella live-TV-sisältöä, joka liittyy urheiluun, uutisiin, elämäntapoihin, musiikkiin, elokuviin, TV-ohjelmiin ja niin edelleen. Siinä on myös Ei-englanti / kansainvälinen-osio, jonka avulla voit suoratoistaa kanavia ympäri maailmaa. Jos etsit korkealaatuista live-TV-sisältöä, kokeile cCloud TV: tä. Voit asentaa cCloudin Kodil-arkistosta.

Lähde: http://kdil.co/repo/

Kuinka asentaa cCloud TV Kodiin

5. Vihaiset virrat 

Furious Streams sisältää valtavan kokoelman live-tv-kanavia Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Tässä lisäosassa on 5 luetteloa ilmaisista live-TV-kanavista näistä kahdesta sijainnista sen aloitusnäytössä. Sillä on myös oma luokka urheilukanaville. En hiomalla sanoja sanoessani, että olin enemmän kuin vähän vaikuttunut Furious Streams -tapahtumista. Siksi en epäröinyt tehdä tätä lisäystä osaksi parhaita Kodi-live-TV-lisäosia. Kuten muidenkin live-TV-kanavien kohdalla, et välttämättä löydä kaikkia Furious Streams -strategioita toimivia koko ajan. Mutta siinä on enemmän toistettavissa olevia suoratoistoja kuin useissa muissa käyttämissäni live-TV-lisäosissa. Furious Streams isännöi Brettus Builds -varastossa, ja sen asentaminen vie vain muutaman minuutin..

Lähde: http://brettus.hol.es/

Kuinka asentaa Furious Streams Kodiin

6. Kestävyys

Kun asensin ensimmäisen kerran ja aloin tutkia Resistenssiä, tunsin, että tämä Kodi-live-TV-lisäosa on tarkoitettu vain espanjalaisille kanaville. Mutta kun kaivoin syvemmälle, huomasin, että sillä on myös vakaa kokoelma englantilaisia ​​kanavia. En sanoisi, että Resistance on paras live-TV-lisäosa. Mutta sen kanavakirjasto on riittävän tyydyttävä ansaitsemaan sen paikalla tässä luettelossa. Kehittäjillä on ilmeisesti oma arkisto nimimerkkinä lisäykselle - Resistance - josta voit asentaa Resistance-lisäosan. Tämän lisäyksen avulla voit katsella urheilua, musiikkia, elokuvia, esityksiä, uutisia ja muuta.

Lähde: http://resistance.es/info/

Kuinka asentaa Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Jep! IPTV Bonanza on saatavana kahdesta lähteestä, Maniac Repository ja Kodil Repository. Sinä pystyt asenna tämä lisäosa molemmista, koska molemmat toimivat. IPTV Bonanza, kuten nimensä lupaa, näyttää varmasti live-TV-sisällön valkokankaalta. Sillä on kirjaimellisesti satoja live-tv-kanavia ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa melko paljon, että sillä on melkein kaikki kanavat, joita haluat katsoa. Joten miksi tämä Kodi-live-TV-lisäosa tekee siitä niin kaukana luettelossa eikä sen kärjessä? Tämä johtuu siitä, että kanavat on lueteltu melko sattumanvaraisesti, ja etsimäsi ei ole aina helppoa löytää. Genreluokkia ei ole. Kanavat luokitellaan satunnaisesti, pääasiassa maan nimen mukaan. Valitettavasti luettelo ei ole edes aakkosellinen. Kuitenkin, jos pystyt käärittämään pään luettelon ympärille, olen varma, että nautit todella IPTV Bonanza -televisiosta Kodille.

