Cum se folosește Kodi | Ghidul începătorului final pentru Kodi (2020)

>

Kodi este un media player simplu, dar nu tocmai simplu. Dar, întrucât este folosit de milioane la nivel mondial, suntem obligați să credem că acesta trebuie să fie un instrument ușor de utilizat. Ce pot spune cu certitudine este că Kodi nu este arcane. Să vă spun adevărul, când am început să folosesc Kodi, mi s-a părut de neînțeles și oarecum copleșitor și pentru mine. Acest lucru se datorează probabil faptului că are un aspect unic pentru un player media și câteva funcții distincte. Dar, mi-a luat doar puțin timp să-mi dau seama că Kodi este mult mai simplu decât pare la prima vedere.

Nu este nevoie de cunoștințe tehnice speciale sau de o curbă de învățare pentru a înțelege și începe să vizionați filme sau emisiuni pe Kodi. A fost conceput pentru laici ca mine. Cu toate acestea, sunt de acord că, dacă aș fi avut un pic ajutor înapoi când am fost introdus la Kodi, aș fi înconjurat ceva mai repede. Mulți dintre cititorii mei mi-au cerut dacă pot veni cu un ghid de felul acesta pentru a ajuta începătorii Kodi să accelereze partea „de a face cunoștință”. Așadar, iată cu ghidul Kodi pentru începători. În acest ghid, vă voi conduce prin care sunt principiile cele mai fundamentale ale Kodi. Aici, vă acoper tot ce trebuie să știți despre Kodi pentru a începe să transmiteți conținutul dvs. preferat în aproape cel mai scurt timp.

cum se folosește kodi

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Ce este Kodi?

Permiteți-mi să împărtășesc cea mai simplă definiție a lui Kodi:

Kodi este un Media Player

Un player media este un software care poate reda media pe dispozitivul dvs. Media este orice este Video, Audio sau Imagini. Dar, majoritatea playerelor media, inclusiv Kodi, sunt mai utilizate pe scară largă pentru a reda videoclipuri și audio. VLC este un exemplu clasic de player media, care este utilizat pe scară largă pentru redarea video și audio.

Kodi vă permite să vizionați conținut video, cum ar fi filme și emisiuni TV, și să redați audio, precum melodii.

Kodi este ca VLC în multe feluri, dar cu unele diferențe cheie. În timp ce VLC este utilizat mai popular pentru a reda media stocată local pe stocarea dispozitivului, Kodi este în principal pentru streamingul de pe internet. Kodi poate fi folosit și pentru redarea media locală, dar nu este pentru ce este atât de popular.

Kodi este un media player liber, open-source. A fost lansat pentru prima dată în 2002 ca XBMC (Xbox Media Center) și, o aplicație doar pentru Xbox. În linia de jos, acest instrument a fost regândit ca Kodi și a devenit disponibil pe o gamă largă de dispozitive și platforme de sisteme de operare. În prezent, Kodi funcționează pe Android, iOS, Windows PC, Mac, telefoane mobile Windows, Linux, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Box și multe altele.

Când Kodi era XBMC, a fost nevoie de un pic de efort pentru a-l configura pe Xbox și a necesitat o curbă de învățare. Acum, este mult mai ușor să instalați Kodi pe aproape toate platformele și are aplicații prietenoase, ușor de utilizat pentru majoritatea dispozitivelor.

Kodi este mai popular ca un media player online. Vă permite să transmiteți gratuit conținutul preferat. Îți oferă acces la filme, emisiuni TV, TV în direct, sport, știri, documentare și multe altele. Dar, Kodi nu a putut face totul de unul singur. Este necesară integrarea anumitor pluginuri în acest scop. Aceste plugin-uri sunt mai frecvent cunoscute sub denumirea de „suplimente Kodi”.

Vom afla mai multe despre suplimentele Kodi puțin mai târziu. În primul rând, vă voi arăta cum să instalați Kodi pe diverse dispozitive. La urma urmei, trebuie să aveți Kodi configurat și funcționat înainte de a trece la pasul următor. Așa că, deocamdată, țineți-vă gândul că „addonurile sunt cel mai important aspect al Kodi”.

