A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]

>

Ebben a cikkben felsoroljuk a FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles legjobb Kodi kiegészítőit. & Tabletta, Windows & Mac számítógépek és az összes Kodi-kompatibilis hardverplatform. Ezen kiegészítések többsége kompatibilis a Kodi 18.5 Leia legújabb verziójával. Tehát, ha a Kodi 18.4-ről (vagy bármely más régebbi verzióra) frissítette a Kodi Leia 18.5-re, akkor továbbra is gond nélkül nézheti meg kedvenc filmjét, műsorát, élő TV-jét, sportját stb. Folyamatosan teszteljük ezeket a kiegészítőket, és folyamatosan frissítjük Önt minden jelentős vagy figyelemre méltó felfedezésről. Időközben nagyon jó lenne, ha elküldne minket az eredményekre. Csak írjon nekünk egy megjegyzést a cikk végén található megjegyzés szakaszban. Nem csak nekünk, hanem a többi Kodi-felhasználónak is segít.

Tehát sikeresen telepítette a Kodi PC-jére / Amazon Fire TV Stickjára / Androidjára vagy bármilyen más eszközre. (Ha még nem tette meg, olvassa el, hogyan telepítse a Kodi-t a FireStick-en). De csak a Kodi telepítése a készülékre nem fogja csinálni a trükköt. A Kodi legteljesebb kiaknázásához és teljes előnyeinek kiaknázásához szüksége lesz Kodi Addons-ra. Ezért készítettem a 2020-as Kodi-kiegészítők legjobb listáját. Ezek a kiegészítők kiegészítik a Kodi-t azáltal, hogy segítenek a felhasználóknak rengeteg streaming szolgáltatáshoz, TV-csatornához, zenéhez hozzáférni & Rádióállomások stb.

legjobb kodi kiegészítők

A Kodi kiegészítőinek ezrei jelenleg elérhetők az interneten. Számos harmadik féltől származó Kodi Addont azonban a hatóságok levettek, és még sok Kodi-tároló már nem működik. Ezért nagyon unalmas feladat lett kiválasztani a legjobb Kodi kiegészítőket a PC / Fire TV Stick vagy más Kodi dobozokhoz..

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Kérjük, kattintson ide, hogy elolvassa a nyilatkozatot, mielőtt folytatná.

Legjobb Kodi kiegészítések 2020

Miután több éven át használtam a Kodi-t, rájöttem, hogy nem kell több száz kiegészítőre, függetlenül attól, hogy milyen típusú tartalmat szeretne megnézni. Minden amire szükséged van, 3–5 különféle kiegészítővel bármilyen tartalomkategóriához. Ami igazán fontos, az, hogy az Ön által választott kiegészítők működnek, és magas színvonalú adatfolyamokat kell biztosítaniuk. Ezért 100% -omat adom annak biztosítására, hogy a „Legjobb Kodi kiegészítők” listánk CSAK a működő Kodi kiegészítőket tartalmazzák, amelyek lejátszható streameket generálnak..

Azt mondta, itt vannak a jelenleg működő Kodi-kiegészítők, amelyek kötelezőek, ha teljes adag filmeket, TV-műsorokat, zenét, közösségi médiát, sportot és egyéb szórakoztatást szeretne kapni:

A legjobb Kodi kiegészítők a filmekhez & TV műsorok

a legjobb kodi kiegészítők a filmekhez

 1. Exodus Redux
 2. A mágikus sárkány
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Méreg
 6. MOCSÁR
 7. EXODUS V8
 8. Ego vagyok
 9. Vihar
 10. Nemesis AIO
 11. Uránusz
 12. ReleaseBB
 13. Mercury Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTB zsírzott villám
 16. Az USS Defiant
 17. Halál fentről
 18. IT Addon by Senki sem
 19. Alvin
 20. Yify Movies HD
 21. Igazi Debrid Kizárólag Filmek
 22. A Kalóz élete nekem
 23. T2K 1 Kattintson a Movie Addon elemre
 24. Halálcsillag
 25. varázslattal megbabonáz
 26. Scrubs
 27. UK JELENTÉSI LISTÁK
 28. Őrző videók
 29. SZÖVETSÉG

Exodus Redux

A 2018 októberében bevezetett Exodus Redux valószínűleg a legújabb igény szerinti Kodi kiegészítő. Annak ellenére, hogy új volt, az Exodus Redux a legjobb Kodi kiegészítések listájának tetején ugrik fel. Indokolásunk egyszerű.

Az Exodus Redux ugyanúgy lehet a rendkívül népszerű (és még mindig aktív) Kodi kiegészítő Exodus klónja. De úgy tűnik, hogy az Exodus elhasználódott az évek során, míg Exodus Redux az új, fényes csillag a láthatáron.

Mindkét kiegészítés szinte pontosan ugyanazt az elrendezést osztja meg. A Redux azonban hihetetlenül hatékony Open Scrapers készlettel van felszerelve, és ez az, ahol egyértelműen felülmúlja az Exodust. Az Exodus Redux gyors, a csúcsminőségű adatfolyamokat kínálja, és nagyrészt közel nulla pufferelést biztosít. Integrálja a Real-Debrid-zel, és még jobb minőségű streameket érhet el több Full HD lejátszási opcióval.

A Kodi kiegészítések biztonságos használata

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Power ikonra a VPN szerver csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Miután védett egy VPN-sel, bizalommal elindíthatja a Kodi Addons telepítését. Először is megtudhatja, hogyan kell telepíteni az Exodus Redux Kodi Addon szoftvert.

Jegyzet:

 1. A Kodi alapértelmezés szerint nem jeleníti meg a feliratokat. Ha feliratozott filmeket néz, akkor olvassa el azt is, hogyan kell feliratokat hozzáadni a Kodi-hoz.
 2. Ha valamilyen oknál fogva puffereléssel szembesül az ezen az oldalon található bármelyik kiegészítőn, akkor itt talál egy útmutatót, amely segíthet a pufferelés gondozásában..

A mágikus sárkány

Itt jön egy újabb hihetetlen kiegészítés, hihetetlen TV-epizód-könyvtárral és a mozdulatokkal a végtelen szórakoztató élményért. A Magic Dragon addon a kiadás után gyorsan sok Kodi szakértő és felhasználó kedvencévé vált. Ez a gyors és könnyen használható kiegészítő add hozzá a kívánt tartalomhoz, beleértve a legújabb filmeket és műsorokat.

