Cara Pasang Durex Build pada Kodi 17.6

>

Durex Build telah berulang kali ditonjolkan di kalangan Kodi atas terbina dalam masa-masa kebelakangan ini. Ini membina secara dramatik mengubah rupa dan nuansa Kodi, membuat cara Kodi UI lebih intuitif, menambah banyak ciri dan fungsi baru dan meningkatkan pengalaman Kodi anda. Durex Build untuk Kodi 17.6 Krypton membawa bersama perpustakaan besar add-on yang boleh anda akses dengan sentuhan butang, tanpa harus memasangnya secara individu.

Placenta, Neptunus Rising, Uranus adalah beberapa yang telah dipasang, ditambah tambahan, tetapi senarai itu tidak berakhir di sini. Nah, ia mungkin bermula di sini. Terokai koleksi tambahan Kodi dan anda akan mendapati apa sahaja untuk keperluan hiburan anda. Durex Kodi membina juga menambah beberapa pengikis baru untuk memastikan aliran terbaik dibentangkan kepada anda apabila addon mencari sumber untuk kandungan kegemaran anda.

Durex Build berfungsi dengan lancar pada semua peranti yang disokong Kodi termasuk telefon pintar, komputer, dan peranti penstriman TV. Sebenarnya, ia sesuai untuk peranti FireStick dan FireBlast yang dipecah. Segala-galanya, Durex adalah salah satu membina Kodi yang luar biasa dan saya akan membantu anda mendapatkannya dengan segera. Dalam panduan ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara memasang Durex Build pada Kodi. Teruskan membaca!

UPDATE: Durex Build tidak berfungsi lagi. Pembuatan Xanax adalah alternatif terbaik untuk Durex. Anda juga boleh menyemak senarai Kodi terbaik kami.

BAGAIMANA MEMASANG DUREX BUILD ON KODI 17.6

Nota: Kaedah pemasangan berikut berfungsi pada semua peranti yang disokong Kodi seperti telefon pintar, komputer, FireStick, dan lain-lain.

Durex adalah Kodi pihak ketiga yang membina dan memasang binaan sedemikian yang kami perlukan untuk membenarkan Sumber yang Tidak Diketahui dalam Kodi. Jadi, sebelum kita bergerak maju, inilah yang anda perlukan untuk mengubah tetapan keselamatan:

Pergi ke skrin utama Kodi dan navigasi ke Tetapan > Tetapan sistem > Add-ons. Di sebelah kanan, anda akan melihat pilihan 'Sumber Tidak Diketahui'. Jika ia dimatikan atau dimatikan, hidupkannya dengan mengalihkan togol di sebelahnya seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah

bagaimana memasang durex pada kodi

Apabila mesej amaran berikut muncul, klik 'Ya' dan abaikannya. Membina Durex adalah salah satu daripada Kodi yang paling dipercayai.

durex build

Kini anda sudah bersedia untuk memasang Durex Kodi membina.

Memasang binaan sedikit berbeza daripada memasang tambah mudah. Untuk memastikan perkara tetap sederhana, saya telah memecahkan proses itu menjadi 3 langkah yang berbeza seperti berikut:

- LANGKAH 1: Tambah Sumber Wizard Durex ke Kodi

- LANGKAH 2: Pasang Wizard Durex dari Sumber

- LANGKAH 3: Pasang Durex Build Kodi menggunakan Wizard Durex

Mari lihat setiap satu demi satu.

Perhatian: Kodi Builds membawa kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda dalam masalah undang-undang. Pengguna Kodi mesti menggunakan VPN untuk menyembunyikan identiti mereka semasa menyiarkan filem / Rancangan TV / Sukan. Selain itu, banyak Addon yang popular disekat geo dan memerlukan VPN untuk berfungsi.

Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN yang merupakan VPN terbaik untuk Kodi. Anda boleh mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya.

