Cara Pasang Liberatus Kodi Addon

>

Dalam tutorial ini, saya akan memberi anda arahan terperinci untuk memasang addon Liberatus di Kodi. Arahan akan berfungsi di Amazon FireStick, Peti Android TV, Mobiles, Perisai Nvidia, Komputer, dan semua perkakasan Kodi yang disokong lain & platform perisian.

Anda mesti menyedari bahawa top-rated addons seperti Neptune Rising dan Placenta tidak melakukan sama seperti dulu sebelum penutupan Blamo Repo. Tambahan ini boleh didapati melalui repositori alternatif dan bukan Blam lagi. Saya telah terus mencari addons baru untuk filem dan rancangan TV. Saya gembira saya telah menemui beberapa pilihan yang sangat keren, seperti Liberatus Kodi addon.

Liberatus adalah tambahan kodi cepat dengan katalog filem dan rancangan besar-besaran. Perpustakaan kandungan juga sentiasa dikemas kini. Dengan Kodon addon ini, anda boleh menikmati menonton kandungan kegemaran anda selama berjam-jam. Ia memberikan anda aliran berkualiti baik yang membolehkan anda memulakan dengan cepat. Addon juga menyokong Debrid Tanah, memberikan anda akses kepada pautan kualiti yang lebih baik dengan banyak yang dapat menstrimkan video HD penuh. Mari belajar memasang Liberatus addon di Kodi. Di sini kita pergi:

Cara Pasang Liberatus Kodi addon

UPDATE: REPO UNTUK ADDON INI TIDAK BERLAKU SEGERA. Sila periksa senarai Kodi Addon terbaik kami.

Anda kini akan belajar bagaimana untuk memuat turun dan memasang addon Liberatus di Kodi. Untuk membuat kaedah lebih mudah, saya telah membahagikan aliran proses ke dalam tiga bahagian seperti berikut:

  • Bahagian 1: Membolehkan Sumber Tidak Diketahui
  • Bahagian 2: Tambah Sumber BCRepo
  • Bahagian 3: Pasang Liberatus Kodi addon dari Bandicoot Builds Repository

Sekarang kita akan melalui setiap bahagian dalam susunan yang sama seperti yang dinyatakan di atas.

Bahagian 1: Dayakan Sumber Tidak Diketahui

Kodi tidak akan membenarkan anda memuat turun tambahan pihak ketiga seperti Liberatus sehingga anda mempunyai Sumber Unknown yang didayakan. Opsyen ini dilumpuhkan secara lalai untuk mengelakkan Kodi daripada memasang apa-apa tambahan berbahaya, berbahaya. Tetapi, anda boleh mendayakannya untuk Liberatus Kodi addon. Ikuti langkah-langkah di bawah:

  Kako instalirati Boom Kodi Builds

# 1: Jalankan aplikasi Kodi pada peranti anda

# 2: Navigasi ke bahagian atas kiri dan terbuka Tetapan

cara memasang adder liberatus kodi

# 3: Pilih dan buka Tetapan sistem

tetapan sistem kodi

# 4: Klik Add-ons pilihan di sebelah kiri

# 5: Pilih Sumber yang tidak diketahui di sebelah kanan skrin yang sama dan aktifkannya jika OFF

kodi liberatus addon

# 6: Klik Ya untuk memastikan ia dihidupkan apabila menunjukkan petikan berikut. Liberatus Kodi addon selamat.

sumber yang tidak diketahui

Kini kami meneruskan proses pemasangan.

Bahagian 2: Tambahkan Sumber ke Kodi

Kodi mesti tahu di mana untuk memuat turun perkara-perkara dari. Dan, untuk itu, anda perlu menunjukkannya kepada sumber (pelayan) dari mana muat turun akan berlaku. Jadi, untuk memasang addon Liberatus di Kodi, berikut adalah cara anda menambah sumbernya:

# 1: Buka Kodi Tetapan sekali lagi dari skrin rumah

halaman rumah kodi

# 2: Sekarang buka Pengurus fail pilihan apabila tetingkap berikut dipaparkan

pengurus faili kodi

# 3: Teruskan dan klik Tambah sumber

bagaimana untuk mendapatkan adder liberatus kodi

# 4: Pada tetingkap berikut, klik

kodi liberatus addon

# 5: Masukkan URL sumber berikut pada tetingkap berikut:  http://coots.co/_bcrepo/

Ini adalah sumber dari mana kita akan memperoleh Liberatus Kodi addon. Pastikan anda telah menaip di URL dengan betul. 

