A Real-Debrid telepítése és használata a Kodi / Firestick-en

>Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan állíthatja be és használhatja a Real-Debrid szoftvert Kodi 18.5 Leia és Kodi 17.6 Krypton és FireStick alkalmazásokon. Amikor hozzáadja a Real Debridot a Kodi vagy a FireStick alkalmazásokhoz, rengeteg új adatfolyamot kap egy adott filmhez vagy TV-műsorhoz. Ez valószínűleg a legnépszerűbb multihoster, amelyet a Kodi platformon támogatnak, és kompatibilis szinte az összes rendszeresen használt kiegészítővel. A Real Debrid a Kodi-on és a FireStick szintén rengeteg Full HD stream-forrást kínál Önnek, amelyeket sehol máshol nem talál. Lehet, hogy teljesen átalakítja Kodi tapasztalatait. Maga a Real-Debrid nem kiegészítő, hanem eszköz, amely megkönnyíti a korlátlan letöltést a már használt kiegészítőkön keresztül. Olvassa el a teljes útmutatót, hogy élvezze a puffermentes HD streaming tartalmat a Kodi-on.

A Kodi ismert, hogy a világ minden tájáról több száz vendéglátóhelyen keresztül nyújt minőségi tartalmat. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a Kodi-t és konfigurálja a legjobb kodi kiegészítőket. Ezek a kiegészítők aggregálókként működnek, és hozzáférést biztosítanak a kért videók több streaming linkjéhez. A Kodi platformon teljes egészében vannak aggregátor-kiegészítők. Órákban és órákban ingyenesen elérhető a Kodi.

Nagyszerű! De van egy kis probléma. Lehet, hogy észrevette, hogy a kedvenc filmje vagy TV-sorozata számára elérhető legtöbb stream alacsony felbontású. Rengeteg házigazdát talál, amelyek 720p vagy alacsonyabb minőséget kínálnak. Azonban nehéz megtalálni az 1080p teljes HD felbontású streaming-et. Még akkor is, ha vannak teljes HD folyamok, a legtöbbjük nem működik. A hardver- és a megjelenítési technológiánk fejlődésével, az internetkapcsolatunk gyorsabbá válásával és a világon már 4K-os felbontással lép fel, sokan közülünk nem számolnának legalább 1080 teljes HD felbontással. Itt jön a kép Real Debrid.

Ugyanez vonatkozik a FireStick alkalmazásokra is. Bár megnézheti a tartalmat az ingyenes streaming linkeket használva, lehet, hogy nem mindig megbízhatóak. Ha azonban a támogatott alkalmazásokat párosítja a Real Debrid-tal, akkor a megtekintési élmény drámaian javul.

Mi az a Real-Debrid

igazi debrid

A Real Debrid egy multihoster, amely előfizetői számára hozzáférést biztosít olyan prémium streaming forrásokhoz, amelyekhez más felhasználók nem férhetnek hozzá. A társaság „Korlátlan letöltőként” népszerűsíti magát, amely lehetővé teszi a letöltési sebesség optimalizálását az internetkapcsolat teljes potenciáljára, és hozzáférést biztosít a prémium házigazdákhoz. Ha a Real-Debrid engedélyezve van, akkor sok új (és még soha nem látott) streaming-forrást fog hozzáadni a listához.

Vegye figyelembe, hogy a Real Debrid NEM kiegészítő; egyszerűen egy multihoster, amely további forrásokat ad a meglévő listához. Ahhoz, hogy működjön, rendelkeznie kell legalább az egyik támogató kiegészítővel. Szerencsére a Real Debrid-t számos legjobb Kodi-kiegészítő támogatja, mint például az Exodus Redux, a Neptune Rising és számos FireStick alkalmazás, köztük a Cinema HD, a Bee TV, a CatMouse APK és még sok más.

Ha több új és működő forrást keres a teljes HD streaminghez, a nagy sebességű letöltéshez és a Kodi pufferolással kapcsolatos problémák megoldásához, akkor a Real-Debrid az, amit fontolóra szeretne venni. Ez a szolgáltatás különféle médiaplatformokkal működik. Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan kell használni a Real Debrid-t a Kodi-on. Maradjon velünk!

