Cara Pasang 13 Addun Video Addon di Kodi

>

Dalam tutorial ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara memasang 13 Clowns Video addon pada Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. Anda boleh menggunakan arahan yang disediakan di sini untuk memasang addon ini pada FireStick, Android Mobiles, Komputer dan semua peranti lain yang serasi dengan Kodi.  

13 Clowns Kodi addon adalah satu kejutan yang menyenangkan saya terjumpa hanya baru-baru ini. Setelah menguji dan menggunakannya untuk sementara waktu, ia telah terbukti sepenuhnya untuk membaginya dengan anda. Addon ini bukan sahaja membawa kepada anda filem biasa dan rancangan TV, ia juga memuatkan beberapa hidangan istimewa. Contohnya, anda akan menemui katalog keseluruhan filem lama yang disusun sedekad. Kemudian, terdapat beberapa filem popular yang disampaikan sebagai kegemaran pemaju. Anda juga akan menemui bahagian Spotlight Bulanan dengan beberapa spesial yang sejuk.

: 13 Clown tidak lagi tersedia. Anda boleh mencuba klonnya - IT Addon atau lihat lebih banyak pilihan dari senarai kami Best Addons. 

Kemas kini: The addon pada mulanya menggunakan Scraper Lambda, juga digunakan oleh Exodus Redux yang sangat popular addon. Walau bagaimanapun, pemaju telah menurun Lambda dan menggantikannya dengan Civitas Scrapers berasaskan komuniti. Civitas tidak berfungsi dengan baik pada mulanya, tetapi kini berfungsi baik di Kodi Leia dan Krypton.

Cara Pasang 13 Clowns Kodi Addon

Proses pemasangan secara umum dibahagikan kepada dua bahagian seperti berikut:

  • Bahagian 1: Benarkan Pemasangan dari Sumber Tidak Diketahui
  • Bahagian 2: Pasang Kodi Addon 13Clowns Video

Arahan terperinci di bawah akan meliputi kedua-dua bahagian tersebut. Mari kita mulakan

Bahagian 1: Benarkan Sumber yang Tidak Diketahui

Ini adalah prasyarat untuk membolehkan pemasangan tambahan yang diperoleh daripada sumber pihak ketiga. Ini adalah tambahan yang bukan sebahagian daripada repositori rasmi Kodi.

Kerana alasan keselamatan, addons tidak dibenarkan. Tetapi, apabila anda memasang addon selamat seperti 13Clowns Video di Kodi, anda tidak perlu bimbang tentang tetapan ini. Berikut ialah cara anda mengubahnya:

1) Setelah melancarkan Kodi, tinggal di skrin utama dan klik Tetapan pilihan di penjuru kiri sebelah atas (ia adalah ikon cog yang anda cari)

bagaimana untuk memasang 13 badut kodi addon

2) Sekarang buka item tersebut Tetapan sistem 

Klik Sistem jika anda menggunakan Kodi 18 Leia

13 badut video kodi addon

3) Teruskan dan pilih item menu Add-ons di sebelah kiri tetingkap seterusnya. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, pergi ke bahagian kanan dan tukar pilihan yang dibaca Sumber yang tidak diketahui

13 badut kodi addon

4) Promosi ini ingin memastikan anda tahu apa yang anda lakukan. Klik Ya dan teruskan

memasang 13clowns video kodi addon

Biar saya membimbing anda melalui langkah pemasangan. Prosesnya mudah. Apa yang perlu anda lakukan adalah mengikuti setiap langkah dengan teliti. Di sini kita pergi:

Bahagian 2: Pasang 13 Clowns Addon di Kodi

Proses pemasangan addon 13Clowns melibatkan menambahkan sumber, memasang repositori dan memasang addon dari repositori. Inilah caranya:

1) Buka Kodi Tetapan sekali lagi selepas menavigasi kembali ke skrin rumah

bagaimana untuk memasang 13clowns pada kodi

2) Pada tetingkap berikut, buka Pengurus fail (ia berada di bahagian atas kiri di Kodi Leia 18)

13clowns addon

3) Teruskan dan klik Tambah sumber seperti yang anda lihat dalam imej yang disediakan di bawah

13clowns kodi addon

4) Klik pilihan pada tingkap yang muncul seterusnya

memasang 13 badut kodi addon

5) Dengan bantuan papan kekunci pada skrin yang anda lihat seterusnya, teruskan dan masukkan URL berikut: [Dihapus kerana tidak berfungsi sekarang]

Sebelum memukul okey butang, semak semula URL untuk memastikan ia betul

13 nama sumber badut

6) Anda akan kembali pada tetingkap yang sebelum ini anda klik. Navigasi ke medan berlabel Masukkan nama untuk sumber media ini

Sekarang masukkan nama yang anda ingin kenal pasti dengan sumber ini. Sebagai contoh, saya menamakannya 13clowns

Semakan semula semua sekali lagi dan klik okey

13 rebana pautan repo

7) Anda telah menambah sumbernya. Sekarang pergi ke skrin utama Kodi sekali lagi dan klik Add-ons

tetapan tambahan

8) Klik pada Pakej Pemasang (ia berada di sudut kiri atas dan kelihatan seperti kotak terbuka. Semak imej)

pemasang pakej

9) Klik Pasang dari fail zip

bagaimana untuk memasang 13clowns kodi addon

10) Klik 13Clowns atau nama sumber yang anda tambah sebelum ini

13 badut addon di kodi

11) Buka fail zip repository.13clowns-x.x.x.x.zip

'X.x.x' mewakili nombor versi fail zip. Semasa menulis panduan ini, 1.0.15a adalah versi yang tersedia.

