Beste Kodi Addons å vinne over hele verden [2020]

>

I denne artikkelen avrunder vi de beste Kodi-tilleggene for FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Nettbrett, Windows & Mac-datamaskiner og alle Kodi-kompatible maskinvareplattformer. De fleste av disse tilleggene tilbyr fremoverkompatibilitet med den nyeste Kodi 18.5 Leia. Så hvis du har oppgradert fra Kodi 18.4 (eller annen eldre versjon) til Kodi Leia 18.5, bør du fremdeles kunne se favorittfilmene, -programmene, live-TV, sport osv. Uten problemer. Vi tester kontinuerlig disse tilleggene og vil holde deg oppdatert om viktige eller bemerkelsesverdige funn. I mellomtiden ville det være så flott hvis du også kunne holde oss orientert om dine funn. Bare slipp oss en kommentar gjennom kommentarfeltet på slutten av denne artikkelen. Det vil ikke bare hjelpe oss, men også dine andre Kodi-brukere.

Så du har installert Kodi på din PC / Amazon Fire TV Stick / Android eller andre enheter. (Hvis ikke det er gjort ennå, se hvordan du installerer Kodi på FireStick). Men bare det å installere Kodi på enheten din vil ikke gjøre susen. For å utnytte Kodi til fulle og høste full fordel, trenger du Kodi Addons. Derfor har jeg laget denne listen over de beste Kodi Addons 2020. Disse Addons kompletterer Kodi ved å hjelpe brukere med tilgang til mange strømmetjenester, TV-kanaler, musikk & Radiostasjoner osv.

beste kodi addons

Tusenvis av tillegg for Kodi er for tiden tilgjengelig over internett. Imidlertid er mange tredjeparts Kodi Addons fjernet av myndighetene, og til og med mange Kodi-lagringsplasser fungerer ikke lenger. Derfor har det blitt en veldig slitsom jobb å velge de beste Kodi Addons til din PC / Fire TV Stick eller andre Kodi-bokser.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Klikk her for å lese vår ansvarsfraskrivelse før du fortsetter.

Beste Kodi Addons 2020

Etter å ha brukt Kodi i flere år, har jeg innsett at du ikke trenger hundrevis av tillegg uansett hvilken type innhold du vil se. Alt du trenger er 3 til 5 forskjellige tillegg for enhver innholdskategori. Men det som virkelig betyr noe er at addonene du velger fungerer og må levere strømmer av høy kvalitet. Derfor gir jeg 100% for å sikre at listen vår 'Best Kodi Addons' kun inneholder de fungerende Kodi-addonene som genererer spillbare strømmer.

Når det er sagt, her er de beste Kodi-tilleggene som for øyeblikket fungerer og er et must-have hvis du ønsker å ha en full dose med filmer, TV-show, musikk, sosiale medier, sport og annen underholdning:

Beste Kodi-tillegg for filmer & TV-programmer

beste kodi addons for filmer

 1. Exodus Redux
 2. Den magiske dragen
 3. GAIA
 4. seren
 5. Venom
 6. FEN
 7. EXODUS V8
 8. Jeg er jeg
 9. Tempest
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Mercury Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTBs Greased Lightning
 16. USS Defiant
 17. Død fra oven
 18. IT Addon av Nobody's
 19. Alvin
 20. Yify Movies HD
 21. Ekte Debrid eksklusivt filmer
 22. En pirats liv for meg
 23. T2K 1 Klikk på Movie Addon
 24. Dødsstjerne
 25. Voodoo
 26. scrubs
 27. UK TURK SPILLLISTER
 28. Watchdogs Video
 29. PAKT

Exodus Redux

Introdusert i oktober 2018, er Exodus Redux sannsynligvis den siste Kodi-tilskuddet på forespørsel. Til tross for at den er ny, klikker Exodus Redux rett til toppen av listen over beste Kodi-tillegg. Årsakene våre er enkle.

Exodus Redux kan like gjerne være klonen til det eksepsjonelt populære (og fortsatt aktive) Kodi-tillegget Exodus. Men Exodus ser ut til å ha gått ned over år, mens Exodus Redux er den nye, lyse stjernen i horisonten.

Begge disse tilleggene deler nesten nøyaktig samme layout. Men Redux er utstyrt med et utrolig effektivt sett med Open Scrapers, og det er her det klart overgår Exodus. Exodus Redux er rask, tilbyr toppstrømmer og sikrer nesten null buffring for det meste. Integrer det med Real-Debrid, og du får strømmer av bedre kvalitet med flere Full HD-avspillingsalternativer.

Hvordan bruke Kodi Addons trygt

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Når du er beskyttet med en VPN, kan du begynne å installere Kodi Addons med tillit. Til å begynne med, slik installerer du Exodus Redux Kodi Addon.

Merk:

 1. Kodi viser ikke undertekster som standard. Hvis du ser på film med undertekst, bør du også lese hvordan du legger til undertekster til Kodi.
 2. Hvis du av en eller annen grunn står overfor buffring på noen av tilleggene på denne siden, her er veiledningen som skal hjelpe deg å ta vare på buffering.

Den magiske dragen

Her kommer en annen utrolig addon med et utrolig bibliotek med TV-episoder og flicks for din uendelige underholdningsopplevelse. Magic Dragon-tilskuddet ble raskt favoritten til mange Kodi-eksperter og brukere både etter utgivelsen. Dette raskt og enkle å bruke addon gir deg alt ønsket innhold inkludert de nyeste filmene og showene.

Drevet av et sett med mest effektive skrapere, skaper The Magic Dragon ut de beste bekker som er der. Det ser ut som klonen til The Dogs Bollocks addon, men med bedre emballasje og absolutt med bedre funksjoner. Enten du liker å se på filmer, show, dokumentarer, barnas ting, sportsrelaterte videoer, eller bare lytte til musikk, har The Magic Dragon deg dekket. Du kan installere Magic Dragon-ikonet fra Diamond Build Repo på bare noen få minutter.

