A Nova Kodi Build telepítése

>

Ebben az útmutatóban bemutatom, hogyan telepítsem a Nova építést a Kodi-ra. Annak ellenére, hogy az útmutatóban szereplő képernyőképeket Windows PC-n készítették, a leírt módszer minden Kodi hardverre és eszközre működik. Telepítheti a Nova Kodi webhelyet az Amazon FireStick, iOS és Android mobilok, Android TV Boxok és egyéb eszközökre..

A Nova egy Kodi-konstrukció, amely előzetesen telepített kiegészítők széles skáláját kínálja Önnek a video szórakozáshoz. Ez az összeállítás néhány olyan népszerű nevet tartalmaz, mint az Incursion, Placenta, Neptune Rising, Yoda és még sok más kiegészítő. Függetlenül attól, hogy a filmek és show-k az elsődleges szórakoztató forrásai, vagy szeretne ingyenes élő TV-t nézni az interneten keresztül, a Nova Kodi build minden lehetőséget kínál Önnek. Ez a könnyű szerkezet tökéletes minden Kodi eszközhöz. Tanuljuk meg a Nova telepítését a Kodi-on.

: A Nova build jelenleg nem érhető el. Kérjük, próbálkozzon a többi Kodi-konstrukcióval, a legjobb Kodi-építmények listáján.

Nova Kodi Build – Telepítési útmutató

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Ha harmadik fél, például Nova Kodi buildt szeretne telepíteni, először engedélyeznie kell a Ismeretlen források. Alapértelmezés szerint ez az opció le van tiltva a rosszindulatú kiegészítők automatikus letöltésének megakadályozása és a Kodi-felhasználók visszatartása érdekében a harmadik féltől származó építmények és kiegészítők telepítésétől..

  Programas de TV que no funcionan en Kodi: soluciones de error CDATA

De ha olyan biztonságos építést telepít, mint a Nova, a Kodi-ra, akkor semmiért nem kell aggódnia. A beállítás megváltoztatásához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Indítsa el a Kodi-t
  • Nyisd ki Beállítások a kezdőképernyőn (a bal felső sarokban kattintson a fogaskerék ikonra)

nova kodi build

  • Most kattintson a gombra Rendszerbeállítások

hogyan telepíthető a nova build

  • Kattintson a következő Kodi képernyő bal oldalán Kiegészítői
  • Ugyanazon képernyő jobb oldalán kattintson a melletti kapcsolóra Ismeretlen források és ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva

telepítse a Nova Kodi buildt

  • Kodi figyelmeztető üzenetet dob ​​a képernyőre. De, mint már mondtam, a Nova biztonságos építkezés. kettyenés Igen

nova épít a kodira

Ezzel telepítheti a Nova Kodi Build szoftvert. Lássuk, hogyan.

A részletes telepítési utasításokat három részre osztjuk:

  • 1. rész: Adja hozzá az Egyszerű összeállítás varázsló forrását a Kodi-hoz
  • 2. rész: Telepítse az Egyszerű összeállítás varázslót
  • 3. rész: Telepítse a Nova Build-et a Kodi-ra

A folyamat minden része saját lépésekből áll. A folyamat egyszerű, ha minden lépést a megadott sorrendben hajt végre. A Nova Kodi rövid idő alatt felépül.

Lássunk neki.

1. rész: Adja hozzá az Egyszerű összeállítás varázsló forrását a Kodi-hoz

Most hozzáadjuk a forrás URL-t a Kodi-hez, amelyet később felhasználunk az Egyszerű összeállítás varázsló letöltésére és telepítésére. Ez a lépés:

1. lépés: Nyissa meg a Beállítások ismét Kodi-on

nova kodi build

2. lépés: Válassza ki és nyissa meg Fájl kezelő a következő ablakban

nova build

3. lépés: Kattintson Forrás hozzáadása és nyisd ki

Megjegyzés: Az Add-source forrást mind az ablak bal, mind jobb oldalán találja (az alábbi kép). Bármelyikre kattinthat. Nem számít. Ha több forrást adott hozzá, akkor valószínűleg kissé le kell görgetnie ezt a lehetőséget.  

kodi nova build

4. lépés Adja meg a következő URL-t a következő felbukkanó képernyőn, majd kattintson a gombra GO: http://thelittleguysco.net/kodi/ 

Pontosan írja be az URL-t az itt megadottak szerint. Kodi-nak meg kell mutatnia a pontos forrást

nova épít a tűzálló

5. lépés: Mostantól újra megjelenik ez az ablak.

