Bästa Kodi Builds (uppdaterad för februari 2020)

>

I den här artikeln samlar vi upp de bästa Kodi-byggningarna för FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac och andra Kodi-kompatibla enheter. De flesta av dessa byggs här fungerar på båda Kodi 18,5 Leia och 17,6 Krypton. Det har gått flera månader sedan Kodi 18 släpptes och det är säkert att säga att Leia-versionen nu är lika stabil som den blir. Du hittar några byggnader exklusiva för en viss version av Kodi. Snart tar vi bort Kodi 17.6-endast Kodi-bygg från denna lista. Vi kommer att behålla bara byggnader som fungerar med Kodi 18 Leia. 

Vi har testat dessa byggnader regelbundet och uppdaterar det här inlägget när behov uppstår. Vi skulle också gärna höra om din upplevelse. Vänligen kontakta oss genom kommentarerna nedan.

Klicka här för att läsa vår ansvarsfriskrivning innan du fortsätter.

Kodi bygger hjälpa till att ställa in Kodi genom att förvandla det till ett ultimat streamingcenter. Men vad är Kodi? Tekniskt sett är Kodi ett gratis mediecentrumsprogramvara som kan nås över olika operativsystem. Applikationen tillåter användare att konsumera strömmande media som filmer, TV-program, live-TV och sport. Tja, den här tekniska definitionen av de bästa Kodi-konstruktionen gör bara rättvisa för tekniker som redan förstår sig igenom den här stora appen.

Tänk på Kodi som en oavslutad källare på en lekmann. Det finns ramar, ett starkt fundament och fack som håller taket. De är den grund som kommer att hålla allt annat i ditt hus. Du kommer att använda grunden för att lagra föremål, använda väggarna för inredning och taket för att sätta upp ett fint tak. Kodi kan definieras på liknande sätt. Applikationen är värd för komponenter och applikationer som du använder strömmedia.

bästa kodi bygger

Hur kan du använda Kodi?

Du förstår redan vad du kan få från Kodi. Men du kanske undrar hur du får det. Just nu. Kodi är tillgängligt på dessa operativsystem; Android, Windows, Linux, iOS och Mac OS X. Detta innebär att du kan installera Kodi på vilken persondator som helst och strömma alla dina favoritmedier. Dessutom betyder det att du kan installera Kodi på din Android-telefon, surfplatta eller iPhone och njuta av att titta på innehåll där.

Det slutar inte där eftersom de flesta tv-streamingboxar använder Android på deras bas OS, du kan installera Kodi i dem och njuta av strömmande GRATIS innehåll. Inga fler månatliga prenumerationsavgifter! Exempel på sådana TV-lådor inkluderar Fire TV Stick och Amazon Fire TV. Jag skulle rekommendera att du får en Amazon Fire TV eftersom den är billig, kraftfull och med bättre processorkraft.

Kolla upp: Hur du installerar Kodi på FireStick

Bortsett från Builds, kan du också behöva Kodi-tillägg och skins (Kontrollera Best Kodi Addons 2020). Om du inte redan vet det, är Kodi-tillägg små applikationer som utökar funktionerna i Kodi-programvaran. De hjälper dig göra programvaran till ett strömmande kraftcenter. Beroende på deras avsedda funktionalitet kommer addon att hjälpa dig att få tillgång till live sport, gratis filmer, TV-program och betala per visningsinnehåll.

Å andra sidan hjälper Kodi-skinn dig att anpassa och ändra ikoner, menyer och genvägar. Tänk på Kodi skin som din smartphones bakgrundsappar. Med dem kommer du att få en personlig skräddarsydd Kodi-installation. Några av de populära skinnen inkluderar Transparency, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber och Confluence.Show more Visa mindre

Vad är Kodi Build?

En Kodi Build är ett trevligt sätt att få allt igång i Kodi. Build kommer att installera allt du behöver för att köra Kodi med ett klick. Det inkluderar tillägg, inställningar, skins och elektronisk programguide bland andra. Normalt, efter att du har installerat Kodi på din enhet, tar du dig tid att anpassa det så du vill. Det vill säga du hittar tillägg, skinn och inställningar som passar din avsedda användning

Builds erbjuder dig emellertid ett klickalternativ för att installera alla dessa tillägg och skinn som kommer med mycket innehåll. Genom att gå till Kodi Builds kommer du att spara mycket tid som du annars kan ha använt för att söka och välja specifika tillägg. Enligt min erfarenhet är att använda en build det enklaste sättet att ladda ner och strömma innehåll snabbt och tillräckligt.