Repository: Diamond Build Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com

Slik installerer du Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia er et on-demand addon for dine favorittfilmer og TV-serier. For å holde oppsettet enkelt, organiserer addon innholdet i enkle kategorier på hovedskjermen, inkludert filmer, show, dokumentarer, barn osv. Når du ber om en videoavspilling, vil Gaia skrape dusinvis av strømmer fra flere servere. Etter å ha blitt lagt ned en stund, er Gaia i gang igjen. Den siste versjonen av addon (Gaia 4) gir deg flere forbedringer og forbedringer i forhold til forgjengerne. Det fungerer best når du bruker det med Real-Debrid.

Repository: Gaia

Kilde: https://repo.gaiakodi.com/

Hvordan installere Gaia addon på Kodi

seren

Seren er et herlig tilskudd til Kodi-addoners verden. Det er hundrevis av addons der ute, og til tross for at den er ny, gjør Seren seg bemerket. Det ser ut som teamet bak Seren fortsatt utvikler addon. Men det ser allerede lovende ut for meg.

Dette tillegget tilbyr ingen gratis streamingkoblinger mens jeg skriver dette stykket. Du må konfigurere det med en av de to premium-vertskapet: Real Debrid eller Premiumize. Selvfølgelig er Real Debrid min personlige favoritt, og ikke bare fordi den er mer populær, men også fordi den er bedre.

Siden Seren bruker premiumkoblinger, tilbyr det bedre avspilling. Strømmene trekkes raskt, de er raske å spille, og det er flere HD-streamingalternativer. Addon er fortsatt under utvikling og modifisering. Det er en sjanse for at det kan begynne å tilby gratis strømmer i fremtiden. Men det er ennå ikke sett. Uansett bruker jeg dette tillegget og liker det godt. Jeg trenger ikke å bla gjennom de dårlige koblingene for å finne den som fungerer. Gi det et forsøk.

Hvordan installere Seren Addon på Kodi

Venom

Når jeg skriver dette, er Venom et relativt nytt tilskudd. Imidlertid har det fort dukket opp som et av de populære valgene, sannsynligvis fordi mange topprangerte og populære Kodi-tillegg har stengt butikker. Venom tilbyr et bredt spekter av strømningsvalg i kategoriene Film og TV-show. Ikke forvent noen statister eller fancy kategorier fra Venom. Imidlertid, hvis du for det meste streamer populære filmer og show, er Venom et fantastisk alternativ å prøve. Den bruker Lambda skrapere og er støttet av et team med aktive utviklere. Innholdsbiblioteket til Venom er stort. Det er å trekke top-notch streamingkoblinger fra en rekke kilder. Prøv det!

Hvordan installere Venom Kodi Addon

FEN

FEN er en relativt ny Kodi-addon sammenlignet med de fleste addonene på denne listen. Imidlertid har det vist seg å være verdig nok til å være en del av vår samling av topptillegg. Dette lette og jevne tillegget lar deg streame favorittfilmer og show med utrolig letthet. Det fungerer raskt på alle Kodi-enhetene, inkludert FireStick. Fen har et enormt bibliotek med innhold og nye blir lagt til regelmessig. Gi det et forsøk!

Hvordan installere FEN Kodi addon

EXODUS V8

Exodus var en gang den mest populære og den mest brukte Kodi addon. Ja, dette tillegget fungerer fortsatt. Imidlertid lever det bare relikviene fra sin fortid. Etter å ha hatt et godt langt løp, ble Exodus lagt ned og senere gjenopplivet. Men det er ikke slik det pleide å være lenger. Selv om det fremdeles har et enormt innholdsbibliotek, som oppdateres regelmessig, er det noen ganger upålitelig. Jeg holder dette tillegget på listen så lenge det strømmer fint. Dessuten er Exodus fremdeles den første preferansen for mange Kodi-brukere. Hvis du er en av dem og vil prøve det, kan du installere Exodus ved å følge lenken nedenfor.

Hvordan installere Exodus Kodi Addon

Jeg er jeg

Jeg er Ego addon er for å se filmer og TV-show. Den har også en kategori dokumentarer. Imidlertid er det primære fokuset fortsatt på filmer og serier. Du finner omtrent alle populære filmer eller show du vil se her. De nylig utgitte filmene og episodene blir også oppdatert regelmessig. Addon bruker den nyeste skrapeteknologien for å bringe strømmer av overlegen kvalitet. Oppløsningskvaliteten går opp til 1080p. Du vil også finne mange 720- og SD-lenker.

Hvordan installerer jeg Ego addon

Tempest

Tempest er nok et tilskudd som fungerer utmerket på Kodi 18 og serverer deg et solid bibliotek med filmer og TV-show. Dette tillegget inneholder de siste filmene og avsendte episoder. Du finner også mye gammelt innhold her. Tempest ser ut som en gaffel av pakt. Selv om Covenant kanskje ikke støttes lenger, er Tempest godt vedlikeholdt.

Streamingsaspektet av Tempest Kodi-tillegget er imponerende. Det er raskt å finne bekker, hente mange av dem, og omtrent alle av dem spiller. Det fungerer enda bedre med Real Debrid. Tempest støtter også Trakt-integrasjon. Jeg liker dette tillegget, og jeg ser ikke noen grunn til at du ikke ville gjort det.

Hvordan installere Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO er et tillegg i flere kategorier som serverer innhold på forespørsel. Du finner de vanlige film- og TV-programkategoriene, så vel som spesielle kategorier som dokumentarer, webkamera, spillvideo, anime, tegneserier og mer. Nemesis fungerer utmerket mens jeg skriver. Jeg håper det nåværende ytelsesnivået opprettholdes i tiden som kommer. Hvis du har en Real Debrid-konto, ikke glem å koble den sammen med Nemesis AIO for en mer fantastisk streamingopplevelse.

