Beste Kodi-add-ons om over de wereld te winnen [2020]

>

In dit artikel ronden we de beste Kodi-add-ons samen voor FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Tabletten, Windows & Mac-computers en alle Kodi-compatibele hardwareplatforms. De meeste van deze add-ons bieden voorwaartse compatibiliteit met de nieuwste Kodi 18.5 Leia. Dus als u een upgrade hebt uitgevoerd van Kodi 18.4 (of een andere oudere versie) naar Kodi Leia 18.5, zou u nog steeds zonder problemen uw favoriete films, shows, live tv, sport, enz. Moeten kunnen bekijken. We testen deze add-ons continu en houden u op de hoogte van belangrijke of opmerkelijke ontdekkingen. In de tussentijd zou het zo geweldig zijn als u ons ook op de hoogte kunt houden met uw bevindingen. Stuur ons een berichtje via het gedeelte met opmerkingen aan het einde van dit artikel. Het zal ons niet alleen helpen, maar ook uw mede-Kodi-gebruikers.

Dus je hebt Kodi met succes geïnstalleerd op je pc / Amazon Fire TV Stick / Android of een ander apparaat. (Als dit nog niet is gebeurd, kijk dan hoe u Kodi op FireStick installeert). Maar alleen Kodi installeren op uw apparaat is niet voldoende. Om Kodi optimaal te benutten en de volledige voordelen ervan te benutten, hebt u Kodi-add-ons nodig. Daarom heb ik deze lijst met de beste Kodi-add-ons 2020 gemaakt. Deze add-ons vullen Kodi aan door gebruikers toegang te bieden tot tonnen streamingdiensten, tv-kanalen, muziek & Radiozenders, enz.

beste Kodi-add-ons

Duizenden add-ons voor Kodi zijn momenteel beschikbaar via internet. Veel Kodi-add-ons van derden zijn echter door de autoriteiten verwijderd en zelfs veel Kodi-repositories werken niet meer. Daarom is het een heel vervelend karwei geworden om de beste Kodi-add-ons te selecteren voor uw pc / Fire TV-stick of andere Kodi-boxen.

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Klik hier om onze Disclaimer te lezen voordat u doorgaat.

Beste Kodi-add-ons 2020

Na Kodi enkele jaren te hebben gebruikt, realiseerde ik me dat je geen honderden add-ons nodig hebt, ongeacht het type inhoud dat je wilt bekijken. Het enige dat u nodig hebt, zijn 3 tot 5 verschillende add-ons voor elke inhoudscategorie. Maar wat er echt toe doet, is dat de add-ons die u kiest werken en hoogwaardige streams moeten leveren. Daarom geef ik mijn 100% om ervoor te zorgen dat onze lijst met ‘Beste Kodi-add-ons’ ALLEEN de werkende Kodi-add-ons bevat die afspeelbare streams genereren.

Dat gezegd hebbende, hier zijn de beste Kodi-add-ons die momenteel werken en een must-have zijn als je een volledige dosis films, tv-shows, muziek, sociale media, sport en ander entertainment wilt hebben:

Beste Kodi-add-ons voor films & Tv shows

beste Kodi-add-ons voor films

 1. Exodus Redux
 2. De magische draak
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Venijn
 6. MOERAS
 7. EXODUS V8
 8. Ik ben ego
 9. Storm
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Mercury Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTB's ingevette bliksem
 16. De USS Defiant
 17. Dood van bovenaf
 18. IT-add-on door niemand
 19. Alvin
 20. Yify Movies HD
 21. Real Debrid Exclusief films
 22. Het leven van een piraat voor mij
 23. T2K 1 Klik op Film-add-on
 24. Dode ster
 25. Voodoo
 26. scrubs
 27. VK TURK PLAYLISTS
 28. Waakhondenvideo
 29. VERBOND

Exodus Redux

Exodus Redux, geïntroduceerd in oktober 2018, is waarschijnlijk de meest recente on-demand Kodi-add-on. Ondanks dat het nieuw is, komt Exodus Redux helemaal bovenaan onze lijst met beste Kodi-add-ons. Onze redenen zijn eenvoudig.

Exodus Redux kan net zo goed de kloon zijn van de uitzonderlijk populaire (en nog steeds actieve) Kodi-addon Exodus. Maar Exodus lijkt jaren te zijn versleten, terwijl Exodus Redux de nieuwe, heldere ster aan de horizon is.

Beide add-ons hebben bijna exact dezelfde lay-out. Maar Redux is uitgerust met een ongelooflijk effectieve set Open Scrapers en dit is waar het Exodus duidelijk overtreft. Exodus Redux is snel, biedt eersteklas streams en zorgt grotendeels voor vrijwel nul buffering. Integreer het met Real-Debrid en je krijgt streams van nog betere kwaliteit met meer Full HD-afspeelopties.

Hoe Kodi-add-ons veilig te gebruiken

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Nadat u bent beveiligd met een VPN, kunt u Kodi Addons met vertrouwen installeren. Om te beginnen, hier is hoe je Exodus Redux Kodi Addon installeert.

Notitie:

 1. Kodi geeft standaard geen ondertitels weer. Als u films met ondertitels bekijkt, moet u ook lezen hoe u ondertitels aan Kodi kunt toevoegen.
 2. Als u om een ​​of andere reden te maken krijgt met buffering bij een van de add-ons op deze pagina, volgt hier de gids die u zou moeten helpen bij het bufferen.

De magische draak

Hier komt nog een ongelooflijke add-on met een ongelooflijke bibliotheek van tv-afleveringen en films voor je eindeloze entertainmentervaring. De Magic Dragon-add-on werd al snel de favoriet van veel Kodi-experts en gebruikers na de release. Deze snelle en gemakkelijk te gebruiken add-on brengt je al je gewenste inhoud, inclusief de nieuwste films en shows.

Aangedreven door een set meest effectieve schrapers, haalt The Magic Dragon de beste streams eruit die er zijn. Het lijkt op de kloon van de add-on The Dogs Bollocks, maar met een betere verpakking en zeker met betere functies. Of je nu graag films, shows, documentaires, spullen voor kinderen, sportvideo's bekijkt of gewoon naar muziek luistert, The Magic Dragon heeft je gedekt. U kunt het Magic Dragon-pictogram vanuit Diamond Build Repo in slechts enkele minuten installeren.

