A legjobb Kodi épít (frissítve 2020 februárjára)

>

Ebben a cikkben felsoroljuk a legjobb Kodi-készítményeket FireStick, Android Mobiltelefonok, Windows, Mac és más Kodi-kompatibilis eszközökhöz. Ezen építmények többsége mindkettőn működik Kodi 18,5 Leia és 17,6 Krypton. Több hónap telt el a Kodi 18 kiadása óta, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a Leia verzió most olyan stabil, ahogy kap. Talál néhány építményeket, amelyek kizárólag a Kodi adott verziójára vonatkoznak. Hamarosan eltávolítjuk a csak a Kodi 17.6-as Kodi építményeit ebből a listából. Csak azokat az építményeket fogjuk megtartani, amelyek a Kodi 18 Leida-val működnek. 

Rendszeresen teszteljük ezeket az építményeket, és folyamatosan frissítjük ezt a bejegyzést, amikor arra szükség van. Szeretnénk hallani az Ön tapasztalatait is. Kérjük, nyugodtan töltse ki nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kérjük, kattintson ide, hogy elolvassa a nyilatkozatot, mielőtt folytatná.

Kodi Builds segítséget nyújt a Kodi beállításában azáltal, hogy végső streaming központtá változtatja. De mi az a Kodi? Technikai szempontból a Kodi egy ingyenes médiaközpont-szoftver, amely különféle operációs rendszerekkel érhető el. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy streaming médiákat, például filmeket, TV-műsorokat, élő TV-t és sportot fogyasztanak. Nos, ez a legjobban épített Kodi műszaki meghatározása csak igazságot jelent azoknak a műszakiaknak, akik már megértik az útját ezen a nagyszerű alkalmazáson keresztül.

Egy laikus ember nyelvén gondoljon Kodire, mint egy befejezetlen ház alagsorra. Vannak keretek, erős alap és rácsos tartók, amelyek tartják a tetőt. Ezek az alapok, amelyek a házban mindent megtartanak. Az alapot fogja használni tárgyak tárolására, a falakat belsőépítészethez, a tetőt pedig egy szép mennyezet felállításához. A Kodi hasonló módon meghatározható. Az alkalmazás olyan összetevőket és alkalmazásokat fog fogadni, amelyeket stream-média fog használni.

a legjobb kodi épít

Hogyan lehet használni a Kodi-t?

Már megérted, mit lehet kapni Kodi-tól. Előfordulhat azonban, hogy azon kíváncsi, hogyan lehet ezt megszerezni. Pillanatnyilag. A Kodi elérhető ezekben az operációs rendszerekben; Android, Windows, Linux, iOS és Mac OS X. Ez azt jelenti, hogy a Kodi bármilyen személyi számítógépre telepíthető, és az összes kedvenc média adatfolyamot továbbíthatja. Ezenkívül azt is jelenti, hogy telepítheti a Kodi-t Android telefonjára, táblagépére vagy iPhone-jára, és élvezheti az ott található tartalmakat.

Ez nem ér véget, mivel a legtöbb TV streaming box az alap operációs rendszeren használja az Androidot, telepítheti a Kodi-t és élvezheti az INGYENES tartalom streamingjét. Nincs több havi előfizetési díj! Ilyen TV dobozok például a Fire TV Stick és az Amazon Fire TV. Azt javaslom, szerezzen be egy Amazon Fire TV-t, mivel ez olcsó, nagy teljesítményű és jobb feldolgozási teljesítménygel rendelkezik.

Jelölje be: Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re

A Builds-en kívül szükség lehet Kodi-kiegészítőkre és -bőrökre is (Check Best Kodi Addons 2020). Ha még nem tudja, a Kodi-kiegészítők kis alkalmazások, amelyek kiterjesztik a fő Kodi-szoftver funkcióit. Segítenek abban, hogy a szoftvert streaming erőművé alakítsa. Az addon tervezett funkcionalitásától függően elősegíti az élő sporthoz, az ingyenes filmekhez, a TV-műsorokhoz való hozzáférést és a nézegetéses tartalom elérését..

Másrészt a Kodi bőr segít az ikonok, menük és hivatkozások testreszabásában és módosításában. Gondolj a Kodi-bőrre mint okostelefon háttérkép-alkalmazásaira. Velük együtt személyre szabott Kodi-beállítást fogunk végezni. Néhány népszerű bőr közé tartozik az Átlátszóság, a BOX, a Mimic, az Aeon Nox, a Pellucid, köd, borostyán és a Confluence.

Mi az a Kodi Build?

A Kodi Build egy jó módja annak, hogy mindent elkészítsenek és futtassanak a Kodi-en. A build mindent telepít, amire szüksége van a Kodi futtatásához egy kattintással. Ez többek között kiegészítőket, beállításokat, bőröket és elektronikus műsorfüzetet tartalmaz. Általában miután telepítette a Kodi eszközt, időt vesz igénybe annak testreszabásához. Vagyis olyan kiegészítőket, bőröket és beállításokat talál, amelyek megfelelnek a tervezett felhasználásnak

Az builds azonban egyetlen kattintással lehetőséget kínál az összes ilyen, rengeteg tartalommal rendelkező kiegészítő és telepítésére. A Kodi Builds utat választva sok időt spórolhat meg, amelyet egyébként felhasználhatott bizonyos kiegészítők keresésére és kiválasztására. Tapasztalataim szerint a build használata a legegyszerűbb módszer a tartalom gyors és megfelelő letöltésére és streamingjére.

