Cum se instalează și se configurează Trakt pe Kodi

>

În acest articol, vom învăța cum să instalați și să configurați Trakt pe Kodi 18.5 & versiuni inferioare. Trakt este un serviciu terț care monitorizează ceea ce urmărești și îl sincronizează cu contul Trakt. Metoda demonstrată în acest ghid poate fi aplicată pe toate dispozitivele acceptate de Kodi, inclusiv FireStick, Windows PC, Android, etc.

Ce este Trakt pe Kodi?

Trakt este o platformă online care se integrează cu Kodi și scrobează filmele și emisiunile TV pe care le vizionezi. „Scrobbling” înseamnă pur și simplu să țineți o evidență a ceea ce urmăriți. Acest instrument păstrează o evidență a activităților dvs. de vizionare și vă ajută să găsiți conținut nou bazat pe istoricul dvs. Cu toate acestea, Trakt este mai mult decât un simplu înregistrator. De asemenea, vă permite să vă conectați la oameni din întreaga lume care împărtășesc interese similare.

Trakt nu ține doar o înregistrare a ceea ce ați urmărit deja, dar vă ajută să creați o listă de urmărire cu tot ce doriți să urmăriți. Este adevărat că puteți adăuga favorite la addonuri, dar cu addonul Kodi Trakt activat, lista dvs. de urmărire este disponibilă automat pentru toate suplimentele. Cu alte cuvinte, nu este necesar să mențineți lista individual pentru fiecare supliment. Un alt lucru bun despre Trakt este că nu aveți nevoie de Kodi pentru a crea sau menține lista de urmărire. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv cu conexiune la internet pe care poți accesa site-ul web Trakt.tv și să te autentifici în contul tău.

Și să nu uităm că Trakt este un serviciu cu mai multe platforme și acceptă mai multe aplicații. Totul scrobbled de pe un dispozitiv este sincronizat cu contul dvs. Trakt și disponibil pe toate dispozitivele pe care utilizați acest serviciu. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți conectat la Trakt pe toate dispozitivele cu același cont.

Cum se instalează Trakt pe Kodi

Să învățăm acum cum să vă înscrieți la Trakt, cum să instalați Trakt pe Kodi și cum să configurați Trakt pe Kodi. 

Trakt este un serviciu freemium. Versiunea gratuită a Trakt este acceptată de anunțuri. Puteți cumpăra gratuit serviciul VIP gratuit pentru anunțuri pentru planurile care încep de la 2,50 USD pe lună.

Înscrieți-vă pentru contul Trakt.TV

Mai întâi va trebui să vă înscrieți pentru un cont Trakt.tv. Contul dvs. va salva toate datele pe care le-ați sincronizat cu Kodi și alte aplicații. Iată pașii pentru a vă înregistra pentru un cont.

Pasul 1: Accesați https://www.trakt.tv pe orice computer sau browser mobil. Când se încarcă pagina de destinație, faceți clic pe linkul „Join Trakt for Free”

cum se instalează trakt pe kodi

Pasul 2: Introduceți adresa dvs. de e-mail și alegeți un nume de utilizator și o parolă.

Pasul 3: Faceți clic pe butonul „Join Trakt” pentru a continua

Notă: De asemenea, vă puteți înscrie cu contul de social media, inclusiv Twitter, Facebook sau Google

trakt kodi

Pasul 4: Introduceți informațiile personale pe pagina următoare, inclusiv numele afișat, locația, sexul, data nașterii.

Pasul 5: Faceți clic pe „Următorul pas”

kodi trakt

Pasul 6: Următorul lucru pe care doriți să îl faceți este să selectați genurile preferate din listă. După ce ați terminat, faceți clic pe „Următorul pas”

trakt pentru kodi

Pasul 7: Pe pagina următoare, puteți adăuga filmele și emisiunile TV pe care le-ați vizionat (sau le vizionați în prezent). Este posibil să alegeți să nu adăugați nimic deloc. Faceți din nou clic pe „Următorul pas”

adăugați trakt la kodi

Pasul 8: Dacă doriți să partajați activitățile pe rețelele de socializare, faceți clic pe „Conectați” lângă platforma dorită. Dacă nu doriți să vă partajați activitățile, nu selectați nicio platformă de socializare. Faceți clic pe „Următorul pas” încă o dată

ce este trakt pe kodi

Pasul 9: Dacă doriți să primiți notificări push, selectați una dintre opțiunile disponibile. Faceți clic pe „Continuați pe tabloul de bord” pentru a continua.

trakt.tv

V-ați înscris cu succes pentru serviciile Trakt și ați creat un cont. Acum vom învăța cum să instalați Trakt pe Kodi.

