Beste Kodi Builds (Oppdatert for februar 2020)

>

I denne artikkelen lager vi opp de beste Kodi-byggene for FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac og andre Kodi-kompatible enheter. De fleste av disse bygningene her fungerer på begge deler Kodi 18,5 Leia og 17,6 Krypton. Det er flere måneder siden Kodi 18 ble utgitt, og det er trygt å si at Leia-versjonen nå er så stabil som den blir. Du vil finne noen builds eksklusive for en bestemt versjon av Kodi. Snart fjerner vi Kodi 17.6-bare Kodi-byggene fra denne listen. Vi vil beholde bare byggene som fungerer med Kodi 18 Leia. 

Vi har testet disse byggene regelmessig og oppdaterer dette innlegget hver gang behovet oppstår. Vi vil også gjerne høre om opplevelsen din. Du må gjerne fylle oss gjennom kommentarfeltet nedenfor.

Klikk her for å lese vår ansvarsfraskrivelse før du fortsetter.

Kodi bygger hjelp til å sette opp Kodi ved å gjøre det om til et ultimat streamingsenter. Men hva er Kodi? Teknisk sett er Kodi en gratis mediesenter-programvare som kan nås på tvers av forskjellige operativsystemer. Applikasjonen lar brukerne konsumere streamingmedier som filmer, TV-serier, live-TV og sport. Vel, denne tekniske definisjonen av de beste Kodi-byggene vil bare gjøre rettferdighet for teknikere som allerede forstår seg gjennom dette fantastiske stykke app.

Tenk på Kodi som en ufin huskjeller. Det er rammer, et sterkt fundament og takstoler som holder taket. De er grunnlaget som vil holde alt annet i huset ditt. Du vil bruke fundamentet til å lagre gjenstander, bruke veggene til interiørdesign, og taket for å sette opp et fint tak. Kodi kan defineres på lignende måte. Applikasjonen vil være vert for komponenter og applikasjoner som du bruker strømmedier.

beste kodi bygger

Hvordan kan du bruke Kodi?

Du forstår allerede hva du kan få fra Kodi. Imidlertid lurer du kanskje på hvordan du får tak i det. For øyeblikket. Kodi er tilgjengelig på disse operativsystemene; Android, Windows, Linux, iOS og Mac OS X. Dette betyr at du kan installere Kodi på hvilken som helst personlig datamaskin og streame alle dine favorittmedier. Dessuten betyr det at du kan installere Kodi på din Android-telefon, nettbrett eller iPhone og glede deg over å se innhold deri.

Det slutter ikke der siden de fleste TV-strømningsbokser bruker Android på basen av OS, du kan installere Kodi i dem og glede deg over streaming av GRATIS innhold. Ingen flere månedlige abonnementsavgifter! Eksempler på slike TV-bokser inkluderer Fire TV Stick og Amazon Fire TV. Jeg vil anbefale deg å få en Amazon Fire TV siden den er billig, kraftig og med bedre prosessorkraft.

Sjekk: Hvordan installere Kodi på FireStick

Bortsett fra Builds, kan du også trenge Kodi-tillegg og skins (Sjekk Best Kodi Addons 2020). Hvis du ikke allerede vet det, er Kodi Add-ons små applikasjoner som utvider funksjonene til Kodi-programvaren. De hjelper deg med å gjøre programvaren om til et strømningskraftverk. Avhengig av den tiltenkte funksjonaliteten til addon, vil det hjelpe deg med å få tilgang til live sport, gratis filmer, TV-serier og betale per visningsinnhold.

På den annen side hjelper Kodi-skinn deg med å tilpasse og endre ikoner, menyer og snarveier. Tenk på Kodi skin som bakgrunnsapper for smarttelefonen din. Med dem vil du ende opp med å få et personlig skreddersydd Kodi-oppsett. Noen av de populære skinnene inkluderer Transparency, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber og Confluence. Vis mer Vis mindre

Hva er Kodi Build?

En Kodi Build er en fin måte å få alt i gang i Kodi. Bygget vil installere alt du trenger for å kjøre Kodi med ett klikk. Det inkluderer tilleggsprogrammer, innstillinger, skins og elektronisk programguide blant andre. Når du har installert Kodi på enheten din, vil du normalt ta deg tid til å tilpasse den slik du vil. Det vil si at du finner tillegg, skins og innstillinger som passer til den tiltenkte bruken din

Builds tilbyr deg imidlertid et alternativ med ett klikk for å installere alle disse tilleggene og skinnene som kommer med mye innhold. Ved å gå Kodi Builds-måten, sparer du mye tid du ellers kan ha brukt i å søke og velge spesifikke tilleggsprogrammer. Etter min erfaring er bruk av build den enkleste måten å laste ned og strømme innhold raskt og tilstrekkelig.