LANGKAH 1: Tambah Sumber Wizard Durex ke Kodi

Ini adalah bahagian di mana kita menunjukkan Kodi ke lokasi pelayan wizard Durex. Inilah caranya:

# 1. Buka menu 'Tetapan' dengan mengklik ikon cog / gear di bahagian atas kiri skrin utama Kodi, tepat di bawah logo Kodi

durex kodi membina

# 2. Kini teruskan dan buka 'Pengurus Fail'

durex membina kodi

# 3. Klik 'Tambah sumber' di tetingkap seterusnya. Jika anda mempunyai terlalu banyak sumber, anda mungkin perlu menatal ke bawah untuk mencari pilihan ini.

bagaimana memasang durex build on firestick

# 4. Apabila anda melihat kotak dialog berikut, klik ''

bagaimana memasang durex pada kodi

# 5. Masukkan URL sumber sebagai http://www.drxbld.com/wiz/

Ini adalah bahagian yang penting untuk berhati-hati. Kesalahan tipo tunggal akan gagal prosesnya. Jadi, ketik URL betul-betul seperti yang saya berikan.

Klik 'OK' selepas memasukkan URL

# 6. Sekarang klik kotak di bawah 'Masukkan nama untuk media ini' dan taipkan 'Durex' (tanpa petikan). Malah, anda boleh memasukkan nama pilihan anda. Saya akan mengesyorkan menggunakan nama yang anda dapat dengan mudah mengenal pasti sumber ini dengan kemudiannya. Tekan OK selepas memasukkan nama

bagaimana memasang durex kodi membina

Baiklah! Itulah bagaimana anda menambah sumber. Mari kita berpindah ke bahagian seterusnya.

LANGKAH 2: Pasang Repositori Durex dari Sumber

Di bahagian ini, kami akan menambah Durex Repository pada Kodi dari sumber yang baru kami tambah. Inilah langkah-langkah berikut:

# 1. Kembali ke skrin utama Kodi dan klik 'Add-ons'

durex kodi membina

# 2. Cari dan klik pilihan 'Paket Pemasang'. Ia berada di kiri atas dan kelihatan seperti kotak terbuka seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah

bagaimana untuk mendapatkan pembentukan durex

# 3. Perkara seterusnya yang perlu anda lakukan ialah klik 'Pasang dari fail zip'

panduan pemasangan durex

# 4. Sekarang cari nama sumber yang anda tambah sedikit sambil kembali dan klik. Dalam panduan ini, kami memilih nama 'Durex'. Jadi, itulah yang saya akan klik

memasang build durex

# 5. Anda kini perlu melihat beberapa fail zip di sini. Apa yang kita mahu membongkar ialah fail bernama 'plugin.program.drxwizard-6.0.zip'. Pilih dan klik fail ini. Ingatlah bahawa 6.0 adalah nombor versi pada masa menulis panduan ini. Ia mungkin berubah jika versi baru dikeluarkan.

durex kodi membina muat turun

# 6. Sekarang, tunggu pemberitahuan 'Durex Wizard Add-on yang dipasang' yang akan muncul di sebelah kanan atas. Ia mungkin mengambil sedikit masa (3-4 minit)

durex kodi membina

# 7. Anda telah berjaya memasang Wizard Durex dari sumbernya. Tetapi, sebelum kita memasang Durex Kodi membina, kita perlu melewati beberapa mesej timbul. Sebagai contoh, apabila anda melihat pop timbul berikut, klik butang 'Ketepikan' di bahagian bawah

wizard durex

# 8. Kini anda akan melihat pop ini yang meminta anda untuk membolehkan mana-mana tetapan yang disenaraikan. Jika anda fikir anda ingin membuat beberapa perubahan, pilih pilihan yang sesuai. Sekiranya tidak ada perubahan, cukup klik 'Teruskan'

durex wizard kodi

# 9. Satu lagi pop timbul akan muncul bertanya jika anda ingin membuka menu bina. Kami akan melakukannya kemudian. Oleh itu, klik sahaja 'Abaikan' untuk diteruskan.

cara memasang wizard durex

Oleh itu, pada asasnya, anda perlu mengekalkan klik Abaikan, Teruskan dan Abaikan sehingga anda akhirnya menyingkirkan pop timbul.

