Cara Betulkan Kekosongan Pasangan – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me, dll.

>

Sekiranya anda mengalir dengan tambahan Kodi yang popular seperti Exodus Redux, Yoda dan lain-lain, kemungkinan besar anda telah mengalami kesilapan pasangan Kodi ketika cuba mengalirkan kandungan dari sumber-sumber tertentu. Sama ada anda menggunakan Kodi 18.3 / 18.3 Leia atau Kodi 17.6 Krypton, ralat dihasilkan semasa anda membuka aliran dari sumber seperti Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me dan beberapa lagi. Mereka meminta anda melengkapkan proses pasangan di laman web mereka untuk membolehkan main balik dari aliran mereka. Terdapat hanya beberapa sumber yang menyebabkan kesilapan ini, tetapi saya tahu ia agak menjengkelkan. Dalam panduan ini, kami akan membincangkan pelbagai kaedah untuk menjaga kesilapan pasangan dalam Kodi.

Saya telah melihat bahawa semua addons popular memuatkan pautan penstriman dari tvad.me, vidup.me, dan OpenLoad a.k.a Olpair. Tetapi, kita akan mengurusnya dalam panduan ini. Teruskan membaca!

ralat olpair dalam kodi

Kenapa Anda Lihat Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair Ralat di Kodi?

Kebenarannya ialah bahawa kesilapan pasangan dalam Kodi tidak betul-betul salah. Ia adalah prasyarat untuk menyiarkan kandungan video dari sumber seperti thevideo.me, Vidup.me, Openload atau Tvad.me.

Openload dan sumber-sumber lain yang memerlukan pasangan memaparkan inventori yang besar kandungan berkualiti termasuk filem kegemaran anda, pertunjukan, dokumentari, dan nota. Mereka menyediakan kandungan berkualiti tinggi, dengan resolusi yang lebih baik dan mengurangkan masalah penimbunan. Dan, mereka melakukannya secara percuma.

Tetapi, kerana mereka menawarkan kualiti kandungan kelas atas, mereka menerima beratus ribu permintaan main balik pada pelayan mereka. Akibatnya, pelayan mereka tersekat. Semua lalu lintas yang diarahkan ke pelayan mereka tidak berasal dari permintaan manusia. Lalu lintas mereka akan tersumbat sebahagian besarnya disebabkan oleh permintaan automatik yang dihasilkan oleh bot dan skrip.

Kesalahan pasangan di Kodi sebenarnya adalah pintu masuk yang boleh dilalui hanya apabila ia disahkan bahawa ia adalah manusia yang meminta akses. Itulah sebabnya mereka memaparkan semua permintaan kepada pelayan mereka dan hanya apabila anda mengesahkan diri anda sebagai manusia, anda mendapat akses kepada kandungan mereka.

Saya cadangkan mengikuti proses berpasangan untuk pengalaman penstriman yang lebih baik. Kaedah pertama akan memberitahu anda bagaimana untuk melakukannya. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mahu pautan dari sumber-sumber ini sama sekali, saya juga mempunyai kaedah kedua untuk anda.

Kaedah # 1: Sepasang Alamat IP Anda

Saya suka kaedah ini lebih banyak. Ia membolehkan saya mengelakkan kesilapan pasangan di Kodi tanpa kehilangan pautan kualiti dari pelayan ini. Apa yang perlu anda lakukan ialah memasangkan alamat IP anda di laman web dan anda akan berhenti mendapatkan mesej ralat ini pada semua peranti anda yang disambungkan ke rangkaian yang sama.

Sebagai contoh, jika anda mempunyai Kodi pada komputer dan mudah alih yang disambungkan ke rangkaian Wi-Fi yang sama yang alamat IP anda dipasangkan, anda akan menyingkirkan ralat pasangan di Kodi pada kedua-dua peranti ini.

Sila ingat bahawa pasangan tetap hanya sah selama 4 jam. Anda mesti berpasangan sekali lagi selepas 4 jam berlalu.