A leghatékonyabb lehúzókészlettel táplált The Magic Dragon a legjobb patakokat veszi ki. Úgy néz ki, mint a The Dogs Bollocks kiegészítő klónja, de jobb csomagolással és minden bizonnyal jobb funkciókkal. Függetlenül attól, hogy filmeket, műsorokat, dokumentumfilmeket, gyerekeknek szóló anyagokat, sporttal kapcsolatos videókat néz, vagy egyszerűen csak zenét hallgat, a The Magic Dragon fedezze fel. A Magic Dragon ikont néhány perc alatt telepítheti a Diamond Build Repo-ból.

Raktár: Diamond Build Repo

Forrás: http://repo.rubyjewelwizard.com

Hogyan telepítsük a Magic Dragon Kodi Addon szoftvert

GAIA

A Gaia igény szerint bővíthető kedvenc filmeihez és TV-műsoraihoz. Az elrendezés egyszerűvé tétele érdekében az addon a főképernyőn könnyű kategóriákba rendezi a tartalmat, beleértve a Filmeket, Showokat, Dokumentumfilmeket, Gyerekeket stb. Ha video lejátszást kér, a Gaia több tucat stream-et fog lekaparni több szerverről. Miután egy ideig leállt, Gaia újra feláll és fut. Az addon legújabb verziója (Gaia 4) számos továbbfejlesztést és továbbfejlesztést kínál neked elődeihez képest. Ez akkor a legjobban működik, ha a Real-Debrid-rel használja.

Raktár: Gaia

Forrás: https://repo.gaiakodi.com/

Hogyan telepítsük a Gaia addon a Kodi-ra

Seren

Seren az egyik pompás kiegészítője a Kodi kiegészítők világának. Több száz kiegészítő van, és annak ellenére, hogy új, Seren észreveszi magát. Úgy tűnik, hogy a Seren mögött álló csapat még fejlesztés alatt áll. De számomra már ígéretesnek tűnik.

Ez a kiegészítő nem kínál ingyenes streaming linkeket, mivel ezt a darabot írok. Be kell állítania a két prémium házigazda egyikével: Real Debrid vagy Premiumize. Természetesen a Real Debrid az én személyes kedvencem, és nem csak azért, mert népszerűbb, hanem azért is, mert jobb.

Mivel a Seren prémium linkeket használ, jobb lejátszást kínál. Az adatfolyamok gyorsan húzódnak, gyorsan lejátszhatók, és több HD streaming lehetőség van. Az addon fejlesztése és módosítása továbbra is folyamatban van. Lehet, hogy a jövőben ingyenes stream-eket kínálhat. De ez még nem látott. Mindenesetre ezt a kiegészítőt használom, és jól szeretem. Nem kell átvágnom a rossz linkeket, hogy megtaláljam azt, amely működik. Megpróbál.

A Seren Addon telepítése a Kodi-n

Méreg

Ahogy ezt írok, a Venom egy viszonylag új kiegészítő. Azonban gyorsan vált a népszerű választások közé, valószínűleg azért, mert sok legjobban értékelt és népszerű Kodi kiegészítőnek van bezárása. A Venom streaming lehetőségek széles választékát kínálja a Filmek és TV műsorok kategóriában. Ne várjon extrákat vagy díszes kategóriákat a Venom-tól. Ha azonban többnyire népszerű filmeket és műsorokat közvetít, a Venom csodálatos lehetőség a kipróbálásra. Lambda kaparókat használ, és aktív fejlesztõk csoportja támogatja. A Venom tartalomkönyvtára nagy. Különböző forrásokból vonzza a legkiválóbb streaming linkeket. Próbáld ki!

A Venom Kodi Addon telepítése

MOCSÁR

A FEN a listán szereplő legtöbb kiegészítőhöz képest viszonylag új Kodi kiegészítő. Mindazonáltal bebizonyította, hogy elég méltó ahhoz, hogy részese lehessen a legfontosabb kiegészítők gyűjteményének. Ez a könnyű és sima kiegészítő lehetővé teszi, hogy hihetetlen könnyedén közvetítse kedvenc filmjeit és műsorait. Gyorsan működik az összes Kodi eszközön, beleértve a FireStick készüléket. A Fennek hatalmas tartalomkönyvtára van, és újak rendszeresen bővülnek. Megpróbál!

Hogyan kell telepíteni a FEN Kodi kiegészítőt

EXODUS V8

Az Exodus egykor a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt Kodi-kiegészítő. Igen, ez a kiegészítő továbbra is működik. Ugyanakkor csak a múlt dicsőségének emlékeit él. Jó hosszú futam után az Exodust leállították, majd később újjáéledték. De ez már nem olyan volt, mint régen. Noha még mindig van hatalmas tartalomkönyvtára, amelyet rendszeresen frissítenek, néha megbízhatatlan. Tartom ezt a kiegészítést a listán, mindaddig, amíg jól működik. Sőt, az Exodus továbbra is az első preferencia sok Kodi-felhasználó számára. Ha köztük vagy és próbálkozni akarsz, telepítheted az Exodust az alábbi linkre kattintva.

Az Exodus Kodi Addon telepítése

Ego vagyok

Az Ego addon vagyok, a filmek és TV-műsorok nézésére. Ugyancsak tartalmaz egy Dokumentumfilm kategóriát. Az elsődleges hangsúly azonban továbbra is a filmeken és sorozatokon áll. Szinte minden népszerű filmet vagy műsort itt talál. A nemrégiben kiadott filmeket és epizódokat szintén rendszeresen frissítik. Az addon a legújabb kaparási technológiát használja, hogy kiváló minőségű folyamokat hozzon létre. A felbontás minõsége 1080p. Rengeteg 720 és SD link is található.

Az Ego addon telepítése

Vihar

A Tempest egy újabb kiegészítő, amely nagyszerűen működik a Kodi 18-on és szilárd filmek és TV-műsorok könyvtárát kínálja Önnek. Ez a kiegészítő tartalmazza a legújabb filmeket és a sugárzott epizódokat. Rengeteg régi tartalmat is talál itt. Tempest úgy néz ki, mint a szövetség villája. Noha a szövetséget már nem lehet támogatni, a Tempest jól karbantartott.

A Tempest Kodi kiegészítés streaming eleme lenyűgöző. Gyorsan megtalálja a streameket, sokat lehív, és szinte mindegyik játszik. Még jobban működik a Real Debrid-nal. A Tempest a Trakt integrációt is támogatja. Szeretem ezt a kiegészítőt, és nem látok okot, miért nem tenné.

