Cele mai bune clădiri Kodi (actualizate pentru februarie 2023)

>

În acest articol, aliniem cele mai bune versiuni Kodi pentru FireStick, Android Mobile, Windows, Mac și alte dispozitive compatibile Kodi. Cele mai multe dintre aceste construcții lucrează la ambele Kodi 18,5 Leia și 17,6 Krypton. Au trecut câteva luni de când Kodi 18 a fost lansat și este sigur să spunem că versiunea Leia este acum la fel de stabilă ca și în acest moment. Veți găsi unele versiuni exclusive pentru o anumită versiune de Kodi. În curând, vom elimina din această listă doar Kodi 17.6 construit de Kodi. Vom păstra doar construcțiile care funcționează cu Kodi 18 Leia. 

Am testat aceste construcții în mod regulat și continuăm să actualizăm această postare ori de câte ori apare nevoia. De asemenea, ne-ar plăcea să aflăm despre experiența ta. Vă rugăm să nu ezitați să ne completați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi Disclaimer-ul nostru înainte de a continua.

Kodi Build ajutați la configurarea Kodi transformând-o într-un centru de streaming final. Dar ce este Kodi? Tehnic, Kodi este un software gratuit pentru centre media care poate fi accesat prin diferite sisteme de operare. Aplicația permite utilizatorilor să consume materiale de difuzare în streaming, precum filme, emisiuni TV, TV în direct și sport. Ei bine, această definiție tehnică a celor mai bune construcții Kodi va face dreptate doar tehnologiilor care își înțeleg deja drumul prin această aplicație excelentă.

În limbajul unui profan, gândiți-vă la Kodi ca la un subsol de casă neterminat. Există rame, o fundație puternică și funduri care țin acoperișul. Ele sunt baza care va ține orice altceva în casa ta. Vei folosi fundația pentru a stoca obiecte, vei folosi pereții pentru amenajări interioare și acoperișul pentru a pune un plafon frumos. Kodi poate fi definit într-un mod similar. Aplicația va găzdui componente și aplicații pe care le vei utiliza.

cele mai bune codi construiește

Cum poți folosi Kodi?

Înțelegi deja ce poți obține de la Kodi. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați cum să îl obțineți. Pentru moment. Kodi este disponibil pe aceste sisteme de operare; Android, Windows, Linux, iOS și Mac OS X. Acest lucru înseamnă că puteți instala Kodi pe orice computer personal și să transmiteți fluxul pe toate suporturile preferate. Mai mult, înseamnă că puteți instala Kodi pe telefonul, tableta sau iPhone-ul dvs. Android și vă puteți bucura de vizionarea conținutului din acesta.

Nu se încheie acolo, deoarece majoritatea casetelor de transmisie TV utilizează Android în sistemul de operare de bază, puteți instala Kodi în ele și puteți bucura de streaming conținut GRATUIT. Nu mai există taxe lunare de abonament! Exemple de astfel de cutii TV includ Fire TV Stick și Amazon Fire TV. V-aș recomanda să obțineți un Amazon Fire TV, deoarece este ieftin, puternic și cu o putere de procesare mai bună.

Verifica: Cum se instalează Kodi pe FireStick

În afară de Build-uri, este posibil să aveți nevoie de suplimente și Skins Kodi (Verificați Best Kodi Addons 2023). Dacă nu știți deja, suplimentele Kodi sunt aplicații mici care extind funcțiile principalului software Kodi. Acestea vă ajută să transformați software-ul într-o centrală de streaming. În funcție de funcționalitatea dorită a suplimentului, acesta vă va ajuta să accesați sporturi în direct, filme gratuite, emisiuni TV și să plătiți pe conținut vizualizat.

Pe de altă parte, pieile Kodi vă ajută să personalizați și modificați pictogramele, meniurile și comenzile rapide. Gândiți-vă la pielea Kodi ca la aplicațiile de fundal ale smartphone-ului dvs. Cu ei, veți ajunge să obțineți o configurație personalizată Kodi personalizată. Unele dintre cele mai populare skinuri includ Transparență, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber și Confluence. Afișează mai mult Afișează mai puțin

Ce este Kodi Build?

Un Kodi Build este un mod frumos de a pune totul în funcțiune în cadrul Kodi. Construirea va instala tot ceea ce aveți nevoie pentru a rula Kodi cu un singur clic. Aceasta include suplimente, setări, skins și ghid electronic de programe, printre altele. În mod normal, după ce ați instalat Kodi pe dispozitivul dvs., veți avea timp pentru a-l personaliza cum doriți. Adică, veți găsi suplimente, skinuri și setări care se potrivesc utilizării propuse

Cu toate acestea, builds vă oferă o opțiune cu un singur clic de instalare a tuturor acestor add-on-uri și skins, care conține o mulțime de conținut. Parcurgând modul Kodi Builds, veți economisi mult timp pe care l-ați fi folosit altfel în căutarea și selectarea suplimentelor specifice. Din experiența mea, utilizarea unei versiuni este cel mai simplu mod de a descărca și transmite rapid conținutul rapid și suficient.