Repository: Diamond Build Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com

Hoe de Magic Dragon Kodi-add-on te installeren

GAIA

Gaia is een on-demand add-on voor je favoriete films en tv-programma's. Om de lay-out eenvoudig te houden, organiseert de add-on de inhoud in eenvoudige categorieën op het hoofdscherm, waaronder films, shows, documentaires, kinderen, enz. Wanneer u een videoweergave aanvraagt, scant Gaia tientallen streams van verschillende servers. Na een tijdje stil te hebben gestaan, is Gaia weer actief. De nieuwste versie van de add-on (Gaia 4) biedt verschillende verbeteringen en verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Het werkt het beste wanneer u het gebruikt met Real-Debrid.

Repository: Gaia

Bron: https://repo.gaiakodi.com/

Hoe Gaia add-on op Kodi te installeren

Seren

Seren is een heerlijke toevoeging aan de wereld van Kodi-add-ons. Er zijn honderden add-ons die er zijn en ondanks dat het nieuw is, valt Seren op. Het lijkt erop dat het team achter Seren de add-on nog steeds ontwikkelt. Maar het lijkt me al veelbelovend.

Deze add-on biedt geen gratis streaming-links terwijl ik dit stuk schrijf. U moet het configureren met een van de twee premium hosters: Real Debrid of Premiumize. Natuurlijk is Real Debrid mijn persoonlijke favoriet en niet alleen omdat het populairder is, maar ook omdat het beter is.

Aangezien Seren premium-koppelingen gebruikt, biedt dit een betere weergave. De streams worden snel opgehaald, ze zijn snel te spelen en er zijn meer HD-streamingopties. De add-on wordt nog steeds ontwikkeld en aangepast. De kans bestaat dat het in de toekomst gratis streams aanbiedt. Maar dat moet nog worden gezien. Ik gebruik in elk geval deze add-on en vind hem goed. Ik hoef niet door de slechte links te bladeren om degene te vinden die werkt. Probeer het eens.

Hoe Seren Addon op Kodi te installeren

Venijn

Terwijl ik dit schrijf, is Venom een ​​relatief nieuwe add-on. Het is echter snel uitgegroeid tot een van de populaire keuzes, waarschijnlijk omdat veel van de best beoordeelde en populaire Kodi-add-ons winkels hebben gesloten. Venom biedt een breed scala aan streamingkeuzes in de categorieën Films en TV-shows. Verwacht geen extra's of fancy categorieën van Venom. Als je echter meestal populaire films en shows streamt, is Venom een ​​geweldige optie om te proberen. Het maakt gebruik van Lambda-schrapers en wordt ondersteund door een team van actieve ontwikkelaars. De inhoudsbibliotheek van Venom is groot. Het trekt eersteklas streaming-links van verschillende bronnen. Probeer het!

Hoe Venom Kodi Addon te installeren

MOERAS

FEN is een relatief nieuwe Kodi-add-on in vergelijking met de meeste add-ons op deze lijst. Het heeft zich echter bewezen waardig te zijn om deel uit te maken van onze verzameling top-add-ons. Met deze lichtgewicht en soepele add-on kun je je favoriete films en shows met ongelooflijk gemak streamen. Het werkt snel op alle Kodi-apparaten, inclusief FireStick. Fen heeft een enorme bibliotheek met inhoud en er worden regelmatig nieuwe toegevoegd. Probeer het eens!

Hoe de FEN Kodi-add-on te installeren

EXODUS V8

Exodus was ooit de populairste en meest gebruikte Kodi-add-on. Ja, deze add-on werkt nog steeds. Het leeft echter alleen de overblijfselen van zijn vroegere glorie. Na een goede lange termijn te hebben gehad, werd Exodus stilgelegd en later nieuw leven ingeblazen. Maar het is niet meer wat het vroeger was. Hoewel het nog steeds een enorme inhoudsbibliotheek heeft, die regelmatig wordt bijgewerkt, is het soms onbetrouwbaar. Ik blijf deze add-on op de lijst zolang deze prima streamt. Bovendien is Exodus nog steeds de eerste voorkeur voor veel Kodi-gebruikers. Als u een van hen bent en het eens wilt proberen, kunt u Exodus installeren via de onderstaande link.

Hoe Exodus Kodi Addon te installeren

Ik ben ego

Ik ben Ego-add-on is voor het bekijken van films en tv-shows. Het bevat echter ook een categorie Documentaires. De primaire focus ligt echter nog steeds op de films en series. Je vindt hier bijna elke populaire film of show die je wilt bekijken. De onlangs uitgebrachte films en afleveringen worden ook regelmatig bijgewerkt. De add-on gebruikt de nieuwste schraaptechnologie om streams van superieure kwaliteit te leveren. De resolutiekwaliteit gaat tot 1080p. U vindt ook tal van 720 en SD-links.

Hoe te installeren Ik ben Ego addon

Storm

Tempest is nog een andere add-on die goed werkt op Kodi 18 en je een solide bibliotheek van films en tv-shows biedt. Deze add-on bevat de nieuwste films en uitgezonden afleveringen. U vindt hier ook veel oude inhoud. Tempest ziet eruit als een vork van Verbond. Hoewel Covenant mogelijk niet meer wordt ondersteund, wordt Tempest goed onderhouden.

Het streaming-aspect van de Tempest Kodi-add-on is indrukwekkend. Het is snel om de streams te vinden, haalt er veel van op en zowat spelen allemaal. Het werkt nog beter met Real Debrid. Tempest ondersteunt ook Trakt-integratie. Ik vind deze add-on leuk en ik zie geen enkele reden waarom je dat niet zou doen.