13 pakaian di kodi

12) Sekarang, tunggu 13Clowns Repo Add-on dipasang pemberitahuan, yang dipaparkan di bahagian atas sebelah kanan tetingkap.

Anda telah berjaya memasang repositori yang diingini. Mari pasang addon sekarang.

Repositori 13clowns

13) Klik Pasang dari repositori pada tetingkap yang sama di mana anda mengklik Pasang dari fail zip dahulu

memasang 13 badut addon

14) Seterusnya, klik 13 Clown Repo

bagaimana untuk memasang 13 badut kodi addon

15) Terbuka Tambahan video

13 badut video badut

16) Klik Video 13Clowns

13 badut video

17) Pergi ke depan dan klik Pasang di bahagian bawah kanan

bagaimana untuk memasang 13clowns addon video di kodi

18) Tunggu pemasangan tambahan untuk disiapkan. Anda akan mendapat pengakuan dalam bentuk pemberitahuan yang mengatakan Tambahan Video 13Clowns dipasang (ia muncul di bahagian atas kanan paparan anda)

13clowns video kodi

Itu semua. Anda telah berjaya memasang 13 Clowns Kodi addon.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Kami tidak pernah mempromosikan atau menggalakkan pelanggaran hak cipta. Tetapi, kami tidak mahu anda berakhir dengan kesulitan undang-undang sama ada. Lebih-lebih lagi, kami percaya hak privasi dan penyokong kuatnya.

Tinjauan Ringkas 13 Clowns Kodi Addon

Untuk mengakses addon ini, pergi ke skrin utama Kodi dan dari sana menavigasi ke Add-ons > Addon Video

bagaimana untuk menggunakan 13 badut di kodi

Itulah yang anda lihat pada skrin utama 13Clowns Video. Dengan kategori seperti Filem & Rancangan TV, ia kelihatan seperti tambahan biasa untuk kandungan atas permintaan. Tetapi, ia datang dengan beberapa hadiah juga. Terdapat 13Clowns Random Random, yang, sebagai nama mencadangkan, mempunyai beberapa filem popular, kebanyakannya lama.

13 badut di kodi

Klik Wayang kategori dan anda akan menemui beberapa subkategori khas seperti Koleksi Aktor, Koleksi Boxset, Koleksi Krismas, Koleksi Kanak-kanak, Koleksi Filem Kereta, dan filem lama yang disusun mengikut kronologi setakat dekad.

bagaimana untuk menggunakan 13 badut kodi addon

Jika anda ingin menonton video baru, tatal ke bawah dan anda akan menemui kategori biasa seperti Genre, Paling Popular, Paling Diundi, Filem Baru dan lain-lain.

13 kategori addon video badut

Di bahagian seterusnya, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menetapkan Capers Scrapers dengan betul. Ia boleh membantu jika anda mendapat ralat 'Tiada aliran' semasa cuba memainkan video kegemaran anda.

Perbaiki 13 Clowns Tiada Stream Ralat yang tersedia: Sediakan Scrapers Civitas

Jika anda tidak boleh mendapatkan video untuk dimainkan atau video yang diminta tidak mengambil sebarang aliran, berikut adalah penyelesaian yang mungkin berfungsi.

1) Klik Pilih Pakej Pengikis pada skrin utama 13 Video Addon Video

13 badut tiada aliran tersedia

2) Pastikan Penyedia tab di sebelah kiri dipilih. Anda akan melihatnya Cifat Scrapers dipilih sebagai Pembekal Scraper. Pemaju telah mengeluarkan Lambda dan pengikis Global.

memasang 13clowns addon video

3) Klik Buka Tetapan Pengelipan Civitas

memasang 13clowns addon video

4) Tetingkap baru akan muncul. Sekali lagi, teruskan Penyedia pilihan di sebelah kiri dipilih. Di sebelah kanan, klik Pembekal Default Scrapers Civitas

13Clowns Video Kodi Addon

5) Sekarang klik Asing tab di sebelah kiri dan di klik kanan Dayakan Semua Penyedia Asing

13Clowns Video Kodi Addon

6) Jika anda mempunyai langganan berbayar Real Debrid, klik Debrid sahaja di sebelah kiri dan di klik kanan Dayakan Semua Pembekal Debrid

kodi addon 13clowns video

7) Setelah segalanya dijaga, klik okey

kodi addon 13clowns video

Itu boleh membaiki Tiada Aliran isu

Putusan 

Saya dapati addon ini baru-baru ini (seperti yang saya tulis panduan ini) dan ia hanya membawa saya melihat dengan cepat untuk mendapatkan kagum. 13 Clowns Kodi addon mempunyai beberapa kategori khas yang sukar dicari di addons lain yang popular. Saya peminat besar dalam kelas dan ia mempunyai perpustakaan filem yang padat dari usia 50an.

13 Clowns juga melayani anda dengan filem terkini dan rancangan TV. Secara ringkasnya, ia adalah pakej lengkap. Ia telah menggantikan Lambda Scrapers dengan Civitas Scrapers. Banyak aliran tidak bermain. Saya berharap itu disebabkan oleh peralihan dan 13Clowns akan kembali kepada streaming berkualiti tinggi sekali lagi.

Berkaitan:

Best Kodi Addons
Best Kodi Builds
Seren Kodi Addon
Yify Movies HD Addon

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me