Hogyan állítsunk be valódi Debrid-fiókot online

Először online regisztrálnunk kell a Real Debrid szolgáltatásokra és létre kell hoznunk egy fiókot. Erre a fiókra lesz szüksége a Real Debrid aktiválásához a Kodi-n (részletesebben később beszélünk). Először tanuljuk meg, hogyan regisztráljunk a Real Debrid-ra.

Mielőtt feliratkozik a Real-Debrid-ra, Szeretnék mondani valamit, ami a legtöbb ember nem ismeri. A felhasználók körében tévhit van abban, hogy amikor a Real-Debrid-ot használják, streaming-tevékenységeik privát jellegűek, mivel minden a Real-Debrid-szerverekön keresztül érkezik. Ha azonban áttekinti a Real-Debrid adatvédelmi irányelveit, akkor egyértelműen kijelenti, hogy naplózza a felhasználók adatait, például az IP-címet, a földrajzi elhelyezkedést és a letöltési tevékenységeket. Ezenkívül kijelenti, hogy jogi okokból felfedheti a felhasználók adatait. Az alábbiakban látható a képernyőképe a Real-Debrid adatvédelmi politikájáról, amelyet a webhelyről vett.

  So installieren Sie das BOOM Sports Addon auf Kodi 17.6 Krypton

igazi rövid adatvédelmi politika

Ha azt akarja, hogy a streaming tevékenysége névtelen maradjon, és elkerülje, hogy személyes adatai a jogi hatóságok kezébe kerüljenek, akkor az egyetlen és legjobb módszer - használja a Kodi VPN-t.

Én használom és ajánlom ExpressVPN, ami a legbiztonságosabb és leggyorsabb VPN a Kodi számára.

Most, hogy tisztában van a kockázattal, hadd mutassam meg, hogyan szerezhetem Real-Debrid számlát a Kodi-nak.

# 1. Látogasson el a https://real-debrid.com webhelyre, és kattintson a jobb felső sarokban (a jobb alsó sarokban is) a „Regisztráció” gombra.

# 2. Megjelenik a Sign-up képernyő. Írja be a megadott személyes adatokat, majd kattintson a „Regisztráció ingyen” gombra

igazi debrid számla

# 3. Most egy e-mailt fog kapni a fent megadott e-mail címre, amelyben kéri, hogy érvényesítse fiókját. Kattintson a linkre a Real-Debrid fiók érvényesítéséhez és aktiválásához

# 4. Most térjen vissza a https://real-debrid.com oldalra, és kattintson az oldal jobb felső sarkában a „Bejelentkezés” gombra. Jelentkezzen be a regisztrációkor létrehozott hitelesítő adatokkal.

igazi debrid ingyenes számla

Sikeresen létrehozta a Real Debrid fiókot. Most hozzáadhatja a Real Debrid-t Kodi-hez, és elkezdheti használni a szolgáltatásokat. A szolgáltatásokat ingyenesen használhatja. Ne feledje azonban, hogy korlátozott funkciókhoz fér hozzá az ingyenes fiókkal.

Az ingyenes fiókkal a Real-Debrid-t csak Közép-európai idő szerint 18:00 és 12:00 óra között (17:00 és 11:00 GMT) használhatja..

A szabad felhasználású ablak alatt (amit Happy Hours-nak hívhatunk) a prémium házigazdák nagy része offline állapotban van.

Ha teljes értékű Real Debrid szolgáltatást szeretne élvezni, akkor megvásárolhatja az elérhető díjcsomagok egyikét. További információk a prémium tagságról alább.

Valódi Debrid prémium tagsági szolgáltatások & Árazás

A Real-Debrid fejlesztői az alábbi kiegészítő szolgáltatások és előnyök néhányának igénylésére szolgálnak a prémium fiókkal:

 1. Akár 300 Mbps nagy sebességű letöltés és streaming
 2. Több letöltés és streaming egyszerre
 3. Korlátlan forgalom
 4. HTML 5 streaming plugins nélkül
 5. Hirdetésmentes élmény és nulla várakozási idő
 6. Rengeteg új adatfolyam teljes HD, HD és SD minőségben

A Real Debrid négyszintű árazást kínál, változó előfizetési idővel és hűségpontokkal. Az árak euróban vannak megadva. A jelenlegi árfolyam szerint durván becsült dollárt adtam meg. Itt található a tervek listája:

 1. 15 nap: 3 Eur (3,70 dollár) és 150 hűségpont
 2. 30 nap: 4 Eur (4,93 dollár) és 200 hűségpont
 3. 90 nap: 9 Eur (11,09 USD) és 450 hűségpont
 4. 180 nap: 16 Eur (19,71 USD) és 800 hűségpont

A Real-Debrid webhely szerint a 90 napos terv a legnépszerűbb.

