A Durex Build telepítése a Kodi-ra 17.6

>

A Durex Build az utóbbi időben többször szerepelt a Kodi legszebb építményeiben. Ez a felépítés drasztikusan megváltoztatja Kodi megjelenését és hangulatát, intuitívbbá teszi a Kodi felhasználói felületét, rengeteg új funkcióval és funkcióval bővíti a Kodi élménycsatornáit. Durex Build for Kodi 17.6 A Krypton nagy kiegészítő könyvtárat hoz magához, amelyhez egyetlen gombnyomással hozzáférhet, anélkül, hogy külön kellene telepítenie..

A Placenta, a Neptune Rising és az Uránusz néhány előtelepített, kiemelt kiegészítője, de a lista itt nem ér véget. Nos, valószínűleg itt kezdődik. Fedezze fel a Kodi kiegészítők gyűjteményét, és szinte mindent megtalál a szórakoztatási igényeinek. A Durex Kodi felépítése számos új kaparót is felvesz annak érdekében, hogy a legjobb streamek megjelenjenek Önnek, ha az addon a kedvenc tartalmainak forrásait keresi.

A Durex Build zökkenőmentesen működik az összes Kodi támogatott eszközön, beleértve az okostelefonokat, a számítógépeket és a TV streaming eszközöket. Valójában tökéletes a jailbroken FireStick és Fire TV készülékekhez. Mindent összevetve, a Durex egy hihetetlen Kodi-épít, és segíteni fogok nektek azonnal. Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Durex Build a Kodi-ra. Olvass tovább!

UPDATE: A Durex Build már nem működik. A Xanax build a legjobb alternatíva a Durex számára. Megnézheti a Kodi legjobb építkezési listáit is.

HOGYAN KÉSZÜLÉKESSÉG A DUREX BETÖLTÉSÉRE KODI 17.6

Megjegyzés: A következő telepítési módszer az összes Kodi támogatott eszközön működik, mint például okostelefonok, számítógépek, FireStick stb.

A Durex egy harmadik fél által készített Kodi-konstrukció, és az ilyen építmények telepítéséhez engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásokat a Kodi-en. Tehát, mielőtt továbblépnénk, itt van, amit meg kell változtatnia a biztonsági beállításokon:

Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg a Beállítások menüpontot > Rendszerbeállítások > Add-ons. A jobb oldalon láthatod az „Ismeretlen források” beállítást. Ha le van tiltva vagy ki, kapcsolja be, és mozgassa a melletti kapcsolót az alábbi képen látható módon

a durex telepítése a Kodira építve

Amikor megjelenik a következő figyelmeztető üzenet, egyszerűen kattintson az „Igen” gombra, és hagyja figyelmen kívül. A Durex build az egyik legmegbízhatóbb Kodi konstrukció.

durex épít

Most már készen áll a Durex Kodi build telepítésére.

A build telepítése kissé különbözik az egyszerű kiegészítő telepítésétől. Annak érdekében, hogy a dolgok egyszerűek maradjanak, a következő három lépésre bontottam a folyamatot:

- 1. LÉPÉS: Adja hozzá a Durex varázsló forrását a Kodi-hoz

- 2. LÉPÉS: Telepítse a Durex varázslót a forrásból

- 3. LÉPÉS: A Durex Build telepítése a Kodi-ra a Durex varázsló segítségével

Vessen egy pillantást egyenként.

Figyelem: A Kodi Builds korlátlan streaming tartalmat hoz, de jogi problémákba ütközhet. A Kodi-felhasználóknak VPN-t kell használniuk, hogy elrejtsék személyazonosságukat filmek / TV-műsorok / sport streaming közben. Sőt, sok népszerű Addon földrajzilag blokkolva van, és VPN működéséhez szükség van rá.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN ami a legjobb VPN a Kodi számára. 3 hónap ingyen kaphat, és 49% -ot spórolhat meg éves terveiben.

