Cele mai bune Kodi Addons pentru a câștiga peste lume [2020]

>

În acest articol, completăm cele mai bune suplimente Kodi pentru FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobile & Tablete, Windows & Calculatoare Mac și toate platformele hardware compatibile Kodi. Majoritatea acestor suplimente oferă o compatibilitate avansată cu cel mai recent Kodi 18.5 Leia. Așadar, dacă ați făcut upgrade de la Kodi 18.4 (sau orice altă versiune mai veche) la Kodi Leia 18.5, ar trebui să fiți în continuare capabil să urmăriți filme, emisiuni, TV în direct, sport etc. Testăm continuu aceste suplimente și vă vom ține la curent cu orice descoperiri semnificative sau notabile. Între timp, ar fi atât de grozav dacă ne puteți ține la curent cu concluziile dvs. Doar ne aruncă o notă în secțiunea de comentarii de la sfârșitul acestui articol. Nu ne va ajuta doar pe noi, ci și pe colegii dvs. de utilizatori Kodi.

Așadar, ați instalat cu succes Kodi pe PC / Amazon Fire TV Stick / Android sau pe orice alt dispozitiv. (Dacă nu ați făcut încă, vedeți cum se instalează Kodi pe FireStick). Dar numai instalarea Kodi pe dispozitivul dvs. nu va face acest lucru. Pentru a exploata Kodi la maxim și a profita din plin de beneficiile sale, veți avea nevoie de Kodi Addons. Acesta este motivul pentru care am făcut această listă cu cele mai bune Kodi Addons 2020. Aceste suplimente completează Kodi ajutând utilizatorii să acceseze tone de servicii de streaming, canale TV, muzică & Posturi de radio etc..

cele mai bune suplimente de kodi

Mii de aditivi pentru Kodi sunt disponibile în prezent pe internet. Cu toate acestea, multe terțe părți Kodi Addons au fost doborâte de autorități și chiar multe depozite Kodi nu mai funcționează. Prin urmare, a devenit o muncă foarte obositoare să selectați cele mai bune Kodi Addons pentru computer / Fire TV Stick sau alte cutii Kodi.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi Disclaimer-ul nostru înainte de a continua.

Cele mai bune Kodi Addons 2020

După ce am folosit Kodi de câțiva ani, am realizat că nu aveți nevoie de sute de suplimente, indiferent de tipul de conținut pe care doriți să îl urmăriți. Tot ce ai nevoie este de 3 până la 5 suplimente diferite pentru orice categorie de conținut. Dar ceea ce contează cu adevărat este că suplimentele pe care le alegeți funcționează și trebuie să furnizeze fluxuri de înaltă calitate. Prin urmare, îmi dau 100% pentru a mă asigura că lista noastră „Cele mai bune Kodi Addons” conține NUMAI suplimentele Kodi funcționale care generează fluxuri redabile.

Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai bune suplimente Kodi care funcționează în prezent și sunt indispensabile dacă doriți să aveți o doză completă de filme, emisiuni TV, muzică, social media, sport și alte divertisment:

Cele mai bune Kodi Addons pentru filme & Seriale TV

cele mai bune suplimente kodi pentru filme

 1. Exodus Redux
 2. Dragonul magic
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Venin
 6. BALTĂ
 7. EXODUS V8
 8. Eu sunt Eul
 9. Furtună
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Mercur Addon
 14. DejaVu Addon
 15. Fulgerul mărit al MTB
 16. USS Defiant
 17. Moartea de deasupra
 18. Addon IT de către nimeni
 19. Alvin
 20. Yify Filme HD
 21. Real Debrid Filme exclusiv
 22. O viata de pirat pentru mine
 23. T2K 1 Faceți clic pe Addon Movie
 24. Steaua Mortii
 25. Voodoo
 26. Scrubs
 27. PLAYLISTI DE TURCĂ din Marea Britanie
 28. Watchdogs Video
 29. LEGĂMÂNT

Exodus Redux

Prezentat în octombrie 2018, Exodus Redux este probabil cel mai recent addon la cerere Kodi. În ciuda faptului că este nou, Exodus Redux se fixează chiar în partea de sus a listei noastre cu cele mai bune suplimente Kodi. Motivele noastre sunt simple.

Exodus Redux poate fi la fel de bine clona a excepționalului (și încă activ) Kodi addon Exodus. Dar, Exodus pare să se fi uzat de-a lungul anilor, în timp ce Exodus Redux este noua stea strălucitoare la orizont.

Ambele adaosuri împărtășesc aproape exact același aspect. Însă, Redux este echipat cu un set incredibil de eficient de răzuitori deschiși și de aici este în mod clar care depășește Exodus. Exodus Redux este rapid, oferă topul fluxurilor de linie și asigură o amortizare aproape zero în cea mai mare parte. Integrați-l cu Real-Debrid și veți obține fluxuri și de mai bună calitate cu mai multe opțiuni de redare Full HD.

Cum să utilizați Kodi Addons în siguranță

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

După ce sunteți protejat cu un VPN, puteți începe să instalați Kodi Addons cu încredere. Pentru început, iată cum se instalează Exodus Redux Kodi Addon.

Notă:

 1. Kodi nu afișează subtitrări în mod implicit. Dacă vizionați filme cu subtitrare, ar trebui să citiți și cum să adăugați subtitrări la Kodi.
 2. Dacă, din anumite motive, vă confruntați cu tamponarea la oricare dintre suplimentele de pe această pagină, iată ghidul care ar trebui să vă ajute să vă ocupați de tamponare.

Dragonul magic

Aici vine un alt addon incredibil, cu o bibliotecă incredibilă de episoade TV și flick-uri pentru experiența ta de divertisment fără sfârșit. Addon-ul Magic Dragon a devenit rapid preferatul multor experți și utilizatori Kodi după lansarea sa. Acest addon rapid și ușor de utilizat vă aduce tot conținutul dorit, inclusiv cele mai recente filme și emisiuni.

