Cum să remediați problemele de tamponare Kodi

>

Experiența de divertisment continuă, netedă, ne bucură cu toții. Întreruperile, sub orice formă, sunt enervante, să spunem cel mai puțin. Kodi este un instrument de divertisment folosit de milioane de oameni din întreaga lume pentru a transmite conținut la cerere, de înaltă calitate, în mare parte gratuit. În timp ce această platformă combate diferența dintre milioane de streamere online și mii de surse de streaming, problemele de buffer Kodi nu sunt tocmai neobișnuite. Pe măsură ce tot mai multe fluxuri se adaugă necherificate, problemele de tamponare Kodi devin mai răspândite. Din fericire, există câteva soluții care pot rezolva problemele de tamponare Kodi pe Kodi 18.5 și Kodi 17.6, sau cel puțin pot reduce instanțele. Și, aceste corecții sunt ușor de aplicat și ele. Continua să citești!

Kodi este un popular media player în rândul tăieturilor de fir din întreaga lume. Dezvoltată de XBMC, această aplicație transformă instantaneu dispozitivul dvs. într-un centru media. Nu numai că vă permite să redați și să aruncați media stocată local, prin diferite suplimente și compilări, ci vă permite să transmiteți conținut gratuit și abundent pe web. Ceea ce este și mai incredibil este faptul că acest serviciu este acceptat de o gamă largă de platforme, inclusiv Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS și Linux.

Kodi este incontestabil de mare, dar are propriul set de probleme. Unii le este mai greu să se configureze în comparație cu alte servicii, cum ar fi Plex. Ce mi-am dat seama este că, odată ce înfășurați capul în jurul Kodi, există șanse corecte să nu vă placă niciun alt player media.

Cu toate acestea, acesta nu este singurul aspect pe care l-am avut în vedere în timp ce vorbeam despre problemele acestei platforme. Ceea ce plagiește cel mai mult Kodi sunt problemele de tamponare. Nimic nu poate fi mai frustrant decât întreruperile frecvente în timp ce urmăriți filmul sau emisiunea TV preferată.

Din fericire, există mai multe modalități de a rectifica problemele de tamponare Kodi sau de a le minimiza. În acest ghid, vom învăța cum să remediați tamponarea pe Kodi Leia 18 și Kodi Krypton 17.6. Continua să citești!

Cum să remediați problemele de tamponare Kodi

cum să opriți problemele de tamponare kodi

Activați surse necunoscute pe Kodi

Înainte de a continua, trebuie să avem grijă de un lucru mic.

Kodi este proiectat pentru a oferi experiență de divertisment sigură. În acest scop, folosește multe caracteristici și protocoale de securitate.

Pentru a împiedica construirea și complementele nesigure să se strecoare, în mod implicit, Kodi nu permite instalarea de la surse necunoscute, terțe părți. Dar, nu toate suplimentele terță parte sunt nesigure, în special nu despre cele despre care vom învăța în acest ghid..

Pentru a putea instala aceste suplimente, va trebui să activăm temporar Surse necunoscute. Iată cum puteți face acest lucru:

Pasul 1: Faceți clic pe Setări (pictograma cog) din partea dreaptă sus a ecranului de pornire Kodi.

setări kodi

Pasul 2: Apoi, faceți clic pe pictograma „Setări sistem” (sau pur și simplu „Sistem” dacă utilizați Kodi Leia 18)

setări de sistem kodi
Pasul 3: Faceți clic pe „Adăugări” din stânga și apoi mutați / comutați „Surse necunoscute” la dreapta pentru a-l activa.

permiteți surse necunoscute kodi

Asta va fi! Asigurați-vă că dezactivați Surse necunoscute după ce ați instalat toate suplimentele dorite.

Pe care platforme funcționează aceste metode?

Kodi folosește aceeași interfață pe toate platformele și dispozitivele (cu excepția câtorva adăugări specifice platformei). Fie că doriți să remediați problemele de tamponare Windows, Android, iOS sau Amazon Fire Stick Kodi, metodele de mai jos vor funcționa în același mod.

Kodi Buffering Fix: optimizează dimensiunea memoriei cache

Cache este o memorie auxiliară care ajută la recuperarea de mare viteză. În timp ce cache-ul este utilizat pe scară largă în lumea computerelor, în streaming video sau redare, cache-ul video este cel mai important.