Ami a legjobb Kodi épít?

Gyakran kérdeznek tőlem, hogy mi lenne a legjobb Kodi építkezésem. Őszintén szólva, erre a kérdésre nem könnyű válaszolni. Ennek a listának néhány nagyszerű felépítése van, és az egyik kiválasztása a másikra kihívást jelenthet. Ezenkívül minden felhasználónak megvannak a saját preferenciái, amelyek meghatározzák választásukat.

Ez azt mondta, hogy ha egy ujjamra teszek egy építést, akkor az is lesz No Limits Magic Build. Tetszik ez az építkezés. Ugyanakkor objektív választást hozok a népszerűség alapján. A No Limits Magic a legszélesebb körben használt és a legjobban letöltött összes Kodi verzió.

Ez egy elgondolkodva kialakított épület, amely mindenféle Kodi-felhasználó számára megfelel. Függetlenül attól, hogy új vagy régi felhasználó, nehéz vagy alkalmi szerpentin, csúcskategóriás vagy alacsony műszaki specifikációjú eszköze van, a No Limits Magic build az Ön számára. Számos kiváló minőségű video-kiegészítőt csomagol az összes streaming-igényéhez. Komplex és folyékony felülete könnyű, felhasználóbarát élményt nyújt. Egyszerű szavakkal, ez egy Kodi-próba, amelyet meg kell próbálni.

A legjobb Kodi 2020-ban készül

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Az alábbiakban olvashatjuk a Kodi legjobb építményeit:

1. Titán építés

Titán építés

A Titanium Build egész szórakoztató világgal van felszerelve, így kiemelkedik a Kodi Építők között. Ennek az építkezésnek köszönhetően élvezheti az élő sport, az élő TV, a filmek, a YouTube, a Gyerek zóna, a Sport visszajátszások és kiemelt események, valamint az élő TV-t az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok fő kábeltelevíziós csatornáin..

Annak érdekében, hogy ilyen széles szórakoztató területet kínálhasson Önnek, a Titanium számos olyan kiegészítővel rendelkezik, mint a DeathStar, a Yoda, a Gaia, a SportsDevil és még sok más. A felhasználói felület minimalista és tiszta a jobb felhasználói élmény érdekében.

Sőt, ezt a rendszert folyamatosan frissítik, annak érdekében, hogy naprakész maradjon a jelenlegi online média streaming világgal. Ha spanyol felhasználó keresi a legjobb Kodi Build készüléket, akkor a Titanium Build tökéletesen megfelel Önnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem szolgálhatja más felhasználók érdekeit. Valójában úgy alakították ki, hogy az angol használókat már útközben is kielégítse!

A Titanium Build telepítése a Kodi-ra

2. Nincs korlátozás a varázslatos építkezésre

Működik a Kodi 18.1-től a Kodi 18.5-ig & Kodi 17.6

nincs korlátozás a varázslatos épít kodi

A legtöbb Kodi-felhasználó dicsérte a No Limits Magic Build-et a rengeteg képességért, amikor az online szórakozásról van szó. Jelenleg a Kodi legátfogóbb építkezései közé tartozik. Az a tény, hogy az Aeon Nox 5: Silvo Skin megjelenése futurisztikus megjelenést kínál. Nos, soha nem fogja megérteni, hogy a Kodi bőr miként befolyásolja az Ön streaming élményét, amíg meg nem kezeli ezt a Kodi Épületet.

Ahhoz, hogy regionális korlátozott tévéműsorokat és filmeket nézhessen, be kell fektetnie egy jó VPN-be. Már beszéltünk egy VPN hasznosságáról a Kodi használatakor, és hosszabb távon tovább javasoltam a legjobb VPN-t a lehető legnagyobb névtelenség és személyes biztonság érdekében. A tartalom streaming-élményének javítása érdekében a No Limits Magic Build gyakran frissítést kap, ahol a nem működő és a régi kiegészítők újakra cserélődnek..

A Build legnépszerűbb kiegészítői között szerepel a Yoda, a cCloud TV, a Copy & Paste, Pulse Fitness, Sports Devil, The Magic Dragon, többek között. Velük korlátlanul élvezheti az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból származó zenét, mint például a régi jazz dal. Emellett filmeket közvetít, TV-műsorokat néz, sportok teljes világát élvezheti, és ingyenes amerikai és brit televíziós csatornákat hozhat házába!

Nézze meg, hogyan kell telepíteni a Kodi No Limits Magic build PC-jére, valamint a Fire TV / Stick-re.

3. Misfit Mods Lite

Csak Kodi 18.1-től Kodi 18.5-ig működik

a legjobb kodi épít

A legtöbb ember azt akarja telepíteni a Kodi eszközére, hogy ingyenes zenét, TV-sorozatokat, filmeket, sportokat és élő sportokat közvetíthessenek. A Misfit Mods Lite Kodi Build mindezt megadja. Számos video stream-et hoz létre, amelyek minden részében több alkategóriát tartalmaznak.