Vilket är det bästa Kodi Build?

Jag blir ofta frågad, vad är det bästa Kodi build jag ska använda. Ärligt talat finns det inget enkelt sätt att svara på denna fråga. Den här listan har några bra byggnader och det kan vara utmanande att välja en över den andra. Dessutom har varje användare sina egna preferenser som avgör deras val.

Som sagt, om jag skulle sätta en finger på en byggnad, kommer det att vara det No Limits Magic Build. Jag gillar den här byggnaden. Men jag gör ett objektivt val baserat på popularitet. No Limits Magic är det mest använda och mest nedladdade av alla Kodi-byggnader.

Det är en tankeväckande konstruktion som tillgodoser alla typer av Kodi-användare. Oavsett om du är en ny eller gammal användare, tung eller avslappnad streamer, har en avancerad eller lågspecifik enhet, är No Limits Magic build för dig. Det packar också många högkvalitativa videotillägg för alla dina strömningsbehov. Det okomplicerade och flytande gränssnittet möjliggör en enkel, användarvänlig upplevelse. Med enkla ord är det ett måste-försök Kodi build.

Bästa Kodi Builds 2020

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Följande är listan över de bästa Kodi-byggningarna:

1. Titanium Build

Titanium build

Titanium Build är utrustad med en hel värld av underhållning vilket gör att den sticker ut bland de bästa Kodi Builds. Med denna uppbyggnad får du njuta av Live Sports, Live TV, Movies, YouTube, Kids Zone, Sports Replays and Highlights och Live TV för de stora kabel-TV-kanalerna i Storbritannien och USA..

För att erbjuda dig ett så stort underhållningsfält har Titanium många tillägg som DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil och mycket mer. Dess användargränssnitt är minimalistiskt och rent för bättre användarupplevelse.

Dessutom har denna byggnad fått konsekventa uppdateringar för att säkerställa att den förblir uppdaterad med dagens nuvarande mediaströmningsvärld. Om du är en spansk användare som letar efter den bästa Kodi Build, så passar Titanium Build perfekt för dig. Detta betyder inte att det inte kan tjäna andra användares intresse. Egentligen gjordes det för att tillgodose de engelska användarna från resan!

Hur man installerar Titanium Build på Kodi

2. No Limits Magic Build

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 & Kodi 17.6

inga gränser magi bygg kodi

De flesta Kodi-användare har lovordat No Limits Magic Build för sina massor av funktioner när det gäller underhållning online. För närvarande står det bland de mest omfattande byggnaderna för Kodi. Det faktum att den har Aeon Nox 5: Silvo Skin ger dig ett futuristiskt utseende. Tja, du kommer aldrig att förstå hur Kodi-skinn påverkar din strömningsupplevelse förrän du får tag i denna Kodi Build.

För att kunna titta på regionala TV-program och filmer som är begränsade måste du investera i en bra VPN. Jag har redan pratat om användbarheten hos ett VPN när jag använde Kodi och gick längre för att rekommendera det bästa VPN för yttersta anonymitet och personlig säkerhet. För att förbättra din innehållsflödesupplevelse får No Limits Magic Build ofta uppdateringar där de icke-fungerande och gamla tilläggen ersätts med nya..

Bland de mest populära tilläggen i denna Build inkluderar Yoda, cCloud TV, Copy & Klistra in, Pulse Fitness, Sports Devil, The Magic Dragon, bland andra. Med dem får du njuta av obegränsad musik från både Storbritannien och USA som den gamla jazzlåten. Du kommer också att strömma filmer, titta på TV-program, njuta av en hel värld av sport och få gratis amerikanska och brittiska TV-kanaler i ditt hus!

Kolla in hur du installerar Kodi No Limits Magic byggd på PC samt Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia Only

bästa kodi bygger

De flesta vill installera Kodi på sina enheter så att de kan se gratis musik, TV-serier, filmer, sport och strömma live-sport. Misfit Mods Lite Kodi Build ger dig alla dessa. Det ger ett brett utbud av videoströmmar som innehåller flera underkategorier i var och en av dess sektioner.