Hoe Tempest Kodi Add-on te installeren

Nemesis AIO

Nemesis AIO is een add-on voor meerdere categorieën die u on-demand inhoud dient. U vindt de reguliere categorieën Films en Tv-programma's, evenals speciale categorieën zoals Documentaires, Webcam, Spelvideo's, Anime, Tekenfilms en meer. Nemesis werkt uitstekend terwijl ik schrijf. Ik hoop dat het huidige prestatieniveau de komende tijd behouden blijft. Als u een Real Debrid-account hebt, vergeet dit dan niet te koppelen met Nemesis AIO voor een meer verbazingwekkende streamingervaring.

Hoe de Nemesis AIO-add-on op Kodi te installeren

Uranus

Nieuw leven ingeblazen door de populaire cy4Root Repository, is de add-on Uranus Kodi terug in het spel. Met de hele nieuwe set schrapers werkt deze add-on beter dan ooit tevoren. Het trekt enorm veel kwaliteitslinks. Het biedt ook vloeiende streaming. De vernieuwde versie van Uranus bevat heel veel inhoud, waaronder films, shows en meer. Als je Uranus eerder hebt gebruikt en het hebt gemist, kun je er weer van genieten. Als Kodi nieuw voor je is, kun je deze add-on nu proberen.

Hoe Uranus Kodi Addon te installeren

ReleaseBB

ReleaseBB biedt u een schat aan films en tv-shows voor uw vermaakplezier. Deze add-on garandeert hoogwaardige streaming via premium providers. Terwijl ik dit schrijf, levert ReleaseBB geen gratis streams op. U moet inloggen met een premium hoster om van de video-inhoud te genieten. U kunt Real Debrid, All-Debrid of Premiumize premium streaming-services gebruiken. Hoewel er veel gratis add-ons zijn, is streaming met premium links een totaal andere ervaring. Probeer deze add-on eens!

Hoe ReleaseBB Kodi Addon te installeren

Mercury Addon

Mercury is een ongelooflijk aanbod uit de Kodi UK TV-repository. Deze add-on bevat hoogwaardige scrapers en biedt u streaming-links van de beste kwaliteit. Je kunt films, tv-series, documentaires en nog veel meer bekijken via de add-on Mercury Kodi. De add-on werkt op de meeste populaire streamingplatforms zoals FireStick, Android TV Boxes, Computers en meer. De add-on wordt momenteel regelmatig bijgewerkt met de nieuwste filmreleases en tv-afleveringen. Probeer het eens!

Hoe Mercury Addon te installeren

DejaVu Addon

DejaVu-add-on biedt een prachtige line-up van streaming inhoud, inclusief je favoriete films en series. Je kunt ook documentaires, sportgerelateerde inhoud, inhoud voor kinderen en nog veel meer streamen. De eenvoudig te gebruiken categorieën in het hoofdvenster zorgen ervoor dat je absoluut geen moeite hebt om de video's te verkennen en te doorbladeren. Met behulp van zowel torrenting- als scrapingtechnologieën haalt DejaVu Kodi add-on eersteklas streams op. Het werkt geweldig als je het combineert met Real Debrid. Op dit moment is DejaVu een van de beste Kodi-add-ons om te hebben.

Hoe DejaVu Addon te installeren

MTB's ingevette bliksem

: De add-on is nu beschikbaar als Greased Lightning Movie Cinema

De ontwikkelaars van populaire Movie Theatre Butter Preset Max-add-ons hebben nog een solide add-on op aanvraag uitgebracht genaamd MTB's Greased Lightning - Fast AutoPlay. Het automatisch afspelen gaat inderdaad snel. Het duurt slechts enkele seconden om de werkstroom te vinden en af ​​te spelen. Dat is echter niet alles. Greased Lightning heeft ook een enorme verzameling on-demand video-inhoud. Hoewel al je favoriete films en shows er zijn, biedt de add-on je tal van andere streamingkeuzes. Je kunt documentaires bekijken, naar podcasts en muziek luisteren, klassiekers streamen en nog veel meer. Navigatie is ook heerlijk snel. Met de add-on kunnen Real Debrid en Trakt zich aanmelden voor een betere streamingervaring.

Hoe MTB's Greased Lightning Addon te installeren

De USS Defiant

De USS Defiant is een nieuwe add-on (terwijl ik deze handleiding schrijf) voor het on-demand streamen van films & Shows. Je vindt er ook verschillende speciale streaming-categorieën zoals Kings of Horror, Kung Fu, Urban, enz.

De schrapers die door deze add-on worden gebruikt, doen behoorlijk werk en trekken kwaliteitsstromen. Het werkt echter het beste met Real Debrid waarmee u toegang krijgt tot premium links.

De add-on is eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken. Het biedt soepele prestaties op alle soorten Kodi-compatibele apparaten.

Hoe de USS Defiant-add-on te installeren

Dood van bovenaf

Death From Above is een verzameling van alle add-ons van het team van ontwikkelaars genaamd Falcon. Deze add-on biedt een enorme verzameling films, shows, documentaires, inhoud voor kinderen en meer.

Death from Above is geen onderdeel van een repository. U kunt het rechtstreeks vanuit een zipbestand installeren. Deze add-on heeft momenteel een bibliotheek van acht Falcon-add-ons. Het is echter mogelijk dat niet alle add-ons werken. Toen ik het voor het laatst controleerde tijdens het schrijven van dit stuk, waren vier add-ons functioneel. Hoewel sommige add-ons niet werken, bieden anderen wel voldoende inhoud voor urenlang entertainment.

Death from Above biedt ook Real-Debrid-integratie, waardoor je toegang hebt tot hogere kwaliteit en Full HD-streams. De lay-out is eenvoudig, zodat u snel toegang hebt tot uw favoriete add-on uit de collectie. Omdat Death From Above een verzameling add-ons is, duurt het een paar minuten om te installeren. Het is echter nog steeds het proberen waard.

Repo Bron: http://ajbuilds.uk/secret

Hoe Death from Above Kodi Addon te installeren

IT-add-on door niemand

Als u op zoek bent naar een vervanging voor de 13Clowns Kodi-add-on, is de IT-Kodi-add-on van Nobody wellicht de juiste keuze voor u. Deze on-demand add-on heeft een omvangrijke verzameling films en shows. Het is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan andere soorten video-inhoud, waaronder documentaires, YouTube-video's, inhoud voor kinderen en meer. Deze add-on krijgt veel goede links terwijl ik deze gids schrijf. Het ziet er veelbelovend uit en ik hoop dat het ook in de toekomst kwaliteitsvolle service blijft leveren. IT is het onderdeel van T2K Repo.