Cum se instalează Kodi pe diverse dispozitive

Kodi este acceptat pe o serie de platforme de dispozitive. Scopul acestui ghid nu îmi permite să acopăr instrucțiunile detaliate pentru instalarea Kodi pe toate dispozitivele. Prin urmare, vă voi oferi un scurt rezumat al procedurii de instalare a Kodi pe platformele mai utilizate popular. Vă voi indica sursele de unde puteți obține Kodi și atingeți scurt metodele de instalare. Urmează platformele de dispozitive pe care le vom acoperi:

 1. Amazon FireStick & Televizor de foc
 2. Mobilele Android & tablete
 3. Windows PC
 4. Mac OS
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Cutii TV Android

Ultima versiune oficială lansată de Kodi este Kodi 18.5 Leia. Versiunea mai veche, Kodi 17.6 Krypton este încă folosită, în special de către cei care nu s-au actualizat la Kodi Leia. Cu toate acestea, Leia nu mai este disponibilă pe niciun canal oficial.

1. Amazon FireStick & Televizor de foc

Amazon FireStick este un dispozitiv media extrem de popular care se conectează la televizor prin portul HDMI. Acest dispozitiv bazat pe Android transformă instantaneu orice televizor într-un Smart TV. Cu excepția câtorva diferențe fizice minore, FireStick & Fire TV sunt în esență aceleași. Prin urmare, aceeași metodă de instalare este aplicabilă ambelor.

Amazon Store încă nu găzduiește Kodi. Prin urmare, trebuie să descărcăm manual fișierul APK Kodi (dintr-o sursă de încredere) pentru a-l instala pe FireStick. Citiți ghidul nostru detaliat despre instalarea Kodi pe FireStick. Acest ghid vă va conduce prin procedura de instalare pas cu pas ușor. În cazul în care doriți să instalați Kodi 17.6 în schimb, ghidul dvs. vă va asigura.

De asemenea, puteți consulta un alt ghid al nostru despre cum să jailbreak Amazon FireStick.

2. Mobilele Android & Tablete

Acesta este ușor. Kodi nu este doar popular, dar este, de asemenea, încredere de Google. Spre deosebire de Amazon FireStick sau Fire TV, nu trebuie să încărcați (sau să instalați manual) Kodi pe telefoanele Android & tablete. Veți găsi aplicația Kodi pe Google Play Store.

Doar aplicațiile de încredere și în siguranță îl fac în Play Store. Din moment ce Kodi este acolo, ne oferă asigurarea că este verificat și în siguranță.

Iată cum puteți instala Kodi pe Android:

 • Deschideți Play Store
 • Căutați-l pe Kodi
 • Urmați instrucțiunile de pe ecran și instalați Kodi

Este ușor!

3. Windows PC 

Procesul de instalare pentru Windows 10 și Windows 8.1 & mai vechi sunt diferite. Acoperim ambele după cum urmează. 

3.1 Windows 10

Dacă aveți Windows 10, puteți descărca versiunea oficială a Kodi din Microsoft Store. Iată cum puteți face asta:

 • Faceți clic pe butonul de căutare „Cortana” și introduceți „Kodi” (fără ghilimele)
 • Pictograma Kodi va apărea pe rezultatele căutării în „Start” ca „Aplicație Microsoft de încredere”. Faceți clic pe pictograma Kodi
 • Vei fi dus în magazinul Microsoft. Faceți clic pe butonul „Obține” sau „Descărcați”
 • Lasă Microsoft Store să facă restul pentru tine
 • În aproximativ un minut sau două, veți avea instalat Kodi pe computerul Windows 10

3.2 Windows 8.1 & Mai in varsta

Dacă aveți Windows 8.1 sau o versiune mai veche de Windows, puteți descărca în continuare Kodi direct de pe site-ul oficial https://kodi.tv

Deschideți site-ul web și când sunteți pe pagina principală, faceți clic pe „DESCĂRCĂ” în partea dreaptă sus (sau accesați direct https://kodi.tv/download)

cum se folosește kodi

Derulați în jos până când vedeți logo-urile dispozitivelor / platformelor acceptate.

Faceți clic pe sigla Windows

cum se utilizează ghidul pentru începători kodi

Asigurați-vă că ați selectat fila Recomandată din fereastra următoare

Faceți clic pe INSTALATOR (64 BIT) dacă aveți un computer pe 64 de biți. Faceți clic pe INSTALATOR (32 BIT) dacă utilizați un computer pe 32 de biți.

