Az Insomniacs Kodi Builds telepítése

>

Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan kell telepíteni az Insomniacs Builds programot a Kodi 18.1 - Kodi 18.5 Leia eszközre. Az itt megadott utasítások az összes Kodi-kompatibilis eszközön működnek. Telepítheti a FireStick, Fire TV, Fire TV Cube, Mac alkalmazásokra & Windows, Android mobiltelefonok, Android TV-k és dobozok és még sok más. 

Az Insomniacs Team hoz néhány neked készítményt, amelyet kóstolhat a Kodi-on. Ez a varázsló két verziót tartalmaz, ahogy ezt az útmutatót írom. Fekete & A Gold Build az én személyes kedvencem. Ezért használom itt demonstrációs célokra. A katalógusból azonban bármilyen más épületet kiválaszthat. Lássunk neki.

Kérjük, kattintson ide, hogy elolvassa a nyilatkozatot, mielőtt folytatná.

Az Insomniacs Builds telepítése a Kodi-en

Ez előfeltétele az olyan gyártók telepítésének, mint például az Insomniacs Kodi Builds. A Kodi alapértelmezett biztonsági rendszere nem engedélyezi az ilyen építkezéseket vagy kiegészítőket. Ez az, amiért megkerüljük. Kovesd ezeket a lepeseket:

# 1: Kattintson a Kodi elemre Beállítások a kezdőképernyőn (a fogaskerék ikonról beszélek)

az insomniacs telepítése a Kodira épül

# 2: Most kattintson Rendszerbeállítások a következő képernyőn.

Kodi 18 felhasználó kattint Rendszer

install insomniacs kodi épít

# 3: Menj tovább és válassz Kiegészítői a következő ablak bal oldalán

insomniacs épít kodi

# 4: Ugyanazon ablak jobb oldalán ellenőrizze, hogy nem Ismeretlen források engedélyezve vagy letiltva. Ha le van tiltva, engedélyezze

kodi insomniacs épít

# 5: Kattintson Igen annak megerősítésére, hogy szándékában áll-e engedélyezni

Ezzel engedélyezheti Kodi számára az Insomniacs telepítését, amelyet a Kodi épít. Most kezdjük el.

Lépésről lépésre a telepítés

Most lépésről lépésre végigvezeti Önt a telepítés telepítésében. Sok lépés van benne. Ha azonban gondosan követi őket, és abban a sorrendben, amelyet én letettem, akkor néhány perc alatt az egyik Insomniacs épít a Kodire..

Az eljárást a következő részekre is bontom, hogy könnyebbé váljon a lépések végrehajtására:

  • 1. rész: Adja hozzá az Insomniacs Forrást a Kodi-hoz
  • 2. rész: Telepítse az Insomniacs Builds varázslót a Kodi-ra
  • 3. rész: Telepítse a kívánt Insomniacs építést a Kodi-ra

Most további indulás nélkül kezdjük el.

Figyelem: A Kodi Builds korlátlan streaming tartalmat hoz, de jogi problémákba ütközhet. A Kodi-felhasználóknak VPN-t kell használniuk, hogy elrejtsék személyazonosságukat filmek / TV-műsorok / sport streaming közben. Sőt, sok népszerű Addon földrajzilag blokkolva van, és VPN működéséhez szükség van rá.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN ami a legjobb VPN a Kodi számára. 3 hónap ingyen kaphat, és 49% -ot spórolhat meg éves terveiben.

1. rész: Adja hozzá az Insomniacs-forrást

A forrás hozzáadásával egyszerűen azt értem, hogy a Kodi-nak megkapjuk a forrás URL-jét, ahonnan az Insomniacs varázslót behozza. Így történik:

# 1: Indítsa el a Kodi alkalmazást, majd kattintson ismét Beállítások a kezdőképernyőn

insomniacs épít kodi

# 2: Kattintson Fájl kezelő a következő ablakban

insomniacs kodi épít

# 3: Menj tovább, és kattints Forrás hozzáadása

install insomniacs épít

# 4: Most ezt látja az ablak. Kattintson arra, ahol azt mondja

kodi insomniacs épít

# 5: Megjelenik egy új ablak a forrás URL vagy az elérési út megadásának lehetőségével. Írja be a következő útvonalat a tetején lévő üres mezőbe, majd kattintson az OK gombra rendben: http://wiz.insomniacs.party/

az insomniacsok kodira épülnek

# 6: Most visszatér ebbe az ablakba. Most meg kell neveznie a forrást a megjelölt mező kiemelésével Adjon nevet ehhez a médiaforráshoz. Bármelyik nevet választhat, amellyel azonosítani szeretné ezt a forrást, a későbbiek egyikében.

