Bedste Kodi-tilføjelser til at vinde over hele verden [2020]

>

I denne artikel afrunder vi de bedste Kodi-tilføjelser til FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Tabletter, Windows & Mac-computere og alle Kodi-kompatible hardwareplatforme. Størstedelen af ​​disse tilføjelser tilbyder fremadskompatibilitet med den nyeste Kodi 18.5 Leia. Så hvis du har opgraderet fra Kodi 18.4 (eller en anden ældre version) til Kodi Leia 18.5, skal du stadig være i stand til at se dine yndlingsfilm, shows, live TV, sport osv. Uden besvær. Vi tester løbende disse tilføjelser og holder dig opdateret om væsentlige eller bemærkelsesværdige opdagelser. I mellemtiden ville det være så godt, hvis du også kunne holde os ajour med dine fund. Bare skriv os en note gennem kommentarfeltet i slutningen af ​​denne artikel. Det vil ikke kun hjælpe os, men også dine kolleger Kodi-brugere.

Så du har installeret Kodi på din pc / Amazon Fire TV Stick / Android eller en anden enhed. (Hvis det ikke er gjort endnu, skal du se, hvordan du installerer Kodi på FireStick). Men kun installation af Kodi på din enhed gør det ikke. For at udnytte Kodi fuldt ud og høste dens fulde fordele, har du brug for Kodi Addons. Derfor har jeg lavet denne liste over de bedste Kodi Addons 2020. Disse Addons supplerer Kodi ved at hjælpe brugerne med at få adgang til masser af streamingtjenester, tv-kanaler, musik & Radiostationer osv.

bedste kodi addons

Tusinder af tilføjelser til Kodi er i øjeblikket tilgængelige over internettet. Imidlertid er mange tredjeparts Kodi Addons blevet fjernet af myndighederne, og selv mange Kodi-lagre fungerer ikke længere. Derfor er det blevet et meget kedeligt job at vælge de bedste Kodi Addons til din PC / Fire TV Stick eller andre Kodi kasser.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Klik her for at læse vores Ansvarsfraskrivelse, før du fortsætter.

Bedste Kodi Addons 2020

Efter at have brugt Kodi i flere år, har jeg indset, at du ikke har brug for hundredvis af tilføjelser, uanset hvilken type indhold, du vil se. Alt hvad du behøver er 3 til 5 forskellige tilføjelser til enhver indholdskategori. Men hvad der virkelig betyder noget, er, at de tilføjelser, du vælger, fungerer og skal levere strømme af høj kvalitet. Derfor giver jeg mine 100% for at sikre, at vores 'Bedste Kodi-tilføjelser' -liste kun indeholder de fungerende Kodi-tilføjelser, der genererer spillbare strømme.

Når det er sagt, her er de bedste Kodi-tilføjelser, der i øjeblikket fungerer og er et must-have, hvis du ønsker en fuld dosis film, tv-shows, musik, sociale medier, sport og anden underholdning:

Bedste Kodi-tilføjelser til film & TV-shows

bedste kodi-tilføjelser til film

 1. Exodus Redux
 2. Den magiske drage
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Venom
 6. FEN
 7. EKSODUS V8
 8. Jeg er jeg
 9. Tempest
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Mercury Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTBs fedtede lyn
 16. USS Defiant
 17. Død fra oven
 18. IT Addon af Nobody's
 19. Alvin
 20. Yify Film HD
 21. Ægte Debrid eksklusivt film
 22. Et piratliv til mig
 23. T2K 1 Klik på Movie Addon
 24. DeathStar
 25. Voodoo
 26. Scrubs
 27. UK TURK PLAYLISTS
 28. Watchdogs Video
 29. PAGT

Exodus Redux

Introduseret i oktober 2018 er Exodus Redux sandsynligvis den seneste on-demand Kodi addon. På trods af at være ny, klikker Exodus Redux lige til toppen af ​​vores liste over bedste Kodi-tilføjelser. Vores grunde er enkle.

Exodus Redux kan lige så godt være klonen i det usædvanligt populære (og stadig aktive) Kodi addon Exodus. Men Exodus ser ud til at være nedslidt gennem år, mens Exodus Redux er den nye, lyse stjerne i horisonten.

Begge disse tilføjelser deler næsten nøjagtigt det samme layout. Men Redux er udstyret med et utroligt effektivt sæt åbne skrabere, og det er her, det klart overskrider Exodus. Exodus Redux er hurtig, tilbyder toppen af ​​linjen strømme og sikrer næsten nul buffering for det meste. Integrer det med Real-Debrid, og du får strømme i endnu bedre kvalitet med flere Full HD-afspilningsmuligheder.

Sådan bruges Kodi-tilføjelser sikkert

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Når du er beskyttet med en VPN, kan du begynde at installere Kodi Addons med tillid. Til at begynde med, hvordan du installerer Exodus Redux Kodi Addon.

Bemærk:

 1. Kodi viser ikke undertekster som standard. Hvis du ser film med undertekster, skal du også læse, hvordan du tilføjer undertekster til Kodi.
 2. Hvis du af en eller anden grund står over for buffering af nogen af ​​tilføjelserne på denne side, her er den vejledning, der skal hjælpe dig med at tage sig af buffering.

Den magiske drage

Her kommer endnu et utroligt tilføjelse med et utroligt bibliotek med tv-episoder og flicks til din uendelige underholdningsoplevelse. Magic Dragon-tilføjelsen blev hurtigt favoritten hos mange Kodi-eksperter og brugere både efter dens udgivelse. Denne hurtig og nem at bruge addon bringer dig alt dit ønskede indhold, inklusive de nyeste film og shows.