A Misfit Mods Lite csodálatos kiegészítőkkel rendelkezik, mint például a Deathstar, a SportsDevil és a The Magic Dragon. Milyen csodálatos módon élvezheti egy csomó ingyenes tartalmat a világ minden tájáról? Felhasználóként mindezt egy csomagban kapja meg. 

A Misfit Mods Lite Build telepítése

4. Korszerűsítés

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

kodi épít

Frissítés: Ha nem tudja telepíteni a Streamline-t a Kodi 18.5-en, olvassa el a Hogyan javítsuk ki a kiegészítő sikertelen telepítését ZIP-fájlból című témakört.

A Streamline egy olyan minőségi konstrukció, amely hibátlanul működik a Kodi 18.5-en. A Whiz Kid varázsló részeként ez a konstrukció rendkívül sokféle video-kiegészítőt kínál Önnek mindenféle streaming-igényhez. Lejátszhatja kedvenc filmjeit és TV-műsorait, élő TV-t, sporteseményeket és még sok minden mást olyan népszerű kiegészítőkkel, mint az Exodus Redux, a The Magic és még sok más.

Ennek az építkezésnek a legnagyobb hátránya a mérete. Ez egy könnyű szerkezet, amely kiváló teljesítményt nyújt minden Kodi eszközön, beleértve az alacsony RAM-ot és a feldolgozási teljesítményt is lehetővé tevő készülékeken, például a FireStick készülékeken. A Streamline kapcsán az is egyszerű, ügyes és könnyen hozzászokható kialakítása. Meghatározza a gyors hozzáférés fontos elemeit, zűrzavarok és fodorlatok nélkül. Még ha először is épít fel a felhasználót, akkor azonnal megkapja azt. A fejlesztők gondosan választották meg a betűtípust, stílust és méretet, hogy teljes olvashatóságot biztosítsanak.

A kicsi méret ellenére a Streamline nem hagy ki egyetlen fontos funkciót sem. Mint mondtam, szinte bármilyen adatfolyamot közvetíthetsz. Összességében a Streamline egy kedves Kodi 18.5-es verzió.

Hogyan telepítsük a Streamline build a Kodi-ra

5. Bosszantó

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

vészes építkezés

A Slamious Kodi build az egyik legszebb építkezés, amellyel manapság találkozhatnál. Ez a közepes méretű konstrukció tökéletesen működik minden eszközön, még az alacsony szemüveggel rendelkező készülékeknél is.

A Slamious build egy videofilmek tisztességes gyűjteményét is tartalmazza, amelyek szinte mindent közvetíthetnek. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a gyors indítást a különféle streaming lehetőségek segítségével a kezdőképernyőn. Mindent összevetve, ez nagyszerű építkezés, és meg kell próbálnia. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

A Slamious Build telepítése

6. Xanax

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

xanax épít

A Xanax Kodi build ugyanazon fejlesztők ajánlata, akik a Durex építést tervezték. Az egykor nagyon népszerű építkezés már nem működik. Ez azonban egy fantasztikus felépítés volt, és sok felhasználó, aki azt használta, továbbra is keresi annak alternatíváját. Szerencsére van már egy - a Xanax.

A Xanax build szinte ugyanazzal a felülettel és elrendezéssel rendelkezik, mint a Durex. Szinte azonos méretű is. Annak ellenére, hogy nem hívnám Xanaxot Durex klónnak, szinte hasonló.

A kiemelkedő Kodi-kiegészítők, például a Yoda, az Exodus Redux, a Magic Dragon és a felhasználóbarát felület révén a Xanax build lehetővé teszi a listához a listát..

Hogyan telepítsük a Xanax-ot a Kodi-ra?

7. Xontech

Csak a Kodi 18-18.5 esetén működik

xontech

Az Xontech build a népszerû Team Falcon fejlesztõktõl származik, akik már rengeteg tisztességes kiegészítést és építést adtak nekünk. Látványosan kivitelezve, de gond nélkül és komplikációk nélkül. A navigáció egyszerű és érthető. Rengeteg olyan előre telepített kiegészítő működik, amelyek működnek, népszerűek és már szerepelnek a Legjobb Kodi kiegészítők listáján. A beépítésnek számos karbantartási és segédprogram-kiegészítője van. Úgy érzem, hogy hamarosan népszerű építkezés lesz. Megpróbáltam. Érdemes lehet ezt megtenni.

A Xontech Kodi build telepítése

8. DaButcher

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

A DaButcher a Kodi építkezéseinek egyik legjobb könyvtára, amellyel nemrég találkoztam. Ez a varázsló nem büszkélkedhet a szerkesztések hosszú listájával. Ahogy írok, a DaButcher kevesebb, mint 10 építést készített leltárában. Annak ellenére, hogy csak maroknyi lehetőség kínálkozik, ezek elég benyomást keltenek. Az összes építkezés jó, bár a DaLight leginkább lenyűgöz. Ez a könnyű felépítés egy teljesen új Kodi élményt nyújt egyedi és friss megjelenésű felületén keresztül. Azt javaslom, hogy próbálja ki a DaButcher alkalmazást.