Lähde: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Kuinka asentaa IPTV Bonanza Kodiin

8. Ultra IPTV 

Kuten IPTV Bonanza, myös Ultra IPTV: llä on laaja kokoelma live-tv-kanavia ympäri maailmaa. Ja aivan kuten IPTV Bonanza, tämä Kodi-live-TV-lisäosa ei järjestä kanaviaan oikein. Siten valitsemiesi kanavien etsiminen tulee hieman hankalaksi. Olisi ollut niin paljon parempi, jos he olisivat luokitelleet nämä kanavat ainakin kielen, ellei genren mukaan. Siitä huolimatta täällä on paljon katsottavaa, ja jos katsot tarpeeksi tarkasti, löydät suosikkikanavasi. Siellä on urheilua, elokuvia, esityksiä, uutisia ja melkein kaikkea mitä voit pyytää satojen kanavien kautta. Ja tietysti kaikki on ilmaista.

Lähde: http://cazlo.com/repo

Kuinka asentaa Ultra IPTV Kodiin

9. UK Turks -soittolistat

UK Turks -soittolistat sisältävät laajan valikoiman sisältöä monissa kategorioissa, mukaan lukien live-TV Kodissa. Vaikka tämä lisäys on tarkoitettu pääasiassa tilaustiedostoille, sillä on erillinen erityinen osio Live TV: tä varten. Ja tämä osio sisältää monia TV-kanavia Isosta-Britanniasta, Yhdysvalloista ja muista maista.

Tämä Kodi live TV -lisäosa voidaan asentaa UKTurk Addon -varastosta, joka on ensimmäinen, joka saa päivityksen päivitetyn version. Se on saatavana myös Kodilin arkistossa. Olen kuitenkin huomannut, että Kodilillä ei ole aina uusinta versiota. Kun olet asentanut UK Turks -soittolistat, tarvitset PIN-koodin käyttääksesi sitä. PIN-koodi voidaan luoda osoitteessa UTPIN.com.

Lähde: https://addoncloud.org/ukturk/install

Kuinka asentaa UK Turks -soittolistat

10. Amerikano Tuga

On hyvä mahdollisuus, että et ehkä edes ole kuullut tästä live TV-Kodi -lisäosasta. Kompasin sitä vain muutama viikko sitten ja päätin pitää sen. Miksi? Yksinkertaisesta syystä sen avulla voin katsella live-tv-kanavia ympäri maailmaa ilman vaivaa. Tämän lisäosan aloitusnäytössä on useita luokkia, joissa on linkkejä kymmeniin kanaviin. Nämä luokat ovat pääosin maakohtaisia, mutta löydät myös osioita, kuten VIP Kids TV, Elokuvat jne. American Tuga on osa VIP Secret Repositorya, ja sinne voit asentaa sen.

Lähde: http://team-vipsecret.com/

11. Hullut virrat

Mad Streams on vielä yksi lisäosa, jonka haluat kokeilla, jos haluat katsoa suoraa televisiota Kodilla. Tässä lisäosassa on runsaasti live-TV-suoratoistoja joillekin suosituille TV-kanaville. Tällä hetkellä Mad Streams on offline-tilassa ylläpitoa ja version päivittämistä varten. Ilmoitamme sinulle, kun se on jälleen online-tilassa.

Lähde: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil esiintyy säännöllisesti parhaiden lisäosien joukossa katsomaan suoraa televisiota Kodissa. Sillä on tämä valtava kanavakokoelma melkein kaikista maailman paikoista. Lisäosan nimi viittaa siihen, että kyse on urheilusta. On totta, että suuri osa SportsDevil-ohjelmasta on omistettu urheilulle. Sen päänäytössä on kaksi erillistä urheilun osaa - Live Sports & Urheilu-TV. SportsDevilillä on kuitenkin enemmän kuin vain urheilu.

Siellä on "Live TV" -osa, jossa on lisäksi "ShadowsNet.ro (World TV)" -luokka. Tämän lisäyksen maailman TV-osassa voit tutkia live-tv-kanavia Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Saksasta, Italiasta, Ranskasta ja muista.