Misfit Mods Lite kommer med underbara tillägg som Deathstar, SportsDevil och The Magic Dragon. Vilket fantastiskt sätt att njuta av massor av gratis innehåll från hela världen? Som användare får du alla dessa i ett paket. 

Hur du installerar Misfit Mods Lite Build

4. Strömlinjeformning

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

kodi bygger

Uppdatering: Om du inte kan installera Streamline på Kodi 18.5, läs Hur fixar misslyckades installationen av tillägget från en zip-fil

Streamline är en annan kvalitetsbyggnad som fungerar felfritt på Kodi 18.5. En del av Whiz Kid Wizard, denna byggnad ger dig en anständig samling av video-tillägg för alla typer av streamingbehov. Du kan spela dina favoritfilmer och TV-program, live-tv, sportströmmar och mycket mer genom populära tillägg som Exodus Redux, The Magic och många andra.

Den största dragningen av denna byggnad är dess storlek. Det är en lättbyggnad som erbjuder bra prestanda på alla Kodi-enheter, inklusive de med låg RAM-minne och processorkraft, till exempel FireStick. Det jag också gillar med Streamline är dess enkla, snygga och lättanvända design. Den innehåller viktiga element för snabb åtkomst utan krångel eller krusiduller. Även om du är en första gången bygger användaren kommer du att få tag på det på nolltid. Utvecklarna har noggrant valt typsnitt, stil och storlek för att ge fullständig läsbarhet.

Trots den lilla storleken missar Streamline inte en enda viktig funktion. Som sagt kan du strömma nästan vad du vill. Sammantaget är Streamline en trevlig Kodi 18,5-byggnad att ha.

Hur man installerar Streamline build på Kodi

5. Slamious

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

slamious build

Slamious Kodi build är en av de finaste byggningarna du skulle komma över dessa dagar. Denna måttliga storlek bygger perfekt på alla enheter, även de med låga specifikationer.

Slamious build innehåller också en anständig samling av videotillägg som låter dig strömma nästan allt du vill. Det användarvänliga gränssnittet låter dig komma igång snabbt genom en mängd olika streamingalternativ direkt på hemskärmen. Sammantaget är det en fantastisk byggnad att ha och du bör prova. Jag är övertygad om att du kommer att gilla det.

Hur man installerar Slamious Build

6. Xanax

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

xanax build

Xanax Kodi build är erbjudandet från samma utvecklare som designade Durex build. Den en gång mycket populära byggnaden är inte längre funktionell. Men det var en fantastisk byggnad och många användare som använde det söker fortfarande efter dess alternativ. Tack och lov finns det en nu - Xanax.

Xanax build har nästan samma gränssnittsdesign och layout som Durex. Det är nästan samma storlek också. Även om jag inte skulle kalla Xanax en klon av Durex, är det nästan lika.

Med ett solidt bibliotek med topp Kodi-tillägg som Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon och ett användarvänligt gränssnitt, kommer Xanax build till den här listan.

Hur man installerar Xanax bygga på Kodi

7. Xontech

Fungerar endast med Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build kommer från de populära utvecklarna Team Falcon, som redan har gett oss gott om anständiga addons och builds. Det har en visuellt tilltalande design men utan krångel eller komplikationer. Navigeringen är enkel och enkel. Det finns gott om förinstallerade tillägg som fungerar, populära och redan finns på vår lista över bästa Kodi-tillägg. Bygget har också många programtillägg för underhåll och verktyg. Jag har en känsla av att det kommer att bli en populär byggnad snart. Jag har provat det. Du kanske vill göra det också.

Hur man installerar Xontech Kodi build

8. DaButcher

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

DaButcher är ett av de bästa biblioteken i Kodi-bygg som jag har stött på nyligen. Den här guiden kan inte skryta med en lång lista över builds. När jag skriver har DaButcher mindre än 10 byggningar i sitt lager. Trots att det bara har en handfull alternativ, gör de ganska intryck. Alla dess byggnader är bra men DaLight imponerar mig mest. Denna lätta byggnad erbjuder en helt ny Kodi-upplevelse genom sitt unika och fräscha gränssnitt. Jag rekommenderar att du provar DaButcher.