Drevet af et sæt mest effektive skrabere skaber The Magic Dragon de bedste vandløb, der er der. Det ligner klonen fra The Dogs Bollocks addon, men med bedre emballage og bestemt med bedre funktioner. Uanset om du kan lide at se film, shows, dokumentarer, børns ting, sportsrelaterede videoer eller bare lytte til musik, har The Magic Dragon dig dækket. Du kan installere Magic Dragon-ikonet fra Diamond Build Repo på få minutter.

Repository: Diamond Build Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com

Sådan installeres Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia er et on-demand addon til dine yndlingsfilm og tv-shows. For at holde layoutet enkelt, organiserer addon indholdet i lette kategorier på hovedskærmen, herunder film, show, dokumentarer, børn osv. Når du anmoder om en videoafspilning, skraber Gaia snesevis af streams fra flere servere. Efter at have været lukket i et stykke tid, er Gaia i gang og kører igen. Den seneste version af addon (Gaia 4) giver dig flere forbedringer og forbedringer i forhold til sine forgængere. Det fungerer bedst, når du bruger det med Real-Debrid.

Repository: Gaia

Kilde: https://repo.gaiakodi.com/

Sådan installeres Gaia addon på Kodi

Seren

Seren er en dejlig tilføjelse til Kodi-addon-verdenen. Der er hundreder af addons derude, og på trods af at han er ny, bemærker Seren sig selv. Det ser ud til, at holdet bag Seren stadig udvikler addon. Men det ser allerede lovende ud for mig.

Denne tilføjelse tilbyder ingen gratis streaminglinks, da jeg skriver dette stykke. Du skal konfigurere det med en af ​​de to premium-hosters: Real Debrid eller Premiumize. Naturligvis er Real Debrid min personlige favorit og ikke kun fordi det er mere populært, men også fordi det er bedre.

Da Seren bruger premium-links, tilbyder det bedre afspilning. Strømmene trækkes hurtigt, de er hurtige til at spille, og der er flere HD-streamingindstillinger. Addon udvikles og ændres stadig. Der er en chance for, at det kan begynde at tilbyde gratis streams i fremtiden. Men det er endnu ikke set. Under alle omstændigheder bruger jeg denne addon og kan godt lide det. Jeg behøver ikke at gennemgå de dårlige links for at finde den der fungerer. Prøv det.

Sådan installeres Seren Addon på Kodi

Venom

Når jeg skriver dette, er Venom en relativt ny tilføjelse. Imidlertid er det hurtigt dukket op som et af de populære valg, sandsynligvis fordi mange af de bedst bedømte og populære Kodi-tilføjelser har lukket butikker. Venom tilbyder en bred vifte af streaming-valg i kategorierne Film og TV-show. Forvent ikke ekstramateriale eller fancy kategorier fra Venom. Men hvis du for det meste streamer populære film og shows, er Venom en vidunderlig mulighed at prøve. Den bruger Lambda-skrabere og understøttes af et team af aktive udviklere. Indholdsbiblioteket i Venom er stort. Det trækker top-notch streaming-links fra forskellige kilder. Prøv det!

Sådan installeres Venom Kodi Addon

FEN

FEN er en relativt ny Kodi-addon sammenlignet med de fleste addons på denne liste. Det har dog vist sig at være værdigt nok til at være en del af vores samling af top addons. Denne lette og glatte tilføjelse giver dig mulighed for at streame dine yndlingsfilm og shows med utrolige lethed. Det fungerer hurtigt på alle Kodi-enheder, inklusive FireStick. Fen har et kæmpe bibliotek med indhold, og der tilføjes regelmæssigt nye. Prøv det!

Sådan installeres FEN Kodi addon

EKSODUS V8

Exodus var engang den mest populære og den mest anvendte Kodi addon. Ja, denne tilføjelse fungerer stadig. Imidlertid lever det kun relikvier fra sin fortidens ære. Efter at have haft et godt, langt løb, blev Exodus lukket ned og senere genoplivet. Men det var ikke, hvad det plejede at være længere. Selvom det stadig har et enormt indholdsbibliotek, som opdateres regelmæssigt, er det undertiden upålideligt. Jeg holder dette addon på listen, så længe det strømmer fint. Derudover er Exodus stadig den første præference for mange Kodi-brugere. Hvis du er en af ​​dem og vil prøve det, kan du installere Exodus ved at følge nedenstående link.

Sådan installeres Exodus Kodi Addon

Jeg er jeg

Jeg er Ego addon er til at se film og tv-shows. Det indeholder dog også en kategori dokumentarer. Imidlertid er det primære fokus stadig på film og serier. Du finder næsten enhver populær film eller show, du vil se her. De nyligt udgivne film og episoder opdateres også regelmæssigt. Addon bruger den nyeste skrabeteknologi til at bringe strømme i overlegen kvalitet. Opløsningskvaliteten går op til 1080p. Du vil også finde masser af 720- og SD-links.

Sådan installeres jeg Ego addon

Tempest

Tempest er endnu et addon, der fungerer godt på Kodi 18 og serverer dig et solidt bibliotek med film og tv-shows. Denne tilføjelse indeholder de nyeste film og udsendte episoder. Du finder også masser af gammelt indhold her. Tempest ligner en gaffel af pagt. Selvom pagt muligvis ikke længere understøttes, er Tempest godt vedligeholdt.

Streamingaspektet af Tempest Kodi-tilføjelsen er imponerende. Det er hurtigt at finde streams, henter en masse af dem, og næsten alle spiller. Det fungerer endnu bedre med Real Debrid. Tempest understøtter også Trakt-integration. Jeg kan godt lide denne tilføjelse, og jeg kan ikke se nogen grund til, at du ikke ville gøre det.