Care este cel mai bun Build Kodi?

Sunt întrebat frecvent, care este cea mai bună construcție Kodi pe care ar trebui să o folosesc. Sincer, nu există un mod ușor de a răspunde la această întrebare. Această listă are câteva noutăți grozave și alegerea unuia peste celălalt ar putea fi o provocare. În plus, fiecare utilizator are propriile preferințe care îi determină alegerea.

Acestea fiind spuse, dacă aș pune un deget pe o singură construcție, va fi Nu există limite Magic Build. Îmi place această construcție. Cu toate acestea, fac o alegere obiectivă bazată pe popularitate. No Limits Magic este cel mai des utilizat și cel mai descărcat dintre toate versiunile Kodi.

Este o construcție gândită care se adresează tuturor tipurilor de utilizatori Kodi. Indiferent dacă sunteți un utilizator nou sau vechi, un streamer greu sau întâmplător, dispuneți de un dispozitiv high-end sau de dimensiuni reduse, construirea No Limits Magic este pentru dvs. De asemenea, împachetează numeroase suplimente video de înaltă calitate pentru toate nevoile de streaming. Interfața sa simplă și simplă permite o experiență ușoară, ușor de utilizat. În cuvinte simple, este o construcție Kodi indispensabilă.

Cele mai bune construcții Kodi 2023

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Următoarea listă cu cele mai bune construcții Kodi:

1. Construire de titan

Construcție din titan

Titanium Build este echipat cu o întreagă lume de divertisment, făcând-o să iasă în evidență printre Kodi Builds. Cu această construcție, veți putea să vă bucurați de sporturi live, TV în direct, filme, YouTube, zona pentru copii, reluări sportive și momente importante și TV în direct pentru marile canale TV prin cablu din Marea Britanie și SUA..

Pentru a vă oferi un domeniu atât de larg de divertisment, Titanium oferă numeroase suplimente precum DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil și multe altele. Interfața sa de utilizator este minimalistă și curată pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

Mai mult, această compilare a primit actualizări consistente pentru a se asigura că rămâne la curent cu actuala lume de streaming online. Dacă sunteți un utilizator spaniol care caută cel mai bun Kodi Build, atunci Titanium Build vi se va potrivi perfect. Aceasta nu înseamnă că nu poate servi interesul altor utilizatori. De fapt, a fost făcut pentru a se acomoda utilizatorilor englezi din mers!

Cum se instalează Titanium Build pe Kodi

2. Fără limite Magic Build

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 & Kodi 17.6

fara limite magia construieste kodi

Cei mai mulți utilizatori Kodi s-au lăudat pe No Limits Magic Build pentru tonele sale de capabilități atunci când vine vorba de divertisment online. În acest moment, se află printre cele mai cuprinzătoare construcții pentru Kodi. Faptul că prezintă Aeon Nox 5: Silvo Skin vă oferă un aspect futurist. Ei bine, nu veți înțelege niciodată modul în care pielea Kodi influențează experiența dvs. de streaming până nu vă puneți mâna pe acest Kodi Build.

Pentru a viziona emisiuni TV și filme cu restricții regionale, va trebui să investiți într-o VPN bună. Am vorbit deja despre utilitatea unui VPN atunci când folosesc Kodi și am mers mai departe pentru a recomanda cel mai bun VPN pentru cel mai mare anonimat și siguranță personală. Pentru a îmbunătăți experiența de streaming de conținut, No Limits Magic Build primește actualizări frecvente în care suplimentele care nu funcționează și cele vechi funcționează înlocuite cu altele noi.

  Ako nainštalovať doplnok MC 1080P Kodi Addon

Printre cele mai populare suplimente din acest Build se numără Yoda, cCloud TV, Copy & Paste, Pulse Fitness, Sports Devil, Magic Dragon, printre altele. Cu ei, veți putea să vă bucurați de muzică nelimitată atât din Marea Britanie, cât și din SUA, precum vechea melodie de jazz. De asemenea, vei transmite filme, vei viziona emisiunile TV, te vei bucura de o lume întreagă de sport și vei aduce gratuit canale TV din SUA și Marea Britanie în casa ta!

Verificați cum se instalează Kodi No Limits Magic build pe PC, precum și Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Doar Leia

cele mai bune codi construiește

Majoritatea oamenilor doresc să instaleze Kodi pe dispozitivele lor, astfel încât să poată viziona muzică gratuită, emisiuni de seriale TV, filme, sporturi și sporturi în direct. Misfit Mods Lite Kodi Build vă va oferi toate acestea. Acesta aduce o gamă largă de fluxuri video care includ mai multe sub-categorii în fiecare dintre secțiunile sale.