Hoe IT Addon te installeren

Alvin

Alvin Kodi-addon is het onderdeel van een tamelijk onbekende repository Octopus (terwijl ik dit schrijf). Ik ben echter een beetje dankbaar dat ik het tegenkwam. Deze add-on lijkt op een vork van Exodus V8. Beide hebben een vergelijkbare - zo niet volledig dezelfde - indeling. Alvin trekt veel kwaliteitslinks en veel daarvan in 1080p. Het heeft ook een grote inhoudsbibliotheek. Ook al zul je niet veel mooie categorieën vinden, als je op zoek bent naar een eenvoudige add-on die het je gemakkelijk maakt om films en shows in hoge kwaliteit te streamen, moet je zeker de Alvin-addon overwegen.

Hoe Alvin Addon op Kodi te installeren

Yify Movies HD

Deze add-on is een ongelooflijk aanbod van een enorm populaire naam in de torrentwereld - Yify. De frequente torrenting-gebruikers moeten deze naam al kennen. Als je nieuw bent, is Yify een grote bron van gratis films. U kunt deze films downloaden van verschillende torrent-sites met behulp van een P2P-client.

Vanwege het recente optreden op torrentsites is het steeds moeilijker geworden om goede opties te vinden om films te downloaden. Met de nieuwe add-on van Yify, Yify Movies HD, kun je echter films vanaf deze bron streamen via Kodi.

Net als de Seren-add-on streamt Yify Movies HD momenteel alleen via de premium hoster-services zoals Real Debrid en Premiumize. De add-on is nieuw en nog in ontwikkeling. De gratis links kunnen er in de toekomst al dan niet aan worden toegevoegd. Hoewel één ding zeker is. Met premium links is de streaming-ervaring dramatisch beter dan zonder. Probeer de add-on met Real Debrid en u zult het verschil zien.

Hoe Yify Movies HD op Kodi te installeren

Real Debrid Exclusief films

Zoals uit de naam blijkt, is Real Debrid Exclusief films ontworpen voor het streamen van films. Het werkt ook alleen wanneer u het koppelt met Real Debrid.

We weten dat Real Debrid een premium linkgenerator is. Verwacht daarom met deze addon hoogwaardige streams te vinden.

Terwijl ik dit schrijf, wordt deze add-on nog steeds ontwikkeld. Daarom biedt het misschien niet de beste navigatie- of browse-ervaring. Ik hoop dat het binnenkort wordt geüpgraded met een gebruiksvriendelijkere interface.

Hoe Real Debrid exclusief films te installeren

Het leven van een piraat voor mij

Update: deze add-on is misschien niet meer de meest betrouwbare keuze. Probeer een van de andere add-ons in deze lijst. Als het een tijdje niet werkt, verwijder ik het uit de lijst.

Een Kodi-add-on van A Pirate's Life for Me biedt on-demand content, waaronder films & Tv-shows via de nieuwe, maar snel inhalen van een technologie genaamd torrent-caching. Deze add-on zoekt naar de torrent-links op het web en zet ze in een rij om af te spelen. Hoewel je een aantal gratis streamingopties zult vinden, is A Pirate's Life for Me in wezen een premium add-on. U moet Real Debrid of Premiumize gebruiken om er het beste uit te halen.

Er is een grote bibliotheek met films en shows die wachten om ontdekt te worden. Met premium caching van torrents, kun je een veel hogere afspeelkwaliteit en betere prestaties verwachten. De add-on heeft ook een IPTV-gedeelte, maar het is niet zo geweldig. De niet-premium opties werken ook niet echt goed. Zoals ik al zei, gebruik het met een premium service en u zult er meer van genieten.

Hoe A Pirates Life for Me op Kodi te installeren

T2K 1 Klik op Film-add-on

T2K 1 Klik op Movie Kodi-add-on, zoals de naam het al verraadt, is een (bijna) één-klik-filmafspeelservice. Selecteer gewoon de film die u wilt bekijken en kies een van de voorgepickte streaming-links in de lijst. Je hebt je favoriete film al gestreamd. T2K 1 Click Movie is een ongelooflijk snelle add-on. Hiermee kunt u snel naar de lijst met films navigeren, worden de koppelingen onmiddellijk weergegeven en worden de video's onmiddellijk afgespeeld.

Ik ben echter niet tevreden met de filmbibliotheek. De add-on mist enkele van de meest gewilde filmtitels, die bijna overal aanwezig zijn in alle andere on-demand add-ons. De lay-out van de add-on is ook niet al te geweldig. Er is slechts één gratis categorie om uit te kiezen. Er is nog een premiumcategorie voor Real-Debrid-gebruikers. Dat is het eigenlijk wel.

Dat gezegd hebbende, raad ik nog steeds T2K 1 Click Movie aan omdat het een aantal goede films heeft. En het is een genot om ze zo snel te zien spelen. Ga je gang en probeer het eens.

Bron: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Hoe T2K te installeren 1 Klik op Movie Kodi Addon

Dode ster

DeathStar is niet zoals je reguliere entertainment-add-ons die je vaak tegenkomt. Het is een add-on met een heerlijke draai. DeathStar is een brouwsel van meer dan 35 verschillende Kodi-add-ons. U installeert één add-on en u hebt toegang tot een hele bibliotheek met add-ons voor al uw streamingbehoeften. Of je nu graag on-demand content of live tv, sportinhoud of kinderfilms en shows kijkt, DeathStar heeft het allemaal.

DeathStar is het resultaat van de samenwerking van tien gerenommeerde Kodi-ontwikkelaars. Omdat het wordt onderhouden door meerdere ontwikkelaars, levert het altijd hoogwaardige prestaties. Installeer DeathStar in minder dan 5 minuten vanuit de Ezzer Macs repository en maak je klaar voor een geweldige streaming-ervaring.