Hit okey 

liberatus kodi addon

# 6: Sekarang nama sumber harus disediakan di medan yang ditetapkan. Nama sumber tidak perlu menjadi sesuatu yang spesifik. Anda boleh memasukkan apa sahaja yang anda suka.

Saya akan menjadikannya relevan dan boleh dikenal pasti dengan menaip bcrepo sebagai nama sumber

Hit okey sekali lagi

liberatus pada kodi

Sumber itu telah ditambah. Kami pergi ke bahagian terakhir sekarang.

Perhatian Pengguna KODI: Bacalah sebelum anda meneruskan

Add / build Kodi menawarkan kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda ke masalah undang-undang jika ditangkap streaming Filem / rancangan TV / Sukan percuma. Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk sentiasa menyambungkan VPN semasa streaming dalam talian. VPN Kodi yang baik menyembunyikan identiti anda, memintas pengawasan kerajaan, kandungan yang disekat geo, dan penjejakan ISP (yang juga membantu dalam streaming penimbal bebas).

Saya menggunakan ExpressVPN yang VPN terpantas dan paling selamat. Ia sangat mudah untuk dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon FireStick. Anda mendapat 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh meminta bayaran balik.

  Kodi Porn Kecantikan Terbaik: Cara Menonton Filem Dewasa di Kodi

Klik DI SINI untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada ExpressVPN

Baca: Cara memasang dan menggunakan VPN Kodi

Bahagian 3: Pasang Liberatus Kodi Addon

Anda akan melihat bahagian ini dibahagikan lagi kepada dua bahagian. Kami akan mula memasang Repositori Bandicoot Builds dari sumber yang kami tambahkan di atas. Dari repositori ini, kami akan memasang addon Liberatus di Kodi. Inilah caranya:

# 1: Terbuka Add-ons pada skrin utama Kodi

liberatus addon on kodi

# 2: Buka Pakej Pemasang ikon yang terletak di sebelah kiri atas skrin seterusnya (ia adalah yang menyerupai kotak terbuka)

pemasang pakej kodi

# 3: Sekarang klik pilihan Pasang dari fail zip

liberatus kodi addon

# 4: Selanjutnya, klik bcrepo atau nama lain yang mungkin anda tambah sebelum menambahkan sumber

kodi liberatus addon

# 5: Anda akan melihat beberapa fail di halaman ini. Cari dan buka repository.bandicootbuilds

liberatus kodi addon repository

# 6: Anda kini perlu melihat fail zip repository.bandicootsbuilds-1.8.2.zip. Buka fail ini.

Catatan: Anda mungkin melihat nombor versi berbeza daripada 1.8.2. Itu bukan masalah. Hanya buka fail tanpa mengira nombor versi.

bagaimana untuk memasang liberatus pada kodi

# 7: Selepas kira-kira seminit, pengesahan pemasangan Bandicoots Build Repository akan dipaparkan di sebelah kanan bahagian atas skrin Kodi anda.

Jadi, inilah cara anda memasang Repositori Bandicoot Builds. Sekarang mari memasang Liberatus Kodi addon.

memasang adder liberatus pada kodi

# 8: Semasa tinggal di tetingkap yang sama di mana pemberitahuan di atas muncul, klik Pasang dari repositori

repositori liberatus

# 9: Terbuka Bandicoot Build Repository

bandicoot membina repositori

# 10: Klik Tambahan video

bagaimana untuk mendapatkan adder liberatus kodi

# 11: Pergi ke depan dan klik Liberatus

bagaimana untuk memasang adder liberatus di kodi

# 12: Klik Pasang untuk mula memasang Liberatus addon pada Kodi

kodi liberatus addon

# 13: Tunggu sehingga anda melihatnya Pembebanan Liberatus dipasang pengesahan di bahagian atas kanan tetingkap. Ini adalah bagaimana anda tahu bahawa addon akhirnya telah dipasang.

bagaimana menambah adder liberatus di kodi

Ini adalah semua langkah yang perlu anda ikuti untuk memasang Add-on Liberatus. Nikmati.