A Tempest Kodi Addon telepítése

Nemesis AIO

A Nemesis AIO egy több kategóriájú kiegészítő, amely igény szerinti tartalmat szolgál fel. Megtalálja a szokásos filmek és TV-műsorok kategóriáit, valamint olyan speciális kategóriákat, mint például dokumentumfilmek, webkamera, játékvideók, anime, rajzfilmek és így tovább. Nemesis kiválóan működik, ahogy írok. Remélem, hogy a jelenlegi teljesítményszint a következő időben megmarad. Ha rendelkezik Real Debrid-fiókkal, ne felejtsd el párosítani a Nemesis AIO-val egy lenyűgözőbb streaming élményért.

Hogyan telepítsük a Nemesis AIO kiegészítőt a Kodi-ra

Uránusz

A népszerű cy4Root tároló újraélesztette az Uranus Kodi kiegészítőt a játékban. A teljesen új kaparókkal ez a kiegészítő jobban működik, mint valaha. Rengeteg minőségi linket húz. Sima streaming-et is kínál. Az Uránusz felújított verziója rengeteg tartalommal rendelkezik, beleértve a filmeket, műsorokat és egyebeket. Ha korábban már használta az Uránt, és kihagyta, akkor újra élvezheti. Ha még nem ismeri a Kodi-t, akkor kipróbálhatja ezt a kiegészítőt.

Az Uranus Kodi Addon telepítése

ReleaseBB

A ReleaseBB rengeteg filmet és TV-műsort hoz el neked szórakoztató örömökéhez. Ez a kiegészítő garantálja a kiváló minőségű adatátvitelt a prémium szolgáltatókon keresztül. Ahogy írok, az ReleaseBB nem szerez be semmilyen ingyenes adatfolyamot. A videotartalom élvezetéhez prémium szintű szolgáltatóval kell bejelentkeznie. Használhatja a Real Debrid, az All-Debrid vagy a Premiumize prémium streaming szolgáltatásokat. Noha rengeteg ingyenes kiegészítő található, a prémium linkekkel történő streaming teljesen más élmény. Próbáld ki egyszer ezt a kiegészítőt!

Hogyan telepítsük az ReleaseBB Kodi Addon szoftvert

Mercury Addon

A Mercury hihetetlen ajánlat a Kodi UK TV-tárházból. Ez a kiegészítő kiváló minőségű lehúzókat foglal magában, és a legjobb minőségű streaming linkeket nyújtja Önnek. A Mercury Kodi addon segítségével filmeket, TV sorozatokat, dokumentumfilmeket és még sok minden másat nézhet. Az addon a legtöbb népszerű streaming platformon működik, mint például a FireStick, az Android TV Box, a Computers és a többi. Az addon rendszeresen frissül a legfrissebb filmjelentésekkel és TV-epizódokkal. Megpróbál!

A Mercury Addon telepítése

DejaVu Addon

A DejaVu kiegészítő csodálatos sorozatot kínál a streaming tartalomhoz, beleértve a kedvenc filmeit és sorozatait. Akkor is közvetíthet dokumentumfilmeket, sporttal kapcsolatos tartalmakat, gyerekeknek szóló tartalmakat és még sok másat. A főablakban a könnyen használható kategóriák garantálják, hogy neked ne legyen nehézsége a videók feltárása és böngészése közben. A torzító és a kaparó technológiákat egyaránt felhasználva a DejaVu Kodi addon csúcsminőségű streameket tölt le. Nagyon jól működik, ha párosítja a Real Debrid-szel. Ebben a pillanatban a DejaVu az egyik legjobb Kodi-kiegészítő.

A DejaVu Addon telepítése

MTB zsírzott villám

: A kiegészítő most Greased Lightning Movie Cinema néven kapható

A népszerű Mozi-vaj előzetesen beállított Max-kiegészítő fejlesztői kiadtak egy újabb szilárd igény szerinti kiegészítőt, az MTB Greased Lightning nevű gyors gyorsjátékot. Az automatikus lejátszás valóban gyors. Csak néhány másodpercig tart, hogy megtalálják és lejátsszák a munkafolyamatot. De ez még nem minden. A Greased Lightning óriási gyűjteménye igény szerinti video tartalmat is tartalmaz. Noha az összes kedvenc film és műsor közvetlenül ott van, az addon rengeteg más streaming-választást kínál. Megnézheti dokumentumfilmeket, hallgathat podcastokat és zenét, streaming klasszikusokat és még sok minden mást. A navigáció szintén elragadóan gyors. A kiegészítő lehetővé teszi a Real Debrid és a Trakt bejelentkezést a jobb streaming élmény érdekében.

Az MTB Greased Lightning Addon telepítése

Az USS Defiant

A USS Defiant egy új kiegészítő (ahogy ezt az útmutatót írom) a filmek igény szerinti streamingjéhez & Show. Különböző streaming kategóriákat is talál, például Kings of Horror, Kung Fu, Urban stb.

Az addon által használt kaparók tisztességes munkát végeznek, és minõségi folyamatokat vonzanak. Ez a legjobban a Real Debrid-tal működik, amely lehetővé teszi a prémium hivatkozások elérését.

Az addon könnyen telepíthető, beállítható, valamint könnyen kezelhető. Sima teljesítményt nyújt minden típusú Kodi-kompatibilis eszközön.

Hogyan telepítsük a USS Defiant kiegészítőt

Halál fentről

A fentiekből származó halál a Falcon nevű fejlesztői csapat összes kiegészítőjének gyűjteménye. Ez a kiegészítő filmek, show-k, dokumentumfilmek, tartalom gyerekeknek és még sok más hatalmas gyűjteményét kínálja.

A fentiekből fakadó halál nem tartozik a lerakatba. Telepítheti közvetlenül egy ZIP-fájlból. Ennek a kiegészítőnek jelenleg nyolc Falcon-kiegészítő könyvtára van. Előfordulhat azonban, hogy az összes kiegészítő nem működik. Amikor utoljára ellenőriztem ezt a darabot, négy kiegészítő működött. Annak ellenére, hogy egyes kiegészítők nem működnek, mások rengeteg tartalmat kínálnak órányi szórakozásra.

A fentiekből származó halál a Real-Debrid integrációt is kínálja, ezáltal hozzáférést biztosítva a magasabb színvonalú és a Full HD adatfolyamokhoz. Az elrendezés egyszerű, lehetővé téve a kedvenc bővítmény gyors elérését a gyűjteményből. Mivel a fentiekben szereplő halál egy csomó addon gyűjteménye, a telepítés néhány percet vesz igénybe. Mégis érdemes kipróbálni.