Som er den beste Kodi Build?

Jeg blir ofte spurt om hva som er den beste Kodi build jeg burde bruke. Ærlig talt, det er ingen enkel måte å svare på dette spørsmålet. Denne listen har noen gode bygg, og det kan være utfordrende å velge en over den andre. Videre har hver bruker sine egne preferanser som bestemmer valget.

Når det er sagt, hvis jeg skulle sette en finger på en build, vil den være det Ingen grenser Magic Build. Jeg liker denne bygningen. Imidlertid tar jeg et objektivt valg basert på popularitet. No Limits Magic er det mest brukte og mest nedlastede av alle Kodi-byggene.

Det er en gjennomtenkt designet bygning som henvender seg til alle slags Kodi-brukere. Enten du er en ny eller gammel bruker, tung eller uformell streamer, har en avansert eller lavspesial enhet, er No Limits Magic build noe for deg. Den pakker også mange høykvalitets videotillegg for alle dine strømbehov. Det ukompliserte og flytende grensesnittet gir mulighet for en uanstrengt, brukervennlig opplevelse. Med enkle ord er det en må-prøve Kodi build.

Beste Kodi Builds 2020

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Følgende er listen over de beste Kodi-byggene:

1. Titanium Build

Titanium build

Titanium Build er utstyrt med en hel verden av underholdning som gjør at den skiller seg ut blant de beste Kodi Builds. Med dette bygget vil du kunne glede deg over Live Sports, Live TV, Movies, YouTube, Kids Zone, Sports Replays and Highlights, og Live TV for de store kabel-TV-kanalene i Storbritannia og USA..

For å tilby deg et så bredt underholdningsfelt, har Titanium mange tilleggsprogrammer som DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil og mer. Brukergrensesnittet er minimalistisk og rent for bedre brukeropplevelse.

Dessuten har denne bygningen mottatt jevnlige oppdateringer for å sikre at den holder seg oppdatert med dagens online mediastreaming-verden. Hvis du er en spansk bruker som leter etter den beste Kodi Build, vil Titanium Build passe perfekt for deg. Dette betyr ikke at det ikke kan tjene andre brukeres interesse. Egentlig var det laget for å imøtekomme de engelske brukerne fra farten!

Hvordan installere Titanium Build på Kodi

2. Ingen grenser Magic Build

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 & Kodi 17.6

ingen grenser magi bygge kodi

De fleste Kodi-brukere har berømmet No Limits Magic Build for sine mange muligheter når det kommer til underholdning på nettet. For øyeblikket er det blant de mest omfattende byggene for Kodi. Det faktum at den har Aeon Nox 5: Silvo Skin gir deg et futuristisk utseende. Vel, du vil aldri forstå hvordan Kodi-skinn påvirker streamingopplevelsen din før du får tak i dette Kodi Build.

For å se regionale TV-serier og filmer som er begrenset, må du investere i en god VPN. Jeg har allerede snakket om nytten av en VPN når jeg bruker Kodi og gikk en lengre periode for å anbefale den beste VPN for ytterste anonymitet og personlig sikkerhet. For å forbedre innholdsstrømopplevelsen din mottar No Limits Magic Build hyppige oppdateringer der de ikke-fungerende og gamle tilleggene erstattes med nye.

Blant de mest populære tilleggene i denne Build inkluderer Yoda, cCloud TV, Copy & Paste, Pulse Fitness, Sports Devil, The Magic Dragon, blant andre. Med dem får du glede av ubegrenset musikk fra både Storbritannia og USA som den gamle jazzlåten. Du vil også streame filmer, se på TV-show, nyte en hel verden av sport og bringe gratis amerikanske og britiske TV-kanaler i huset ditt!

Sjekk ut hvordan du installerer Kodi No Limits Magic bygget på PC så vel som Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia Only

beste kodi bygger

De fleste ønsker å installere Kodi på enhetene sine, slik at de kan se gratis musikk, TV-serier, filmer, sport og strømme live sport. Misfit Mods Lite Kodi Build vil gi deg alle disse. Det gir et bredt utvalg av videostrømmer som inkluderer flere underkategorier i hver av seksjonene.