Repository: Ezzer Macs

Bron: http://ezzer-mac.com/repo

Hoe DeathStar Kodi Addon te installeren

Voodoo

Voodoo is een add-on om films en tv-shows te bekijken. Het dient je echter ook veel extra's in de vorm van Live TV, video's voor kinderen en Anime Adult. Hoewel het Live TV-gedeelte van deze add-on prima werkt, zou ik er niet teveel op vertrouwen. Het is een beetje traag om te streamen en speelt soms niet het gevraagde kanaal.

Op het gebied van films en shows doet Voodoo-add-on het goed en daarom is het onderdeel van onze lijst met beste add-ons. Met de add-on kunt u zich aanmelden met uw Real-Debrid-account. Zelfs zonder Real-Debrid krijgt u echter voldoende links van hoge kwaliteit. Navigatie is een beetje traag, maar over het algemeen vind ik deze add-on leuk.

Hoe Voodoo Addon te installeren

scrubs

Scrubs is een andere on-demand add-on die onze lijst met beste Kodi-add-ons haalt. Het is een Exodus-vork, maar ik denk dat het niet nodig is te vermelden dat hij beter is dan zijn voorganger. Hoewel Exodus nog steeds hangt, zij het door een dunne draad, brengt Scrubs je verschillende verbeteringen en verbeteringen. Scrubs-add-on houdt de lay-out hetzelfde met bekende categorieën zoals films, tv-shows, mijn films, mijn tv-shows, nieuwe films. Dit maakt het eenvoudiger voor u om te navigeren.

Scrubs haalt veel links en vrij snel op. Maar verwacht niet dat je veel 1080, full HD-streams zult vinden. En ik heb gemerkt dat veel 720p- en SD-links ook niet spelen. Dit betekent dat u een paar links moet controleren voordat u een werkende kunt ontdekken. Het wordt beter als u zich aanmeldt met uw Real-Debrid-account.

Repo: Jood Repo

Bron: https://jewbmx.github.io/

Hoe Scrubs Addon op Kodi te installeren

VK TURK PLAYLISTS

UK Turk afspeellijsten is een zeer populaire en zeer gedownloade Kodi-add-on voor Amazon Fire TV. Het biedt niet alleen een verbazingwekkende bibliotheek van films en tv-shows, maar organiseert ook Turkse films & Shows, tekenfilms, CCTV, live tv, stand-up comedy, documentaires, voedselporno en nog veel meer. De gebruikersinterface is vrij netjes en eenvoudig en de add-on werkt feilloos en rechtvaardigt dus zijn verschijning op deze lijst van top Kodi-add-ons. Je kunt het downloaden van Turk Repo -

Repo - UK Turk

Bron - https://addoncloud.org/ukturk/install

Hoe UK Turk afspeellijsten op Kodi te installeren

Waakhondenvideo

Watchdogs Kodi-add-on werd in maart 2019 gesloten toen de Hellhounds Repository offline ging. De add-on is nu echter nieuw leven ingeblazen en is terug met alle franje en spanning. Het is nu beschikbaar onder de naam Watchdogs Video en u kunt deze add-on downloaden vanuit de Goldengun-repository.

In tegenstelling tot de vorige avatar, beschikt Watchdogs Video niet over het gedeelte Live TV. Het heeft echter veel geweldige on-demand video's voor urenlang binge-watching. Het lijkt erop dat de add-on regelmatig wordt bijgewerkt en goed wordt onderhouden. Ik zeg dit omdat ik alle nieuwste filmreleases en afleveringen heb gevonden. De schrapers lijken behoorlijk werk te doen, want Watchdogs streamt goed. Ik heb besloten om Watchdogs terug te plaatsen in onze lijst met beste Kodi-add-ons.

Bron: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Hoe Watchdogs add-on op Kodi te installeren

VERBOND

Verbond addon heeft veel ups en downs gezien. Het bleef lange tijd in de steek gelaten door de oorspronkelijke ontwikkelaars en ontving geen updates. Deze ongelooflijk populaire Kodi-add-on is nu nieuw leven ingeblazen en is beschikbaar via twee Repositories - Cy4Root en Covenant. De add-on krijgt nu veel werkende links. Het werkt ook geweldig met Real Debrid. U kunt Covenant binnen enkele minuten op Kodi installeren.

Repo: Covenant of Cy4Root

Bron: https://covenant01.github.io/zip of https://cy4root2.github.io/zip

BESTE VOOR KODI: Ontvang 3 maanden gratis & bespaar 49% op de jaarplannen van ExpressVPN

Beste multifunctionele add-ons

Films, shows, live tv, sport, documentaires, kinderen, muziek zijn enkele van de meest populaire soorten inhoud die we zoeken in Kodi. Gewoonlijk zijn er speciale add-ons voor elke categorie. In het vorige gedeelte hebben we het bijvoorbeeld gehad over enkele van de beste on-demand video-add-ons voor films en shows. In het volgende gedeelte bespreken we de beste add-ons voor live tv-Kodi. Dan zijn er enkele add-ons die u al deze categorieën op één plaats bedienen. En daarom zijn ze de multifunctionele add-ons. Hier is onze kleine, maar een solide lijst.

 1. grenzeloos
 2. 7 van 9
 3. Fladnag
 4. De bemanning
 5. Afdaling
 6. LaPlaza

grenzeloos

De onbeperkte Kodi-add-on biedt u een solide bereik van streaming inhoud via verschillende opwindende categorieën. Als je een fan bent van on-demand-content, zijn er talloze opties om van een aantal uren binge-streaming te genieten. Als u graag naar kabel-tv-kanalen kijkt terwijl ze worden uitgezonden, heeft het ook een betrouwbare Live TV-sectie voor u. Bovendien kun je sportinhoud, komedie, kinderinhoud en nog veel meer bekijken.

De add-on wordt ondersteund door een effectieve set schrapers die de goede kwaliteit gratis links opscheppen. Het werkt ook met Real Debrid en haalt u ook de premium links op. Na een tijdje deze add-on te hebben gebruikt, ben ik ervan overtuigd dat het een van de beste Kodi-add-ons is.

