Cara Pasang BOOM Sports Addon pada Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM adalah salah satu addon Kodi terbaik yang berfungsi hari ini. Selain itu, ia adalah satu alternatif yang hebat jika anda ingin menggantikan Sportsdevil Kodi addon untuk sebarang alasan anda. Bahagian terbaik BOOM addon ialah pemaju terus mengemas kini supaya ia berfungsi sepanjang masa. Ciri-ciri sukan tertentu mempunyai bahagian termasuk Sepak Bola, Golf, Motor Sport, Tinju MMA, dan banyak lagi.

Jika anda telah menggunakan BOOM pada masa lalu dan ia berhenti berfungsi untuk anda. Jangan risau, ia harus berfungsi tanpa sebarang kesilapan sekarang. Pasukan BOOM mengubah repo sumber baru-baru ini dan itu sebabnya pengguna tidak dapat memasangnya dengan repo lama. Dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh memasang addon BOOM pada Kodi 17.6 Krypton untuk PC dan FireStick.

boom kodi panduan pemasangan addon

Sebelum kita mula ...

Ini sangat penting bagi pengguna Kodi. Jika anda menyiarkan sebarang kandungan berhak cipta di Kodi, anda mungkin menghadapi notis DMCA untuk pelanggaran hak cipta. Selain itu, ISP anda menjejaki aktiviti anda dan boleh memperlahankan kelajuan anda jika dijumpai menggunakan tambahan Kodi pihak ketiga untuk menstrim kandungan yang tidak sah. Perlindungan terbaik anda ialah Kodi VPN yang menyimpan semua aktiviti dalam talian anda tanpa nama. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mendapatkan Kodi VPN yang baik sebelum menyiarkan filem / rancangan TV / Sukan percuma.

Langkah-langkah untuk memasang Boom Kodi Krypton Addon pada PC / FireStick

Sekarang anda tahu apa Boom Kodi Addon adalah, biarlah saya membimbing anda langkah demi langkah untuk memasang addon ini pada Kodi Krypton. Jika anda menghadapi apa-apa kesilapan semasa memasang atau streaming dengan BOOM addon, tulis di bahagian komen di bawah.

Catatan: Boom Add-on tidak berfungsi seperti sekarang. Ia memberikan ralat "Kami gagal dengan kod ralat -404." Saya akan mengemaskini penyelesaian kerja tidak lama lagi jika saya dapati apa-apa. Sementara itu, periksa cara memasang Mobdro dan Kick Off di Kodi.

Langkah 1: Lancarkan aplikasi Kodi pada PC anda atau Fire TV / FireStick.

Langkah 2: Buka "Tetapan" dari sudut kiri atas seperti yang diserlahkan dalam imej di bawah.

tetapan kodi

Langkah 3: Buka "Pengurus Fail" dari menu Tetapan.

pengurus faili kodi

Langkah 4: Klik dua kali "Tambah Sumber"

tambah sumber repo kodi

Langkah 5: Ketik pada "Tiada"

klik tiada kodi

Langkah 6: Sekarang tambahkan URL sumber repo sebagai http://burrtv.tech/boom/repo/ dan ketuk OK.

bagaimana untuk memasang boom di kodi

Langkah 7: Namakan nama repo dari repo ke Boom dan klik OK.

boom addon kodi

Langkah 8: Hanya sahkan butir-butir yang betul dan kemudian klik OK.

memasang boom kodon addon

Langkah 9: Pergi ke skrin utama Kodi dan klik "Addons" diikuti dengan "Package Installer" seperti yang diserlahkan dalam imej di bawah.

pemasang pakej kodi

Langkah 10: Buka "pasang dari fail zip"

memasang dari zip file kodi

Langkah 11: Klik repository.boom dan tunggu beberapa lama supaya ia dipasang dengan betul. Anda harus melihat pemberitahuan di sudut kanan atas apabila repositori dipasang dengan jayanya.

Langkah 12: Sekarang buka "Pasang dari Repositori"

memasang kodi dari repositori

Langkah 13: Buka "Repositori Boom" di sini.

boom kodi addon repositori

Langkah 14: Buka "Boom" addon disenaraikan di tengah-tengah tiga pilihan.

bagaimana untuk memasang boom addon di kodi

Langkah 15: Klik "pasang" untuk memasang Addon Boom pada Kodi Krypton. Ini berfungsi dengan cara yang sama untuk PC serta FireStick dan Fire TV.

Langkah 16: Kembali ke skrin utama Kodi dan klik Tambah-ons > Tambah Video. Anda harus melihat Boon Addon di sini. Nikmati.

Perhatian Pengguna KODI: Bacalah sebelum anda meneruskan

Add / build Kodi menawarkan kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda ke masalah undang-undang jika ditangkap streaming Filem / rancangan TV / Sukan percuma. Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk sentiasa menyambungkan VPN semasa streaming dalam talian. VPN Kodi yang baik menyembunyikan identiti anda, memintas pengawasan kerajaan, kandungan yang disekat geo, dan penjejakan ISP (yang juga membantu dalam streaming penimbal bebas).

Saya menggunakan ExpressVPN yang VPN terpantas dan paling selamat. Ia sangat mudah untuk dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon FireStick. Anda mendapat 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh meminta bayaran balik.

Klik DI SINI untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada ExpressVPN

Baca: Cara memasang dan menggunakan VPN Kodi

Jika anda menghadapi sebarang masalah dalam mana-mana langkah di atas, lihat video di bawah.

Panduan Video: Cara memasang BOOM Addon pada Kodi 17.6 Krypton

Saya harap anda dapat memasang Boom Kodi addon pada PC / Fire TV atau FireStick anda. Sekiranya masih bergelut dengan mana-mana langkah, jangan teragak-agak untuk mengulas di bawah. Saya suka memandu anda. Juga, jika anda masih tidak dilindungi, dapatkan Kodi VPN dan selamat.

Berkaitan:

  • Best Kodi Builds
  • Cara memasang Kodi Addon Kovenan
  • Bagaimana untuk memasang Kodi pada FireStick
  • Bagaimana Menonton Piala Dunia FIFA di Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me