Sådan installeres Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO er en multi-kategori addon, der tjener dit on-demand indhold. Du finder de almindelige kategorier for film og tv-show såvel som specielle kategorier som dokumentarfilm, webcam, spilvideoer, anime, tegnefilm og mere. Nemesis fungerer fremragende, mens jeg skriver. Jeg håber, at dets nuværende præstationsniveau opretholdes i den kommende tid. Hvis du har en Real Debrid-konto, skal du ikke glemme at parre den med Nemesis AIO for en mere fantastisk streamingoplevelse.

Sådan installeres Nemesis AIO addon på Kodi

Uranus

Uranus Kodi addon er genoplivet af det populære cy4Root Repository tilbage i spillet. Med det helt nye sæt skrabere fungerer denne addon bedre end nogensinde før. Det trækker masser af kvalitetsforbindelser. Det tilbyder også jævn streaming. Den renoverede version af Uranus indeholder masser af indhold, herunder film, show og mere. Hvis du har brugt Uranus før og savnet det, kan du nyde det igen. Hvis du er ny med Kodi, kan du prøve denne tilføjelse nu.

Sådan installeres Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB bringer dig et væld af film og tv-shows til dine underholdningsglæder. Denne tilføjelse garanterer streaming af høj kvalitet gennem premium-udbydere. Mens jeg skriver, frigiver ReleaseBB ingen gratis streams. Du skal logge ind med et premium-hoster for at nyde videoindholdet. Du kan bruge Real Debrid, All-Debrid eller Premiumize premium streamingtjenester. Mens der er masser af gratis tilføjelser derude, er streaming med premium-links en helt anden oplevelse. Prøv denne tilføjelse en gang!

Sådan installeres ReleaseBB Kodi Addon

Mercury Addon

Kviksølv er et utroligt tilbud fra Kodi britiske tv-lager. Denne tilføjelse indeholder skrabere i topklasse og giver dig streaminglinks af bedste kvalitet. Du kan se film, tv-serier, dokumentarer og meget mere gennem Mercury Kodi addon. Addon fungerer på de fleste af de populære streaming platforme som FireStick, Android TV Boxes, Computere og mere. Addon opdateres i øjeblikket regelmæssigt med de nyeste filmudgivelser og TV-episoder. Prøv det!

Sådan installeres Mercury Addon

DejaVu Addon

DejaVu addon tilbyder en vidunderlig line-up af streaming indhold inklusive dine yndlingsfilm og serier. Du kan også streame dokumentarer, sportsrelateret indhold, indhold til børn og meget mere. De brugervenlige kategorier i hovedvinduet sørger for, at du absolut ikke har svært ved at udforske og gennemse videoer. Ved hjælp af begge, torrenting og skrabeteknologier henter DejaVu Kodi addon førsteklasses vandløb. Det fungerer godt, når du parrer det med Real Debrid. I øjeblikket er DejaVu en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til at have.

Sådan installeres DejaVu Addon

MTBs fedtede lyn

: Tilføjelsen er nu tilgængelig som Greased Lightning Movie Cinema

Udviklerne af de populære Movie Theatre Butter Preset Max-tilføjelser har frigivet endnu et solidt on-demand addon kaldet MTB's Greased Lightning - Fast AutoPlay. Auto-playet er faktisk hurtigt. Det tager kun få sekunder at finde og afspille arbejdsstrømmen. Det er dog ikke alt. Greased Lightning har også en enorm samling af on-demand videoindhold. Mens alle dine foretrukne film og shows er lige der, giver addon dig masser af andre streaming-valg. Du kan se dokumentarer, lytte til podcasts og musik, streame klassikere og meget mere. Navigation er også dejligt hurtig. Addon tillader også Real Debrid og Trakt at logge ind for en bedre streamingoplevelse.

Sådan installeres MTB's Greased Lightning Addon

USS Defiant

USS Defiant er en ny tilføjelse (som jeg skriver denne vejledning) til on-demand streaming af film & Viser sig. Du vil også finde forskellige specielle streamingkategorier som Kings of Horror, Kung Fu, Urban osv.

Skrabere, der bruges af dette addon, udfører et anstændigt stykke arbejde og trækker kvalitetsstrømme. Det fungerer dog bedst med Real Debrid, der giver dig adgang til premium-links.

Addon er let at installere, opsætte og nem at bruge. Det giver jævn ydeevne på alle typer Kodi-kompatible enheder.

Sådan installeres USS Defiant-tilføjelsen

Død fra oven

Death From Above er en samling af alle addons fra teamet med udviklere kaldet Falcon. Denne addon tilbyder en enorm samling af film, shows, dokumentarer, indhold til børn og mere.

Død fra oven er ikke en del af noget oplagringssted. Du kan installere det direkte fra en zip-fil. Denne addon har i øjeblikket et bibliotek med otte Falcon-tilføjelser. Imidlertid fungerer alle addons muligvis ikke. Da jeg kontrollerede det sidst, mens jeg skrev dette stykke, var fire tilføjelser funktionelle. Selvom nogle tilføjelser ikke fungerer, tilbyder andre masser af indhold i timevis med underholdning.

Death from Above tilbyder også Real-Debrid-integration, hvilket giver dig adgang til højere kvalitet og Full HD-strømme. Layouten er enkel, så du hurtigt kan få adgang til dit foretrukne tilføjelse fra samlingen. Da Death From Above er en samling af en masse addons, tager det et par minutter at installere. Det er dog stadig værd at prøve.

Repokilde: http://ajbuilds.uk/secret

Sådan installeres Death fra over Kodi Addon

IT Addon af Nobody's

Hvis du leder efter en erstatning for 13Clowns Kodi addon, er IT Kodi addon af Nobody måske bare det rigtige valg for dig. Denne on-demand addon kan prale af en betydelig samling af film og shows. Det er også hjemsted for en række andre typer videoindhold, herunder dokumentarer, YouTube-videoer, indhold til børn og meget mere. Denne tilføjelse får mange gode links, da jeg skriver denne guide. Det ser lovende ud, og jeg håber, det fortsætter med at levere service af høj kvalitet også i fremtiden. IT er den del af T2K Repo.

