Cum se instalează Chronos Addon pe Kodi

>

Așadar, ați instalat Kodi pe dispozitivul dvs. Firestick sau pe dispozitivul inteligent și sunteți gata să vizionați TV live. Problema este că descărcarea Kodi singur nu vă oferă acces instantaneu la TV live, filme și muzică. Cu Kodi fiind pur și simplu un media player open-source, acesta trebuie să fie configurat și personalizat pentru a putea vizualiza conținutul. Prin urmare, pentru a vă bucura cu adevărat de Kodi și de a reda conținutul, trebuie să descărcați suplimente pe acesta.

Complementele sunt cele care aduc viața lui Kodi și permit utilizatorilor să urmărească emisiuni TV, sport, filme și multe altele. Există suplimente pe care le puteți căuta și descărca în depozitul oficial Kodi, iar apoi există suplimente Kodi terțe, care sunt adesea gratuite pentru descărcare și instalare. De remarcat, suplimentele terță parte conțin adesea conținut piratat, așa că nu uitați să transmiteți fluxul în mod responsabil! Cu acest lucru, acest articol vă va arăta cum să instalați addonul Chronos Kodi.

Chronos addon este funcțional, dar multe fluxuri nu vor funcționa

Utilizați Chronos pe Kodi în siguranță cu un VPN

Înainte de a ne afunda în procesul de instalare a addonului Chronos Kodi, este recomandat să configurați un VPN dacă intenționați să transmiteți conținut pe Kodi. O rețea privată virtuală (VPN) vă permite să transmiteți în siguranță și în mod privat conținutul pe Kodi, păstrându-vă identitatea și locația ascunse furnizorilor de servicii de internet (ISP). Dacă ISP-urile știu că transmiteți conținut, acestea au capacitatea de a vă accelera viteza de conectare și de a vă monitoriza datele de intrare și de ieșire. Obținerea unui VPN va împiedica ISP-urile să vă perturbe conținutul și vă poate permite, de asemenea, să vizualizați conținut care poate să nu fie disponibil în zona dvs. sau să fie blocat geo.

Există multe opțiuni VPN disponibile pentru dvs., totuși, folosesc și recomand ExpressVPN pentru cea mai rapidă viteză și politica de logare zero. Puteți face clic pe AICI pentru a obține ExpressVPN pentru Kodi. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu vă plac serviciile (ceea ce este foarte puțin probabil).

Puteți citi și articolul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi și motivele pentru care trebuie să utilizați o VPN.

Acum, când sunteți la curent cu riscurile asociate cu Kodi și cu beneficiile unei VPN, să trecem la procesul de instalare pentru Chronos on Kodi.

Cum se instalează Chronos Kodi Addon

Chronos este un terț addon disponibil pentru descărcare pe Kodi, care permite utilizatorilor să transmită în direct programe TV și sport. Componenta suplimentară include categorii suplimentare, cum ar fi Hockey, Concerte, Filme, Radio și multe altele. Chronos este în jur de aproape un an și este disponibil printr-un depozit neoficial Kodi cunoscut sub denumirea de Skydarks Repository. Pentru a începe cu instalarea Chronos pe Kodi, va trebui să activați mai întâi surse necunoscute pe Kodi. Pentru a face acest lucru, veți dori:

  • Faceți clic pe butonul „Setări“ scurtătură în partea stângă sus a ecranului de pornire (pictograma Gear)
  • Selectați Setarile sistemului pe Kodi 17.6 sau Sistem pe Kodi 18
  • Click pe Add-on-uri pe bara laterală
  • Derulați la "surse necunoscute" și treceți-l mai departe
  • Selectați „Da” când vedeți mesajul de avertizare

După ce activați surse necunoscute pe Kodi, puteți să vă întoarceți la pagina principală și să faceți clic pe butonul „Setări“ pictogramă încă o dată. După ce faceți clic pe „Setări“ (pictograma Gear), veți dori:

