Bästa Kodi-tillägg att vinna över världen [2020]

>

I den här artikeln avrundar vi de bästa Kodi-addon för FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Tabletter, Windows & Mac-datorer och alla Kodi-kompatibla hårdvaruplattformar. Majoriteten av dessa tillägg erbjuder framåtkompatibilitet med den senaste Kodi 18.5 Leia. Så om du har uppgraderat från Kodi 18.4 (eller någon annan äldre version) till Kodi Leia 18.5, bör du fortfarande kunna titta på dina favoritfilmer, program, live-TV, sport etc. utan problem. Vi testar kontinuerligt dessa tillägg och håller dig uppdaterad om alla betydande eller anmärkningsvärda upptäckter. Under tiden skulle det vara så bra om du också kan hålla oss uppdaterade med dina resultat. Släpp oss bara en anteckning genom kommentarerna i slutet av denna artikel. Det kommer inte bara att hjälpa oss utan också dina andra Kodi-användare.


Så du har installerat Kodi på din PC / Amazon Fire TV Stick / Android eller någon annan enhet. (Om det inte är gjort ännu, se hur du installerar Kodi på FireStick). Men bara installation av Kodi på din enhet kommer inte att göra susen. För att utnyttja Kodi till fullo och skörda sina fulla fördelar behöver du Kodi Addons. Det är därför jag har gjort den här listan över bästa Kodi Addons 2020. Dessa Addons kompletterar Kodi genom att hjälpa användare att få tillgång till massor av strömningstjänster, TV-kanaler, musik & Radiostationer, etc..

bästa kodi-tillägg

Tusentals Addons för Kodi är för närvarande tillgängliga över internet. Emellertid har många tredjeparts Kodi Addons tagits bort av myndigheterna och till och med många Kodi-förvar fungerar inte längre. Därför har det blivit ett mycket tråkigt jobb att välja de bästa Kodi Addons för din PC / Fire TV Stick eller andra Kodi-lådor.

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Klicka här för att läsa vår ansvarsfriskrivning innan du fortsätter.

Bästa Kodi Addons 2020

Efter att ha använt Kodi i flera år har jag insett att du inte behöver hundratals tillägg oavsett vilken typ av innehåll du vill titta på. Allt du behöver är 3 till 5 olika tillägg för alla innehållskategorier. Men det som verkligen är viktigt är att de tillägg du väljer fungerar och måste leverera strömmar av hög kvalitet. Därför ger jag mina 100% för att se till att vår "Bästa Kodi-tillägg" -lista innehåller ENDAST de fungerande Kodi-tillägg som genererar spelbara strömmar.

Som sagt, här är de bästa Kodi-tillägg som för närvarande fungerar och är ett måste om du vill ha en full dos av filmer, TV-program, musik, sociala medier, sport och annan underhållning:

Bästa Kodi-tillägg för filmer & Tv program

bästa kodi-tillägg för filmer

 1. Exodus Redux
 2. Den magiska draken
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Gift
 6. KÄRR
 7. EXODUS V8
 8. Jag är jag
 9. Storm
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Mercury Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTB: s Greased Lightning
 16. USS Defiant
 17. Död från ovan
 18. IT Addon av Nobody's
 19. Alvin
 20. Yify Movies HD
 21. Real Debrid Exclusive Movies
 22. En pirats liv för mig
 23. T2K 1 Klicka på Movie Addon
 24. Döds stjärna
 25. Voodoo
 26. scrubs
 27. UK TURK PLAYLISTS
 28. Watchdogs Video
 29. FÖRBUND

Exodus Redux

Exodus Redux introducerades i oktober 2018 och är förmodligen den senaste Kodi-addon på begäran. Trots att det är nytt, snäpper Exodus Redux till toppen av vår lista över bästa Kodi-tillägg. Våra skäl är enkla.

Exodus Redux kan lika gärna vara klonen i det exceptionellt populära (och fortfarande aktiva) Kodi-tillägget Exodus. Men Exodus verkar ha försvunnit över år medan Exodus Redux är den nya, ljusa stjärnan i horisonten.

Båda dessa tillägg delar nästan exakt samma layout. Men Redux är utrustad med en otroligt effektiv uppsättning av öppna skrapor och det är här som det tydligt överträffar Exodus. Exodus Redux är snabb, erbjuder topplinjerna och garanterar nästan noll buffring för det mesta. Integrera det med Real-Debrid så får du ännu bättre kvalitetströmmar med fler Full HD-uppspelningsalternativ.

Hur man använder Kodi Addons säkert

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

När du är skyddad med ett VPN kan du börja installera Kodi Addons med förtroende. Till att börja med så installerar du Exodus Redux Kodi Addon.

Notera:

 1. Kodi visar inte undertexter som standard. Om du tittar på filmer med undertexter bör du också läsa hur du lägger till undertexter till Kodi.
 2. Om du av någon anledning står inför buffring på något av tilläggena på den här sidan, här är guiden som ska hjälpa dig att ta hand om buffring.

Den magiska draken

Här kommer ytterligare en otrolig tillägg med ett otroligt bibliotek med TV-avsnitt och vändningar för din oändliga underhållningsupplevelse. Magic Dragon-tillägget blev snabbt favorit hos många Kodi-experter och användare efter lanseringen. Denna snabba och lättanvända tillägg ger dig allt önskat innehåll inklusive de senaste filmerna och programmen.

Drivs av en uppsättning mest effektiva skrapare, skopar The Magic Dragon ut de bästa strömmarna som finns där. Det ser ut som klonen från The Dogs Bollocks addon men med bättre förpackningar och säkert med bättre funktioner. Oavsett om du gillar att titta på filmer, shower, dokumentärer, barnens saker, sportrelaterade videor eller helt enkelt lyssna på musik, har The Magic Dragon du täckt. Du kan installera Magic Dragon-ikonen från Diamond Build Repo på bara några minuter.