Menemui Liberatus Kodi Addon

Sekarang bahawa anda telah memasang addon, mari kita meneroka bersama-sama sedikit. Walaupun anda akan mengetahui sebahagian besarnya sendiri, saya akan menyentuh asas-asasnya.

Untuk membuka Liberatus, inilah yang perlu anda lakukan:

  • Pergi ke skrin utama Kodi
  • Buka Add-ons
  • Klik Tambahan video
  • Berikut adalah ikon Liberatus. Klik dan buka.
  Kodi 18.5 Leia - Neue Funktionen, Anleitungen zum Herunterladen und Installieren

cara menggunakan adder liberatus kodi

Liberatus adalah kodi tambahan yang diperlukan oleh anda. Jika anda telah menggunakan addon sedemikian sebelum (seperti Neptune Rising, Placenta, dll) anda akan mendapati banyak persamaan di antara mereka.

Berikut adalah skrin utama Kodi Liberatus addon:

gambaran umum mengenai liberatus

Seperti yang anda lihat, terdapat bahagian untuk Filem (filem) dan Rancangan TV. Itulah yang paling sedikit yang anda harapkan daripada apa-apa on-demand addon.

Liberatus juga membolehkan anda membenarkan Real Debrid dari skrin utama. Anda tidak perlu mengemudi ke tetapan tambahan.

Buka salah satu pilihan. Saya memilih Filem Untuk Hiburan Anda (bahagian Filem). Inilah caranya lagi dibahagikan kepada subkategori:

bagaimana untuk menonton filem dengan adder liberatus kodi

Addon telah meletakkan senarai TMDB di bahagian atas. Ini membantu anda memilih filem-filem popular dan teratas dengan serta-merta.

Sekiranya anda peminat pangkalan buku komik DC dan Marvel, Liberatus mempunyai kategori berasingan untuk anda. Ini memudahkan anda menyiarkan filem ini. Anda tidak perlu melihat kategori dan genre lain.

Liberatus Kodi addon juga mempunyai kategori yang membolehkan anda memilih filem mengikut Genre. Tetapi, ia juga meletakkan genre yang paling popular di skrin utama termasuk Filem Tindakan, Filem Petualangan, Filem Animasi, Filem Komedi, Filem Jenayah dan banyak lagi..

Buka kategori Rancangan TV (Rancangan TV untuk keseronokan anda) dari skrin utama dan anda akan melihat bahawa rancangan itu dianjurkan dalam pelbagai kategori biasa seperti Tindakan, Pengembaraan, Animasi, Komedi, Jenayah, Dokumentari, dll..

Ini cukup banyak tentang Liberatus Kodi addon. Addon ini agak mudah. Anda tidak perlu mengalami sebarang kesukaran dalam carian dan navigasi.

Penggulungan

Blamo Repo yang terkenal yang menjadi tontonan yang paling popular dan paling banyak digunakan seperti Placenta, Neptune Rising, Uranus, telah ditutup. Walaupun addon ini kini tersedia melalui sumber lain, mereka tidak begitu baik seperti biasa. Syukurlah, banyak tambahan baru telah muncul dan beberapa di antaranya sangat baik. Liberatus seolah-olah menjadi addon mudah, tetapi ia mungkin hanya sebagai baik sebagai addons yang popular berada di perdana mereka. Liberatus Kodi addon cepat, mempunyai koleksi besar, dan membawa aliran yang boleh dipercayai dari web.

Berkaitan:

Bagaimana untuk memasang Kodi pada FireStick
Bagaimana untuk membaiki Olpair, Tvad.me/pair Ralat
Bagaimana untuk memasang Multiple Kodi Builds
Bagaimana untuk memasang DeathStar Kodi Addon

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me