A Duggz Kodi Build telepítése

>

Ebben az oktatóanyagban bemutatom a Duggz Kodi Build telepítésének útmutatásait. Az utasításokat az összes Kodi-kompatibilis platformon felhasználhatja, beleértve az Android TV-t, az Android Boxokat és az Android okostelefonokat & Tabletta, Amazon Fire TV & FireStick 4K, Windows / Mac számítógépek és így tovább.

A Duggz Kodi build különféle okok miatt szerepel a legjobb Kodi építkezési listánkban. Először is tucatnyi kiegészítőt csomagol mindenféle streaminghez, beleértve a legújabb epizódokat, filmeket, élő TV-csatornákat, sporttartalmakat, gyerekeknek szóló tartalmakat és még sok másat. A Duggz szintén rendkívül gyors egy olyan beépítéshez, amely több mint 670 MB-t igényel a tárhelyén.

A felület tiszta. Vessen egy pillantást rá, és tudni fogja, hogy könnyű használni. A kezdőképernyőn több mint 15 kategória található, hogy gyorsan elinduljon. Ebben az útmutatóban gyors és egyszerű lépéseket talál a Duggz Build Kodi telepítésére. Olvass tovább!

: Ez a szerkezet jelenleg nem működik. Kérjük, próbálkozzon a Best Kodi Builds többi verziójával.

A Duggz Kodi Build telepítése

A telepítés három részből áll, az alábbiak szerint:

 • 1. rész: Ismeretlen források engedélyezése
 • 2. rész: Telepítse a Duggz Pro Media varázslót
 • 3. rész: Telepítse a Duggz Kodi Build modult

A folyamat részekre bontásával igyekszem szervezetesebbé és könnyebben megérthetővé tenni. Kövessük az egyes részeket egyenként (a fent leírt sorrendben).

1. rész: Ismeretlen források engedélyezése

Ez a legelterjedtebb rész, mert ha az Ismeretlen források opció nincs engedélyezve, akkor nem telepítheti harmadik fél által készített verziókat a Kodi-ra. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. Indítsa el a Kodi eszközt

2. Kattintson a Beállítások ikon / opció (keresse meg a képernyő bal felső sarkában)

duggz kodi build telepítése

3. Nyissa meg az elemet Rendszerbeállítások a következő ablakban

telepítse a duggz építést a Kodira

4. A képernyő bal oldalán egy oldalsáv látható. kettyenés Kiegészítői azon az oldalsávon

5. Maradjon ugyanazon a képernyőn, amikor a Kiegészítők ki vannak választva, és kapcsolja be a mellette lévő kapcsolót Ismeretlen források

duggz épít kodi

6. Most látnia kell a következő figyelmeztetést. Azt mondja, hogy a harmadik féltől származó kiegészítők vagy építmények károsíthatják a készüléket. Lehet, ha nem tesztelték őket. A Duggz Build biztonságos. kettyenés Igen

duggz kodi épít

Sikeresen konfigurálta a Kodi beállításait harmadik fél által készített építmények engedélyezéséhez. Telepítsük most a Duggz építést a Kodi-ra.

2. rész: Telepítse a Duggz Pro Media varázslót

A Varázsló egy különféle segédprogramokkal működő kiegészítő, és általában a Kodi egyes építményeinek hostja. A Duggz Pro Media Wizard ad otthont néhány Duggz házon belüli építkezésnek. A Duggz Kodi build telepítéséhez először telepítenünk kell a Pro Media Varázslót. Így csináljuk:

1. Kattintson a Beállítások ismét a Kodi ikonjára a kezdőképernyőn

duggz kodi build telepítése

2. Most nyissa meg az elemet Fájl kezelő a következő képernyőn

duggz épít

3. Haladjon tovább, és kattintson az elemre Forrás hozzáadása. Mint látható az alább bezárt képen, a Forrás hozzáadása opció a képernyő mindkét oldalán található. Bármelyik közül választhat.