Förvar: Diamond Build Repo

Källa: http://repo.rubyjewelwizard.com

Hur man installerar Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia är ett on-demand tillägg för dina favoritfilmer och TV-program. För att göra layouten enkel, organiserar tillägget innehållet i enkla kategorier på dess huvudskärm inklusive filmer, program, dokumentärer, barn osv. När du begär en videouppspelning skrapar Gaia dussintals strömmar från flera servrar. Efter att ha stängts av ett tag är Gaia igång igen. Den senaste versionen av tillägget (Gaia 4) ger dig flera förbättringar och förbättringar jämfört med sina föregångare. Det fungerar bäst när du använder det med Real-Debrid.

Förvar: Gaia

Källa: https://repo.gaiakodi.com/

Hur man installerar Gaia addon på Kodi

Seren

Seren är ett underbart tillskott till Kodi-tilläggarnas värld. Det finns hundratals tillägg där ute och trots att Seren är ny, märker han sig. Det ser ut som teamet bakom Seren fortfarande utvecklar addon. Men det ser redan lovande ut för mig.

Det här tillägget erbjuder inga gratis streaminglänkar när jag skriver det här stycket. Du måste konfigurera det med en av de två premiumhotellarna: Real Debrid eller Premiumize. Naturligtvis är Real Debrid min personliga favorit och inte bara för att den är mer populär utan också för att den är bättre.

Eftersom Seren använder premiumlänkar erbjuder det bättre uppspelning. Strömmarna dras snabbt, de är snabba att spela och det finns fler HD-streamingalternativ. Tillägget utvecklas och ändras fortfarande. Det finns en chans att det kan börja erbjuda gratis strömmar i framtiden. Men det är ännu inte att se. Jag använder i alla fall detta tillägg och gillar det bra. Jag behöver inte söka igenom de dåliga länkarna för att hitta den som fungerar. Ge det ett försök.

Hur man installerar Seren Addon på Kodi

Gift

När jag skriver detta är Venom en relativt ny tillägg. Men det har snabbt framkommit som ett av de populära valen, förmodligen för att många topprankade och populära Kodi-tillägg har stängt butiker. Venom erbjuder ett brett utbud av streamingalternativ i kategorierna Film och TV-program. Förvänta dig inga extra eller snygga kategorier från Venom. Men om du mestadels strömmar populära filmer och shower, är Venom ett underbart alternativ att prova. Den använder Lambda skrapor och stöds av ett team av aktiva utvecklare. Innehållsbiblioteket i Venom är stort. Det drar förstklassiga streaminglänkar från olika källor. Försök!

Hur man installerar Venom Kodi Addon

KÄRR

FEN är en relativt ny Kodi-addon jämfört med de flesta addon på denna lista. Det har emellertid visat sig vara värdigt nog att vara en del av vår samling av topptillägg. Detta lätta och smidiga tillägg gör att du kan strömma dina favoritfilmer och show med otrolig enkelhet. Det fungerar snabbt på alla Kodi-enheter, inklusive FireStick. Fen har ett enormt bibliotek med innehåll och nya läggs till regelbundet. Ge det ett försök!

Hur man installerar FEN Kodi addon

EXODUS V8

Exodus var en gång den mest populära och den mest använda Kodi addon. Ja, det här tillägget fungerar fortfarande. Men det är bara att leva relikerna från sin tidigare ära. Efter att ha haft en bra lång körning stängdes Exodus och återupplivades senare. Men det är inte som det brukade vara längre. Även om det fortfarande har ett enormt innehållsbibliotek, som uppdateras regelbundet, är det ibland opålitligt. Jag håller denna tillägg på listan så länge den strömmar bra. Dessutom är Exodus fortfarande den första preferensen för många Kodi-användare. Om du är en av dem och vill prova det kan du installera Exodus enligt länken nedan.

Hur man installerar Exodus Kodi Addon

Jag är jag

Jag är Ego addon är för att titta på filmer och TV-program. Den har dock också en kategori dokumentärer. Det primära fokuset är dock fortfarande på filmer och serier. Du hittar nästan alla populära filmer eller show du vill titta här. De nyligen släppta filmerna och avsnitten uppdateras också regelbundet. Addon använder den senaste skrapningstekniken för att få strömmar av överlägsen kvalitet. Upplösningskvaliteten går upp till 1080p. Du hittar också gott om 720- och SD-länkar.

Hur man installerar Jag är Ego addon

Storm

Tempest är ännu ett tillskott som fungerar bra på Kodi 18 och serverar ett solid bibliotek med filmer och TV-program. Det här tillägget har de senaste filmerna och avsändas avsnitt. Du hittar också gott om gammalt innehåll här. Tempest ser ut som en gaffel av förbundet. Även om Covenant inte längre stöds, är Tempest väl underhållen.

Streamingaspekten av Tempest Kodi-tillägget är imponerande. Det är snabbt att hitta strömmarna, hämta många av dem och nästan alla spelar. Det fungerar ännu bättre med Real Debrid. Tempest stöder också Trakt-integration. Jag gillar detta tillägg och jag ser inte någon anledning till att du inte skulle göra det.

Hur man installerar Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO är ett tillägg i flera kategorier som tjänar ditt innehåll på begäran. Du hittar de vanliga kategorierna för filmer och TV-program samt specialkategorier som dokumentärer, webbkamera, spelvideor, anime, tecknade filmer och mer. Nemesis fungerar utmärkt när jag skriver. Jag hoppas att den nuvarande prestandanivån bibehålls under tiden som kommer. Om du har ett Real Debrid-konto, glöm inte att koppla ihop det med Nemesis AIO för en mer fantastisk streamingupplevelse.

