Cum se instalează BK Links Build pe Kodi

>

În acest tutorial pas cu pas, veți învăța cum să instalați BK Links Build pe Kodi 17.6 Krypton. BK Links este una dintre cele mai bune compilări Kodi pentru filme / emisiuni TV și cântărește aproximativ 300 MB. Dacă intenționați să-l utilizați pe Fire Stick mai vechi, s-ar putea să nu funcționeze fără probleme cum v-ați aștepta. Cu toate acestea, al doilea gen Amazon Fire Stick cu Alexa, PC, Nvidia Shield funcționează bine și nu trebuie să întâmpinați probleme de îngheț..

: În prezent, Build BK Links nu este disponibil în Expertul digital Stream. Vă rugăm să încercați una dintre celelalte versiuni din lista noastră cu cele mai bune clădiri Kodi.

BK Links nu este încă disponibil pe Kodi Leia 18.0. Cu toate acestea, sper că dezvoltatorii vor elibera iterația Leia în curând.

cum se instalează link-urile bk build pe kodi

Cu BK Links Kodi Build, veți obține mai multe cele mai bune Kodi Addons preinstalate, înseamnă că nu este necesar să efectuați instalarea pentru fiecare dintre aceste addonuri. Unele dintre aceste adonamente sunt The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Supremacy și multe altele.

Notă: Vă recomand să resetați Kodi la setările din fabrică înainte de a instala orice Kodi build. Vă va asigura că veți obține cele mai bune performanțe posibile cu construirea dorită de Kodi.

Acum să vedem cum se instalează BK Links build pe Kodi 17.6 Krytpon pentru FireStick / PC / Nvidia Shield sau alte cutii Kodi.

Pași pentru instalarea BK Links Build pe Kodi 17.6

Aș dori să vă spun că BK Links nu este o compilare Kodi oficială și că va trebui să activați instalarea din surse necunoscute în aplicația dvs. Kodi. Fără să o activeze, Kodi nu va permite instalarea niciunei Kodi Addon / Build de la terți.

  • Accesați Setări în partea stângă sus a paginii de pornire Kodi.
  • Deschideți „Setări sistem” și selectați „Adăugări” în bara laterală din stânga.
  • Activați „Surse necunoscute”. Faceți clic pe „Da” pentru confirmare.
  15 mejores pieles de Kodi para cambiar la apariencia de tu Kodi

Acum că Kodi este gata să instaleze BK Links Build, urmați ghidul pas cu pas de mai jos.

Pasul 1: Deschideți „Setări” pe pagina principală Kodi (consultați pictograma roată din stânga sus a paginii de pornire Kodi)

setări kodi

Pasul 2: Dați clic pe „Manager fișiere” și deschideți „Adăugați sursa”

adăugați repo sursa kodi

Pasul 3: Faceți clic pe „Niciunul” și tastați http://streamdigital.org/wiz/ apoi faceți clic pe OK. Pe ecranul următor, va trebui să tastați numele sursei media. O numesc „Wiz”Pentru acest ghid, îl puteți numi orice doriți. După adăugarea numelui și adresei URL, faceți clic pe OK.

link-urile bk creează link-ul de descărcare

Pasul 4: Accesați pagina principală Kodi > Add-on-uri > Instalator de pachete.

instalator de pachete kodi

Pasul 5: Deschideți Instalarea din fișierul zip > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

instalați bk links build repo din fișierul zip

Pasul 6: Așteptați câteva minute și veți vedea ecranul Informații așa cum se arată în imaginea de mai jos. Faceți clic pe „Renunțați” pentru ao închide.

bk link-urile creează ecranul de informații

Pasul 7: Faceți clic pe „Continuare” în următorul pop-up. De asemenea, puteți modifica setările acestui pop-up înainte de a face clic pe Continuare.

setări pentru link-urile bk build kodi

Pasul 8: Deschideți „Construiți meniul”

meniul de construire a linkurilor bk

Pasul 9: Faceți clic pe „Linkuri BK”

instalați link-urile bk build pe kodi

Pasul 10: Veți vedea două opțiuni pentru instalare aici - Fresh Install și Standard Install. Prima opțiune va reseta Kodi la setările din fabrică, iar cea din urmă va instala pur și simplu compilarea fără a atinge datele existente.

Recomand „Instalare proaspătă”, deoarece asigură cele mai bune performanțe la construcțiile Kodi. După ce faceți clic pe „Instalare nouă”, vă va solicita confirmarea dvs. despre resetarea Kodi la valorile implicite din fabrică. Faceți clic pe OK.

link-uri proaspete de instalare bk se bazează pe kodi

Pasul 11: Kodi va descărca acum BK Links build, care are o dimensiune de aproape 300 MB.

  Top 6 najboljih Kodi alternativa koje se koriste u 2020. godini

descărcați link-urile bk construite pe firestick kodi

Pasul 12: Odată descărcat BK Links Build, acesta va instala toate fișierele necesare și va solicita „Forța închidere”. Doar fă-o.

vigoare kodi închide

Pasul 13: Lansarea Kodi și BK Links va fi primul lucru pe care îl vedeți.

cum se instalează link-urile bk build pe firestick sau kodi

Astfel instalați BK Links build pe Kodi 17.6. Dacă aveți probleme cu instalarea pentru FireStick / PC, nu ezitați să comentați mai jos.

Linkurile BK nu funcționează

Uneori primesc întrebări pe care BK Links le construiește nu funcționează pe Kodi / FireStick. Ei bine, posibilul și cel mai frecvent motiv pentru fluxurile care nu sunt disponibile pe compilarea BK Links este problema serverului. Este o problemă de ceva timp și de îndată ce problema serverului este rezolvată, compilarea BK Links ar trebui să funcționeze bine. Cu toate acestea, dacă nu este problema serverului, vă recomand să reinstalați BK Links Kodi build urmând acest ghid. Este o soluție rapidă și cea mai bună.

BK Linkuri Kodi Build nu se instalează

Atâta timp cât nu există nicio problemă de server, compilarea BK Links ar trebui să se instaleze cu ușurință cu ghidul de mai sus. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor care se confruntă cu probleme de instalare sunt cei care efectuează dactilografii în adresa URL sursă. Vă sugerez să verificați adresa URL pe care ați adăugat-o în pasul „Adăugați sursa”. Trebuie să fie http://streamdigital.org/wiz/ sau nu va funcționa.

Dacă încă nu puteți instala BK Links build, anunțați-vă problema exactă în comentariile de mai jos.

Alternative BK Link-uri

Dacă nu îți place BK Links Build din orice motiv sau nu poți face ca acesta să funcționeze fără probleme, există alte câteva versiuni pe care le poți instala pe dispozitivul tău. Consultați legăturile de mai jos pentru unele dintre construcțiile populare.

  Как да инсталирате Tomb Raider Build на Kodi

Cum se instalează No Limits Magic Build
Cum se instalează Slamious Build
Cum se instalează Titanium Build

Acestea nu sunt singurele compilări disponibile ca alternativă la compilarea BK Links. Puteți consulta lista completă de construcții aici.

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me