A DaButcher telepítése a Kodi-on

9. Grindhouse

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

legjobb kodi épít

A Grindhouse Wizard friss és lenyűgöző könyvtárat kínál több mint három tucat építkezésből. Függetlenül attól, hogy már régóta áttér a Kodi 18.5-re, vagy még mindig használja a Kodi 17.6-ot, sok felépítés található a felfedezéshez és a kísérlethez. Ha alacsony spektrumú készüléke van, van néhány könnyű konstrukció, amelyek simán működnek bármely rendszerkonfigurációnál. Ha funkciókban gazdag, teljesen betöltött épületet keres, akkor ismét sok lehetőség van. Mivel a Kodi kiváló minőségű kollekciója van, a Grindhouse-ot felvettük a listánkba.

A Grindhouse Builds varázsló telepítése

10. Racoon City

Csak a Kodi 18.1-nél és a Kodi 18.5-nél működik

mosómedve város

A Racoon City nem csak egy építkezés, hanem több, a Kodi építmények gyűjteménye is elérhető a Racoon City Wizard segítségével. Korábban az itt készített építmények több varázslón keresztül is elérhetők voltak. A fejlesztők összehozták őket, és egy teljesen új varázslót hoztak létre. 

Megtalálja a funkciókban gazdag, nehéz konstrukciókat, valamint könnyű konstrukciókat alacsony spektrumú streaming eszközökhöz. Még a kis- és közepes méretű épületekhez is népszerű előtelepített kiegészítők tartoznak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rengeteg streaming-választási lehetősége van. Az interfész a legjobb Kodi bőr testreszabott verzióját használja.

A Racoon City Builds telepítése

11. Álmatlanság

Együttműködik a Kodi 18.1 és a Kodi 17.6

insomniacs varázslót épít

Az Insomniacs egy másik raktárépület néhány Kodi építkezéshez. Az Insomniacs varázslónak jelenleg csak két verziója van a Kodi 18 Leia és a Kodi Krypton 17.6 verziókban. Bár mindkét építkezés jó, a fekete és az arany építkezés egyértelműen kiemelkedik.

Annak ellenére, hogy a Team Insomniacs nem kínál sok építési lehetőséget, a meglévők a legtöbb felhasználó számára elég jók. Ezek mérsékelt méretűek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jól teljesítenek olyan alacsony műsorú streaming eszközökön, mint a FireStick és az Android dobozok. Ezek azonban még mindig elég nagyok, hogy lefedjék az összes alapot, amelyre bármilyen építkezéstől elvárnak, vagy még egy kicsit is.

A fekete és arany jó kezdőknek, de az egyszerű és könnyű felépítést kereső tapasztalt felhasználók számára is érdekes lehet.

Az Insomniacs Builds telepítése

12. Labirintus

labirintus épít kodi számára

A labirintus az egyik újabb építkezés és a legújabb Kodi építmények gyűjteményének legújabb elemei.

A Labirintus varázsló többféle verziót tartalmaz. Ha könnyű és többcélú megoldást keres, akkor a listából ajánlom a Maze Family Build-t.

Ez a felépítés kiválóan működik az összes Kodi eszközön. Még akkor is, ha van alacsony műszaki adatokkal rendelkező készüléke (például FireStick), nem fog észlelni teljesítményproblémákat.

A Maze Build on Kodi telepítése

13. Doomzday

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

A DoomzDay Builds Wizard szilárd katalógust tartalmaz mindenféle Kodi-kompatibilis eszközhöz. Vannak könnyű konstrukciók, amelyek zökkenőmentesen működnek alacsony RAM-os készülékeken. Ideálisak a FireStick és az Android TV Boxokhoz. Talál néhány olyan nehéz konstrukciót is, amelyek szolgáltatásban gazdagok, de jobban működnek számítógépeken vagy speciálisan betöltött mobiltelefonokon.

Ennek ellenére rengeteg választás van, és biztos vagyok benne, hogy talál valamit, amely a legmegfelelőbb. Ezekhez az építményekhez különféle népszerű Kodi kiegészítők tartoznak, amelyek lehetővé teszik az összes kedvenc tartalom továbbítását. Próbáld ki Doomzday-t, nem fogsz csalódni. 

A Doomzday Kodi build telepítése

14. Két királyság

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

a legjobb épít a kodi számára

A Two Kingdoms nem egy konstrukció, hanem több építkezés gyűjteménye. Telepítettem és felhasználtam néhányat, és meg voltam győződve arról, hogy a legjobb Kodi építkezési listánknak kell lennie. A Két Királyság magában foglalja a Fladnag Super Lite, a T2K Simple, az Last Kingdom Dynamiq, a Fortnite Build és még sok más lehetőséget..

A Two Kingdoms épít mindenféle eszközhöz. Például a Fladnag Super Lite építése csak 72 MB, és hihetetlenül gyorsan működik alacsony műszaki jellemzőkkel rendelkező hardvereknél, például az Amazon FireStick. A Fladnag Super Lite-nak csak egy csomó kiegészítője van, de elegendő ahhoz, hogy az összes kedvenc filmje és műsorának streamje le legyen. Ha több funkcióval töltött opciót keres, van néhány közülük, amelyek érdekelnének. A Két Királyság mindenkinek kínál valamit.