A hűségpontok további időtartamú hozzáférést kínálnak a szolgáltatásokhoz. Ha 1000 hűségpontot gyűjtött, akkor 30 napos ingyenes hozzáférést biztosít a prémium szolgáltatásokhoz.

igazi rövid ár a kodi számára

A fizetést az összes legfontosabb hitel- és betéti kártyával végezheti el. Használhatja a Bitcoin és az Amazon Pay szolgáltatást is. Az alábbi kép felsorolja az összes rendelkezésre álló fizetési módot.

Most, hogy feliratkozott a szolgáltatásokra (akár ingyenes, akár prémium), most tanuljuk meg, hogyan kell használni a Real Debrid-ot a Kodi-val.

Hogyan állítsuk be a Real Debridot a Kodi-n (18 & 17.6)

A Real-Debrid telepítése a Kodi-nál meglehetősen egyszerű. De minden lépést a helyes módon kell követni. Ezért kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót.

Jegyzet: A következő módszer a Kodi 17.6-ra vonatkozik a Windows 10 rendszeren. Ha szükséges, rámutattam a különbségekre a Kodi 18-hoz képest. A Kodi interfész nagyjából megegyezik az összes eszközön, beleértve az Amazon Fire TV Stick-et is, így ez a módszer minden eszközön működni fog. Ha Ön új Fire Stick felhasználó, itt olvashatja el a FireStick böngészőjét, és telepítse a Kodi-t.

A Kodi fejlesztői hivatalosan kiadták a Kodi 18.5 Leia-t. Folytathatja a Kodi Krypton 17.6 használatát. Ha azonban frissíteni szeretne a Kodi 18-ra, nézd meg, hogyan frissítheted a Kodi-t, és hogyan szerezheted meg a Leia legújabb verzióját.

Lássunk neki!

# 1. Futtassa a Kodi eszközt és nyissa meg a Beállításokat (bal oldali fogaskerék ikon, mint az alábbi képen)

  Kaip įdiegti GAIA Kodi Addon

kodi otthon

# 2. Most válassza a „Rendszerbeállítások” (vagy csak a „Rendszer” lehetőséget a Kodi 18-ban)

kodi rendszerbeállítások

# 3. A bal alsó sarokban, a Cog ikon mellett, ha az „Alap” (vagy bármi más, mint az „Speciális”) feliratú, akkor addig kell kattintani, amíg meg nem jelenik az „Összetett” (lásd az alábbi két képet)

igazi debrid kodi

kodi speciális rendszerbeállítások

# 4. Most válassza a Kiegészítők elemet a bal oldali oldalsávon (érintse meg az érintőeszközöket, vagy vigye az egérmutatót a számítógépre)

# 5. Válassza a jobb oldalon a "Függőségek kezelése" lehetőséget

kodi kezelni a függőségeket

# 6. Görgessen le egészen az aljáig, és válassza a „URLResolver

Fontos!! Néhány kiegészítő, például az Exodus Redux, használ ResolveURL függőség helyett URLResolver.  Találhat egyet vagy mindkettőt.

Ha mindkettőt látja, ha elvégezte a 6–17. Lépést az URLResolver esetében, ismételje meg azokat a ResolveURL esetén.