Voit asentaa SportsDevilin Kodil-arkistosta. Saatat myös huomata, että SportsDevil on osa melkein kaikkia muita suuria säilytystiloja, kuten Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository jne., Mutta Kodililla näyttää olevan tämän lisäyksen uusin versio, ja siksi se on paras lähde SportsDevilin asentamiseen. alkaen.

Lähde: http://kdil.co/repo/

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro on yksi erittäin suosituista Kodi-lisäosista, ja se on ladattavissa Kodilin arkistosta. Vaikka Mobdro on pääosin tilaustyyppinen lisäosa, siinä on ”Kanavat” -luokka, jolla on kunnollinen kokoelma joitain laajalti katsottavia satelliittikanavia. Mobdolla on laaja valikoima sisältöä, ja sen avulla voit katsella live-kanavia eri kategorioissa, mukaan lukien elokuvat, TV-ohjelmat, viihde, urheilu, musiikki ja muut. Tämä lisäosa päivitetään säännöllisesti myös uudella sisällöllä.

Repon lähde: http://kdil.co/repo/

Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin

14. Ultimate IPTV

Kuten IPTV Bonanza ja Ultra IPTV, myös Ultimate IPTV: llä on suuri kokoelma satelliitti-tv-kanavia ympäri maailmaa. Kuten kaksi muuta, myös Ultimate IPTV -kanavat on jotenkin väärin järjestetty ja sijoitettu satunnaisesti. Joten joudut napsauttamaan näyttöjä läpi löytääksesi etsimäsi. Hyvä asia on, että jos olet valmis työskentelemään sen hyväksi, löydät todennäköisemmin suosikkikanavasi täältä kuin muualta.

Lähde: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow on tilauspohjainen palvelu, joka tarjoaa suorana lähetyksenä amerikkalaisten satelliittikanavien lähetyksiä maan ulkopuolella oleville amerikkalaisille, kuten käytettävälle sotilashenkilöstölle. Tämä palvelu on lueteltu nimellä USTVNow Plus Kodin virallisessa arkistossa. Sinun on ensin kirjauduttava USTVnow-tilille ja asennettava sen suora TV Kodi -lisäosa palvelun käyttämiseksi. USTVnow-järjestelmässä on porrastettu hinnoittelurakenne, jonka pohjapiirros on ilmainen. Mutta ilmainen suunnitelma tarjoaa vain korkeintaan 6 kanavaa ja rajoitetut ominaisuudet. Maksetut tilaukset alkavat 14,99 dollarista ja tarjoavat enemmän kanavia (jopa 24) ja parempia DVR-ominaisuuksia. Voit käydä osoitteessa http://watch.ustvnow.com/guide ja oppia lisää suunnitelmista ja kanavista.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Käärimistä

Joten, tässä on luettelo parhaista Kodi-live-TV-lisäyksistä vuodelle 2018. On totta, että siellä on paljon enemmän. Mutta idea on löytää lisäosat, jotka todella toimivat. Ei ole järkeä käydä läpi vaivaa asentamalla lisäosa vain sen havaitsemiseksi, että se ei toimi. Olen asentanut henkilökohtaisesti jokaisen näistä lisäosista ja testannut niitä suoratoistettavuuden suhteen. Huomaa, että en ole vielä löytänyt live-tv-lisäosaa Kodille, joka voisi toistaa 100% suoratoistoja koko ajan. Mutta yllä luetelluilla lisäyksillä on enemmän suoratoistettavia linkkejä ja ne toimivat paremmin kuin muut. Jos satun kompastumaan uuteen tehokkaaseen live TV Kodi -lisäosaan, päivitän varmasti tämän luettelon. Jos havaitset lisäosan, jaa se kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit!

Related:

Paras Kodi rakentaa
Kuinka Jailbreak Fire Stick
Kuinka päivittää Kodi Fire TV Stick -muistikortilla
Kuinka korjata puskurointi Kodilla
Kuinka katsella Hotstaria Yhdysvalloissa

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me