Az egyik nemzet portáljának telepítése, a Kodi

>

Ebben az oktatóanyagban leírom a Kodi Builds One Nation Portal letöltésének és telepítésének útmutatásait. Az utasítások az Amazon FireStick, Fire TV, iOS, Android mobilok, Mac, Windows és minden támogatott Kodi eszközön működnek..

Az One Nation Portal több mint 20 építkezésből álló gyűjtemény. Épít Kodi Krypton 17.6-ra és Kodi 18 Leia-ra. Az egyik nemzet manapság az egyik legmegbízhatóbb forrás az építkezéshez és a kiegészítőkhöz. Több gyűjteményt is teszteltem és használtam a gyűjteményéből.

A legtöbb építkezés előzetesen betöltött kiegészítők jó gyűjteményét, elfogadható teljesítményt és összességében tisztességes élményt kínál. Ezért nem haboztam felvenni a One Nation portált a Legjobb Kodi építésű listánkba. Megvizsgáljuk a One Nation portált, amelyet a Kodi épít ebben az útmutatóban. A Cobalt Kodi építést válogatom demonstrációra. Választhat bármilyen más épületet is, amely tetszik.

: Az egyik nemzet portálját leállították, és a Nemzet összeállítása már nem érhető el. Kipróbálhat különböző építményeket a Kodi legújabb verzióinak frissített listájából. 

Az egyik nemzet portáljának telepítése a Kodi-en

A OneNation Portal összeállítása harmadik féltől származik. Ha harmadik féltől származó építkezés telepítésére gondol, akkor először ellenőriznie kell, hogy a Ismeretlen források engedélyezve. Így csinálod:

# 1: Futtassa a Kodi alkalmazást a készüléken

# 2: Kattintson Beállítások ikon (bal felső sarokban, a Kodi embléma alatt)

telepíteni kobalt kodi build

# 3: Nyissa meg Rendszerbeállítások következő (vagy kattintson a Rendszer ha a Kodi 18-at futtatja)

telepíteni egy nemzet portált épít a kodi

# 4: Válassza ki Kiegészítői a képernyő bal oldalán.

Most kattintson a jobb oldalon a Ismeretlen források kapcsolja be és kapcsolja be (ha ki van kapcsolva)

telepíteni kobalt kodi build

# 5: Válasszon Igen amikor megjelenik a következő prompt. Ne aggódjon, a OneNation portálon a Kodi biztonságos és nem károsítja az eszközt

az egyik nemzet portálja a kodi épít

Most már készen állsz a OneNation Portal telepítésére, amelyet a Kodi épít. Lássunk neki.

# 1: Kattintson Beállítások ismét a Kodi kezdőképernyőjén

telepíteni kobalt kodi build

# 2: Nyissa meg Fájl kezelő a következő ablakban (A fájlkezelő a Kodi 18 Leia felső sorában található)

telepíteni kobalt kodi build

# 3: Kattintson Forrás hozzáadása (barmelyik oldalon)

az egyik nemzet portálja a kodi épít

# 4: Amikor ez az ablak felbukkan, kattintson a gombra

kodi két királyság épít

# 5: Most be kell írnia a következő forrás URL-t / útvonalat ezen az ablakon: http://www.onenation.info/Portal

Gondosan írja be az URL-t, pontosan úgy, ahogy itt adtam, és kattintson rendben

telepíteni egy nemzet portált épít a kodi

# 6: Most válassza ki a Írja be ennek a médiaforrásnak a nevét szövegmezőbe, és írja be a nevet OneNation (vagy beírhat bármilyen más nevet, ez nem befolyásolja az eredményt. Csak írja be a nevet, amelyet emlékszik) 

kettyenés rendben

Az egyik nemzet portáljának telepítése, a Kodi

# 7: Menj vissza a Kodi kezdőképernyőjére

# 8: Kattintson Kiegészítői

kodi egy nemzet portál épül

# 9: Nyissa meg a Csomagtelepítő választási lehetőség. Ez az ikon jelenik meg, mint egy nyitott doboz. Megtalálja a következő ablak bal felső sarkában

kodi egy nemzet portál épül

# 10: Válasszon Telepítés zip fájlból

az egyik nemzet portálja a kodi épít

# 11: Kattintson OneNation vagy bármely más nevet, amelyet korábban begépelt

kodi egy nemzet portál épül

# 12: Kattintson a következő ZIP fájlra, amikor megjelenik ez az ablak:

plugin.program.onenationportal-x.x.x.zip

Megjegyzés: Az x.x.x a fájl verziószáma, amely 1.1.1, amikor ezt az útmutatót írom 

telepíteni kobalt kodi build

# 13: Most várja meg a riasztást Egy nemzet portál kiegészítő telepítve.

A kiegészítő letöltése és telepítése néhány percet vesz igénybe. És amíg telepíti, semmi nem jelenik meg a képernyőn. Úgy tűnik, hogy semmi sem történik. De várjon néhány percet. A kiegészítő telepítésre kerül.

az egyik nemzet portálja a kodi épít

# 14: Most 3 felbukkanó ablakot kell látnia, amelyek egymás után jelennek meg. Kattintson a megfelelő opciókra, hogy megszabaduljon ezekről az ablaktól. Az első felbukkanó kattintással elvetése. A második helyen kattintson a gombra Folytatni és a harmadik kattintással Figyelmen kívül hagyni. Ha ezek az előugró ablakok újra megjelennek, kattintson ugyanazokra a lehetőségekre.