Misfit Mods Lite kommer med fantastiske tillegg som Deathstar, SportsDevil og The Magic Dragon. Hva en fantastisk måte å glede seg over massevis av gratis innhold fra hele verden? Som bruker vil du få alle disse i en pakke. 

Slik installerer du Misfit Mods Lite Build

4. Strømlinjeform

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

kodi bygger

Oppdatering: Hvis du ikke kan installere Streamline på Kodi 18.5, kan du lese Hvordan fikse mislyktes i å installere addon fra en zip-fil

Streamline er en annen kvalitetsbygg som fungerer feilfritt på Kodi 18.5. Denne bygningen er en del av Whiz Kid Wizard, og gir deg en anstendig samling av videotillegg for alle slags streamingbehov. Du kan spille favorittfilmer og TV-serier, live-TV, sportsstrømmer og mye mer gjennom populære tillegg som Exodus Redux, The Magic og mange andre.

Den største trekningen av denne bygningen er størrelsen. Det er en lett konstruksjon som tilbyr god ytelse på alle Kodi-enheter, inkludert de med lite RAM og prosessorkraft, for eksempel FireStick. Det jeg også liker med Streamline er det enkle, ryddige og brukervennlige designet. Den legger de viktige elementene for rask tilgang uten oppstyr eller frills. Selv om du er en første gang bruker, vil du få tak i det på kort tid. Utviklerne har valgt nøye skrifttype, stil og størrelse for å gi fullstendig lesbarhet.

Til tross for den lille størrelsen, går ikke Streamline ikke glipp av en eneste viktig funksjon. Som sagt kan du streame omtrent hva du vil. Alt i alt er Streamline en fin Kodi 18.5 bygg å ha.

Hvordan installere Streamline bygge på Kodi

5. Slamious

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

slamious build

Slamious Kodi build er et av de fineste byggene du ville kommet over i disse dager. Denne moderat størrelse bygningen fungerer perfekt på alle enheter, også de med lite spesifikasjoner.

Slamious build pakker også en anstendig samling av videotillegg som lar deg streame omtrent alt du vil. Det brukervennlige grensesnittet lar deg komme raskt i gang gjennom en rekke strømningsalternativer rett på startskjermen. Alt i alt er det et flott bygg å ha, og du bør prøve det. Jeg er sikker på at du vil like det.

Slik installerer du Slamious Build

6. Xanax

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

xanax build

Xanax Kodi build er tilbudet fra de samme utviklerne som designet Durex build. Den en gang så populære bygningen er ikke lenger funksjonell. Imidlertid var det en fantastisk bygning, og mange brukere som brukte den, leter fortsatt etter alternativet. Heldigvis er det en nå - Xanax.

Xanax build har nesten samme grensesnittdesign og layout som Durex. Det er nesten samme størrelse også. Selv om jeg ikke ville kalle Xanax en klon av Durex, er det nesten likt.

Med et solid bibliotek med topp Kodi-tillegg som Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon og et brukervennlig grensesnitt, kommer Xanax build til denne listen.

Hvordan installere Xanax bygge på Kodi

7. Xontech

Jobber kun med Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build kommer fra de populære utviklerne Team Falcon, som allerede har gitt oss mange ordentlige addons og builds. Den har et visuelt behagelig design, men uten oppstyr eller komplikasjoner. Navigasjonen er enkel og grei. Det er mange forhåndsinstallerte tilleggsprogrammer som fungerer, populære og allerede på listen over beste Kodi-tillegg. Bygget har også mange programtillegg for vedlikehold og verktøy. Jeg har en følelse av at det snart blir et populært bygg. Jeg har prøvd det. Det kan være lurt å gjøre det også.

Hvordan installere Xontech Kodi build

8. DaButcher

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

dabutcher

DaButcher er et av de beste bibliotekene til Kodi builds jeg har kommet over nylig. Denne veiviseren kan ikke skryte av en lang liste over byggene. Som jeg skriver, har DaButcher mindre enn 10 bygg i varelageret. Selv om det bare har en håndfull alternativer, gjør de ganske inntrykk. Alle bygningene er bra, selv om DaLight imponerer meg mest. Denne lette konstruksjonen tilbyr en helt ny Kodi-opplevelse gjennom sitt unike og friskt grensesnitt. Jeg anbefaler deg å prøve DaButcher.