Jegyzet: Ha nem látja az URL-feloldót, akkor a lépés végrehajtása előtt telepítenie kell a Covenant Kodi Addon alkalmazást. A ResolveURL alkalmazáshoz telepítheti az Exodus Redux kiegészítőt.

igazi debrid a kodi-n

# 7. A következő képernyőn válassza a „Konfigurálás” lehetőséget

a kodi url resolver konfigurálása

# 8. Válassza az „Universal Resolvers” elemet a felbukkanó képernyőn

kodi univerzális megoldók

# 9. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a „Real-Debrid” szakasz. Ebben a szakaszban kattintson a „Prioritás” elemre.

kodi url resolver valódi debrid beállítások

# 10. Az egér, a billentyűzet vagy az érintés segítségével adja meg a 90-es értéket (pontosan), majd válassza a „Kész” lehetőséget.

valódi debrid kodi url feloldó beállítások

# 11. Most nyomja meg a jobb oldalon található „OK” gombot (ez a lépés fontos, vagy a prioritás értéke ismét 100-ra áll vissza)

mentse el a valós debrid kodi beállításokat

# 12. Kattintson ismét a "Konfigurálás" elemre (lásd: # 7 felett)

a kodi url resolver konfigurálása

# 13. Válassza ki ismét az „Universal Resolvers” elemet, és görgessen le még egyszer a „Real-Debrid” szakaszhoz. Válassza a „Saját fiók (újra) hitelesítése” lehetőséget.

jegyzet - Mielőtt kiválasztja a „Saját fiók (újra) hitelesítése” lehetőséget, akkor a legjobb, ha felkeresi a https://real-debrid.com/device webhelyet, és először jelentkezzen be, ha még nem tette meg. Ez időt takarít meg a következő lépésben, mivel a gyors végrehajtáshoz szükséges.

kodi real debrid

# 14. Most egy kód jelenik meg a képernyőn (lásd az alábbi képet), amelyet be kell írnia a https://real-debrid.com/device oldalon.

Itt van, amit tudnod kell:

 • A kód csak 2 percig (120 másodpercig) marad érvényben / aktív
 • A kód nem másolható és beilleszthető. Ezt manuálisan kell beírnia
 • A Kodi-szolgáltatások engedélyezéséhez be kell jelentkeznie a Real-Debrid fiókba (amelyet a szolgáltatás feliratkozásakor hozott létre a weboldalon).
 • Ez a kód NEM érzékeny kis- és nagybetűkre

állítson be igazi debridát a kodi-n

# 15. Így fog kinézni a https://real-debrid.com/device címen található engedélyezési oldal. A folytatáshoz kattintson a „Folytatás” gombra

kodi igazi debrid setup

# 16. Ha a helyes kódot írja be 120 másodpercen belül, ezt látja a weboldal

hogyan lehet valós debrid-t használni a kodi-n

# 17. És ez az, amit látni fog a Kodi-n (jobb felső rész) - egy értesítés, amelyben szerepel a „Real-Debrid Resolver Authorized” felirat)

kodi valódi rövid engedély

Így adhatja hozzá a Real Debridot a Kodi 18 Leia vagy a 17.6 Kryptonhoz. Most, hogy elkészült, hadd mutassam meg, hogyan kell használni a Real-Debrid-ot a Kodi-val. Ha bármilyen kérdéssel szembesül valamelyik lépés végrehajtásával, nyugodtan írjon véleményt alább.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

  Top 6 nejlepších alternativ Kodi k použití v roce 2020

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Hogyan kell használni a Real-Debrid-t a Kodi-on

Nos, a legtöbb kiegészítővel valójában nem kell tennie semmi különlegeset vagy kiegészítőt a Kodi Real Debrid használatához, miután feliratkozott a szolgáltatásokra és engedélyezte a Kodi alkalmazásban. A szokásos módon működik. Csak nyissa meg azt a filmet vagy TV-műsort, amelyet meg szeretne nézni, és látni fogja számos új adatfolyam hozzáadását. A Real-Debrid a tartalom többségével kiegészítőket nyújt, beleértve a népszerűket, például a Covenant, az Exodus és még sok más..

Az alábbi két képen látható a különbség a stream-ek számában a Real Debrid hozzáadása előtt és után a Kodi-ban. Világosan láthatjuk, hogy sokkal több adatfolyam létezik a Real Debrid-del (a Real Debrid-ból származó adatforrásban „RD” van)

A Real-Debrid előtt a Kodi-n:

kodi real debrid

A Real-Debrid után a Kodi-n:

igazi debrid kodi

Mi van, ha a Real-Debrid nincs automatikusan engedélyezve

A legtöbb kiegészítőben a Real Debrid automatikusan engedélyezve van, és a beállítások további módosítására nincs szükség. Az Exodus és a Covenant olyan példák, amikor egyszerűen hozzáférhet a tartalomhoz a már lakott Real Debrid stream-ekkel.