Hogyan telepítsük a duggz build-et

4. Most, amikor megjelenik ez az ablak, kattintson az opcióra

duggz build telepítési lépések

5. Írja be a következő URL-t erre a képernyőre, majd kattintson a gombra rendben amikor kész vagy: http://addplugin.xyz

Megjegyzés: Gondosan és pontosan írja be az URL-t, az itt látható módon

duggz kodi építési forrás

6. Most adjon nevet a fent megadott forrásnak / URL-nek. Ennek nem kell konkrét névnek lennie. De a legjobb, ha ez a forrás szempontjából releváns. Menjünk együtt duggz. kettyenés rendben

hogyan lehet duggz kodi építeni

7. Most vissza akarsz térni a Kodi kezdőképernyőjére

8. Kattintson a gombra Kiegészítői bal oldalon

kiegészítők beállításai

9. Kattintson a nyitott doboz ikonra. Ez az ikon megtalálható a képernyő bal felső sarkában, amelyet az alább látható a képen

kodi csomagtelepítő

10. Haladjon tovább, és kattintson az elemre Telepítés zip fájlból

Hogyan telepítsük a duggz-ot a Kodi-ra

11. Most kattintson a gombra duggz vagy bármely más, korábban hozzáadott forrásnevet

letöltés duggz kodi build

12. Kattintson a gombra Duggzwizard következő

duggz kodi varázsló

13. Kattintson a nevű zip fájlra program.duggzpromediawizard.zip

Hogyan adjunk hozzá duggz épít a kodi

14. Várja meg az értesítést - A DuggzProMediaWizard kiegészítő telepítve

Ez eltart egy ideig. Kb. 3-4 perc. Amíg a kiegészítő telepítésre kerül, a képernyőn nem látna semmilyen tevékenységet. De légy türelmes, mivel a telepítés a háttérben zajlik.

duggz pro media varázsló

15. Most megjelenhet egy prompt a fejlesztői jegyzetekkel (néha nem jelenik meg). Ha igen, kattintson a gombra elvetése

16. Most látnia kell a következő felbukkanó ablakot egy csomó beállítással. Ha engedélyezni kívánja a beállításokat, válassza ki azokat. Ha nem, kattintson egyszerűen Folytatni A folytatáshoz

duggz kodi build telepítése

17. Amikor megjelenik ez az előugró ablak, akkor rákattinthat Építési menü és lépjen a varázsló építési szakaszába. Kiemeltem Figyelmen kívül hagyni mert Kodi kezdőképernyőjéről vezetünk az Építés menübe

duggz build menü

18. Ha ezek a felbukkanó ablakok újra megjelennek, kattintson ugyanazon gombokra (Elvetés, Folytatás és Figyelmen kívül hagyás).

Sikeresen telepítette a Duggz Pro Media varázslót a Kodi-ra. Most telepítjük a Duggz Build-et a Kodi-ra.

3. rész: Telepítse a Duggz Kodi Build szoftvert

Most csak annyit kell tennie, hogy telepítenie kell a Duggz Kodi építést a Duggz Pro Media varázslóból. Könnyű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

1. Mint mondtam, a Kodi kezdőképernyőjén navigálunk a varázsló Build menüjébe. Tehát térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére

2. Lépjen a Kiegészítők oldalra > Program kiegészítők

3. Kattintson a gombra DuggzProMediaWizard

Nyissa meg a duggz pro média varázslót

4. Kattintson a gombra (Duggz) Épít

duggz minden egy építkezésen

5. Itt két Duggz-konstrukció van. Megyek a Duggz All in One Krytpon.  De ugyanúgy választhatja meg a Duggz Black Glass építést is.

duggz kodi build telepítése

6. Haladjon tovább, és kattintson az elemre Friss telepítés. A Friss telepítés gombra kattintva alaphelyzetbe állítja a Kodi-t, törli a meglévő adatokat, és visszaállítja a Kodi alapértelmezett beállításait. Tapasztalataim szerint ez a legjobb módszer a Kodi build telepítésére. Ha azonban meg szeretne őrizni néhány adatot, akkor megpróbálhatja a Standard Telepítést

friss telepítés duggz kodi build

7. Amikor a rendszer kéri, kattintson a gombra Folytatni hogy hozzájáruljon a Kodi alapértelmezett beállításainak visszaállításához

