A Trakt telepítése és beállítása a Kodi-on

>

Ebben a cikkben megismerjük a Trakt telepítését és beállítását a Kodi 18.5-en & alacsonyabb verziók. A Trakt egy harmadik féltől származó szolgáltatás, amely figyelemmel kíséri, amit néz, és szinkronizálja azt a Trakt fiókjával. Az ebben az útmutatóban bemutatott módszer alkalmazható minden Kodi támogatott eszközre, beleértve a FireStick, Windows PC, Android stb.

Mi a Trakt a Kodi-n??

A Trakt egy olyan online platform, amely integrálódik a Kodi-hez, és scrobbleálja a filmeket és TV-műsorokat, amelyeket néz. A scrobbling egyszerűen azt jelenti, hogy nyomon követheti, amit néz. Ez az eszköz nyilvántartja a figyelt tevékenységeket, és segít az új tartalom megtalálásában az előzmények alapján. Trakt azonban nem csupán rekordőr. Azt is lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a világ minden tájáról származó emberekkel, akik hasonló érdekekkel rendelkeznek.

A Trakt nemcsak nyilvántartást vezet arról, amit már megfigyelt, hanem segít mindent megfigyelni tartalmazó lista létrehozásában is. Igaz, hogy kedvenceket adhat hozzá a kiegészítőkhöz, de ha a Kodi Trakt addon engedélyezve van, akkor az egyetlen megfigyelési lista automatikusan elérhető minden kiegészítő számára. Más szavakkal: nem kell külön-külön tartania a listát minden egyes kiegészítésnél. A Trakt szempontjából egy másik jó dolog az, hogy nincs szüksége Kodire az ellenőrzőlista létrehozásához vagy fenntartásához. Csak egy internetkapcsolattal rendelkező eszközre van szüksége, amelyen beléphet a Trakt.tv webhelyre, és beléphet fiókjába.

És ne felejtsük el, hogy a Trakt többplatformos szolgáltatás, amely számos alkalmazást támogat. Minden, ami egy eszközről scrobblett, szinkronizálva van a Trakt fiókjával, és elérhető az összes eszközön, amelyen ezt a szolgáltatást használja. Csak azt kell ellenőriznie, hogy be van-e jelentkezve a Traktba az összes azonos fiókkal rendelkező eszközön.

Hogyan telepítsük a Trakt-ot a Kodi-ra

Most tanuljuk meg, hogyan regisztráljunk a Traktre, hogyan telepítsük a Traktot a Kodi-ra, és hogyan állítsuk be a Traktot a Kodi-on. 

A Trakt egy freemium szolgáltatás. A Trakt ingyenes verziója támogatott. Vásárolhat hirdetésmentes, VIP prémium szolgáltatást a tervekhez, havi 2,50 dollárra kezdve.

Iratkozzon fel a Trakt.TV fiókra

Először regisztrálnia kell egy Trakt.tv fiókot. Fiókja menti az összes adatot, amelyet a Kodi-val és más alkalmazásokkal szinkronizált. Ez a lépés egy fiók regisztrálásához.

1. lépés: A https://www.trakt.tv fájlt bármilyen számítógépen vagy mobil böngészőn elérheti. Amikor a céloldal betöltődik, kattintson a „Csatlakozzon a Trakt ingyen” linkre

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

2. lépés: Írja be e-mail címét, és válassza ki a felhasználónevet és a jelszót.

3. lépés: A folytatáshoz kattintson a „Csatlakozás a Trakthez” gombra

Megjegyzés: Ön is feliratkozhat közösségi média-fiókjára, ideértve a Twitter, a Facebook vagy a Google oldalt

trakt kodi

4. lépés: Írja be személyes adatait a következő oldalra, beleértve a megjelenített nevet, helyet, nemet, születési időt.

5. lépés: Kattintson a következő lépésre

kodi trakt

6. lépés: A következő lépés, amelyet kiválasztani szeretne, válassza ki a listából kedvenc műfajait. Ha elkészült, kattintson a "Következő lépés"

trakt for kodi

7. lépés: A következő oldalon felveheti azokat a filmeket és TV-műsorokat, amelyeket megnézett (vagy éppen néz). Választhat, hogy semmit sem ad hozzá. Kattintson ismét a „Next Step” elemre

add trakt to kodi

8. lépés: Ha meg akarja osztani tevékenységeit a közösségi médiában, kattintson a kívánt platform melletti „Csatlakozás” elemre. Ha nem akarja megosztani tevékenységeit, akkor ne válassza ki a közösségi média platformját. Kattintson még egyszer a „Következő lépés” gombra

mi a trakt a kodi-n?