Alimentat de un set de resturi cele mai eficiente, Dragonul magic scoate cele mai bune fluxuri care există. Pare a fi clona din The Dogs Bollocks addon, dar cu un ambalaj mai bun și cu siguranță cu funcții mai bune. Fie că vă place să vizionați filme, emisiuni, documentare, lucruri pentru copii, videoclipuri legate de sport sau pur și simplu să ascultați muzică, Dragonul magic v-a acoperit. Puteți instala pictograma Magic Dragon din Diamond Build Repo în doar câteva minute.

Repozitor: Diamond Build Repo

Sursa: http://repo.rubyjewelwizard.com

Cum se instalează Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia este un supliment la cerere pentru filmele și emisiunile TV preferate. Menținând aspectul simplu, addon-ul organizează conținutul în categorii ușoare pe ecranul principal, inclusiv filme, spectacole, documentare, copii, etc. Când solicitați o redare video, Gaia va raza zeci de fluxuri de pe mai multe servere. După ce a fost închis o perioadă, Gaia este din nou în funcțiune. Cea mai recentă versiune a addonului (Gaia 4) vă aduce mai multe îmbunătățiri și îmbunătățiri față de predecesorii săi. Funcționează cel mai bine atunci când îl utilizați cu Real-Debrid.

Depozitul: Gaia

Sursa: https://repo.gaiakodi.com/

Cum se instalează Gaia addon pe Kodi

Seren

Seren este un plus încântător în lumea adonilor Kodi. Există sute de suplimente acolo și, în ciuda faptului că este nou, Seren se remarcă. Se pare că echipa din spatele lui Seren încă dezvoltă suplimentul. Dar, deja mi se pare promițător.

Acest supliment nu oferă link-uri de streaming gratuit, în timp ce scriu această piesă. Trebuie să îl configurați cu unul dintre cei doi gazde premium: Real Debrid sau Premiumize. Desigur, Real Debrid este favoritul meu personal și nu doar pentru că este mai popular, ci și pentru că este mai bun.

Întrucât Seren folosește legături premium, oferă o redare mai bună. Streamurile sunt trase rapid, sunt redate rapid și există mai multe opțiuni de streaming HD. Complementul este încă dezvoltat și modificat. Există șanse ca acesta să înceapă să ofere fluxuri gratuite în viitor. Dar asta încă nu se vede. În orice caz, folosesc acest addon și îmi plac bine. Nu trebuie să mă trec prin linkurile proaste pentru a-l găsi pe cel care funcționează. Incearca.

Cum se instalează Seren Addon pe Kodi

Venin

În timp ce scriu acest lucru, Venom este un supliment relativ nou. Cu toate acestea, a apărut rapid ca una dintre alegerile populare, probabil pentru că o mulțime de aditivi Kodi de top și apreciați au închis magazine. Venom oferă o gamă largă de opțiuni de streaming în categoriile Filme și emisiuni TV. Nu vă așteptați niciun fel de accesorii sau categorii de fantezie de la Venom. Cu toate acestea, dacă transmiteți mai ales filme și emisiuni populare, Venom este o opțiune minunată de încercat. Utilizează răzuitoare Lambda și este susținut de o echipă de dezvoltatori activi. Biblioteca de conținut a lui Venom este mare. Acesta trage link-uri de top de ultimă oră din mai multe surse. Incearca-l!

Cum se instalează Venom Kodi Addon

BALTĂ

FEN este un addon relativ nou Kodi în comparație cu majoritatea suplimentelor din această listă. Cu toate acestea, sa dovedit a fi suficient de demn pentru a face parte din colecția noastră de aditivi de top. Acest supliment ușor și neted vă permite să transmiteți filme și emisiuni preferate cu o ușurință incredibilă. Funcționează rapid pe toate dispozitivele Kodi, inclusiv FireStick. Fen are o bibliotecă uriașă de conținut și altele noi sunt adăugate în mod regulat. Incearca!

Cum se instalează FEN Kodi addon

EXODUS V8

Exodul a fost cândva cel mai popular și cel mai utilizat addon Kodi. Da, acest addon încă funcționează. Cu toate acestea, trăiește doar moaștele gloriei sale trecute. După ce a avut o perioadă bună de timp, Exodul a fost închis și mai târziu a reînviat. Dar nu este ceea ce mai era până acum. Deși are încă o bibliotecă uriașă de conținut, care este actualizată regulat, uneori este lipsită de încredere. Eu păstrez acest addon pe listă, atât timp cât este bine transmis. Mai mult, Exodus este încă prima preferință pentru mulți utilizatori Kodi. Dacă sunteți unul dintre ei și doriți să încercați, puteți instala Exodus urmând linkul de mai jos.

Cum se instalează Exodus Kodi Addon

Eu sunt Eul

Eu sunt Ego addon este pentru vizionarea de filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, există și o categorie de documentare. Cu toate acestea, accentul principal este încă pe filme și seriale. Veți găsi aproape orice film sau emisiune populară pe care doriți să o vizionați aici. Filmele și episoadele lansate recent sunt, de asemenea, actualizate în mod regulat. Addon folosește cea mai recentă tehnologie de răzuire pentru a aduce fluxuri de calitate superioară. Calitatea rezoluției merge până la 1080p. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de 720 de link-uri SD și.

Cum se instalează sunt Ego addon

Furtună

Tempest este încă un supliment care funcționează excelent pe Kodi 18 și vă servește o bibliotecă solidă de filme și emisiuni TV. Acest addon prezintă cele mai recente filme și episoade difuzate. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de conținut vechi aici. Tempest arată ca o furculiță de legământ. În timp ce Legământul nu mai poate fi susținut, Tempestul este bine menținut.

Aspectul în flux al addonului Tempest Kodi este impresionant. Este rapid să găsiți fluxurile, să aducă multe dintre ele și aproape că toate joacă. Funcționează și mai bine cu Real Debrid. Tempest suportă și integrarea Trakt. Îmi place acest addon și nu văd niciun motiv pentru care nu ai face acest lucru.

Cum se instalează Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO este un addon din mai multe categorii care vă servește conținut la cerere. Veți găsi categoriile obișnuite de filme și emisiuni TV, precum și categorii speciale, cum ar fi documentare, webcam, videoclipuri pentru jocuri, anime, caricaturi și multe altele. Nemesis funcționează excelent în timp ce scriu. Sper ca nivelul său actual de performanță să fie menținut în perioada următoare. Dacă aveți un cont Real Debrid, nu uitați să îl asociați cu Nemesis AIO pentru o experiență de streaming mai uimitoare.