Hvordan installere DaButcher på Kodi

9. Kvernhus

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

beste kodi build

Grindhouse Wizard tilbyr et friskt og imponerende bibliotek med mer enn tre dusin bygninger. Enten du lenge har migrert til Kodi 18.5 eller fortsatt bruker Kodi 17.6, er det mange bygg som du kan utforske og eksperimentere med. Hvis du har en enhet med lite spesifikasjoner, er det noen få lettvektsbygg som fungerer jevnt på hvilken som helst systemkonfigurasjon. Hvis du leter etter et funksjonsrikt, fullastet bygg, er det igjen mange alternativer. På grunn av den mangfoldige samlingen av Kodi-kvalitet, har vi inkludert Grindhouse på listen.

Slik installerer du Grindhouse Builds Wizard

10. Racoon City

Jobber bare med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia

racoon city

Racoon City er ikke bare ett bygg, men en samling av flere Kodi-bygg som er tilgjengelige gjennom Racoon City Wizard. Tidligere var bygningene her tilgjengelige over flere veivisere. Utviklerne førte dem sammen og opprettet en helt ny veiviser. 

Du finner funksjonsrike, tunge konstruksjoner så vel som lette for strømmenheter med lite spesifikasjoner. Selv de små og mellomstore byggene har populære forhåndsinstallerte tillegg for å sikre at du har mange strømningsvalg. Grensesnittet bruker den tilpassede versjonen av noen av de beste Kodi-skinnene.

Slik installerer du Racoon City Builds

11. søvnløshet

Jobber med Kodi 18.1 og Kodi 17.6

søvnløshet bygger veiviser

Insomniacs er et annet stabbur for et par Kodi-bygninger. For øyeblikket har Insomniacs Wizard bare to bygg for Kodi 18 Leia og ingen for Kodi Krypton 17.6. Mens begge bygningene er gode, skiller Black and Gold Build seg tydelig ut.

Selv om Team Insomniacs ikke har mye bygg å tilby, er de eksisterende bra nok for de fleste brukere. Disse er moderat størrelse for å sikre at de fungerer bra på strømforsyningsenheter med lav spesifikasjoner som FireStick og Android-bokser. Imidlertid er de fremdeles store nok til å dekke alt det grunnleggende du forventer fra en hvilken som helst bygning eller til og med litt mer.

Svart og gull er bra for nybegynnere, men de erfarne brukerne som leter etter en enkel og lett konstruksjon kan også synes det er interessant.

Hvordan installere søvnløshet bygger

12. labyrint

labyrint bygge for kodi

The Maze er en av de nyere bygningene, og også en av de nyeste oppføringene i denne samlingen av de beste Kodi-byggene.

Maze Wizard inneholder flere bygg. Hvis du er ute etter en lett og flerbruksløsning, vil jeg anbefale Maze Family Build fra listen.

Denne byggingen fungerer bra på alle Kodi-enhetene. Selv om du har en enhet med lite spesifikasjoner (for eksempel FireStick), vil du ikke finne noen ytelsesproblemer.

Hvordan installere Maze Build på Kodi

13. Dommedag

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard er en solid katalog for alle typer Kodi-kompatible enheter. Det er lette bygg som fungerer greit på enheter med lav RAM. De er perfekte for FireStick og Android TV Boxes. Du vil også finne noen tunge bygg som er funksjonsrike, men som fungerer bedre på datamaskiner eller spesiallastede mobiler.

Likevel er det mange valg, og jeg er sikker på at du vil finne noe som passer deg best. Disse byggene kommer med forskjellige populære Kodi-tillegg som lar deg streame alt ditt favorittinnhold. Prøv Doomzday, du vil ikke bli skuffet. 

Hvordan installere Doomzday Kodi build

14. To kongedømmer

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

best bygger for kodi

To kongedømmer er ikke ett bygg, men en samling av flere bygg. Jeg har installert og brukt noen av dem og var overbevist om at de skulle være en del av vår beste Kodi build-liste. To Kingdom inkluderer Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build og mange flere.

Two Kingdoms har bygg for alle slags enheter. For eksempel er Fladnag Super Lite-bygget bare 72 MB og fungerer utrolig raskt på maskinvare med lite spesifikasjoner, for eksempel Amazon FireStick. Fladnag Super Lite har bare en haug med tillegg, men det er nok til å la deg streame alle dine favorittfilmer og show. Hvis du leter etter et mer funksjonsbelastet alternativ, er det noen få av dem du vil være interessert i. The Two Kingdoms har noe for enhver smak.