Hoe Limitless Kodi Addon te installeren

7 van 9

Dit is weer een Kodi-add-on die op het moment dat ik hem zag, op onze lijst met beste add-ons voor Kodi moest staan. Het heeft meer dan 30 streamingcategorieën om uit te kiezen. En de ontwikkelaars zorgen ervoor dat de meeste categorieën bijna altijd online zijn om te streamen. Je zult niet alleen reguliere opties vinden, zoals films, shows en live tv, je zult ook verschillende specials vinden, evenals Lovers ’Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit Movies, Podcasts, Martial Arts en meer.

De 7 Of 9 Kodi-add-on brengt enkele populaire subgenres direct op het startscherm in lijn voor een snelle keuze. Het heeft ook enkele secties, zoals klassieke (BNW) films, die tegenwoordig niet zo gemakkelijk te vinden zijn. 7 van 9 is een solide add-on en ik raad je aan het eens te proberen.  

Hoe 7 van 9 Kodi Addon te installeren

Fladnag

Fladnag is niet slechts één add-on, maar een verzameling van 6 add-ons die een scala aan inhoud leveren. Elke add-on moet afzonderlijk worden geïnstalleerd. De collectie omvat Fladnag Kids Boxsets, Fladnag Cartoons, Faldnag Collections, Faldnag Movies, Fladnag Sports en Fladnag TV-shows. Zoals u kunt zien, levert elke add-on een unieke set inhoud. U kunt deze add-ons installeren vanaf de T2K-repo.

Repo: T2K

Bron: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hoe Addons op Kodi te installeren

De bemanning

The Crew is een assortiment van diverse streamingopties. Deze multi-scraper Kodi-add-on streamt films en shows samen met live tv, sport, content voor kinderen en meer. De Crew Kodi-add-on wordt geleverd met honderden uren binge-waardige inhoud.

Het is een lichtgewicht add-on die vrijwel foutloos werkt op elk door Kodi ondersteund apparaat. Het is het onderdeel van de interne repository, ook wel The Crew genoemd. De add-on is eenvoudig te installeren, gemakkelijker te gebruiken. Het ondersteunt ook services van derden zoals Trakt en Real Debrid om een ​​superieure streaming-ervaring te bieden. De add-on wordt ook regelmatig bijgewerkt met bugfixes en verbeteringen. Probeer het!

Hoe de Crew-add-on op Kodi te installeren

Afdaling

De add-on Descent Kodi is een van de nieuwere items in deze lijst met de beste add-ons voor Kodi. Het komt uit de Cy4Root Repository, die tegenwoordig steeds populairder wordt.

Met Descent kun je heel veel films en shows streamen. Het heeft OpenScrapers in dienst genomen en zorgt ervoor dat u de kwaliteitslinks krijgt. Tegelijkertijd maakt het een gemakkelijke integratie met Real Debrid mogelijk om toegang tot de premium links mogelijk te maken.

Trakt is ook vrij eenvoudig in te stellen met de Descent-add-on.

Naast de reguliere inhoud, kun je de categorie Afdaling verkennen met vele specials en extra's. Deze categorie heeft ook het IPTV-gedeelte voor live tv-streaming. Al met al is Descent een geweldige toevoeging.

Hoe Descent addon te installeren

LaPlaza

LaPlaza Kodi-addon biedt u een hele reeks streamingopties, waaronder films, shows, documentaires, kinderhoek, fitnesszone, muziek, radio en meer. Het bevat zelfs de IPTV-categorie voor live tv-streaming (hoewel niet volledig betrouwbaar).

Deze add-on wordt gehost door de cy4Root Repository, een van de meest betrouwbare repositories op dit moment.

Laplaza trekt enorm veel streaming-links van hoge kwaliteit. Het maakt ook Real Debrid- en Trakt-integratie mogelijk. Al met al is het een solide streaming-add-on om te hebben.

Hoe de LaPlaza Kodi-add-on te installeren

Top live tv-add-ons

Je kunt snel een kijkje nemen in de top live add-ons voor Kodi. Als je er meer van nodig hebt, heb ik een aparte gids die specifiek gaat over Live TV Kodi-add-ons.

 1. USTVNow
 2. De Players Klub
 3. Kodi-oplossingen IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi Add-on Repository

USTVNow is een kosteneffectieve manier om uw favoriete Amerikaanse kabel-tv-kanalen via Kodi te bekijken. Hoewel de add-on voornamelijk is ontworpen voor militairen en Amerikanen die naar het buitenland reizen, kan iedereen zich aanmelden voor de dienst en de kanalen bekijken. Deze service heeft ook een webgebaseerd platform, maar kan nauwelijks overeenkomen met de Kodi-ervaring. De plannen beginnen bij $ 14,99 per maand en geven je toegang tot maximaal 24 kanalen. De betaalde abonnementen omvatten ook DVR-ondersteuning. U kunt USTVNow installeren vanuit de officiële Kodi Add-on Repository. Het is beschikbaar als USTVNow Plus.

De Players Klub

Players Klub is een uitstekende live tv-add-on die je toegang geeft tot honderden tv-kanalen uit Amerika en de rest van de wereld. Wat nog verbazingwekkender is, is dat hun maandelijkse abonnement slechts $ 8 per maand kost. Players Klub is ook beschikbaar op Android. Met één aanmelding kunt u de service op zowel Kodi als Android gebruiken.

Hoe de Players Klub IPTV op Kodi / FireStick te installeren

Kodi-oplossingen IPTV

Als u op zoek bent naar een goedkope manier om hoogwaardige live-tv op Kodi te bekijken, is Kodi Solutions IPTV add-on inderdaad de oplossing voor u. Voor $ 5 per maand geeft deze service u toegang tot bijna 4000 live tv-kanalen. Of u nu films of shows, muziekkanalen of Live Sports, Lifestyle-kanalen of inhoud voor kinderen wilt bekijken, Kodi Solutions add-on voor Kodi biedt u alle.

Kodi Solutions IPTV heeft ook een Android-app waarmee u de service op FireStick en Android-mobiele apparaten kunt gebruiken. Deze Kodi `add-on maakt het echter tot een multi-platformdienst. Dat komt omdat Kodi wordt ondersteund op Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick en Raspberry Pi.