Sådan installeres IT Addon

Alvin

Alvin Kodi addon er den del af en temmelig ukendt depot-blæksprutte (som jeg skriver dette). Jeg er dog slags taknemmelig for, at jeg løb ind i det. Denne addon ligner en gaffel af Exodus V8. Begge har lignende - hvis ikke helt det samme - layout. Alvin trækker en masse kvalitetslink og mange af dem i 1080p. Det har også et stort indholdsbibliotek. Selvom du ikke vil finde en masse smarte kategorier, skal du bestemt overveje Alvin addon, hvis du leder efter en simpel addon, der gør det nemt for dig at streame film og shows i høj kvalitet..

Sådan installeres Alvin Addon på Kodi

Yify Film HD

Denne addon er et utroligt tilbud fra et enormt populært navn i den stormende verden - Yify. De hyppige torrenting brugere skal allerede være bekendt med dette navn. Hvis du er ny til det, er Yify en stor kilde til gratis film. Du kan downloade disse film fra flere torrentwebsteder ved hjælp af en P2P-klient.

På grund af den nylige nedbrud på torrenting-steder er det blevet stadig sværere at finde gode muligheder for at downloade film. Med Yifys nye addon kaldet Yify Movies HD kan du imidlertid starte streaming af film fra denne kilde gennem Kodi.

Ligesom Seren addon, strømmer Yify Movies HD i øjeblikket kun gennem premium hoster-tjenester som Real Debrid og Premiumize. Addon er nyt og udvikler sig stadig. De gratis links bliver muligvis ikke tilføjet til det i fremtiden. Selvom en ting er sikker. Med premium-links er streamingoplevelsen dramatisk bedre end uden. Prøv addon med Real Debrid, så ser du forskellen.

Sådan installeres Yify Movies HD på Kodi

Ægte Debrid eksklusivt film

Som det fremgår af navnet, er Real Debrid Exclusively Film designet til filmstreaming. Det fungerer også kun, når du parrer det med Real Debrid.

Vi ved, at Real Debrid er en premium-linkgenerator. Derfor kan du forvente at finde strømme af høj kvalitet med denne tilføjelse.

Mens jeg skriver, er denne addon stadig under udvikling. Derfor tilbyder det muligvis ikke den bedste navigations- eller browsingoplevelse. Jeg håber, at det snart opgraderes med en mere brugervenlig grænseflade.

Sådan installeres eksklusivt Real Debrid-film

Et piratliv til mig

Opdatering: Denne tilføjelse er muligvis ikke det mest pålidelige valg længere. Prøv en af ​​de andre tilføjelser på denne liste. Hvis det ikke fungerer i et stykke tid, fjerner jeg det fra listen.

En Pirate's Life for Me Kodi-tilføjelse bringer dig on-demand-indhold, inklusive film & TV viser gennem det nye, men indfanger hurtigt en teknologi kaldet torrent-cache. Denne addon søger efter torrentlinkene overalt på nettet og stiller dem op til afspilning. Mens du finder nogle gratis streamingindstillinger, er A Pirate's Life for Me i det væsentlige en premium add-on. Du skal bruge Real Debrid eller Premiumize for at få det bedste ud af det.

Der er et stort bibliotek med film og shows, der venter på at blive udforsket. Med premium caching af torrenter kan du forvente afspilning i meget højere kvalitet og bedre ydelse. Addon har også et IPTV-afsnit, men det er ikke meget godt. Ikke-premium-indstillingerne fungerer heller ikke rigtig godt. Brug som sagt en premium-service, og du vil nyde det mere.

Sådan installeres et piratliv for mig på Kodi

T2K 1 Klik på Movie Addon

T2K 1 Klik på Movie Kodi-tilføjelse, som navnet giver det væk, er en enkelt-klik (næsten) filmafspilningstjeneste. Vælg bare den film, du vil se, og vælg et af de forhåndsplukkede streaminglink fra listen. Du har allerede din yndlingsfilm streaming. T2K 1 Click Movie er en utrolig hurtig tilføjelse. Det giver dig mulighed for hurtigt at navigere til listen over filmene, dukker øjeblikkeligt op linkene og afspiller videoerne med det samme.

Jeg er dog ikke tilfreds med dets filmbibliotek. Addon savner nogle af de mest efterspurgte filmtitler, som næsten er allestedsnærværende i alle andre on-demand addons. Layoutet for addonet er ikke for stort. Der er kun en gratis kategori at vælge imellem. Der er en anden premiumkategori til Real-Debrid-brugere. Det er stort set det.

Når det er sagt, anbefaler jeg stadig T2K 1 Click Movie, fordi den har nogle gode film. Og det er en total glæde at se dem spille så hurtigt. Gå videre og prøv det.

Kilde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Sådan installeres T2K 1 Klik på Movie Kodi Addon

DeathStar

DeathStar kan ikke lide dine almindelige underholdningsadditiver, du ofte støder på. Det er en addon med en dejlig vri. DeathStar er et sammenfald af mere end 35 forskellige Kodi-tilføjelser. Du installerer en tilføjelse, og du har adgang til et helt bibliotek med tilføjelser til alle dine streamingbehov. Uanset om du kan lide at se on-demand indhold eller Live TV, sportsindhold eller børnefilm og shows, har DeathStar det hele.

DeathStar er resultatet af samarbejdet med ti anerkendte Kodi-udviklere. Da det vedligeholdes af flere udviklere, leverer det altid ydelse af høj kvalitet. Installer DeathStar på mindre end 5 minutter fra Ezzer Macs depot og gør dig klar til en fantastisk streamingoplevelse.