# 15: Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére a készülék back / esc gombjának megnyomásával. Ha a kezdőképernyőn van, ugorjon a Kiegészítői > Program-kiegészítők

# 16: Most menj tovább, és kattints Egy nemzet portálja addon ikonra

kodi egy nemzet portál épül

# 17: Nyissa meg (OneNation portál) Épít

telepíteni kobalt kodi build

# 18: Most látnia kell a One Nation Portal által üzemeltetett összes építkezés listáját. Telepíthet bármilyen tetszőleges épületet. Mint már említettem, kipróbáljuk a Kobalt Kodi épít ebben az útmutatóban.

A Leia építéseit soroljuk fel elsőként. Ha a Kodi 18-at használja, válassza ki a Cobalt Build-t ebből a szakaszból.

Ha még mindig használja a Krypton-ot, görgessen le a Krypton-építési szakaszhoz, és kattintson az OK gombra Kobalt épít. Két szerver közül lehet választani. Választhat bármit. Ha az egyik kiszolgáló nem telepíti az összeállítást, válassza a másikot. Az 1. szerver számomra működött.

Megjegyzés: Lehet, hogy az egyik nemzet portálkészletei nem stabilak a Kodi 18 Leia-en. A Cobalt Build folyamatosan összeomlott nekem. Remélem, hogy hamarosan megoldást találnak.

az egyik nemzet portálja a kodi épít

# 19: Kattintson Friss telepítés következő

Ez az opció törli az összes Kodi-adatot, beleértve a kiegészítőket és a beállításokat. Ajánlatos, hogy a Friss telepítés lehetőséget válassza az építkezés optimálisabb teljesítménye érdekében.

kodi egy nemzet portál épül

# 20: Kattintson Folytatni folytassa a következő megerősítő üzenet megjelenésekor

telepíteni kobalt kodi build

# 21: Várja meg, amíg a Cobalt Kodi épít letölt és telepít. Az internetkapcsolat sebességétől és az eszköz műszaki adataitól függően ez néhány percet vehet igénybe.

telepíteni egy nemzet portált épít a kodi

# 22: Amikor a build telepítve van, a következő üzenet jelenik meg. kettyenés Kényszer bezárás

az egyik nemzet portálja a kodi épít

Nos, ennyi is lesz. Sikeresen telepítette a Cobalt Kodi építést a One Nation portálról.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Power ikonra a VPN szerver csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Cobalt Kodi Build: Gyors pillantás

Menj előre, és indítsd újra a Kodi-t. Lát egy teljesen új kezdőképernyőt.

kodi egy nemzet portál épül

A menüsor a következő videokategóriákat tartalmazza:

  • TV - HUB igény szerinti filmekhez és műsorokhoz
  • DECEIT: Különleges szakasz a sokoldalú tartalom adatfolyamának streamingjéből
  • MOVIE-HUB: Igény szerint filmeket játszik
  • KIDS-HUB
  • SPORTS-HUB
  • MINDEN EGYBEN
  • VIP: Prémium élő TV
  • BEATS: A zene

Itt található az összes előre telepített videó-kiegészítés listája a Cobalt Kodi-felépítéssel.

telepíteni kobalt kodi build

Rengeteg lehetőség van igény szerint filmek és show-k nézésére. A SportsDevil kiegészítővel sok választási lehetősége van a sporttartalom megtekintésére. A Live TV opciói közül azonban nem sok választhat. Valójában ez a felépítés nem is tartalmaz ingyenes élő TV kategóriát. Kipróbálhatja a VIP-t, de fizetős előfizetésre van szüksége.

Szerencsére a build lehetővé teszi az élő TV-kiegészítők külön-külön telepítését. Választhat egyet a Legjobb Kodi kiegészítések listájából.

A Kobalt Kodi felépítése a legtöbb eszközön simán működik. Ez még akkor is jól működik, ha alacsony spektrumú FireStick készüléket használ. Annak ellenére, hogy nem a legnagyobb építkezés, tetszik az egyszerűség és a könnyű használat miatt. Érdemes lehet kipróbálni.

Csomagolás fel

Szóval, a következő módon telepítheti a One Nation portált, amelyet a Kodi épít. Több mint 20 építkezés van mind Kodi Leia, mind Kodi Krypton számára. Amíg telepítettem a Cobaltot az útmutató útmutató demonstrációs céljaira, bármilyen épületet kiválaszthatsz. Melyik építkezés tetszett a legjobban? Szeretnénk hallani rólad.

Összefüggő:

Hogyan telepítsük a No Limits Magic Build szoftvert
A Titanium Kodi Build telepítése
A Lobo Build telepítése
A Xenon Kodi Build telepítése

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me