Misfit Mods Lite vine cu suplimente minunate precum Deathstar, SportsDevil și Dragonul magic. Ce mod uimitor de a te bucura de o tonă de conținut gratuit din întreaga lume? Ca utilizator, veți obține toate acestea într-un singur pachet. 

Cum se instalează Misfit Mods Lite Build

4. Simplificare

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Kodi construiește

Actualizare: dacă nu puteți instala Streamline pe Kodi 18.5, citiți Cum nu puteți repara instalarea suplimentului dintr-un fișier zip

Streamline este o altă construcție de calitate care funcționează perfect în Kodi 18.5. O parte a vrăjitorului Whiz Kid, această compilare vă oferă un raliu decent de suplimente video pentru toate tipurile de streaming. Puteți reda filmele și emisiunile TV preferate, televiziunile în direct, fluxurile sportive și multe altele prin suplimente populare precum Exodus Redux, Magia și multe altele.

Cea mai mare atragere a acestei construcții este dimensiunea sa. Este o construcție ușoară care oferă performanțe deosebite pe toate dispozitivele Kodi, inclusiv pe cele cu RAM redusă și putere de procesare, cum ar fi FireStick. Ceea ce îmi place și mie de Streamline este designul său simplu, îngrijit și ușor de folosit. Acesta prezintă elementele importante pentru acces rapid fără niciun fel de tampenii sau bibelouri. Chiar dacă sunteți un utilizator de construire pentru prima dată, veți obține blocajul acestuia în cel mai scurt timp. Dezvoltatorii au ales cu grijă tipul, stilul și dimensiunea fontului, pentru a permite o lizibilitate completă.

În ciuda dimensiunilor mici, Streamline nu ratează nicio caracteristică importantă. Așa cum am spus, puteți transmite în flux aproape orice doriți. În total, Streamline este un bun Kodi 18.5 construit.

Cum se instalează Streamline build pe Kodi

5. Slamios

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

construire tristă

Slamious Kodi build este una dintre cele mai frumoase construcții pe care le-ați întâlni în aceste zile. Această construcție de dimensiuni moderate funcționează perfect pe toate dispozitivele, chiar și pe cele cu specificații mici.

Slamious build conține, de asemenea, o colecție decentă de video-addon-uri care vă permit să transmiteți în flux aproape tot ce doriți. Interfața prietenoasă vă permite să începeți rapid printr-o varietate de opțiuni de streaming chiar pe ecranul de pornire. În total, este o construcție grozavă și trebuie să încercați. Sunt sigur că îți va plăcea.

Cum se instalează Slamious Build

6. Xanax

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

xanax construi

Xanax Kodi build este oferta oferită de aceiași dezvoltatori care au proiectat Durex build. Construcția cândva foarte populară nu mai este funcțională. Cu toate acestea, a fost o construcție minunată și mulți utilizatori care au folosit-o încă caută alternativa sa. Din fericire, există unul acum – Xanax.

Construcția Xanax are aproape același design și aspect al interfeței ca Durex. De asemenea, este aproape aceeași dimensiune. Chiar dacă nu aș numi Xanax o clonă a Durex, este aproape similară.

Cu o bibliotecă solidă de aditivi Kodi de top precum Yoda, Exodus Redux, Dragonul magic și o interfață ușoară pentru utilizator, Xanax build o face pe această listă.

Cum se instalează Xanax build pe Kodi

7. Xontech

Funcționează doar cu Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build provine de la dezvoltatorii populari Team Falcon, care ne-au oferit deja o mulțime de suplimente și build-uri decente. Are un design plăcut din punct de vedere vizual, dar fără probleme sau complicații. Navigarea este simplă și simplă. Există o mulțime de suplimente preinstalate care funcționează, sunt populare și deja pe lista noastră de cele mai bune suplimente Kodi. Construcția are, de asemenea, multe suplimente de program pentru întreținere și utilitate. Am un sentiment că va fi o construcție populară în curând. Am încercat. Poate doriți să faceți și asta.

Cum se instalează Xontech Kodi build

8. DaButcher

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

DaButcher este una dintre cele mai bune biblioteci de construcții Kodi pe care le-am întâlnit recent. Acest vrăjitor nu se laudă cu o listă lungă de compilări. În timp ce scriu, DaButcher are mai puțin de 10 versiuni în inventarul său. Chiar dacă are doar o serie de opțiuni, acestea fac o impresie destul de mare. Toate construcțiile sale sunt bune, deși DaLight mă impresionează cel mai mult. Această construcție ușoară oferă o experiență Kodi complet nouă prin interfața sa unică și proaspătă. Vă recomand să încercați DaButcher.