Repository: Ezzer Macs

Kilde: http://ezzer-mac.com/repo

Sådan installeres DeathStar Kodi Addon

Voodoo

Voodoo er en tilføjelse til at se film og tv-shows. Men det tjener dig også mange ekstramateriale i form af Live TV, videoer til børn og Anime Adult. Selvom Live TV-sektionen i dette addon fungerer fint, ville jeg ikke stole på det for meget. Det er lidt langsomt at streame og afspiller undertiden ikke den ønskede kanal.

På film- og showfronten klarer det sig godt med Voodoo-addon, og det er derfor, det er delen af ​​vores liste over bedste tilføjelser. Addon giver dig mulighed for at logge ind med din Real-Debrid-konto. Selv uden Real-Debrid får du imidlertid masser af links af høj kvalitet. Navigation er lidt langsom, men generelt kan jeg lide denne addon.

Sådan installeres Voodoo Addon

Scrubs

Scrubs er en anden on-demand addon, der kommer til vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser. Det er en Exodus-gaffel, men jeg antager, at det ikke er nødvendigt at nævne, at det er bedre end dens forgænger. Selvom Exodus stadig hænger på, omend med en tynd tråd, giver Scrubs dig flere forbedringer og forbedringer. Scrubs addon holder layoutet det samme med kendte kategorier som film, tv-show, mine film, mine tv-show, nye film. Dette gør det lettere for dig at navigere.

Scrubs henter en masse links og ret hurtigt. Men forvent ikke at finde en masse 1080 fuld HD-strømme. Og jeg har bemærket, at en masse 720p og SD-links heller ikke spiller. Dette betyder, at du bliver nødt til at tjekke et par links, før du kunne finde et fungerende. Ting bliver bedre, hvis du logger ind med din Real-Debrid-konto.

Repo: Jew Repo

Kilde: https://jewbmx.github.io/

Sådan installeres Scrubs Addon på Kodi

UK TURK PLAYLISTS

UK Turk Playlists er et meget populært og meget downloadet Kodi Addon til Amazon Fire TV. Det tilbyder ikke kun et fantastisk bibliotek med film og tv-shows, men er også vært for tyrkiske film & Shows, tegnefilm, CCTV, Live TV, Stand-up komedie, Dokumentarer, Food Porn og meget mere. UI er temmelig pæn og enkel, og addon fungerer fejlfrit og berettiger således sit udseende på denne liste over top Kodi Addons. Du kan downloade det fra Turk Repo -

Repo - UK Turk

Kilde - https://addoncloud.org/ukturk/install

Sådan installeres britiske Turk-afspilningslister på Kodi

Watchdogs Video

Watchdogs Kodi addon blev lukket ned i marts 2019, da Hellhounds Repository gik offline. Imidlertid er addon nu genoplivet, og det er tilbage med alle dikkedarer og spændinger. Den er nu tilgængelig under navnet Watchdogs Video, og du kan downloade denne addon fra Goldengun-arkivet.

I modsætning til den forrige avatar indeholder Watchdogs Video ikke afsnittet Live TV. Dog har den masser af fantastiske on-demand videoer i timevis med binge-observation. Det ser ud til, at addon regelmæssigt opdateres og vedligeholdes godt. Jeg siger dette, fordi jeg fandt alle de nyeste filmudgivelser og episoder. Skrabere ser ud til at gøre et anstændigt stykke arbejde, da vagthunde streamer godt. Jeg har besluttet at bringe Watchdogs tilbage til vores liste over bedste Kodi-tilføjelser.

Kilde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Sådan installeres Watchdogs addon på Kodi

PAGT

Pagttilskud har set mange op- og nedture. I den længste tid forblev det forladt af dets oprindelige udviklere og modtog ingen opdateringer. Imidlertid er denne utroligt populære Kodi-addon nu genoplivet og fås via to repositories - Cy4Root og Covenant. Addon får mange arbejdsforbindelser nu. Det fungerer også godt med Real Debrid. Du kan installere Covenant på Kodi på få minutter.

Repo: Covenant eller Cy4Root

Kilde: https://covenant01.github.io/zip eller https://cy4root2.github.io/zip

BEDSTE FOR KODI: Få 3-måneders gratis & spar 49% på ExpressVPNs årlige planer

Bedste multifunktionsudvidelser

Film, shows, live tv, sport, dokumentarer, børn, musik, er nogle af de mest populære typer indhold, vi ser efter i Kodi. Normalt er der dedikerede tilføjelser til hver kategori. I det foregående afsnit talte vi for eksempel om nogle af de bedste on-demand-videotilskud til film og shows. I det næste afsnit diskuterer vi de bedste live TV Kodi-tilføjelser. Derefter er der nogle tilføjelser, der tjener alle disse kategorier ét sted. Og det er derfor, de er Multipurpose Addons. Her er vores lille, men en solid liste.

 1. grænseløs
 2. 7 af 9
 3. Fladnag
 4. Holdet
 5. Descent
 6. LaPlaza

grænseløs

Ubegrænset Kodi-tilføjelse bringer dig en solid række streaming-indhold gennem forskellige spændende kategorier. Hvis du er fan af on-demand indhold, er der adskillige muligheder for dig at nyde flere timers binge-streaming. Hvis du kan lide at se kabel-tv-kanaler, mens de udsendes, har den også en pålidelig Live TV-afdeling. Derudover kan du se sportsindhold, komedie, indhold for børn og meget mere.

Addon understøttes af et effektivt sæt skrabere, der øser de gratis links til god kvalitet. Det fungerer også med Real Debrid og henter dig også premium-links. Efter at have brugt dette addon i et stykke tid, er jeg overbevist om, at det er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til at have.