Veiviserens URL - http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Hvordan installere Two Kingdoms Kodi Builds

15. Silvo

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

Silvo

Denne MutliBuild-veiviseren er ganske ny, og den har ikke mange bygg. Faktisk vert det bare to bygg for Kodi Krypton og Kodi Leia. Silvo build er tilgjengelig for begge versjonene av Kodi. Det er en omfattende, men allikevel lett konstruksjon som ivaretar alle streamingbehovene dine. Med mange forhåndsinnlastede tillegg, kan du øyeblikkelig begynne å se innhold på forespørsel som filmer, show & dokumentarer, direktesendt TV & sport, innhold for barn og mer.

Opprinnelig veide bygningen mer enn 540 MB da den ble installert, men den er trimmet ned til rundt 250 MB for å tilby bedre ytelse på FireStick og andre enheter med lite spesifikasjoner. Silvo tilbyr et pent, jevnt grensesnitt med den vanlige utformingen du er kjent med. Hjem-skjermbildet til build-linjene viser innholdet. Du kan grave dypere for å utforske mer. Jeg har prøvd Silvo og er sikker på at det må være en del av denne listen.

Hvordan installere Silvo Kodi Build

16. Xenon

Fungerer kun med Kodi 18.1 til Kodi 18.5. Xenon Redbolt alternativ versjon tilgjengelig for Kodi 17.6

xenon

XENON Build er ideell for brukere som ønsker å installere Kodi på Android TV-bokser og Fire Stick-enheter. Denne Kodi-bygget kommer med et brukergrensesnitt som inneholder en seksjon for populære Android-APK-er og Android-enheter som du kan bruke til å streame videoer eller spille Android-spill. Det er brukervennlige brukergrensesnittet som sikrer at du ikke trenger å gå ut av veien når du begynner på byggingen.

XENON kommer med mange seksjoner som vil dekke alle typer brukere. TV-seriedelen inneholder innhold for alle typer brukere. Hvis du elsker romantiske show, vil du få innholdet der. I tilfelle du er en Action TV-serie-junkie, er det oppdatert innhold for din overstadige seeropplevelse. I tilfelle du er en familie, må du huske å få noe familievennlig innhold.

Andre seksjoner inkluderer filmer, sport, musikk og mye mer. Akkurat som TV-serier, har disse seksjonene blitt delt inn i undermenyer. For eksempel har sportsdelen seksjonskategorier som PPV & Arrangementer, fiske og jakt, sportsutspill, blant andre. XENON har populære tillegg som IT, Numbers, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo og mer

Veiviserens URL - http://diggzrepo.ddns.net/

Hvordan installere Xenon Kodi Build

17. The Grind

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

kverna

Fra utviklerne av den utrolige Fire TV Guru Build (nå avviklet) kommer en annen kvalitetsbygg - The Grind. Akkurat som Fire TV Guru, fungerer Grind-byggingen jevnt på Fire TV, så vel som på andre plattformer, inkludert datamaskiner og mobiler.

The Grind tilbyr flere forhåndsinnlastede tillegg, inkludert Limitless, 7 Of 9, Venom og mer. Det tilbyr strømningsalternativer i forskjellige mediekategorier som filmer, show, live tv, sport, barn osv.

Denne konstruksjonen gir jevn ytelse og er enkel å bruke. Derfor er den lagt til denne listen over de beste Kodi Builds.

Slik installerer du Grind Kodi build

18. Plutonium

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

plutonium

Plutonium build er delen av det enorme arsenal av builds fra EzzerMac's Wizard. Denne veiviseren har et stort utvalg av interne bygg, og den katalogiserer også tredjepartsbygg fra andre utviklere. Plutonium er lett en av de beste Kodi bygger i samlingen.

Hvis du er i prangende, livlige temaer, er det en god sjanse for at du vil like Plutonium. Men det handler ikke bare om det visuelle. Som du forventer av en god bygging, pakker den en rekke populære Kodi-tillegg for Live TV, sport, filmer, show og alle slags videoinnhold. The Magic Dragon, DeathStar, Yoda, SportsDevil er noen av dens kjennetegn addons. Men det er andre også.

Plutonium er en lett med en nedlastningsstørrelse på mindre enn 160 MB. Derfor tilbyr den topp ytelse på alle plattformer, til og med FireStick, som regnes som en lavenhetsmedieenhet. Siden den er liten i størrelse, har ikke bygningen mange funksjoner. Likevel dekker det hele det grunnleggende og sørger for at du aldri mangler innhold for strømming.