Hur man installerar Nemesis AIO addon på Kodi

Uranus

Uranus Kodi-tillägget återupplivas av det populära cy4Root Repository och är tillbaka i spelet. Med den helt nya uppsättningen skrapor fungerar denna tillägg bättre än någonsin tidigare. Det drar massor av kvalitetslänkar. Det erbjuder smidig streaming också. Den uppdaterade versionen av Uranus innehåller massor av innehåll inklusive filmer, program och mer. Om du har använt Uranus tidigare och missat det kan du njuta av det igen. Om du är ny med Kodi kan du prova detta tillägg nu.

Hur du installerar Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB ger dig en mängd filmer och TV-program för dina nöjen. Denna tillägg garanterar strömning av hög kvalitet genom premiumleverantörer. När jag skriver förvärvar inte ReleaseBB några gratis strömmar. Du måste logga in med ett premiumhotell för att njuta av videoinnehållet. Du kan använda Real Debrid, All-Debrid eller Premium premium-streamingtjänster. Medan det finns gott om gratis tillägg där ute, är streaming med premiumlänkar en helt annan upplevelse helt och hållet. Prova detta tillägg en gång!

Hur man installerar ReleaseBB Kodi Addon

Mercury Addon

Kviksølv är ett otroligt erbjudande från Kodi Storbritanniens TV-arkiv. Denna tillägg innehåller högklassiga skrapor och ger dig strömningslänkar av bästa kvalitet. Du kan titta på filmer, TV-serier, dokumentärer och mycket mer genom Mercury Kodi addon. Tillägget fungerar på de flesta av de populära streaming-plattformarna som FireStick, Android TV-lådor, datorer och mer. Tillägget uppdateras för närvarande regelbundet med de senaste filmutgåvorna och TV-avsnitten. Ge det ett försök!

Hur man installerar Mercury Addon

DejaVu Addon

DejaVu addon erbjuder en underbar uppsättning av strömmande innehåll inklusive dina favoritfilmer och serier. Du kan också strömma dokumentärer, sportrelaterat innehåll, innehåll för barn och mycket mer. De lättanvända kategorierna i huvudfönstret ser till att du absolut inte har några svårigheter att utforska och surfa på videor. DejaVu Kodi-addon hämtar båda, strömmande och skrapteknologier och hämtar toppströmmar. Det fungerar bra när du kopplar ihop det med Real Debrid. Just nu är DejaVu en av de bästa Kodi-tilläggarna att ha.

Hur du installerar DejaVu Addon

MTB: s Greased Lightning

: Tillägget är nu tillgängligt som Greased Lightning Movie Cinema

Utvecklarna av populära filmteaterbatterier för smörförinställningar Max har släppt ytterligare en solid on-demand addon som heter MTB: s Greased Lightning - Fast AutoPlay. Autospelet är verkligen snabbt. Det tar bara några sekunder att hitta och spela arbetsströmmen. Det är dock inte allt. Greased Lightning har också en enorm samling on-demand videoinnehåll. Medan alla dina favoritfilmer och program är där, ger addon dig många andra streamingalternativ. Du kan titta på dokumentärer, lyssna på podcast och musik, strömma klassiker och mycket mer. Navigering går också härligt snabbt. Tillägget tillåter också Real Debrid och Trakt att logga in för en bättre streamingupplevelse.

Hur man installerar MTB: s Greased Lightning Addon

USS Defiant

USS Defiant är en ny addon (när jag skriver denna guide) för direktuppspelning av filmer & Visar. Du hittar också olika specialströmningskategorier som Kings of Horror, Kung Fu, Urban, etc..

Skraporna som används av detta tillägg gör ett anständigt jobb och drar kvalitetsströmmar. Det fungerar dock bäst med Real Debrid som låter dig få tillgång till premiumlänkar.

Tillägget är enkelt att installera, konfigurera och enkelt att använda. Det erbjuder smidig prestanda på alla typer av Kodi-kompatibla enheter.

Hur man installerar tillägget USS Defiant

Död från ovan

Death From Above är en samling av alla tillägg från teamet av utvecklare som heter Falcon. Denna tillägg erbjuder en enorm samling av filmer, shower, dokumentärer, innehåll för barn och mer.

Död från ovan är inte en del av något förvar. Du kan installera den direkt från en zip-fil. Denna tillägg har för närvarande ett bibliotek med åtta Falcon-tillägg. Men alla tillägg kanske inte fungerar. När jag kontrollerade det senast när jag skrev det här stycket var fyra tillägg funktionella. Även om vissa tillägg inte fungerar, erbjuder andra mycket innehåll för timmar med underhållning.

Death from Above erbjuder också Real-Debrid-integration, vilket ger dig tillgång till högre kvalitet och Full HD-strömmar. Layouten är enkel, så att du snabbt kommer åt din favorit addon från samlingen. Eftersom Death From Above är en samling av ett gäng tillägg, tar det några minuter att installera. Men det är fortfarande värt ett försök.

Repokälla: http://ajbuilds.uk/secret

Hur man installerar Death from Above Kodi Addon

IT Addon av Nobody's

Om du letar efter en ersättning för 13Clowns Kodi addon, kanske IT Kodi addon av Ingen bara är det rätta valet för dig. Detta on-demand tillägg skryter med en betydande samling av filmer och shower. Det är också hem för en mängd andra typer av videoinnehåll inklusive dokumentärer, YouTube-videor, innehåll för barn och mer. Denna tillägg får många bra länkar när jag skriver denna guide. Det ser lovande ut och jag hoppas att det fortsätter att leverera kvalitetstjänster också i framtiden. IT är delen av T2K Repo.