Repo Forrás: http://ajbuilds.uk/secret

A Death telepítése a Kodi Addon felett

IT Addon by Senki sem

Ha a 13Clowns Kodi kiegészítő pótlását keresse, akkor a Senki által kínált IT Kodi kiegészítő csak a megfelelő választás az Ön számára. Ez az igény szerint bővülő filmek és show-k nagy gyűjteményével büszkélkedhetnek. Ezenkívül különféle egyéb típusú videotartalmaknak is otthont ad, beleértve dokumentumfilmeket, youtube videókat, gyerekeknek szóló tartalmakat és egyebeket. Ez az addon sok jó linket kap, amint ezt az útmutatót megírom. Ígéretesnek tűnik, és remélem, hogy a jövőben is minőségi szolgáltatást nyújt. Az IT a T2K Repo része.

Hogyan telepítsem az IT Addon

Alvin

Az Alvin Kodi addon egy meglehetősen ismeretlen tároló részét képezi az Octopus (ahogy ezt írok). Nagyon hálás vagyok azonban, hogy belementem. Ez a kiegészítő úgy néz ki, mint az Exodus V8 villája. Mindkettő hasonló - ha nem teljesen azonos - elrendezésű. Alvin sok minőségi linket húz, és sokan 1080p-ban. Nagy tartalomkönyvtára is van. Annak ellenére, hogy nem talál sok fantasztikus kategóriát, ha olyan egyszerű kiegészítőt keres, amely megkönnyíti a filmek és műsorok kiváló minőségű közvetítését, akkor feltétlenül fontolóra kell vennie az Alvin-kiegészítőt.

Az Alvin Addon telepítése a Kodi-on

Yify Movies HD

Ez a kiegészítő egy hihetetlen ajánlat az egyik rendkívül népszerű névből a kínzó világban - Yify. A gyakori kínzó felhasználóknak ismerniük kell ezt a nevet. Ha még nem ismeri, a Yify ingyenes filmek nagy forrása. Letöltheti ezeket a filmeket több torrent webhelyről egy P2P kliens segítségével.

A kínzó webhelyek közelmúltbeli fellépése miatt egyre nehezebb megtalálni a jó lehetőségeket a filmek letöltésére. A Yify új Yify Movies HD nevű kiegészítőjével azonban elindíthatja a filmek streamingjét ebből a forrásból a Kodi-on keresztül.

Csakúgy, mint a Seren addon, a Yify Movies HD jelenleg csak a prémium vendéglátói szolgáltatásokon keresztül folyik, mint például a Real Debrid és a Premiumize. Az addon új, és még fejlesztés alatt áll. Lehet, hogy a szabad linkek hozzáadódnak a jövőben. Bár egy dolog biztos. A prémium linkekkel a streaming élmény drámaian jobb, mint anélkül. Próbáld ki a kiegészítőt a Real Debrid segítségével, és látni fogod a különbséget.

A Yify Movies HD telepítése a Kodi-n

Igazi Debrid Kizárólag Filmek

Amint az a névből kiderül, a Real Debrid Exclusively Movies filmeket közvetítették. Ezenkívül csak akkor működik, ha párosítja a Real Debrid-dal.

Tudjuk, hogy a Real Debrid egy prémium link generátor. Ezért számíthat arra, hogy kiváló minőségű streameket talál ezzel a kiegészítővel.

Ahogy írok, ezt a kiegészítőt még fejlesztik. Ezért nem biztos, hogy a legjobb navigációs vagy böngészési élményt nyújtja. Remélem, hogy hamarosan frissül egy felhasználóbarátabb felülettel.

A Real Debrid kizárólagos filmek telepítése

A Kalóz élete nekem

Frissítés: Lehet, hogy ez a kiegészítő már nem a legmegbízhatóbb választás. Kérjük, próbálkozzon a listán szereplő többi kiegészítővel. Ha egy ideig nem működik, eltávolítom a listáról.

A Kalózok élete nekem, Kodi addonja igény szerinti tartalmat hoz létre, beleértve a filmeket is & A TV-műsorok az új, de gyorsan felzárkózó torrent cache-technológiát mutatják be. Ez a kiegészítő keresi a torrent linkeket az egész weben, és sorba állítja őket lejátszás céljából. Noha néhány ingyenes streaming lehetőséget talál, a A Pirate Life for Me lényegében prémium kiegészítő. A lehető legjobban kihasználhatja a Real Debrid vagy a Premiumize szoftvert.

Van egy nagy film- és show-könyvtár, amely felfedezésre vár. A torrent prémium gyorsítótárazásával sokkal jobb minőségű lejátszásra és jobb teljesítményre számíthat. A kiegészítő tartalmaz egy IPTV részt is, de ez nem túl nagyszerű. A nem prémium lehetőségek szintén nem működnek igazán jól. Mint mondtam, prémium szolgáltatással használja, és többet fog élvezni.

Hogyan telepítsünk nekem egy Kalózok Életét a Kodi-ra

T2K 1 Kattintson a Movie Addon elemre

T2K 1 Kattintson a Movie Kodi addon, mivel a név elveszi, egy kattintással (szinte) készült filmlejátszási szolgáltatás. Csak válassza ki a megtekinteni kívánt filmet, és válassza ki a listából az előre választott streaming linkeket. Már a kedvenc filmje streaming. A T2K 1 Click Movie hihetetlenül gyors kiegészítő. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan navigáljon a filmek listájához, azonnal felbukkan a linkeken, és azonnal lejátssza a videókat.

Nem vagyok elégedett a filmkönyvtárával. Az addon hiányzik a legkeresettebb filmek közül, amelyek szinte mindenütt jelen vannak az összes többi igény szerinti kiegészítőnél. A kiegészítő elrendezése sem túl nagy. Csak egy ingyenes kategória közül lehet választani. Van még egy prémium kategória a Real-Debrid felhasználók számára. Nagyon sok ez.

Ennek ellenére továbbra is azt ajánlom a T2K 1 Kattintson a Filmre, mert van néhány jó filmje. És nagyon öröm látni, hogy ilyen gyorsan játszanak. Menj, és próbáld ki.

Forrás: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

A T2K telepítése 1 Kattintson a Movie Kodi Addon elemre

Halálcsillag

A DeathStar nem olyan, mint a rendszeres szórakoztató kiegészítők, amelyekkel gyakran találkozol. Ez egy kiegészítő, egy kellemes csavarral. A DeathStar több mint 35 különféle Kodi kiegészítésből áll. Telepít egy kiegészítőt, és hozzáféréssel rendelkezik egy teljes kiegészítő könyvtárhoz minden streaming-igényéhez. Függetlenül attól, hogy igény szerint tartalmat néz, vagy élő TV-t, sporttartalmat vagy gyerekek filmeit és műsorait nézi, a DeathStar mindent megtalál.

A DeathStar tíz neves Kodi fejlesztő együttműködésének eredménye. Mivel több fejlesztő karbantartja, mindig kiváló minőségű teljesítményt nyújt. Telepítse a DeathStar-t kevesebb, mint 5 perc alatt az Ezzer Macs tárhelyéből, és készülj fel a fantasztikus streaming élményre.