Ghid pentru începători kodi

4. Sistem de operare Mac

Kodi nu este listat în App Store-ul Apple, dar există o versiune MacOS pe site-ul oficial al Kodi. Trebuie să aveți Mac OS 10.8 X sau mai mare care rulează pe un procesor Intel pentru ca Kodi să funcționeze. Urmați pașii de mai jos pentru a instala Kodi Leia pe Mac:

Deschide https://kodi.tv/download în browserul Safari (Safari va monta automat fișierul DMG). Derulați în jos și faceți clic pe logo-ul „MacOS”

Ghid pentru incepatori pentru Kodi

Asigurați-vă că fila „Recomandat” este selectată în fereastra pop-up. Faceți clic pe INSTALATOR (64-BIT)

cum se folosește kodi

Urmați procesul obișnuit pentru a instala aplicația pe computerul Mac

5. iOS (iPhone, iPad & iPod Touch)

Site-ul oficial spune că trebuie să jailbreak dispozitivul iOS pentru a instala Kodi. Dar, există unele magazine de aplicații terțe, cum ar fi TweakBox, care găzduiește versiunea iOS a aplicației.

Deschis https://www.tweakboxapp.com pe iOS-ul dvs. în orice browser (Safari preferat) și descărcați magazinul de aplicații TweakBox făcând clic pe butonul Descărcare.

Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala TweakBox. Vi se va cere să acordați anumite permisiuni aplicației în timpul instalării.

Acum, executați TweakBox și faceți clic pe fila „Aplicații” din partea de sus. Căutați Kodi pe lista de aplicații și faceți clic pe pictograma Kodi. Din nou, urmați instrucțiunile de pe ecran și instalați Kodi pe iOS.

6. Android Smart TV & Cutii TV

Casetele TV Android și TV Android acceptă magazinul Google Play. Deoarece Kodi Krypton este o intrare oficială în Play Store, instalarea aplicației este destul de simplă.

 • Porniți televizorul (dacă utilizați Android TV Box, asigurați-vă că este conectat la televizor)
 • Când ecranul de pornire se încarcă, faceți clic pe pictograma Play Store (sau Google Play)
 • Caută aplicația Kodi
 • Urmați instrucțiunile de pe ecran și veți avea Kodi în câteva minute

Ce sunt Kodi Addons?

Ți-am spus, „suplimentele sunt cel mai important aspect al lui Kodi” și nu exageream. Dacă este ceva, aș putea să subliniez.

Succesul monumental al lui Kodi în ultimii ani se bazează pe capacitatea sa de a sprijini o varietate de suplimente. Desigur, Kodi este un puternic media player cu o mulțime de funcții. Dar, addonurile sunt piatra de temelie a acesteia.

Kodi este un media player, dar ce bun este media player-ul atunci când nu există media pentru a reda? Addons acționează ca o punte de legătură între Kodi, playerul media și sursele media de pe internet. În cuvinte simple, suplimentele oferă interfața dintre Kodi și imensul grup de mass-media de pe web. Când cumpărați un DVD player, aveți nevoie de DVD-uri pentru a viziona filme sau emisiuni. Un addon este pentru Kodi ce este DVD-ul pentru un player DVD.

Kodi poate reda videoclipuri și muzică din stocarea dispozitivului local. Dar, orice player media poate face asta. Adevăratul potențial al lui Kodi constă în integrarea cu suplimente.

Așa că, odată ce ai Kodi, următorul lucru pe care îl dorești este ca addon-uri să începi să urmărești emisiunile, filmele tale preferate sau orice vrei să urmărești.

Există literalmente sute de suplimente Kodi. Unele sunt bune, majoritatea nu atât. Kodi este o platformă open-source și oricine și toată lumea are libertatea de a dezvolta suplimente pentru aceasta. Nu este de mirare de ce sunt atât de mulți dintre ei. Ideea este să găsiți cele mai bune suplimente Kodi pentru tipul de conținut pe care doriți să îl urmăriți. Veți găsi suplimente pentru următoarele (și mai multe):

 • Conținut la cerere (filme & Seriale TV)
 • Televiziune in direct
 • Conținut sportiv
 • Muzică

Pentru a utiliza un addon, trebuie să îl instalați mai întâi pe Kodi. În secțiunea următoare, vă voi arăta cum să instalați suplimente pe Kodi.

Cum se instalează Addons pe Kodi

Aș dori să aruncați o privire rapidă asupra listei de aditivi Kodi de top. Acest lucru vă va oferi o idee de bază despre ceea ce fac aceste suplimente. Vă va ajuta, de asemenea, să alegeți suplimentele pe care le doriți cu configurarea dvs. Kodi.

