Cara Pasang Duggz Kodi Build

>

Dalam tutorial ini, saya akan memberikan arahan untuk memasang Duggz Kodi Build. Anda boleh menggunakan arahan ini pada semua platform serasi Kodi termasuk Android TV, Android Box, Android Smartphones & Tablet, Amazon Fire TV & FireStick 4K, komputer Windows / Mac dan banyak lagi.

Duggz Kodi membina dimasukkan dalam senarai Kodi terbaik kami untuk pelbagai sebab. Mula-mula, ia menyiapkan puluhan addon untuk pelbagai aliran termasuk episod terkini, filem, saluran TV langsung, kandungan sukan, kandungan kanak-kanak dan banyak lagi. Duggz juga pantas untuk membina yang mengambil lebih daripada 670 MB pada storan anda.

Antara muka binaan itu adalah kemas. Satu melihatnya dan anda akan tahu ia akan mudah digunakan. Terdapat lebih daripada 15 kategori di skrin utama untuk membolehkan anda bermula dengan cepat. Dalam panduan ini, anda akan menemui langkah cepat dan mudah untuk memasang Duggz Build on Kodi. Teruskan membaca!

: Binaan ini tidak berfungsi sekarang. Sila cuba bina lain dari Kodi Builds Terbaik.

Cara Pasang Duggz Kodi Build

Pemasangan akan menjadi proses 3-bahagian seperti berikut:

 • Bahagian 1: Benarkan Sumber yang Tidak Diketahui
 • Bahagian 2: Pasang Wizard Media Duggz Pro
 • Bahagian 3: Pasang Kodi Duggz

Dengan memecahkan proses ke dalam bahagian, saya cuba menjadikannya lebih teratur dan mudah difahami. Mari ikuti setiap bahagian satu demi satu (dalam susunan yang dinyatakan di atas).

Bahagian 1: Benarkan Sumber yang Tidak Diketahui

Ini adalah bahagian utama kerana jika pilihan Sumber Unknown tidak didayakan, anda tidak boleh memasang mana-mana pihak ketiga membina Kodi. Ikuti langkah mudah di bawah:

1. Lancar Kodi pada peranti anda

2. Klik Tetapan ikon / pilihan (cari di bahagian kiri atas skrin)

bagaimana memasang duggz kodi membina

3. Buka item Tetapan sistem pada tetingkap seterusnya

memasang duggz pada kodi

4. Di sebelah kiri skrin, anda akan melihat sidebar. Klik Add-ons pada bar sisi itu

5. Tetap di skrin yang sama dengan Add-on yang dipilih dan aktifkan suis di sebelah Sumber yang tidak diketahui

duggz membina kodi

6. Anda kini perlu melihat amaran berikut. Ia mengatakan bahawa addon atau binaan pihak ketiga boleh membahayakan peranti anda. Mereka boleh, jika mereka belum diuji. Duggz Build selamat. Klik Ya

  Nejlepší stavby společnosti Kodi (aktualizováno pro únor 2023)

duggz kodi membina

Anda telah berjaya mengkonfigurasi tetapan Kodi untuk membolehkan pihak ketiga membina. Marilah kita memasang pemasangan Duggz di Kodi.

Bahagian 2: Pasang Wizard Media Duggz Pro

A Wizard adalah addon dengan pelbagai alat utiliti dan biasanya merupakan tuan rumah untuk membina Kodi tertentu. Duggz Pro Media Wizard adalah rumah kepada beberapa bangunan Duggz dalam rumah. Untuk memasang Duggz Kodi membina, kita perlu terlebih dahulu memasang Pro Media Wizard. Inilah cara kami melakukannya:

1. Klik Tetapan ikon Kodi lagi di skrin rumahnya

bagaimana memasang duggz kodi membina

2. Sekarang buka item tersebut Pengurus fail pada skrin berikut

membina duggz

3. Teruskan dan klik Tambah sumber. Seperti yang dapat anda lihat dalam imej yang saya telah dilampirkan di bawah, pilihan Tambah sumber berada di kedua-dua belah skrin. Anda boleh memilih salah seorang dari mereka yang anda suka.