Hvordan installere Nemesis AIO addon på Kodi

Uranus

Uranus Kodi addon er gjenopprettet av det populære cy4Root Repository, og er tilbake i spillet. Med det nye settet med skrapere fungerer dette tillegget bedre enn noen gang før. Det er å trekke mange kvalitetslenker. Det tilbyr jevn streaming også. Den nyutviklede versjonen av Uranus inneholder masse innhold, inkludert filmer, show og mer. Hvis du har brukt Uranus før og savnet det, kan du glede deg over det igjen. Hvis du er ny på Kodi, kan du prøve dette tillegget nå.

Hvordan installere Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB gir deg et hav av filmer og TV-serier for underholdningens gleder. Dette tillegget garanterer streaming av høy kvalitet gjennom premiumleverandører. Mens jeg skriver, anskaffer ikke ReleaseBB noen gratis strømmer. Du må logge på med et førsteklasses hoster for å kunne glede deg over videoinnholdet. Du kan bruke Real Debrid, All-Debrid eller Premiumize premium streamingtjenester. Selv om det er mange gratis tillegg der ute, er streaming med premiumkoblinger en helt annen opplevelse helt. Prøv dette tillegget en gang!

Hvordan installere ReleaseBB Kodi Addon

Mercury Addon

Kvikksølv er et utrolig tilbud fra Kodi Storbritannias TV-lager. Dette tillegget inneholder skrapere i toppklasse og gir deg streamingkoblinger av beste kvalitet. Du kan se filmer, TV-serier, dokumentarer og mye mer gjennom Mercury Kodi addon. Addon fungerer på de fleste av de populære streamingplattformene som FireStick, Android TV Boxes, Computers og mer. Tillegget blir for tiden oppdatert regelmessig med de siste filmutgivelsene og TV-episodene. Gi det et forsøk!

Hvordan installere Mercury Addon

DejaVu Addon

DejaVu addon tilbyr en fantastisk serie av streaminginnhold inkludert favorittfilmene og seriene. Du kan også streame dokumentarer, sportsrelatert innhold, innhold for barn og mye mer. De brukervennlige kategoriene i hovedvinduet sørger for at du absolutt ikke har noen problemer med å utforske og bla gjennom videoene. Ved å bruke både torrenting og skrapingsteknologier henter DejaVu Kodi addon førsteklasses strømmer. Det fungerer bra når du parer det med Real Debrid. For øyeblikket er DejaVu en av de beste Kodi-addonene å ha.

Slik installerer DejaVu Addon

MTBs Greased Lightning

: Tillegget er nå tilgjengelig som Greased Lightning Movie Cinema

Utviklerne av populære Movie Theatre Butter Preset Max addons har gitt ut en annen solid on-demand addon kalt MTBs Greased Lightning - Fast AutoPlay. Autospillet er faktisk raskt. Det tar bare noen sekunder å finne og spille arbeidsstrømmen. Det er ikke alt. Greased Lightning har også en enorm samling av videoinnhold på forespørsel. Mens alle dine favorittfilmer og show er der, gir addon deg mange andre streaming-valg. Du kan se dokumentarer, lytte til podcaster og musikk, streame klassikere og mye mer. Navigasjonen går også herlig raskt. Addon lar også Real Debrid og Trakt logge på for en bedre streamingopplevelse.

Hvordan installere MTBs Greased Lightning Addon

USS Defiant

USS Defiant er en ny addon (som jeg skriver denne guiden) for on-demand streaming av filmer & Viser. Du vil også finne forskjellige spesielle streamingkategorier som Kings of Horror, Kung Fu, Urban osv.

Skrapere som brukes av dette tillegget gjør en anstendig jobb og trekker kvalitetsstrømmer. Det fungerer imidlertid best med Real Debrid som lar deg få tilgang til premiumkoblinger.

Tillegget er enkelt å installere, sette opp, så vel som enkelt å bruke. Det gir jevn ytelse på alle typer Kodi-kompatible enheter.

Hvordan installere USS Defiant-tillegget

Død fra oven

Death From Above er en samling av alle tilleggene fra teamet med utviklere som heter Falcon. Dette tillegget tilbyr en enorm samling av filmer, show, dokumentarer, innhold for barn og mer.

Død fra over er ikke en del av noe depot. Du kan installere den direkte fra en zip-fil. Dette tillegget har for tiden et bibliotek med åtte Falcon-tillegg. Imidlertid kan det hende at alle tilleggene ikke fungerer. Da jeg sjekket det sist mens jeg skrev dette stykket, var fire tilleggsprogrammer funksjonelle. Selv om noen tillegg ikke fungerer, tilbyr andre mye innhold i timevis med underholdning.

Death from Above tilbyr også Real-Debrid-integrasjon, og gir deg tilgang til høyere kvalitet og Full HD-strømmer. Oppsettet er enkelt, slik at du raskt får tilgang til favoritttillegget ditt fra samlingen. Siden Death From Above er en samling av et knippe tillegg, tar det noen minutter å installere. Imidlertid er det fortsatt verdt et forsøk.

Repokilde: http://ajbuilds.uk/secret

Hvordan installere Death from Above Kodi Addon

IT Addon av Nobody's

Hvis du leter etter en erstatning for 13Clowns Kodi addon, kan IT Kodi addon av Nobody bare være det rette valget for deg. Dette on-demand addon skryte av en betydelig samling av filmer og show. Det er også hjem til en rekke andre typer videoinnhold, inkludert dokumentarer, YouTube-videoer, innhold for barn og mer. Dette tillegget får mange gode lenker når jeg skriver denne guiden. Det ser lovende ut, og jeg håper det fortsetter å levere service av høy kvalitet også i fremtiden. IT er delen av T2K Repo.