Cum se instalează Nemesis AIO addon pe Kodi

Uranus

Reînviat de popularul depozit cy4Root, Uranus Kodi addon este din nou în joc. Cu noul set de răzuitoare, acest supliment funcționează mai bine ca niciodată. Acesta trage tone de legături de calitate. Oferă și transmitere lină. Versiunea reînnoită a Uranus oferă o mulțime de conținut, inclusiv filme, spectacole și multe altele. Dacă ai folosit anterior Uranus și ai ratat-o, te poți bucura din nou. Dacă sunteți nou la Kodi, puteți încerca acum această completare.

Cum se instalează Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB vă oferă o mulțime de filme și emisiuni TV pentru plăcerile dvs. de divertisment. Acest addon garantează transmiterea de înaltă calitate prin intermediul furnizorilor premium. În timp ce scriu, ReleaseBB nu obține fluxuri gratuite. Trebuie să vă conectați cu un gazdă premium pentru a vă bucura de conținutul video. Puteți utiliza servicii de difuzare premium Real Debrid, All-Debrid sau Premium. În timp ce există o mulțime de suplimente gratuite acolo, streamingul cu link-uri premium este o experiență complet diferită. Încercați această completare o dată!

Cum se instalează ReleaseBB Kodi Addon

Mercur Addon

Mercur este o ofertă incredibilă din depozitul Kodi UK TV. Acest addon include răzuitoare de cea mai bună calitate și vă oferă linkuri de streaming de cea mai bună calitate. Puteți viziona filme, seriale TV, documentare și multe altele prin intermediul Mercury Kodi addon. Addon-ul funcționează pe majoritatea platformelor de streaming populare, cum ar fi FireStick, Android TV Box, Calculatoare și multe altele. În plus, actualul addon este actualizat în mod regulat cu cele mai recente lansări de filme și episoade TV. Incearca!

Cum se instalează Mercury Addon

DejaVu Addon

Adăugarea DejaVu oferă o linie minunată de conținut de streaming, inclusiv filmele și serialele preferate. De asemenea, puteți transmite documentare, conținut legat de sport, conținut pentru copii și multe altele. Categoriile ușor de utilizat de pe fereastra principală vă asigură că nu aveți absolut nicio dificultate în explorarea și navigarea videoclipurilor. Folosind ambele tehnologii, torrenting și razuire, DejaVu Kodi adaugă fluxuri de top. Funcționează excelent atunci când îl asociezi cu Real Debrid. În acest moment, DejaVu este unul dintre cei mai buni suplimenti Kodi.

Cum se instalează DejaVu Addon

Fulgerul mărit al MTB

: Suplimentul este acum disponibil ca Greased Lightning Movie Cinema

Dezvoltatorii popularelor suplimente de presetare pentru film de teatru pentru filme au lansat un alt addon la cerere, numit „Greased Lightning” al MTB - Fast Autoplay. Auto-play-ul este într-adevăr rapid. Durează doar câteva secunde pentru a găsi și reda fluxul de lucru. Totuși, nu este totul. Greased Lightning are și o colecție uriașă de conținut video la cerere. În timp ce toate filmele și spectacolele preferate sunt chiar acolo, suplimentul vă oferă o mulțime de alte opțiuni de streaming. Puteți viziona documentare, puteți asculta podcast-uri și muzică, clasici în flux și multe altele. De asemenea, navigarea este încântătoare. Adăugarea permite, de asemenea, Real Debrid și Trakt să se conecteze pentru o experiență de streaming mai bună.

Cum se instalează MTB Greased Lightning Addon

USS Defiant

USS Defiant este un nou addon (în timp ce scriu acest ghid) pentru transmisia la cerere a filmelor & Spectacole. Veți găsi, de asemenea, diverse categorii speciale de streaming, cum ar fi Kings of Horror, Kung Fu, Urban, etc.

Răzuitoarele folosite de acest addon fac o treabă decentă și atrag fluxuri de calitate. Cu toate acestea, funcționează cel mai bine cu Real Debrid care vă permite să accesați link-uri premium.

Addon-ul este ușor de instalat, configurat, precum și ușor de utilizat. Oferă performanțe bune pe toate tipurile de dispozitive compatibile Kodi.

Cum se instalează addonul USS Defiant

Moartea de deasupra

Death From Above este o colecție cu toate suplimentele de la echipa de dezvoltatori numită Falcon. Acest addon oferă o colecție enormă de filme, emisiuni, documentare, conținut pentru copii și multe altele.

Moartea din partea de sus nu face parte din niciun depozit. Puteți să-l instalați direct dintr-un fișier zip. Acest addon are în prezent o bibliotecă de opt suplimente Falcon. Cu toate acestea, este posibil ca toate suplimentele să nu funcționeze. Când am verificat-o ultima dată când am scris această piesă, patru suplimente au fost funcționale. Chiar dacă unele suplimente nu funcționează, altele oferă mult conținut pentru ore de divertisment.

Death from Above oferă și integrare Real-Debrid, oferindu-ți astfel acces la fluxuri de calitate superioară și Full HD. Aspectul este simplu, permițându-vă să accesați rapid suplimentul preferat din colecție. Întrucât Death From Above este o colecție de o mulțime de suplimente, este nevoie de câteva minute pentru instalare. Cu toate acestea, merită încercat.

Sursa Repo: http://ajbuilds.uk/secret

Cum se instalează Death from Above Kodi Addon

Addon IT de către nimeni

Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor pentru 13Clowns Kodi addon, IT Kodi addon de nimeni ar putea fi doar alegerea potrivită pentru dvs. Acest supliment la cerere se mândrește cu o colecție importantă de filme și emisiuni. De asemenea, este acasă o varietate de alte tipuri de conținut video, inclusiv documentare, videoclipuri YouTube, conținut pentru copii și multe altele. Acest addon primește o mulțime de legături bune în timp ce scriu acest ghid. Pare promițător și sper să ofere în continuare servicii de calitate și în viitor. IT este partea T2K Repo.