Jelölje ki a mezővel jelölt mezőt Adjon nevet ehhez a médiaforráshoz és írja be a forrás nevét. Bármely nevet választhat, amellyel azonosítani kívánja ezt a forrást.

Menjünk együtt kis ehhez az útmutatóhoz

kettyenés rendben amikor a Kodi képernyő úgy néz ki, mint amit a képen látsz:

telepítse a nova épít a kodi

Sikeresen hozzáadta a forrást.

2. rész: Telepítse az Egyszerű összeállítás varázslót

Itt az ideje, hogy az egyszerű építővarázslót telepítsük a Kodi-ra a most hozzáadott forrás felhasználásával. Egyebek mellett a varázsló egyben építkezési könyvtár is (általában több építkezés). Az Simple Build Wizard a Nova Kodi Builds házigazdája. A varázsló telepítésének lépései:

  How to Install Multiple Kodi Builds on Amazon FireStick

1. lépés: A Vissza gomb megnyomásával térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. A kezdőképernyőn kattintson a gombra Kiegészítői

nova firestick

2. lépés: Most nyissa meg a Csomagtelepítő az ikonra kattintva, amely úgy néz ki, mint a nyitott doboz (ez a képernyő bal felső sarkában található)

nova kodi

3. lépés: Nyissa meg Telepítés zip fájlból

Hogyan adjunk hozzá nova épít a kodi

4. lépés: Most görgessen lefelé (ha szükséges), és kattintson a korábban hozzáadott forrás nevére. Ennek az útmutatónak az volt kis tehát erre kattintunk

nova kodi build

5. lépés: A következő képernyőn talál egy ZIP fájlt plugin.progrm.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip

Kattintson erre a fájlra

Megjegyzés: Ha a fájl verziószáma megváltozott, kattintson az új verziószámmal rendelkező zip fájlra (a jelenlegi verziószáma 0.0.2)

kodi nova build

6. lépés: Várja meg a Az Egyszerű Builds kiegészítő telepítve értesítés. Ez az értesítés a képernyő jobb felső sarkában jelenik meg.

Megjegyzés: A varázsló telepítése néhány percet vesz igénybe

hogyan lehet rávenni, hogy a nova épüljön a kodira

7. lépés: A telepítés befejezése után pop-up sorozat jelenik meg a Kodi képernyőn.

Ez az első. Menj, és kattints elvetése

nova kodi build

8. lépés: Most megjelenik néhány beállítás listája. Válassza ki a módosítani kívánt beállítást, majd kattintson a gombra Folytatni 

kodi nova build

9. lépés: Amikor ez az előugró ablak megjelenik, akkor rákattinthat az Összeállítás menüre, és elkezdheti a Nova Kodi Build telepítését.

A telepítést azonban a következő részben tárgyalom, ahol megmutatom, hogyan kell elmenni az építési szakaszhoz a Kodi kezdőképernyőjén.

kettyenés Figyelmen kívül hagyni

telepítse a nova épít a kodi

Jegyzet: Ez a 3 előugró ablak általában újra megjelenik. Ha igen, kattintson ismét az Elvetés, Folytatás és Figyelmen kívül hagyás gombra

3. rész: Telepítse a Nova Kodi Build szoftvert

Ebben a részben végre telepítjük a Nova Kodi Build szoftvert. Ez a lépés:

1. lépés: Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére

2. lépés: Kattintson a gombra Kiegészítői

3. lépés: Kattintson Program kiegészítők

4. lépés: Kattintson a Egyszerű építések a Program-kiegészítők szakaszban

nova build kodi

5. lépés: Kattintson a gombra (Rohas) Épít

kodi nova build

6. lépés: Válassza ki a nóva Építsd a Krypton Builds alatt

telepítse a nova buildt

7. lépés: Kattintson a gombra Friss telepítés

Miért friss és nem szokásos telepítés? Mindig a Friss telepítést választom a Kodi build telepítésekor. Tisztítja a Kodi-ot, és engedi, hogy az építést tiszta palara telepítsem. Ily módon az épületek jobban teljesítenek. Ha a Kodi előre telepítve van kiegészítőkkel és varázslókkal, akkor az építés teljesítményét befolyásolja. És egyébként a Standard Install nem tudja megőrizni az összes adatát. 

