A Kodi-on nem működő tévéműsorok: CDATA Error Solutions

>

Ebben a bejegyzésben megoldást nyújtunk a CDATA hibára, amely sok Kodi-felhasználót sújtott, miközben TV-műsorokat nézett meg több Kodi-kiegészítő segítségével, például az Exodus Redux segítségével..

A tv-műsorok nem működnek a kodi kiegészítőkön cdata hiba miatt

Az elmúlt néhány napban megoldásokat és megoldásokat kínáltunk olvasóinknak a különböző hozzászólásokra adott válaszokon keresztül. Úgy gondoltuk azonban, hogy nem megfelelő ezt a posztot írni, amely egy helyen összeállítja az összes lehetséges megoldást.

A legtöbb Kodi-kiegészítő a TV-műsor tartalmát a TVDB-ből, a TV-műsorok központi adatbázisából, a TVDB-ből használja. A TVDB nemrégiben kaparási hibát tapasztalt, amelynek eredményeként sok kiegészítőt érintett.

Míg a TVDB javította a hibát, a fejlesztőknek kell frissíteniük a kiegészítőket. Amint a fejlesztők frissítik a kiegészítőket, a TV-műsorok újra működni kezdenek.

Időközben itt találunk néhány megoldást, amelyek nekünk működtek.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

TV-műsorok nézése a Kodi Addonson

# 1: Használja a már frissített Kodi-kiegészítőket

Ahogy ezt az útmutatót írok, csak egy maroknyi addon frissítette a kódot (és az Exodus Redux nem tartozik ezekhez).

A két kiegészítés, amelyet teljes mértékben frissítettek, és a TV-műsorok streamingjei, a The Crew és a Numbers.

Ezeket a kiegészítőket a következő linkekről telepítheti:

  • Telepítse a Crew Addon terméket a Kodi-ra
  • Telepítse a Numbers Addon a Kodi-ra

Ha már vannak ezek a kiegészítők, és ezek továbbra sem működnek az Ön számára, valószínűleg nincs meg a frissített verzió.

Nem szükséges ezeket a kiegészítőket eltávolítani. Egyszerűen kövesse a megfelelő útmutatókban szereplő szokásos telepítési utasításokat. A kiegészítők frissítésre kerülnek.

# 2: A TV-műsorok elérése a TV-naptáron keresztül

Ezt a megoldást már megjegyzésekkel kínáltuk (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Van néhány kiegészítő, amelyet még nem kell frissíteni, amikor ezt az útmutatót írom (például az Exodus Redux). Néhányuk azonban rendelkezik a TV-naptár opcióval a TV-műsorok kategóriában, ahonnan hozzáférhet és közvetítheti a TV-műsorokat.

Nyissa meg a kiegészítőt, és keresse meg TV műsorok > TV-naptár. Keresse meg a megtekinteni kívánt TV-műsort, és kezdje meg a streaming-t.

Alternatív megoldás: Az APK-k használata kiegészítések helyett

Ha a Kodi-t Android-alapú eszközökön (például FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV stb.) Használja, nagyszerű ötlet lenne, ha a Kodi kiegészítők helyett néhány APK-t használna..

Valójában manapság egyre inkább meggyőződésem, hogy az APK sokkal megbízhatóbb, mint a Kodi kiegészítők. Íme néhány a népszerű APK-k / alkalmazások közül, amelyek segítségével kedvenc TV-műsorokat nézhet:

  • CatMouse APK
  • Cinema HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bónusz tipp!

Függetlenül attól, hogy a Crew és a Numbers Kodi kiegészítőket, vagy az általunk javasolt APK-kat használja, nagyon ajánlom a Real Debrid használatát.

A Real Debrid hozzáférést biztosít rengeteg kiváló minőségű streaming linkhez, amelyek általában nem találhatók meg. Ez nagymértékben növeli a TV-műsorok sikeres streaming-esélyeit, és javítja az általános megtekintési élményt.

További információkért olvassa el a Real Debrid beállítása és használata a Kodi és az APK-kkal című útmutatónkat.

Csomagolás fel

Tehát ezek a megoldások arra, hogy visszatérjen a TV-műsorok újbóli nézéséhez. Mint mondtam, a Crew és a Numbers kiegészítéseket már frissítettük. A TV-műsorokat közvetítik. Ha van Exodus Redux vagy bármilyen más kiegészítő a TV-naptár opcióval, használja ezt megoldásként. Alternatív megoldásként az APK-k használata kiegészítők helyett, ha Android-eszköze van.

Összefüggő:

Hogyan viselkedni Jailbreak egy Fire Stick
Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelést
Hogyan lehet visszaállítani Kodi-t a Firestick-en
Általános Kodi hibák és megoldások

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me