Varázsló URL - http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hogyan telepítsük a Two Kingdoms Kodi Builds szoftvert

15. Silvo

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

Silvo

Ez a MutliBuild varázsló meglehetősen új, és nem nagyon épít. Valójában mindössze két építkezés található Kodi Krypton és Kodi Leia számára. A Silvo build a Kodi mindkét változatához elérhető. Ez egy átfogó, mégis könnyű felépítés, amely gondoskodik az összes streaming-igényről. Rengeteg előre telepített kiegészítővel azonnal elindíthatja a kívánt tartalmat, például filmeket, műsorokat & dokumentumfilmek, élő TV & sport, tartalom gyerekeknek és így tovább.

A beépítés kezdetben több mint 540 MB-ot sújtott, de körülbelül 250 MB-ra csökkentették, hogy jobb teljesítményt biztosítson a FireStick és más alacsony műszaki jellemzőkkel rendelkező készülékek számára. A Silvo ügyes, sima felületet kínál az Ön által ismerős szokásos elrendezéssel. A build kezdőképernyője felsorolja a kiemelt tartalmat. Mélyebben áshat, hogy többet fedezzen fel. Kipróbáltam a Silvo-t, és biztos vagyok benne, hogy ennek a listának tartalmaznia kell.

A Silvo Kodi Build telepítése

16. Xenon

Csak a Kodi 18.1-től a Kodi 18.5-ig működik. A Xenon Redbolt alternatív változata elérhető a Kodi 17.6-hoz

xenon

A XENON Build ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék telepíteni a Kodi Android TV dobozokba és Fire Stick eszközökre. Ez a Kodi felépítés olyan felhasználói felülettel érkezik, amely egy olyan népszerű Android APK-k és Android-eszközök részét tartalmazza, amelyek segítségével videókat közvetíthetnek vagy Android-játékokat játszhatnak. A könnyen kezelhető felhasználói felület biztosítja, hogy nem kell mennie az útjától, amikor éppen elkezdi.

A XENON számos szekcióval érkezik, amelyek minden típusú felhasználót lefednek. A TV-műsorok szakasz minden típusú felhasználó számára tartalmaz tartalmat. Ha szereted a romantikus műsorokat, akkor megkapod a tartalmat. Ha Ön Action TV sorozatú drogos vagy, friss naprakész tartalom jelenik meg a rohanó nézés élményéhez. Ha családja vagy, győződjön meg arról, hogy szerezzen családbarát tartalmat.

Más részek filmeket, sportokat, zenét és még sok másat tartalmaznak. Csakúgy, mint a TV-műsorok, ezeket a szakaszokat almenükre osztották. Például a sportszakasz olyan sportkategóriákat tartalmaz, mint a PPV & Rendezvények, horgászat és vadászat, sportesemények. A XENON olyan népszerű kiegészítőket kínál, mint az IT, a Numbers, a cCloud TV, a DejaVu, a Seren, a VooDoo és még sok más.

Varázsló URL-je - http://diggzrepo.ddns.net/

A Xenon Kodi Build telepítése

17. A darálás

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

az őrlés

A hihetetlen Fire TV Guru Build (most már megszűnt) fejlesztőitől származik egy másik minőségi változat - a Grind. Csakúgy, mint a Fire TV Guru, a Grind felépítése zökkenőmentesen működik a Fire TV-n, valamint más platformon, beleértve a számítógépeket és a mobilokat.

A Grind számos előre telepített kiegészítőt kínál, köztük a Limitless, a 7 of 9, a Venom és még sok más. Streaming lehetőségeket kínál különféle médiakategóriákban, például filmek, műsorok, élő TV, sport, gyerekek stb.

Ez a konstrukció sima teljesítményt nyújt, és könnyen kezelhető. Ezért felkerült a Legjobb Kodi Építők e listájára.

Hogyan telepítsük a Grind Kodi építést

18. Plutónium

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

plutónium

A plutónium-építés az EzzerMac varázslójának óriási építkezési arzenálának része. Ez a varázsló hatalmas házon belüli építkezési sorozattal rendelkezik, és más gyártók által gyártott gyártók katalógusait is katalogizálja. A plutónium egyszerűen az egyik legjobb Kodi építménye a gyűjteményében.

Ha ragyogó, élénk témákba szállsz, nagy eséllyel tetszeni fog a plutónium. De nemcsak a látványról van szó. Ahogy bármilyen jó konstrukciótól elvár, ez egy sor népszerű Kodi kiegészítőt tartalmaz az élő TV-hez, sporthoz, filmekhez, műsorokhoz és mindenféle videotartalomhoz. A Magic Dragon, a DeathStar, a Yoda, a SportsDevil néhány kiemelt kiegészítője. De vannak mások is.

A plutónium könnyű, letöltési mérete kevesebb, mint 160 MB. Ezért kiváló teljesítményt nyújt minden platformon, még a FireStick-et is, amelyet alacsony műszaki adathordozó eszköznek tekintnek. Mivel kicsi, az építkezésnek nem sok funkciója van. Ennek ellenére lefedi az összes alapot, és ügyel arra, hogy soha ne maradjon hiányozni a streaming tartalomhoz.

