A Nole Cinema Addon telepítése a Kodi-n

>

Ebben az oktatóanyagban bemutatom, hogyan telepíthető a Nole Cinema addon a Kodi 18.1-en a Kodi 18.4-re és Leia-ra és a Kodi 17.6-ra. Ezt a kiegészítőt az összes Kodi-kompatibilis eszközre telepítheti az itt megadott utasítások segítségével, beleértve az Android Mobiles, az Amazon FireStick & Tűz TV, Mac & Windows PC és így tovább.

Ha olyan kiegészítőt keres, amely hatalmas filmgyűjteményt kínál, akkor a Nole Cinema Kodi kiegészítőt kell megnéznie. A legfrissebbtől a legrégebbiig lehetővé teszi az összes kívánt nézetet. Emellett a szokásos kategóriákban a Nole Cinema néhány érdekes kategóriát is tartalmaz, mint például a Classics, a Fantasy, a Gangster, a War és a többi. Ezenkívül van egy speciális Gyűjtemények szakasz, amely tartalmazza a dobozokat és más kategóriákat.

A Nole Cinema csak filmes kiegészítő. Ha TV-műsorokat keres, akkor böngészhet más kiegészítőkkel is a Legjobb Kodi kiegészítők listán. A filmek esetében azt hiszem, hogy semmi nem lesz jobb, mint ez a kiegészítő. Amit még jobbá teszi, az egy kattintással történő játék. Kattintson a megtekinteni kívánt filmre, és a rendelkezésre állástól függően egyszerűen válasszon az SD, 720p, 1080p közül. Ha azonban további linkeket szeretne, akkor van egy Keresési lehetőség, amely több adatfolyamot lekaparál az internetről. A Real-Debrid párosítással a 4K streaming lehetőségeket is megtalálhatja.

: A Nole Cinema már nem működik. A kiegészítő Kodi kiegészítők listáján felfedezhet más kiegészítőket is. 

Jegyzet: Ha a metaadat-feldolgozás lelassítja a navigációt, akkor kikapcsolhatja azt a kiegészítő beállításokban. Megmutatom neked, hogyan kell azonnal a telepítés után.

A Nole Cinema Addon telepítése a Kodi-n

Mielőtt elkezdené a telepítési eljárást, ellenőrizze, hogy a Kodi készen áll-e harmadik féltől származó kiegészítők telepítésére. Ehhez engedélyeznie kell az Ismeretlen források biztonsági beállítást. Így történik:

1) Nyissa meg a Kodi alkalmazást a készüléken, és amikor a kezdőképernyő betöltődik, kattintson a gombra Beállítások (a bal felső sarokban lévő fogaskerék ikont kell keresnie)

Hogyan telepítsük a nole mozi addon a Kodi-ra

2) Most rá akar kattintani Rendszer (Kodi 18) vagy Rendszerbeállítások (Kodi 17.6)

Hogyan telepítsük a nole mozi kodi kiegészítőt

3) A következő képernyő bal oldalán válassza a lehetőséget kiegészítések. Most keresse meg a megfelelő részt, és ha Ismeretlen források le van tiltva / ki, kattintson rá, és kapcsolja be

letöltés nole mozi addon a kodi

4) Ahhoz, hogy az opció bekapcsolódjon, feltétlenül kattintson a gombra Igen amikor a következő felszólítást kap

nole mozi kodi addon

A Nole Cinema Kodi addon biztonságos, mivel személyesen teszteltem. Nagyon jó lenne azonban az Ismeretlen források újra letiltása után telepíteni.

Kezdjük a telepítési eljárással.

Nole Cinema Addon: Részletes telepítési eljárás

Most megadom a lépéseket a Nole Cinema add-telepítéséhez a Kodi-n. Nem tarthat tovább öt percet, amíg ez a kiegészítő fut és tovább streamálja kedvenc tartalmát. Itt van, amit meg kell tennie:

1) Menjen vissza a Kodi alkalmazás kezdőképernyőjére és nyissa meg Beállítások elem újra

Hogyan szerezzünk nole mozi-kiegészítőt a Kodi-on

2) Most meg szeretné nyitni a Fájl kezelő

telepítse a nole mozi kodi kiegészítőt

3) Haladjon tovább, és kattintson az elemre Forrás hozzáadása az ablak mindkét oldalán

letöltés nole mozi addon a kodi

4) Kattintson oda, ahova mondja az „Útvonalak megadása vagy a médiahely keresése” szakasz alatt.

nole mozi addon

5) Írja be pontosan az alábbi URL-t, ahogyan szolgáltatom (kis- és nagybetűket érzékeny): http://www.planet-universe.co.uk
kettyenés rendben

nole mozi kodi addon

6) Most jelölje ki a képernyőn azt a mezőt, ahol megkéri, hogy írja be a médiaforrás nevét. Írjon be minden nevet, amellyel azonosítani szeretné ezt a forrást, például bolygó
kettyenés rendben

nole mozi kodi addon

7) Még egyszer visszatérnie kell a Kodi kezdőképernyőjére. Ehhez nyomja meg többször a Vissza gombot. A kezdőképernyőn kattintson a gombra Kiegészítői a bal oldalon