Slik installerer du Plutonium Kodi Build

19. CellarDoor TV

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

cellardoor tv build

CellarDoor TV Wizard, en del av det anonyme depot, runder opp noen av de fineste Kodi-byggene du finner i disse dager. Denne veiviseren er hjemsted for flere Krypton-bygg. Hver bygg fortjener et sted på vår beste Kodi build-katalog hver for seg. Men siden de er en del av et CellarDoor TV-arsenal, har jeg tatt meg friheten til å sette dem sammen under ett tak.

Alle disse byggene har en imponerende serie av de nyeste og operasjonelle tilleggene for en rekke medievalg, inkludert The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers og mange flere. Med tanke på hastighet, enkel navigering, stabilitet og samling av tillegg som parametere, vil jeg sette Dominus foran de to. Infusjon og ekkolodd ligger imidlertid ikke langt etter. Det er min mening. Cellar Door TV Wizard har også lagt til nye navnebror ‘Cellar Door’. De er imidlertid bare tilgjengelige for Kodi 18 Leia.

Hvordan installere CellarDoor TV Builds

20. SG Wizard

Jobber bare med Kodi 18.1 - 18.5 Leia

sg veiviser

Ezzer Mac-utviklere har tilbudt en overbevisende samling av builds og addons gjennom flere måneder. Og nå har de kommet med en helt ny veiviser kalt SG Wizard som er vert for en haug med bygg separat fra deres primære EzzerMac Wizard.

SG Wizard har en liten, men solid samling av builds for Kodi Leia 18. For øyeblikket er det ingen builds for Kodi Krypton. Alle bygningene har noe unik utforming. De er også lette nok til å fungere jevnt på alle Kodi-støttede plattformer. Med et anstendig bibliotek med videotillegg, sørger også buildene for at du aldri går tom for strømningsalternativer.

Hvordan installere SG Wizard Builds på Kodi

21. Blue Magic

Jobber kun med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia

blå magi bygge

Blue Magic build er en av de nyeste tilleggene til katalogen vår for beste Kodi Builds. Det kommer fra Luxury Build Wizard, som også er vert for en håndfull andre bygg for Kodi 18 og Kodi 17.6. Blue Magic har et elegant grensesnitt og en anstendig samling av videotillegg for en rekke streamingalternativer.

Du kan komme i gang rett fra startskjermen ved å utforske kategoriene som Live TV, Sport, Barn, Filmer, TV-show og mer. Du kan grave deg dypere og bla gjennom den komplette listen over tillegg som du finner populære navn som Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon og mer.

Hvordan installere Blue Magic bygge på Kodi

22. Equinox

Kompatibilitet: Kodi 17.6 Krypton Only

kodi equinox

Equinox kommer til vår liste over toppbygg for sin pene og problemfrie layout og minimale grensesnitt. Det er en stor størrelse som vil ta nesten 660 MB av enhetsplassen etter installasjonen. Det er ganske stort for et bygg og ikke bra for enheter med lite lagring som FireStick. Det fungerte greit på datamaskinen min, men gikk tregt på FireStick.

Equinox har bare en håndfull tillegg som inkluderer Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil, etc. Dessverre er det ikke mange valg for Live TV og Sport. Utviklerne har sin egen Genie TV-app, men den krever et premiummedlemskap, noe som kan koste deg nesten $ 13 i måneden. Bygget har ikke mange tillegg, og er ikke akkurat det du kaller ‘funksjonsrikt.’ Det får meg til å lure på hvorfor det er så stort i størrelse. Det er ikke noe dårlig bygg, men det er bedre på denne listen.

Veiviserens URL - http://genietv.co.uk/repo/

Hvordan installere Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

duff lys

Duff Light er en utrolig lett konstruksjon, som er perfekt for TV-strømmenheter som Amazon FireStick og Android Boxes. Du kan installere det på datamaskinen din også, men det ville ikke være bra å samhandle med. Når du installerer den på PCen din, i stedet for musemarkøren ser du et lite flagg som sier at mus ikke støttes. Du kan fremdeles bruke musen, men navigering ville ikke være lett. Navigering er faktisk ikke veldig jevn selv uten musen. Det krever litt å gjøre for å komme til varene du vil ha tilgang til.