Hogyan telepítsük a plutónium-Kodi építést

19. CellarDoor TV

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

cellardoor tv építés

A CellarDoor TV varázsló, az azonos név alatt álló tárház része, összegyűjti a legszebb Kodi építményeket, amelyeket manapság talál. Ez a varázsló ad otthont több Krypton verziónak. Mindegyik építkezés érdemel helyet a legjobb Kodi épít katalógusban külön-külön. De mivel ezek egy CellarDoor TV-arzenál részét képezik, megragadtam a szabadságomat, hogy egy fedél alatt összerakjam őket..

Mindezen építmények lenyűgöző sorozata tartalmazza a legújabb és működőképes kiegészítőket számos médiaválasztáshoz, beleértve a Magic Dragon, a DeathStar, a SportsDevil, a Seren, a Numbers és még sok más lehetőséget. Figyelembe véve a sebességet, a könnyű navigációt, a stabilitást és a kiegészítők összegyűjtését mint paramétereket, előtérbe helyezem Dominus-t a kettő előtt. Az Infúzió és a Szonár azonban nem áll le nagyon mögött. Ez az én véleményem. A Pinceajtó TV varázsló új névboltot is hozzáadott a „Pinceajtó” építkezéshez. Ezek azonban csak a Kodi 18 Leia számára érhetők el.

Hogyan telepíthetem a CellarDoor TV épületeket

20. SG varázsló

Csak Kodi 18.1 - 18.5 Leia-vel működik

sg varázsló

Az Ezzer Mac fejlesztői több hónapon keresztül lenyűgöző felépítést és bővítményeket kínáltak. És most felálltak egy teljesen új varázslóval, az úgynevezett SG varázslóval, amely egy csomó építést külön tárol az elsődleges EzzerMac varázslótól.

Az SG Wizardnak van egy kicsi, de szilárd építési gyűjteménye a Kodi Leia 18-hoz. Jelenleg Kodi Krypton-nak nincs építkezése. Minden építménye kissé egyedi elrendezést kínál. Ezenkívül elég könnyűek, hogy simán működjenek az összes Kodi támogatott platformon. Megfelelő video-kiegészítők könyvtárával az összeállítások azt is biztosítják, hogy soha ne fogyjon el a streaming lehetőségek.

Az SG Wizard Builds telepítésének telepítése a Kodi-on

21. Kék varázslat

Csak a Kodi 18.1-től a 18-ig Kodi 18.5-ig működik

kék mágia épít

A Blue Magic build az egyik legújabb kiegészítés a Best Kodi Builds katalógusunkhoz. A luxusépítő varázslóból származik, amely egy maréknyi más építést is tartalmaz a Kodi 18 és a Kodi 17.6 számára. A Blue Magic egy karcsú felülettel és megfelelő video-kiegészítők gyűjteményével rendelkezik a különféle streaming lehetőségekhez.

A kategóriák, például az élő TV, a sport, a gyerekek, a filmek, a TV-műsorok és egyebek felfedezésével közvetlenül a kezdőképernyőn lehet kezdeni. Mélyebben belemélyedhet, és böngészhet a kiegészítők teljes listájában is, ahol olyan népszerű neveket találhat, mint a Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon és még sok más.

Hogyan telepítsük a Blue Magic építést a Kodi-ra

22. Equinox

Kompatibilitás: Kodi 17.6 Csak Krypton

kodi napéjegyenlőség

Az Equinox felkerül a legfontosabb építkezések listájára, annak ügyes és gondtalan elrendezése és minimális felülete miatt. Ez egy nagy méretű felépítés, amely telepítés után közel 660 MB eszközterületet fog igénybe venni. Ez elég nagy egy építkezéshez, és nem jó olyan alacsony tárhelyű eszközökhöz, mint a FireStick. Zökkenőmentesen működött a számítógépemen, de a FireSticknél lassú volt.

Az Equinox csak maroknyi kiegészítőt tartalmaz, beleértve a Genie TV-t, a Genie TV Sports-t, a Yoda-t, a SportsDevil-t stb. Sajnos nincs sok választás az élő TV-hez és a Sporthoz. A fejlesztők rendelkeznek házon belüli Genie TV alkalmazásukkal, de ehhez prémium tagság szükséges, amely havi 13 dollárba kerülhet. Az építkezésnek nincs sok kiegészítése, és nem pontosan az, amit „szolgáltatásban gazdagnak” hívnak. Ez arra készteti, hogy miért olyan nagy a méret. Nem rossz építkezés, de vannak jobb listák is ebben a listában.

Varázsló URL-je - http://genietv.co.uk/repo/

Az Equinox Kodi Build telepítése

23. Duff Light

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

duff fény

A Duff Light hihetetlenül könnyű felépítésű, amely tökéletesen alkalmazható TV-streaming eszközökre, például az Amazon FireStick és az Android Boxes. Telepítheti a számítógépére is, de nem lenne nagyszerű kapcsolatba lépni vele. A számítógépre történő telepítéskor az egér kurzor helyett egy kis zászló jelenik meg, amely azt mondja, hogy az egér nem támogatott. Még mindig használhatja az egeret, de a navigálás nem lenne egyszerű. Valójában, a navigáció még egér nélkül sem nagyon egyszerű. Kicsit megteszi, hogy elérje azokat az elemeket, amelyeket elérni szeretne.

