A BOOM Sports Addon telepítése a Kodi 17.6 Krypton-ra

>

A BOOM az egyik legjobban működő Kodi kiegészítő. Ezenkívül kiváló alternatíva, ha valamely okból kifolyólag a Sportsdevil Kodi kiegészítőt szeretné kicserélni. A BOOM addon legjobb része az, hogy a fejlesztők folyamatosan frissítik, hogy az egész idő alatt működjön. Az egyes sport-kiegészítő funkciók olyan szakaszokat tartalmaznak, mint a futball, a golf, a motoros sport, a Boxing MMA és még sokan mások.

Ha már használta a BOOM-ot a múltban, és az már nem működött az Ön számára. Ne aggódjon, most hiba nélkül kell működnie. A BOOM csapata nemrégiben megváltoztatta a forrás-repot, ezért a felhasználók nem tudják telepíteni azt a régi repóval. Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan telepítheti a BOOM kiegészítőt a Kodi 17.6 Krypton PC-re és FireStickre..

boom kodi addon telepítési útmutató

Mielőtt elkezdenénk…

Ez nagyon fontos a Kodi felhasználók számára. Ha bármilyen szerzői joggal védett tartalmat közvetít a Kodi-n, akkor valószínűleg DMCA-értesítésekkel kell szembenéznie a szerzői jogok megsértése miatt. Sőt, az internetszolgáltató nyomon követi a tevékenységeit, és lelassíthatja a sebességet, ha harmadik féltől származó Kodi kiegészítők segítségével találják meg azokat a jogosulatlan tartalmak streamingjére. A legjobb védelme egy Kodi VPN, amely minden online tevékenységet névtelenül tart. Nagyon javaslom, hogy szerezzen egy jó Kodi VPN-t, mielőtt ingyenes filmeket / TV-műsorokat / sportokat közvetíthet.

A Boom Kodi Krypton Addon telepítésének lépései a PC / FireStick fájlra

Most, hogy tudta, mi a Boom Kodi Addon, hadd lépésről lépésre vezetjem Önöket a kiegészítő telepítéséhez a Kodi Kryptonra. Ha bármilyen hibával szembesül a BOOM addon telepítésekor vagy streamingje közben, írja le az alábbi megjegyzés szakaszba.

Jegyzet: A Boom-kiegészítő jelenleg nem működik. A következő hibaüzenetet jeleníti meg: „Hiba történt a -404 hibakóddal.” Hamarosan frissítem a működő megoldást, ha találom. Időközben nézd meg, hogyan telepítsd a Mobdro és a Kick Off programot a Kodi-ra.

1. lépés: Indítsa el a Kodi alkalmazást a PC-jén vagy a Fire TV / FireStick alkalmazásban.

2. lépés: Nyissa meg a „Beállítások” menüpontot a bal felső sarokban, az alábbi képen látható módon.

kodi beállítások

3. lépés: Nyissa meg a „Fájlkezelőt” a Beállítások menüben.

kodi fájlkezelő

4. lépés: Kattintson duplán az „Add Source” elemre.

add repo source kodi

5. lépés: Érintse meg a „Nincs” elemet

kattintson egyetlen kodi

6. lépés: Most adjuk hozzá a repo forrás URL-jét http://burrtv.tech/boom/repo/ és koppintson az OK gombra.

Hogyan telepítsük a boomot a Kodi-ra

7. lépés: Nevezze át a repó nevét repóról névre Bumm majd kattintson az OK gombra.

boom kodi addon

8. lépés: Csak ellenőrizze, hogy a részletek helyesek-e, majd kattintson az OK gombra.

telepítse a boom kodi addon

9. lépés: Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson az „Addons”, majd a „Package Installer” elemre, az alábbi képen látható módon.

kodi csomagtelepítő

10. lépés: Nyissa meg az „install from zip file”

telepítés a zip fájlból kodi

11. lépés: Kattintson a repository.boom elemre, és várjon egy ideig, amíg a helyesen települ. Az értesítésnek a jobb felső sarokban kell lennie, amikor a lerakat sikeresen telepítve van.

12. lépés: Most nyissa meg a „Telepítés a tárházból” lehetőséget.

kodi telepítés a lerakatból

13. lépés: Nyissa meg a „Boom Repository” itt.

boom kodi addon lerakat

14. lépés: Nyissa meg a „Boom” kiegészítőt, amely a három lehetőség közepén található.

Hogyan telepítsük a boom addon a Kodi-ra

15. lépés: Kattintson az „install” gombra a Boom Addon Kodi Kryptonra telepítéséhez. Ez ugyanúgy működik a PC-k, valamint a FireStick és a Fire TV esetén.

16. lépés: Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson a Kiegészítők elemre > Videó kiegészítők. Itt kell látnia a Boom Addon-t. Élvezd.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Ha a fenti lépések bármelyikével nehézségekbe ütközik, nézd meg az alábbi videót.

Videó útmutató: Hogyan telepítsük a BOOM Addon a Kodi 17.6 Krypton-ra

Remélem, sikerült telepíteni a Boom Kodi kiegészítőt a PC-jére / Fire TV-jére vagy a FireStick-re. Ha továbbra is küzd valamelyik lépéssel, ne habozzon megjegyzést tenni az alábbiakban. Szeretnék útmutatást adni. Továbbá, ha még mindig nem védett, szerezz be egy Kodi VPN-t, és maradj biztonságban.

Összefüggő:

  • A legjobb Kodi épít
  • Hogyan telepítsük a Kovenant Kodi Addon programot
  • Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re
  • Hogyan nézhetem a FIFA világkupáját a Kodi-n

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me