Hur du installerar DaButcher på Kodi

9. Grindhouse

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bästa kodi build

Grindhouse Wizard erbjuder ett nytt och imponerande bibliotek med mer än tre dussin byggnader. Oavsett om du länge har migrerat till Kodi 18.5 eller fortfarande använder Kodi 17.6, det finns många byggnader att utforska och experimentera med. Om du har en lågspecifik enhet finns det några lätta byggnader som fungerar smidigt på alla systemkonfigurationer. Om du letar efter en funktionsrik, fullastad byggnad finns det återigen många alternativ. På grund av dess mångfaldiga samling av kvalitet som Kodi bygger på har vi inkluderat Grindhouse på vår lista.

Hur du installerar Grindhouse Builds Wizard

10. Racoon City

Fungerar endast med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia

racoon stad

Racoon City är inte bara en bygg utan en samling av flera Kodi-bygg som finns tillgängliga genom Racoon City Wizard. Tidigare var byggnaderna tillgängliga över flera guider. Utvecklarna samlade dem och skapade en helt ny guide. 

Du hittar de funktionsrika, tunga byggnaderna såväl som lätta för dem med låga specifikationer för strömningsenheter. Även de små och medelstora byggnaderna har populära förinstallerade tillägg för att se till att du har gott om strömningsalternativ. Gränssnittet använder den anpassade versionen av några av de bästa Kodi-skinnen.

Hur man installerar Racoon City Builds

11. sömnlöshet

Fungerar med Kodi 18.1 och Kodi 17.6

sömnlöshet bygger guiden

Insomniacs är ett annat lager för ett par Kodi-byggnader. För närvarande har Insomniacs Wizard bara två bygg för Kodi 18 Leia och ingen för Kodi Krypton 17.6. Medan båda dess byggnader är bra, är Black and Gold Build tydligt.

Även om Team Insomniacs inte har många byggmöjligheter att erbjuda, är de befintliga bra nog för de flesta användare. Dessa är måttligt stora för att se till att de fungerar bra på lågspecifika strömningsenheter som FireStick och Android-lådor. Men de är fortfarande tillräckligt stora för att täcka alla grunderna du förväntar dig från alla byggnader eller till och med lite mer.

Svart och guld är bra för nybörjare, men de erfarna användare som letar efter en enkel och lätt byggnad kan också tycka att det är intressant.

Hur man installerar sömnlöshet bygger

12. labyrint

labyrint bygga för kodi

The Maze är en av de nyare byggnaderna och också en av de senaste posterna i denna samling av bästa Kodi-builds.

Maze Wizard har flera builds. Om du letar efter en lätt och mångsidig lösning skulle jag rekommendera Maze Family Build från listan.

Denna byggnad fungerar bra på alla Kodi-enheter. Även om du har en enhet med låg specifikationer (som FireStick) hittar du inga prestandaproblem.

Hur man installerar Maze Build på Kodi

13. Doomzday

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard är värd för en solid katalog för alla typer av Kodi-kompatibla enheter. Det finns lätta byggnader som fungerar smidigt på enheter med låg RAM-minne. De är perfekta för FireStick och Android TV Boxar. Du hittar också några tunga builds som är funktionsrika men som fungerar bättre på datorer eller spec-laddade mobiler.

Ändå finns det många val och jag är övertygad om att du hittar något som passar dig bäst. Dessa builds kommer med olika populära Kodi-addons som låter dig strömma allt ditt favoritinnehåll. Prova Doomzday, du blir inte besviken. 

Hur du installerar Doomzday Kodi build

14. Två kungariker

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bäst bygger för kodi

Två kungarike är inte en bygg utan en samling av flera bygg. Jag har installerat och använt några av dem och var övertygad om att de borde vara en del av vår bästa lista över Kodi builds. Två Kingdom innehåller Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build och många fler.

Two Kingdoms har byggnader för alla typer av enheter. Till exempel är Fladnag Super Lite build bara 72 MB och fungerar otroligt snabbt på lågspecificerad hårdvara, som Amazon FireStick. Fladnag Super Lite har bara ett gäng tillägg, men det finns tillräckligt för att du kan strömma alla dina favoritfilmer och shower. Om du letar efter ett mer funktionsbelastat alternativ är det några av dem du skulle vara intresserad av. The Two Kingdoms har något för alla.