Selectarea și instalarea suplimentară este de obicei un proces în 6 etape, după cum urmează:

 1. Decideți ce tip de conținut doriți să urmăriți
 2. Alegeți suplimentul care furnizează conținutul
 3. Găsiți sursa din care să instalați addonul ales
 4. Adăugați sursa dorită în Kodi
 5. Instalați depozitul de la sursă
 6. Instalați addon-ul din depozit

Nu vă faceți griji dacă acest lucru pare puțin copleșitor, deoarece nu este așa. De fapt, este super ușor. Când am început să folosesc Kodi, mi s-a părut nedumerit și mie. Dar, a fost nevoie de foarte puțin timp pentru a-l ocoli.

Avem ghiduri detaliate, pas cu pas, pentru a vă ajuta să instalați și să începeți să utilizați diverse suplimente în câteva minute. Mai jos este lista ghidurilor.

Suplimente pentru filme, emisiuni TV și alte conținuturi la cerere:

 • Exodus Redux
 • Dragonul magic
 • Yoda
 • Exod
 • Venin

TV live Kodi Addons:

 • Trăiește dezinteresat
 • Televiziunea Klub IPTV a jucătorului
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Adăugări sportive:

 • Diavolul sportiv
 • Sportowa

Cum să utilizați Kodi Addons pentru a viziona filme, emisiuni, TV live etc.

După ce ați instalat un addon, îl veți găsi în secțiunea Video-addons. Vă voi arăta mai întâi cum puteți găsi suplimentele pe care le-ați instalat. Mai târziu, vă voi arăta cum să le folosiți.

Vă rugăm să rețineți că în secțiunea Videoclipuri puteți accesa doar suplimentele care transmit conținut video, cum ar fi filme și emisiuni. Dar nu toate suplimentele sunt pentru videoclipuri. Kodi acceptă, de asemenea, mai multe suplimente de utilitate. Aceste suplimente se găsesc în secțiunea suplimente pentru programe. Dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la suplimentele de program. Deoarece abia acum începeți cu Kodi, nu doriți să știți decât despre suplimentele video care vă permit să vizionați conținutul preferat. Folosesc Kodi de ani buni și am găsit prea puțină utilizare de alte suplimente, altele decât cele legate de transmisia video.  

Accesați suplimentele video

Reveniți la ecranul de pornire Kodi, dacă nu sunteți deja acolo, apăsând butonul înapoi în mod repetat.

Acum, faceți clic pe „Adăugări” din partea stângă

cum se utilizează suplimente kodi

Apoi, faceți din nou clic pe „Componente video” din stânga. Chiar dacă nu faceți clic pe suplimente video și doar treceți peste acesta, toate suplimentele dvs. de streaming video vor apărea în partea dreaptă

Ghid de utilizare kodi

Așa va arăta lista completărilor instalate

Ghid pas cu pas despre utilizarea codi

Folosind suplimentele dvs.

Când vă aflați la suplimente video, puteți vedea pictogramele suplimentelor. Pentru a deschide orice completare, trebuie doar să faceți clic pe o singură dată.

Voi face clic pe addonul Exodus Redux pentru a servi drept exemplu pentru acest ghid

cum se utilizează suplimente kodi

Exodus Redux este un addon la cerere. Deci, ceea ce vedeți în continuare sunt categoriile în care au fost aranjate diverse titluri.

cum se utilizează ghidul pentru începători kodi

Când faceți clic pe o categorie, puteți vedea direct lista cu titluri sau subcategorii. Acesta variază în funcție de suplimente.

Când fac clic pe categoria „Filme” din addonul Exodus Redux, văd subcategoriile precum Genuri, An, Oameni, Limbi, certificate etc..

În cadrul unei subcategorii pot exista mai multe subcategorii. De exemplu, în cadrul subcategoriei Genuri, vă puteți aștepta să găsiți alte subcategorii precum Acțiune, aventură, dramă, comedie, fantezie etc..

Ideea este să faceți clic pe categorii și subcategorii și când veți vedea în sfârșit lista titlurilor, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe titlul pe care doriți să îl jucați. Adăugarea va începe să zgârie diverse servere și să vă aducă linkurile de streaming.

Faceți clic pe link și sunteți gata să începeți să vizionați filme sau emisiuni pe Kodi.

cum să utilizați aplicația kodi

Ei bine, acesta este aproape tot ce trebuie să faci.