Cum se instalează DaButcher pe Kodi

9. Grindhouse

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

cea mai bună construire de kodi

Grindhouse Wizard oferă o bibliotecă proaspătă și impresionantă de peste trei duzini de construcții. Indiferent dacă ați migrat de mult timp la Kodi 18.5 sau încă folosiți Kodi 17.6, există o mulțime de versiuni pentru care puteți explora și experimenta. Dacă aveți un dispozitiv cu specificații scăzute, există câteva versiuni ușoare care funcționează fără probleme la orice configurație a sistemului. Dacă sunteți în căutarea unei construcții pline de funcții, complet încărcate, există din nou o mulțime de opțiuni. Datorită colecției sale diverse de construcții Kodi de calitate, am inclus Grindhouse pe lista noastră.

Cum se instalează Grindhouse Builds Wizard

10. Orașul Racoon

Funcționează numai cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia

oraș racoon

Racoon City nu este doar o singură construcție, ci o colecție de mai multe build-uri Kodi disponibile prin intermediul Expertului Racoon City. Anterior, construcțiile de aici erau disponibile pe mai mulți vrăjitori. Dezvoltatorii i-au reunit și au creat un nou întreg vrăjitor. 

Veți găsi funcții puternice, bogate în caracteristici, precum și cele ușoare pentru dispozitivele de streaming cu specificații scăzute. Chiar și construcțiile mici și mijlocii vin cu suplimente populare preinstalate pentru a vă asigura că aveți o mulțime de opțiuni de streaming. Interfața folosește versiunea personalizată a unora dintre cele mai bune skinuri Kodi.

Cum se instalează Racoon City Builds

11. Insomniaci

Funcționează cu Kodi 18.1 și Kodi 17.6

insomniacs construiește vrăjitor

Insomniacs este un alt depozit pentru câteva clădiri Kodi. În prezent, Insomniacs Wizard are doar două versiuni pentru Kodi 18 Leia și nici una pentru Kodi Krypton 17.6. În timp ce ambele construcții sunt bune, clădirea negru și auriu iese în evidență în mod clar.

Chiar dacă Team Insomniacs nu are multe variante de oferit, cele existente sunt suficient de bune pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea au o dimensiune moderată pentru a vă asigura că funcționează bine pe dispozitivele de streaming cu specificitate scăzută, precum casetele FireStick și Android. Cu toate acestea, sunt încă suficient de mari pentru a acoperi toate elementele de bază pe care le aștepți de la orice construcție sau chiar un pic mai mult.

Negrul și aurul sunt bune pentru începători, dar utilizatorii experimentați care caută o construcție simplă și ușoară pot găsi, de asemenea, interesant.

Cum se instalează Insomniacs Builds

12. Labirint

construire labirint pentru kodi

Maze este una dintre cele mai noi construcții și, de asemenea, una dintre cele mai recente înregistrări la această colecție de cele mai bune construcții Kodi.

Expertul labirintic are multiple versiuni. Dacă sunteți în căutarea unei soluții ușoare și polivalente, aș recomanda din listă Maze Family Build.

Această versiune funcționează excelent pe toate dispozitivele Kodi. Chiar dacă aveți un dispozitiv cu specificații reduse (cum ar fi FireStick), nu veți găsi probleme de performanță.

Cum se instalează Maze Build pe Kodi

13. Doomzday

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard găzduiește un catalog solid pentru toate tipurile de dispozitive compatibile Kodi. Există construcții ușoare care funcționează fără probleme pe dispozitivele cu RAM scăzut. Sunt perfecte pentru FireStick și Android TV Box. Veți găsi, de asemenea, unele construcții grele care sunt bogate în caracteristici, dar care funcționează mai bine pe computere sau telefoane mobile încărcate cu specificații.

Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni și sunt sigur că veți găsi ceva care vi se potrivește cel mai bine. Aceste versiuni sunt livrate cu diverse addonuri populare Kodi care vă permit să transmiteți în flux tot conținutul preferat. Încercați Doomzday, nu veți fi dezamăgiți. 

Cum se instalează Doomzday Kodi build

14. Două regate

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

construiește cel mai bine pentru kodi

Două regate nu este o singură construcție, ci o colecție de compuneri multiple. Am instalat și folosit unele dintre ele și am fost convins că ar trebui să facă parte din lista noastră de construcții Kodi. Two Kingdom include Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build și multe altele.

  Sådan rettes 'Mislykkedes at installere en afhængighed' på Kodi

Two Kingdoms are aplicații pentru tot felul de dispozitive. De exemplu, construirea Fladnag Super Lite este de doar 72 MB și funcționează incredibil de rapid pe hardware cu specificitate scăzută, cum ar fi Amazon FireStick. Fladnag Super Lite are doar o mulțime de suplimente, dar există suficiente pentru a vă permite să difuzați toate filmele și emisiunile preferate. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai încărcate de funcții, există câteva dintre care v-ar interesa. Cele două regate au ceva pentru toată lumea.