Cum se instalează IT Addon

Alvin

Alvin Kodi addon este partea unui depozit destul de necunoscut Octopus (așa cum scriu acest lucru). Cu toate acestea, sunt cam recunoscător că am dat peste el. Acest addon arată ca o furculiță a Exodus V8. Ambele au o structură similară - dacă nu complet aceeași -. Alvin trage o mulțime de link-uri de calitate și multe dintre ele la 1080p. Are și o bibliotecă de conținut mare. Chiar dacă nu veți găsi o mulțime de categorii de fantezie, dacă sunteți în căutarea unui addon simplu care să vă ușureze difuzarea de filme și spectacole de înaltă calitate, ar trebui să luați în considerare cu siguranță Alvin addon.

Cum se instalează Alvin Addon pe Kodi

Yify Filme HD

Acest addon este o ofertă incredibilă dintr-un nume extrem de popular în lumea torentingă - Yify. Utilizatorii care torentează frecvent trebuie să fie deja familiarizați cu acest nume. Dacă ești nou în el, Yify este o sursă mare de filme gratuite. Puteți descărca aceste filme de pe mai multe site-uri de torrent folosind un client P2P.

Datorită recurentului recent de pe site-urile de torrenting, a devenit din ce în ce mai dificil să găsești opțiuni bune pentru a descărca filme. Cu toate acestea, cu noul addon al lui Yify, numit Yify Movies HD, puteți începe să transmiteți filme din această sursă prin Kodi.

La fel ca și Seren addon, Yify Movies HD transmite în prezent doar prin serviciile de gazdă premium, cum ar fi Real Debrid și Premiumize. Adăugarea este nouă și încă se dezvoltă. Linkurile gratuite pot fi sau nu adăugate la acesta în viitor. Deși un lucru este sigur. Cu link-uri premium, experiența de streaming este dramatic mai bună decât fără. Încercați addon-ul cu Real Debrid și veți vedea diferența.

Cum se instalează Yify Filme HD pe Kodi

Real Debrid Filme exclusiv

După cum reiese din nume, Real Debrid Exclusively Films este proiectat pentru transmisia de filme. De asemenea, funcționează doar atunci când îl asociezi cu Real Debrid.

Știm că Real Debrid este un generator de legături premium. Prin urmare, așteptați-vă să găsiți fluxuri de înaltă calitate cu acest addon.

În timp ce scriu, acest supliment este încă dezvoltat. Prin urmare, este posibil să nu ofere cea mai bună experiență de navigare sau navigare. Sper că va fi actualizat în curând cu o interfață mai ușor de utilizat.

Cum se instalează filme Real Debrid în exclusivitate

O viata de pirat pentru mine

Actualizare: este posibil ca acest addon să nu mai fie cea mai fiabilă alegere. Încercați unul dintre celelalte suplimente din această listă. Dacă nu funcționează o perioadă, îl voi elimina din listă.

Adaosul unui Pirat pentru mine Kodi vă aduce conținut la cerere, inclusiv Filme & Televizorul arată prin noul, dar rapid prinde o tehnologie numită torrent-cache. Acest addon caută legăturile de torent de pe web și le aliniază pentru redare. În timp ce veți găsi câteva opțiuni de streaming gratuite, Viața pentru mine a unui pirat este, în esență, un supliment premium. Trebuie să folosiți Real Debrid sau Premiumize pentru a obține cele mai bune rezultate.

Există o mare bibliotecă de filme și emisiuni care așteaptă să fie explorate. Cu o memorie în cache premium a torenților, vă puteți aștepta la o redare de calitate mult mai bună și performanțe mai bune. Adăugul are și o secțiune IPTV, dar nu este foarte grozav. Opțiunile non-premium nu funcționează foarte bine. După cum am spus, folosiți-l cu un serviciu premium și vă veți bucura mai mult.

Cum se instalează o viață a piraților pentru mine pe Kodi

T2K 1 Faceți clic pe Addon Movie

T2K 1 Faceți clic pe suplimentul Kodi Movie, așa cum îi dă numele, este un serviciu de redare a unui singur clic (aproape). Trebuie doar să selectați filmul pe care doriți să îl vizionați și alegeți unul dintre linkurile transmise în prealabil din listă. Aveți deja filmul preferat în streaming. T2K 1 Click Movie este un addon incredibil de rapid. Vă permite să navigați rapid la lista filmelor, să deschidă instantaneu linkurile și să redea instantaneu videoclipurile.

Cu toate acestea, nu sunt mulțumit de filmoteca sa. Componenta lipsește unele dintre cele mai căutate titluri de filme, care sunt aproape omniprezente în toate celelalte suplimente la cerere. Aspectul suplimentar nu este prea grozav. Există o singură categorie gratuită din care să alegi. Există o altă categorie premium pentru utilizatorii Real-Debrid. Cam asta e tot.

Acestea fiind spuse, mai recomand T2K 1 Click Movie pentru că are niște filme bune. Și este o încântare totală să îi vezi să joace atât de repede. Mergeți înainte și încercați.

Sursa: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Cum se instalează T2K 1 Faceți clic pe Movie Kodi Addon

Steaua Mortii

DeathStar nu este ca suplimentele dvs. de divertisment obișnuite pe care le întâlniți frecvent. Este un addon cu o răsucire încântătoare. DeathStar este o legătură a mai mult de 35 de aditivi Kodi diferiți. Instalați un addon și aveți acces la o întreagă bibliotecă de suplimente pentru toate nevoile de streaming. Fie că doriți să vizionați conținut la cerere sau TV live, conținut sportiv sau filme și emisiuni pentru copii, DeathStar le are pe toate.

DeathStar este rezultatul colaborării a zece dezvoltatori de renume Kodi. Deoarece este întreținut de mai mulți dezvoltatori, oferă întotdeauna performanțe de înaltă calitate. Instalați DeathStar în mai puțin de 5 minute de la depozitul Ezzer Macs și pregătiți-vă pentru o experiență de streaming minunată.