Când transmiteți un videoclip pe internet, întregul videoclip nu este descărcat în browser sau în aplicație o dată. În schimb, o mică parte a videoclipului este memorată în cache și stocată într-o locație temporară (de obicei memoria RAM a dispozitivului). Trebuie să fi observat că în timp ce transmiteți un videoclip dacă pierdeți conexiunea la internet, videoclipul continuă să se redea o perioadă înainte de oprire. Videoclipul care se redă chiar și după ce a pierdut internetul este ceea ce a fost memorat în cache pe sistemul local.

Pentru a atenua problemele de tamponare Kodi, trebuie să aveți grijă de două lucruri. În primul rând, trebuie să alocați memorie cache substanțială pentru Kodi în memoria RAM. În al doilea rând, trebuie să păstrați memoria cache de pe Kodi din videoclipurile redate anterior, deoarece mănâncă inutil spațiul alocat.

În textul următor, vom învăța să schimbăm setările tamponului Kodi pentru a găzdui spațiul Cache optim și vom înțelege și cum să ștergeți memoria cache în Kodi. Există cinci metode pentru a remedia problemele de buffering Kodi. Metodele 1 până la 4 vor funcționa pe toate dispozitivele, inclusiv Amazon Fire TV / Stick, în timp ce metoda 5 nu funcționează pentru FireStick.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Metoda 1: Cum să opriți tamponarea Kodi folosind expertul Ares

Ares Wizard este unul dintre cele mai utilizate instrumente de întreținere și diagnosticare Kodi. Să învățăm cum să utilizăm acest instrument pentru a regla setările din cache și pentru a rezolva problema de tamponare Kodi. Dar înainte de a merge mai departe, vă rugăm să instalați Ares Wizard pe Kodi.

Acum că ați instalat expertul Ares, să vedem cum putem rezolva problema de tamponare Kodi prin optimizarea memoriei cache.

Pasul 1: Lansați asistentul Ares și faceți clic pe butonul „Tweaks” din partea de sus

tampon kodi setări avansate ares expert

Pasul 2: Acum faceți clic pe butonul „Expert Setări avansate”

setări avansate de kodi

Există butonul „Următorul” din partea dreaptă jos, pe care trebuie să faceți clic. Dar, înainte de a face acest lucru, nu uitați să citiți cuvântul „Atenție” de la dezvoltatorii acestui supliment.

Memorizarea problemelor de protejare kodi ares

Pe scurt, ceea ce trebuie să știți este că:

- Nu există o alocare unică a dimensiunii Cache care să fie perfectă pentru toată lumea. Depinde în mare măsură de dispozitivul pe care îl utilizați Kodi și de specificațiile sistemului (în special dimensiunea RAM)

- Puteți plasa memoria cache în stocarea dispozitivului (cum ar fi un hard disk) sau RAM (ceea ce este foarte recomandat)

- Kodi folosește 60MB de memorie RAM pentru caching. Dar, dacă aveți multă memorie RAM de rezervă, puteți ridica dimensiunea

Pasul 3: Acum că ați înțeles punctele de mai sus, faceți clic pe „Următorul”

Acum Kodi va afișa memoria RAM disponibilă în acest moment și va sugera dimensiunea ideală de alocare pentru memoria cache video (care este 1/3 din memoria RAM disponibilă). Dar, se recomandă, de asemenea, menținerea marjei de 10% în cazul în care alte programe vor prelua memoria în continuare.

De exemplu, dacă aveți 900 MB memorie, 1/3 din aceasta ar fi 300 MB. Marja de 10% ar fi de 30 MB. Deci, alocarea ideală pentru memoria cache video este de 270 MB.

NOTĂ: Prea multă alocare a memoriei cache Kodi poate afecta performanța generală a dispozitivului.

Pasul 4: Faceți clic pe butonul „Generați setări” din partea stângă jos

ares setări avansate pentru a optimiza codul cache

Pasul 5: Pe ecranul următor, dimensiunea cache video este ceea ce trebuie să schimbați prin glisarea glisorului spre stânga sau spre dreapta (verificați imaginea de mai jos)

setări avansate de buffer kodi

După cum vedeți, am avut 900 GB RAM de rezervă. Prin urmare, Ares Wizard mi-a recomandat 270 MB.