Hur man installerar IT Addon

Alvin

Alvin Kodi addon är delen av en ganska okänd förvar Octopus (som jag skriver detta). Jag är dock lite tacksam över att jag stötte på det. Denna tillägg ser ut som en gaffel av Exodus V8. Båda har liknande - om inte helt samma layout. Alvin drar många kvalitetslänkar och många av dem i 1080p. Det har också ett stort innehållsbibliotek. Även om du inte hittar många snygga kategorier, om du letar efter en enkel addon som gör det enkelt för dig att strömma filmer och shower i hög kvalitet, bör du definitivt överväga Alvin addon.

Hur man installerar Alvin Addon på Kodi

Yify Movies HD

Denna addon är ett otroligt erbjudande från ett enormt populärt namn i den stormande världen - Yify. De ofta torrenting användare måste redan vara bekant med detta namn. Om du är ny på det är Yify en stor källa till gratis filmer. Du kan ladda ner dessa filmer från flera torrentwebbplatser med en P2P-klient.

På grund av den senaste tidens nedbrytning på flödande webbplatser har det blivit allt svårare att hitta bra alternativ för att ladda ner filmer. Men med Yifys nya tillägg som heter Yify Movies HD kan du börja strömma filmer från den här källan via Kodi.

Precis som Seren addon strömmar Yify Movies HD för närvarande bara genom premium-hoster-tjänster som Real Debrid och Premiumize. Tillägget är nytt och utvecklas fortfarande. De fria länkarna kan kanske inte läggas till i framtiden. Men en sak är säker. Med premiumlänkar är streamingupplevelsen dramatiskt bättre än utan. Prova addon med Real Debrid så ser du skillnaden.

Hur man installerar Yify Movies HD på Kodi

Real Debrid Exclusive Movies

Som framgår av namnet är Real Debrid Exclusively Movies designad för filmströmning. Dessutom fungerar det bara när du kopplar ihop det med Real Debrid.

Vi vet att Real Debrid är en premiumlänkgenerator. Därför förväntar du dig att hitta strömmar av hög kvalitet med detta tillägg.

När jag skriver är detta tillägg fortfarande under utveckling. Därför kanske det inte erbjuder den bästa navigations- eller surfupplevelsen. Jag hoppas att det snart kommer att uppgraderas med ett mer användarvänligt gränssnitt.

Hur man installerar exklusivt filmer från Real Debrid

En pirats liv för mig

Uppdatering: Det här tillägget är kanske inte det mest pålitliga valet längre. Prova en av de andra tilläggarna i den här listan. Om det inte fungerar på ett tag tar jag bort det från listan.

A Pirate's Life for Me Kodi addon ger dig innehåll på begäran, inklusive filmer & TV visar igenom det nya, men snabbt fångar in en teknik som kallas torrent-caching. Denna addon letar efter torrentlänkar över hela webben och rader dem upp för uppspelning. Medan du hittar några gratis streamingalternativ, är A Pirate's Life for Me i huvudsak ett premiumtillägg. Du måste använda Real Debrid eller Premiumize för att få ut det bästa av det.

Det finns ett stort bibliotek med filmer och shower som väntar på att utforskas. Med premiumcache av torrenter kan du förvänta dig uppspelning av mycket högre kvalitet och bättre prestanda. Tillägget har också ett IPTV-avsnitt, men det är inte särskilt bra. Alternativen utan premie fungerar inte riktigt bra. Som jag sa, använd den med en premiumtjänst så kommer du att njuta av den mer.

Hur man installerar ett piratliv för mig på Kodi

T2K 1 Klicka på Movie Addon

T2K 1 Klicka på Film Kodi-tillägg, eftersom namnet ger det bort, är en uppspelningstjänst med en klick (nästan). Välj bara filmen du vill titta på och välj en av de förplockade strömningslänkarna från listan. Du har redan din favoritfilm som strömmar T2K 1 Click Movie är en otroligt snabb addon. Det låter dig snabbt navigera till listan över filmer, dyker upp länkarna direkt och spelar upp videor direkt.

Jag är dock inte nöjd med filmbiblioteket. Addon saknar några av de mest eftertraktade filmtitlarna, som är nästan allestädes närvarande i alla andra on-demand addons. Addonets layout är inte för stor. Det finns bara en gratis kategori att välja mellan. Det finns en annan premiumkategori för Real-Debrid-användare. Det är ganska mycket det.

Som sagt, jag rekommenderar fortfarande T2K 1 Click Movie eftersom den har några bra filmer. Och det är en total glädje att se dem spela så snabbt. Gå vidare och prova.

Källa: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Så här installerar du T2K 1 Klicka på Movie Kodi Addon

Döds stjärna

DeathStar är inte som dina vanliga underhållningstillägg som du stöter på ofta. Det är en addon med en härlig twist. DeathStar är en sammanslagning av mer än 35 olika Kodi-tillägg. Du installerar ett tillägg och du har tillgång till ett helt bibliotek med tillägg för alla dina strömningsbehov. Oavsett om du gillar att titta på innehåll på begäran eller Live TV, sportinnehåll eller barnfilmer och shower, har DeathStar allt.

DeathStar är resultatet av samarbetet mellan tio kända Kodi-utvecklare. Eftersom det underhålls av flera utvecklare ger det alltid prestanda av hög kvalitet. Installera DeathStar på mindre än 5 minuter från Ezzer Macs arkiv och gör dig redo för en fantastisk streamingupplevelse.