Repozitor: Mac-uri Ezzer

Sursa: http://ezzer-mac.com/repo

Cum se instalează DeathStar Kodi Addon

Voodoo

Voodoo este un supliment pentru a viziona filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, vă servește multe suplimente sub formă de TV live, videoclipuri pentru copii și Anime Adult. Chiar dacă secțiunea Live TV a acestui addon funcționează bine, nu m-aș baza prea mult pe asta. Este un pic lent pentru a transmite și, uneori, nu reda canalul solicitat.

În fața filmelor și a spectacolelor, Voodoo addon se descurcă bine și tocmai de aceea face parte din lista noastră cu cele mai bune suplimente. Adăugul vă permite să vă conectați cu contul Real-Debrid. Cu toate acestea, chiar și fără Real-Debrid, vă oferă o mulțime de link-uri de înaltă calitate. Navigarea este cam lentă, dar în general îmi place acest addon.

Cum se instalează Voodoo Addon

Scrubs

Scrubs este un alt addon la cerere care îl face pe lista noastră de cele mai bune suplimente Kodi. Este o furculiță Exodus, dar cred că nu este necesar să menționăm că este mai bună decât predecesorul său. Chiar dacă Exodus este încă agățat, deși, de un fir subțire, Scrubs vă aduce mai multe îmbunătățiri și îmbunătățiri. Adăugarea Scrubs păstrează aspectul la fel ca și categorii familiare, precum filme, emisiuni TV, filmele mele, emisiunile mele TV, filme noi. Acest lucru vă face mai ușor să navigați.

Scrubs aduce multe link-uri și destul de rapid. Dar, nu vă așteptați să găsiți o mulțime de fluxuri 1080, full HD. Și, am observat că o mulțime de legături 720p și SD nu joacă, de asemenea. Acest lucru înseamnă că va trebui să verificați câteva link-uri înainte de a putea descoperi unul de lucru. Lucrurile se îmbunătățesc dacă vă conectați cu contul Real-Debrid.

Repo: evreu Repo

Sursa: https://jewbmx.github.io/

Cum se instalează Scrubs Addon pe Kodi

PLAYLISTI DE TURCĂ din Marea Britanie

Playlists turci din Marea Britanie este un Kodi Addon foarte popular și foarte descărcat pentru Amazon Fire TV. Nu numai că oferă o bibliotecă uimitoare de filme și emisiuni TV, dar găzduiește și filme turcești & Spectacole, desene animate, CCTV, TV în direct, Comedie stand-up, Documentare, Porno alimentar și multe altele. Interfața de utilizare este destul de îngrijită și simplă, iar addon-ul funcționează perfect, justificând astfel apariția pe această listă cu Kodi Addons de top. Îl poți descărca de la Turk Repo -

Repo - Marea Britanie Turk

Sursa - https://addoncloud.org/ukturk/install

Cum se instalează playlist-urile turce din Marea Britanie pe Kodi

Watchdogs Video

Watchdogs Kodi addon a fost închis în martie 2019, când Depozitul Hellhounds a ieșit offline. Cu toate acestea, addon-ul a fost acum reînviat și este din nou cu toate fiorile și emoțiile. Acum este disponibil cu numele Watchdogs Video și puteți descărca acest addon din depozitul Goldengun.

Spre deosebire de avatarul anterior, Watchdogs Video nu prezintă secțiunea Live TV. Cu toate acestea, are o mulțime de videoclipuri nemaipomenite la cerere pentru ore întregi de vizionare cu binge. Se pare că suplimentul este actualizat periodic și bine întreținut. Spun asta pentru că am găsit toate ultimele lansări de film și episoade. Răzuitorii par să facă o treabă decentă, deoarece Watchdogs este în flux bun. M-am hotărât să-i readuc pe Watchdogs pe lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi.

Sursa: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Cum se instalează Watchdogs addon pe Kodi

LEGĂMÂNT

Adunarea legământului a cunoscut multe suișuri și coborâșuri. Pentru mai mult timp, a rămas abandonat de dezvoltatorii săi originali și nu a primit nicio actualizare. Cu toate acestea, acest addon incredibil de popular Kodi a fost acum reînviat și este disponibil prin intermediul a două depozite - Cy4Root și Covenant. Addon-ul primește multe link-uri de lucru acum. De asemenea, funcționează excelent cu Real Debrid. Puteți instala Covenant pe Kodi în doar câteva minute.

Repo: Legământ sau Cy4Root

Sursa: https://covenant01.github.io/zip sau https://cy4root2.github.io/zip

CELE MAI BUNE PENTRU KODI: Ia 3 luni gratis & economisiți 49% din planurile anuale ale ExpressVPN

Cele mai bune suplimente polivalente

Filme, emisiuni, TV în direct, sport, documentare, copii, muzică, sunt unele dintre cele mai populare tipuri de conținut pe care le căutăm în Kodi. De obicei, există suplimente dedicate pentru fiecare categorie. De exemplu, în secțiunea precedentă, am vorbit despre unele dintre cele mai importante instrumente de completare video la cerere pentru filme și emisiuni. În secțiunea următoare, vom discuta despre cele mai bune suplimente TV Kodi în direct. Apoi, există câteva suplimente care vă servesc toate aceste categorii într-un singur loc. Și acesta este motivul pentru care sunt suplimente polivalente. Iată lista noastră mică, dar solidă.

 1. Nelimitat
 2. 7 din 9
 3. Fladnag
 4. Echipajul
 5. Coborâre
 6. LaPlaza

Nelimitat

Limitless Kodi addon vă oferă o gamă solidă de conținut de streaming prin diferite categorii interesante. Dacă sunteți fan al conținutului la cerere, există numeroase opțiuni pentru ca dvs. să vă bucurați de câteva ore de streaming în direct. Dacă vă place să vizionați canale TV prin cablu pe măsură ce sunt difuzate, acesta are o secțiune de încredere în direct pentru TV. În plus, puteți viziona conținut Sport, Comedie, Conținut pentru copii și multe altele.

Completa este susținută de un set eficient de răzuitoare care scoate legăturile gratuite de bună calitate. De asemenea, funcționează cu Real Debrid și vă aduce și linkurile premium. După ce a folosit acest addon o perioadă de timp, sunt sigur că este unul dintre cele mai bune completări Kodi.