1. LÉPÉS: Adja hozzá a Durex varázsló forrását a Kodi-hoz

Ezen a ponton mutatjuk Kodit a Durex varázsló kiszolgálójának helyére. Így működik:

# 1. Nyissa meg a „Beállítások” menüt, ha rákattint a fogaskerék / fogaskerék ikonra a Kodi kezdőképernyőjének bal felső sarkában, közvetlenül a Kodi embléma alatt

durex kodi épít

# 2. Most menjen tovább, és nyissa meg a „Fájlkezelőt”

durex épít a kodi

# 3. Kattintson a „Forrás hozzáadása” elemre a következő ablakban. Ha túl sok forrás van, lehet, hogy kissé le kell görgetnie ezt a lehetőséget.

Hogyan telepítsük a durex-et a firestickre

# 4. Amikor megjelenik a következő párbeszédpanel, kattintson a ""

a durex telepítése a Kodira építve

# 5. Írja be a forrás URL-jét http://www.drxbld.com/wiz/

Ebben a részben fontos, hogy legyen óvatos. Egyetlen elírás nem fogja eredményezni a folyamatot. Így írja be pontosan azt az URL-t, amelyet megadtam.

Az URL megadása után kattintson az „OK” gombra

# 6. Most kattintson a „Adjon nevet ennek a médianak” alatti mezőre, és írja be a „Durex” (idézőjelek nélkül) mezőt. Valójában bármilyen nevet megadhat, amelyet választott. Azt javaslom, hogy használj egy nevet, amellyel később könnyen azonosíthatod ezt a forrást. A név beírása után nyomja meg az OK gombot

a durex kodi build telepítése

Rendben! Így adhatja hozzá a forrást. Menjünk a következő részre.

2. LÉPÉS: Telepítse a Durex lerakatot a forrásból

Ebben a részben hozzáadjuk a Durex lerakatot a Kodi-hez az éppen hozzáadott forrásból. Ez a lépés:

# 1. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson a „Kiegészítők” elemre.

durex kodi épít

# 2. Keresse meg és kattintson a „Csomagtelepítő” opcióra. A bal felső sarokban található, és úgy néz ki, mint egy nyitott doboz, ahogy az az alábbi képen látható

hogyan lehet a durex-et felépíteni

# 3. A következő lépés, amelyet meg kell tennie, kattintson a „Telepítés zip fájlból” lehetőségre.

durex build telepítési útmutató

# 4. Most keresse meg egy kicsit vissza a hozzáadott forrásnevet, és kattintson rá. Ebben az útmutatóban a „Durex” nevet választottuk. Szóval erre fogok kattintani

durex build telepítése

# 5. Most itt kell látnia néhány ZIP fájlt. Kicsomagolni szeretnénk a „plugin.program.drxwizard-6.0.zip”. Jelölje ki és kattintson erre a fájlra. Ne feledje, hogy a 6.0 a verziószám az útmutató elkészítésekor. Megváltozhat, ha új verziót bocsátanak ki.

durex kodi build letöltés

# 6. Várja meg a jobb felső sarokban megjelenő „Durex varázsló-kiegészítő telepítve” értesítést. Eltarthat egy ideig (3-4 perc)

durex kodi épít

# 7. Sikeresen telepítette a Durex varázslót a forrásból. De mielőtt telepítenénk a Durex Kodi buildt, el kell kerülnünk néhány felugró üzenetet. Például, amikor a következő felbukkanó ablakot látja, kattintson az alul lévő „Elvetés” gombra

durex varázsló

# 8. Most látni fogja ezt a pop-ot, amely felszólítja a felsorolt ​​beállítások engedélyezésére. Ha úgy gondolja, hogy néhány változtatást szeretne végrehajtani, válassza ki ennek megfelelően a beállításokat. Ha nincs semmi változás, kattintson a "Folytatás" gombra.

durex varázsló kodi

# 9. Megjelenik egy másik felbukkanó ablak, amelyben megkérdezi, szeretné-e megnyitni az építési menüt. Ezt később megtesszük. Tehát egyszerűen kattintson az 'Ignore' gombra a folytatáshoz.