9. lépés: Ha push értesítéseket szeretne kapni, válassza az elérhető lehetőségek egyikét. A folytatáshoz kattintson a „Tovább az irányítópultra” lehetőségre.

trakt.tv

Sikeresen feliratkozott a Trakt szolgáltatásokra és létrehozott egy fiókot. Most megtanuljuk, hogyan kell telepíteni a Trakt-ot a Kodi-ra.

A Trakt telepítésének lépései a Kodi-on

A Trakt Kodi a hivatalos Kodi kiegészítő tároló része. Ez azt jelenti, hogy ez a szolgáltatás hivatalosan elérhető a Kodi-n, és nem kell bekapcsolnia az ismeretlen forrásokat.

A Kodi kiegészítő tárolója előre telepítve van a Kodi-val.

Kövesse az alábbi lépéseket a Trakt for Kodi eléréséhez:

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a Kodi kezdőképernyőjén van. Most kattintson a bal oldali panelen / oldalsávon a „Kiegészítők” elemre

trakt kodi

2. lépés: Ezután kattintson a nyitott doboz ikonra (más néven Csomagtelepítő) a képernyő bal felső sarkában

csomag telepítő

3. lépés: Amikor a következő lehetőségeket látja, kattintson az „Install from repository” lehetőségre.

telepítés a tárolóból a kodira

4. lépés: Haladjon tovább, és kattintson a következő ablakban a „Kodi-kiegészítő tároló” elemre.

jegyzet: Ha még nem telepített semmilyen további, harmadik féltől származó tárolót, itt nem jelenik meg a „Kodi kiegészítő tároló”. Ehelyett a tárolási lehetőségek közvetlenül megnyílnak (lásd a képet a következő lépésben). Ha nem látja ezt a lerakatot, ugorjon a következő lépésre.

Mint láthatja, telepítettem más tárolókat is, ezért itt felsoroltam a „Kodi kiegészítő tárolót”.

kodi addon tároló

5. lépés: Kattintson a következő „Program kiegészítők” elemre

hogyan lehet hozzáadni trakt a kodi-n

6. lépés: Görgessen le és kattintson a „Trakt”

Ön is láthatja a „Trakt.tv listakezelőt”; van NEM telepíteni kell.

hogyan lehet trakt a kodi

7. lépés: Most kattintson a jobb alsó sarokban található „Telepítés” elemre

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

Megjegyzés: A Kodi 18-on a Telepítés gombra kattintva megjelenik egy felugró ablak. kettyenés rendben ezen a felugró oldalon

8. lépés: Várja meg a „Trakt kiegészítő telepítve” értesítést. A jobb felső sarokban jelenik meg

trakt for kodi

9. lépés: Ez sikeresen telepíti a Kodi Trakt kiegészítőt. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és keresse meg a Kiegészítőket> Program-kiegészítők. Az itt felsorolt ​​Trakt-kiegészítőt találja

trakt kodi

Most megtanuljuk, hogyan konfigurálhatja a Trakt-ot a Kodi-on.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Hogyan állítsuk be a Trakt-ot a Kodi-on

Két szinten engedélyeznie kell a Traktot a Kodi-on. Először be kell állítania a Trakt kiegészítőt a Kodi-on. Másodszor, minden egyes kiegészítéshez külön engedélyeznie kell a Trakt-ot.

Vessen egy pillantást mindkettőre egyenként.

A Trakt Kodi Addon engedélyezése

A Kodi kezdőképernyőjén lépjen a Kiegészítők oldalra > Kiegészítőim

hogyan állítsd be a trakt-ot a kodi-n

Ezután kattintson a „Program-kiegészítők” elemre.

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

Kattintson a „Trakt”

a trakt felállítása a kodi-n

Kattintson az alján található "Konfigurálás" gombra

Így állíthatja be a trakt fiókot a Kodi-n

Megnyílik a „Beállítások - Trakt” nevű ablak.

jegyzet: Megnézheti a Kiegészítőket is > Programozza be a kiegészítőket a Kodi kezdőképernyőjén, és kattintson a jobb gombbal a Trakt ikonra. Amikor megjelenik a helyi menü, kattintson a „Beállítások” gombra, és ismét megnyílik a Beállítások - Trakt ablak

trakt kodi

A Trakt Kodi beállítások ablakán ellenőrizze, hogy a bal oldalon az Általános fül van-e kiválasztva.