Asistentul Ares oferă, de asemenea, 4 moduri tampon după cum puteți vedea în partea de jos chiar deasupra butonului „Aplicați aceste setări”. Iată ce fac aceste moduri:

Modul 1: În acest mod, Kodi va memora orice difuzare pe internet, inclusiv cea de la sursa de cloud și FTP

Modul 2 (recomandat): Acesta este modul implicit. În acest mod, Kodi va încerca să tamponeze aproape tot. Va memora chiar și fișierele redate din spațiul de stocare local

Modul 3: În acest mod, bufferul este limitat numai la fluxurile de site-uri

Modul 4: Buffering-ul este complet dezactivat

Dacă întâmpinați probleme de tamponare Kodi, în ciuda dimensiunilor RAM substanțiale, asigurați-vă că este selectat modul 2. Acesta este modul care oferă cea mai ușoară redare, deoarece memorează în prealabil o porțiune mare a videoclipului.

Ștergeți fișierele temporare Kodi folosind Ares Wizard Maintenance

Dacă Kodi continuă să înghețe sau să se prăbușească în mod regulat, există șanse corecte de a rămâne fără spațiul de depozitare. Acest lucru se întâmplă de obicei cu dispozitivele cu stocare redusă. De exemplu, dacă aveți un dispozitiv Android portabil cu, de exemplu, stocare de 16 GB și folosiți Kodi în mod regulat cu diferite suplimente, puteți găsi în curând lipsa memoriei de stocare. Pe lângă găsirea soluției de tamponare Kodi, va merita să rezolvați această problemă și să aveți o experiență de divertisment mai lină și mai de dorit.

Pasul 1: Pentru a șterge fișierele temp, mai întâi, faceți clic pe butonul Întreținere din partea de sus. Ar trebui să vedeți un ecran de acest fel:

ares wizard de întreținere kodi

Pasul 2: Acum, faceți clic pe următoarele butoane unul câte unul:

- Șterge miniaturi

- Ștergeți pachetele

Așa cum ștergeam de miniaturi și pachete de curând, spațiul pe care îl ocupă în stocarea mea este mai mic. Dar, împreună, mâncau aproape 1 GB de spațiu.

Dacă aveți memorii Cache stocate / salvate, acestea ocupă și mult spațiu. Puteți șterge memoria cache pe Kodi și eliberați substanțial spațiul de stocare. Nu vă faceți griji! Ștergerea memoriei cache nu va afecta setările despre care tocmai am vorbit în secțiunea de mai sus.

Metoda # 2: Remediați Kodi Buffering cu un VPN

Majoritatea furnizorilor de servicii de internet (ISP) fac afirmații înalte despre furnizarea de servicii de internet de mare viteză și nelimitate clienților săi. În timp ce promisiunile lor sunt păstrate pentru cei mai mulți utilizatori obișnuiți, streamerele grele sunt adesea afectate de accelerarea lățimii de bandă. Acest lucru poate fi sau nu ilegal în funcție de țara dvs. De asemenea, uneori au unele clauze în tipăriturile fine ale Termenilor & Condiții pe care le acceptăm fără să îi arătăm măcar o privire; bine, asta facem majoritatea dintre noi.

Accelerarea ISP reduce efectiv sau restrânge viteza internetului atunci când un anumit utilizator a trecut de anumite limite de utilizare a datelor. Acest lucru, așa cum am mai spus, se întâmplă de obicei utilizatorilor grei. Dacă sunteți cineva care iubește să vizioneze filme și emite online folosind servicii precum Kodi, s-ar putea să vă încadrați la fel de bine în grupul de utilizatori grei. Aspectele legale ale aglomerării devin din ce în ce mai obscure de când s-a declarat în urmă cu câteva luni că Neutralitatea Netă va fi ucisă în Statele Unite în perioada următoare.