Hvordan installere IT Addon

Alvin

Alvin Kodi addon er delen av et ganske ukjent depot blekksprut (som jeg skriver dette). Imidlertid er jeg litt takknemlig for at jeg kjørte på det. Dette tillegget ser ut som en gaffel av Exodus V8. Begge har lignende - hvis ikke helt like - oppsett. Alvin trekker mange kvalitetslenker og mange av dem i 1080p. Det har et stort innholdsbibliotek også. Selv om du ikke vil finne mange fancy kategorier, hvis du er ute etter et enkelt addon som gjør det enkelt for deg å streame filmer og show i høy kvalitet, bør du absolutt vurdere Alvin addon.

Hvordan installere Alvin Addon på Kodi

Yify Movies HD

Dette tillegget er et utrolig tilbud fra et enormt populært navn i den torrenting verden - Yify. De hyppige torrenting brukerne må allerede være kjent med dette navnet. Hvis du er ukjent med det, er Yify en stor kilde til gratis filmer. Du kan laste ned disse filmene fra flere torrent-nettsteder ved hjelp av en P2P-klient.

På grunn av den nylige nedbruddet på torrenting nettsteder, har det blitt stadig vanskeligere å finne gode alternativer for å laste ned filmer. Imidlertid, med Yifys nye addon kalt Yify Movies HD, kan du begynne å streame filmer fra denne kilden gjennom Kodi.

Akkurat som Seren addon, strømmer Yify Movies HD for tiden bare gjennom premium hoster-tjenester som Real Debrid og Premiumize. Addon er nytt og fremdeles utvikler. Gratis lenker vil kanskje ikke bli lagt til det i fremtiden. En ting er helt sikkert. Med premiumkoblinger er streamingopplevelsen dramatisk bedre enn uten. Prøv addon med Real Debrid så ser du forskjellen.

Hvordan installere Yify Movies HD på Kodi

Ekte Debrid eksklusivt filmer

Som det fremgår av navnet, er Real Debrid Exclusively Movies designet for filmstrømming. Den fungerer også bare når du kobler den til Real Debrid.

Vi vet at Real Debrid er en premium-koblingsgenerator. Derfor kan du forvente å finne strømmer av høy kvalitet med dette tillegget.

Mens jeg skriver, er dette tillegget fortsatt under utvikling. Derfor kan det hende det ikke gir den beste navigasjons- eller søkeopplevelsen. Jeg håper at det snart blir oppgradert med et mer brukervennlig grensesnitt.

Slik installerer du eksklusive filmer fra Real Debrid

En pirats liv for meg

Oppdatering: Dette tillegget er kanskje ikke det mest pålitelige valget lenger. Prøv en av de andre tilleggene på denne listen. Hvis det ikke fungerer på en stund, vil jeg fjerne det fra listen.

A Pirate's Life for Me Kodi addon gir deg innhold på forespørsel, inkludert filmer & TV viser gjennom det nye, men raskt fanger opp en teknologi som heter torrent-caching. Dette tillegget ser opp for torrentkoblingene over hele nettet og stiller dem opp for avspilling. Mens du vil finne noen gratis streamingalternativer, er A Pirate's Life for Me egentlig et premiumtillegg. Du må bruke Real Debrid eller Premiumize for å få det beste ut av det.

Det er et stort bibliotek med filmer og show som venter på å bli utforsket. Med premium caching av torrenter kan du forvente avspilling av mye høyere kvalitet og bedre ytelse. Tillegget har også en IPTV-seksjon, men den er ikke veldig bra. Alternativene som ikke er premium fungerer ikke veldig bra. Bruk som sagt en premium-tjeneste, så vil du glede deg over den.

Hvordan installere et piratliv for meg på Kodi

T2K 1 Klikk på Movie Addon

T2K 1 Click Movie Kodi addon, som navnet gir det bort, er en ett-klikk (nesten) filmavspillingstjeneste. Bare velg filmen du vil se, og velg en av de forhånds plukkede streamingkoblingene fra listen. Du har allerede favorittfilmen din. T2K 1 Click Movie er en utrolig rask addon. Den lar deg raskt navigere til listen over filmene, dukker opp koblingene umiddelbart, og spiller av videoene umiddelbart.

Jeg er ikke fornøyd med filmbiblioteket. Addon savner noen av de mest etterspurte filmtitlene, som er nesten allestedsnærværende i alle andre add-on-demand addons. Utformingen av addon er ikke for stor også. Det er bare en gratis kategori å velge mellom. Det er en annen premiumkategori for Real-Debrid brukere. Det er ganske mye det.

Når det er sagt, anbefaler jeg fortsatt T2K 1 Click Movie fordi den har noen gode filmer. Og det er en total glede å se dem spille så raskt. Gå foran og prøv det.

Kilde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Slik installerer du T2K 1 Klikk på Movie Kodi Addon

Dødsstjerne

DeathStar er ikke som dine vanlige underholdningstillegg du ofte møter. Det er en addon med en herlig vri. DeathStar er et sammenblanding av mer enn 35 forskjellige Kodi-tillegg. Du installerer ett tillegg, og du har tilgang til et helt bibliotek med tillegg for alle dine streamingbehov. Enten du vil se innhold på forespørsel eller Live TV, sportsinnhold eller barnefilmer og show, DeathStar har alt.

DeathStar er resultatet av samarbeidet med ti anerkjente Kodi-utviklere. Siden den vedlikeholdes av flere utviklere, leverer den alltid ytelse av høy kvalitet. Installer DeathStar på mindre enn 5 minutter fra Ezzer Macs depot og gjør deg klar for en fantastisk streamingopplevelse.

