Cum se instalează Copierea și lipirea Kodi Addon

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați suplimentul Copy AND Paste Kodi. Metoda prezentată mai jos funcționează exact la fel pe toate platformele acceptate de Kodi Krytpon, cum ar fi FireStick, telefoane mobile Android, Windows PC, Mac și altele.

Copy And Paste este un addon Kodi pentru a viziona filme gratuite. Acest supliment nu are neapărat colecția similară cu celelalte suplimente. Se concentrează mai mult pe filme prin emisiuni TV. De asemenea, a organizat titluri de filme în anumite categorii unice, cum ar fi Reddit top 250, filme extraterestre, arte marțiale, vrăjitoare etc. Addon are o mulțime de conținut și obține fluxuri de bună calitate de pe diverse servere.

De fapt, colectia și organizarea distinctă a filmelor mi-au stârnit interesul pentru Copy and Paste Kodi addon. Când am explorat suplimentarul suplimentar, am început să-mi placă mai mult. Există o mulțime de lucruri pe care nu le pot găsi nicăieri în altă parte. Prin urmare, m-am simțit obligat să-l împărtășesc cu tine. În curând va fi printre cei mai buni suplimenti Kodi. Iată, așadar, ghidul despre instalarea addonului Copy and Paste Kodi.

Actualizare: Adăugare Copiere și Lipire a fost eliminată din Maverick Repo. Nu mai este disponibil.

Cum se instalează Copierea și Lipirea pe Kodi

Copy and Paste este un supliment suplimentar pentru terți. Mecanismul de securitate implicit al Kodi este conceput pentru a preveni instalarea de pluginuri sau suplimente terțe. Dar, puteți evita cu ușurință această regulă, făcând o mică modificare la setarea de securitate. Faceți această modificare numai atunci când sunteți sigur că suplimentul pe care îl veți instala este sigur. Vestea bună este că suplimentul Copy and Paste Kodi este în siguranță.

Iată ce trebuie să faceți:

1. Rulați aplicația Kodi pe dispozitivul dvs., apoi faceți clic pe opțiunea „Setări” de pe ecranul de pornire. Această pictogramă arată ca o roată și este plasată în partea stângă sus a ecranului de pornire.

  How to Install SkyDark Kodi Build

cum se instalează kodi și se adaugă codi addon

2. În continuare, doriți să faceți clic pe „Setări sistem”

setări de sistem kodi

3. Când vedeți următorul ecran, selectați „Adăugări” în coloana din stânga / bara laterală. Când faceți asta, veți vedea opțiunea „Surse necunoscute” din dreapta ferestrei. Această opțiune are un comutator, care trebuie mutat în poziția ON (dacă nu este deja). Deci, porniți Sursele necunoscute

Surse necunoscute Kodi

4. Ceea ce urmează să vedeți în continuare este următorul mesaj de avertizare. Deoarece Copy and Paste este un addon Kodi sigur, puteți ignora acest mesaj și faceți clic pe „Da” pentru a continua

confirmarea kodi surse necunoscute

Acum puteți instala suplimentul Copy and Paste Kodi.

Ar fi o idee bună să dezactivați Sursele necunoscute după ce ați instalat acest addon.

Prezentare generală a procesului

Înainte de a începe etapele de instalare, permiteți-vă să vă oferim o privire rapidă asupra procesului, astfel încât să știți la ce să vă așteptați. Acesta va fi un proces în trei părți în care vă voi duce prin următoarele:

Partea 1: Adăugare sursă la Kodi (care va fi utilizat pentru instalarea depozitului)

Partea 2: Instalați depozitul MaverickTV de la sursă (repo-ul va fi folosit pentru instalarea suplimentului Copy and Paste Kodi)

Partea 3: Instalați suplimentul Copy and Paste pe Kodi de la repo MaverickTV

Permiteți-mă să vă duc acum prin procedură de instalare, pas cu pas.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

  Kako namestiti Nova Kodi Build

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Partea 1: Adăugați sursa Kodi

Urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Lansați Kodi și când vedeți ecranul de start faceți clic pe pictograma „Setări”

cum se instalează copierea și lipirea pe kodi

Pasul 2: În următoarea fereastră faceți clic pe opțiunea „Manager fișiere”

manager de fișiere kodi

Pasul 3: Acum, mergeți mai departe și faceți clic pe „Adăugați sursa” 

adăugați sursa pe kodi

Pasul 4: Când vedeți următoarea fereastră, faceți clic pe

copiați și lipiți codi addon 

Pasul 5: Acum veți vedea fereastra așa cum se arată în imaginea de mai jos. Introduceți exact http://mavericktv.net/mavrepo/ fie folosind tastatura de pe ecran sau orice alt dispozitiv de introducere pe care îl puteți utiliza, cum ar fi o tastatură.

