Cum se instalează 13 Clowns Video Addon pe Kodi

>

În acest tutorial, vă voi arăta cum să instalați 13 clonuri video addon pe Kodi 18.2 / 18.1 Leia / Krypton 17.6. Puteți utiliza instrucțiunile oferite aici pentru a instala acest addon pe FireStick, Android Mobile, Calculatoare și toate celelalte dispozitive compatibile cu Kodi.  

13 Clovni Kodi addon este o surpriză plăcută asupra căreia m-am împiedicat abia de curând. După ce ați testat-o ​​și l-ați folosit o perioadă, a avut sens complet să-l împărtășiți cu dvs. Acest addon nu numai că îți aduce filmele și emisiile TV obișnuite, ci oferă și câteva oferte deosebite. De exemplu, veți găsi un întreg catalog de filme vechi sortate după zece ani. Apoi, există câteva filme populare livrate ca preferate ale dezvoltatorului. Veți găsi, de asemenea, secțiunea Spotlight lunar cu câteva speciale interesante.

: 13Clowns nu mai este disponibil. Puteți încerca clona sa - IT Addon sau puteți consulta mai multe opțiuni din lista noastră de Best Addons. 

Actualizați: Addon-ul a folosit inițial Scrapers-ul Lambda, folosit și de foarte popularul addon Exodus Redux. Cu toate acestea, dezvoltatorii au renunțat la Lambda și l-au înlocuit cu un Civitas Scrapers din comunitate. Civitas nu s-a descurcat bine inițial, dar acum funcționează bine atât pentru Kodi Leia, cât și pentru Krypton.

Cum se instalează cei 13 clovni Kodi Addon

Procesul de instalare este împărțit în două părți, după cum urmează:

  • Partea 1: Permiteți instalarea din surse necunoscute
  • Partea 2: Instalați Kodi Addon Video 13Clowns

Instrucțiunile detaliate de mai jos vor acoperi ambele părți. Să începem

Partea 1: Permite surse necunoscute

Aceasta este o condiție necesară pentru a permite instalarea suplimentelor obținute din surse terțe. Acestea sunt suplimentele care nu fac parte din depozitul oficial al Kodi.

Din motive de securitate, astfel de suplimente nu sunt permise. Dar, când instalați un addon sigur, cum ar fi 13Clowns Video pe Kodi, nu trebuie să vă faceți griji pentru această setare. Iată cum îl schimbați:

1) După lansarea lui Kodi, rămâneți pe ecranul de start și faceți clic pe butonul Setări opțiunea din colțul din stânga sus (este pictograma cog pe care ar trebui să o cauți)

cum se instalează 13 clowns kodi addon

2) Acum deschideți elementul Setarile sistemului 

Clic Sistem dacă utilizați Kodi 18 Leia

13 clovoni video kodi addon

3) Continuați și selectați elementul de meniu Add-on-uri în partea stângă a ferestrei următoare. După ce faceți acest lucru, mergeți la partea din dreapta și porniți opțiunea care citește Surse necunoscute

13 clovni kodi addon

4) Acest prompt dorește să te asiguri că știi ce faci. Clic da și continuă

instalați 13clowns video kodi addon

Permiteți-mi să vă ghidez acum în etapele de instalare. Procesul este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să urmați fiecare pas cu atenție. Începem:

Partea 2: Instalați 13 Clovni Addon pe Kodi

Procesul de instalare a addon-ului 13Clowns implică adăugarea sursei, instalarea depozitului și instalarea addon-ului din depozit. Iată cum merge:

1) Deschideți Kodi Setări încă o dată după navigarea înapoi pe ecranul de start

cum se instalează 13clowns pe kodi

2) În fereastra următoare, deschideți Manager de fișiere (este în partea stângă sus în Kodi Leia 18)

13clowns addon

3) Mergeți înainte și faceți clic Adăugați sursa așa cum vedeți în imaginea oferită mai jos

13clowns kodi addon

4) Faceți clic pe opțiune pe fereastra care apare în continuare

instalați 13 clovni addon kodi

5) Cu ajutorul tastaturii afișate pe ecran, mergeți mai departe și introduceți următoarea adresă URL: [Șters, deoarece nu funcționează acum]

Înainte de a lovi O.K buton, verificați adresa URL pentru a vă asigura că este corectă

13 URL sursa de clovni

6) Vei reveni pe fereastra în care ai făcut clic anterior. Navigați la câmpul etichetat Introduceți un nume pentru această sursă media

Acum introduceți un nume cu care doriți să identificați această sursă. De exemplu, îl numesc 13clowns

Verificați totul încă o dată și faceți clic O.K

13 clovn repo link

7) Ați adăugat sursa. Acum mergeți din nou pe ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe Add-on-uri

setări pentru addons

8) Faceți clic pe butonul Instalator de pachete (se află în colțul din stânga sus și apare ca o casetă deschisă. Verificați imaginea)

instalator de pachete

9) Faceți clic pe Instalați din fișierul zip

cum se instalează 13clowns kodi addon

10) Faceți clic pe 13Clowns sau numele sursei pe care l-ai adăugat mai devreme

13 clovni adoni pe kodi

11) Deschideți fișierul zip repository.13clowns-x.x.x.zip

„X.x.x” reprezintă numărul versiunii fișierului zip. În timp ce scriam acest ghid, 1.0.15a a fost versiunea disponibilă.