Felveszem a nevet insomniacs

kettyenés rendben

insomniacs telepítése kodi épít

Így adhatja hozzá a forrást vagy a forráshoz vezető utat a Kodi-hoz. Most megyünk a következő részre.

2. rész: Telepítse az Insomniacs varázslót

A varázslók gyakran különféle karbantartási lehetőségekkel rendelkező segédszerszámokként szolgálnak. Manapság azonban elsősorban építmények telepítésére használják a Kodi-ot. Az Insomniacs Kodi építés telepítéséhez először telepítsük az Insomniacs varázslót. Így van:

# 1: Lépjen még egyszer a Kodi kezdőképernyőjére, és kattintson a gombra Kiegészítői (a bal oldali sávban)

az insomniacsok kodira épülnek

# 2: Keresse meg a nyitott doboz ikonra a következő képernyő bal felső sarkában, és kattintson rá (az ikonra is hivatkozunk Csomagtelepítő)

kodi insomniacs épít

# 3: Most kattintson a lehetőségre Telepítés zip fájlból

kodi insomniacs épít

# 4: Amikor megjelenik a következő ablak, keresse meg a korábban hozzáadott forrásnevet, majd kattintson rá. Például kattintom insomniacs mivel ezt a nevet választottam

kodi insomniacs épít

# 5: Most kattintson a zip fájlra ClickMeToInstall.postai irányítószám

insomniacs épít kodi

# 6: Várja meg az értesítést Az Insomniacs-Wizard kiegészítő telepítve van. Ez több mint egy percet vehet igénybe.

Megjegyzés: A varázsló telepítésekor a Kodi nem mutat semmilyen tevékenységet. De ne aggódjon, a telepítésre a háttérben kerül sor. Csak légy türelmes és várja meg a megerősítést.

insomniacs kodi épít

# 7: Amint a varázsló telepítve van, három felbukkanó ablak jelenik meg egyenként. Az első felugró ablak a fejlesztői jegyzetek. Olvassa el, ha szeretné. kettyenés elvetése amint kész

kodi insomniacs épít

# 8: A második felbukkanó menüben egy csomó beállítás található. Néhányan vannak kiválasztva, mások nem. Bármely beállítás engedélyezéséhez válassza ki azt. A beállítás kiválasztása nélkül is elhagyhatja. Ha készen áll, kattintson a gombra Folytatni

telepítse az insomniacs varázslót

# 9: A harmadikban kattintson a gombra Figyelmen kívül hagyni.

Igen, szeretnénk belépni az Építés menübe, de ezt a Kodi kezdőképernyőjén fogjuk megtenni. Ha azonban közvetlenül oda akarsz menni, kattintson ehelyett az Összeállítás menüre

insomniacs kodi varázsló

Sikeresen telepítette az Insomniacs varázslót. Minden készen állsz menni.

3. rész: Telepítse az Insomniacs Kodi Builds szoftvert

Most az Insomniacs varázsló kiegészítőt használjuk az építmények telepítéséhez. Ahogy ezt az útmutatót megírom, ez a varázsló a 4 Kodi épít:

  • A szenvedély itt vezetett bennünket
  • Fekete & Arany épít

Ebben az útmutatóban a következőket fogom használni Fekete & Arany épít demonstrációs célokra. Kövesse az alábbi lépéseket:

# 1: Visszatérés a Kodi kezdőképernyőjére

# 2: Kattintson Kiegészítői bal oldalon

# 3: Kattintson Program kiegészítők a következő ablakban. Kattints a Insomniacs-Wizard ikon, amikor látja.

A kodi insomniacs varázslót épít

# 4: A következő ablakban kattintson a gombra épít fül a bal felső sarokban

Kodi 18 Leia: Más felületet fog látni. Kattintson az Építés lehetőségre.