bagaimana memasang duggz build

4. Sekarang apabila anda melihat tetingkap ini, klik pilihan

langkah-langkah pemasangan duggz membina

5. Masukkan URL berikut pada skrin ini dan klik okey apabila anda sudah bersedia: http://addplugin.xyz

Nota: Taipkan URL dengan teliti dan tepat seperti yang ditunjukkan di sini

sumber duggz kodi

6. Sekarang beri nama kepada sumber / URL yang baru anda masukkan di atas. Ia tidak perlu nama tertentu. Tetapi, yang terbaik adalah menjadikannya relevan dengan sumbernya. Mari kita pergi duggz. Klik okey

bagaimana untuk mendapatkan duggz kodi membina

7. Sekarang anda mahu kembali ke skrin utama Kodi

8. Klik Add-ons disebelah kiri

tetapan tambahan

9. Klik ikon kotak terbuka. Anda boleh mencari ikon ini di sebelah kiri atas skrin yang anda lihat di bawah dalam imej

pemasang pakej kodi

10. Teruskan dan klik Pasang dari fail zip

bagaimana memasang duggz build on kodi

11. Sekarang klik duggz atau mana-mana nama sumber lain yang anda tambah sebelum ini

Muat turun duggz kodi build

12. Klik Duggzwizard seterusnya

wizard pembina duggz kodi

13. Klik fail zip bernama program.duggzpromediawizard.zip

bagaimana untuk menambah duggz membina kodi

14. Tunggu pemberitahuan – DuggzProMediaWizard Add-on dipasang

Ini akan mengambil sedikit masa. Kira-kira 3-4 minit. Walaupun addon sedang dipasang, anda tidak akan melihat sebarang aktiviti pada skrin. Tetapi, bersabarlah kerana pemasangan berlaku di latar belakang.

wizard media duggz pro

15. Anda kini boleh melihat notifikasi dengan nota pemaju (kadang-kadang tidak muncul). Jika anda lakukan, klik Buangkan

16. Sekarang anda perlu melihat tetingkap pop timbul berikut dengan sekumpulan tetapan. Jika anda ingin mendayakan sebarang tetapan, pilihnya. Jika tidak, cukup klik Teruskan untuk meneruskan

  15 En İyi Canlı TV Kodi Eklentileri (2023)

bagaimana memasang duggz kodi membina

17. Apabila muncul pop timbul ini, anda boleh klik Bina Menu dan pergi bahagian pembina Wizard. Saya telah menyerlahkan Abai kerana saya akan membimbing anda ke Menu Bina dari skrin utama Kodi

menu pembina duggz

18. Jika tetingkap pop timbul muncul semula, klik butang yang sama (Buang, Teruskan dan Abaikan).

Anda telah berjaya memasang Wizard Media Duggz Pro pada Kodi. Kini kami akan memasang Build Duggz di Kodi.

Bahagian 3: Pasang Duggz Kodi Build

Sekarang, semua yang anda perlu lakukan ialah memasang Duggz Kodi membina dari Duggz Pro Media Wizard. Ia mudah. Ikuti langkah-langkah berikut:

1. Seperti yang saya katakan, kami akan menavigasi ke Menu Pembina wizard dari skrin utama Kodi. Oleh itu, kembali ke skrin utama Kodi

2. Pergi ke Tambah-ons > Tambahan program

3. Klik DuggzProMediaWizard

buka wizard media duggz pro

4. Klik (Duggz) Membina

duggz semua dalam satu membina

5. Terdapat dua Duggz dibina di sini. Saya akan pergi dengan Duggz All in One Krytpon.  Tetapi, anda mungkin juga memilih membina Duggz Black Glass.

memasang duggz kodi membina

6. Teruskan dan klik Pemasangan Segar. Mengklik Pemasangan Segar akan menetapkan semula Kodi anda, membersihkan sebarang data yang ada, dan memulihkan Kodi ke tetapan lalai. Dalam pengalaman saya, itulah cara terbaik untuk memasang Kodi membina. Bagaimanapun, jika anda ingin mengekalkan beberapa data, anda mungkin cuba Install Standard

pemasangan baru duggz kodi membina

7. Apabila diminta, klik Teruskan untuk memberi kebenaran untuk mengembalikan Kodi ke tetapan lalai

bagaimana memasang duggz build on kodi

8. Tunggu untuk membina untuk memuat turun. Ia membina besar sebanyak 459 MB dan akan mengambil sedikit masa untuk dipasang. Ia mungkin mengambil masa beberapa minit bergantung kepada kelajuan internet anda dan lokasi geografi anda.