Pași pentru instalarea Trakt pe Kodi

Trakt Kodi face parte din Repository-ul oficial Kodi Add-on. Aceasta înseamnă că acest serviciu este disponibil oficial pe Kodi și nu trebuie să activați Surse necunoscute.

Depozitul Kodi Add-on vine preinstalat împreună cu Kodi.

Urmați pașii de mai jos pentru a obține Trakt pentru Kodi:

Pasul 1: Asigurați-vă că vă aflați pe ecranul de start al lui Kodi. Acum, faceți clic pe „Adaosuri” din panoul din stânga / bara laterală

trakt kodi

Pasul 2: Apoi, faceți clic pe pictograma casetei deschise (numită și Instalator de pachete) din stânga sus a ecranului

instalator de pachete

Pasul 3: Când vedeți următoarele opțiuni, faceți clic pe „Instalare din depozit”

instalați din depozit pe kodi

Pasul 4: Continuați și faceți clic pe „Depozitul suplimentar Kodi” din următoarea fereastră.

Notă: Dacă nu ați instalat niciun depozit suplimentar pentru terțe părți, nu veți vedea aici „depozitul suplimentar Kodi” aici. În schimb, opțiunile de depozitare se vor deschide direct (consultați imaginea în pasul următor). Dacă nu vedeți acest depozit, treceți la pasul următor.

După cum puteți vedea, am instalat alte depozite, de aceea am enumerat „depozitul Kodi Add-on” aici

depozit de coduri addon

Pasul 5: Faceți clic pe „Adăugări de program” în continuare

cum să adaugi trakt pe kodi

Pasul 6: derulați în jos și faceți clic pe „Trakt”

Puteți vedea, de asemenea, „Manager de liste Trakt.tv”; există NU trebuie să-l instalați.

cum să obții trakt pe kodi

Pasul 7: Acum, faceți clic pe „Instalare” în partea dreaptă jos

cum se instalează trakt pe kodi

Notă: Pe Kodi 18, veți vedea un pop-up după ce faceți clic pe Instalare. Clic O.K pe acel pop-up

Pasul 8: așteptați notificarea „Adăugarea Trakt-ului instalată”. Va apărea în partea dreaptă sus

trakt pentru kodi

Pasul 9: Aceasta instalează Kodi Trakt addon cu succes. Acum, întoarceți-vă la ecranul de pornire Kodi și navigați la suplimente> Componente de program. Veți găsi suplimentul Trakt enumerat aici

trakt kodi

Acum vom învăța cum să configurați Trakt pe Kodi.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Cum să configurați Trakt pe Kodi

Va trebui să autorizați Trakt pe Kodi pe două niveluri. În primul rând, trebuie să configurați suplimentul Trakt pe Kodi. În al doilea rând, vi se va cere să autorizați Trakt individual pentru fiecare supliment.

Haideți să aruncăm o privire unul pe unul.

Autorizați Trakt Kodi Addon

Din ecranul de pornire Kodi, accesați Accesorii > Complementele mele

cum să setați trakt pe kodi

Apoi, faceți clic pe „Adăugări de program”

cum se instalează trakt pe kodi

Dați clic pe „Trakt”

setarea trakt pe kodi

Faceți clic pe butonul „Configurare” din partea de jos

aici este cum să configurați contul trakt pe kodi

Va apărea o fereastră intitulată „Setări - Trakt”.

Notă: Puteți accesa și accesorii > Programați suplimente de pe ecranul de pornire Kodi și faceți clic dreapta pe pictograma Trakt. Când apare meniul contextual, faceți clic pe „Setări” și din nou se va deschide fereastra Setări - Trakt

trakt kodi

În fereastra de setări Trakt Kodi, asigurați-vă că fila General este selectată în partea stângă.