Wizard URL - http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hur du installerar Two Kingdoms Kodi Builds

15. Silvo

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

silvo

Den här MutliBuild-guiden är ganska ny och den har inte många byggnader. I själva verket är det bara två bygg för Kodi Krypton och Kodi Leia. Silvo build är tillgängligt för båda versionerna av Kodi. Det är en omfattande, men ändå lätt byggnad som tar hand om alla dina strömningsbehov. Med massor av förladdade tillägg kan du direkt börja titta på innehåll på begäran som filmer, shower & dokumentärer, live-TV & sport, innehåll för barn och mer.

Ursprungligen vägde byggnaden mer än 540 MB när den installerades, men den har trimmats ner till cirka 250 MB för att erbjuda bättre prestanda på FireStick och andra enheter med låg specifikationer. Silvo erbjuder ett snyggt, smidigt gränssnitt med den vanliga layouten du känner till. Byggnadens hemskärm rymmer det presenterade innehållet. Du kan gräva djupare för att utforska mer. Jag har provat Silvo och jag är övertygad om att det måste vara en del av denna lista.

Hur man installerar Silvo Kodi Build

16. Xenon

Fungerar endast med Kodi 18.1 till Kodi 18.5. Xenon Redbolt alternativ version tillgänglig för Kodi 17.6

xenon

XENON Build är perfekt för användare som vill installera Kodi på Android TV-lådor och Fire Stick-enheter. Denna Kodi-byggnad kommer med ett användargränssnitt som innehåller ett avsnitt för populära Android-APK: er och Android-enheter som du kan använda för att strömma videor eller spela Android-spel. Det är lättanvända användargränssnittet säkerställer att du inte behöver gå ur vägen när du börjar bygga.

XENON kommer med många avsnitt som får alla typer av användare täckt. Avsnittet TV-program innehåller innehåll för alla typer av användare. Om du älskar romantikshower får du innehållet i det. Om du är en Action TV-serie-junkie finns det aktuellt innehåll för din binge-tittande upplevelse. Om du är en familj, se till att få lite familjevänligt innehåll.

Andra avsnitt inkluderar filmer, sport, musik och mycket mer. Precis som TV-program har dessa sektioner delats upp i undermenyer. Till exempel har sportsektionen sportkategorier som PPV & Händelser, fiske och jakt, sportreplay, bland andra. XENON har populära tillägg som IT, Nummer, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo och mer

Wizard URL - http://diggzrepo.ddns.net/

Hur man installerar Xenon Kodi Build

17. The Grind

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

slipa

Från utvecklarna av den otroliga Fire TV Guru Build (nu avbruten) kommer en annan kvalitetsbyggnad - The Grind. Precis som Fire TV Guru fungerar Grind-konstruktionen smidigt på Fire TV såväl som på andra plattformar inklusive datorer och mobiler.

The Grind erbjuder flera förladdade tillägg inklusive Limitless, 7 Of 9, Venom och mer. Det erbjuder strömningsalternativ i olika mediekategorier som filmer, program, live-tv, sport, barn osv.

Denna byggnad erbjuder smidig prestanda och är enkel att använda. Därför har den lagts till i denna lista över de bästa Kodi Builds.

Hur man installerar Grind Kodi build

18. Plutonium

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

plutonium

Plutonium build är delen av det enorma arsenal av builds från EzzerMac's Wizard. Den här guiden har en enorm uppsättning av interna builds och den katalogiserar också tredjepartsbyggnader från andra utvecklare. Plutonium är lätt en av de bästa Kodi bygger i sin samling.

Om du använder blixta, livliga teman, finns det en god chans att du gillar Plutonium. Men det handlar inte bara om det visuella. Som du förväntar dig av alla bra byggnader, packar det en mängd populära Kodi-tillägg för Live TV, sport, filmer, program och alla typer av videoinnehåll. The Magic Dragon, DeathStar, Yoda, SportsDevil är några av dess speciella addons. Men det finns andra också.

Plutonium är en lättvikt med en nedladdningsstorlek på mindre än 160 MB. Därför erbjuder det högsta prestanda på alla plattformar, till och med FireStick, som anses vara en lågspecifik mediaenhet. Eftersom den är liten i storlek har byggnaden inte många funktioner. Ändå täcker det alla grunderna och ser till att du aldrig saknar innehåll för strömning.