Repository: Ezzer Macs

Kilde: http://ezzer-mac.com/repo

Hvordan installere DeathStar Kodi Addon

Voodoo

Voodoo er et tilskudd til å se film og TV-serier. Det serverer deg imidlertid mange statister også i form av Live TV, videoer for Kids og Anime Adult. Selv om Live TV-delen av dette tillegget fungerer bra, ville jeg ikke stole på det for mye. Det er litt tregt å streame og spiller noen ganger ikke den forespurte kanalen.

På film- og showfronten går det bra med Voodoo-addon, og det er grunnen til at det er den delen av listen over beste addons. Tillegget lar deg logge på med Real-Debrid-kontoen din. Selv uten Real-Debrid får du imidlertid mange koblinger av høy kvalitet. Navigasjonen er litt treg, men totalt sett liker jeg dette tillegget.

Hvordan installere Voodoo Addon

scrubs

Scrubs er et annet on-demand addon som gjør det til vår liste over beste Kodi addons. Det er en Exodus-gaffel, men jeg antar at det ikke er behov for å nevne at den er bedre enn forgjengeren. Selv om Exodus fremdeles henger på, om enn med en tynn tråd, gir Scrubs deg flere forbedringer og forbedringer. Scrubs addon holder oppsettet det samme med kjente kategorier som filmer, TV-show, Mine filmer, Mine TV-show, nye filmer. Dette gjør det lettere for deg å navigere.

Skrubb henter mye lenker og ganske raskt. Men ikke forvent å finne mange 1080 full HD-strømmer. Og jeg har lagt merke til at mange 720p- og SD-koblinger heller ikke spiller. Dette betyr at du må sjekke noen lenker før du kan oppdage en fungerende. Ting blir bedre hvis du logger deg på med Real-Debrid-kontoen.

Repo: Jew Repo

Kilde: https://jewbmx.github.io/

Hvordan installere Scrubs Addon på Kodi

UK TURK SPILLLISTER

UK Turk Playlists er en veldig populær og høyt nedlastet Kodi Addon for Amazon Fire TV. Det tilbyr ikke bare et fantastisk bibliotek med filmer og TV-show, men er også vertskap for tyrkiske filmer & Programmer, tegneserier, CCTV, Live TV, Stand-up-komedie, dokumentarer, matporno og mye mer. Brukergrensesnittet er ganske ryddig og enkelt, og addon fungerer feilfritt og berettiger dermed utseendet på denne listen over topp Kodi Addons. Du kan laste ned den fra Turk Repo -

Repo - Storbritannia Turk

Kilde - https://addoncloud.org/ukturk/install

Hvordan installere britiske Turk-spillelister på Kodi

Watchdogs Video

Watchdogs Kodi addon ble lagt ned i mars 2019 da Hellhounds Repository gikk offline. Imidlertid er addon nå gjenopplivet, og det er tilbake med alle frills og spenning. Den er nå tilgjengelig med navnet Watchdogs Video, og du kan laste ned dette tillegget fra Goldengun-depotet.

I motsetning til forrige avatar, har ikke Watchdogs Video Live TV-delen. Imidlertid har den mange fantastiske on-demand-videoer i timevis med oversvømmelse. Det ser ut som addon blir regelmessig oppdatert og godt vedlikeholdt. Jeg sier dette fordi jeg fant alle de nyeste filmutgivelsene og episodene. Skrapere ser ut til å gjøre en anstendig jobb da Watchdogs strømmer godt. Jeg har bestemt meg for å sette Watchdogs tilbake til vår liste over beste Kodi-tillegg.

Kilde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Hvordan installere Watchdogs addon på Kodi

PAKT

Covenant addon har sett mange opp- og nedturer. I den lengste tiden forble det forlatt av de opprinnelige utviklerne og mottok ingen oppdateringer. Imidlertid er dette utrolig populære Kodi-tillegget nå gjenopplivet og er tilgjengelig via to repositories - Cy4Root og Covenant. Addon får mange fungerende lenker nå. Det fungerer også bra med Real Debrid. Du kan installere Covenant på Kodi på bare noen få minutter.

Repo: Covenant eller Cy4Root

Kilde: https://covenant01.github.io/zip eller https://cy4root2.github.io/zip

BEST FOR KODI: Få 3-måneders gratis & spar 49% på ExpressVPNs årlige planer

Beste flerbruks addons

Filmer, show, live TV, sport, dokumentarer, barn, musikk, er noen av de mest populære innholdstypene vi ser etter i Kodi. Vanligvis er det dedikerte tillegg for hver kategori. I forrige seksjon snakket vi for eksempel om noen av de beste videotilleggene på forespørsel for filmer og show. I neste avsnitt vil vi diskutere de beste live Kodi-addonene. Deretter er det noen tillegg som serverer deg alle disse kategoriene på ett sted. Og det er derfor de er flerbruks-addons. Her er vår lille, men en solide liste.

 1. Grenseløse
 2. 7 av 9
 3. Fladnag
 4. Mannskapet
 5. Avstamning
 6. LaPlaza

Grenseløse

Limitless Kodi addon gir deg et solid utvalg av streaminginnhold gjennom forskjellige spennende kategorier. Hvis du er fan av innhold på forespørsel, er det mange alternativer for deg å glede deg over flere timer med overstadig streaming. Hvis du liker å se på kabel-TV-kanaler mens de sendes, har den en pålitelig Live TV-seksjon også for deg. I tillegg kan du se sportsinnhold, komedie, barninnhold og mye mer.

Addon støttes av et effektivt sett med skrapere som skaper gratis koblinger av god kvalitet. Det fungerer også med Real Debrid og henter deg premiumkoblingene også. Etter å ha brukt dette tillegget en stund, er jeg sikker på at det er en av de beste Kodi-tilleggene å ha.