Cum se instalează Limitless Kodi Addon

7 din 9

Acesta este un alt supliment Kodi care trebuia să facă parte din lista noastră de cele mai bune suplimente pentru Kodi în momentul în care l-am văzut. Are mai mult de 30 de categorii de streaming din care să alegeți. Și, dezvoltatorii se asigură că majoritatea categoriilor sunt online pentru streaming aproape tot timpul. Nu numai că veți găsi opțiuni obișnuite, cum ar fi filme, spectacole și TV live, veți găsi, de asemenea, diverse speciale precum Lovers 'Take, Tubitv - True 1 Click, Reddit Filme, Podcast-uri, Arte Marțiale și multe altele..

De fapt, cele 7 Of 9 Kodi adaugă câteva subgenere populare chiar pe ecranul de start pentru o alegere rapidă. De asemenea, are câteva secțiuni, cum ar fi Filme clasice (BNW), care nu sunt foarte ușor de găsit în aceste zile. 7 Of 9 este un addon solid și vă recomand să încercați.  

Cum se instalează 7 din 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag nu este doar un addon, ci o colecție de 6 suplimente care oferă o gamă de conținut. Fiecare addon trebuie instalat separat. Colecția include casetele Fladnag pentru copii, desene animate Fladnag, colecții Faldnag, filme Faldnag, sporturi Fladnag și emisiuni TV Fladnag. După cum puteți vedea, fiecare supliment furnizează un set unic de conținut. Puteți instala aceste suplimente din repo T2K.

Repo: T2K

Sursa: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Cum se instalează Addons pe Kodi

Echipajul

The Crew este o gamă variată de opțiuni de streaming. Acest addon Kodi multi scraper transmite filme și emisiuni împreună cu TV în direct, sport, conținut pentru copii și multe altele. Adăugarea Crew Kodi vine cu sute de ore de conținut demn de binge.

Este un addon ușor care funcționează aproape fără erori pe fiecare dispozitiv compatibil Kodi. Este partea din depozitul intern numit și The Crew. Addon-ul este ușor de instalat, mai ușor de utilizat. De asemenea, acceptă servicii terțe precum Trakt și Real Debrid pentru a oferi experiență de streaming superioară. Adăugarea este actualizată în mod regulat și cu remedieri de erori și îmbunătățiri. Incearca-l!

Cum se instalează addonul Crew pe Kodi

Coborâre

Componenta Descent Kodi este una dintre cele mai noi intrări în această listă cu cele mai bune suplimente pentru Kodi. Provine de la Cy4Root Repository, care câștigă multă popularitate în aceste zile.

Cu Descent, puteți transmite tone de filme și emisiuni. Acesta a folosit OpenScrapers și vă asigură că vă oferă link-uri de calitate. În același timp, permite o integrare ușoară cu Real Debrid pentru a permite accesul la linkurile premium.

De asemenea, Trakt este destul de ușor de configurat cu addonul Descent.

În plus față de conținutul obișnuit, puteți explora categoria Descent care conține multe speciale și extra. Această categorie are și secțiunea IPTV pentru streaming TV live. În total, Descent este un mare addon de a avea.

Cum se instalează Descent addon

LaPlaza

Adăugarea LaPlaza Kodi vă oferă o serie întreagă de opțiuni de streaming, inclusiv filme, spectacole, documentare, colț pentru copii, zona de fitness, muzică, radio și multe altele. Include chiar și categoria IPTV pentru streaming TV live (deși nu total fiabil).

Acest addon este găzduit de cy4Root Repository, unul dintre cele mai fiabile depozite în prezent.

Laplaza trage tone de link-uri de streaming de calitate. De asemenea, permite integrarea Real Debrid și Trakt. În total, este o completare solidă de streaming.

Cum se instalează LaPlaza Kodi Addon

Cele mai bune suplimente TV live

Puteți să aruncați o privire rapidă asupra celor mai mari live Addons pentru Kodi. Dacă aveți nevoie de mai multe dintre acestea, am un ghid separat care se referă în mod special la Kodi Addons Live TV.

 1. USTVNow
 2. Jucătorii Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Client simplu

USTVNow

Repo: Kodi-ul suplimentului Kodi

USTVNow este un mod rentabil de a urmări canalele preferate de televiziune prin cablu americane prin Kodi. Chiar dacă addon-ul este conceput în principal pentru personalul militar și americanii care călătoresc peste mări, oricine se poate înscrie la serviciu și poate urmări canalele. Acest serviciu are, de asemenea, o platformă bazată pe web, dar abia ar putea să se potrivească cu experiența Kodi. Planurile sale încep de la 14,99 USD pe lună și vă oferă acces la până la 24 de canale. Planurile plătite includ și suport DVR. Puteți instala USTVNow din Depozitul oficial Kodi Add-on. Este disponibil ca USTVNow Plus.

Jucătorii Klub

Players Klub este un alt excelent TV Live care vă oferă acces la sute de canale TV din America și din întreaga lume. Ce este mai uimitor este că planul lor lunar costă doar 8 dolari pe lună. Jucătorii Klub este disponibil și pe Android. Cu o singură înregistrare, puteți utiliza serviciul atât pe Kodi, cât și pe Android.

Cum se instalează The Players Klub IPTV pe Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Dacă sunteți în căutarea unui mod ieftin de a viziona TV live de înaltă calitate pe Kodi, Kodi Solutions IPTV este într-adevăr soluția pentru dumneavoastră. Pentru 5 dolari pe lună, acest serviciu vă oferă acces la aproape 4000 de canale TV în direct. Fie că doriți să vizionați filme sau spectacole, canale muzicale sau sporturi live, canale de stil de viață sau conținut pentru copii, Kodi Solutions Kombon pentru Kodi vă oferă totul.

Kodi Solutions IPTV are și o aplicație Android care vă permite să utilizați serviciul pe telefoanele FireStick și Android. Cu toate acestea, acest addon Kodi `îl face un serviciu cu mai multe platforme. Acest lucru se datorează faptului că Kodi este compatibil cu Windows, Mac, iOS, Linux, Android Mobile, FireStick și Raspberry Pi.