Raktár: Ezzer Mac

Forrás: http://ezzer-mac.com/repo

A DeathStar Kodi Addon telepítése

varázslattal megbabonáz

A Voodoo kiegészítő filmek és TV-műsorok nézésére. Számos extrát is kínál Önnek, élő TV, gyerekeknek szóló videók és Anime felnőttek számára. Annak ellenére, hogy ennek a kiegészítésnek a Live TV szakasza jól működik, nem támaszkodnék rá túl sokat. Kicsit lassú a streaming, és néha nem játssza le a kívánt csatornát.

A filmek és show-k elején a Voodoo addon jól működik, és ezért szerepel a Legjobb kiegészítők listánkban. Az addon segítségével bejelentkezhet a Real-Debrid-fiókjával. De még a Real-Debrid nélkül is rengeteg kiváló minőségű linket biztosít Önnek. A navigáció kissé lassú, de összességében tetszik ez a kiegészítő.

A Voodoo Addon telepítése

Scrubs

A Scrubs egy újabb igény szerinti kiegészítő, amely felkerül a legjobb Kodi kiegészítők listájára. Ez egy Exodus villa, de azt hiszem, nem kell megemlíteni, hogy jobb, mint elődje. Annak ellenére, hogy az Exodus még mindig lóg, bár egy vékony menettel, a Scrubs számos fejlesztést és fejlesztést kínál Önnek. A Scrubs addon megtartja az elrendezést az ismert kategóriákkal, például Filmek, TV-műsorok, Saját filmek, Saját TV-műsorok, Új filmek. Ez megkönnyíti a navigációt.

A cserjések sok linket hoznak és elég gyorsan. De ne várja el, hogy sok 1080, teljes HD felbontású adatfolyamot talál. És észrevettem, hogy sok 720p és SD hivatkozás is nem játszik le. Ez azt jelenti, hogy ellenőriznie kell néhány linket, mielőtt működőképet találhat. A dolgok javulnak, ha a Real-Debrid fiókkal jelentkezik be.

Repó: zsidó repó

Forrás: https://jewbmx.github.io/

A Scrubs Addon telepítése a Kodi-on

UK JELENTÉSI LISTÁK

Az UK Turk Playlists egy nagyon népszerű és nagyon letöltött Kodi Addon az Amazon Fire TV-hez. Nemcsak csodálatos filmek és tévéműsorok könyvtárát kínálja, hanem a Török filmek házigazdáját is kínálja & Show-k, Rajzfilmek, CCTV, Élő TV, Stand-up Comedy, Dokumentumfilmek, Food Pornó és még sok más. Az UI nagyon ügyes és egyszerű, és az addon hibátlanul működik, így igazolva megjelenését a legfontosabb Kodi kiegészítők ezen listáján. Letöltheti a Turk Repo oldalról -

Repo - UK Turk

Forrás - https://addoncloud.org/ukturk/install

Hogyan telepítsük az UK Turk Playlists a Kodi-ra

Őrző videók

A Kodi addin őrzőgépeit 2019 márciusában állították le, amikor a Hellhounds Repository offline állapotba került. Azonban az addon újjáéledt, és visszatért minden furcsa és izgalmas eseményhez. Most már a Watchdogs Video néven kapható, és ezt a kiegészítőt letöltheti a Goldengun tárolóból.

Az előző avatárral ellentétben a Watchdogs Video nem tartalmazza a Live TV részt. Azonban rengeteg fantasztikus igény szerinti videót tartalmaz órákig tartó rohanás közben. Úgy tűnik, hogy az addon rendszeresen frissítik és jól karbantartják. Ezt azért mondom, mert megtaláltam az összes legújabb filmet és epizódot. Úgy tűnik, hogy a kaparók tisztességes munkát végeznek, mivel a Watchdogs jól áramlik. Úgy döntöttem, hogy visszahelyezzem a Watchdogs-ot a Legjobb Kodi kiegészítések listájába.

Forrás: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Hogyan telepíthetem a Watchdogs addon a Kodi-ra

SZÖVETSÉG

A szövetségi kiegészítés sok hullámvölgyöt látott. A leghosszabb ideig eredeti fejlesztői elhagyták, és nem kapott frissítéseket. Ezt a hihetetlenül népszerű Kodi kiegészítőt azonban újjáéledték, és két tárolón keresztül érhető el - a Cy4Root és a Covenant. Az addon rengeteg működő linket kap. Nagyon jól működik a Real Debrid-del is. Pár perc alatt telepítheti a Covenant a Kodi-ra.

Repo: Covenant vagy Cy4Root

Forrás: https://covenant01.github.io/zip vagy https://cy4root2.github.io/zip

A KODI LEGJOBB: Kap 3 hónap ingyenes & spóroljon meg 49% -ot az ExpressVPN éves tervében

A legjobb többcélú kiegészítők

A filmek, műsorok, élő TV, sport, dokumentumfilmek, gyerekek, zene, a legnépszerűbb tartalomtípusok, amelyeket Kodiban keresünk. Általában minden kategóriához külön mellékletek vannak rendelve. Például az előző szakaszban beszéltünk a filmek és műsorok legnépszerűbb igény szerinti videofeltöltéseiről. A következő részben a legjobb élő TV Kodi kiegészítőket tárgyaljuk. Ezután vannak olyan kiegészítők, amelyek ezeket a kategóriákat egy helyen szolgálják fel. És ezért ezek a többcélú kiegészítők. Itt van a kis, de szilárd listánk.

 1. Határtalan
 2. 7/9
 3. Fladnag
 4. A legénység
 5. Származás
 6. LaPlaza

Határtalan

A Korlátlan Kodi addon sokféle streaming tartalmat kínál Önnek különféle izgalmas kategóriákon keresztül. Ha az igény szerinti tartalom rajongója, számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy több órán keresztül élvezze a túlzott streaming streaming tartalmakat. Ha szereti nézni a kábel TV-csatornákat, amint azok sugárzottak, akkor ez egy megbízható Live TV részt is kínál Önnek. Ezen felül megnézheti a sport, a komédia, a gyerekek és még sok más tartalmat.

Az addont egy hatékony kaparókészlet támogatja, amely a jó minőségű ingyenes linkeket használja. Ez a Real Debrid-rel is működik, és a prémium linkeket is lehozza. Miután egy ideig ezt a kiegészítőt használtam, biztos vagyok benne, hogy ez az egyik legjobb Kodi kiegészítő.