Ce sunt Kodi Builds?

Când instalați Kodi și îl rulați pentru prima dată, ceea ce vedeți este interfața implicită cu pielea Kodi implicită numită „Estuary”.

cum se folosește kodi pe firestick

După instalarea Kodi, aveți nevoie de suplimente pentru a începe să vizionați emisiunile și filmele preferate. De aceea, aveți de gând să instalați diferite suplimente individual.

Ce se întâmplă dacă ar exista o modalitate de a schimba aspectul lui Kodi și de a obține mai multe suplimente preinstalate în același timp? Aici apar clădirile Kodi.

În cuvinte simple, Kodi build oferă un makeover pentru interfața Kodi implicită și o schimbă în ceva mai interesant cu o piele nouă. În același timp, o construire preinstalează mai multe suplimente Kodi pentru o gamă largă de tipuri de conținut, astfel încât nu trebuie să le instalați manual.

Pentru a rezuma, o construire Kodi:

 • Schimbă aspectul lui Kodi
 • Vă aduce mai multe suplimente preinstalate

Așa arată Kodi după instalarea unei construcții foarte populare numită „Titanium Build”.

cum se instalează build-urile kodi

Cum se instalează Kodi Builds

Există zeci de construcții Kodi acolo. Nu toate sunt bune. Aruncați o privire la cele mai bune construcții Kodi și alegeți ce vă place cel mai mult. Puteți încerca diferite variante în momente diferite.

Instalarea unui build pe Kodi necesită un pic de acțiune, dar nu este dificil. Avem ghiduri de instalare detaliate, ușoare și pas cu pas pentru cele mai populare construcții. Parcurgeți ghidurile noastre de instalare pentru următoarele versiuni și puteți obține cel care vă place în câteva minute:

 • Titanium Build
 • Misfit Mods Lite
 • Televiziune pentru pivniță
 • Creează linia simplificată
 • Magic No Limits
 • Portalul unei națiuni se construiește

Cum se utilizează un Kodi Build

În afară de rearanjarea diferitelor elemente și de transformarea interfeței, Kodi cu o construcție nu este foarte diferită de Kodi fără ea. Aceasta este o veste bună, deoarece înseamnă că nu este nevoie să te obișnuiești foarte mult cu o construcție Kodi, chiar dacă ești începător.

Pentru acest ghid, folosesc de exemplu Titanium Build. Toate construcțiile sunt mai mult sau mai puțin la fel ca aspect, cu excepția câtorva diferențe minore. Chiar dacă aveți orice altă construcție, prin acest exemplu veți obține ideea generală despre cum să mergeți folosind orice altă construcție.

Așa arată ecranul principal al lui Kodi cu Titanium Build. După cum este evident, această piele este mult mai vibrantă și mai întâmplătoare decât pielea implicită, blanda Kodi.

cum se folosește kodi

După cum puteți vedea, există o bară de meniu în jurul mijlocului ecranului de pornire Titanium și o submeniu contextual de dedesubtul acesteia.

Când selectați un element în bara principală de meniu, submeniurile aferente apar. De exemplu, când selectez Filme, văd elementele aferente Căutare, Tendințe, Noi versiuni etc..

Continuați și selectați alte opțiuni precum Emisiuni TV, IPTV, Sport și observați cum se schimbă submeniul.

cum să folosiți build-urile kodi

Amintiți-vă, am spus că construirile vin cu suplimente preinstalate?

Am selectat opțiunea „Filme” din bara de meniuri. În partea de jos, puteți vedea lista addonurilor pentru filme (Gaia etc.). Acestea sunt câteva dintre suplimentele preinstalate cu Titanium Build.

Ghid pentru începători kodi

Când selectez Emisiuni TV, în partea de jos apar suplimentele pe care le prezintă gazdele TV.

În mod similar, veți găsi suplimente pentru IPTV (TV live), Sport, Kids Zone, etc.

cum se folosește kodi pe firestick

Lista completărilor pe care le vedeți pe ecranul de pornire Titanium nu este neapărat completă. O compilare poate avea mai multe suplimente decât poate fi prezentată pe ecranul său principal. Dacă doriți să explorați mai multe suplimente, iată ce puteți face:

Selectați Meniu principal în bara de meniu (doar selectați, nu faceți clic pe acesta. Făcând clic va deschide un set complet diferit de opțiuni)

cum să folosiți build-urile kodi

Acum, faceți clic pe „Componente video” din submeniul de mai jos

cum să găsești build-uri kodi

Aici, veți găsi lista completă a suplimentelor video care au fost preinstalate cu Titanium Build.

cum se folosește kodi

Cum să adăugați suplimente la o compilare

O construcție vine preconfigurată cu mai multe suplimente. Dar acest lucru nu garantează neapărat că va avea întotdeauna suplimentul dorit.