Förvar: Ezzer Mac

Källa: http://ezzer-mac.com/repo

Hur man installerar DeathStar Kodi Addon

Voodoo

Voodoo är en addon för att titta på filmer och TV-program. Men det tjänar dig många extra också i form av Live TV, videor för barn och Anime Adult. Trots att Live TV-avsnittet i det här tillägget fungerar bra, skulle jag inte lita på det för mycket. Det är lite långsamt att strömma och spelar ibland inte den önskade kanalen.

På film- och programfronten går det bra med Voodoo-addon och det är därför det är en del av vår lista över bästa addons. Tillägget låter dig logga in med ditt Real-Debrid-konto. Men även utan Real-Debrid får du massor av högkvalitativa länkar. Navigationen är lite långsam, men totalt sett gillar jag den här addon.

Hur man installerar Voodoo Addon

scrubs

Scrubs är en annan on-demand addon som gör det till vår lista över bästa Kodi-addon. Det är en Exodus-gaffel, men jag antar att det inte finns något behov att nämna att den är bättre än föregångaren. Trots att Exodus fortfarande hänger på, om än med en tunn tråd, ger Scrubs dig flera förbättringar och förbättringar. Scrubs addon behåller layouten densamma med kända kategorier som filmer, TV-program, Mina filmer, Mina TV-program, nya filmer. Detta gör det lättare för dig att navigera.

Scrubs hämtar många länkar och ganska snabbt. Men förvänta dig inte att hitta många 1080 full HD-strömmar. Och jag har märkt att många 720p- och SD-länkar inte spelar. Detta innebär att du måste kontrollera några länkar innan du kan upptäcka en fungerande. Det blir bättre om du loggar in med ditt Real-Debrid-konto.

Repo: Jew Repo

Källa: https://jewbmx.github.io/

Hur man installerar Scrubs Addon på Kodi

UK TURK PLAYLISTS

UK Turk Playlists är en mycket populär och mycket nedladdad Kodi Addon för Amazon Fire TV. Det erbjuder inte bara ett fantastiskt bibliotek med filmer och TV-program utan är även värd för turkiska filmer & Utställningar, tecknat, CCTV, Live TV, Stand-up-komedi, dokumentärer, matporr och mycket mer. Användargränssnittet är ganska snyggt och enkelt och tillägget fungerar felfritt och därmed rättfärdigar sitt utseende på denna lista över topp Kodi Addons. Du kan ladda ner den från Turk Repo -

Repo - Storbritannien Turk

Källa - https://addoncloud.org/ukturk/install

Hur man installerar brittiska Turk-spellistor på Kodi

Watchdogs Video

Watchdogs Kodi addon stängdes i mars 2019 när Hellhounds Repository gick offline. Men tillägget har nu återupplivats och det är tillbaka med alla krusiduller och spänningar. Det är nu tillgängligt med namnet Watchdogs Video och du kan ladda ner detta tillägg från Goldengun-förvaret.

Till skillnad från föregående avatar innehåller Watchdogs Video inte avsnittet Live TV. Men det har massor av fantastiska on-demand-videor i timmar med binge-tittande. Det ser ut som tillägget uppdateras regelbundet och underhålls väl. Jag säger detta eftersom jag hittade alla de senaste filmutgåvorna och avsnitten. Skraporna verkar göra ett anständigt jobb eftersom Watchdogs strömmar bra. Jag har beslutat att sätta Watchdogs tillbaka till vår lista över bästa Kodi-tillägg.

Källa: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Hur man installerar Watchdogs addon på Kodi

FÖRBUND

Förbundstillägg har sett många upp- och nedgångar. Under den längsta tiden förblev det övergivet av sina ursprungliga utvecklare och fick inga uppdateringar. Men detta otroligt populära Kodi-tillägg har nu återupplivats och är tillgängligt via två förvar - Cy4Root och Covenant. Addon får massor av fungerande länkar nu. Det fungerar också bra med Real Debrid. Du kan installera Covenant på Kodi på bara några minuter.

Repo: Covenant eller Cy4Root

Källa: https://covenant01.github.io/zip eller https://cy4root2.github.io/zip

BÄSTA FÖR KODI: Få 3-månaders gratis & spara 49% på ExpressVPNs årliga planer

Bästa mångsidiga tillägg

Filmer, program, live-TV, sport, dokumentärer, barn, musik, är några av de mest populära typerna av innehåll vi letar efter i Kodi. Vanligtvis finns det dedikerade tillägg för varje kategori. I det föregående avsnittet pratade vi till exempel om några av de bästa on-demand-videotillägg för filmer och program. I nästa avsnitt kommer vi att diskutera de bästa live-TV-Kodi-tilläggarna. Sedan finns det några tillägg som tjänar alla dessa kategorier på ett ställe. Och det är därför de är mångsidiga tillägg. Här är vår lilla men en gedigen lista.

 1. Gränslös
 2. 7 av 9
 3. Fladnag
 4. Besättningen
 5. Härkomst
 6. LaPlaza

Gränslös

Limitless Kodi addon ger dig ett solid utbud av strömmande innehåll genom olika spännande kategorier. Om du är en fan av innehåll på begäran finns det många alternativ för dig att njuta av flera timmars binge-streaming. Om du gillar att titta på kabel-TV-kanaler när de sänds har den en pålitlig Live TV-avsnitt också för dig. Dessutom kan du titta på sportinnehåll, komedi, barninnehåll och mycket mer.

Tillägget stöds av en effektiv uppsättning skrapor som skopar de fria länkarna av god kvalitet. Det fungerar också med Real Debrid och hämtar dig även premiumlänkar. Efter att ha använt detta tillägg ett tag, är jag övertygad om att det är en av de bästa Kodi-tilläggarna att ha.