Deze add-on bevat tientallen kanalen uit de VS. U vindt er ook internationale live tv-kanalen uit het VK, Canada, India, Portugal, Mexico, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en meer. Kodi Solutions IPTV is een van de beste add-ons om live tv te kijken. Probeer het eens.

Hoe Kodi Solutions IPTV op Kodi te installeren

cCloud TV

cCloud TV is een andere live-tv-add-on die je zou willen overwegen als je graag satellietkanalen op Kodi kijkt. Zonder veel gedoe levert deze add-on de beste tv-netwerken zonder dat je voor het hoge abonnementsgeld hoeft te betalen. cCloud TV is honderd procent gratis. Het heeft veel categorieën waaruit je kunt kiezen, waaronder Alle kanalen, FilmOn, Sport, Nieuws, Documentaire en nog veel meer. En hoewel cCloud TV een live TV, IPTV add-on is, heeft het ook speciale on-demand categorieën voor films en shows.

cCloud TV biedt afspelen met één klik voor de meeste video's. Alle gevraagde video's worden echter mogelijk niet altijd afgespeeld. Soms zijn bepaalde streams offline. Het is desalniettemin een goede live tv-add-on, vooral als je het vergelijkt met anderen in dezelfde categorie. Deze add-on verdient een plaats tussen de top Kodi-add-ons. Je kunt cCloud TV downloaden van de Kodi Bae-repository.

Repo: Kodi Bae

Bron: http :: //lazykodi.com

Hoe cCloud TV Kodi Addon te installeren

Robin Hood TV

Robin Hood tv-addon biedt je live tv-streamingopties uit de Balkan, verschillende Europese landen (waaronder het VK) en de VS. Hoewel de add-on niet zoveel diversiteit biedt als vele anderen op deze lijst met de beste Kodi-add-ons, ben je misschien geïnteresseerd als je gratis live tv-streams wilt bekijken uit de regio's waarin deze voorkomt. De add-on omvat ook een breed scala aan kanalen uit de VS. Sommige meest gezochte exemplaren worden echter mogelijk niet gevonden. Toch wilt u het misschien minstens één keer proberen.

Bron: http://kodibalkan.com/repo/

Hoe Robinhood TV op Kodi te installeren

PVR IPTV Simple Client

PVR IPTV Simple Client is een IPTV-add-on om uw bestaande IPTV-abonnement te verbinden met Kodi en om live tv-kanalen te streamen. Hoewel deze add-on geen eigen inhoud biedt, werkt deze met een breed scala aan IPTV-services.

U kunt uw IPTV-abonnement configureren met deze Kodi-add-on met de M3U Playlist URL of XMLTV EPG URL. Het werkt niet anders. U kunt contact opnemen met de IPTV-serviceprovider over de URL's. Misschien wilt u ook uw e-mailinbox controleren, omdat deze URL's meestal samen met de inloggegevens in de e-mail worden verzonden.

Hoe PVR IPTV Simple Client te installeren

Beste Kodi-add-ons voor sport

beste Kodi-add-ons voor live sport

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Stijgende getijden

SPORTSDEVIL

Sportsdevil is de meest populaire sport-add-on. Deze add-on bestaat al een tijdje en blijft inhoud van hoge kwaliteit bieden. Het is een must-have voor elke sportliefhebber. Het biedt live streaming van een aantal sportkanalen zodat je live wedstrijden van Cricket, Football, Tennis, Soccer, Hockey, etc. kunt bekijken. Je kunt zelfs je favoriete wedstrijden inhalen als je de live-actie hebt gemist. Het was eerder beschikbaar op de Fusion-repo, maar nu kun je het downloaden van verschillende repo's.

Deze add-on bestaat al een tijdje en werkt nog steeds. Het zal je echter opvallen dat veel video's niet in bijna elke categorie worden gestreamd. Als SportsDevil geen bevredigende prestaties biedt, kunt u andere sport-add-ons proberen.

Repo: EzzerMacs

Bron: http://ezzer-mac.com/repo

Hoe Sportsdevil Kodi Addon te installeren

Sportowa

Het lijkt erop dat Sportowa TV een door SportsDevil geïnspireerde add-on is, hoewel het niet zoveel streamingopties heeft. Toch wil je het misschien proberen, omdat het verschillende sportcategorieën heeft waaruit je kunt streamen. Het omvat ook een verscheidenheid aan sporten, waaronder voetbal, tennis, cricket, tafeltennis, honkbal, basketbal en meer. De add-on heeft ook een goede verzameling live sportkanalen. Er zijn veel dode streams, maar veel daarvan zijn ook live en werken.3

Bron: https://mbebe.github.io/blomqvist

Hoe Sportowa TV Kodi Addon te installeren

Fox Sports Go

Fox Sports is een must-have voor de sportliefhebber. Deze Kodi-addon komt tegemoet aan de behoeften van alle sportliefhebbers die er zijn. Je kunt zelfs grote sportevenementen live streamen met deze geweldige Kodi Sports-add-on. Dit is een officieel Fox-aanbod dat beschikbaar is in de officiële Kodi Add-on Repository. Let op: voor deze add-on is een Fox Sports-kanaalabonnement vereist.

Repo: Kodi Add-on Repository

Stijgende getijden

Rising Tides is een andere sport-add-on voor Kodi. Met deze add-on kun je voetbal, PPV-evenementen en zelfs verschillende sportkanalen via de tv streamen. De add-on heeft niet veel streamingopties, maar er zijn enkele interessante categorieën. Misschien wilt u het proberen.

Bron: http://mullafabz.xyz/Repository/

Beste Kodi-add-ons voor kinderen, tekenfilms & Anime

beste Kodi-add-ons voor tekenfilms

CTOON Kodi (tekenfilms & Anime)

CTOON is ongetwijfeld een van de beste Kodi-add-ons voor geanimeerde en anime-inhoud. Deze add-on heeft een enorme verzameling. Het biedt afspelen met één klik en is ongelooflijk snel. Ik heb tientallen links getest en ze werkten allemaal (ja, allemaal en niet 'bijna'). Er zijn honderden video's om urenlang naar te kijken. In het hoofdscherm van de add-on kunt u aan de slag met meerdere categorieën voor animatiefilms, tekenfilms en anime. Elke categorie is alfabetisch gesorteerd. U kunt ook de zoekfunctie gebruiken (verschijnt in het intrekbare Kodi-menu wanneer u naar links navigeert) om iets specifieks te vinden waarnaar u op zoek bent. Als je CTOON KOdi nog niet hebt geprobeerd, ga je gang en doe het nu!