Duff Light er et minimalt og pent bygg. Utviklerne har fjernet alle ikke-essensielle for å beholde build lite. Derfor ville du ikke finne en stor samling med tillegg her. Men det har noen gode fungerende tillegg som Kratos Reborn, etc. De burde være nok for de fleste typer videoer. Hvis du trenger mer, kan du alltid installere ekstra tillegg. Hvis du er ute etter en lett, oppstyrfri, enkel og pent utførelse, kan det være lurt å vurdere Duff Light.

Hvordan installere Duff Light Kodi Build

24. Hard Nox

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

Akkurat som “No Limits Magic Kodi Build”, bruker Hard Nox Aeon Nox 5: Silvo Skin. Denne Kodi Skin gir deg et futuristisk utseende. Akkurat som alle de andre byggene, kommer det med fantastiske tillegg som SportsDevil blant andre.

Menyene er plassert nederst på skjermen. Blant de nevnte seksjonene er TV-show, 24/7 innhold, populært innhold, filmer og barn-innhold. Hver av seksjonene videreutvikles til underavsnitt i et trekk som er skreddersydd for å forbedre brukeropplevelsen.

Hvordan installere Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

hard nox

EzzerMacs er et stabbur for dusinvis av Kodi-bygninger, både internt og fra tredjeparter. Enten du bruker den nyeste Kodi 18 Leia eller fortsatt strømmer på Kodi Krypton, det er nok av bygg å velge mellom.

Trollmannen kommer i to varianter - EzzerMacs & EzzerMac. Skillet i navnet er så lite, jeg savnet det nesten første gang jeg så på det. Men det er rikelig med forskjell i forhold til hva de tilbyr.

EzzerMacs er din vanlige veiviser med et ganske tekstbasert grensesnitt. Det gir deg tilgang bare til de interne bygningene. EzzerMac, derimot, er mer grafisk og interaktiv, og foruten interne bygg, er det flere titalls Kodi-bygg fra tredjepartsutviklere..

Hvis du er ute etter en kilde med mange fungerende bygg, er EzzerMacs det du vil prøve.

Hvordan installere Ezzermacs builds

26. Innovasjon

Jobber med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

beste kodi bygger

Innovation Builds Wizard tilbyr for øyeblikket to builds - Innovation Colors Adult and Innovation Colors Family. Begge disse bygningene tilbyr mange strømningsvalg. Voksen-versjonen kommer med en ekstra kategori for modent innhold.

Begge byggene er ganske store og gir jevn drift på et bredt spekter av Kodi-enheter. Du vil også finne et lite, men effektivt bibliotek med Kodi-tillegg som inkluderer Numbers, The Magic Dragon og mer.

Grensesnittet til bygningen er brukervennlig. De spennende filmene og showene er tilgjengelige for streaming av hjemmevinduet. Du kan utforske tilleggene for mer innhold. Den kjente kombinasjonen av menylinje og undermeny-linjeformat gjør bygningen enkel å navigere og utforske.

Slik installerer du Innovation Builds på Kodi

27. Jokeren

Jokeren

Joker Kodi builds er et nytt tillegg til vår katalog over beste builds for Kodi. Joker Wizard har over et dusin builds inkludert The Bio-Hazard, The Crow og mer. Det finnes alternativer for alle slags Kodi-enheter, også de som kjører på lite spesifikasjoner og RAM. De fleste byggene fungerer bra på FireStick og andre TV-enheter, for eksempel Android TV. Alt i betraktning er The Joker Builds verdt å prøve.

Slik installerer Joker builds

Slik bruker du Kodi Builds trygt

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Hva annet kan Kodi gjøre?

Bortsett fra streaming av live-TV, filmer, TV-serier og musikk, er det andre fantastiske ting du kan gjøre med Kodi. Alt du trenger er å få de rette tilleggene og følge utviklernes veiledninger for en rask opplevelse. De inkluderer:

Last ned, lagre og spill musikk og podcaster

Bortsett fra å streame og høre på fantastiske musikksjangre, kan du laste ned musikk med Kodi. De fleste tenker på Kodi som bare en TV. Imidlertid er det mer enn det! Når den er utstyrt med de rette tilleggene og funksjonene, vil Kodi forvandles til et knutepunkt for alle dine digitale mediebehov. Blant de strålende funksjonene det tilbyr, er muligheten til å laste ned og lagre musikk som du kan spille etterpå. Alt du trenger er å installere de riktige musikktilleggene.