Dacă compilarea dvs. nu vă împachetează suplimentul preferat, îl puteți instala manual.

V-am spus cum puteți instala suplimente pe Kodi mai devreme în acest ghid. Dar, a fost vorba despre crearea de addon-uri fără compilare.

Toate compilările vă permit să instalați suplimente peste ele. Vestea bună este că metoda de instalare cu o compilare nu este foarte diferită în comparație cu fără una. Ca și înainte, adăugați URL-ul sursă la Kodi, instalați repo din sursă și, eventual, instalați addon-ul din repo.

Vă rugăm să citiți ghidul nostru detaliat pentru a afla cum să instalați suplimente peste compilări.

# Recomandat - Obțineți un VPN Kodi

Înainte de a începe să utilizați Kodi pentru difuzarea filmelor preferate, a emisiilor TV sau a sporturilor, vă recomand cu tărie să obțineți un VPN bun pentru Kodi.

Pentru cei care nu sunt conștienți, Kodi VPN este un instrument care vă protejează activitățile de streaming Kodi de ochii indurerați ai „Big Brother.” Cu alte cuvinte, maschează traficul de internet de pe și către dispozitivul dvs. și se asigură că Guvernul, ISP , hackerii sau orice alte entități nu vă pot autentifica sau urmări activitățile online.

Pentru a viziona filme și emisiuni pe Kodi, trebuie mai întâi să instalați suplimente. Majoritatea acestor suplimente sunt disponibile prin intermediul furnizorilor terți și vă permit să transmiteți gratuit conținutul preferat.

Nu încurajez cititorii să urmărească conținut protejat de drepturi de autor folosind surse ilegale. În același timp, cred, de asemenea, că fiecare are dreptul la intimitatea lor și că acest drept trebuie să fie respectat atât în ​​teorie, cât și în practică.

Un VPN Kodi vă criptează conexiunea la internet și deviază traficul online printr-un server privat virtual. Drept urmare, oricine ar putea încerca să urmărească activitățile de pe internet nu reușește acest lucru. ExpressVPN este VPN-ul meu Kodi recomandat, deoarece este rapid și foarte sigur. Utilizează tehnologie de criptare impregnabilă pentru a vă proteja confidențialitatea și identitatea online. ExpressVPN oferă 100% anonimat utilizatorilor Kodi.

cel mai bun kodi vpn

Poți să folosești ExpressVPN pe o serie de platforme de dispozitive compatibile Kodi, cum ar fi Android, FireStick, iOS, Mac, Windows, etc. Puteți utiliza acest VPN cu Kodi și orice alte aplicații de streaming pe care le puteți utiliza.

Deci, înainte de a începe difuzarea fluxului, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Înveliți

Este aproape tot ce trebuie să știți despre Kodi ca începător. Sincer, în cea mai mare parte, va trebui să utilizați doar funcțiile de bază ale Kodi pe care le-am prezentat în acest ghid. Sunt familiarizat cu Kodi de ani buni și chiar astăzi abia depășesc elementele de bază. Știți cum să instalați addon pe dispozitivul pe care îl utilizați și învățați să configurați suplimente și veți avea deja grijă de o mulțime de lucruri. Construcțiile Kodi sunt minunate, oferă un apel vizual la interfață și îți facilitează viața cu ajutorul suplimentelor preinstalate. Este bine să aveți o construcție. Eu îl folosesc eu. Ceea ce vă spun este că, chiar și atunci când eliminați construcțiile din ecuație, puteți folosi în continuare Kodi doar cu suplimentele. Dar nu poți face multe fără adaosuri. Probabil că o să spun asta a treia oară în acest ghid - addonurile sunt cel mai important aspect al lui Kodi.

Mai multe resurse Kodi

Cum să opriți tamponarea pe Kodi
Cum să configurați Trakt pe Kodi
Cum să rezolvi problemele comune Kodi
Cum se instalează mai multe Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me