Hur man installerar Plutonium Kodi Build

19. CellarDoor TV

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

cellardoor tv build

CellarDoor TV Wizard, en del av det anonyma arkivet, avrundar några av de finaste Kodi-byggnaderna som du hittar idag. Den här guiden är hem för flera Krypton-byggnader. Varje bygg förtjänar en plats på vår bästa Kodi build-katalog separat. Men eftersom de är en del av ett CellarDoor TV-arsenal har jag tagit friheten att sätta dem samman under ett tak.

Alla dessa byggnader har en imponerande uppsättning av de senaste och operativa tillägg för en rad medieval inklusive The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers och många fler. Med tanke på hastighet, enkel navigering, stabilitet och insamling av tillägg som parametrar kommer jag att sätta Dominus framför de två. Infusion och sonar ligger dock inte så långt efter. Det är dock min åsikt. Cellar Door TV Wizard har också lagt till nya namngamn som bygger "Cellar Door". De är emellertid endast tillgängliga för Kodi 18 Leia.

Hur man installerar CellarDoor TV Builds

20. SG Wizard

Fungerar endast med Kodi 18.1 - 18.5 Leia

sg-guiden

Ezzer Mac-utvecklare har erbjudit en övertygande uppsättning av builds och addons under flera månader. Och nu har de kommit med en helt ny guide som heter SG Wizard som är värd för ett gäng byggs separat från deras primära EzzerMac Wizard.

SG Wizard har en liten men gedigen samling av bygg för Kodi Leia 18. För närvarande finns det inga bygg för Kodi Krypton. Alla dess byggnader erbjuder något en unik layout. De är också tillräckligt lätta för att fungera smidigt på alla plattformar som stöds av Kodi. Med ett anständigt bibliotek med videotillägg ser de till att du aldrig tar slut på strömningsalternativ.

Hur man installerar SG Wizard Builds på Kodi

21. Blue Magic

Fungerar endast med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia

blå magi bygga

Blue Magic build är en av de senaste tilläggena till vår katalog med bästa Kodi Builds. Det kommer från Luxury Build Wizard, som också är värd för en handfull andra bygg för Kodi 18 och Kodi 17.6. Blue Magic har ett elegant gränssnitt och en anständig samling av videotillägg för en mängd olika streamingalternativ.

Du kan komma igång direkt från hemskärmen genom att utforska kategorierna som live-tv, sport, barn, filmer, TV-program och mer. Du kan gräva djupare och bläddra i hela listan med tillägg där du hittar populära namn som Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon och mer.

Hur man installerar Blue Magic på Kodi

22. Equinox

Kompatibilitet: Kodi 17.6 Krypton Only

kodi equinox

Equinox kommer till vår lista över toppbyggnader för sin snygga och problemfri layout och minimala gränssnitt. Det är en stor storlek som tar nästan 660 MB av enhetsutrymmet efter installationen. Det är ganska stort för att bygga och inte bra för enheter med låg lagring som FireStick. Det fungerade smidigt på min dator men gick långsamt på FireStick.

Equinox har bara en handfull tillägg inklusive Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil, etc. Tyvärr finns det inte många val för Live TV och Sports. Utvecklarna har sin egen Genie TV-app, men den kräver ett premiummedlemskap, vilket kan kosta dig nästan $ 13 per månad. Byggnaden har inte många tillägg och är inte exakt vad du kallar 'funktionsrika.' Det får mig att undra varför är det så stort i storlek. Det är inte en dålig uppbyggnad, men det finns bättre på den här listan.

Wizard URL - http://genietv.co.uk/repo/

Hur man installerar Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

duff light

Duff Light är en otroligt lätt byggnad, som är perfekt för TV-strömningsenheter som Amazon FireStick och Android Boxes. Du kan också installera det på din dator, men det vore inte bra att interagera med. När du installerar det på din PC, istället för muspekaren ser du en liten flagga som säger att mus inte stöds. Du kan fortfarande använda musen, men navigering skulle inte vara lätt. Faktum är att navigering inte är så smidig även utan musen. Det tar lite att göra för att komma till de artiklar du vill ha åtkomst till.