Acest supliment include zeci de canale din SUA. Veți găsi, de asemenea, canale TV live internaționale din Marea Britanie, Canada, India, Portugalia, Mexic, America de Sud, Orientul Mijlociu și multe altele. Kodi Solutions IPTV este unul dintre cele mai bune suplimente pentru a viziona TV live. Incearca.

Cum se instalează Kodi Solutions IPTV pe Kodi

cCloud TV

cCloud TV este un alt addon live TV pe care ai dori să iei în considerare dacă îți place să urmărești canale prin satelit pe Kodi. Fără multă bătaie de seamă, acest addon oferă rețelele de televiziune de top fără ca tu să fii obligat să plătești taxa de abonament. cCloud TV este gratuit sută la sută. Acesta are o mulțime de categorii pentru care puteți alege dintre toate canalele, FilmOn, sport, știri, documentare și multe altele. Și, chiar dacă cCloud TV este un televizor în direct, un supliment IPTV, are și categorii speciale la cerere pentru filme și emisiuni..

cCloud TV oferă redare cu un singur clic pentru majoritatea videoclipurilor. Cu toate acestea, este posibil ca toate videoclipurile solicitate să nu fie redate tot timpul. Uneori, anumite fluxuri sunt offline. Cu toate acestea, este un bun televizor în direct, mai ales atunci când îl compari cu alții din aceeași categorie. Acest addon merită un loc printre topurile de top Kodi. Puteți descărca cCloud TV din depozitul Kodi Bae.

Repo: Kodi Bae

Sursa: http :: //lazykodi.com

Cum se instalează cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

Componenta TV Robin Hood vă oferă opțiuni de transmisie TV live din regiunea balcanică, mai multe țări europene (inclusiv Marea Britanie) și SUA. În timp ce suplimentul nu oferă la fel de multă diversitate ca mulți alții din această listă cu cele mai bune suplimente Kodi, este posibil să fiți interesat dacă doriți să vizionați fluxuri TV gratuite în direct din regiunile pe care le prezintă. În plus, suplimentul acoperă o gamă largă de canale din SUA. Cu toate acestea, este posibil ca unele dintre cele mai căutate să nu fie găsite. Totuși, s-ar putea să doriți să dați drumul cel puțin o dată.

Sursa: http://kodibalkan.com/repo/

Cum se instalează Robinhood TV pe Kodi

PVR IPTV Client simplu

PVR IPTV Simple Client este un supliment IPTV pentru a conecta abonamentul dvs. IPTV existent la Kodi și pentru a transmite canale TV în direct. Deși acest addon nu oferă conținut propriu, funcționează cu o gamă largă de servicii IPTV.

Puteți configura abonamentul IPTV cu acest addon Kodi, fie cu adresa URL a playlistului M3U, fie cu adresa URL XMLTV EPG. Nu funcționează altfel. Puteți contacta furnizorul de servicii IPTV despre adresele URL. De asemenea, poate doriți să verificați căsuța de e-mail, deoarece de obicei aceste adrese URL sunt trimise în e-mail împreună cu informațiile de autentificare.

Cum se instalează PVR IPTV Simple Client

Cele mai bune Kodi Addons pentru sport

cele mai bune suplimente kodi pentru sporturi live

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Marea crescândă

SPORTSDEVIL

Sportsdevil este cel mai popular addon sportiv. Acest addon este de ceva vreme și continuă să ofere conținut de înaltă calitate. Este un accesoriu obligatoriu pentru orice pasionat de sport. Oferă transmisia în direct a mai multor canale sportive, astfel încât să puteți viziona meciuri live Cricket, Fotbal, Tenis, Fotbal, Hockey etc. Puteți urmări chiar și la început meciurile preferate în cazul în care ați ratat actiunea live. Acesta a fost disponibil mai devreme pe repoziția Fusion, dar acum îl puteți descărca din diverse repos.

Acest addon este de ceva vreme și încă funcționează. Cu toate acestea, este posibil să observați că multe videoclipuri nu transmit în aproape toate categoriile. Dacă SportsDevil nu oferă performanțe satisfăcătoare, poate doriți să încercați și alte suplimente sportive.

Repo: EzzerMacs

Sursa: http://ezzer-mac.com/repo

Cum se instalează Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Se pare că Sportowa TV este un addon inspirat de SportsDevil, deși nu are la fel de multe opțiuni de streaming. Cu toate acestea, este posibil să doriți să dați-vă drumul, deoarece are mai multe categorii de sport din care puteți transmite fluxuri. De asemenea, acoperă o varietate de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, cricket, tenis de masă, baseball, baschet și multe altele. Adăugul are, de asemenea, un bun roundup de canale de sport live. Există multe fluxuri moarte, dar multe dintre ele sunt și vii și muncesc.3

Sursa: https://mbebe.github.io/blomqvist

Cum se instalează Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports este un element indispensabil pentru iubitorii de sport. Acest supliment Kodi răspunde nevoilor tuturor iubitorilor de sport de acolo. Puteți chiar să transmiteți în direct evenimente sportive majore folosind acest superb addon Kodi Sports. Aceasta este o ofertă oficială Fox disponibilă în Depozitul oficial Kodi Add-on. Vă rugăm să rețineți că acest addon necesită abonament la canalul Fox Sports.

Repo: Kodi-ul suplimentului Kodi

Marea crescândă

Rising Tides este un alt supliment sportiv pentru Kodi. Acest addon vă permite să transmiteți fluxuri de fotbal, evenimente PPV și chiar diverse canale sportive prin cablu TV. Componenta suplimentară nu are o mulțime de opțiuni de streaming, dar există câteva categorii interesante. Poate doriți să încercați.

Sursa: http://mullafabz.xyz/Repository/

Cele mai bune Kodi Addons pentru copii, desene animate & Anime

cele mai bune suplimente kodi pentru desene animate

CTOON Kodi (Desene animate & Anime)

Fără îndoială, CTOON este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru conținut animat și anime. Acest addon are o colecție masivă. Oferă o redare cu un singur clic și este incredibil de rapid. Am testat zeci de link-uri și toate au funcționat (da, toate și nu „aproape”). Există sute de videoclipuri pentru a urmări orele de divertisment. Ecranul principal al suplimentului vă permite să începeți cu mai multe categorii pentru filme animate, desene animate și Anime. Fiecare categorie este sortată alfabetic. De asemenea, puteți utiliza funcția Căutare (apare în meniul Kodi retractabil atunci când navigați la stânga) pentru a găsi orice anume doriți. Dacă nu ați încercat CTOON KOdi, mergeți mai departe și faceți-o acum!