Perhatian:Pairing mendedahkan alamat IP asal anda kepada pembekal kandungan. Adalah sangat disyorkan bahawa anda menggunakan VPN sebelum dipasangkan supaya alamat IP sebenar anda tidak didedahkan. Saya menggunakan ExpressVPN untuk mengekalkan aktiviti penstriman saya tanpa nama dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

Baca: VPN Terbaik untuk Kodi dan Cara Penggunaannya 

Biar saya sekarang memperlihatkan cara untuk memasangkan alamat IP anda.

# 1: Apabila sumber streaming memerlukan pasangan, mesej seperti ini muncul pada skrin anda - OpenLoad Stream Authorization

ralat olpair dalam kodi

# 2: Buka penyemak imbas di telefon bimbit atau komputer anda dan pergi ke pautan yang disediakan dalam mesej. Saya menggunakan OpenLoad Stream Authorization sebagai contoh dalam panduan ini.

Buka pautan https://olpair.com

Petua: Jika anda menggunakan Kodi pada peranti kawalan jauh, seperti FireStick, Fire TV atau Fire TV Cube, anda boleh mengikuti kaedah di bawah pada komputer, mudah alih atau tablet yang disambungkan ke rangkaian Wi-Fi yang sama seperti peranti anda.

# 3: Klik kotak semak yang berbunyi Saya bukan robot

kebenaran aliran pada buka buka

# 4: Anda akan melihat pop pengesahan seperti ini. Selesaikan proses pengesahan dengan memilih imej yang betul

olpair tvad.me/pair

# 5: Apabila pengesahan berjaya, anda akan melihat tanda semak hijau sebelum teks Saya bukan robot. Klik Pasangan butang di bahagian bawah

# 6: Apabila alamat IP anda dipasangkan, anda akan melihat Memasang berjaya! mesej.

tvad.me/pair pada kodi

Anda telah menjaga kesilapan Olpair Kodi. Sekarang kembali ke Kodi dan mainkan aliran dari sumber-sumber ini. Alamat IP anda akan kekal dipasangkan sehingga 4 jam.

CATATAN: Langkah-langkah di atas menunjukkan anda untuk menghilangkan Olpair a.ka. Kebenaran Streaming OpenLoad. Sekiranya anda menghadapi isu berpasangan lain seperti yang ditunjukkan di bawah, lawati pautan yang diberikan terhadap nama mereka dan mula berpasangan dengan cara yang sama seperti yang dilakukan oleh Olpair.

The Video.me Stream Authorization - https://thevideo.me/pair atau https://tvad.me/pair

Pemberian Stim VidUP.me - https://vidup.me/pair

Adakah Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Saya seorang pengguna Kodi selama beberapa tahun. Saya telah menguji, mencuba dan menggunakan puluhan tambahan. Saya memberi jaminan kepada anda bahawa sumber seperti OpenLoad dan Tvad.me yang memerlukan pasangan adalah selamat. Malah, saya biasanya lebih suka aliran mereka berbanding orang lain. Mereka mengesahkan alamat IP anda hanya untuk memastikan bahawa hanya manusia yang mempunyai akses kepada pelayan mereka dan ia tidak dibebani dengan percubaan hit dari bot dan skrip.

Yang berkata, laman-laman ini mungkin masih mempunyai kandungan berlesen atau berhak cipta. Dan, apabila anda melancarkan kandungan berlesen atau hak cipta, walaupun tidak sengaja, anda sentiasa berisiko. Oleh kerana laman web ini menggunakan Alamat IP anda untuk berpasangan, anda dengan jelas terdedah.

Walaupun pembekal ini tidak akan menggunakan Alamat IP anda untuk sebarang tujuan yang berniat jahat, jika mereka terlibat dalam sebarang tindakan undang-undang untuk mengosongkan kandungan yang dilindungi hak cipta, mereka mungkin harus membocorkan alamat IP pengguna mereka kepada pihak berkuasa undang-undang. Ini dengan mudah boleh membawa anda kepada masalah.