A Limitless Kodi Addon telepítése

7/9

Ez egy újabb Kodi-kiegészítés, amelynek a Kodi-nak a legjobb kiegészítőinek listájába kellett lennie, amikor láttam. Több mint 30 streaming kategóriát választhat. És a fejlesztők gondoskodnak arról, hogy a legtöbb kategória szinte állandóan online legyen streaming-en. Nem csak a szokásos lehetőségeket, például a filmeket, show-kat és az élő TV-t találja, hanem különféle specialitásokat, valamint a Lovers 'Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit Filmek, Podcast, Harcművészetek és még sok minden másat is..

Valójában a 7-ből 9-es Kodi-kiegészítés közvetlenül a kezdőképernyőn sorolja fel néhány népszerű alszámot a gyors választás érdekében. Van néhány rész, például a klasszikus (BNW) filmek, amelyeket manapság nem nagyon könnyű megtalálni. A 9-ből 7 egy szilárd kiegészítő, ezért azt javaslom, hogy próbálja ki.  

Hogyan telepíthetem a 7-ből a Kodi Addont

Fladnag

A Fladnag nem csupán egy kiegészítő, hanem 6 kiegészítőből álló gyűjtemény, amely számos tartalmat szolgáltat. Minden kiegészítőt külön kell telepíteni. A kollekció Fladnag Gyerek dobozokat, Fladnag Rajzfilmeket, Faldnag Gyűjteményeket, Faldnag Filmeket, Fladnag Sports és Fladnag TV műsorokat tartalmaz. Mint láthatja, minden egyes kiegészítő egyedi tartalomcsomagot szolgáltat. Telepítheti ezeket a kiegészítőket a T2K repóból.

Repó: T2K

Forrás: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Az Addons telepítése a Kodi-on

A legénység

A személyzet a streaming lehetőségek sokféle választékát kínálja. Ez a többkaparós Kodi-kiegészítés filmeket és műsorokat közvetít, élő TV-vel, sporttal, gyermekek tartalmával és még sok minden mással. A Crew Kodi kiegészítés több száz órányi tartalommal érkezik.

Ez egy könnyű kiegészítő, amely szinte hibamentesen működik minden Kodi támogatott eszközön. Ez a The Crew elnevezésű házon belüli adattár része. Az addon könnyen telepíthető, könnyebben használható. Támogatja a harmadik fél szolgáltatásait, például a Trakt és a Real Debrid, hogy kiváló streaming élményt biztosítson. Az addon rendszeresen frissítik a hibajavításokkal és a fejlesztésekkel is. Próbáld ki!

A The Crew addon telepítése a Kodi-ra

Származás

A Descent Kodi addon az egyik újabb bejegyzés a Kodi legjobb kiegészítőinek listájához. A Cy4Root tárolóból származik, amely manapság nagy népszerűségnek örvend.

A Leereszkedés segítségével rengeteg film és műsor közvetíthető. Alkalmazta az OpenScrapers programot, és gondoskodik arról, hogy megkapja a minőségi linkeket. Ugyanakkor lehetővé teszi a könnyű integrációt a Real Debrid-tal, hogy hozzáférjen a prémium linkekhez.

A Trakt meglehetősen egyszerűen beállítható a Descent addonnal is.

A szokásos tartalom mellett felfedezheti a Származás kategóriát is, amely számos különlegességet és extrát tartalmaz. Ez a kategória tartalmazza az IPTV részt az élő TV streaming számára. Összességében a Descent nagyszerű kiegészítő.

A Descent addon telepítése

LaPlaza

A LaPlaza Kodi addon sok streaming lehetőséget kínál Önnek, beleértve a filmeket, show-kat, dokumentumfilmeket, a gyereksarkot, a fitnesz zónát, a zenét, a rádiót és egyebeket. Még az IPTV kategóriát is tartalmazza az élő TV streaminghez (bár nem teljesen megbízható).

Ezt a kiegészítőt a cy4Root tároló üzemelteti, amely jelenleg a legmegbízhatóbb tároló.

Laplaza sok minõségi streaming linket húz. Ez a Real Debrid és a Trakt integrációt is lehetővé teszi. Mindent összevetve, ez egy szilárd streaming addon, hogy rendelkezik.

A LaPlaza Kodi Addon telepítése

Legjobb élő TV-kiegészítők

Röviden áttekintheti a Kodi élő élő kiegészítőit. Ha ezekre többre van szüksége, van egy külön útmutatóm, amely kifejezetten a Live TV Kodi Addonokról szól.

 1. USTVNow
 2. The Players Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi kiegészítő tároló

Az USTVNow egy költséghatékony módszer a kedvenc amerikai kábel TV-csatornák nézésére a Kodi-n keresztül. Annak ellenére, hogy a kiegészítőt elsősorban a katonai személyzet és a tengerentúlon utazó amerikaiak számára tervezték, bárki feliratkozhat a szolgálatra és nézheti a csatornákat. Ez a szolgáltatás web-alapú platformmal is rendelkezik, de alig felel meg a Kodi tapasztalatának. Tervei havonta 14,99 USD-tól indulnak, és akár 24 csatornához is hozzáférhetnek. A fizetett tervek tartalmazzák a DVR-támogatást is. Az USTVNow telepíthető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból. USTVNow Plus néven kapható.

The Players Klub

A Players Klub egy újabb kiváló élő TV-kiegészítő, amely több száz TV-csatornához fér hozzá Amerikából és a világ minden tájáról. Ami még lenyűgözőbb, hogy havi tervük csak 8 dollárba kerül. A Players Klub Androidon is elérhető. Egy regisztrációval a szolgáltatást a Kodi-on és az Android-on is használhatja.

A Players Klub IPTV telepítése a Kodi / FireStick oldalra

Kodi Solutions IPTV

Ha olcsó módon keres kiváló minőségű élő TV-t a Kodi-on, a Kodi Solutions IPTV-kiegészítő valóban a megoldás az Ön számára. Havonta 5 dollárért ez a szolgáltatás közel 4000 élő TV-csatorna elérését teszi lehetővé. Ha filmeket vagy műsorokat, zenei csatornákat vagy élő sportokat, életmód csatornákat vagy gyerekek tartalmát szeretné megnézni, a Kodi Solutions kiegészítő a Kodi számára.

A Kodi Solutions IPTV rendelkezik egy Android-alkalmazással is, amely lehetővé teszi a szolgáltatás használatát FireStick és Android mobiltelefonokon. Ez a Kodi kiegészítés azonban többplatformos szolgáltatássá teszi. Ennek oka az, hogy a Kodi támogatott Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick és Raspberry Pi.