Hogyan telepítsük a duggz-ot a Kodi-ra

8. Várja meg, amíg a készlet letöltődik. Nagyon nagy, 459 MB méretű, és telepítése eltart egy ideig. Az internet sebességétől és földrajzi helyzetétől függően néhány percig is eltarthat.

letöltés duggz kodi build

9. Amikor a build letöltésre kerül, a telepítés megkezdődik. Mint láthatja, a 459 letöltés csaknem 677 MB adatot telepít a készülékére. Ez valóban egy nagyon nehéz konstrukció, különösen az alacsony műszaki jellemzőkkel rendelkező médiaeszközök esetében, mint például a FireStick

duggz build telepítése

10. A telepítés befejezése után kattintson a gombra Kényszer bezárás

Ez az! Sikeresen telepítette a Duggz Kodi építést.

A Kodi Duggz Build áttekintése

A Duggz build valószínűleg több kategóriát tartalmaz, mint bármelyik másik a kezdőképernyőjén. Nagy adatbázisa van a filmek, műsorok, sportok, dobozok, élő TV, gyerekek, felnőttek és bármilyen videó kiegészítőkről is. Itt található a felfedezésre váró médiakategóriák listája:

 • TV műsorok
 • Filmek
 • Boxsets
 • Komédia
 • Dokumentumfilm
 • Gyerekek
 • Sky Filmek
 • 4K filmek
 • WWE / UFC
 • Sport
 • újrajátszások
 • Edzés
 • Zene
 • Felnőtt XXX
 • Ingyenes TV
 • Felzárkózik

Mint láthatja, a Duggz Kodi Buildnek mind a gyerekek, mind a felnőttek részek vannak a kezdőképernyőn. Tehát legyen óvatos, mielőtt átadná a kezelőszerveket gyermekeinek.

hogyan kell használni a duggz kodi építést

Itt található a legfontosabb kiegészítők listája, amelyek előre telepítve vannak a Duggz Build on Kodi-val:

 • Halálcsillag
 • Monster Munch
 • Józanság
 • Szupermacy sport
 • Scrubs
 • Yoda
 • A Flixnél
 • Független
 • számok
 • Exodus Redux
 • Férfi barlang
 • Flix Sport
 • A mágikus sárkány
 • SportsDevil
 • cCloud TV

Mint nyilvánvaló, rengeteg jó lehetőség van filmekhez és műsorokhoz, valamint megfelelő választás sporthoz és élő TV-hez.

duggz kiegészítők készítése

Ítélet

A Duggz egy tisztességes Kodi felépítésű. Annak ellenére, hogy nagy méretű volt, simán működött a számítógépemen, amikor engedélyeztem a kiegészítők frissítését az első futtatás után. Nem meglepő, de lelassult a FireStick-én. De nem volt olyan lassú, mint gondoltam. Csak türelmet kellett bizonyítanom. Nem bántam, mert szó szerint szinte mindent megszerezhetek egy helyen.

A stabilitás kicsi aggodalomra ad okot. Az összeállítás kétszer összeomlott, miközben megpróbáltam telepíteni a FireStick-re. Vissza kellett állítanom a Kodi-t, mielőtt sikeresen telepíthetem. A telepítés után azonban összeomlás nélkül futott.

A Duggz Kodi buildnek tartalmaz egy Kodi-kiegészítők zsírkönyvtárát az összes streaming-igényhez. A DeathStar, a Varázslatos Sárkány, a cCloud TV, az Exodus Redux, a SportsDevil a legjobb Kodi kiegészítések manapság..

A Duggz Kodi épít a legjobb Kodi építményeink része, és számos okból megérdemli a helyszínt. Ha az építkezés mérete nem számít nagy számodra, javaslom, hogy próbálja ki. Szeretném tudni, hogy tetszik ez az építkezés. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re
A Kodi Reset telepítése a Firestick-en
Hogyan telepíthetem a Sandman Kodi Builds szoftvert
Hogyan telepítsünk feliratokat a Kodi-hoz

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me