Duff Light är en minimal och snygg konstruktion. Utvecklarna har tagit bort alla icke-nödvändiga saker för att behålla build lite. Därför skulle du inte hitta en stor samling av tillägg här. Men det har några bra fungerande tillägg som Kratos Reborn, etc. De borde vara tillräckligt för de flesta typer av videor. Om du behöver mer kan du alltid installera ytterligare tillägg. Om du letar efter en lätt, krångelfri, enkel och snygg snygg konstruktion, kanske du vill överväga Duff Light.

Hur du installerar Duff Light Kodi Build

24. Hard Nox

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Precis som ”No Limits Magic Kodi Build” använder Hard Nox Aeon Nox 5: Silvo Skin. Denna Kodi Skin ger dig ett futuristiskt utseende. Precis som alla andra byggs, kommer det med fantastiska tillägg som SportsDevil bland andra.

Menyerna finns längst ner på skärmen. Bland de anmärkningsvärda avsnitten ingår TV-program, 24/7 innehåll, populärt innehåll, filmer och barninnehåll. Var och en av sektionerna är ytterligare nischade till underavsnitt i ett drag som är skräddarsytt för att förbättra användarupplevelsen.

Hur du installerar Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

hårt nox

EzzerMacs är ett lager för dussintals Kodi-byggnader, både internt och från tredje parter. Oavsett om du använder den senaste Kodi 18 Leia eller fortfarande strömmar på Kodi Krypton, det finns många byggmöjligheter att välja mellan.

Guiden finns i två varianter - EzzerMacs & EzzerMac. Skillnaden i namnet är så liten att jag nästan missade den första gången jag tittade på den. Men det finns gott om skillnad vad gäller vad de erbjuder.

EzzerMacs är din vanliga guiden med ett ganska textbaserat gränssnitt. Det ger dig bara åtkomst till interna byggnader. EzzerMac, å andra sidan, är mer grafisk och interaktiv och förutom interna byggnader, är värd dussintals Kodi-bygg från tredje parts utvecklare.

Om du letar efter en källa med massor av fungerande builds, är EzzerMacs det du vill prova.

Hur man installerar Ezzermacs builds

26. Innovation

Fungerar med Kodi 18.1 till Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bästa kodi bygger

Innovation Builds Wizard erbjuder för närvarande två builds - Innovation Colors Adult and Innovation Colors Family. Båda dessa byggmaterial erbjuder många strömningsalternativ. Vuxenversionen kommer med en extra kategori för moget innehåll.

Båda byggnaderna är ganska stora, vilket möjliggör smidig drift på ett brett utbud av Kodi-enheter. Du hittar också ett litet men effektivt bibliotek med Kodi-tillägg inklusive siffror, The Magic Dragon och mer.

Gränssnittet för byggandet är användarvänligt. De trendiga filmerna och programmen är tillgängliga för direktuppspelning från hemfönstret. Du kan utforska tilläggarna ytterligare för mer innehåll. Den välbekanta kombinationen av menylinjen och undermenyn-linjen gör byggnaden lätt att navigera och utforska.

Hur man installerar Innovation Builds på Kodi

27. Jokern

jokern

Joker Kodi builds är ett nytt tillägg till vår katalog över bästa builds för Kodi. Joker Wizard har över ett dussin byggnader inklusive The Bio-Hazard, The Crow och mer. Det finns alternativ för alla typer av Kodi-enheter, även de som körs på låg specifikationer och RAM. De flesta av byggnaderna fungerar bra på FireStick och andra TV-enheter, till exempel Android TV. Joker Builds är allt värt att pröva.

Hur man installerar Joker builds

Hur man använder Kodi Builds säkert

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Vad annat kan Kodi göra?

Förutom att strömma direkt-TV, filmer, TV-program och musik finns det andra fantastiska saker som du kan göra med Kodi. Allt du behöver är att få rätt tillägg och följa utvecklarens handledning för en snabb upplevelse. De inkluderar:

Ladda ner, lagra och spela musik och podcast

Förutom att strömma och lyssna på fantastiska musikgenrer kan du ladda ner musik med Kodi. De flesta tycker på Kodi som bara en TV. Men det är mer än så! När den är utrustad med rätt tillägg och funktioner kommer Kodi att förvandlas till ett nav för alla dina digitala medias behov. Bland de lysande funktioner som det erbjuder är möjligheten att ladda ner och lagra musik som du kan spela efteråt. Allt du behöver är att installera rätt musiktillägg.