Repo: Doko

Bron: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow geeft je toegang tot een enorme bibliotheek met Anime-video's voor $ 5,99 per maand. U kunt het jaarplan kopen voor $ 59,99 als u op zoek bent naar wat besparingen. FunimationNow biedt ook gratis service, maar beperkt de videotheek. De gratis video's worden ook gereden met advertenties. Het betaalde abonnement biedt maximaal twee gelijktijdige streams, terwijl de gratis het beperkt tot één. Met het betaalde abonnement krijgt u ook vroege toegang tot de Home Video Dubs. U kunt FunimationNow installeren vanuit de officiële Kodi Add-on Repository.

Repo: officiële Kodi Add-on Repository

Beste Kodi-add-ons voor het streamen van muziek

beste Kodi-add-ons om gratis muziek te streamen

MP3 STREAMS

Dit is een geweldige Kodi-add-on voor muziekliefhebbers. Het is een populaire add-on die er al geruime tijd is. De mediabibliotheek is goed gesorteerd in verschillende categorieën zoals Billboard Top 100, topalbumartiesten, rap, hiphop, jazz, enz. Je kunt hier zelfs je eigen favoriete afspeellijst samenstellen.

Repo: Cellar Door TV

Bron: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube is de grootste website voor het delen van video's ter wereld. Als je je afvraagt ​​of je video's kunt streamen met YouTube op je FireStick of een ander apparaat met Kodi, dan is het antwoord bevestigend. De YouTube Kodi-add-on doet behoorlijk behoorlijk werk en je zult niet veel verschil voelen tussen het gebruik van de add-on of de originele website. De Kodi-add-on voor YouTube biedt ook enkele coole functies die een toegevoegde bonus zijn. Probeer deze geweldige add-on eens.

Repo: Cellar Door TV

Bron: http://cellardoortv.com/repo/

Beste KOREAN drama-add-ons

ICDrama

Hier is een speciale traktatie voor degenen die Koreaanse films en shows willen bekijken. ICDrama heeft een grote bibliotheek met Koreaanse inhoud. Maar er zijn ook veel video's uit andere landen. U vindt ook inhoud uit Hongkong, China, Japan en Taiwan. Natuurlijk ligt de primaire focus van de add-on op de films en afleveringen uit Korea.

Hoewel ik geen Koreaans of een andere taal begrijp waarin deze add-on inhoud bevat, vond ik ICDrama een betrouwbare en snelle add-on. Het biedt spelen met één klik en bijna alle streams die ik probeerde hebben gewerkt. Dus als u inhoud uit een van deze Aziatische landen wilt bekijken, download dan nu deze add-on.

Repo: Aznhusband

Bron: https://aznhusband.github.io/repo/

Dit was onze lijst met de beste Kodi-add-ons die momenteel werken. Als u vindt dat andere add-ons een plaats op deze lijst verdienen, laat het ons dan weten in het opmerkingenveld hieronder.

Veelgestelde vragen

Wat is het meest populair & beste addon?

Exodus Redux is de populairste Kodi-add-on op dit moment. Deze add-on biedt on-demand streamingopties, waaronder films en tv-shows. Het is de vork van de Exodus-add-on, die ooit ook extreem populair was.

Bovendien zijn de add-on Venom en The Crew ook twee zeer populaire Kodi-add-ons.

Wat zijn de gevaren van het gebruik van een Kodi-add-on?

Als u een add-in van derden gebruikt voor het streamen van auteursrechtelijk beschermde of gelicentieerde inhoud, kunt u juridische problemen krijgen. Daarom raden we onze gebruikers aan om altijd de inhoud te streamen die beschikbaar is in het publieke domein.

We raden ook aan om een ​​VPN te gebruiken tijdens het streamen met Kodi-add-ons om uw IP te verbergen en een veilige streamingervaring te hebben.

Wat kun je bekijken met Kodi-add-ons?

U kunt vrijwel alles bekijken wat u maar wilt met Kodi-add-ons. Het draait allemaal om het vinden van de juiste add-on voor de inhoud die u wilt streamen. In deze lijst vindt u Kodi-add-ons voor films, shows, live tv, sport, fitness, anime en meer.

Is Kodi legaal en veilig in gebruik?

Ja, Kodi is legaal en veilig in het gebruik, op voorwaarde dat je inhoud streamt die beschikbaar is in het publieke domein. Je zult een veel veiligere ervaring hebben als je een streaming VPN met Kodi gebruikt.

Kodi is officieel beschikbaar in de Microsoft Store en Google Play Store. Dit staat duidelijk garant voor zijn authenticiteit, veiligheid en legaliteit.

Hoe kan ik Kodi-add-ons installeren?

Om een ​​Kodi-add-on te installeren, hebt u eerst de bron-URL nodig. Vanuit de bron-URL installeert u de Kodi-repository die de add-on host. Ten slotte installeert u de add-on vanuit de repository.

We hebben de link naar de installatiehandleidingen voor alle add-ons in deze lijst verstrekt. U hoeft alleen de stapsgewijze instructies te volgen om de gewenste add-on te installeren.

Houd er rekening mee dat dit artikel over de beste Kodi-add-ons alleen voor educatieve doeleinden is en we zouden onze lezers nooit aanraden om toegang te krijgen tot verboden of illegale inhoud met behulp van een van de hierboven genoemde Kodi-add-ons. 

Verwant:

 • Hoe Jailbreak FireStick
 • Hoe Cinema APK te installeren
 • Hoe Kodi op FireStick te resetten
 • Hoe Kodi op FireStick bij te werken
 • Hoe Kodi op FireStick te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me