Ha azonban nem látja a RD-streameket egy adott kiegészítő mellett, akkor engedélyeznie kell azt. Pontosan ez a helyzet a Neptune Rising kiegészítővel. Ha Neptune Rising-t (vagy bármilyen más kiegészítőt használ, amelynek alapértelmezés szerint le van tiltva a RD), akkor itt kell tennie:

# 1. A Kodi kezdőképernyőjén lépjen a Kiegészítők oldalra > Videó kiegészítők és a Neptune Rising megnyitása.

# 2. Válassza az „Eszközök” elemet a listából

neptunusz emelkedő eszközök

# 3. Nyissa meg a BEÁLLÍTÁSOK szolgáltatót

neptunusz valódi megemelkedés

# 4. A bal oldali sávban válassza a „Szolgáltatók” lehetőséget. Most kapcsolja be az 'Engedélyezze a Debrid Szolgáltatót' funkciót a kapcsoló jobbra mozgatásával. Kattintson az „OK” gombra (ne felejtse el ezt megtenni).

Használjon valódi debridust neptunussal, kockázva a kodi addonnal

Most menjen tovább, és lépjen be a megnézni kívánt filmhez vagy TV-műsorhoz. Látni fogja az RD új streameit.

A Real Debrid használata a FireStick Apps segítségével

Feltételezem, hogy már regisztráltál a Real Debrid prémium számlára. Ha nem, olvassa el az útmutató ezen szakaszát.

A Real Debrid kompatibilis számos gyártó FireStick alkalmazásával. A Real Debrid beállítása egy alkalmazásban viszonylag könnyebb.

A demonstrációs célokra párosítjuk a Real Debrid és a Cinema HD V2 alkalmazást. A lépések azonban többé-kevésbé ugyanúgy működnek a többi kompatibilis alkalmazással.

Így csinálod:

1: Nyissa meg azt az alkalmazást, amellyel a Real Debrid-t párosítani szeretné

A Real Debrid opciót gyakran megtalálja az alkalmazásbeállításokban. A beállításokat a főmenüben találhatja meg.

Az alábbiakban látható a Cinema HD képernyőképe, ahol a bal felső sarokban lévő menüpontra kattintunk

igazi hír a tűzoltón

2: Most kattintunk Beállítások a legördülő menüben

hogyan lehet az igazi debrid felhasználni a tűzoltó alkalmazásokkal

3: Lehet, hogy kissé le kell görgetnie a Real Debrid opció megtalálásához

Kattintson rá, amikor megtalálta

kattintson a valódi debridra a tűzoltó alkalmazásban

4: Most látnia kell egy ablakot egy kóddal

hogyan állítsunk be igazi leírást a tűzoltóról

5: Nyissa meg a real-debrid.com/device linket egy mobil- vagy számítógépes böngészőben

Írja be a TV-n megjelenített kódot

Lehet, hogy be kell jelentkeznie Real Debrid-fiókjába, ha még nem tette meg

6: Visszatérés a FireStick alkalmazáshoz, ahol látni fogja, hogy a Real Debrid engedélyt kapott

igazi hirtelen tűzjel engedélyezett

7: Menj tovább, és kezdd el a streaming-t. Különböző új linkeket talál az „RD” -vel, amelyeket Real Debrid linkekként azonosítanak

Csomagolás fel

Tehát ez nagyjából szól a Real-Debrid Kodi felállításáról. Most már elkezdheti az új streamek feltárását, hogy kedvenc filmjeit és műsorát teljes HD minőségben nézhesse meg. Egy ideje használtam a Real-Debrid-t, és nagyrészt megéri, hogy megérdemlem a költetett pénzt. Csak néhány ritka esetben olyan problémákba ütköztem, amelyekben nem sikerült néhány adatfolyam működni. De akkor mindig ugrhattam egy másik forráshoz. Végül is, az RD egész csomó új stream-et ad hozzá a kiegészítőkhez. Remélem hasznosnak találta ezt a cikket. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Örülünk, hogy elismerjük. Boldog streaming!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me