  วิธีการติดตั้ง BOOM Sports Addon บน Kodi 17.6 Krypton

nova build telepítési lépések

8. lépés: Kattintson a gombra Folytatni

Kodi meg akarja győződni arról, hogy tudja, mit csinál, mielőtt az alkalmazást tisztára törölné. Ezért van ez a megerősítés!

útmutató a kodi nova build telepítéséhez

9. lépés: Várja meg, amíg az építkezés telepítésre kerül. A Nova Kodi építése 3-4 percet vesz igénybe.

letöltés nova build

10. lépés: A telepítés befejezése után kattintson a gombra Kényszer bezárás amikor megkérdezi.

Próbálhatja meg újra feltölteni a profilt, de ez nem igazán működik. Éppen ezért a Force Close a legjobb megoldás

kényszerítsd Kodi-t

Sikeresen telepítette a Nova építést a Kodi-ra.

A Nova Kodi Build áttekintése

A telepítés után újból meg kell nyitnia a Kodi-t, hogy az építkezés érvénybe lépjen. A Nova Kodi build kezdőképernyője így néz ki:

nova épít bőr

Biztosan észrevette, hogy a legtöbb Kodi építkezés alapvető elrendezése megegyezik. A Kodi Nova build sem kivétel. Természetesen tematikusan ez más és egyedi. Az elrendezésről beszélek, ahol a menüsor és az almenüsor a Kodi képernyő szélességén van elhelyezve. Ezekben a sávokban navigálhat a FireStick távvezérlőjén lévő iránygomb megnyomásával (irányító gombok a számítógépen, vagy az érintőeszközökön történő ellop)

Amikor kiválasztja a főmenü elemet, a kapcsolódó almenü elemek közvetlenül annak alatt jelennek meg. Ha olyan médiaopciót választ, mint például a Filmek vagy a TV-műsorok, akkor az alján a kapcsolódó kiegészítőket is láthatja.

Például, amikor a TV-műsorokat választottam, alján megjelentek a Placenta, a Halál Streams, a Neptune Rising, a Yoda, a Kratos, az Inurziós kiegészítések..

De ez nem a kiegészítők teljes listája. Vannak még. Az összes bővítmény megtalálásához válassza a Rendszer elemet a főmenü sávon, és nyissa meg az almenüből a Videó kiegészítők elemet

hogy néz ki a nova kodi épít?

Ez a Nova Kodi Build csomagolásakor és előre telepített video-kiegészítők teljes listája. Ebben a képen 14 kiegészítő látható. Görgessen lefelé a Kodi-on, és további kiegészítőket találjon.

Hogyan telepítsük a kodi nova build terméket

Függetlenül attól, hogy korábban használtél-e valamilyen Kodi építést, csak kevés időbe telik, mire hozzászokik a Kodi Nova Build-hez.

Befejezéskor

Ez az útmutató bemutatta, hogyan kell telepíteni a Nova építést a Kodi-ra. Ez a könnyű szerkezet simán és hibátlanul működik az összes Kodi eszközön. Kiváló választás olyan alacsony műszaki jellemzőkkel rendelkező készülékekhez, mint a FireStick, Fire TV vagy Android TV Box. Az összeállítás nem használ feltűnő grafikát, minimálisra csökkenti az elrendezést, és jobb teljesítményt nyújt, mint a legtöbb más összeállítás.

Összefüggő:

Hogyan telepítsük a No Limits Magic Build szoftvert
Az Equinox Kodi Build telepítése
A Multiple Kodi Builds telepítése
A Diamond Dust Build telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me