Muat turun duggz kodi build

9. Apabila binaan dimuat turun, ia akan mula dipasang. Seperti yang dapat anda lihat, muat turun 459 memasang hampir 677 MB data pada peranti anda. Ia adalah membina yang cukup berat sememangnya, terutamanya untuk peranti media berkod rendah seperti FireStick

memasang duggz build

10. Apabila pemasangan selesai, klik Force Close

Itu sahaja! Anda telah berjaya memasang Duggz Kodi membina.

Gambaran Keseluruhan Kodi Duggz Build

Pembina Duggz mungkin mempunyai lebih banyak kategori daripada mana-mana binaan lain pada skrin rumahnya. Ia juga mempunyai pangkalan data tambahan video untuk filem, pertunjukan, sukan, kotak boks, TV live, Kanak-kanak, Dewasa dan mana-mana sahaja. Berikut adalah senarai kategori media untuk ditemui:

 • Rancangan TV
 • Wayang
 • Boxets
 • Komedi
 • Dokumentari
 • Kanak-kanak
 • Filem Wayang
 • Filem 4K
 • WWE / UFC
 • Sukan
 • Replays
 • Bersenam
 • Muzik
 • XXX dewasa
 • TV percuma
 • Tangkap
  SkyDark Kodi Build Nasıl Kurulur

Seperti yang anda lihat, Duggz Kodi Build mempunyai kedua-dua bahagian Kanak-kanak dan Dewasa betul-betul di skrin utama. Oleh itu, berhati-hati sebelum anda menyerahkan kawalan kepada anak-anak anda.

bagaimana menggunakan duggz kodi membina

Berikut adalah senarai tambahan atas yang telah dimuatkan dengan Duggz Build Kodi:

 • DeathStar
 • Monster Munch
 • Kewarasan
 • Sukan Kehebatan
 • Scrub
 • Yoda
 • Di Flix
 • Maverick
 • Nombor
 • Exodus Redux
 • Gua Man
 • Flix Sport
 • Naga Magic
 • SportsDevil
 • cCloud TV

Seperti yang jelas, terdapat banyak pilihan yang baik untuk filem dan pertunjukan dan pilihan yang layak untuk sukan dan Live TV.

duggz membina addons

Putusan

Duggz adalah Kodi yang baik membina secara keseluruhan. Walaupun telah membina saiz besar, ia berfungsi dengan lancar di komputer saya apabila saya membenarkan addons dikemas kini selepas jangka awal. Tiada kejutan, ia perlahan pada FireStick saya. Tetapi ia tidak begitu perlahan seperti yang saya fikirkan. Saya hanya perlu menunjukkan kesabaran. Saya tidak keberatan kerana saya boleh mendapatkan hampir semua perkara di satu tempat.

Kestabilan mungkin menjadi kebimbangan kecil. Binaan itu terhempas dua kali ketika saya cuba memasangnya di FireStick. Saya perlu menetap Kodi sebelum saya berjaya memasangnya. Walau bagaimanapun, ia berlari tanpa sebarang kemalangan selepas pemasangan.

Duggz Kodi membina mempunyai perpustakaan lemak tambahan Kodi untuk semua keperluan streaming anda. DeathStar, Dragon Magic, cCloud TV, Exodus Redux, SportsDevil adalah beberapa yang terbaik Kodi addons hari ini.

Duggz Kodi membina adalah sebahagian daripada Kodi terbaik kami membina dan ia merit tempat untuk banyak sebab. Sekiranya saiz binaan bukan masalah besar untuk anda, saya cadangkan anda mencubanya. Saya juga suka mengetahui bagaimana anda suka membina ini. Sila kongsi pengalaman anda dengan kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Bagaimana untuk memasang Kodi pada FireStick
Bagaimana untuk memasang Reset Kodi pada Firestick
Bagaimana untuk memasang Sandman Kodi Builds
Cara memasang subtitle untuk Kodi

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me