Hogyan telepítsük a durex varázslót

Tehát alapvetően tovább kell kattintania az Elvetés, a Folytatás és a Figyelmen kívül hagyás gombra, amíg végül megszabadul a felbukkanó ablakoktól.

Amint ez megtörtént, telepíthetjük a Kodi Durex összeállítást a Durex varázsló segítségével.

3. LÉPÉS: A Durex Build telepítése a Kodi-ra a Durex varázsló segítségével

Rendben! Most kezdjük el a telepítési folyamat utolsó szakaszát. Most telepítjük a Durex Kodi készítményt a most telepített Durex varázslón keresztül. A következő lépések vannak a követendő:

# 1. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg a Kiegészítőket > Program-kiegészítők. Itt láthatja a Durex varázsló ikont. Menj, nyisd ki.

a durex build telepítése

# 2. Most nyissa meg az „Épít >”A listából

a durex kodi build telepítése

# 3. Látni fogja a Kodi Durex építést a Krypton Builds címsor alatt. Mint láthatja, több szerver is telepítheti ezt az összeállítást. Bármelyik szervert kiválaszthatja. Ha azonban az egyik szerver nem működik, mindig kiválaszthat egy másikot.

Az első számomra működött. Megyek és kinyitom.

durex épít a kodi kripton számára

# 4. Most választania kell a „Friss telepítés” és a „Normál telepítés” között. Mint valószínűleg kitalálta, a Friss telepítés törli az összes meglévő Kodi adatomat, és visszaállítja a gyári alapértelmezett értékeket, mielőtt telepítené a Durex Build on Kodi.

A Szabványos telepítés viszont bizonyos adatokat visszaállít. Nincs garancia, hogy megtartja mindet.

Nincs fontos adatom, amelyet megőrzhetek. Tehát megyek a friss telepítéshez.

durex build friss telepítés

# 5. Meg fogja kérdezni, hogy kívánja-e visszaállítani a Kodi konfigurációját az alapértelmezettre. Kattintson a „Folytatás” elemre.

Hogyan frissítsük a durex build telepítését

# 6. A Durex Kodi build telepítése megkezdődik. Eltarthat 4-5 percig, vagy még ennél is többet. Várja meg, amíg a letöltés befejeződik.

Hogyan telepítsük a durex-et a Kodi-ra

# 7. Amint a Durex Build telepíti a Kodi-t, ezt az üzenetet fogja látni. A „Profil újratöltése” valójában nem sok. Szóval rákattintom a "Kényszer bezárás" gombra. Ez leállítja a Kodi alkalmazást.

kényszerítsd Kodi-t

# 8. Most indítsa újra a Kodi alkalmazást a készüléken. Így fog kinézni Kodi kezdőképernyője a Durex Build-rel.

a durex kodi build telepítése

Ez minden, amit a Durex Kodi build telepítéséhez meg kell tennie!

Következtetés: Durex Kodi Build

A Durex Build könnyedén az egyik legjobb Kodi épít, amivel a közelmúltban találkoztam. Annak ellenére, hogy funkciókban gazdag, egyszerűen megy a készülékemen. Az előre telepített kiegészítők szilárd gyűjteményét tartalmazza. A Durex Build-re is jó nézni, és velük kölcsönhatásba lépni. Remélem, hogy ez az útmutató segített telepíteni a Durex Build minden gond nélkül. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, töltse ki nekünk az alábbi megjegyzés rovatban.

Összefüggő:

A Titanium Kodi Build telepítése
A Misfit Mods Lite Build telepítése
A No Limits Magic Build telepítése
A Multiple Kodi Builds telepítése a FireStick-en
Az Addons telepítése a Builds alatt

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me