Kattintson a „Hogyan engedélyezhetem a trakt-kiegészítőt a trakt.tv-fiókom elérésére?” Lehetőségre.

kodi trakt

Ekkor megjelenik a „Trakt-fiókok hitelesítése” párbeszédpanel QR-letapogató kóddal és alfanumerikus aktiválási kóddal. A Trakt-et Kodi-hez bármelyikével integrálhatja.

Ha a Trakt mobilalkalmazást használja, akkor szkennelje be a kódot az alkalmazásból, és a hitelesítés azonnal megtörténik.

trakt aktiválási kód a Kodi-on

Ha Trakt webszolgáltatást használ, akkor látogasson el a https://www.trakt.tv/activate webhelyre. Jelentkezzen be a korábban létrehozott Trakt-fiókjával, és írja be a Kodi ablakban megjelenő kódot (lásd az alábbi képet)

Kattintson a „Folytatás” elemre.

traktus engedélyezése

Erősítse meg szándékát a következő képernyőn található „Igen” gombra kattintással, amely felteszi a kérdést: „Engedélyezi a Trakt Kodi-nak a fiókját?”

trakt aktiválás a kodi számára

A következő értesítést fogja látni, ha sikeresen aktiválta a Traktot a Kodi-on

aktiválja a trakt kódot

Most térjen vissza Kodi-ba, és nyissa meg újra a Trakt beállításokat. Amikor sikeresen aktiválta a Kodi-t a Trakt-fiókkal, a tetején látja a Trakt-fiók nevét.

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

A Trakt engedélyezése az egyes Kodi-kiegészítőkön külön-külön

Először ellenőriznie kell, hogy rendelkezik-e a Trakt-kompatibilis Kodi-kiegészítőkkel (igen! Nem minden kiegészítő támogatja a Trakt-ot). Szerencsére a legtöbb népszerű kiegészítő, mint például az Exodus Redux, Yoda, Exodus, támogatja a Traktot.

Tehát itt van, hogyan engedélyezheti a Trakt Kodi-on a kiegészítő szinten

Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére, és keresse meg a Kiegészítőket > Kiegészítőim. Most kattintson a következőre a „Videó kiegészítők” elemre. Itt láthatja az összes videó-kiegészítés listáját.

Kattintson a kiegészítőre, amelyet integrálni szeretne a Trakt-tal. Exodust választom

trakt az exodusért

A következő képernyőn kattintson a „Konfigurálás” gombra

exodus trakt

Válassza a „Fiókok” lehetőséget a bal oldali panelen

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

Most kattintson a „Hitelesítés…” elemre a Trakt szakaszban

trakt for kodi

Most egy felugró ablak jelenik meg, amely felkéri a https://trakt.tv/activate webhely felkeresésére és a megjelenő kód megadására.

Haladjon tovább, és aktiválja a kiegészítőt a Trakt korábbi engedélyezése szerint

trakt on kodi

Miután a hitelesítés befejeződött, látni fogja a Trakt-fiók nevét a Trakt szakaszban (lásd az alábbi képet)

trakt kodi

Hogyan vásárolhatok hirdetésmentes prémium Trakt-fiókot

Ha hirdetésmentes élményt szeretne, feliratkozhat a VIP tervek egyikére. A Traktnek két VIP terve van:

  1. Havonta 2,50 USD: Ez a terv hozzáférést biztosít az összes VIP szolgáltatáshoz
  2. Havonta 5 USD: Ezzel a tervvel minden VIP szolgáltatást és az Executive Producer Creditt kapsz

A VIP-előfizetéshez jelentkezzen be Trakt-fiókjába a következő címen: https://www.trakt.tv és kattintson a tetején található VIP linkre. A fizetés PayPal vagy hitel- / bankkártyával történhet.

Hogyan telepítsük a trakt a Kodi-ra

Csomagolás fel

Most, hogy a Kodi Trakt-kiegészítő integrálva van a Trakt-fiókjába, elkezdheti kedvenc filmjeinek és TV-műsorának nézését. A Trakt a háttérben fut, és csendben szinkronizálja tevékenységeit. De meg is változtathatja a beállításokat, hogy minden alkalommal értesítést kapjon a Trakt tevékenységről a Kodi-on. A Trakt fokozatosan megtanulja a nézési szokásait, és ennek megfelelően javasol filmeket és TV-műsorokat. Látogasson el a https://www.trakt.tv oldalra, és olvassa el mindazt, amelyet a Trakt nyomon követ.

Összefüggő:

A Kodi telepítése a FireStick-en
A Real Debrid telepítése a Kodi-n
Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re
Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit
Hogyan javíthatok Nem sikerült telepíteni a függőséget a Kodi-n

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me