Sådan installeres Limitless Kodi Addon

7 af 9

Dette er en anden Kodi-tilføjelse, der måtte være en del af vores liste over de bedste tilføjelser til Kodi, i det øjeblik jeg så det. Det har mere end 30 streaming-kategorier at vælge imellem. Og udviklerne sørger for, at de fleste kategorier er online til streaming næsten hele tiden. Ikke kun finder du regelmæssige indstillinger, såsom film, shows og live-tv, du finder også forskellige specialiteter såvel Lovers 'Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit-film, Podcasts, Kampsport og mere.

Faktisk stiller 7 af 9 Kodi-tilføjelser op nogle populære undergenrer lige på startskærmen for et hurtigt valg. Det har også nogle sektioner, såsom Klassiske (BNW) -film, som ikke er meget nemme at finde i disse dage. 7 ud af 9 er en solid addon, og jeg anbefaler, at du prøver det.  

Sådan installeres 7 af 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag er ikke kun et tilføjelse, men en samling af 6 tilføjelser, der leverer en række indhold. Hver tilføjelse skal installeres separat. Samlingen inkluderer Fladnag Kids Boxsets, Fladnag Cartoons, Faldnag Collections, Faldnag Movies, Fladnag Sports og Fladnag TV Shows. Som du kan se, leverer hver tilføjelse et unikt sæt indhold. Du kan installere disse tilføjelser fra T2K-repo.

Repo: T2K

Kilde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Sådan installeres Addons på Kodi

Holdet

Besætningen er et udvalg af en bred vifte af streamingindstillinger. Denne multi-skraber Kodi addon streamer film og shows sammen med live TV, sport, børns indhold og mere. Crew Kodi-tilføjelsen leveres med hundreder af timers indhold med binge-værd.

Det er en let tilføjelse, der fungerer næsten fejlfri på alle Kodi-understøttede enheder. Det er den del af det interne depot, der også kaldes The Crew. Addon er let at installere, lettere at bruge. Det understøtter også tredjeparts tjenester som Trakt og Real Debrid for at give overlegen streamingoplevelse. Addon opdateres også regelmæssigt med fejlrettelser og forbedringer. Prøv det!

Sådan installeres The Crew addon på Kodi

Descent

Descent Kodi-tilføjelsen er en af ​​de nyere poster til denne liste over de bedste tilføjelser til Kodi. Det kommer fra Cy4Root Repository, der vinder meget popularitet i disse dage.

Med Descent kan du streame tonsvis af film og show. Det har ansat OpenScrapers og sørger for, at det giver dig kvalitetslinkene. Samtidig giver det nem integration med Real Debrid mulighed for at give adgang til premium-links.

Trakt er også ret let at konfigurere med Descent-tilføjelsen.

Ud over det almindelige indhold kan du udforske Descent-kategorien, der indeholder mange tilbud og ekstramateriale. Denne kategori har også IPTV-sektionen til streaming af live tv. Alt i alt er Descent en stor tilføjelse at have.

Sådan installeres Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi addon bringer dig en hel række streamingindstillinger, herunder film, shows, dokumentarer, Kids Corner, Fitness Zone, musik, radio og mere. Det inkluderer endda IPTV-kategorien til streaming af live tv (dog ikke fuldstændigt pålidelig).

Denne addon hostes af cy4Root Repository, en af ​​de mest pålidelige oplagringssteder i øjeblikket.

Laplaza trækker masser af streaming-links af kvalitet. Det tillader også Real Debrid- og Trakt-integration. Alt i alt er det en solid streaming addon at have.

Sådan installeres LaPlaza Kodi Addon

Top Live TV Addons

Du kan hurtigt se de øverste live-tilføjelser til Kodi. Hvis du har brug for flere af disse, har jeg en separat guide, der dækker specifikt omkring Live TV Kodi Addons.

 1. USTVNow
 2. Spillerne Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi Add-on Repository

USTVNow er en omkostningseffektiv måde at se dine foretrukne amerikanske kabel-tv-kanaler gennem Kodi. Selvom addon primært er designet til militært personel og amerikanere, der rejser til udlandet, kan enhver tilmelde sig tjenesten og se kanalerne. Denne service har også en webbaseret platform, men den kunne næppe matche Kodi-oplevelsen. Dens planer starter ved $ 14.99 pr. Måned og giver dig adgang til op til 24 kanaler. De betalte planer inkluderer også DVR-support. Du kan installere USTVNow fra det officielle Kodi Add-on Repository. Det fås som USTVNow Plus.

Spillerne Klub

Players Klub er en anden fremragende Live TV Addon, der giver dig adgang til hundreder af tv-kanaler fra Amerika og fra hele verden. Hvad der er mere forbløffende er, at deres månedlige plan kun koster $ 8 pr. Måned. Players Klub er også tilgængelig på Android. Med en tilmelding kan du bruge tjenesten på både Kodi og Android.

Sådan installeres The Players Klub IPTV på Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Hvis du leder efter en billig måde at se live-tv af høj kvalitet på Kodi, er Kodi Solutions IPTV addon faktisk løsningen for dig. For $ 5 om måneden giver denne service dig adgang til næsten 4000 live tv-kanaler. Uanset om du vil se film eller shows, musikkanaler eller live sport, livsstilskanaler eller børns indhold, tilbyder Kodi Solutions addon til Kodi dig alle.

Kodi Solutions IPTV har også en Android-app, der giver dig mulighed for at bruge tjenesten på FireStick- og Android-mobiler. Denne Kodi `addon gør det imidlertid til en multi-platform service. Det skyldes, at Kodi understøttes på Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick og Raspberry Pi.