Faktisk, med slike musikktillegg, vil du få de samme tjenestene som noen som har abonnert på Spotify Premium eller Apple Music. Husk at du får disse fantastiske musikksjangrene GRATIS! Videre kan du laste ned og spille podcaster på samme måte. Du trenger et ordentlig tillegg som er spesielt designet for podcaster.

Last ned, installer og spill videospill

Hvilken tenåring liker ikke dataspill i dagens verden? Vel, en veldig liten prosentandel. Imidlertid, hvis du er kablet som meg, vil du heller bruke sakte kvelder og helger til å spille videospill i kjelleren. Med Kodi trenger du ikke å investere i en PlayStation. Alt du trenger er en fin spillrigg og de rette tilleggene. Videospillene er tilgjengelige i forskjellige sjangre og formater. Fra retro videospill til Android-apper, vil du få en fin spillopplevelse fra alle Kodi-enheter!

Last opp videoer og bilder i et bibliotek

Borte er dagene da foreldrene våre skulle lagre papirkopier i heftealbum. Jeg husker at vi ville brukt noen timer etter å ha møtt slektningene våre på å gå gjennom disse albumene mens vi stilte spørsmål som hvor var du i denne dagen? I dag trenger du bare en smarttelefon og en lagringsenhet for å ta og lagre dine uforglemmelige øyeblikk. Under besøk er alt du trenger å gi folk biblioteket ditt med fantastiske videoer og bilder som har blitt geotagget.

Med Kodi trenger du ikke betale for en tjeneste som lar deg opprette et bilde- eller videobibliotek. Plattformen tilbyr deg tilleggsprogrammer som hjelper deg med å laste opp, redigere og lagre bilder i lysbildefremvisningsbiblioteker. Disse bildene kan også brukes til å lage Kodi-bakgrunn og -skinn på den støttede Kodi-enheten. Dessuten kan du også lagre det korte videoinnholdet ditt på en lignende måte.

Se plattformer for sosiale medier

Sist, men ikke minst, kan du se værapper og sosiale medieplattformer via Kodi-aktiverte enheter. Innenfor Kodi kan du laste ned YouTube, Pinterest, Twitter og Facebook blant andre sosiale medieplattformer. Et slikt trekk vil hjelpe deg med å få live varsler og feeds i Kodi-applikasjonen.

Spørsmål og svar

Hva er det mest populære & beste Kodi-bygg?

No Limits Magic er sannsynligvis det mest populære Kodi-bygget i dag. Titanium Build fra Supreme Builds Wizard er også ekstremt populær.

Begge disse bygningene er godt designet og tilbyr en flott Kodi-opplevelse. De har også flere forhåndsinstallerte Kodi-tillegg for å komme i gang med en gang.

Hva er farene ved å bruke en Kodi build??

Du må være forsiktig når du velger en Kodi-bygg. Noen er kjent for å overføre skadelig programvare til enheten din. Imidlertid er de populære byggene generelt trygge. Vi har ennå ikke hørt om feilbehandlinger for byggene vi har listet opp her.

Are Kodi bygger Legal?

Kodi-byggene kommer med forhåndsinstallerte tredjeparts tillegg. Hvis du streamer opphavsrettsbeskyttet innhold, er det alltid faren for å bli dratt inn i lovlige problemer. Vi anbefaler leserne våre å streame det lisensfrie innholdet som er tilgjengelig i det offentlige. Vi anbefaler også å bruke en VPN for å skjule IP-adressen din mens du streamer.

Hvordan kan jeg installere tilleggsprogrammer for builds?

Du kan enkelt installere addons over alle Kodi-bygg. Du kan følge trinn-for-trinn-instruksjonene for å installere Kodi-tillegg på builds.

Bunnlinjen

Jeg håper du har klart å få noen av de beste Kodi Builds som fanget tankene dine! Neste trinn er å følge veiledningene på nettstedet vårt og installere dem trygt. Husk at du må skaffe deg en god Kodi VPN for din personlige sikkerhet, kryptering og anonymitet! I tilfelle du er ny i Kodi-verdenen og vil gjerne prøve den, vil jeg anbefale at du får Amazon Fire TV Stick. Du kan enkelt jailbreak FireStick for streaming med Kodi builds, og det er ikke engang ulovlig.

I slekt:

  • Slik installerer du flere Kodi Builds
  • Beste Live TV Kodi Addons
  • Hvordan installere cCloud Kodi Addon
  • Hvordan installere BBC iPlayer på Firestick og Kodi
  • Hvordan installere Crew Addon

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me