URL-ul vrăjitorului – http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Cum se instalează Two Kingdoms Kodi Builds

15. Silvo

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

silvoturismul

Acest vrăjitor MutliBuild este destul de nou și nu are o mulțime de versiuni. De fapt, găzduiește doar două versiuni pentru Kodi Krypton și Kodi Leia. Silvo build este disponibil pentru ambele versiuni de Kodi. Este o construcție cuprinzătoare, dar ușoară, care are grijă de toate nevoile de streaming. Cu o mulțime de suplimente preîncărcate, puteți începe instantaneu să vizionați conținut la cerere, precum filme, emisiuni & documentare, TV live & sport, conținut pentru copii și multe altele.

Inițial, compilarea cântărea mai mult de 540 MB la instalare, dar a fost redusă până la aproximativ 250 MB pentru a oferi performanțe mai bune pe FireStick și alte dispozitive cu specificații reduse. Silvo oferă o interfață îngrijită, netedă, cu aspectul obișnuit cu care sunteți familiar. Ecranul de pornire al compilării aliniază conținutul prezentat. Puteți săpa mai adânc pentru a explora mai multe. Am încercat Silvo și sunt sigur că trebuie să facă parte din această listă.

Cum se instalează Silvo Kodi Build

16. Xenon

Funcționează doar cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5. Versiunea alternativă Xenon Redbolt disponibilă pentru Kodi 17.6

xenon

XENON Build este ideal pentru utilizatorii care ar dori să instaleze Kodi pe casetele TV Android și pe dispozitivele Fire Stick. Această compilare Kodi vine cu o interfață de utilizator care include o secțiune pentru APK-urile Android populare și dispozitivele Android pe care le puteți utiliza pentru a transmite videoclipuri sau a juca jocuri Android. Este ușor de utilizat interfața utilizatorului vă asigură că nu trebuie să vă ieșiți din drum la început.

XENON vine cu numeroase secțiuni care vor primi fiecare tip de utilizator acoperit. Secțiunea Emisiuni TV conține conținut pentru fiecare tip de utilizator. Dacă vă plac spectacolele romantice, veți obține conținutul din ele. În cazul în care sunteți un junkie din seria TV Action, există conținut actualizat pentru experiența dvs. de vizionare. În cazul în care sunteți o familie, asigurați-vă că veți primi un conținut adecvat familiei.

Alte secțiuni includ filme, sport, muzică și multe altele. La fel ca emisiunile TV, aceste secțiuni au fost împărțite în submeniuri. De exemplu, secțiunea sport are categorii sportive precum PPV & Evenimente, Pescuit și vânătoare, Replays sport, printre altele. XENON oferă suplimente populare precum IT, Numere, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo și multe altele

Adresa URL a vrăjitorului – http://diggzrepo.ddns.net/

Cum se instalează Xenon Kodi Build

17. Grind

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

măcinat

De la dezvoltatorii incredibilului Fire TV Guru Build (acum întrerupt) vine o altă construcție de calitate – The Grind. La fel ca Fire TV Guru, Grind build funcționează fără probleme la Fire TV, precum și la alte platforme, inclusiv computere și telefoane mobile.

Grind oferă mai multe suplimente preîncărcate, inclusiv Limitless, 7 Of 9, Venom și multe altele. Oferă opțiuni de streaming în diferite categorii media, cum ar fi filme, spectacole, TV în direct, sport, copii, etc..

Această versiune oferă o performanță lină și este ușor de utilizat. Prin urmare, a fost adăugată la această listă a celor mai bune Build Kodi.

Cum se instalează Grind Kodi build

18. Plutoniu

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

plutoniu

Construirea în plutoniu este o parte a uriașului arsenal de construcții de la vrăjitorul EzzerMac. Acest vrăjitor are o gamă uriașă de construcții in-house și catalogează, de asemenea, compilări de la terți de la alți dezvoltatori. Plutoniu este cu ușurință una dintre cele mai bune construcții Kodi din colecția sa.

Dacă sunteți în teme apăsătoare, vibrante, există șanse mari să vă placă Plutoniu. Dar, nu este vorba doar de vizual. Așa cum vă așteptați de la orice construire bună, acesta împachetează o serie de aditivi populare Kodi pentru TV live, sport, filme, spectacole și tot felul de conținut video. Dragonul magic, DeathStar, Yoda, SportsDevil sunt câteva dintre suplimentele sale. Dar, sunt și altele.

Plutoniu este o greutate ușoară, cu o dimensiune de descărcare mai mică de 160 MB. Prin urmare, oferă performanțe de top pe toate platformele, chiar și FireStick, care este considerat un dispozitiv media cu caracter scăzut. Deoarece este de dimensiuni mici, construcția nu are o mulțime de caracteristici. Cu toate acestea, acoperă toate elementele de bază și vă asigură că nu sunteți niciodată lipsiți de conținut pentru streaming.