Denne tilføjelse indeholder snesevis af kanaler fra USA. Du finder også internationale live tv-kanaler fra Storbritannien, Canada, Indien, Portugal, Mexico, Sydamerika, Mellemøsten og mere. Kodi Solutions IPTV er en af ​​de bedste tilføjelser til at se live tv. Prøv det.

Sådan installeres Kodi Solutions IPTV på Kodi

cCloud TV

cCloud TV er et andet live TV addon, du gerne vil overveje, hvis du kan lide at se satellitkanaler på Kodi. Uden en masse ståhej leverer dette addon de bedste tv-netværk uden at du behøver at betale for det heftige abonnementsgebyr. cCloud TV er hundrede procent gratis. Det har masser af kategorier, du kan vælge imellem inklusive alle kanaler, FilmOn, sport, nyheder, dokumentar og flere flere. Og selvom cCloud TV er et live TV, IPTV addon, har det også specielle on-demand kategorier til film og shows.

cCloud TV tilbyder et-klik-afspilning for de fleste videoer. Imidlertid afspilles muligvis ikke alle de ønskede videoer hele tiden. Nogle gange er visse strømme offline. Det er ikke desto mindre et godt live-tv-addon, især når du sammenligner det med andre i samme kategori. Denne addon fortjener et sted blandt de øverste Kodi-tilføjelser. Du kan downloade cCloud TV fra Kodi Bae-arkivet.

Repo: Kodi Bae

Kilde: http :: //lazykodi.com

Sådan installeres cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

Robin Hood TV addon bringer dig live tv-streamingmuligheder fra Balkan-regionen, flere europæiske lande (inklusive Storbritannien) og USA. Selvom addon ikke tilbyder så meget mangfoldighed som mange andre på denne liste over bedste Kodi-tilføjelser, er du måske interesseret, hvis du vil se gratis live tv-streams fra de regioner, den indeholder. Addon dækker også en lang række kanaler fra USA. Nogle mest efterspurgte findes dog muligvis ikke. Stadig, kan du måske give det en chance mindst en gang.

Kilde: http://kodibalkan.com/repo/

Sådan installeres Robinhood TV på Kodi

PVR IPTV Simple Client

PVR IPTV Simple Client er en IPTV addon til at forbinde dit eksisterende IPTV-abonnement til Kodi og streame live TV-kanaler. Selvom denne tilføjelse ikke tilbyder noget eget indhold, fungerer det med en bred vifte af IPTV-tjenester.

Du kan konfigurere dit IPTV-abonnement med dette Kodi-tilføjelse med enten M3U Playlist URL eller XMLTV EPG URL. Det fungerer ikke på nogen anden måde. Du kan kontakte IPTV-tjenesteudbyderen angående webadresserne. Du vil måske også tjekke din e-mail-indbakke, fordi disse URL'er normalt sendes i e-mailen sammen med loginoplysningerne.

Sådan installeres PVR IPTV Simple Client

Bedste Kodi-tilføjelser til sport

bedste kodi addons til live sport

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Rising Tides

SPORTSDEVIL

Sportsdevil er det mest populære sportsudvidelse. Denne addon har eksisteret i et stykke tid og leverer fortsat indhold af høj kvalitet. Det er et must-have tilføjelse for enhver sportsentusiast. Det tilbyder live streaming af et antal sportskanaler, så du kan se live cricket, fodbold, tennis, fodbold, hockey osv. Kampe. Du kan endda se indhentning af dine yndlingskampe i tilfælde af at du gik glip af live-action. Det var tidligere tilgængeligt på Fusion-repoen, men nu kan du downloade det fra forskellige repos.

Denne addon har eksisteret i et stykke tid og fungerer stadig. Du kan dog bemærke, at en masse videoer ikke streamer i næsten alle kategorier. Hvis SportsDevil ikke tilbyder tilfredsstillende ydelse, kan du prøve andre sportsudvidelser.

Repo: EzzerMacs

Kilde: http://ezzer-mac.com/repo

Sådan installeres Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Det ser ud til, at Sportowa TV er et SportsDevil-inspireret tilføjelse, skønt det ikke har så mange streamingindstillinger. Endnu måske vil du give det en chance, fordi det har flere sportskategorier, du kan streame fra. Det dækker også en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold, tennis, cricket, bordtennis, baseball, basketball og mere. Addon har også en god roundup af Live-sportskanaler. Der er mange døde strømme, men mange af dem lever og fungerer også.3

Kilde: https://mbebe.github.io/blomqvist

Sådan installeres Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports er et must-have for sportselskeren. Denne Kodi addon imødekommer behovene hos alle sportselskere derude. Du kan endda live stream store sportsbegivenheder ved hjælp af denne fantastiske Kodi Sports addon. Dette er et officielt Fox-tilbud, der er tilgængeligt i det officielle Kodi Add-on Repository. Bemærk, at denne tilføjelse kræver Fox Sports-kanalabonnement.

Repo: Kodi Add-on Repository

Rising Tides

Rising Tides er en anden sportsudvidelse til Kodi. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at streame fodbold, PPV-begivenheder og endda forskellige sportskabel-tv-kanaler. Addon har ikke en masse streamingindstillinger, men der er nogle interessante kategorier. Du ønsker måske at prøve det.

Kilde: http://mullafabz.xyz/Repository/

Bedste Kodi-tilføjelser til børn, tegneserier & Anime

bedste kodi addons til tegneserier

CTOON Kodi (tegnefilm & Anime)

Uden tvivl er CTOON en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til animeret og animeret indhold. Denne addon bærer en massiv samling. Det tilbyder en enkelt klik-afspilning og er utroligt hurtig. Jeg testede dusinvis af links, og alle arbejdede (ja, alle sammen og ikke 'næsten'). Der er hundreder af videoer, du kan se på i timevis med underholdning. Addon-hovedskærmen giver dig mulighed for at komme i gang med flere kategorier til animerede film, tegnefilm og anime. Hver kategori sorteres alfabetisk. Du kan også bruge søgefunktionen (vises i den udtagelige Kodi-menu, når du navigerer til venstre) for at finde noget specifikt, du leder efter. Hvis du ikke har prøvet CTOON KOdi, skal du gå videre og gøre det nu!