Cea mai bună metodă de a preveni aglomerarea internetului și de a evita într-o mare măsură problemele de tamponare Kodi este folosirea unui VPN de încredere. Un serviciu VPN bun face mai mult decât să vă ascundă identitatea în lumea web. De asemenea, maschează detaliile de utilizare a datelor din ISP. În cuvinte simple, dacă utilizați un VPN, ISP-ul dvs. nu va mai putea vedea ce tip de date utilizați. Aceștia vor fi capabili să determine numai cantitatea de date utilizate.

cel mai bun codi vpn

Mai mulți utilizatori din întreaga lume au raportat că agitația afectează cel mai mult fluxurile video, descărcarea de la torrente și partajarea de fișiere grele pe web.

Cu un VPN în loc, nu veți avea niciun motiv să vă faceți griji în privința accelerației ISP. Mai jos este tabelul cu primele 5 VPN-uri din industrie. Eu personal folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid VPN la această dată.

 • Cum să instalați & utilizați VPN pe FireStick
 • Cum se instalează VPN pe orice dispozitiv de streaming

Filed under: Kodi

Căutați pe acest site

VPN-uri de top

Cum să remediați problemele de tamponare Kodibara laterală expresvpnCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiGaranție de restituire a banilor pentru 30 de zileVizitați ExpressVPNRevedere
bara laterală ipvanishCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiGaranție de returnare a banilor de 7 zileVizitați revizuirea IPVanishRead
bara laterală nordvpnCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiCum să remediați problemele de tamponare KodiGaranție de returnare a banilor pe 7 zile Vizita NordVPN

Cuprins post

 • 1 Cum să remediați problemele de tamponare Kodi
  • 1.1 Activați surse necunoscute pe Kodi
 • 2 Kodi Buffering Fix: Optimizarea dimensiunii memoriei cache
  • 2.1 Metoda 1: Cum să opriți tamponarea Kodi folosind expertul Ares
   • 2.1.1 Ștergeți fișierele temporare Kodi folosind Ares Wizard Maintenance
  • 2.2 Metoda # 2: Remediați Kodi Buffering cu un VPN
  • 2.3 Metoda 3: Cum să opriți tamponarea Kodi folosind Expert Builder Suprem
  • 2.4 Metoda # 4: Utilizați Real-Debrid pentru a remedia Kodi Buffering
  • 2.5 Metoda # 5: Cum să remediați problemele de tamponare Kodi folosind un cod
   • 2.5.1 Pași pentru Windows PC / Laptop
   • 2.5.2 Pași pentru alte platforme
 • 3 Cum să remediați Kodi Buffering pe Covenant / Exodus / Sportsdevil
  • 3.1 Remediați Kodi Buffering pe Addons prin ștergerea memoriei cache
 • 4 Posibile motive pentru streaming lent / tamponare pe Kodi
  • 4.1 Motivul nr. 1: Conexiune lentă la internet
   • 4.1.1 Sfaturi importante pentru îmbunătățirea vitezei Internetului
   • 4.1.2 Ce se întâmplă dacă am internet rapid și încă problema persistă?
  • 4.2 Motivul nr. 2: Sursa de streaming supraaglomerată
 • 5 Cuvinte finale pe probleme de tamponare Kodi

Ghiduri de trend

 1. Cel mai bun VPN pentru FireStick
 2. Cum să închideți Jailbreak un FireStick
 3. Cum se instalează Kodi pe FireStick
 4. Cele mai bune Kodi Addons
 5. Cele mai bune construcții Kodi
 6. Cele mai bune aplicații FireStick
 7. IPTV
 8. Cinema APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Cele mai bune site-uri Torrent

Postări recente

 • 8 cele mai bune alternative pentru showbox (2020)
 • Cum să închideți Jailbreak un FireStick (februarie 2020)
 • Cele mai bune clădiri Kodi (actualizate pentru februarie 2020)
 • Cele mai bune Kodi Addons pentru a câștiga peste lume [2020]
 • Cum se instalează filme Real Debrid în exclusivitate filme Kodi Addon

act de renunțare - Transmiterea sau descărcarea conținutului drepturilor de autor este ilegală.

FireStickTricks.com nu împiedică, nu promovează sau încurajează în niciun fel utilizarea ilegală de Kodi, Fire Stick sau ghidurile noastre. Utilizatorii sunt responsabili pentru acțiunile lor. Citiți disclaimerul nostru complet.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me