Cum să remediați eroarea de pereche – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me etc.

>

Dacă transmiteți fluxuri cu suplimente populare Kodi, cum ar fi Exodus Redux, Yoda etc., este foarte probabil să fiți nevoit să aveți eroarea în perechea Kodi în timp ce încercați să transmiteți conținutul din anumite surse. Indiferent dacă folosiți Kodi 18.3 / 18.3 Leia sau Kodi 17.6 Krypton, eroarea este generată atunci când deschideți fluxurile din surse precum Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me și încă câteva. Ei vă roagă să finalizați procesul de asociere de pe site-ul lor web pentru a permite redarea din fluxurile lor. Există doar o serie de surse care provoacă această eroare, dar știu că este un pic enervant. În acest ghid, vom discuta diferitele metode pentru a avea grijă de eroarea de pereche din Kodi.

Am văzut că toate addon-urile populare aduc link-uri de streaming de la tvad.me, vidup.me și OpenLoad a.k.a Olpair. Dar, vom avea grijă de aceasta în acest ghid. Continua să citești!

eroare olpair în kodi

De ce vezi Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, eroarea thevideo.me/pair în Kodi?

Adevărul este că eroarea de pereche din Kodi nu este exact o eroare. Este o condiție necesară pentru a transmite conținutul video din surse precum videvideo.me, Vidup.me, Openload sau Tvad.me.

Openload și alte surse de acest tip care cer asocierea oferă un inventar uriaș de conținut de calitate, inclusiv filme preferate, spectacole, documentare și ce nu. Ele oferă conținut de calitate superioară, cu o rezoluție mai bună și probleme reduse de tamponare. Și, o fac gratuit.

Dar, pentru că oferă calitate de conținut de cea mai bună calitate, primesc sute de mii de solicitări de redare pe serverele lor. Drept urmare, serverele lor sunt blocate. Totuși, tot traficul direcționat către serverele lor nu provine din solicitări umane. Traficul lor s-ar înfunda în mare parte datorită cererilor automatizate generate de boturi și scripturi.

Eroarea de pereche din Kodi este de fapt o poartă care poate fi trecută doar atunci când se verifică că este vorba despre un om care solicită acces. Acesta este motivul pentru care ecranizează toate cererile către serverele lor și numai atunci când vă verificați ca om, veți avea acces la conținutul lor.

Vă recomand să urmați procesul de asociere pentru o experiență de streaming mai bună. Prima metodă vă va spune cum să o faceți. Cu toate acestea, dacă nu doriți deloc linkurile din aceste surse, am și a doua metodă pentru dvs..

Metoda # 1: Asociați adresa dvs. IP

Îmi place mai mult această metodă. Îmi permite să evit eroarea de pereche din Kodi, fără a lipsi legăturile de calitate de pe aceste servere. Tot ce trebuie să faceți este să vă asociați adresa IP pe site-ul web și veți înceta să mai primiți aceste mesaje de eroare pe toate dispozitivele dvs. conectate la aceeași rețea.

De exemplu, dacă aveți Kodi pe computer și mobil conectat la aceeași rețea Wi-Fi a cărei adresă IP pe care o împerecheți, veți scăpa de eroarea de pereche din Kodi pe ambele dispozitive.

Rețineți că împerecherea rămâne valabilă doar 4 ore. Trebuie să faceți din nou pereche după ce au trecut 4 ore.

Atenţie:Asocierea expune adresa dvs. IP originală furnizorului de conținut. Este recomandat să utilizați un VPN înainte de asociere, astfel încât adresa dvs. IP reală să nu fie expusă. Folosesc ExpressVPN pentru a-mi păstra anonim activitățile de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

Citit: Cel mai bun VPN pentru Kodi și cum să îl folosești 

Permiteți-mi să vă arăt acum cum să vă asociați adresa IP.

# 1: Când o sursă de streaming necesită împerechere, pe ecranul dvs. apare un mesaj ca acesta - Autorizarea fluxului OpenLoad

eroare olpair în kodi

# 2: Deschideți un browser pe mobil sau computer și accesați linkul furnizat în mesaj. Luăm ca exemplu în acest ghid autorizarea OpenLoad Stream.

Deschideți linkul https://olpair.com

Bacsis: Dacă utilizați Kodi pe un dispozitiv cu telecomandă, cum ar fi FireStick, Fire TV sau Fire TV Cube, puteți urma metoda de mai jos pe un computer, mobil sau tabletă conectată la aceeași rețea Wi-Fi ca dispozitivul dvs..

# 3: Faceți clic pe caseta de validare care citește Nu sunt un robot

autorizarea fluxului la descărcare liberă

# 4: Acum veți vedea un pop-up de verificare ca acesta. Finalizați procesul de verificare selectând imaginile potrivite

olpair tvad.me/pair

# 5: Când verificarea este reușită, veți vedea un marcaj verde înainte de text Nu sunt un robot. Clic Pereche buton pe partea de jos

# 6: Când adresa dvs. IP este asociată, veți vedea Împerecherea a reușit! mesaj.

tvad.me/pair pe kodi

Ați avut grijă de eroarea Olpair Kodi. Acum reveniți la Kodi și redați fluxurile din aceste surse. Adresa dvs. IP va rămâne asociată până la 4 ore.