Ez a kiegészítő tucatnyi csatornát tartalmaz az Egyesült Államokból. Nemzetközi élő TV-csatornákat talál az Egyesült Királyságból, Kanadából, Indiából, Portugáliából, Mexikóból, Dél-Amerikából, a Közel-Keletről és más országokból. A Kodi Solutions IPTV az egyik legjobb kiegészítő az élő TV-nézéshez. Megpróbál.

A Kodi Solutions IPTV telepítése a Kodi-n

cCloud TV

A cCloud TV egy másik élő TV-kiegészítő, amelyet figyelembe kell venni, ha szereti a műholdas csatornákat nézni a Kodi-n. Nagyon nagy gond nélkül ez a kiegészítő biztosítja a legjobb tv-hálózatokat, anélkül hogy meg kellene fizetnie a hatalmas előfizetési díjat. A cCloud TV száz százalékban ingyenes. Rengeteg kategóriát kínál, amelyek közül választhat, beleértve az All Channel, a FilmOn, a Sport, a Hírek, a Dokumentumfilm és még sok más lehetőséget. És bár a cCloud TV egy élő TV, IPTV kiegészítő, mégis külön igény szerinti kategóriák vannak a filmekhez és műsorokhoz.

A cCloud TV a legtöbb videóhoz egyetlen kattintással képes lejátszani. Előfordulhat azonban, hogy az összes kért videó nem mindig lejátszható. Időnként egyes streamek offline állapotban vannak. Ennek ellenére ez egy jó élő TV-kiegészítő, különösen, ha összehasonlítja ugyanahhoz a kategóriába. Ez a kiegészítő megérdemel egy helyet a legfontosabb Kodi kiegészítők között. A cCloud TV-t letöltheti a Kodi Bae tárházból.

Repo: Kodi Bae

Forrás: http :: //lazykodi.com

A cCloud TV Kodi Addon telepítése

Robin Hood TV

A Robin Hood TV-kiegészítés élő TV-közvetítési lehetőségeket kínál a Balkán térségéből, számos európai országból (beleértve az Egyesült Királyságot) és az Egyesült Államokat. Noha az addon nem nyújt annyira sokrétűséget, mint sokan mások a Kodi legjobb kiegészítőinek ezen listáján, érdeklődhet, ha ingyenes élő TV-streameket szeretne megnézni a jellemző régióiban. A kiegészítő csatornák széles skáláját fedi le az Egyesült Államokból. Néhány legkeresettebb azonban nem található meg. Ennek ellenére érdemes legalább egyszer megtenni.

Forrás: http://kodibalkan.com/repo/

Hogyan telepítsük a Robinhood TV-t a Kodi-ra

PVR IPTV Simple Client

A PVR IPTV Simple Client egy IPTV kiegészítő, amely lehetővé teszi a meglévő IPTV-előfizetés összekapcsolását a Kodi-lal és az élő TV-csatornák közvetítését. Noha ez a kiegészítő nem kínál saját tartalmat, az IPTV szolgáltatások széles skálájával működik.

Az IPTV-előfizetését ezzel a Kodi-kiegészítővel konfigurálhatja az M3U Playlist URL-rel vagy az XMLTV EPG URL-lel. Más módon nem működik. Az URL-ekkel kapcsolatban felveheti a kapcsolatot az IPTV szolgáltatóval. Érdemes lehet ellenőrizni az e-mail postafiókját is, mert általában ezeket az URL-eket az e-mailben küldik el a bejelentkezési adatokkal együtt.

A PVR IPTV Simple Client telepítése

A legjobb Kodi kiegészítők a sporthoz

legjobb kodi kiegészítők az élő sporthoz

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Növekvő árapályok

SPORTSDEVIL

A Sportsdevil a legnépszerűbb sport-kiegészítő. Ez a kiegészítő már egy ideje működik, és továbbra is kiváló minőségű tartalmat nyújt. Minden sport rajongó számára kötelező kiegészítő. Számos sportcsatorna élő közvetítését kínálja, így élő krikett, futball, tenisz, foci, jégkorong stb. Mérkőzéseket nézhet meg. Akkor is megnézheti kedvenc mérkőzéseinek felzárkózását, ha elmulasztotta az élő fellépést. Korábban volt elérhető a Fusion repo-n, de most már letöltheti különféle repo-okból.

Ez a kiegészítő már egy ideje működik, és továbbra is működik. Előfordulhat azonban, hogy sok videó szinte minden kategóriában nem folyik stream. Ha a SportsDevil nem nyújt kielégítő teljesítményt, akkor érdemes kipróbálnia más sport-kiegészítőket.

Repo: EzzerMacs

Forrás: http://ezzer-mac.com/repo

Hogyan telepítsük a Sportsdevil Kodi Addon szoftvert

Sportowa

Úgy tűnik, hogy a Sportowa TV egy SportsDevil ihletésű kiegészítő, bár nem tartalmaz sok streaming lehetőséget. Mégis érdemes megengednie magának, mert számos sportkategóriával rendelkezik, amelyekből streamálhat. Különféle sportágakat is magában foglal, beleértve a futballot, teniszt, krikett, asztalitenisz, baseball, kosárlabda és így tovább. Az addonnak jó az élő sportcsatornáinak száma is. Sok halott patak létezik, de sokuk él és dolgozik is.3

Forrás: https://mbebe.github.io/blomqvist

A Sportowa TV Kodi Addon telepítése

Fox Sports Go

A Fox Sports elengedhetetlen feltétele a sport szerelmeseinek. Ez a Kodi kiegészítő megfelel minden sport kedvelő igényének. A kiváló Kodi Sports addon segítségével akár élő közvetítést is folytathat a nagyobb sporteseményekről. Ez egy hivatalos Fox-ajánlat, amely elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban. Felhívjuk figyelmét, hogy ehhez a kiegészítőhöz a Fox Sports csatorna előfizetése szükséges.

Repo: Kodi kiegészítő tároló

Növekvő árapályok

A Rising Tides a Kodi újabb sportdinamikája. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a futball, a PPV események és még a különféle sport-kábel TV-csatornák közvetítését. Az addonnak nincs sok streaming lehetősége, de vannak érdekes kategóriák. Érdemes lehet kipróbálni.