Hur man installerar Limitless Kodi Addon

7 av 9

Detta är ett annat Kodi-tillägg som måste vara en del av vår lista över bästa tillägg för Kodi i det ögonblick jag såg det. Det har mer än 30 strömningskategorier att välja mellan. Och utvecklarna ser till att de flesta kategorier är online för strömning nästan hela tiden. Inte bara hittar du vanliga alternativ, som filmer, program och live-tv, du hittar också olika specialerbjudanden liksom Lovers 'Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit Movies, Podcasts, Kampsport och mer.

I själva verket rymmer 7 av 9 Kodi-tillägget några populära underlag direkt på hemskärmen för en snabb val. Det har också några avsnitt, som klassiska (BNW) filmer, som inte är så lätt att hitta i dessa dagar. 7 av 9 är en solid tillägg och jag rekommenderar att du provar.  

Hur du installerar 7 av 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag är inte bara ett tillägg utan en samling med 6 tillägg som levererar en rad innehåll. Varje tillägg måste installeras separat. I samlingen finns Fladnag Kids Boxsets, Fladnag Cartoons, Faldnag Collections, Faldnag Movies, Fladnag Sports och Fladnag TV-program. Som ni ser levererar varje tillägg en unik uppsättning innehåll. Du kan installera dessa tillägg från T2K-repo.

Repo: T2K

Källa: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hur man installerar Addons på Kodi

Besättningen

Besättningen är ett sortiment av en mängd olika streamingalternativ. Denna multi-skrapa Kodi addon strömmar filmer och show tillsammans med live-TV, sport, barninnehåll och mer. Crew Kodi-tillägget kommer med hundratals timmars binge-värt innehåll.

Det är en lätt tillägg som fungerar nästan felfri på alla enheter som stöds av Kodi. Det är den del av det interna förvaret som också kallas The Crew. Tillägget är enkelt att installera, lättare att använda. Det stöder också tredjeparts tjänster som Trakt och Real Debrid för att ge överlägsen strömningsupplevelse. Tillägget uppdateras regelbundet också med bug-fixes och förbättringar. Försök!

Hur man installerar The Crew addon på Kodi

Härkomst

Descent Kodi-tillägget är en av de nyare posten till denna lista med de bästa tilläggarna för Kodi. Det kommer från Cy4Root Repository, som vinner mycket popularitet idag.

Med Descent kan du strömma massor av filmer och program. Det har använt OpenScrapers och ser till att det ger dig kvalitetslänkar. Samtidigt tillåter det enkel integration med Real Debrid för att ge åtkomst till premiumlänkar.

Trakt är också ganska lätt att installera med Descent-tillägget.

Förutom det vanliga innehållet kan du utforska Descent-kategorin som innehåller många specialerbjudanden och extrafunktioner. Denna kategori har också IPTV-avsnittet för direkt-TV-streaming. Sammantaget är Descent ett bra tillskott att ha.

Hur du installerar Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi-addon ger dig en hel rad strömningsalternativ inklusive filmer, program, dokumentärer, Kids Corner, Fitness Zone, musik, radio och mer. Det inkluderar även IPTV-kategorin för direkt-TV-strömning (men inte helt pålitlig).

Det här tillägget är värd av cy4Root Repository, ett av de mest pålitliga lagren för närvarande.

Laplaza drar massor av strömningslänkar av hög kvalitet. Det tillåter också Real Debrid- och Trakt-integration. Sammantaget är det en solid streaming addon att ha.

Hur du installerar LaPlaza Kodi Addon

Top Live TV-tillägg

Du kan ta en snabb titt på de bästa live Addons för Kodi. Om du behöver mer av dessa har jag en separat guide som specifikt täcker Live Kodi Addons för TV.

 1. USTVNow
 2. The Players Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi Add-on Repository

USTVNow är ett kostnadseffektivt sätt att titta på dina amerikanska favoritkanaler via Kodi. Även om addon främst är designad för militärpersonal och amerikaner som reser utomlands, kan vem som helst registrera sig för tjänsten och titta på kanalerna. Denna tjänst har också en webbaserad plattform, men den kan knappast matcha Kodi-upplevelsen. Dess planer börjar på $ 14,99 per månad och ger dig tillgång till upp till 24 kanaler. De betalade planerna inkluderar också DVR-stöd. Du kan installera USTVNow från det officiella Kodi Add-on Repository. Det finns som USTVNow Plus.

The Players Klub

Players Klub är en annan utmärkt Live TV Addon som ger dig tillgång till hundratals TV-kanaler från Amerika och från hela världen. Det som är mer fantastiskt är att deras månatliga plan endast kostar 8 $ per månad. Players Klub är också tillgängligt på Android. Med en registrering kan du använda tjänsten på både Kodi och Android.

Hur man installerar The Players Klub IPTV på Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Om du letar efter ett billigt sätt att titta på högkvalitativ live-TV på Kodi, är Kodi Solutions IPTV addon verkligen lösningen för dig. För 5 dollar per månad ger denna tjänst tillgång till nästan 4000 live-TV-kanaler. Oavsett om du vill titta på filmer eller program, musikkanaler eller levande sport, livsstilskanaler eller barninnehåll, erbjuder Kodi Solutions tillägg för Kodi allt.

Kodi Solutions IPTV har också en Android-app som låter dig använda tjänsten på FireStick- och Android-mobiler. Men detta Kodi `addon gör det till en plattformstjänst. Det beror på att Kodi stöds på Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick och Raspberry Pi.