Hvordan installere Limitless Kodi Addon

7 av 9

Dette er et annet Kodi-tilskudd som måtte være en del av vår liste over beste tillegg for Kodi i det øyeblikket jeg så det. Det har mer enn 30 streamingkategorier å velge mellom. Og utviklerne sørger for at de fleste kategorier er online for strømming nesten hele tiden. Ikke bare finner du vanlige alternativer, for eksempel filmer, show og live-tv, du finner forskjellige spesialiteter i tillegg til Lovers 'Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit Movies, Podcasts, Martial Arts og mer.

Faktisk stiller 7 av 9 Kodi-tilleggsprogrammer opp noen populære subgenrer rett på startskjermen for et raskt valg. Den har også noen seksjoner, som klassiske (BNW) filmer, som ikke er veldig enkle å finne i disse dager. 7 Of 9 er et solid tilskudd, og jeg anbefaler at du prøver det.  

Slik installerer du 7 av 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag er ikke bare ett tillegg, men en samling på 6 tillegg som leverer en rekke innhold. Hver tillegg må installeres separat. Samlingen inkluderer Fladnag Kids Boxsets, Fladnag Cartoons, Faldnag Collections, Faldnag Movies, Fladnag Sports og Fladnag TV Shows. Som du ser, leverer hvert tillegg et unikt sett med innhold. Du kan installere disse tilleggene fra T2K-repo.

Repo: T2K

Kilde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hvordan installere Addons på Kodi

Mannskapet

The Crew er et utvalg av et variert utvalg av streamingalternativer. Denne multi-skraperen Kodi addon streamer filmer og show sammen med live TV, sport, barnas innhold og mer. Crew Kodi-tillegget kommer med hundrevis av timer med overstadig verdig innhold.

Det er en lett addon som fungerer nesten feilfri på alle Kodi-støttede enheter. Det er den delen av det interne depotet som også heter The Crew. Tillegget er enkelt å installere, enklere å bruke. Den støtter også tredjeparts tjenester som Trakt og Real Debrid for å gi overlegen streamingopplevelse. Tillegget oppdateres jevnlig også med feilrettinger og forbedringer. Prøv det!

Hvordan installere The Crew addon på Kodi

Avstamning

Descent Kodi addon er en av de nyere oppføringene til denne listen over de beste addonene til Kodi. Den kommer fra Cy4Root Repository, som får mye popularitet i disse dager.

Med Descent kan du streame mange filmer og show. Den har ansatt OpenScrapers og sørger for at det gir deg kvalitetslinkene. Samtidig tillater det enkel integrasjon med Real Debrid for å gi tilgang til premiumkoblingene.

Trakt er også ganske enkelt å sette opp med Descent addon.

I tillegg til det vanlige innholdet, kan du utforske Descent-kategorien som inneholder mange spesialiteter og ekstrautstyr. Denne kategorien har også IPTV-delen for direktesendt TV-streaming. Alt i alt er Descent en flott addon å ha.

Hvordan installere Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi addon gir deg en hel rekke streamingalternativer, inkludert filmer, show, dokumentarer, Kids Corner, Fitness Zone, Music, Radio og mer. Den inkluderer til og med IPTV-kategorien for direktesendt TV-streaming (om enn ikke helt pålitelig).

Dette tillegget er hostet av cy4Root Repository, et av de mest pålitelige depotene for tiden.

Laplaza trekker mange tonn streaming-koblinger av høy kvalitet. Det tillater også Real Debrid- og Trakt-integrasjon. Alt i alt er det et solid streaming addon å ha.

Slik installerer du LaPlaza Kodi Addon

Topp TV-tillegg

Du kan raskt se på de beste live-addons for Kodi. Hvis du trenger flere av disse, har jeg en egen guide som dekker spesifikt om Live TV Kodi Addons.

 1. USTVNow
 2. Spillerne Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi Add-on Repository

USTVNow er en kostnadseffektiv måte å se dine favoritt-amerikanske kabel-TV-kanaler gjennom Kodi. Selv om addon først og fremst er designet for militært personell og amerikanere som reiser utenlands, kan hvem som helst registrere seg for tjenesten og se på kanalene. Denne tjenesten har også en nettbasert plattform, men den kan knapt samsvare med Kodi-opplevelsen. Planene starter på $ 14.99 per måned og gir deg tilgang til opptil 24 kanaler. De betalte planene inkluderer også DVR-støtte. Du kan installere USTVNow fra det offisielle Kodi Add-on Repository. Det er tilgjengelig som USTVNow Plus.

Spillerne Klub

Players Klub er en annen utmerket Live TV Addon som gir deg tilgang til hundrevis av TV-kanaler fra Amerika og fra hele verden. Det som er mer fantastisk er at deres månedlige plan bare koster $ 8 per måned. Players Klub er også tilgjengelig på Android. Med ett påmelding kan du bruke tjenesten på både Kodi og Android.

Hvordan installere Players Klub IPTV på Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Hvis du leter etter en billig måte å se live-TV av høy kvalitet på Kodi, er Kodi Solutions IPTV addon virkelig løsningen for deg. For 5 dollar i måneden gir denne tjenesten deg tilgang til nesten 4000 live-TV-kanaler. Enten du vil se filmer eller show, musikkanaler eller live sport, livsstilskanaler eller barnas innhold, tilbyr Kodi Solutions addon for Kodi deg alt.

Kodi Solutions IPTV har også en Android-app som lar deg bruke tjenesten på FireStick og Android-mobiler. Imidlertid gjør dette Kodi `addon det til en plattformtjeneste. Det er fordi Kodi støttes på Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobiles, FireStick og Raspberry Pi.