Forrás: http://mullafabz.xyz/Repository/

A legjobb Kodi kiegészítők gyerekeknek, rajzfilmek & Anime

legjobb kodi kiegészítők rajzfilmekhez

Kodi CTOON (Rajzfilmek & Anime)

Kétségtelen, hogy a CTOON az egyik legjobb Kodi kiegészítés az animált és anime tartalmakhoz. Ez a kiegészítő hatalmas gyűjteményt hordoz. Hihetetlenül gyors egy kattintással történő lejátszást kínál. Több tucat linket teszteltem, és mindegyik működött (igen, mindegyik és nem „szinte”). Több száz videó található órányi szórakoztatás céljából. Az addon főképernyőjén több kategóriával kezdheti el az animált filmeket, a rajzfilmeket és az Anime-t. Minden kategóriát ábécé sorrendben rendezünk. Használhatja a Keresés funkciót is (amely megjelenik a visszahúzható Kodi menüben, amikor balra navigál), bármit megkereshet. Ha még nem próbáltad ki a CTOON KOdi-t, akkor menj tovább és csináld most!

Repó: Doko

Forrás: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

A FunimationNow hozzáférést biztosít hatalmas Anime-videókatalógushoz, havonta 5,99 USD-ért. Az éves tervet 59,99 USD-ért vásárolhatja meg, ha némi megtakarítást keres. A FunimationNow ingyenes szolgáltatást is kínál, de korlátozza videókönyvtárát. Az ingyenes videókat hirdetésekkel is felfuttatják. A fizetett előfizetés akár két egyidejű streamet is kínál, míg az ingyenes egyre korlátozza. A fizetett előfizetéssel korán hozzáférhet a Home Video Dubs-hez is. A FunimationNow telepíthető a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházból.

Repo: Hivatalos Kodi kiegészítő tároló

A legjobb Kodi kiegészítések a zene streamingjéhez

A legjobb kodi kiegészítők a zene streamingjéhez

MP3 STREAMOK

Ez egy nagyszerű Kodi-kiegészítő a zene szerelmeseinek. Ez egy népszerű kiegészítő, amely már jó ideje ott van. A médiakönyvtárat különféle kategóriákba sorolják, mint például a Billboard Top 100, a legnépszerűbb művészek, a rap, a hip-hop, a jazz stb. Itt is létrehozhat saját kedvenc lejátszási listáját..

Repo: Pinceajtó TV

Forrás: http://cellardoortv.com/repo/

Youtube

A YouTube a világ legnagyobb videomegosztó oldala. Ha kíváncsi, hogy streaming-e videókat a YouTube segítségével a FireStick-en vagy más eszközén, a Kodi segítségével, akkor a válasz igenlő. A YouTube Kodi kiegészítő nagyon szép munkát végez, és nem fog sok különbséget tapasztalni a kiegészítő vagy az eredeti webhely használata között. A Kodi kiegészítő a YouTube-ra is kínál néhány fantasztikus funkciót, amelyek hozzáadott bónuszt jelentenek. Próbálja ki ezt a fantasztikus kiegészítőt.

Repo: Pinceajtó TV

Forrás: http://cellardoortv.com/repo/

A legjobb koreai dráma kiegészítők

ICDrama

Itt egy különleges élvezet azok számára, akik koreai filmeket és műsorokat szeretnének nézni. Az ICDrama nagy koreai tartalmú könyvtárral rendelkezik. De nagyon sok videó található más országokból is. Hongkong, Kína, Japán és Tajvan tartalmait is megtalálja. Természetesen az addon elsősorban a koreai filmekről és epizódokról szól.

Annak ellenére, hogy nem értem koreai vagy más nyelvet, amelyben az addon tartalmat szolgál, az ICDrama megbízható és gyors kiegészítésnek bizonyult. Egy kattintással történő lejátszást kínál, és szinte minden patak működött, amelyet megpróbáltam. Tehát, ha ezen ázsiai országok egyikének tartalmát szeretné megnézni, szerezze be most ezt a kiegészítőt.

Repo: Aznhusband

Forrás: https://aznhusband.github.io/repo/

Ez volt a jelenleg működő legjobb Kodi-kiegészítők listája. Ha úgy érzi, hogy más kiegészítők megérdemlik a helyet a listán, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés rovatban.

GYIK

Mi a legnépszerűbb & legjobb kiegészítő?

Az Exodus Redux a legkedveltebb Kodi kiegészítő ebben az időben. Ez a kiegészítő igény szerinti streaming lehetőségeket kínál, beleértve a filmeket és a TV-műsorokat. Ez az Exodus addk villája, amely szintén rendkívül népszerű volt.

Ezenkívül a Venom és a The Crew kiegészítő két nagyon népszerű Kodi kiegészítő.

Milyen veszélyeket jelent a Kodi Addon használata??

Ha harmadik féltől származó kiegészítőt használ a szerzői joggal védett vagy licenccel rendelkező tartalom streamingjéhez, jogi problémákba kerülhet. Ezért azt javasoljuk felhasználóinknak, hogy mindig folytassák a nyilvánosság számára elérhető tartalom továbbítását.

Azt is javasoljuk, hogy használjon VPN-t a Kodi-kiegészítőkkel történő streaming közben, hogy elrejtse az IP-jét, és biztonságos streamingélményt élvezhessen.

Mit lehet nézni a Kodi kiegészítőkkel?

A Kodi kiegészítésekkel szinte bármit megnézhet. Arról szól, hogy megtalálják a megfelelő kiegészítést a továbbírandó tartalomhoz. Ebben a listában Kodi-kiegészítőket talál a Filmek, Műsorok, Élő TV, Sport, Fitness, Anime és egyebek számára..

A Kodi legális és biztonságos használata?

Igen, a Kodi legális és biztonságos használata, feltéve, hogy a nyilvánosság számára elérhető tartalmat közvetít. Sokkal biztonságosabb élmény lesz, ha streaming VPN-t használ a Kodi-val.

A Kodi hivatalosan elérhető a Microsoft Store-ban és a Google Play Store-ban. Ez egyértelműen garantálja a hitelességét, biztonságát és jogszerűségét.

Hogyan telepíthetem a Kodi kiegészítőket?

A Kodi-kiegészítő telepítéséhez először szükség van a forrás URL-re. A forrás URL-ből telepíti a Kodi tárolót, amely a kiegészítőt tárolja. Végül telepíti a kiegészítőt a lerakatból.

A listán szereplő összes kiegészítéshez megadtuk a linket a telepítési útmutatóhoz. Egyszerűen kövesse a lépésről lépésre a választott kiegészítő telepítéséhez.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a Legjobb Kodi-kiegészítők cikk csak oktatási célokat szolgál, és soha nem javasolnánk, hogy olvasóink hozzáférjenek tiltott vagy illegális tartalmakhoz a fent említett Kodi-kiegészítők bármelyikével.. 

Összefüggő:

 • Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni
 • A Cinema APK telepítése
 • Hogyan állíthat vissza Kodi-t a FireStick-en
 • Hogyan frissítsük a Kodi-t a FireStick-en
 • A Kodi telepítése a FireStick-en

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me