Faktum är att med sådana musiktillägg får du samma tjänster som någon som har prenumererat på Spotify Premium eller Apple Music. Kom ihåg att du kommer att få dessa fantastiska musikgenrer GRATIS! Dessutom kan du ladda ner och spela podcast på samma sätt. Du behöver ett ordentligt tillägg som har utformats specifikt för podcast.

Ladda ner, installera och spela videospel

Vilken tonåring gillar inte videospel i dagens värld? Tja, en mycket liten procentandel. Men om du är uppkopplad som jag, vill du hellre spendera dina långsamma kvällar och helger på att spela videospel i källaren. Med Kodi behöver du inte investera i en PlayStation. Allt du behöver är en trevlig spelrigg och rätt tillägg. Videospel är tillgängliga i olika genrer och format. Från retro videospel till Android-appar får du njuta av en trevlig spelupplevelse från alla Kodi-enheter!

Ladda upp videor och bilder i ett bibliotek

Borta är de dagar då våra föräldrar skulle lagra papperskopior i häftealbum. Jag minns att vi skulle spendera några timmar efter att ha träffat våra släktingar genom att gå igenom dessa album medan vi ställde frågor som var var du i den här dagen? Idag behöver du bara en smartphone och en lagringsenhet för att ta och lagra dina oförglömliga stunder. Under besök är allt du behöver att förse människor med ditt bibliotek med fantastiska videor och bilder som har geotaggats.

Med Kodi behöver du inte betala för en tjänst som gör att du kan skapa en bild- eller videobibliotek. Plattformen erbjuder dig tillägg som hjälper dig att ladda upp, redigera och spara bilder i bildspelbibliotek. Dessa foton kan också användas för att skapa Kodi-bakgrunder och skinn på din stödda Kodi-enhet. Dessutom kan du också spara ditt korta videoinnehåll på liknande sätt.

Visa sociala medieplattformar

Sist men inte minst kan du visa väderappar och sociala medieplattformar via Kodi-aktiverade enheter. Inom Kodi kan du ladda ner YouTube, Pinterest, Twitter och Facebook bland andra sociala medieplattformar. En sådan åtgärd hjälper dig att få livemeddelanden och flöden i din Kodi-applikation.

Vanliga frågor

Vad är det mest populära & bästa Kodi build?

No Limits Magic är förmodligen den mest populära Kodi-byggnaden för närvarande. Titanium Build från Supreme Builds Wizard är också extremt populär.

Båda dessa byggnader är väl utformade och erbjuder en fantastisk Kodi-upplevelse. De har också flera förinstallerade Kodi-tillägg för att komma igång direkt.

Vilka är farorna med att använda en Kodi-build?

Du måste vara försiktig när du väljer en Kodi build. Vissa är kända för att överföra skadlig kod till din enhet. Men de populära byggnaderna är i allmänhet säkra. Vi har ännu inte hört talas om felaktigheter för de byggnader vi har listat här.

Are Kodi bygger Legal?

Kodi builds levereras med förinstallerade tredjeparts tillägg. Om du strömmar med upphovsrättsskyddat innehåll finns det alltid risken att dras in i lagliga krångel. Vi rekommenderar våra läsare att strömma det licensfria innehållet som finns tillgängligt i den offentliga domänen. Vi rekommenderar också att du använder ett VPN för att dölja din IP-adress när du strömmar.

Hur kan jag installera ytterligare tillägg på builds?

Du kan enkelt installera tillägg över alla Kodi builds. Du kan följa steg-för-steg-instruktionerna för att installera Kodi-tillägg på builds.

Slutsats

Jag hoppas att du har lyckats få några av de bästa Kodi Builds som fångade ditt sinne! Nästa steg är att följa guiderna på vår webbplats och säkert installera dem. Kom ihåg att du måste få en bra Kodi VPN för din personliga säkerhet, kryptering och anonymitet! Om du är ny i Kodi-världen och skulle gärna pröva det skulle jag rekommendera att du får Amazon Fire TV Stick. Du kan enkelt jailbreak FireStick för streaming med Kodi builds och det är inte ens olagligt.

Relaterad:

  • Hur du installerar flera Kodi Builds
  • Bästa Live TV Kodi Addons
  • Hur man installerar cCloud Kodi Addon
  • Hur man installerar BBC iPlayer på Firestick och Kodi
  • Hur man installerar Crew Addon

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me