Tetapi, anda boleh dengan mudah mengelakkan ini dengan menggunakan VPN Kodi. Seperti yang telah saya nyatakan, itu adalah tindakan terbaik. Dengan VPN, trafik internet anda dihalakan melalui pelayan lain. Anda diberikan alamat IP yang baru. Penyedia perkhidmatan VPN menggunakan protokol penyulitan yang tidak dapat ditembusi dan mengekalkan dasar log zero. Aktiviti dalam talian anda tidak dapat dikesan kembali kepada anda.

Saya menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN kerana perkhidmatan VPN yang paling selamat, terpantas, dan paling boleh dipercayai untuk Kodi dan perkhidmatan penstriman lain. Ia juga dilengkapi jaminan jaminan wang selama 30 hari sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka.

Kaedah 2: Lumpuhkan Hosters dengan captchas dalam Kodi

Jika anda tidak mahu melalui proses pasangan, anda boleh mengelakkan kesilapan pasangan di Kodi dengan hanya melumpuhkan pilihan Pengikut dengan captchas.

Ingat, dengan berbuat demikian, anda mungkin terlepas beberapa aliran kualiti dari pelayan seperti OpenLoad.

Tidak ada tetapan universal di Kodi untuk melumpuhkan Hosters dengan captchas untuk semua addons. Anda mesti melakukannya secara individu untuk setiap addon.

Berikut adalah imej dengan Hosters dengan captchas diaktifkan. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak pautan dari OpenLoad. Kemudian, saya akan berkongsi imej dengan Hosters dengan kapsul kurang upaya.

vidup.me/pair kodi

Saya menggunakan Exodus tambahan dalam panduan ini sebagai contoh. Tetapi, ini berfungsi untuk semua addon yang menyokong OpenLoad atau pelayan lain yang memerlukan pasangan. Ikuti langkah-langkah di bawah:

# 1: Pergi ke skrin utama Kodi dan buka addons dari Add-ons > Addons video 

tvad saya berpasangan kodi

# 2: Tatal ke bawah dan klik Alat

ralat pairing terbuka kodi

# 3: Buka pilihan SETENGAH: Main semula

berpasangan olpair.com di kodi

# 4: Pastikan Main balik pilihan dipilih di sebelah kiri. Sekarang tatal ke bawah dalam File Hosting Filters seksyen dan nyahdayakan Pengikut dengan captchas dengan menukar togglenya

tvad.me/pair

Berikut adalah imej dengan Hosters dengan captchas dilumpuhkan. Apabila anda membandingkannya dengan imej yang saya kongsikan sebelumnya dengan semua aliran didayakan, anda dapat melihat bahawa semua aliran OpenLoad telah hilang

vidup.me/pair

Itu semua! Kini kembali ke video yang anda mahu mainkan. Anda akan mendapati bahawa semua aliran dari OpenLoad atau sumber lain yang memerlukan pengesahan berpasangan atau captcha telah dialih keluar.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Ringkasan

Ralat pasangan di Kodi dapat dengan mudah diperbaiki baik dengan memasangkan alamat IP Anda di Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair atau dengan menonaktifkan Hosters dengan captchas. Saya secara peribadi mengesyorkan kaedah pertama, kerana ia memberi anda akses kepada aliran kualiti yang lebih baik. Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan Debrid Nyata di Kodi, anda mungkin sudah menjalin hubungan berkualiti tinggi. Anda mungkin tidak memerlukan aliran dari pelayan yang memerlukan pasangan. Beritahu saya jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau maklum balas melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Bagaimana untuk Jailbreak FireStick
Bagaimana Menggunakan Trakt di Kodi
Cara Menetapkan Kodi
Bagaimana untuk memperbaiki buffering pada Kodi

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me