Cara Pasang Noon Cinema Addon di Kodi

>

Dalam tutorial ini, saya akan menunjukkan cara memasang Nole Cinema addon pada Kodi 18.1 hingga Kodi 18.4 Leia dan Kodi 17.6 Anda boleh memasang addon ini pada semua peranti yang serasi Kodi menggunakan arahan yang disediakan di sini, termasuk Android Mobiles, Amazon FireStick & TV Kebakaran, Mac & Windows PC, dan banyak lagi.

Jika anda mencari addon yang menawarkan koleksi filem yang besar, Nole Cinema Kodi addon adalah yang anda perlu lihat. Dari yang terbaru hingga yang tertua, ia membolehkan anda menonton semua yang anda mahukan. Selain itu, kategori biasa, Nole Cinema mempunyai beberapa kategori yang menarik juga, seperti Classics, Fantasy, Gangster, War, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai bahagian Koleksi khas yang menampilkan Boxsets dan kategori lain.

Nole Cinema adalah tambahan filem sahaja. Jika anda sedang mencari Rancangan TV, anda boleh menyemak imbas tambahan lain pada senarai kami Kodi Terbaik. Untuk filem, saya rasa tidak ada yang lebih baik daripada addon ini. Yang menjadikannya lebih baik ialah main satu klik. Klik filem yang anda mahu tonton dan pilih antara SD, 720p, 1080p bergantung kepada ketersediaan. Bagaimanapun, jika anda mahu lebih banyak pautan, terdapat pilihan Carian, yang menghancurkan pelbagai aliran dari web. Selain itu, dengan Real-Debrid dipasangkan, anda juga boleh mencari pilihan streaming 4K.

: Nole Cinema tidak berfungsi lagi. Anda boleh meneroka tambahan lain dalam senarai Kodi Terbaik. 

Catatan: Jika pemprosesan meta-data melambatkan navigasi, anda boleh mematikannya dalam tetapan tambahan. Saya akan menunjukkan kepada anda betapa betul selepas proses pemasangan.

Cara Pasang Noon Cinema Addon di Kodi

Sebelum memulakan prosedur pemasangan, anda ingin memastikan Kodi bersedia memasang addon pihak ketiga. Untuk itu, anda perlu mengaktifkan pilihan keselamatan - Sumber Tidak Diketahui. Berikut adalah bagaimana ia dilakukan:

1) Buka aplikasi Kodi pada peranti anda dan apabila skrin utama dimuatkan, klik Tetapan (anda harus mencari ikon gear di kiri atas)

cara memasang noon cinema di kodi

2) Sekarang anda mahu klik Sistem (Kodi 18) atau Tetapan sistem (Kodi 17.6)

cara memasang nole cinema kodi addon

3) Di sebelah kiri skrin seterusnya, pilih Addons. Sekarang navigasi ke bahagian yang betul dan jika Sumber yang tidak diketahui dilumpuhkan / dimatikan, klik dan aktifkannya

muat turun cinema noon di kodi

4) Untuk memastikan pilihan anda, pastikan anda mengklik Ya apabila digesa seterusnya

nole cinema kodi addon

Nole Cinema Kodi addon selamat kerana saya telah mengujinya secara peribadi. Tetapi, adalah idea yang baik untuk melumpuhkan Sumber Tidak Dikenal sekali lagi apabila anda memasangnya.

Mari mulakan dengan prosedur pemasangan.

Nole Cinema Addon: Prosedur Pemasangan Terperinci

Saya kini memberi anda langkah untuk memasang Addon Cinema addon pada Kodi. Ia tidak boleh mengambil masa lebih daripada lima minit untuk menambah addon ini dan mengalir kandungan kegemaran anda. Inilah yang perlu anda lakukan:

1) Kembali ke skrin utama aplikasi Kodi dan buka Tetapan barang lagi

bagaimana untuk mendapatkan noon cinema addon di kodi

2) Sekarang anda mahu membuka Pengurus fail

memasang nole cinema kodi addon

3) Teruskan dan klik Tambah sumber di kedua-dua belah tingkap

muat turun cinema noon di kodi

4) Klik di mana ia berkata di bawah bahagian 'Masukkan laluan atau semak imbas lokasi media.'

noon cinema addon

5) Masukkan URL berikut betul-betul seperti yang saya sediakan (ia adalah sensitif kes): http://www.planet-universe.co.uk
Klik okey

nole cinema kodi addon

6) Sekarang sorot medan pada skrin di mana ia meminta anda untuk memasukkan nama untuk sumber media. Masukkan nama yang anda ingin kenal pasti dengan sumber ini, seperti planet
Klik okey

nole cinema kodi addon

7) Anda perlu kembali pada skrin utama Kodi sekali lagi. Tekan butang belakang berulang kali untuk melakukannya. Dari skrin utama, klik Add-ons di sebelah kiri

cara memasang nole cinema kodi addon

8) Pada tetingkap berikut, pergi ke sudut kiri atas dan klik buka kotak pilihan, yang juga dikenali sebagai Package Installer

nole cinema addon on kodi

9) Seterusnya, terbuka Pasang dari fail zip

noem pawagam

10) Pergi ke depan dan klik planet atau nama sumber yang anda tambah sebelum ini

memasang nole cinema di kodi

11) Buka fail zip repositori.rings.zip pada skrin seterusnya

noon cinema addon

12) Tunggu sehingga anda melihat Ring of Saturn Repository Add-on dipasang mesej pengesahan muncul di sudut kanan atas