A Duff Light minimális és ügyes felépítésű. A fejlesztők eltávolították az összes nem alapvető fontosságú elemet, hogy megőrizzék az építkezési lehetőséget. Ezért itt nem talál nagy kiegészítők gyűjteményét. Van néhány jó működési kiegészítő, például a Kratos Reborn stb., Ezeknek elegendőnek kell lenniük a legtöbb videóhoz. Ha többre van szüksége, akkor mindig további kiegészítőket telepíthet. Ha könnyű, zavarmentes, egyszerű és szép megjelenésű épületet keres, érdemes megfontolnia a Duff Light készüléket.

A Duff Light Kodi Build telepítése

24. Hard Nox

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

Csakúgy, mint a „No Limits Magic Kodi Build”, a Hard Nox az Aeon Nox 5: Silvo Skin-t használja. Ez a Kodi bőr futurisztikus megjelenést kínál Önnek. Csakúgy, mint az összes többi verzió, fantasztikus kiegészítőkkel, például SportsDevil, jönnek.

A menük a képernyő alján találhatók. A figyelemre méltó szakaszok között szerepel a TV-műsorok, a 24 órás és a hét minden napján megjelenő tartalom, a népszerű tartalom, a filmek és a gyerekek tartalma. Mindegyik szekciót tovább bontják alszakaszokká, olyan lépéssel, amelyet a felhasználói élmény fokozása érdekében alakítottak ki.

A Hard Nox Kodi build telepítése

25. EzzerMacs

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

kemény nox

Az EzzerMacs raktárház több tucat Kodi épület számára, mind házon belül, akár harmadik felektől. Függetlenül attól, hogy a legújabb Kodi 18 Leia-t használja, vagy még mindig a Kodi Krypton-on streamál, rengeteg építkezés közül választhat.

A varázsló két változatban érhető el - EzzerMacs & EzzerMac. A név megkülönböztetése olyan kicsi, szinte hiányzott az első alkalommal, amikor ránéztem. De sok különbség van abban, amit kínálnak.

Az EzzerMacs a szokásos varázsló, meglehetősen szöveges felülettel. Csak a házon belüli épületekhez fér hozzá. Az EzzerMac viszont grafikusabb és interaktívabb, és a házon belüli építkezésen kívül tucatnyi Kodi építést üzemeltet harmadik féltől származó fejlesztőknél..

Ha sok működő felépítésű forrást keres, akkor az EzzerMacs programot próbálja ki.

Az Ezzermacs építkezéseinek telepítése

26. Innováció

Együttműködik a Kodi 18.1-rel a Kodi 18.5-vel & Kodi 17.6 Krypton

a legjobb kodi épít

Az Innovation Builds varázsló jelenleg két verziót kínál - az Innovation Colors felnőtt és az Innovation Colors családot. Mindkét konstrukció rengeteg streaming választást kínál. A felnőttkori verzió egy extra kategóriával érhető el az érett tartalom számára.

Mindkét konstrukció meglehetősen nagy méretű, lehetővé téve a zökkenőmentes működést a Kodi eszközök széles skáláján. Talál egy kicsi, de hatékony Kodi-kiegészítőket is, beleértve a számokat, a Varázslatos sárkányt és még sok más.

A build felülete felhasználóbarát. A trendekhez tartozó filmek és műsorok a kezdőablakon keresztül streamálhatók. További tartalmakkal felfedezheti a kiegészítőket. Az ismerős menüsáv és almenüsáv-elrendezés-kombináció megkönnyíti a készítmény navigálását és felfedezését.

Az Innovation Builds telepítése a Kodi-ra

27. A Joker

a joker

A Joker Kodi konstrukciók új kiegészítésként jelennek meg a Kodi legjobb építési katalógusában. A Joker varázslónak több mint tucat építménye van, köztük a Bio-Hazard, a The Crow és még sok más. Vannak lehetőségek mindenféle Kodi eszközhöz, még azokhoz is, amelyek alacsony műszaki adatokkal és RAM-mal működnek. A legtöbb verzió nagyszerűen működik a FireStick és más TV-készülékeken, például az Android TV-n. Mindent figyelembe véve, a The Joker Builds érdemes kipróbálni.

A Joker build verziójának telepítése

Hogyan kell a Kodi biztonságosan használni?

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Mi mást tehet Kodi??

Az élő TV, a filmek, a televíziós műsorok és a zene közvetítésén kívül vannak más csodálatos dolgok is, amelyeket a Kodi-val csinálhat. Csak annyit kell tennie, hogy megszerezze a megfelelő kiegészítőket, és gyorsan élvezze a fejlesztők útmutatásait. Tartalmazzák:

Töltse le, tárolja és játssza le a zenét és a podcastokat

A fantasztikus zenei műfajok streamingén és hallgatásán kívül a Kodi segítségével is letölthet zenét. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy Kodi csak tévékészülék. Ez azonban ennél több! A megfelelő kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal felszerelt Kodi hubmá alakul minden digitális médiaigényéhez. A lenyűgöző funkciók között szerepel a zenék letöltésének és tárolásának képessége, amelyeket később lejátszhat. Csak annyit kell tennie, hogy telepítse a megfelelő zenei kiegészítőket.