Faceți clic pe opțiunea care scrie „Cum autorizez trakton addon să acceseze contul meu trakt.tv?”

kodi trakt

Veți vedea caseta de dialog „Autorizare cont Trakt” cu un cod de scanare QR și un cod de activare alfanumeric. Puteți integra Trakt în Kodi folosind oricare.

Dacă utilizați aplicația mobilă Trakt, scanați codul din aplicație și autorizarea se va întâmpla instantaneu.

Cod de activare trakt pe kodi

Dacă utilizați serviciul web Trakt, accesați https://www.trakt.tv/activate. Conectați-vă cu contul dvs. Trakt pe care l-ați creat anterior și introduceți codul afișat în fereastra Kodi (consultați imaginea de mai jos)

Dați clic pe „Continuați”

autorizarea tractului

Confirmă-ți intenția făcând clic pe butonul „Da” de pe ecranul următor, care vă va solicita „Permiteți ca Trakt să folosească contul dvs.?”

Activare trakt pentru kodi

Veți vedea următoarea notificare atunci când ați activat cu succes Trakt pe Kodi

activează trakt pentru kodi

Acum reveniți la Kodi și deschideți din nou Setările Trakt. Când ați activat cu succes Kodi cu contul Trakt, veți vedea numele contului dvs. Trakt în partea de sus.

cum se instalează trakt pe kodi

Autorizați Trakt pe fiecare Kodi Addon individual

În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți unul dintre suplimentele Kodi activate Trakt (da! Nu toate suplimentele acceptă Trakt). Din fericire, majoritatea suplimentelor populare, precum Exodus Redux, Yoda, Exodus, sprijină Trakt.

Iată, așadar, cum puteți autoriza Trakt pe Kodi la nivel de suplimente

Accesați ecranul de pornire Kodi și navigați la accesorii > Complementele mele. Acum, faceți clic pe „Componente video” în continuare. Veți vedea o listă cu toate suplimentele dvs. video aici.

Faceți clic pe suplimentul pe care doriți să îl integrați cu Trakt. Eu aleg Exodul

Trat pentru exod

Faceți clic pe butonul „Configurare” de pe ecranul următor

exodul trakt

Selectați opțiunea „Conturi” din panoul din stânga

cum se instalează trakt pe kodi

Acum, faceți clic pe „Autorizare ...” în secțiunea Trakt

trakt pentru kodi

Acum veți vedea o fereastră pop-up care vă cere să vizitați https://trakt.tv/activate și introduceți codul afișat.

Continuați și activați suplimentul în modul în care ați autorizat Trakt mai devreme

trakt pe kodi

După ce autorizația este completă, veți vedea numele contului dvs. Trakt în secțiunea Trakt (consultați imaginea de mai jos)

trakt kodi

Cum să cumpărați un cont Trakt Premium Premium gratuit

Dacă doriți să aveți o experiență fără anunțuri, vă puteți abona la unul dintre planurile VIP. Trakt are două planuri VIP:

  1. 2,50 USD pe lună: Acest plan vă oferă acces la toate funcțiile VIP
  2. 5 dolari pe lună: cu acest plan, veți obține toate caracteristicile VIP și creditul pentru producătorul executiv

Pentru a vă abona la planul VIP, conectați-vă la contul dvs. Trakt la https://www.trakt.tv și faceți clic pe linkul VIP din partea de sus. Puteți efectua plata folosind PayPal sau carduri de credit / debit.

cum se instalează trakt pe kodi

Înveliți

Acum că aveți Kodi Trakt suplimentar integrat în contul dvs. Trakt, puteți începe să vizionați filmele și emisiunile TV preferate. Trakt va rula în fundal și va sincroniza activitățile în liniște. Dar, puteți schimba setările, astfel încât să fiți anunțat de fiecare dată când există o activitate Trakt pe Kodi. Trakt va învăța treptat obiceiurile dvs. de vizionare și va sugera filme și emisiuni TV în consecință. Accesați https://www.trakt.tv și examinați tot ce a urmărit Trakt pentru dvs..

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe FireStick
Cum se instalează Real Debrid pe Kodi
Cum se instalează VPN pe FireStick
Cum să remediați problemele de tamponare Kodi
Cum să remediați eșuat la instalarea dependenței pe Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me