Sebaik sahaja itu selesai, kita boleh memasang Kodi Durex membina menggunakan Wizard Durex.

LANGKAH 3: Pasang Durex Build Kodi menggunakan Wizard Durex

Baiklah! Sekarang mari kita pergi dengan fasa terakhir proses pemasangan. Kami kini akan memasang Durex Kodi membina melalui Wizard Durex yang baru dipasang. Berikut adalah langkah-langkah yang perlu diikuti:

# 1. Kembali ke skrin utama Kodi dan navigasi ke Tambah-ons > Tambah Program. Anda harus dapat melihat ikon Wizard Durex di sini. Teruskan dan bukanya.

bagaimana memasang durex build

# 2. Sekarang buka pilihan 'Membina >'Dari senarai

bagaimana memasang durex kodi membina

# 3. Anda akan melihat Kodi Durex Build di bawah tajuk Krypton Builds. Seperti yang dapat anda lihat, terdapat beberapa pelayan untuk memasang binaan ini dari. Anda boleh memilih mana-mana pelayan yang anda suka. Walau bagaimanapun, jika satu pelayan tidak berfungsi, anda boleh memilih yang lain.

Yang pertama bekerja untuk saya. Saya akan pergi ke hadapan dan membukanya.

durex membina untuk krypton kodi

# 4. Sekarang anda perlu memilih antara 'Install Segar' dan 'Install Standard'. Seperti yang anda mungkin fikirkan, Pemasangan Segar akan menghapus semua data Kodi saya yang sedia ada dan menetapkan semula kepada lalai kilang sebelum memasang Build Durex di Kodi.

Pemasangan Standard, sebaliknya, akan memulihkan beberapa data. Tetapi, tidak ada jaminan ia akan mengekalkan semuanya.

Saya tidak mempunyai sebarang data penting untuk disimpan. Jadi, saya akan meneruskan dengan Install Segar.

durex membina pemasangan baharu

# 5. Ia akan menanyakan apakah anda ingin menetapkan semula konfigurasi Kodi ke lalai. Klik 'Teruskan'

bagaimana memasang pemasangan durex segar

# 6. Build Durex Kodi kini akan mula dipasang. Ia mungkin mengambil masa 4-5 minit atau lebih. Tunggu muat turun selesai.

bagaimana untuk memasang durex pada kodi

# 7. Apabila Durex Build memasang pada Kodi, ini adalah mesej yang akan anda lihat. 'Reload Profile' tidak benar-benar berbuat banyak. Jadi, saya akan mengklik 'Force Close'. Ini akan menamatkan permohonan Kodi.

memaksa menutup kodi

# 8. Sekarang, tambah semula aplikasi Kodi pada peranti anda. Ini adalah bagaimana skrin utama Kodi akan kelihatan seperti Build Durex.

bagaimana memasang durex kodi membina

Itulah yang perlu anda lakukan untuk memasang Durex Kodi membina!

Kesimpulan: Durex Kodi Build

Durex Build adalah salah satu daripada Kodi terbaik yang saya temui baru-baru ini. Walaupun mempunyai ciri yang kaya, ia menjadi mudah pada peranti saya. Ia mempunyai koleksi pepejal yang telah dipasang terlebih dahulu. Durex Build juga baik untuk melihat dan berinteraksi dengan. Saya harap panduan ini membantu anda memasang Durex Build tanpa sebarang masalah. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau komen, isikan kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Bagaimana untuk memasang Titanium Kodi Build
Bagaimana untuk memasang Misfit Mods Lite Build
Bagaimana untuk memasang No Limits Magic Build
Bagaimana untuk memasang Kodi Multiple Build on FireStick
Bagaimana untuk memasang Addons over Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me