NOTĂ: Pașii de mai sus au arătat să scapi de Olpair a.ka. Autorizarea fluxului OpenLoad. Dacă vă confruntați cu alte probleme de asociere, după cum se arată mai jos, accesați linkul dat cu numele lor și inițiați împerecherea într-un mod similar, așa cum am făcut cu Olpair.

Autorizarea fluxului Video.me - https://thevideo.me/pair sau https://tvad.me/pair

VidUP.me Autorizare flux - https://vidup.me/pair

Este Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Sunt utilizator Kodi de câțiva ani. Am testat, încercat și folosit zeci de suplimente. Vă asigur că sursele precum OpenLoad și Tvad.me care necesită împerechere sunt sigure. De fapt, prefer de obicei fluxurile lor față de altele. Aceștia verifică adresa dvs. IP doar pentru a se asigura că numai oamenii au acces la serverul lor și nu este supraîncărcat cu încercări de hit din bot și scripturi.

Acestea fiind spuse, aceste site-uri pot avea în continuare conținut licențiat sau protejat de drepturi de autor. Și, atunci când transmiteți conținut licențiat sau drept de autor, chiar și fără intenție, sunteți întotdeauna în pericol. Deoarece aceste site-uri folosesc adresa dvs. IP pentru împerechere, sunteți expus clar.

În timp ce acești furnizori nu ar folosi adresa dvs. IP în scopuri rău intenționate, dacă sunt implicați în proces pentru găzduirea de conținut protejat de drepturi de autor, este posibil să fie nevoit să divulgă adresa IP a utilizatorilor lor către autoritățile legale. Acest lucru te poate duce cu ușurință la probleme.

Dar, puteți evita acest lucru cu ușurință folosind un VPN Kodi. După cum am sugerat deja, acesta este cel mai bun curs de acțiune. Cu un VPN, traficul dvs. de internet este dirijat printr-un server diferit. Vi se atribuie o adresă IP complet nouă. Furnizorii de servicii VPN folosesc protocoale de criptare impenetrabile și mențin o politică de log zero. Activitățile dvs. online nu vă pot fi identificate niciodată.

Folosesc și recomand ExpressVPN, deoarece este cel mai sigur, rapid și mai fiabil serviciu VPN pentru Kodi și alte servicii de streaming. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu vă place serviciul lor.

Metoda 2: Dezactivați gazdele cu captcha în Kodi

Dacă nu doriți să parcurgeți procesul de asociere, puteți evita eroarea de pereche din Kodi, pur și simplu dezactivând opțiunea Gazde cu captcha.

Nu uitați, făcând acest lucru, puteți pierde unele fluxuri de calitate de pe servere, cum ar fi OpenLoad.

Nu există o setare universală în Kodi pentru a dezactiva Hosters cu captcha pentru toate suplimentele. Trebuie să o faceți individual pentru fiecare supliment.

Urmează imaginea cu Hosters cu captchas activată. După cum puteți vedea, există o mulțime de link-uri de la OpenLoad. Ulterior, voi împărtăși imaginea cu Hosters cu captcha dezactivate.

vidup.me/pair kodi

Eu folosesc Exodus addon în acest ghid ca exemplu. Dar, acest lucru funcționează pentru toate suplimentele care acceptă OpenLoad sau alte servere care necesită împerechere. Urmați pașii de mai jos:

# 1: Accesați ecranul de pornire Kodi și deschideți addonurile din suplimente > Componente video 

tvad me pair kodi

# 2: derulați în jos și dați clic Unelte

Eroare de asociere la codul deschis la kodi

# 3: Deschideți opțiunea SETĂRI: Redare

olpair.com împerechere pe kodi

# 4: Asigurați-vă Redare opțiunea este selectată în stânga. Acum derulați în jos în Filtre cu gazduire de fișiere secțiune și dezactivați secțiunea Gazde cu captcha prin comutarea comutării sale

tvad.me/pair

Urmează imaginea cu Hosters cu captcha dezactivate. Când o comparați cu imaginea pe care am distribuit-o anterior cu toate fluxurile activate, puteți vedea că toate fluxurile OpenLoad au dispărut

vidup.me/pair

Asta va fi tot! Acum reveniți la videoclipul pe care intenționați să îl redați. Veți observa că toate fluxurile din OpenLoad sau din alte surse care au necesitat împerecherea sau autorizarea captcha au fost eliminate.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

rezumat

Eroarea de pereche în Kodi poate fi ușor rezolvată fie prin asocierea adresei IP la Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair, fie prin dezactivarea Hosters cu captcha. Eu personal recomand prima metodă, deoarece vă oferă acces la fluxuri de calitate mai bună. Cu toate acestea, dacă utilizați Real Debrid pe Kodi, este posibil să obțineți deja legături de calitate superioară. Este posibil să nu aveți nevoie de fluxurile de pe serverele care necesită împerechere. Anunță-mă dacă ai întrebări sau feedback prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cum să imprimați Jailbreak FireStick
Cum se utilizează Trakt pe Kodi
Cum să resetați Kodi
Cum să remediați tamponarea pe Kodi

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me