Denna tillägg har dussintals kanaler från USA. Du hittar också internationella TV-kanaler från Storbritannien, Kanada, Indien, Portugal, Mexiko, Sydamerika, Mellanöstern och mer. Kodi Solutions IPTV är en av de bästa tilläggarna att titta på live-tv. Ge det ett försök.

Hur man installerar Kodi Solutions IPTV på Kodi

cCloud TV

cCloud TV är ett annat live-tv-tillägg som du vill överväga om du gillar att titta på satellitkanaler på Kodi. Utan mycket krångel levererar detta tillägg de bästa tv-nätverken utan att du behöver betala för den rejäl prenumerationsavgiften. cCloud TV är hundra procent gratis. Det har många kategorier att välja mellan inklusive alla kanaler, FilmOn, sport, nyheter, dokumentär och flera till. Och även om cCloud TV är en live-tv, IPTV-addon, har den också speciella kategorier på begäran för filmer och program.

cCloud TV erbjuder ett klick-uppspelning för de flesta videor. Det kan dock hända att alla begärda videor inte spelas upp hela tiden. Ibland är vissa strömmar offline. Det är dock ett bra live-tv-tillägg, särskilt när du jämför det med andra i samma kategori. Denna addon förtjänar en plats bland de bästa Kodi-tilläggarna. Du kan ladda ner cCloud TV från Kodi Bae-arkivet.

Repo: Kodi Bae

Källa: http :: //lazykodi.com

Hur man installerar cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

Robin Hood TV-addon ger dig live-streaming-alternativ från Balkanregionen, flera europeiska länder (inklusive Storbritannien) och USA. Även om addon inte erbjuder så mycket mångfald som många andra på denna lista över bästa Kodi-tillägg, kanske du är intresserad om du vill titta på gratis live-tv-strömmar från regionerna den har. Tillägget täcker också ett brett utbud av kanaler från USA. Vissa mest eftertraktade kanske inte finns. Fortfarande kanske du vill ge det en gång minst en gång.

Källa: http://kodibalkan.com/repo/

Hur man installerar Robinhood TV på Kodi

PVR IPTV Simple Client

PVR IPTV Simple Client är ett IPTV-tillägg för att ansluta ditt befintliga IPTV-abonnemang till Kodi och för att strömma live-TV-kanaler. Även om detta tillägg inte erbjuder något eget innehåll, fungerar det med ett brett utbud av IPTV-tjänster.

Du kan konfigurera din IPTV-prenumeration med detta Kodi-tillägg med antingen M3U-spellistans URL eller XMLTV EPG-URL. Det fungerar inte på något annat sätt. Du kan kontakta leverantören av IPTV-tjänster om webbadresserna. Du kanske också vill kontrollera din e-postinkorg eftersom dessa webbadresser vanligtvis skickas i e-postmeddelandet tillsammans med inloggningsinfo.

Hur man installerar PVR IPTV Simple Client

Bästa Kodi-tillägg för sport

bästa kodi-tillägg för levande sporter

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Rising Tides

SPORTSDEVIL

Sportsdevil är den mest populära sporttillägget. Denna tillägg har funnits ett tag och fortsätter att tillhandahålla högkvalitativt innehåll. Det är ett måste-ha tillägg för alla sportentusiaster. Det erbjuder liveströmning av ett antal sportkanaler så att du kan se live cricket, fotboll, tennis, fotboll, hockey, etc. matcher. Du kan till och med titta på hämtning efter dina favoritmatchningar om du missade live-actionen. Det var tidigare tillgängligt på Fusion-repo, men nu kan du ladda ner det från olika repor.

Denna tillägg har funnits ett tag och fungerar fortfarande. Du kanske dock märker att många videor inte strömmar i nästan varje kategori. Om SportsDevil inte erbjuder tillfredsställande prestanda, kanske du vill prova andra sporttillägg.

Repo: EzzerMacs

Källa: http://ezzer-mac.com/repo

Hur man installerar Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Det ser ut som Sportowa TV är en SportsDevil-inspirerad tillägg, även om den inte har så många strömningsalternativ. Ändå kanske du vill ge det ett tag eftersom det har flera sportkategorier du kan strömma från. Det täcker också en mängd olika sporter inklusive fotboll, tennis, cricket, bordtennis, baseball, basket och mer. Tillägget har också en bra sammanställning av Live-sportkanaler. Det finns många döda strömmar, men många av dem är levande och fungerar också.3

Källa: https://mbebe.github.io/blomqvist

Hur man installerar Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports är ett måste för sportälskaren. Denna Kodi-addon tillgodoser behoven hos alla sportälskare där ute. Du kan till och med liveströmma stora sportevenemang med denna fantastiska Kodi Sports-tillägg. Detta är ett officiellt Fox-erbjudande som finns tillgängligt i det officiella Kodi Add-on Repository. Observera att detta tillägg kräver Fox Sports-kanalabonnemang.

Repo: Kodi Add-on Repository

Rising Tides

Rising Tides är ett annat sporttillskott för Kodi. Detta tillägg låter dig strömma fotboll, PPV-evenemang och till och med olika kabel-TV-kanaler för sport. Tillägget har inte många strömningsalternativ, men det finns några intressanta kategorier. Du kanske vill prova.

Källa: http://mullafabz.xyz/Repository/

Bästa Kodi-tillägg för barn, tecknat & anime

bästa kodi-tillägg för tecknad film

CTOON Kodi (Tecknad film & anime)

Utan tvekan är CTOON en av de bästa Kodi-addonna för animerat och animeinnehåll. Denna addon bär en massiv samling. Det ger en uppspelning med ett klick och är otroligt snabb. Jag testade dussintals länkar och alla fungerade (ja, alla och inte "nästan"). Det finns hundratals videor att titta på i timmar med underhållning. Tilläggets huvudskärm låter dig komma igång med flera kategorier för animerade filmer, tecknat och anime. Varje kategori sorteras alfabetiskt. Du kan också använda sökfunktionen (visas i den utdragbara Kodi-menyn när du navigerar till vänster) för att hitta något specifikt du letar efter. Om du inte har provat CTOON KOdi, fortsätt och gör det nu!