Az insomniacs telepítésének lépései a Kodira épülnek

# 5: Kattintson a Insomniacs - fekete & Arany épít (a Kodi verziótól függően)

insomniacs kodi épít

# 6: Kattintson Telepítés gomb a jobb oldalon

Kodi 18 Leia: Kattintson Friss telepítés

Hogyan lehet insomniacs kodi épít

# 7: Kattintson Igen, Telepítse annak megerősítéséhez, hogy telepíteni kívánja az összeállítást

Kodi 18 Leia: Kattintson a Folytatás gombra

telepítse insomniacs fekete és arany épít

# 8: Várja meg, amíg az építkezés telepítésre kerül. A build először letölti az adatokat, majd telepíti. 3-4 percig tart.

insomniacs kodi épít fekete és arany

# 9: Amikor a build telepítve van, kattintson a gombra rendben kényszeríteni Kodi bezárására

insomniacs épít kodi

Ez az! Sikeresen telepítette az Insomniacs Kodi-ra épített verzióját. Most egyszerűen folytassa és indítsa újra a Kodi-t, hogy az építkezés érvénybe lépjen.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy minden, amit a Kodi-en keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Fekete és arany Kodi Build: Gyors pillantás

Hadd mutassam be gyorsan a Black and Gold Kodi Build-et. Amint a név elvonja, az építkezés témája túlnyomórészt a fekete és az arany színt használja. Ez jól látható az alábbiakban bemutatott épület otthoni képernyőjéről.

Hogyan telepítsük az insomniacs kodi épít

Annak ellenére, hogy személyesen szeretem az egyszerűbb betűtípusokat, ennek az építészetnek a látványosságai vonzanak. A felület rendben van és nincs rendetlenség. A betűtípusok nagyok, lehetővé téve az egyszerű olvashatóságot.

Az összeállítás a Főmenü és az Almenü sáv szabványos elrendezését tartalmazza az összeépítés szélességében.

Az összeépítés olyan speciális kategóriákat is tartalmaz, mint például a One-Click. Ez a szakasz hozzáférést biztosít azokhoz a videofeltételekhez, amelyek egyetlen kattintással mozognak filmeket és műsorokat. Nem kell megvárnia, hogy a streaming linkek feltöltődjenek.

A mindenki egy varázsló, a Magic Dragon és a DeathStar különálló kategóriákat talál a kezdőképernyőn.

A build jó kiegészítőkből áll, beleértve a DeathStar, a Magic Dragon, az Exodus Redux, a SportsDevil, a Fladnag Addons és még sok más. Ez azt jelenti, hogy órák és órák alatt elérhető a streaming.

hogyan kell használni a kodi insomniacs építkezéseket

Ítélet

A Team Insomniacs kínál egy kicsi, de szilárd Kodi építkezés gyűjteményét. A fekete & A Gold Build, amelyet ebben az útmutatóban használtam, véleményem szerint a legjobb. Ez a felépítés nem túl nehéz ahhoz, hogy bármilyen teljesítményproblémát okozzon, vagy túl könnyű ahhoz, hogy kihagyja a fontos funkciókat és kiegészítőket.

Kipróbáltam a Black and Gold Build on FireStick és Android Box készülékeket. Kellemesen működik még ezeknél a mérsékelten felszerelt készülékeken is. Még jobb teljesítményt nyújt Windows és Mac számítógépeken. A kulcs abban rejlik, hogy lehetővé tegyük a verziónak az első futtatáshoz a kiegészítő frissítését.

A build minden olyan kiegészítőt csomagol, amelyet igény szerint szórakoztatásra (filmek és show-k) használok. Az élő TV-osztály nem olyan nagyszerű. A jobb javítás érdekében telepíthet harmadik féltől származó kiegészítőket is.

Mindent összevetve, fekete & Az arany szilárd felépítésű, és az egyik oka annak, hogy az Insomniacs Builds most a Legjobb Kodi Építők listán szerepel.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me