Denne addon har dusinvis av kanaler fra USA. Du finner også internasjonale direktesendte TV-kanaler fra Storbritannia, Canada, India, Portugal, Mexico, Sør-Amerika, Midtøsten og mer. Kodi Solutions IPTV er en av de beste tilleggene som ser live-TV. Gi det et forsøk.

Hvordan installere Kodi Solutions IPTV på Kodi

cCloud TV

cCloud TV er et annet live TV-tilskudd du ønsker å vurdere om du liker å se på satellittkanaler på Kodi. Uten mye oppstyr leverer dette tillegget de beste tv-nettverkene uten at du trenger å betale for den heftige abonnementsavgiften. cCloud TV er hundre prosent gratis. Det har mange kategorier å velge mellom, inkludert Alle kanaler, FilmOn, Sport, Nyheter, Dokumentar og flere til. Og selv om cCloud TV er en live TV, IPTV addon, har den også spesielle kategorier på filmer og show på forespørsel.

cCloud TV tilbyr ett-klikk-spill for de fleste videoer. Imidlertid kan det hende at alle de forespurte videoene ikke spilles hele tiden. Noen ganger er visse strømmer offline. Det er et godt TV-tillegg likevel, spesielt når du sammenligner det med andre i samme kategori. Denne addon fortjener en plass blant de beste Kodi addonene. Du kan laste ned cCloud TV fra Kodi Bae depot.

Repo: Kodi Bae

Kilde: http :: //lazykodi.com

Hvordan installere cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

Robin Hood TV addon gir deg live-streaming-alternativer fra Balkan-regionen, flere europeiske land (inkludert Storbritannia) og USA. Selv om addon ikke tilbyr like mye mangfold som mange andre på denne listen over beste Kodi-tillegg, kan du være interessert hvis du vil se gratis direktesendt TV-strømmer fra regionene den har. Addon dekker også et bredt spekter av kanaler fra USA. Imidlertid kan det hende at noen av de mest etterspurte ikke blir funnet. Det kan likevel være lurt å gi den en gang minst en gang.

Kilde: http://kodibalkan.com/repo/

Hvordan installere Robinhood TV på Kodi

PVR IPTV Simple Client

PVR IPTV Simple Client er et IPTV addon for å koble ditt eksisterende IPTV-abonnement til Kodi og for å streame live TV-kanaler. Selv om dette tillegget ikke tilbyr noe eget innhold, fungerer det med et bredt spekter av IPTV-tjenester.

Du kan konfigurere IPTV-abonnementet ditt med dette Kodi-tillegget med enten M3U-spillelistens URL eller XMLTV EPG URL. Det fungerer ikke på noen annen måte. Du kan kontakte IPTV-tjenesteleverandøren om nettadressene. Det kan også være lurt å sjekke e-postboksen din fordi disse URLene vanligvis sendes i e-posten sammen med påloggingsinfo.

Slik installerer du PVR IPTV Simple Client

Beste Kodi addons for sport

beste kodi addons for live sport

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Rising Tides

SPORTSDEVIL

Sportsdevil er det mest populære sportstillegget. Dette tillegget har eksistert en stund og fortsetter å tilby innhold av høy kvalitet. Det er et must-ha addon for enhver sportsentusiast. Det tilbyr live streaming av en rekke sportskanaler slik at du kan se live Cricket, Fotball, Tennis, Fotball, Hockey, etc. kamper. Du kan til og med se innhenting av favorittkampene dine i tilfelle du gikk glipp av live-aksjonen. Den var tidligere tilgjengelig på Fusion-repoen, men nå kan du laste den ned fra forskjellige repoer.

Dette tillegget har eksistert en stund og jobber fremdeles. Imidlertid kan det hende du legger merke til at mange videoer ikke streamer i nesten alle kategorier. Hvis SportsDevil ikke tilbyr tilfredsstillende ytelse, kan det være lurt å prøve andre sportstillegg.

Repo: EzzerMacs

Kilde: http://ezzer-mac.com/repo

Hvordan installere Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Det ser ut som Sportowa TV er et SportsDevil-inspirert tillegg, selv om det ikke har så mange strømningsalternativer. Likevel kan det være lurt å gi den en gang fordi den har flere sportskategorier du kan streame fra. Det dekker også en rekke idretter, inkludert fotball, tennis, cricket, bordtennis, baseball, basketball og mer. Addon har også en god runde av Live-sportkanaler. Det er mange døde bekker, men mange av dem lever og fungerer også.3

Kilde: https://mbebe.github.io/blomqvist

Hvordan installere Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports er et must for sportselskeren. Dette Kodi addon tilfredsstiller behovene til alle sportsentusiaster der ute. Du kan til og med live stream store sportsbegivenheter ved å bruke dette suverene Kodi Sports-tillegget. Dette er et offisielt Fox-tilbud som er tilgjengelig i det offisielle Kodi Add-on Repository. Vær oppmerksom på at dette tillegget krever abonnement på Fox Sports kanal.

Repo: Kodi Add-on Repository

Rising Tides

Rising Tides er et annet sportstillegg for Kodi. Dette tillegget lar deg streame fotball, PPV-arrangementer og til og med forskjellige kabel-TV-kanaler for sport. Tillegget har ikke mange strømningsalternativer, men det er noen interessante kategorier. Det kan være lurt å prøve det.

Kilde: http://mullafabz.xyz/Repository/

Beste Kodi addons for barn, tegneserier & Anime

beste kodi addons for tegneserier

CTOON Kodi (tegneserier & anime)

Utvilsomt er CTOON en av de beste Kodi-tilleggene for animert og animeinnhold. Dette tillegget har en massiv samling. Det tilbyr avspilling med ett klikk og er utrolig raskt. Jeg testet dusinvis av lenker, og alle fungerte (ja, alle sammen og ikke "nesten"). Det er hundrevis av videoer du kan se på i timevis med underholdning. På hovedskjermen til addon kan du komme i gang med flere kategorier for animerte filmer, tegneserier og anime. Hver kategori er sortert alfabetisk. Du kan også bruke søkefunksjonen (vises i den uttrekkbare Kodi-menyen når du navigerer til venstre) for å finne noe spesifikt du leter etter. Hvis du ikke har prøvd CTOON KOdi, fortsett og gjør det nå!