Valójában az ilyen zenei kiegészítőkkel ugyanazokat a szolgáltatásokat fogja kapni, mint a Spotify Premium vagy az Apple Music előfizetőivel. Ne feledje, hogy ezeket a nagyszerű zenei műfajokat ingyen kaphatja meg! Ezen felül letölthet és lejátszhat podcastokat ugyanúgy. Szüksége lesz egy megfelelő kiegészítőre, amelyet kifejezetten a podcastokhoz fejlesztettek ki.

Töltse le, telepítse és játssza le a videojátékokat

Melyik tini nem szereti a videojátékokat a mai világban? Nos, nagyon kis százalékban. Ha azonban olyan vezetékes vagy, mint én, akkor inkább a lassú estéit és hétvégéjét videojátékokkal töltné az alagsorban. A Kodi-val nem kell befektetnie egy PlayStation-be. Csak egy szép játékberendezésre és a megfelelő kiegészítőkre van szüksége. A videojátékok különféle műfajokban és formátumokban érhetők el. A retro videojátékoktól az Android alkalmazásokig bármilyen Kodi eszközön élvezheti a szép játékélményt!

Tölts fel videókat és képeket egy könyvtárba

Elmúltak azok a napok, amikor szüleink nyomtatott képeket tároltak füzetalbumokban. Emlékszem, hogy néhány órát töltöttünk a rokonokkal való találkozás után, amikor átnézték ezeket az albumokat, miközben olyan kérdéseket tettek fel, hogy hol voltál ma? Ma már csak okostelefonra és tárolóeszközre van szüksége, hogy felejthetetlen pillanatait elfoglalhassa és tárolhassa. A látogatások során csak annyit kell tennie, hogy az emberek rendelkezésére álljon fantasztikus videókat és képeket tartalmazó geografikus címkével ellátott könyvtára.

A Kodi-val nem kell fizetnie olyan szolgáltatásért, amely lehetővé teszi egy kép- vagy videotábla létrehozását. A platform kiegészítőket kínál, amelyek segítenek képek feltöltésében, szerkesztésében és mentésében a diavetítés könyvtárakban. Ezek a képek felhasználhatók a Kodi háttér és bőr létrehozásához a támogatott Kodi eszközön. Sőt, hasonló módon elmentheti a rövid videotartalmát is.

Tekintse meg a közösségi média platformokat

Végül, de nem utolsósorban, megtekintheti az időjárási alkalmazásokat és a közösségi média platformokat a Kodi-kompatibilis eszközökön keresztül. A Kodi-n belül a közösségi médiaplatformok között letöltheti a YouTube-ot, a Pinterest, a Twitter és a Facebook-ot. Egy ilyen lépés segít abban, hogy élő értesítéseket és hírcsatornákat szerezzen a Kodi alkalmazásban.

GYIK

Mi a legnépszerűbb & a legjobb Kodi épít?

A No Limits Magic jelenleg a legnépszerűbb Kodi-építkezés. A Titanium Build a Supreme Builds varázslóból szintén rendkívül népszerű.

Mindkét konstrukció jól megtervezett és nagyszerű Kodi élményt kínál. Számos előtelepített Kodi kiegészítéssel jönnek, hogy azonnal elindulhassanak.

Milyen veszélyeket jelent a Kodi build használata??

Óvatosan kell választania a Kodi építést. Vannak olyanok, amelyekről ismert, hogy a rosszindulatú programokat továbbítják az eszközére. A népszerű építések azonban általában biztonságosak. Még nem hallottunk az itt felsorolt ​​épületekkel kapcsolatos visszaélésekről.

Are Kodi legálisan épít?

A Kodi építményekhez előtelepített külső gyártmányú kiegészítők tartoznak. A szerzői jogok által védett tartalmak streamingje esetén mindig fennáll annak a veszélye, hogy jogi zavarokba kerülnek. Javasoljuk olvasóinknak, hogy folytassák a nyilvánosság számára elérhető licencmentes tartalmat. Azt is javasoljuk, hogy VPN használatával rejtse el IP-címét streaming közben.

Hogyan telepíthetek további kiegészítőket az építményekre?

Könnyen telepítheti a kiegészítőket a Kodi összes verzióján. Kövesse a lépésről lépésre a Kodi kiegészítők telepítésre telepítését.

Alsó sor

Remélem sikerült beszerezned a legjobb Kodi építőelemek közül néhányat, amelyek megragadták a fejed! A következő lépés a webhelyen található útmutatók követése és biztonságos telepítése. Ne feledje, hogy be kell szereznie egy jó Kodi VPN-t személyes biztonsága, titkosítása és névtelensége érdekében! Ha új vagy a Kodi világában, és szeretne kipróbálni, azt tanácsolom, hogy szerezze be az Amazon Fire TV Stick-et. A FireStick fájlt könnyedén letilthatja a Kodi építményekkel történő streaminghez, és ez még nem is illegális.

Összefüggő:

  • A Multiple Kodi Builds telepítése
  • A legjobb élő TV Kodi kiegészítések
  • A cCloud Kodi Addon telepítése
  • Hogyan telepíthetem a BBC iPlayer-t Firestick-re és Kodi-ra
  • A Crew Addon telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me