Repo: Doko

Sursa: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow vă oferă acces la o bibliotecă uriașă de videoclipuri Anime pentru 5,99 USD pe lună. Puteți cumpăra planul anual pentru 59,99 dolari dacă căutați anumite economii. FunimationNow oferă, de asemenea, servicii gratuite, dar își limitează biblioteca video. Videoclipurile gratuite sunt, de asemenea, călcate cu reclame. Abonamentul plătit oferă până la două fluxuri simultane, în timp ce gratuit îl limitează la unul singur. Cu abonamentul plătit, veți avea acces rapid și la casele video Home. Puteți instala FunimationNow din Depozitul oficial Kodi Add-on.

Repo: Repositorul oficial Kodi Add-on

Cele mai bune Kodi Addons pentru streaming de muzică

cele mai bune suplimente kodi pentru streaming gratuit de muzică

MP3 STREAMS

Acesta este un addon excelent Kodi pentru pasionații de muzică. Este un add-on popular care a fost acolo de ceva vreme. Biblioteca media este bine sortată în diferite categorii, cum ar fi Billboard Top 100, artiști de top de albume, rap, hip-hop, jazz, etc. Puteți chiar să vă construiți propria playlist preferată aici.

Repo: Cellar Door TV

Sursa: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube este cel mai mare site de distribuire video din întreaga lume. Dacă vă întrebați dacă puteți transmite videoclipuri folosind YouTube pe FireStick sau pe alt dispozitiv cu Kodi, atunci răspunsul este afirmativ. Complementul YouTube Kodi face o treabă destul de decentă și nu veți simți mare diferență între utilizarea suplimentului sau a site-ului web original. Adăugarea Kodi pentru YouTube oferă, de asemenea, câteva caracteristici interesante, care sunt un bonus suplimentar. Încercați acest add-on minunat.

Repo: Cellar Door TV

Sursa: http://cellardoortv.com/repo/

Cele mai bune suplimente dramatice KOREAN

ICDrama

Iată un tratament special pentru cei care doresc să vizioneze filme și emisiuni coreene. ICDrama are o mare bibliotecă de conținut coreean. Dar, există și multe videoclipuri din alte țări. Veți găsi, de asemenea, conținut din Hongkong, China, Japonia și Taiwan. Desigur, accentul principal al addonului este pe filmele și episoadele din Coreea.

Chiar dacă nu înțeleg coreeana sau nicio altă limbă în care acest addon servește conținut, am considerat că ICDrama este un adaos de încredere și rapid. Oferă redare cu un singur clic și aproape toate fluxurile pe care am încercat să le funcționeze. Așadar, dacă doriți să urmăriți conținut dintr-una din aceste țări asiatice, obțineți acum acest addon.

Repo: Aznhusband

Sursa: https://aznhusband.github.io/repo/

Aceasta a fost lista noastră cu cele mai bune Kodi Addons care funcționează în prezent. Dacă considerați că unii alți Addons merită un loc pe această listă, vă rugăm să ne informați în caseta de comentarii de mai jos.

Întrebări frecvente

Care este cel mai popular & cel mai bun addon?

Exodus Redux este cel mai popular addon Kodi în acest moment. Acest addon oferă opțiuni de streaming la cerere, inclusiv filme și emisiuni TV. Este furculița adonului Exodus, care a fost, de asemenea, extrem de populară odată.

În plus, Venom și The Crew addon sunt de asemenea două foarte populare suplimente Kodi.

Care sunt pericolele folosirii unui Kodi Addon?

Dacă utilizați un supliment terț pentru difuzarea de conținut autorizat sau cu drept de autor, vă puteți confrunta cu probleme legale. Prin urmare, recomandăm utilizatorilor noștri să transmită mereu conținutul disponibil în domeniul public.

De asemenea, vă recomandăm să utilizați un VPN în timp ce faceți streaming cu suplimente Kodi pentru a vă ascunde IP-ul și pentru a avea o experiență de streaming în siguranță.

Ce poți urmări cu addonii Kodi?

Puteți urmări aproape orice doriți cu ajutorul suplimentelor Kodi. Totul este să găsiți un addon potrivit pentru conținutul pe care doriți să îl transmiteți. În această listă, veți găsi suplimente Kodi pentru filme, spectacole, TV live, sport, fitness, anime și multe altele.

Este Kodi legal și sigur de utilizat?

Da, Kodi este legal și sigur de utilizat, cu condiția să transmiteți conținut disponibil în domeniul public. Veți avea o experiență mult mai sigură dacă utilizați un VPN în streaming cu Kodi.

Kodi este disponibil oficial pe Microsoft Store și Google Play Store. Acest lucru este clar pentru autenticitatea, siguranța și legalitatea sa.

Cum pot instala suplimente Kodi?

Pentru a instala un addon Kodi, mai întâi veți avea nevoie de adresa URL sursă. Din URL-ul sursă, instalați depozitul Kodi care găzduiește suplimentul. În cele din urmă, instalați addon-ul din depozit.

Am furnizat linkul către ghidurile de instalare pentru toate suplimentele din această listă. Pur și simplu trebuie să urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a instala suplimentul ales.

Vă rugăm să rețineți că acest articol pentru cele mai bune suplimente Kodi este doar în scop educațional și nu le-am sugera niciodată cititorilor noștri să acceseze conținuturi interzise sau ilegale folosind oricare dintre aceste Kodi Addons menționate mai sus. 

Legate de:

 • Cum să imprimați Jailbreak FireStick
 • Cum se instalează Cinema APK
 • Cum să resetați Kodi pe FireStick
 • Cum să actualizați Kodi pe FireStick
 • Cum se instalează Kodi pe FireStick

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me