Repo: Doko

Kilde: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow gir deg tilgang til et stort bibliotek med Anime-videoer for $ 5,99 per måned. Du kan kjøpe årlig plan for $ 59,99 hvis du er ute etter noen besparelser. FunimationNow tilbyr også gratis service, men begrenser videobiblioteket. Gratisvideoene blir også kjørt med reklame. Det betalte abonnementet tilbyr opptil to samtidige strømmer, mens gratisgrensen begrenser det til en. Med det betalte abonnementet får du også tidlig tilgang til Home Video Dubs. Du kan installere FunimationNow fra det offisielle Kodi Add-on Repository.

Repo: Official Kodi Add-on Repository

Beste Kodi-tillegg for streaming av musikk

beste kodi addons for gratis streaming av musikk

MP3 STREAMS

Dette er et flott Kodi-tilskudd for musikkinteresserte. Det er et populært tillegg som har vært der i ganske lang tid nå. Mediebiblioteket er godt sortert i forskjellige kategorier som Billboard Top 100, toppalbumartister, rap, hip-hop, jazz, etc. Du kan til og med lage din egen favoritt-spilleliste her.

Repo: Cellar Door TV

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube er det største videodelingsnettstedet i hele verden. Hvis du lurer på om du kan streame videoer ved å bruke YouTube på FireStick eller en annen enhet ved å bruke Kodi, er svaret bekreftende. YouTube Kodi-tillegget gjør en ganske anstendig jobb, og du vil ikke føle stor forskjell på å bruke tillegget eller det originale nettstedet. Kodi addon for YouTube tilbyr også noen kule funksjoner som er en ekstra bonus. Prøv ut dette fantastiske tillegget.

Repo: Cellar Door TV

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Beste KOREAN drama addons

ICDrama

Her er en spesiell godbit for deg som vil se koreanske filmer og show. ICDrama har et stort bibliotek med koreansk innhold. Men det er mange videoer fra andre land også. Du vil også finne innhold fra Hongkong, Kina, Japan og Taiwan. Tilleggets hovedfokus er selvfølgelig på filmene og episodene fra Korea.

Selv om jeg ikke forstår koreansk eller noe annet språk dette tillegget serverer innhold på, fant jeg ICDrama som et pålitelig og raskt tillegg. Den tilbyr ett-klikk-spill og nesten alle strømmer jeg prøvde, fungerte. Så hvis du vil se innhold fra et av disse asiatiske landene, kan du få dette tillegget nå.

Repo: Aznhusband

Kilde: https://aznhusband.github.io/repo/

Dette var listen over de beste Kodi Addons som for øyeblikket fungerer. Hvis du føler at noen andre Addons fortjener et sted på denne listen, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Spørsmål og svar

Hva er det mest populære & beste addon?

Exodus Redux er det mest populære Kodi-tilskuddet på dette tidspunktet. Dette tillegget tilbyr streamingalternativer på forespørsel, inkludert filmer og TV-show. Det er gaffelen til Exodus addon, som også var ekstremt populær en gang.

I tillegg er Venom og The Crew addon også to veldig populære Kodi addons.

Hva er farene ved å bruke en Kodi Addon?

Hvis du bruker et tredjeparts tillegg for å streame opphavsrettsbeskyttet eller lisensiert innhold, kan du komme i juridiske problemer. Derfor anbefaler vi brukerne våre å alltid streame innholdet som er tilgjengelig i det offentlige.

Vi anbefaler også å bruke en VPN mens du streamer med Kodi-tillegg for å skjule IP-en din og for å ha en trygg streamingopplevelse.

Hva kan du se med Kodi addons?

Du kan se omtrent hva du vil med Kodi-tillegg. Det handler om å finne det rette tillegget for innholdet du ønsker å streame. På denne listen finner du Kodi-tillegg for filmer, show, live-tv, sport, fitness, anime og mer.

Er Kodi lovlig og trygt å bruke?

Ja, Kodi er lovlig og trygt å bruke, forutsatt at du streamer innhold tilgjengelig i det offentlige. Du vil ha en mye tryggere opplevelse hvis du bruker en streaming VPN med Kodi.

Kodi er offisielt tilgjengelig i Microsoft Store og Google Play Store. Dette garanterer tydelig for sin autentisitet, sikkerhet og lovlighet.

Hvordan kan jeg installere Kodi-tillegg?

For å installere et Kodi-tillegg, trenger du først kildeadressen. Fra kildeadressen installerer du Kodi-depotet som er vert for addon. Til slutt installerer du addon fra depotet.

Vi har gitt lenken til installasjonsveiledningene for alle tillegg på denne listen. Du trenger ganske enkelt å følge trinn-for-trinn-instruksjonene for å installere tillegget du ønsker.

Vær oppmerksom på at denne Best Kodi-tilleggsartikkelen kun er for utdannelsesmessige formål, og vi vil aldri foreslå at våre lesere får tilgang til noe forbudt eller ulovlig innhold ved å bruke noen av disse Kodi-tilleggene nevnt ovenfor.. 

I slekt:

 • Hvordan Jailbreak FireStick
 • Hvordan installere Cinema APK
 • Slik tilbakestiller du Kodi på FireStick
 • Slik oppdaterer Kodi på FireStick
 • Slik installerer du Kodi på FireStick

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me