cincin repository saturn

13) Terbuka Pasang dari repositori

memasang noon cinema addon

14) Klik Ring of Saturn Repository

nole cinema kodi addon

15) Terbuka Tambahan video

noem pawagam

16) Klik Tiada Cinema

memasang nole cinema kodi addon

17) Pergi ke depan dan klik Pasang seterusnya

cara memasang noon cinema di kodi

18) Jika anda menggunakan Kodi 18 (atau mana-mana lelaran yang dilepaskan), anda akan melihat tetingkap pop timbul tambahan ini.
Klik okey

langkah-langkah untuk memasang nole cinema kodi addon

19) Tunggu untuk Nole Cinema Kodi addon untuk dipasang. Ia tidak boleh mengambil masa lebih daripada beberapa minit. Apabila pemasangan selesai, Nole Cinema Add-on dipasang pemberitahuan slaid keluar dari sudut kanan atas

panduan pemasangan pawagam nole

Itu sahaja! Anda telah berjaya memasang Noon Cinema addon pada Kodi.

Sebelum anda memulakan streaming dengan Kodi Addons / Builds, saya ingin memberi amaran kepada anda bahawa semua yang anda jalankan di Kodi dapat dilihat oleh ISP dan Kerajaan anda. Ini bermakna, penstriman kandungan berhak cipta (filem percuma, rancangan TV, Sukan) mungkin membawa anda ke masalah undang-undang.

Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk menyambungkan VPN semasa streaming. VPN untuk Kodi akan memintas ISP throttling, Pengawasan Kerajaan, dan geo-restriction pada Add-on yang popular. Saya sentiasa bersambung ExpressVPN pada semua peranti penstriman saya dan saya cadangkan anda melakukan perkara yang sama.

ExpressVPN adalah VPN terpantas dan paling selamat. Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Maksudnya, anda boleh menggunakannya secara bebas selama 30 hari pertama dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi (yang sangat tidak mungkin), anda boleh meminta bayaran balik penuh.

CATATAN: Kami tidak menggalakkan pelanggaran undang-undang hak cipta. Tetapi, bagaimana jika anda mengakhiri kandungan streaming dari sumber tidak sah secara tidak sengaja? Ia tidak selalu mudah untuk memberitahu perbezaan antara sumber legit dan haram.

Jadi, sebelum anda memulakan streaming di Kodi, berikut adalah cara untuk mendapatkan perlindungan VPN dalam 3 langkah mudah.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk Kodi.

sambung expressvpn untuk kodi

Lumpuhkan Pemprosesan Data Meta untuk Navigasi Pantas

Pemprosesan metadata dengan ketara memperlahankan navigasi dan boleh menjadi sedikit menjengkelkan juga. Anda boleh mematikannya dengan mudah dan menikmati navigasi lebih cepat. Ikut langkah-langkah ini:

1) Pergi ke skrin utama Kodi dan navigasi ke Tambah-ons > Tambahan video.

2) Pilih ikon Nole Cinema dan tekan butang menu pada remote anda (klik kanan pada komputer anda atau sentuh lama pada telefon bimbit dan peranti sentuh lain) untuk memunculkan menu pop timbul

3) Klik Tetapan

matikan data meta di noon cinema addon

4) Pilih Ubahsuaian pilihan di sebelah kiri dan di bahagian kanan skrin, di bawah Pembekal Metadata, matikan pilihan Dayakan Metadata

pemprosesan data meta di noon cinema tambahan

Anda kini bersedia menggunakan Nole Cinema addon di Kodi tanpa sebarang halangan.

Pandangan Cepat di Nole Cinema Kodi Addon

Anda mahu pergi ke Add-ons > Tambahan video dari skrin utama Kodi untuk mengakses addon Cinema Noon. The addon mempunyai beberapa video muzik juga. Oleh itu, anda juga akan mendapatinya di bawah alat Muzik.

bagaimana untuk menggunakan noon cinema addon di kodi

Skrin utama Nole Cinema mempunyai dua bahagian: Genre & Koleksi

Seksyen Genre mempunyai beberapa kategori termasuk Siaran Baru, Klasik, Tindakan, Pengembaraan, Animasi, Komedi, Jenayah, dan banyak lagi.

menggunakan noon cinema tambahan

Tatal ke bawah sedikit untuk melihat bahagian Koleksi, yang termasuk Kotak-kotak dan banyak lagi:

nole cinema kodi addon

Nole Cinema adalah satu-satunya filem Kodi addon. Anda tidak akan menemui sebarang rancangan TV di sini.

Putusan

Nole Cinema Kodi addon adalah pilihan yang bagus untuk menonton filem kegemaran anda. Ia menavigasi dengan pantas sebaik sahaja anda melumpuhkan pemprosesan metadata dalam tetapan tambahan. Addon mempunyai pustaka filem besar-besaran dari klasik hingga terbitan terbaru. Ciri satu klik membolehkan anda memulakan streaming dengan cepat. Anda juga boleh pergi untuk mod mengikis dengan mengklik Carian selepas mengklik tajuk filem. Kualiti penstriman juga sangat baik. Dari SD ke 1080p (dan juga 4K jika anda mempunyai Debrid Nyata), anda boleh mengalir dalam resolusi pilihan anda. Nole Cinema adalah pilihan yang baik untuk filem.

Berkaitan:

Cara memasang Scrub Addon di Kodi
Bagaimana untuk memasang Watch Dogs Kodi Addon
Cara Pasang 7 daripada 9 Kodi Addon
Bagaimana untuk memasang Exodus v8 Kodi Addon

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me