# 1. Deschide Manager de fișiere

Chronos kodi addon

# 2. După ce deschideți managerul de fișiere, faceți dublu clic pe „Adaugă sursa” din panoul lateral stâng. Acest lucru ar trebui să solicite un ecran pop-up să apară care se citește „Adăugați sursa fișierului.” Selectați „“ iar Kodi vă va solicita apoi o adresă Web. Introduceți următoarea adresă web: http://www.skydarks.com/skydarks/

Când terminați, faceți clic pe „OK” și ar trebui să aveți posibilitatea de a schimba numele sursei. După introducerea unui nume pentru fișierul dvs. media, faceți clic pe „OK” pentru a ieși din fereastra pop-up.

cum se instalează Chronos kodi addon

# 3. Du-te înapoi la ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe „Suplimente“ din meniul din partea stângă. În pagina Componente suplimentare, localizați "Cutie deschisa" pictograma din partea stângă a ecranului și faceți clic pe ea pentru a o lansa.

instalator de pachete kodi

# 4. Apoi, selectați „Instalați din fișierul ZIP.”

instalați din codul fișier zip

# 5. Aceasta va solicita o nouă fereastră pentru a deschide denumirea „Instalare din fișierul zip”, unde veți vedea orice surse adăugate. Aici, ar trebui să vedeți fișierul dvs. „Sky Darks” și va trebui să faceți clic pe el. După ce faceți clic pe fișier, veți vedea un singur fișier zip, numit „repository.skydarks-x.x.x.zip.Faceți clic pe fișierul respectiv pentru a-l instala.

Instalare Chronon Kodi addon

# 6. După instalarea fișierului zip, accesați „Instalați din depozit.”

kodi instala din depozit

# 7. De acolo, puteți selecta acum Depozitul Skydarks. După selectarea depozitului, accesați „Componente video” și faceți clic pe „Chronos.“ La pagina Chronos, pur și simplu selectați "Instalare" (în partea de jos a paginii) și sunteți gata să începeți să vizionați conținutul!

cum se instalează Chronos pe kodi

Perks of Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon permite utilizatorilor să difuzeze o varietate de conținut fără a fi nevoiți să plătească pentru a-l accesa. Obiectivul principal al acestui terț este pus pe televiziunea în direct și sport, dar oferă mult mai mult conținut decât utilizatorii săi. În prezent, Chronos are 70 de canale TV în direct, dar cele mai multe canale sunt furnizate din Canada. Chronos oferă câteva canale internaționale din Austria și Germania, dar rețineți, unele dintre cele 70 de canale sale nu funcționează corect. În prezent, Chronos oferă utilizatorilor săi următoarele programe sportive: MLB, UFC și NHL. Nu vă faceți griji fanilor NFL! Chronos permite utilizatorilor să difuzeze sporturi live, cum ar fi fotbal, baschet și moto-sport.

Cu Chronos Kodi Addon, utilizatorii se vor putea bucura de concerte muzicale de la aproximativ 400 de artiști muzicali și pot întâlni chiar și câteva documentare muzicale. Din fericire, toate link-urile legate de muzică funcționează corect la supliment. Filme, deși o categorie recentă, sunt de asemenea disponibile pe Chronos, cu 30 de filme recent lansate, care pot fi transmise în prezent. Fiți atenți când transmiteți conținut de filme (precum și programe TV) în care majoritatea suplimentelor terță parte utilizează adesea surse piratate pentru a achiziționa un astfel de conținut. Deși Chronos este un nou add-on în Kodi și este în proces de achiziție de mai mult conținut, a devenit rapid o alegere populară pentru utilizatori!

Legate de:

Cum se instalează Exodus Redux pe Kodi
Cum se instalează Exodus Kodi Addon
Cum să ștergeți memoria cache pe Kodi
Cum se instalează Venom Kodi Addon

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me