Cum se instalează Plutonium Kodi Build

19. Televizor Pivotă

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Cellardoor tv build

Vrăjitorul CellarDoor TV, parte a depozitului eponim, completează unele dintre cele mai bune construcții Kodi pe care le veți găsi în aceste zile. Acest vrăjitor este acasă pentru mai multe build-uri Krypton. Fiecare construcție merită un loc pe cel mai bun catalog de construcții Kodi separat. Dar, din moment ce fac parte dintr-un arsenal TV CellarDoor, mi-am luat libertatea de a le pune sub un acoperiș.

Toate aceste construcții vin cu o linie impresionantă de cele mai recente și operaționale suplimente pentru o gamă largă de opțiuni media, inclusiv Dragonul Magic, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numere și multe altele. Având în vedere viteza, ușurința de navigare, stabilitatea și colectarea suplimentelor ca parametri, îl voi pune pe Dominus înaintea celor două. Cu toate acestea, Infuzia și Sonar nu sunt prea în urmă. Aceasta este însă părerea mea. Vrăjitorul pentru pământ pentru pivniță a adăugat, de asemenea, noi versiuni de nume „Doar pentru pivniță”. Cu toate acestea, acestea sunt disponibile numai pentru Kodi 18 Leia.

Cum se instalează clădiri TV CellarDoor

20. SG Wizard

Funcționează doar cu Kodi 18.1 – 18.5 Leia

sg vrăjitor

Dezvoltatorii Mac Ezzer oferă o linie convingătoare de build-uri și suplimente de-a lungul mai multor luni. Și, acum au venit cu un vrăjitor cu totul nou, numit SG Wizard, care găzduiește o mulțime de build-uri separat de principalul lor EzzerMac Wizard.

SG Wizard are o colecție mică, dar solidă, de construcții pentru Kodi Leia 18. În prezent, nu există construcții pentru Kodi Krypton. Toate construcțiile sale oferă oarecum un aspect unic. De asemenea, sunt suficient de ușoare pentru a funcționa fără probleme la toate platformele suportate de Kodi. Cu o bibliotecă decentă de video-addon-uri, compilările asigură, de asemenea, că nu rămâneți fără opțiuni de streaming.

Cum se instalează SG Wizard Builds pe Kodi

21. Magia albastră

Funcționează doar cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia

construi magie albastră

Construcția Blue Magic este una dintre cele mai recente adăugări la catalogul nostru cu cele mai bune Build Kodi. Provine de la „Build Build Wizard”, care găzduiește și o serie de alte versiuni pentru Kodi 18 și Kodi 17.6. Blue Magic are o interfață elegantă și o colecție decentă de video-addon-uri pentru o varietate de opțiuni de streaming.

Puteți începe chiar de pe ecranul principal explorând categoriile precum TV live, sport, copii, filme, emisiuni TV și multe altele. Puteți săpa în adâncime și puteți naviga în lista completă de adonamente, unde veți găsi nume populare precum Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, Dragonul magic și multe altele.

Cum se instalează Blue Magic build pe Kodi

22. Echinox

Compatibilitate: Kodi 17.6 Numai Krypton

echinocțiul de kodi

Equinox o face pe lista noastră de versiuni de top pentru aspectul său îngrijit și fără probleme și pentru interfața minimă. Este o construcție de dimensiuni mari, care va lua aproape 660 MB din spațiul dispozitivului după instalare. Este destul de mare pentru o construcție și nu este bun pentru dispozitivele cu stocare redusă, cum ar fi FireStick. A funcționat fără probleme pe computerul meu, dar a fost lent pe FireStick.

Equinox oferă doar o serie de aditivi, inclusiv Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil, etc. Din păcate, nu există o mulțime de opțiuni pentru Live TV și Sports. Dezvoltatorii au aplicația Genie TV internă, dar necesită un abonament premium, ceea ce te poate costa aproape 13 dolari pe lună. Construcția nu are o mulțime de suplimente și nu este tocmai ceea ce numiți „bogat în funcții”. Asta mă face să mă întreb de ce este atât de mare ca mărime. Nu este o construcție proastă, dar sunt mai bune pe această listă.

URL-ul vrăjitorului – http://genietv.co.uk/repo/

Cum se instalează Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

lumina duff

Duff Light este o construcție incredibil de ușoară, care este perfectă pentru dispozitivele de streaming TV precum Amazon FireStick și Android Boxes. Puteți să îl instalați și pe computer, dar nu ar fi grozav să interacționați cu acesta. Când îl instalați pe computer, în locul cursorului mouse-ului vedeți un mic steag care spune că mouse-ul nu este acceptat. Puteți folosi mouse-ul, dar navigarea nu va fi ușoară. De fapt, navigarea nu este foarte bună chiar și fără mouse. Este nevoie de un pic de a face pentru a ajunge la elementele pe care doriți să accesați.