Repo: Doko

Källa: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow ger dig tillgång till ett enormt bibliotek med Anime-videor för $ 5,99 per månad. Du kan köpa den årliga planen för $ 59,99 om du letar efter några besparingar. FunimationNow erbjuder också gratis service men begränsar dess videobibliotek. De gratis videorna rids också med reklam. Det betalda prenumerationen erbjuder upp till två samtidiga strömmar, medan den fria begränsar den till en. Med den betalda prenumerationen får du också tidig tillgång till Home Video Dubs. Du kan installera FunimationNow från det officiella Kodi Add-on Repository.

Repo: Officiell Kodi Add-on Repository

Bästa Kodi-tillägg för strömmande musik

bästa kodi-tillägg för gratis streaming av musik

MP3 STREAMS

Detta är en fantastisk Kodi-tillägg för musikentusiaster. Det är ett populärt tillägg som har varit där ganska länge nu. Mediebiblioteket är väl sorterat i olika kategorier som Billboard Top 100, toppalbumartister, rap, hip-hop, jazz, etc. Du kan till och med bygga din egen favoritspellista här.

Repo: Cellar Door TV

Källa: http://cellardoortv.com/repo/

Youtube

YouTube är den största webbplatsen för videodelning i hela världen. Om du undrar om du kan strömma videor med YouTube på din FireStick eller annan enhet med Kodi, är svaret bekräftande. YouTube Kodi-tillägget gör ett ganska anständigt jobb och du känner inte så stor skillnad mellan att använda tillägget eller den ursprungliga webbplatsen. Kodi-tillägget för YouTube erbjuder också några coola funktioner som är en extra bonus. Testa detta fantastiska tillägg.

Repo: Cellar Door TV

Källa: http://cellardoortv.com/repo/

Bästa KOREAN Drama Addons

ICDrama

Här är en speciell behandling för dig som vill se koreanska filmer och shower. ICDrama har ett stort bibliotek med koreanskt innehåll. Men det finns många videor från andra länder också. Du hittar också innehåll från Hongkong, Kina, Japan och Taiwan. Naturligtvis är addonens primära fokus på filmer och avsnitt från Korea.

Även om jag inte förstår koreanska eller något annat språk som detta tillägg serverar innehåll på, tyckte jag att ICDrama var ett pålitligt och snabbt tillägg. Det erbjuder spel med ett klick och nästan alla strömmar jag försökte fungerade. Så om du vill titta på innehåll från ett av dessa asiatiska länder, få detta tillägg nu.

Repo: Aznhusband

Källa: https://aznhusband.github.io/repo/

Detta var vår lista över de bästa Kodi Addons som för närvarande fungerar. Om du känner att vissa andra Addons förtjänar en plats på denna lista, vänligen meddela oss i kommentarrutan nedan.

Vanliga frågor

Vad är det mest populära & bästa addon?

Exodus Redux är den mest populära Kodi-addon för närvarande. Detta tillägg erbjuder strömningsalternativ på begäran inklusive filmer och TV-program. Det är gaffeln till Exodus addon, som också var extremt populär en gång.

Dessutom är Venom och The Crew addon också två mycket populära Kodi-tillägg.

Vilka är farorna med att använda en Kodi Addon?

Om du använder ett tillägg från tredje part för att strömma upphovsrättsskyddat eller licensierat innehåll kan du komma i juridiska problem. Därför rekommenderar vi våra användare att alltid strömma det tillgängliga innehållet i den offentliga domänen.

Vi rekommenderar också att du använder ett VPN när du strömmar med Kodi-tillägg för att dölja din IP och för att få en säker strömning.

Vad kan du titta på med Kodi-tillägg?

Du kan titta på nästan vad du vill med Kodi-tillägg. Det handlar om att hitta rätt tillägg för det innehåll du vill strömma. I den här listan hittar du Kodi-tillägg för filmer, program, live-tv, sport, fitness, anime och mer.

Är Kodi lagligt och säkert att använda?

Ja, Kodi är lagligt och säkert att använda, förutsatt att du strömmar innehåll tillgängligt i det offentliga området. Du kommer att ha en mycket säkrare upplevelse om du använder en strömmande VPN med Kodi.

Kodi är officiellt tillgänglig i Microsoft Store och Google Play Store. Detta garanterar tydligt för dess äkthet, säkerhet och laglighet.

Hur kan jag installera Kodi-tillägg?

För att installera ett Kodi-tillägg behöver du först källadressen. Från käll-URL: n installerar du Kodi-lagret som är värd för tillägget. Slutligen installerar du tillägget från förvaret.

Vi har tillhandahållit länken till installationsguiderna för alla tillägg på listan. Du behöver helt enkelt följa steg-för-steg-instruktionerna för att installera det tillägg du väljer.

Observera att denna Best Kodi-tilläggsartikel endast är för utbildningsändamål och vi skulle aldrig föreslå våra läsare att få tillgång till något förbjudet eller olagligt innehåll med någon av dessa Kodi-tillägg som nämns ovan. 

Relaterad:

 • Hur man Jailbreak FireStick
 • Hur man installerar Cinema APK
 • Hur du återställer Kodi på FireStick
 • Hur du uppdaterar Kodi på FireStick
 • Hur du installerar Kodi på FireStick

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me