Hogyan telepítsük a nole mozi kodi kiegészítőt

8) A következő ablakban lépjen a bal felső sarokba, és kattintson a gombra nyitott doboz opció, amelyet más néven Csomagtelepítőnek is hívnak

nole mozi addon a kodi

9) Ezután nyissa meg Telepítés zip fájlból

nole mozi

10) Folytassa és kattintson bolygó vagy a korábban hozzáadott forrásnevet

telepítse a nole mozi-t a Kodi-ra

11) Nyissa meg a ZIP fájlt raktár.rings.zip a következő képernyőn

nole mozi addon

12) Várja meg, amíg meg nem jelenik a A Saturn Repository kiegészítő gyűrű telepítve megerősítési üzenet jelenik meg a jobb felső sarokban

gyűrű a Saturna tároló

13) Nyitva Telepítés a lerakatból

telepítse a nole mozi kiegészítőt

14) Kattintson Ring of Saturn Repository

nole mozi kodi addon

15) Nyitva Videó kiegészítők

nole mozi

16) Kattintson Nincs mozi

telepítse a nole mozi kodi kiegészítőt

17) Folytassa és kattintson Telepítés következő

Hogyan telepítsük a nole mozi addon a Kodi-ra

18) Ha a Kodi 18-at (vagy annak bármelyik kiadott iterációját) használja, akkor megjelenik ez a további felbukkanó ablak.
kettyenés rendben

lépések a nole mozi kodi addon telepítéséhez

19) Várja meg, amíg a Nole Cinema Kodi kiegészítő települ. Nem lehet több, mint néhány perc. Amint a telepítés befejeződik, A Nole Cinema kiegészítő telepítve van Az értesítés elcsúszik a jobb felső sarokban

nole mozi telepítési útmutató

Ez az! Sikeresen telepítette a Nole Cinema kiegészítőt a Kodi-on.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

A gyorsabb navigációhoz kapcsolja ki a metaadat-feldolgozást

A metaadatok feldolgozása jelentősen lelassítja a navigációt, és kissé bosszantó is lehet. Könnyen kikapcsolhatja és élvezheti a gyorsabb navigációt. Kovesd ezeket a lepeseket:

1) Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg a Kiegészítőket > Videó kiegészítők.

2) Válassza ki a Nole Cinema ikont, és nyomja meg a távirányító menügombját (jobb egérgombbal kattintson a számítógépre, vagy hosszan nyomja meg a mobilokat és más érintőeszközöket) a felbukkanó menü megjelenítéséhez.

3) Kattintson a gombra Beállítások

kapcsolja ki a metaadatokat a nole mozi-kiegészítőn

4) Válassza ki a testreszabás opciót a képernyő bal és jobb oldalán, a Metaadat-szolgáltató alatt, tiltsa le az opciót Metaadatok engedélyezése

meta adatfeldolgozás nole mozi addon

Most már készen állsz arra, hogy akadályok nélkül használd a Nole Cinema add-ot a Kodi-n.

A Nole Cinema Kodi Addon rövid áttekintése

Szeretne megnyitni a kiegészítőket > Videó kiegészítők a Kodi kezdőképernyőjén a Nole Cinema kiegészítő eléréséhez. Az addon számos zenei videót is tartalmaz. Ezért a Zene kiegészítők alatt is megtalálja.

Hogyan kell használni a nole mozi addon a kodi

A Nole Cinema főképernyőjén két rész található: Műfaj & Gyűjtemények

A Műfaj szakasz számos kategóriát tartalmaz, köztük Új kiadások, Klasszikusok, Akció, Kaland, Animáció, Komédia, Bűncselekmények és még sok más.

nole mozi addon használatával

Görgessen le kissé lefelé a Gyűjtemény szakasz megtekintéséhez, amely tartalmazza a dobozokat és még sok másot:

nole mozi kodi addon

A Nole Cinema csak filmkészítésű Kodi kiegészítő. Nem fog itt találni TV-műsorokat.

Ítélet

A Nole Cinema Kodi addon kiváló lehetőség a kedvenc filmjeinek megtekintésére. Gyorsan navigál, miután letiltotta a metaadatok feldolgozását az addon beállításokban. Az addon hatalmas filmkönyvtárral rendelkezik, a klasszikusoktól a legújabb kiadásokig. Az egy kattintás funkció lehetővé teszi a streaming meglehetősen gyors megkezdését. A kaparás módba akkor is léphet, ha a film címére kattintás után a Keresés gombra kattint. A streaming minősége szintén nagyon jó. SD-től 1080p-ig (és 4K-ig is, ha van Real Debrid-ja), streaminghez választhatja a választott felbontást. A Nole Cinema jó választás a filmek számára.

Összefüggő:

A Scrubs Addon telepítése a Kodi-on
Hogyan telepítsük a Watch Dogs Kodi Addon szoftvert
Hogyan telepíthetek 7-ből 9-ből a Kodi Addont
Az Exodus v8 Kodi Addon telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me