  Jak nainstalovat doplněk BOOM Sports na Kodi 17.6 Krypton

Duff Light este o construcție minimă și îngrijită. Dezvoltatorii au eliminat toate elementele neesențiale pentru a păstra build-ul. Prin urmare, nu veți găsi aici o colecție mare de suplimente. Cu toate acestea, are unele aditivi bune de lucru, cum ar fi Kratos Reborn, etc. Acestea ar trebui să fie suficiente pentru majoritatea tipurilor de videoclipuri. Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți instala întotdeauna suplimente suplimentare. Dacă sunteți în căutarea unei construcții ușoare, fără entuziasm, simplu și îngrijit, poate doriți să luați în considerare Duff Light.

Cum se instalează Duff Light Kodi Build

24. Hard Nox

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

La fel ca „No Limits Magic Kodi Build”, Hard Nox folosește Aeon Nox 5: Silvo Skin. Acest Kodi Skin vă oferă un aspect futurist. La fel ca toate celelalte versiuni, este dotat cu suplimente minunate precum SportsDevil, printre altele.

Meniurile sunt amplasate în partea de jos a ecranului. Printre secțiunile notabile se numără Emisiuni TV, conținut 24/7, conținut popular, filme și conținut pentru copii. Fiecare dintre secțiuni este mai detaliată în subsecțiuni, într-o mișcare adaptată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Cum se instalează Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

tare nox

EzzerMacs este un depozit pentru zeci de clădiri Kodi, atât din interior, cât și de la terți. Indiferent dacă utilizați cele mai recente Kodi 18 Leia sau transmiteți în continuare pe Kodi Krypton, există o mulțime de versiuni din care puteți alege.

Vrăjitorul vine în două variante – EzzerMacs & EzzerMac. Distincția în nume este atât de mică, aproape că mi-a fost dor de prima dată când am privit-o. Dar, există o mulțime de diferențe în ceea ce le oferă.

EzzerMacs este expertul dvs. obișnuit cu o interfață mai degrabă bazată pe text. Îți oferă acces doar la construcțiile interne. EzzerMac, pe de altă parte, este mai grafic și mai interactiv și, pe lângă construcțiile interioare, găzduiește zeci de versiuni Kodi de la dezvoltatori terți.

Dacă sunteți în căutarea unei surse cu multe versiuni de lucru, EzzerMacs este ceea ce ați dori să încercați.

Cum se instalează Ezzermacs builds

26. Inovare

Funcționează cu Kodi 18.1 până la Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

cele mai bune codi construiește

Inițiatorul Construcțiilor Wizard oferă în prezent două construcții – Innovation Colors Adult și Innovation Colors Family. Ambele versiuni oferă o mulțime de opțiuni de streaming. Versiunea pentru adulți vine cu o categorie suplimentară pentru conținut matur.

Ambele construcții sunt de dimensiuni echitabile, permițând operațiuni fluide pe o gamă largă de dispozitive Kodi. Veți găsi, de asemenea, o bibliotecă mică, dar eficientă, cu suplimente Kodi, inclusiv numere, Dragonul magic și multe altele.

Interfața construirii este ușor de utilizat. Filmele și spectacolele în trend sunt disponibile pentru difuzarea pe fereastra de acasă. Puteți explora suplimentele pentru mai multe conținuturi. Combinația de aranjare familiară cu bar-meniu și submeniu facilitează navigarea și explorarea.

Cum se instalează Innovation Builds pe Kodi

27. Jokerul

Jokerul

Construcțiile Joker Kodi sunt o nouă completare a catalogului nostru cu cele mai bune variante pentru Kodi. Vrăjitorul Joker are peste o duzină de construcții, inclusiv Bio-Hazard, The Crow și multe altele. Există opțiuni pentru tot felul de dispozitive Kodi, chiar și pentru cele care rulează cu specificații mici și memorie RAM. Cele mai multe versiuni funcționează excelent pe FireStick și pe alte dispozitive TV, cum ar fi Android TV. Toate lucrurile avute în vedere, The Joker Builds merită încercate.

Cum se instalează Joker builds

Cum să folosiți Kodi Builds în siguranță

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Ce altceva poate face Kodi?

În afară de transmisia live TV, filme, emisiuni TV și muzică, există alte lucruri uimitoare pe care le puteți face cu Kodi. Tot ce ai nevoie este să obții complementele potrivite și să urmezi tutorialele dezvoltatorilor pentru o experiență rapidă. Ei includ:

Descărcați, stocați și redați muzică și podcasturi

În afară de transmiterea și ascultarea genurilor de muzică minunate, puteți descărca muzică cu Kodi. Majoritatea oamenilor se gândesc la Kodi doar la televizor. Cu toate acestea, este mai mult decât atât! Când este echipat cu suplimentele și caracteristicile potrivite, Kodi se va transforma într-un hub pentru toate nevoile dvs. de suport digital. Printre funcțiile strălucitoare pe care le oferă este posibilitatea de a descărca și stoca muzică pe care o puteți reda ulterior. Tot ce ai nevoie este să instalezi suplimentele de muzică potrivite.