Veți dori să vă asigurați că nu se vor da dactilografieri în timp ce introduceți această adresă URL. Apăsați „OK” când ați terminat

copiați și lipiți codul Kodon

Pasul 6: Acum, introduceți numele cu care doriți să identificați această sursă. Numele va fi înscris în eticheta „Introduceți un nume pentru această sursă media”

Aleg Maverick ca nume pentru sursă. Faceți clic pe „OK” încă o dată

Kopi și lipiți URL URL sursă suplimentară

Acum, asta adaugă sursa. Să trecem la următoarea parte

Partea 2: Instalați depozitul MaverickTV de la sursă

Un depozit este o gazdă la mai multe suplimente. Depozitul MaverickTV găzduiește suplimentar Copy and Paste Kodi și multe altele.

Iată cum instalați acest repo:

Pasul 1: Reveniți pe ecranul de pornire Kodi încă o dată. Acum, faceți clic pe „Adăugări” din bara laterală din stânga

setări pentru addonamente kodi

Pasul 2: Acum doriți să faceți clic pe opțiunea „Instalator de pachete” din stânga sus. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, această pictogramă arată ca o casetă deschisă

instalator de pachete kodi

Pasul 3: Acum, deschideți „Instalare din fișierul zip”

kodi instalați din fișierul zip

Pasul 4: Ar trebui să puteți vedea numele sursă pe care l-ați adăugat Partea 1: Pasul 6. După cum am numit-o Maverick, apare pe listă (vezi imaginea de mai jos).

Apasă-l.

copiați și lipiți addon Maverick repo

Pasul 5: În continuare, ar trebui să vedeți un fișier zip în următoarea fereastră. Se numește „repository.maverickrepo-x.x.zip”

  Како инсталирати ИРОН МАН на Коди 17.6 Криптон

x.x este numărul versiunii și se poate schimba ulterior. Continuați și faceți clic pe acest fișier zip

copiați și lipiți fișierul zipon addon

Pasul 6: Acum, pur și simplu așteptați să apară notificarea „Adăugarea MaverickTV Repo instalată” (o veți vedea în partea dreaptă sus a ecranului)

cum se instalează maverick tv repo

Asta instalează repo MaverickTV pe Kodi. Haideți să vedem acum cum puteți obține suplimentul de Copiere și Lipire Kodi de la acesta.

Partea 3: Instalați suplimentar Copiere și Lipire 

Iată pașii:

Pasul 1: Dacă sunteți încă pe ecranul în care am plecat Partea 2: Pasul 6 apoi faceți clic pe „Instalare din depozit”. Dacă nu, accesați ecranul de pornire Kodi și apoi navigați la accesorii> Package Installer, apoi faceți clic pe „Install from repositor”

instalați din depozit pe kodi

Pasul 2: Dați clic pe „MaverickTV repo”

depozit maverick

Pasul 3: Faceți clic pe Componente video

copiați și lipiți addon

Pasul 4: Faceți clic pe addonul „Copiere și lipire” din listă

cum se adaugă copi și lipiți codi addon

Pasul 5: Faceți clic pe butonul „Instalare” când vedeți următorul ecran. Butonul este în partea dreaptă jos

cum se instalează copierea și lipirea codului addon

Pasul 6: Acum, tot ce trebuie să faceți este să așteptați să apară notificarea „Copiați și lipiți suplimentul instalat”

copiați și lipiți codul Kodon

Pasul 7: Acum, întoarceți-vă la ecranul de start și navigați la suplimente > Componente video. Veți găsi suplimentar Copy And Paste pentru Kodi printre celelalte suplimente (dacă aveți)

cum se folosește addon-ul de copiere și lipire pe kodi

Continuați și deschideți suplimentul și bucurați-vă de conținutul preferat.

Concluzie

După cum poate ați observat o mulțime de suplimente, fie au oprit, fie au încetat să mai recupereze linkurile de streaming. Acesta este motivul pentru care a devenit cu atât mai important să fii la curent cu suplimentele care funcționează efectiv. Din fericire, suplimentul Copy AND Paste Kodi se numără printre cele care funcționează și îl poți instala din depozitul Maverick. Mi-a luat mai puțin de 5 minute să instalez suplimentele și am fost impresionat de colecția sa. De fapt, are și unele lucruri retro, pe care nu le găsesc în multe locuri. Mergeți înainte și încercați.

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe Fire Stick
Cum să închideți Jailbreak Amazon Fire Stick
Cum se instalează cCloud Kodi Addon
Cum se instalează Exodus Redux Kodi Addon

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me