13clowns pe kodi

12) Acum, așteptați A fost instalat suplimentul Repo de clovni notificare, care este afișată în partea dreaptă sus a ferestrei.

Ați instalat cu succes depozitul dorit. Să instalăm addon-ul acum.

13 depozit de clovni

13) Faceți clic pe Instalați din depozit pe aceeași fereastră în care ați făcut clic pe Instalare din fișierul zip mai devreme

instalați 13 addon clovni

14) Apoi, faceți clic pe 13 Clovnii Repo

cum se instalează 13 clowns kodi addon

15) Deschis Componente video

13 adăugări video pentru clovni

16) Faceți clic pe 13 Clowns Video

Video de 13 clovni

17) Continuați și faceți clic Instalare în jos-dreapta

cum se instalează 13clowns video addon pe kodi

18) Așteptați finalizarea instalării addon. Veți primi confirmarea sub forma notificării A fost instalat suplimentul video pentru clovni (apare în partea dreaptă sus a afișajului)

13 codown video

Asta va fi tot. Ați instalat cu succes 13 addon Kodi Clowns.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar, ce se întâmplă dacă sfârșiți să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe difuzarea pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Nu promovăm sau încurajăm încălcările drepturilor de autor. Dar nici nu dorim să ajungeți la problemele legale. Mai mult, credem în dreptul la confidențialitate și suntem susținătorii săi puternici.

Prezentare rapidă a 13 Clovni Kodi Addon

Pentru a accesa acest addon, accesați ecranul de pornire Kodi și de acolo navigați la Add-on-uri > Componente video

cum să folosești 13 clovni pe kodi

Asta vedeți pe ecranul principal al 13Clowns Video. Cu categorii precum Filme & Emisiuni TV, pare un supliment suplimentar obișnuit pentru conținut la cerere. Dar, vine și cu câteva speciale. Există 13Clowns Random Favorites, care, după cum sugerează și numele, prezintă câteva filme populare, în mare parte vechi.

13 clovni pe kodi

Apasă pe Filme categorie și veți găsi câteva subcategorii speciale, cum ar fi Colecțiile de actori, Colecțiile Boxset, Colecțiile de Crăciun, Colecțiile pentru copii, Colecțiile de filme auto și filmele vechi aranjate cronologic după zece ani.

cum să folosești 13 clovni codi addon

Dacă doriți să vizionați flick-uri noi, derulați în jos și veți găsi categoriile obișnuite precum genuri, cele mai populare, cele mai votate, filme noi etc..

13 categorii de clonuri video de adăugare

În următoarea secțiune, vă voi arăta cum puteți configura Civitas Scrapers. Este posibil să vă ajute dacă primiți eroarea „Fără fluxuri” în timp ce încercați să redați videoclipurile dvs. preferate.

Remediați 13 Clovni Nu există eroare disponibilă de flux: Setați răzuitori Civitas

Dacă nu aveți posibilitatea să redați videoclipurile sau dacă videoclipurile solicitate nu obțin fluxuri, iată soluția care ar putea funcționa.

1) Faceți clic pe Alegeți pachete de răzuire pe ecranul principal al 13Clowns Video addon

13 clovni nu există un flux disponibil

2) Asigurați-vă Furnizori fila din stânga este selectată. Vei observa asta Răzuitori Civitas este ales ca Furnizor Scraper. Dezvoltatorii au eliminat răzuitoarele Lambda și Global.

instalează 13clowns video addon

3) Faceți clic pe Deschideți Setările Scrapers Civitas

instalează 13clowns video addon

4) Va apărea o fereastră nouă. Din nou, păstrează Furnizori opțiune din stânga selectată. În dreapta, faceți clic Furnizori de răsturnări Civitas Default

13 Clowns Video Kodi Addon

5) Acum faceți clic pe butonul Străin fila din stânga și pe dreapta Activați toți furnizorii străini

13 Clowns Video Kodi Addon

6) Dacă aveți un abonament plătit al Real Debrid, faceți clic pe Numai Debrid pe stânga și pe clic dreapta Activați toți furnizorii Debrid

codi addon 13clowns video

7) Odată ce totul este îngrijit, faceți clic pe O.K

codi addon 13clowns video

Asta poate rezolva Fără fluxuri problema

Verdict 

Am descoperit acest addon de curând (în timp ce scriu acest ghid) și mi-a luat doar o privire rapidă pentru a mă impresiona. 13 Clovni Kodi addon are câteva categorii speciale greu de găsit în alte suplimente populare. Sunt un mare fan al clasicilor și are o bibliotecă solidă de filme încă din anii 50.

13 Clovni vă servește și cu cele mai recente filme și emisiuni TV. În cuvinte simple, este un pachet complet. A înlocuit Lambda Scrapers cu Civitas Scrapers. O mulțime de fluxuri nu se joacă. Sper că asta se datorează tranziției și 13Clowns vor reveni la streaming de înaltă calitate.

Legate de:

Cele mai bune Kodi Addons
Cele mai bune construcții Kodi
Seren Kodi Addon
Yify Filme HD Addon

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me