De fapt, cu astfel de suplimente de muzică, veți primi aceleași servicii ca și cineva care s-a abonat la Spotify Premium sau Apple Music. Nu uitați, veți primi aceste genuri muzicale gratuite GRATUIT! În plus, puteți descărca și reda podcast-uri în același mod. Veți avea nevoie de un supliment adecvat care a fost proiectat special pentru podcast-uri.

Descărcați, instalați și jucați jocuri video

Cui adolescent nu-i plac jocurile video din lumea de astăzi? Ei bine, un procent foarte mic. Cu toate acestea, dacă ești cu fir ca mine, preferi să-ți petreci serile lente și weekendurile jucând jocuri video la subsol. Cu Kodi, nu trebuie să investești într-o PlayStation. Tot ce ai nevoie este un sistem de jocuri frumos și complementele potrivite. Jocurile video sunt disponibile în diferite genuri și formate. De la jocuri video retro la aplicații Android, veți putea să vă bucurați de o experiență plăcută de joc de pe orice dispozitiv Kodi!

Încărcați videoclipuri și imagini într-o bibliotecă

Au dispărut zilele în care părinții noștri ar fi depozitat imagini cu copie în albume. Îmi amintesc că am petrece câteva ore după ce ne-am întâlnit cu rudele noastre, trecând prin aceste albume în timp ce ne punem întrebări de genul unde ai fost în această zi? Astăzi, ai nevoie doar de un smartphone și un dispozitiv de stocare pentru a-ți lua și stoca momentele de neuitat. În timpul vizitelor, tot ce ai nevoie este să le oferi oamenilor biblioteca ta de videoclipuri și imagini nemaipomenite care au fost geografiate.

Cu Kodi, nu trebuie să plătiți pentru un serviciu care vă va permite să creați o imagine sau o bibliotecă video. Platforma vă oferă suplimente care vă vor ajuta să încărcați, editați și salvați imagini în bibliotecile de prezentări de diapozitive. Aceste fotografii pot fi, de asemenea, utilizate pentru crearea fundalurilor și a fundelor Kodi pe dispozitivul dvs. Kodi acceptat. În plus, puteți salva conținutul dvs. video scurt într-o manieră similară.

Vizualizați platformele de socializare

Nu în ultimul rând, puteți vizualiza aplicații meteo și platforme de social media prin dispozitive activate Kodi. În cadrul Kodi, puteți descărca YouTube, Pinterest, Twitter și Facebook printre alte platforme de socializare. O astfel de mișcare vă va ajuta să primiți notificări live și fluxuri în cadrul aplicației dvs. Kodi.

Întrebări frecvente

Care este cel mai popular & cel mai bun construi Kodi?

No Limits Magic este probabil cea mai populară construcție Kodi în prezent. Titanium Build de la Supreme Builds Wizard este de asemenea extrem de popular.

Ambele construcții sunt bine proiectate și oferă o experiență excelentă Kodi. De asemenea, vin cu mai multe suplimente Kodi preinstalate pentru a vă începe imediat.

Care sunt pericolele folosirii unei construcții Kodi?

Trebuie să fii atent când alegi o construcție Kodi. Unii sunt cunoscuți că transmit malware-ul pe dispozitiv. Cu toate acestea, construcțiile populare sunt în general în siguranță. Încă nu am auzit de nicio falsă pentru lucrările pe care le-am enumerat aici.

Sunt Kodi construiește Legal?

Construcțiile Kodi sunt livrate cu suplimente terțe preinstalate. Dacă transmiteți conținut protejat de drepturi de autor, există întotdeauna pericolul de a fi târât în ​​problemele legale. Vă recomandăm cititorii noștri să transmită conținutul fără licență disponibil în domeniul public. De asemenea, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a vă ascunde adresa IP în timp ce faceți streaming.

Cum pot instala suplimente suplimentare pe versiuni complexe?

Puteți instala cu ușurință suplimente peste orice versiuni Kodi. Puteți urma instrucțiunile pas cu pas pentru instalarea suplimentelor Kodi pe build-uri.

Linia de jos

Sper că ai reușit să obții unele dintre cele mai bune Build-uri Kodi care ți-au capturat mintea! Următorul pas este să urmăriți ghidurile de pe site-ul nostru și să le instalați în siguranță. Nu uitați, va trebui să obțineți un VPN Kodi bun pentru siguranța personală, criptarea și anonimatul! În cazul în care sunteți nou în lumea Kodi și v-ar plăcea să încercați, aș recomanda să obțineți Amazon Fire TV Stick. Puteți jailbreak FireStick cu ușurință pentru streaming cu build-uri Kodi și nici nu este ilegal.

Legate de:

  • Cum se instalează mai multe Build-uri Kodi
  • Cele mai bune televizoare live Kodi Addons
  • Cum se instalează cCloud Kodi Addon
  • Cum se instalează BBC iPlayer pe Firestick și Kodi
  • Cum se instalează Crew Addon

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me