Repo: Doko

Kilde: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow giver dig adgang til et enormt bibliotek med Anime-videoer til $ 5,99 pr. Måned. Du kan købe den årlige plan for $ 59,99, hvis du leder efter nogle besparelser. FunimationNow tilbyder også gratis service, men begrænser dets videobibliotek. De gratis videoer køres også med reklamer. Det betalte abonnement tilbyder op til to samtidige streams, mens den gratis begrænser det til en. Med det betalte abonnement får du også tidlig adgang til Home Video Dubs. Du kan installere FunimationNow fra det officielle Kodi Add-on Repository.

Repo: Officielt Kodi Add-on Repository

Bedste Kodi-tilføjelser til streaming af musik

bedste kodi-tilføjelser til gratis streaming af musik

MP3-STREAMS

Dette er en stor Kodi addon for musikentusiaster. Det er en populær tilføjelse, der har været der i lang tid nu. Mediebiblioteket er godt sorteret i forskellige kategorier som Billboard Top 100, topalbum artister, rap, hip-hop, jazz osv. Du kan endda opbygge din egen favorit-playliste her.

Repo: Kælderdør-tv

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Youtube

YouTube er det største websted for deling af videoer i hele verden. Hvis du spørger dig selv, om du kan streame videoer ved hjælp af YouTube på din FireStick eller en anden enhed ved hjælp af Kodi, er svaret bekræftende. YouTube Kodi-tilføjelsen gør et ret anstændigt job, og du føler ikke meget forskel mellem at bruge tilføjelsen eller det originale websted. Kodi-tilføjelsen til YouTube tilbyder også nogle seje funktioner, som er en ekstra bonus. Prøv denne fantastiske tilføjelse.

Repo: Kælderdør-tv

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Bedste KOREAN Drama Addons

ICDrama

Her er en speciel behandling for dem, der ønsker at se koreanske film og shows. ICDrama har et stort bibliotek med koreansk indhold. Men der er også en masse videoer fra andre lande. Du finder også indhold fra Hongkong, Kina, Japan og Taiwan. Selvfølgelig er addonens primære fokus på film og episoder fra Korea.

Selvom jeg ikke forstår koreansk eller noget andet sprog denne addon serverer indhold på, fandt jeg ICDrama som en pålidelig og hurtig addon. Det tilbyder et-klik-spil og næsten alle de streams, jeg prøvede, fungerede. Så hvis du vil se indhold fra et af disse asiatiske lande, skal du hente denne tilføjelse nu.

Repo: Aznhusband

Kilde: https://aznhusband.github.io/repo/

Dette var vores liste over de bedste Kodi Addons, der i øjeblikket fungerer. Hvis du føler, at nogle andre Addons fortjener et sted på denne liste, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

FAQ

Hvad er det mest populære & bedste tilføjelse?

Exodus Redux er den mest populære Kodi-addon på dette tidspunkt. Denne tilføjelse tilbyder streaming-muligheder on-demand inklusive film og tv-shows. Det er gaffel fra Exodus addon, som også en gang var ekstremt populær.

Derudover er Venom og The Crew addon også to meget populære Kodi-tilføjelser.

Hvad er farerne ved at bruge en Kodi Addon?

Hvis du bruger en tredjepart-tilføjelse til streaming af ophavsretligt eller licenseret indhold, kan du komme ind i juridiske problemer. Derfor anbefaler vi vores brugere at altid streame det indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne.

Vi anbefaler også at bruge en VPN, mens du streamer med Kodi-tilføjelser for at skjule din IP og for at få en sikker streamingoplevelse.

Hvad kan du se med Kodi-tilføjelser?

Du kan se næsten alt hvad du vil med Kodi-tilføjelser. Det handler om at finde den rigtige tilføjelse til det indhold, du ønsker at streame. På denne liste finder du Kodi-tilføjelser til film, shows, live tv, sport, fitness, anime og mere.

Er Kodi lovlig og sikkert at bruge?

Ja, Kodi er lovlig og sikker at bruge, forudsat at du streamer indhold tilgængeligt i det offentlige domæne. Du vil have en meget mere sikker oplevelse, hvis du bruger en streaming VPN med Kodi.

Kodi er officielt tilgængelig i Microsoft Store og Google Play Store. Dette hæver klart for dets ægthed, sikkerhed og lovlighed.

Hvordan kan jeg installere Kodi-tilføjelser?

Hvis du vil installere en Kodi-tilføjelse, skal du først kildeadressen. Fra kildeadressen installerer du Kodi-arkivet, der er vært for addon. Endelig installerer du addon fra depotet.

Vi har leveret linket til installationsvejledningerne til alle tilføjelser på denne liste. Du skal blot følge trin-for-trin-instruktionerne for at installere det addon, du vælger.

Bemærk, at denne Best Kodi-tilføjelsesartikel kun er til uddannelsesmæssigt formål, og vi vil aldrig foreslå, at vores læsere får adgang til noget forbudt eller ulovligt indhold ved hjælp af nogen af ​​disse Kodi-tilføjelser, der er nævnt ovenfor. 

Relaterede:

 • Sådan Jailbreak FireStick
 • Sådan installeres Cinema APK
 • Sådan nulstilles Kodi på FireStick
 • Sådan opdateres Kodi på FireStick
 • Sådan installeres Kodi på FireStick

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me